Revisió Arvixe

Qualificació global

Pla més barat
7 dòlars USD / mes

Arvixe: un resum ràpid per a persones sense temps (gairebé tots nosaltres)

Malauradament, en poques paraules, no recomanem Arvixe per algunes raons. Els principals motius són la velocitat i el suport (enorme trampa!). Anem a passar alguns problemes que hem trobat …

Velocitat: Arvixe només té un centre de dades dels Estats Units, és a dir, gairebé tots els llocs allotjats més a prop que els EUA seran més ràpids (si utilitzen un amfitrió digne). A més, a Google no li agraden els llocs lents, de manera que pot fer mal als vostres rànquings i visibilitat en línia.

Suport: No hi ha assistència telefònica i algunes crítiques dolentes i temes de fòrum que es queixen del suport d’Arvixe …

Preu: Només podeu obtenir el preu més baix si us bloqueu durant uns quants anys, cosa que no és ideal (i 7 dòlars / mes no són tan barats).

De manera que el que realment estem dient és que … hi ha molts allotjaments web més barats que són molt millors i tenen servidors al Canadà. Per exemple, el nostre favorit actualment és HostPapa. Són de color verd, tenen un centre de dades ràpid al Canadà, el seu quarter social es troba a Canadà, cobren CAD (3,36 dòlars / mes) i un avantatge addicional és que ofereixen més funcions que Arvixe a gairebé la meitat del cost. El seu suport és inigualable! Consulteu la nostra revisió HostPapa.

Encara us interessa Arvixe, continua llegint.

Investigació Arvixe

Arvixe Web Hosting Review

Les agències com nosaltres necessiten un bon proveïdor d’allotjament web que no defallirà els nostres clients. En la nostra cerca que busquem el millor proveïdor de serveis que hi ha, hem provat MOLTES empreses i saber quines utilitzar i quines evitar.

Si busqueu una empresa d’allotjament web per al Canadà i heu trobat a Arvixe, aquí teníem el que pensem …

Introducció a Arvixe

Arvixe és una empresa d’allotjament web que va començar a Califòrnia, concretament a San Luis Obispo. Arvand Sabetian va fundar l’empresa el 2003.

Després va ser adquirit per Endurance International Group (EIG) el 2014. EIG és propietari d’altres empreses d’allotjament com HostGator i BlueHost. Els centres de dades d’Arvixe es poden trobar a diversos llocs com Amsterdam, Hong Kong i Dallas, Texas.

Tot i que són adquirits per EIG, que és propietari de BlueHost i d’altres gegants de l’empresa d’allotjament, no us recomanem que us inscriviu. És millor gastar els vostres diners en altres proveïdors d’allotjament web que us proporcionin el que necessiteu. I tenim diverses raons per les quals no suggerim donar a Arvixe els vostres diners a canvi del seu servei.

Però abans de prendre la paraula de la bat, us mostrarem els diferents paquets, avantatges i contres d’Arvixe.

Preu

Els paquets i funcions d’Avixe per a allotjament web de Linux inclouen els paquets “Class Personal” i “Personal Class Pro”. A continuació es poden veure:

Preu Arvixe2

El pla d’allotjament web Linux més barat de l’empresa es diu “classe personal”. Costa 7,00 dòlars al mes i es renova automàticament cada mes tret que cancel·leu la subscripció.

En aquest paquet, obtindreu automàticament espai de disc no transferit i transferència de dades mensual, això vol dir que no se us cobra per la quantitat d’espai o amplada de banda que utilitzeu realment. Tot i això, segons Arvixe, “no modificat no significa infinit”. És necessari que clients com tu compleixin les seves Condicions del servei.

Podeu allotjar fins a 6 dominis en el paquet més barat. Això vol dir que podeu tenir un màxim de 6 llocs web en un compte d’allotjament. Per a cada domini, teniu un nombre de subdominis no modificat. A més, obté un nom de domini gratuït amb les extensions següents: .com, .net, .tech, .space, .online, .sites web, .store, .site, .club, .us, .biz, .info,. jo, .co i .org.

Com en la majoria de paquets d’allotjament, Arvixe us ofereix un accés cPanel per controlar plenament el vostre entorn d’allotjament web. Per a persones amb menys tecnologia, el paquet Personal Class us ofereix un creador de llocs web amb un clic. Aquesta fàcil d’utilitzar plataforma de creació de llocs web us permet crear un lloc web en pocs minuts mitjançant una selecció de diverses plantilles.

El correu electrònic és una necessitat per a la majoria dels propietaris de llocs web i Arvixe us ofereix un nombre no modificat de bústies. Això vol dir que podeu crear diversos comptes de correu electrònic per a diversos responsables del vostre domini o lloc web.

Pel que fa al desenvolupament de les coses, aquest paquet ofereix bases de dades MySQL il·limitades. Això significa que podeu aprofitar els avantatges de MySQL, incloent una seguretat de dades més gran, temps de funcionament, rendiment i flexibilitat. El paquet Personal Class també us permet aprofitar PHP, Python, Perl i Ruby on Rails, entre d’altres. Molt útil si voleu començar molts llocs web..

Si necessiteu un certificat SSL per protegir informació confidencial, podeu adquirir-lo per un preu addicional de 25,00 dòlars anuals. Això és important per a determinats llocs com ara comerços de comerç electrònic on és necessària informació confidencial per realitzar transaccions.

Assistència

Arvixe us ofereix diverses opcions per contactar-hi per obtenir assistència:

  • Obteniu ajuda enviant un bitllet aquí.
  • Obteniu ajuda si visiteu la pàgina Centre de suport / Base de coneixement.
  • I obtenir suport mitjançant el sistema d’atenció al client en línia de xat en línia.

