Revisió de GreenGeeks

Qualificació global

Pla més barat
2,95 USD / mes (inferior a 9,95 dòlars)

GreenGeeks és el nostre amfitrió favorit de tot el temps a Canadà, la combinació de preus assequibles, espai de disc il·limitat, una garantia de devolució de 30 dies i els seus sistemes ecològics líders en la indústria que els converteixen en una idea inigualable!

Generalment ens fixem en els quatre aspectes d’un amfitrió web per determinar la seva qualitat global: Facilitat d’ús, velocitat (a nivell global), suport i temps de funcionament. GreenGeeks els ha perfeccionat!

Raons per escollir GreenGeeks

Comencem per allò que considerem les millors característiques de GreenGeeks, aquelles que de seguida els aportaran la competència. Per a la majoria de persones que busquen un amfitrió web digne, el resum breu següent és suficient per convèncer-los que GreenGeeks és el que vol anar.

 1. Servidors al Canadà: Aquesta és una de les raons principals per la qual la majoria dels canadencs trien GreenGeeks, en realitat tenen un centre de dades al Canadà, cosa que fa que el vostre lloc sigui de ràpida i ràpida càrrega. Tot i que tenen servidors a tot el món si sentiu la necessitat de ser globals.
 2. Suport 24/7: És molt útil, i que sigui mitjançant el telèfon, el xat i les entrades, la vostra elecció és vostra.
 3. Escalabilitat integrada: El vostre lloc creix de sobte més ràpid del que s’esperava? Cap problema, GreenGeeks pot ajustar els recursos necessaris al llarg del temps, mantenint el funcionament correcte.
 4. Garantia de devolució de 30 dies: No és feliç per qualsevol motiu? No hi ha cap problema, no tens res a perdre.
 5. Super verd: Per cada amenaça que treuen de la xarxa, inverteixen 3 vegades en forma d’energia renovable, de manera que el vostre lloc web redueix el carboni. Quin xulo?!

És realment una persona que no és un lloc. Pel que fa a costos, tenen 3 plans d’allotjament, el seu pla més assequible comença a partir només USD 2,95 USD / mes (descompte temporal des de 9,95 USD)!

GreenGeeks que acull investigació

La revisió: allotjament web 300% verd elaborat per energia renovable.

Introducció i breu història de GreenGeeks

Greengeeks va començar el 2006 per Trey Gardner, amant de la natura i excursionista àvid, surfista i esquiador. Volia crear una empresa d’allotjament web amb una empremta energètica positiva. Va decidir que la seva empresa d’allotjament web utilitzaria els seus beneficis per adquirir crèdits d’energia eòlica, restablint tres vegades l’energia que consumeix Greengeeks. Una empresa amb enfocament ambiental en els dies actuals i no és gens sorprenent, però tenint en compte que Greengeeks va ser introduïda a principis dels anys 2000, és força impressionant.

Dit això, el focus fonamental de Greengeeks no és la sostenibilitat en el sacrifici de la qualitat i el rendiment de la seva tecnologia. Es mantenen dedicats al rendiment tecnològic de qualitat com a prioritat primera, mantenint la seva condició de soci EPA Green Power. També es dediquen a ajudar els usuaris a tenir èxit en línia, amb una orientació dedicada i un compromís sense compromís. Des dels seus inicis, han crescut per acollir més de 300.000 llocs i 35.000 usuaris per guanyar-se el lloc com un dels principals proveïdors d’allotjament amb un toc verd..

Preu

Perfectament en línia amb la majoria d’altres empreses d’allotjament, però afegiu una llista de funcions que normalment haureu de pagar… gratuïtament amb GreenGeeks.

plans d’allotjament

Pros

Greengeeks orienta els seus serveis d’allotjament a propietaris de webs principiants i intermediaris. És bastant difícil trobar una crítica legítima i dolenta per a GreenGeeks i amb una bona raó!

