Revisió de CloudWays: és bo aquest amfitrió “gestionat”?

Revisió de CloudwaysPàgina inicial de Cloudways

Cloudways és una plataforma d’allotjament web basada en núvols gestionada popular entre els empresaris.

Destaca de la competència per alguns motius clau.

Per començar, us permet triar entre cinc plataformes diferents, incloses algunes de pesants, com ara Google Cloud i Amazon Web Services.

No obstant això, la major presa d’enlairament que té la gent quan mira Cloudways són els plans personalitzables per pagar. No requereixen un període de contracte llarg com altres serveis d’allotjament i ni tan sols permeten provar el servei (inclòs un creador de llocs web) de forma gratuïta.

Però, com mesura Cloudways fins a alguns proveïdors de millor allotjament per allà?

En aquesta revisió d’allotjament, posem Cloudways a través de l’engròs, realitzant diverses proves per determinar si mereix o no els vostres diners guanyats.

Com es va fer Cloudways en comparació amb allotjament de pesos pesats com Bluehost i Godaddy? Segueix llegint per esbrinar-ho.

Informació general & Visió general de l’allotjament

EL NOSTRE VERDICT: Recomanat
VELOCITAT: 540ms (Febrer 2020 fins abril 2020)
ACTUALITZACIÓ: 100% (Febrer 2020 fins abril 2020)
SUPORT: Xat en directe 24/7, sistema de venda de bitllets, KnowledgeBase
APPS: Serveis web d’Amazon, Google Cloud, WordPress, Joomla, Drupal & més
CARACTERÍSTIQUES: Clonació de llocs, supervisió proactiva, creador de llocs web
PLANES D’ACOLLIDA: Digital Ocean, Linode, Vultr, AWS, Google Cloud
TRANSFERIMENT DEL LLOC Gratuït
PREU: A partir de 10,00 $ / mes (varia en funció del servidor)

Avantatges d’utilitzar allotjament cloudways

1. Horari excepcional

L’horari d’ús és un dels factors més importants per a un servei d’allotjament. Al cap i a la fi, tot el propòsit de tenir el vostre lloc web allotjat és assegurar-se que la gent hi pugui accedir.

Dit això, és difícil tancar la sessió per sobre d’un reclam del 99,9%. I si teniu un cop d’ull a la mitjana de temps de funcionament dels proveïdors d’allotjament compartit, veureu que el 100% de funcionament no és una cosa habitual, fins i tot entre els proveïdors de núvol.

Cloudways ens ha reclamat un temps de vida mitjà 100% a través del seu xat en directe d’assistència al client. I fins ara ho han demostrat amb èxit. En els darrers tres mesos, no han tingut cap temps d’inactivitat i han demostrat un temps de funcionament inigualable 100%.

Horari i velocitat d'ús del núvolLa capacitat de funcionament mitjana dels núvols | Veure estadístiques

Actualitzarem aquesta revisió en el futur amb informació de temps de funcionament més exacta un cop hagi passat el temps i hem reunit més dades.

2. Suport de xat en directe

Cloudways ofereix un servei de xat en directe 24/7/365, que és fantàstic.

Cloudways fa el seguiment de les consultes complexes d’atenció al client mitjançant la facturació en línia. Aquests poden ser creats pel personal de Cloudways o pels propis usuaris.

Per això, però, heu de tenir un compte amb Cloudways abans de poder iniciar qualsevol tipus de suport. Hi ha una opció d’inscripció gratuïta, però encara haureu de lliurar alguna informació abans que parli amb vosaltres.

Ara per ara, ens centrarem en l’experiència real que vam tenir mentre conversem amb un representant de suport.

El nostre xat d’atenció al client es va connectar immediatament i vam obtenir respostes educades i ràpides.

Compatibilitat amb Cloudways

Hem fet una pregunta en dues parts per avaluar l’eficàcia de la resposta de suport.

Abbas va començar a la primera meitat de la pregunta immediatament.

Va respondre parcialment a la nostra pregunta sobre migració, ignorant la part sobre el preu. Quan vam pressionar la pregunta, va respondre ràpidament i fins i tot ens va proporcionar un enllaç. Tot i això, no va poder abordar la segona meitat de la nostra pregunta, així que la vam repetir.

En resum, tot i que no va ser el millor xat en viu que hem tingut mai, les nostres preguntes es van respondre ràpidament i la conversa va ser útil en general.

3. Monitorització proactiva

Una funció que ens agrada molt amb el pla d’allotjament compartit de Cloudways és el seguiment proactiu.

Bàsicament, quan el servidor o la pila està a la baixa, Cloudways es posa en contacte amb vosaltres per informar-vos.

Et mantenen actualitzat a mesura que comencen a investigar la causa del problema.

Ningú vol veure baixar el seu lloc web, però passa. És millor escoltar la companyia abans de comunicar-vos-hi. D’aquesta manera, el servei d’allotjament us pot informar de seguida quin és el problema, què s’està fent per solucionar-lo i durant el temps que creuen que el problema persistirà.