Tot i que Arvixe us ofereix múltiples opcions per contactar amb ells, encara no tenen un sistema de suport robust tal com es veu en diverses revisions dels clients. Es triga aproximadament una hora a tornar a les preguntes i reclamacions dels clients. Després que hàgiu de respondre a la vostra pregunta inicial, triguen més de cinc minuts a respondre entre preguntes.

Això és molt costós, sobretot quan publiqueu un lloc de comerç electrònic. Si el vostre lloc baixa quan intenteu connectar-vos a un sistema de suport lent, els compradors poden buscar una altra manera de comprar el producte que els agradi. Es pot frustrar i evitar l’ús del vostre lloc de comerç electrònic la propera vegada que intentin comprar alguna cosa.

Nota: per obtenir assistència prioritària d’Arvixe, heu de pagar 20,00 dòlars addicionals al mes.

Pros

Els plans bàsics d’Arixeixe us proporcionen espai de disc no modificat i transferència de dades mensual. A més, ofereixen 6 dominis com a màxim per al pla d’allotjament web més barat de Linux. També us proporcionen vals dels anuncis Google, Yahoo! I Bing. A més, proporcionen un número de comptes de correu electrònic sense modificar, que us permeten donar bústies a diverses persones que gestionen el vostre lloc web.

Quan es tracta de la seva seguretat web, Arvixe proporciona un blocador de correu brossa anomenat SpamAssassin per als correus electrònics. Per obtenir el pla més barat de Linux, també obteniu actualitzacions nocturnes de seguretat, detecció de força bruta i tallafoc. Arvixe us permet transferir o migrar el vostre lloc actual als seus propis servidors sense cap càrrec.

Contres

Com s’ha dit anteriorment, no us recomanem que inicieu la sessió amb Arvixe. Aquí és el perquè:

Atenció al client deficient

En primer lloc, Arvixe no proporciona atenció al client mitjançant el telèfon. Us proporcionen tres opcions per contactar-hi per obtenir assistència: presentació de tiquets, suport de xat en directe i base d’autoajuda.

Rampant ressenyes de clients sobre Arvixe estableixen que la seva atenció al client està per sota de la mitjana. Es triga una hora a arribar-los a través del xat en viu i triguen molt a respondre entre preguntes. Altres ressenyes asseguren que no han pogut respondre preguntes senzilles i han donat respostes estàndard com a plantilles en lloc de respondre a la consulta específica..

A més, tenen un sistema de suport de prioritats realment car. Només per obtenir el millor suport que ofereixen, haureu de pagar 20 dòlars al mes.

Costos enganyosos

El pla més barat que costa 7 dòlars al mes pot ser enganyós o només parcialment cert. Com es pot veure a la imatge següent, el pla més barat només costa 7 dòlars si pagueu durant 24 mesos per endavant. Això vol dir que heu de cobrar 168 dòlars immediatament. En realitat costa 10 dòlars mensuals cada mes.

Arvixe costa 2

No realment il·limitat

Com en altres empreses d’allotjament web, “Il·limitat” o “No ajustat” no vol dir realment infinit. Les funcions encara es mantenen fins al moment en què s’utilitza el CPU de Arvixe. Per això, heu de llegir les seves Termes del servei. Segons els seus termes, poden suspendre un compte si utilitza excessivament recursos de CPU i memòria i si supera la franja mensual d’ample de banda. Això demostra el nostre punt que “Unmetered” o “Unlimited” en realitat no equivalen al seu significat real.

Fiabilitat

Quan el lloc experimenta temps d’inactivitat, es perd molt trànsit, clients i compres. Els temps d’aturada són massa costosos per als propietaris d’empreses. Per tant, és important que escolliu empreses d’allotjament web amb un 99,99% de temps de vida.

Els usuaris d’Arvixe sovint denuncien que no és fiable i condueix a llocs que sovint s’estavellen. Moltes ressenyes també van afirmar que Arvixe té importants temps d’inactivitat, fins i tot després de declarar que tenien un temps de funcionament del servidor del 99,99%..

Temps de càrrega lents

Malauradament, a part d’un temps de funcionament deficient, els llocs web d’Avixe també tenen uns temps de càrrega de pàgines lents. Potser pensareu que està bé, ja que de totes maneres la pàgina es carregarà en algun moment. Però, com és d’important la velocitat de càrrega de pàgines per als clients i per a SEO?

El gener de 2018, Google va anunciar que utilitzarà la velocitat de la pàgina com a factor de classificació de la cerca per a mòbils. Si la velocitat de càrrega del vostre lloc és realment lenta, definitivament perdreu el vostre lloc més preuat als resultats del gegant del motor de cerca. Això comporta menys trànsit i menys clients.

Segons Tenzing, la velocitat també afecta la satisfacció dels clients. Els temps de càrrega lenta comportarien clients insatisfets. I quan els clients estan insatisfets, tenen menys probabilitats de comprar-lo. També tenen més probabilitats de prémer el botó posterior un cop es troben amb un lloc amb velocitat de càrrega lenta.

Conclusió

Com en totes les marques, sempre hi ha pros i contres. Arvixe és un d’ells. Els avantatges inclouen espai il·limitat de disc i transferència mensual de dades, funcions de seguretat i comptes de correu electrònic il·limitats. Tot i això, pel preu del pla d’allotjament més barat, definitivament no val la pena.

Així que, tal com es menciona al nostre resum, et recomanem que consultis HostPapa, que ofereixen molt millor … bé, tot és millor realment, consulta la nostra revisió HostPapa.

ResumRespectador Matthew RogersData de revisió 21-01-2021Cítol revisat ArvixeAvaluació de l’autor 21a1agrisgrisgrisNom del producte ArvixePrice
7 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author