Revisió d’allotjament InMotion

En moviment és una empresa de serveis al núvol que es va llançar per primera vegada el 2001 i que sempre ha tingut un focus en els clients empresarials.

El que els separa de la resta de grans empreses d’allotjament és el fet que no siguin propietat d’Endurance International. Aquest gegant empresarial ja és propietari de moltes grans plataformes d’allotjament web, incloses Bluehost i HostGator.

Llavors, per què és important, és possible que ho preguntis?

InMotion Hosting intenta establir la seva marca a partir del fet que són una persona que no és responsable de les mateixes regles que fan els grans. Això ho fan bastant bé i, al món de l’allotjament web, es coneixen amb el nom de la “geek-choice”.

Ofereixen una gamma de paquets i plans que inclouen diferents avantatges i funcions per millorar el vostre lloc web. Però InMotion pot competir amb les millors companyies canadenques d’allotjament web actuals del mercat?

Anem a esbrinar.

TLDR;

InMotion és una gran empresa que ofereix el que promet. Si cerqueu un període de proves extremadament llarg, aleshores InMotion és una elecció fantàstica amb la seva garantia de devolució de 90 dies.

Les persones que busquen còpies de seguretat i transferències de dades gratuïtes també han trobat una bona opció, ja que ofereixen una excel·lent velocitat i una bona velocitat..

Una de les principals raons per no incloure InMotion és el seu preu introductori superior a la mitjana.

La ciència dura

Les nostres proves d’allotjament en núvol es poden simplificar en dues mètriques claus: temps d’obtenció i temps de càrrega mitjà. Les millors empreses són fortes en ambdues categories, independentment del lloc on estiguis situat al món.

InMotion Uptime Statistics al Canadà

Per ajudar els nostres lectors canadencs, hem realitzat proves de tot el país. Aquí hi ha el que hem recollit a InMotion:

 • Mont-real

  Horari: 99,1%
  Temps de càrrega – 2.312Ms

 • Toronto

  Horari: 99,0%
  Temps de càrrega – 2.232Ms

 • Vancouver

  Horari: 98,9%
  Temps de càrrega – 2.485Ms

 • Winnipeg

  Horari: 98,9%
  Temps de càrrega – 2.358Ms

Què significa el temps de funcionament?
 • Horari: percentatge per indicar el temps global que el proveïdor d’allotjament està en línia i funciona normalment.
 • 99,1% de temps de Mont-real: els serveis de InMotion només estaven disponibles un 0,9% per cent del temps per als usuaris de Mont-real. Les matemàtiques equivalen al voltant 78 hores d’aturada al llarg d’un any.
 • Què significa això per a la disponibilitat: una fracció d’un punt percentual pot fer una diferència significativa en la disponibilitat del vostre lloc web

Optimes bones: considerem el temps de funcionament mètriques superiors al 98% per ser fortes.

Temps de càrrega d’InMotion al Canadà

Què significa el temps de càrrega?
 • Temps de càrrega: mesuraments de velocitat reals.
 • Unitat de mesura: els temps que s’indiquen anteriorment es mesuren en mil·lisegons i cobreixen la durada d’una sol·licitud i resposta completa a un servidor web en núvol.
 • Com es prova: els números recopilats són de mitjana al llarg de mesos de proves amb la plataforma iPage amb diversos navegadors com Google Chrome, Mozilla Firefox i Microsoft Internet Explorer.
 • Altres variables: els usuaris finals del vostre lloc web poden semblar algunes variacions en els temps de resposta a causa de diversos factors, com ara la velocitat de xarxa local, el comportament del navegador i el trànsit del servidor..
 • Bons temps de càrrega: els temps de càrrega que es consideren d’alt rendiment a 2.000 mil·lisegons o menys.

importància en el temps de càrrega

Els proveïdors d’allotjament amb temps de resposta més lents són arriscats d’utilitzar, perquè els lectors i el client poden estar molestos amb els retards i opten per navegar per altres llocs. Aprofundir en la nostra investigació, us mostrarà que els proveïdors d’allotjament estan a tot el mapa.

Els resultats de les proves de InMotion per al temps de càrrega eren al voltant de la mitjana i les puntuacions de temps de funcionament són superiors a la mitjana. De manera que la pregunta es converteix, són les seves tarifes i característiques prou bones per convertir-les en una elecció interessant per al hosting?

Preu d’InMotion

Com veieu a dalt, InMotion ofereix un rendiment relativament sòlid quan es tracta de mètriques de temps de funcionament i de temps de cobertura mitjans. Dit això, l’empresa també té un reputació de ser un dels proveïdors més cars del mercat.

Aquí teniu un cop d’ull de com InMotion presenta els seus paquets i plans:

Hosting per a empreses compartides amb SSDs gratuïts InMotion Hosting

InMotion divideix els seus serveis en tres categories clares. El primer és el pla Launch, dissenyat per a nous dissenyadors de llocs web i blocs simples. Per a un lloc d’opinió d’esquí o un lloc de revisió de lluites d’hoquei, aquest seria més que suficient – ja que inclou un nom de domini gratuït i una amplada de banda il·limitada.

El pla mitjà d’InMotion s’anomena Power i és l’opció més popular per a les petites empreses que busquen migrar dades web a una nova plataforma. Permet allotjar sis llocs web separats i un rendiment que suposadament suposa dues vegades la potència del pla de llançament.

Finalment, InMotion té una opció de gamma alta anomenada pla Pro, de la qual només interessaria una empresa gran i madura. Inclou hostes de llocs web il·limitats, doble rendiment respecte al pla Power i un paquet especial de suport tècnic..