També hi ha eines de control de les aplicacions integrades a la plataforma i els clients poden supervisar totes les aplicacions allotjades en un servidor.

Aquest servei inclou dos nivells diferents de control.

 • Analytics mostra totes les sol·licituds de PHP, així com informació sobre trànsit, ús de disc i sol·licituds de MySQL.
 • Registre mostra el registre d’errors i el lloc d’accés del lloc web.

4. Prova gratuïta

Sempre és bo veure una empresa que estigui disposada a mantenir-se al costat dels serveis que ofereix.

Cloudways és una d’aquestes empreses que ofereix una prova gratuïta de tres dies.

Tot i que els tres dies no són gaire llargs per tenir una idea del servei, pot donar-vos una idea general de si voleu o no continuar amb Cloudways.

Molts amfitrions segueixen la garantia de devolució de diners en lloc d’una prova gratuïta. És bo veure que Cloudways està disposat a deixar-vos provar el seu hosting sense gastar diners.

5. Temps de càrrega ràpida de la pàgina

Quan allotgeu un lloc web (independentment de la mida del vostre negoci), heu d’estar centrats en la velocitat.

El temps de càrrega és important per a l’èxit d’un lloc web per algunes raons clau.

 1. La puntuació de SEO té en compte l’experiència de l’usuari. La velocitat és una part important de l’experiència de l’usuari.
 2. Les noves perspectives són impacients i abandonaran el vostre lloc si no es carrega prou ràpid.

Què tan ràpid és prou ràpid?

Quan es triga el lloc web entre un i cinc segons a carregar-se, la probabilitat que hi hagi un potencial de rebot augmenti un 90% massiu.

Així doncs, és clarament més ràpid.

Cloudways pot oferir aquesta velocitat?

Sembla que sí, en els últims tres mesos el temps mitjà de càrrega de pàgines ha estat sòlid 540ms (0,5 s).

Revisió de CloudwaysVelocitat mitjana dels núvols Febrer 2020 – Abril 2020 | Veure estadístiques

Tanmateix, encara estem en procés de reunir més dades i continuarem actualitzant el seu temps de funcionament i velocitat a mesura que passi el temps.

6. Transferència gratuïta al lloc per primera vegada

Quan canvieu proveïdors d’allotjament per un lloc web ja establert, haureu de transferir aquest lloc al nou servei.

Per sort, Cloudways ofereix el vostre primer trasllat de forma gratuïta. Això us ajudarà a disminuir els costos i fer que el canvi sigui més fàcil.

7. Seguretat de certificat SSL gratuït

La seguretat és important, especialment per a un lloc web de petites empreses. Els vostres clients han de saber que poden confiar en el vostre lloc.

Per tant, molts proveïdors d’allotjament compartits ofereixen certificats SSL (Secure Socket Layer). Mentre que alguns us fan comprar aquesta actualització essencial de seguretat, Cloudways la inclou de forma gratuïta.

Un certificat SSL significa que el vostre URL tindrà HTTPS al davant. Per què això és un gran problema? A més d’evitar les possibles amenaces de seguretat, Google realment marca tots els llocs HTTP de manera no segura a través del seu navegador Chrome.

Si intentés que un client confiés amb la informació de la seva targeta de crèdit, el fet que un navegador web popular l’etiquetés com a no segur pel fet de perjudicar les seves possibilitats.

8. Fàcil d’utilitzar Tauler de control

Cloudways utilitza un tauler de control personalitzat en lloc del clàssic cPanel utilitzat per la majoria de proveïdors d’allotjament compartits. D’entrada, pot trigar un temps per acostumar-s’hi, però, en general, és lògic i fàcil d’utilitzar tant per a principiants com per a usuaris avançats..

Revisió de Cloudways

Des del tauler d’administració del servidor, podeu gestionar dominis, eines de control d’accés (analítica, registres), activar certificats SSL, programar les còpies de seguretat automatitzades, canviar la configuració de l’aplicació, etc. Així, bàsicament, tot el que es pot fer amb l’ús de cPanel també és possible amb el tauler de control de CloudWays.

Contres d’utilitzar Cloudways Hosting

1. Suport Premium Costos addicionals

Anteriorment, lloàvem la capacitat de resposta del departament de suport de Cloudways i ens conformem al 100%.

El problema del seu sistema de suport és que:

 1. Heu de tenir un compte per obtenir qualsevol nivell de suport i
 2. Podeu obtenir un millor suport si pagueu addicionals.

El suport és necessari i moltes empreses per fora tenen èxit en funció de l’eficàcia del servei al client.

Cobrar més diners per obtenir un millor suport només ens fa mal.