Si bé el seu producte principal és un pla per a principiants, també tenen diferents nivells i plans un cop l’usuari es posa còmode. Un pla per a principiants es pot expandir en un pla personalitzat creat per adaptar-se a les vostres necessitats, amb VPS, WordPress dedicat i opcions de servidor dedicades. La qualitat del servidor dedicat (i les altres opcions també) és de gran rendiment, avalada per alguns dels millors processadors que hi ha..

Greengeeks es diferencia de la massa de productes d’allotjament per a principiants oferint un producte molt escalable que pot començar com a principiant i treballar en la línia de hosting de WordPress o qualsevol altra cosa.

Fins i tot amb la qualitat impressionant del producte, el que queda impressionant és el seu compromís amb ser verd. El seu compromís d’energia renovable del 300% els situa per sobre i per sobre de la resta d’aquesta categoria: mantenen el seu lloc com l’opció d’allotjament web més neta que hi ha. No només estan negant la seva petjada de carboni, sinó que també fan avançar en la reducció de la petjada d’altres empreses. Essencialment, Greengeeks té cura de dues altres empreses d’allotjament web de mida similar que no practiquen la sostenibilitat.

Fins i tot a la persona que no li preocupa gaire els impactes ambientals de l’allotjament o el medi ambient en general, Greengeeks encara destaca entre altres llocs d’allotjament web canadencs i llocs d’allotjament en general per la seva qualitat i el seu servei..

Com a propietari del lloc per a principiants, no voldreu preocupar-vos pels petits detalls i problemes tècnics que us poden distreure i distreure de les coses reals, com ara treure-hi el contingut. La corba d’aprenentatge de coses com configurar la configuració del servidor és força forta, tot i que pot semblar que no sigui l’abast dels principiants. La simplificació d’aquest tipus de coses per part de Greengeeks facilita la vida a tothom i fa que la creació de llocs web es faci brisa.

Característiques

Greengeeks destaca en tres àrees principals:

 • Velocitat
 • Seguretat i fiabilitat
 • Ubicacions del centre de dades

El velocitat Les ofertes de Greengeeks no es poden superar en excés. El 2018, la velocitat ho és tot. Com més triga el vostre lloc a carregar-se, més visitants es perdran (per la qual cosa es mantindrà, cada any perdran aproximadament una desena part dels visitants per cada segon que el vostre lloc). El temps d’atenció i paciència són sempre baixos, de manera que tenir un lloc ràpid és insubstituïble.

Greengeeks ofereix uns quants funcions interessants i directament relacionades amb la seguretat i la fiabilitat del vostre lloc, inclosa la exploració de fitxers en temps real, la supervisió proactiva del servidor que pot veure problemes i actuar-hi abans que es plantegin, l’anàlisi d’amenaça, vFs extremadament segura i l’aïllament del compte d’allotjament.

Els seus centres de dades es troben en 5 ubicacions: Chicago, Mont-real, Fènix, Amsterdam i Toronto. Això significa que Greengeeks també funciona molt bé per a qualsevol part d’Europa, ja sigui al Regne Unit, a França, a Espanya o fins i tot a Alemanya. I amb servidors també als Estats Units, fins i tot podeu esperar un rendiment digne en llocs com el Brasil.

I fins i tot el pla bàsic d’amfitrió compartit de Greengeeks inclou una llista de funcions:

 • Amplada de banda il·limitada
 • Recursos il·limitats per al servidor
 • Dominis il·limitats en un compte singular
 • CDN Cloudfare
 • Eines de màrqueting i SEO accessibles

Fins i tot ofereixen un nom de domini gratuït quan creeu el vostre compte.

Conclusió

Felicitats si heu llegit fins aquí, les nostres analítiques ens diuen que la majoria de persones han arribat al primer enllaç de registre a la pàgina :). De moment no pots equivocar-te malament amb GreenGeeks, definitivament si busques orientar-te al Canadà o als Estats Units.

ResumRespectador Matthew RogersData de revisió 23-11-2023Cítol revisat GreenGeeksAvaluació de l’autor 51a1a1a1a1aNom del producte GreenGeeksPrice
2,95 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author