La fixació de preus a llarg termini amb InMotion és relativament comparable a totes les altres plataformes d’allotjament populars disponibles actualment. El kicker és que el seu preu introductori és relativament dèbil.

Per a moltes de les plataformes d’allotjament més populars, podeu obtenir una subscripció de tres anys de 2 a 4 dòlars mensuals per començar. Evidentment, aquest és un valor afegit gegant i ens encanta dir-los a les persones que aprofitin aquests models de preus.

Si teniu en compte els preus introductoris: InMotion és allà mateix, amb les tendències actuals de preus.

Característiques

A primera vista, les tres opcions del pla d’InMotion poden semblar força semblants. Però a mesura que aprofundeixes en els detalls, pots veure el que han d’oferir.

Per començar: InMotion ofereix un bon nombre de funcions per a tots els seus plans:

 • Drivers SSD gratuïts
 • Domini Lliure
 • Garantia de 90 dies
 • Còpies de seguretat gratuïtes de dades
 • Instal·lador gratuït amb un clic
 • Múltiples opcions de codificació
 • Correu electrònic segur de l’IMAP
 • Zona de velocitat màxima
 • Accés SSH
 • Integració de Google Apps
 • Espai de disc il limitat
 • Certificat SSL gratuït
 • Atenció al client les 24 hores

L’únic aspecte que salta realment és la garantia de 90 dies. La majoria de plataformes d’allotjament només ofereixen garanties de devolució de 30 dies. Provar una plataforma d’allotjament durant tres mesos més que no es pot fer una diferència enorme.

Quan es tracta de diferències entre plans, hi ha alguns aspectes que poden moure l’agulla en funció de les necessitats de l’allotjament.

Positius

Els aspectes positius per a InMotion són fantàstics i potser pensaràs que us inscriviu immediatament al servei d’allotjament. Els detalls són importants quan es tracta de reclamacions en negreta que ofereix un servei d’allotjament.

Atenció al client

Atenció al client a InMotion veritablement compensa la manca de bases de coneixement intuïtius. Amb l’assistència al client del dia 24/07/365 oferts al seu lloc web, òbviament havíem de provar el sistema.

Vaig obrir un bitllet i em van oferir un resposta en cinc minuts. Ens fa la pregunta: per què fins i tot ofereixen suport prioritari? Em fa pensar que només anuncien aquesta opció com a oportunitat de millorar.

Suport InMotion

Garantia de devolució de 90 dies

Tothom hauria d’estimar quan les empreses ofereixen garanties sensibles al temps. Crec que ho diuen.

Amb la mitjana del sector garantit durant 30 dies, demostra que InMotion no té por d’oferir una llarga durada de les proves. Ells realment pensen que serà feliç amb el que ofereixen.

Transferències de llocs i còpies de seguretat de dades gratuïtes

No són cada dia funcions gratuïtes que els serveis de hosting ofereixen. És cert que un bon amfitrió sempre ofereix una transferència gratuïta de llocs.

Però, un bon servei d’allotjament ofereix còpies de seguretat de dades gratuïtes. Molts servidors d’allotjament tracten de fer-te pagar per les còpies de seguretat, que és una mica desagradable segons la meva opinió. S’han d’incloure còpies de seguretat gratuïtes de dades.

Negatius

Preus d’introducció elevats

Si es compara la taxa d’introducció amb altres líders del sector, es deixa que el preu d’InMotion als afores sigui una opció d’allotjament “més barata”..

Aprofitar les tarifes introductòries és una bona manera d’estalviar diners en començar.

Els preus que ofereix InMotion no són desorbitats i, en realitat, tenen raó a la mitjana de la indústria dels preus a llarg termini. Tot i això, definitivament deixar anar la pilota quan es tracta de preus introductoris.

Temps de càrrega mitjans

No es tracta d’un aspecte negatiu, sinó d’un diferenciador. Personalment, prefereixo els temps de càrrega ràpida. La majoria de les persones voldran això pel seu servei d’allotjament web. Si això no és important per a vosaltres o els temps de càrrega mitjans estan bé, InMotion no tindrà cap resultat negatiu en aquesta categoria..

Configuració de bases de coneixement

Sincerament, és estrany el comparat amb la base de coneixement de InMotion en comparació amb el seu equip d’atenció al client.

centre d’assistència d’hostaleria web

No sé de vosaltres, però prefereixo la meva base de coneixement una mica més organitzada i moderna.

Això succeeix de vegades igual que l’empresa prioritza el suport a la demanda en lloc de disposar de llistes d’informació útils per al seu client. Això no vol dir que no tinguin informació disponible: la configuració és una mica maldestra i no la tenen com a uns quants competidors.

En realitat, no hi ha res dolent, però molta gent prefereix llegir un article en lloc de parlar amb l’assistència al client.

Resumint-ho

Oferta de plans d’allotjament d’InMotion rendiment decent i fiabilitat sòlida i és ple de funcions.

InMotion és una opció fantàstica si prioritzeu les còpies de seguretat de les dades i les transferències i si voleu obtenir més garanties de devolució de diners. El principal problema amb InMotion és el seu preu introductor menys que ideal.

FAQ

Quin és el millor allotjament per WordPress?

Per obtenir el millor valor i el rendiment, hem escollit SiteGround com la nostra millor opció.

Quin hosting és millor Linux o Windows?

Tot això significa que el sistema operatiu s’executa als servidors que està utilitzant l’empresa. Linux és el més popular en servidors, de manera que té més funcions i la majoria de dissenyadors web prefereixen allotjament web basat en Linux. L’única vegada que Windows tindria sentit és si hi ha aplicacions específiques de Windows que s’han d’utilitzar.

També et pot agradar:

 • Millor creador de llocs web

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author