Assistència premium a Cloudways

Cloudways té tres nivells de suport. Són estàndard, avançat i premium

 • La Norma L’opció és gratuïta i inclou xat en viu, eines d’autoservei, suport per a plataformes i suport d’infraestructures. Es publiquen alertes de monitoratge proactiu, però fins ara. Hi ha un termini de tres hores d’espera per a problemes d’alta prioritat.
 • L’Avançat el nivell té tot inclòs a l’opció Standard. Afegeix un sistema de ticketing de 30 minuts per a problemes d’alta prioritat. També inclou assistència de personalització i comença a partir de 100 dòlars al mes.
 • Suport Premium té un temps de resposta de 10 minuts per a problemes d’alta prioritat. També concedeix accés a un canal privat Slack i a una assistència telefònica. Això comença a partir de 500 dòlars al mes.

2. No hi ha registre de domini

Si creeu un lloc web nou, no podreu registrar un domini amb Cloudways.

S’ha de fer amb un servei de tercers com GoDaddy. A més, pot ser difícil dirigir els URL a la configuració de l’allotjament.

Molts serveis de domini de tercers també ofereixen allotjament. A la gent li pot resultar més fàcil utilitzar un servei que permet fer-ho tot a la mateixa plataforma.

3. Cost addicional per correu electrònic

Un altre servei que els proveïdors d’allotjament volen utilitzar gratuïtament són els comptes de correu electrònic.

No s’inclouen serveis de correu electrònic amb Cloudways. Si voleu un correu electrònic de marca a través de l’allotjament de Cloudways, haureu de treballar mitjançant un servei anomenat RackSpace.

Cobra $ 1 per compte de correu electrònic al mes. Tot i que no és una quantitat enorme, pot afegir a les empreses més grans amb més de 100 empleats.

La majoria dels serveis d’allotjament proporcionen algun nivell de serveis de correu electrònic a través fins i tot dels seus plans més bàsics.

Preus de CloudWays, plans d’allotjament & Fets ràpids

Cloudways ofereix una varietat de sou segons us proposeu. No hi ha contractes ni períodes de compromís.

Els subscriptors poden pagar mensualment o per hora per Cloudways. Els plans difereixen en funció del servidor que trieu.

Cloudways ofereix entre 7 i 14 plans diferents per a cada servei.

Preu i plans de Cloudways

Cada nivell de servei difereix de la memòria RAM, el processador, l’emmagatzematge i l’ample de banda.

 • Els oceans digitals El pla més petit comença a partir de 10 dòlars mensuals, inclosos els costos d’allotjament. Inclou amb 1 GB de RAM, un processador d’1 nucli. L’emmagatzematge d’aquest nivell és de 25 GB amb 1 TB d’ample de banda. El seu pla més gran és 192 GB amb un processador de 32 nuclis, 3.840 GB d’emmagatzematge i 12 TB d’ample de banda. Surt a 1.035 dòlars al mes.
 • Els de Linode El pla més petit és de 12 dòlars al mes amb 1 GB de RAM, un processador d’1 nucli, 25 GB d’emmagatzematge i 1 TB d’ample de banda. La opció més gran de Linode és de 1.205 dòlars al mes amb 192 GB de RAM, un processador de 32 nuclis, 3.840 GB d’emmagatzematge i 20 TB d’ample de banda..
 • Vultr comença 11 dòlars al mes. Disposa d’1 GB RAM, un processador d’1 core, 25 GB d’emmagatzematge i 1 TB d’ample de banda. El seu pla més gran costa 385 dòlars al mes. Disposa de 64 GB de RAM, un processador de 16 Core, 1.280 GB d’emmagatzematge i 10 TB d’ample de banda.
 • Amazon Web Services comença a partir de 36,51 dòlars al mes. La seva opció més petita inclou 1,75 GB de RAM, un processador 1vCPU, 20 GB d’emmagatzematge i 2 GB d’ample de banda. A l’extrem superior, esteu veient 3.567,98 dòlars al mes. Aquest pla AWS inclou 384 GB de RAM, un processador de 96vCPU, 20 GB d’emmagatzematge i 2 GB d’ample de banda..
 • Google Cloud comença a partir de 33,30 dòlars mensuals. El pla base inclou 1,70 GB de RAM, un processador 1vCPU, 20 GB d’emmagatzematge i 2 GB d’ample de banda. L’altre extrem de l’espectre compta amb 120 GB de RAM, un processador de 32vCPU, 20 GB d’emmagatzematge i 2 GB d’ample de banda. Costa 1.290,42 dòlars al mes

Us recomanem Cloudways?

Sí, ho fem.

CloudWays proporciona una velocitat de càrrega de pàgina ràpida i un temps de funcionament increïble, sense temps d’inactivitat durant el període de prova de 3 mesos i tenim altes esperances per als propers mesos.

També vam ser grans fans dels seus serveis de supervisió proactius i opcions de seguretat.

Tot i que no ens agrada el seu sistema de suport a nivells, el servei de xat en viu està disponible fins i tot a nivell gratuït i és molt efectiu.

En definitiva, es tracta d’un bon servei amb una àmplia gamma de plans per triar.

P.S. Ja heu utilitzat Cloudways abans? Tingueu en compte que deixeu una revisió a continuació, bona o dolenta, no importa tant que sigui útil per als nostres visitants. Gràcies pel teu recolzament.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author