Revisat el millor allotjament de WordPress del Regne Unit.

Com a agència digital amb molts comptes de hosting de WordPress (tenim molts projectes laterals ��), hem tingut una idea bastant decent de qui són els principals serveis d’allotjament de WordPress per al Regne Unit..

Tot i que tenim una taula de comparació d’allotjament útil a continuació i, fins i tot, redactem ressenyes individuals d’allotjament de WordPress més avall a la pàgina, no som conscients que no tothom té el temps de llegir-ho tot … Així que anem directament al punt.

El 12 millors serveis d’allotjament de WordPress del Regne Unit són:

 1. Hostinger: el millor allotjament de WordPress
 2. Kinsta: el millor amfitrió de WordPress gestionat
 3. SiteGround: excel·lent allotjament de WordPress
 4. Hosting A2: el millor allotjament de WordPress per a venedors
 5. WP Engine: amfitrió de WordPress gestionat per acabar
 6. GreenGeeks: el millor allotjament verd
 7. eUKhost
 8. Internet en cor
 9. HostGator
 10. InMotion Hosting
 11. Bluehost
 12. Dreamhost

Contents

Per què és important l’allotjament de WordPress sòlid!

La qualitat del proveïdor d’allotjament WP pot tenir un impacte enorme en l’èxit potencial del vostre lloc.

Prenem velocitat del lloc web per exemple, sabíeu que un retard d’1 segon significa que les visualitzacions de les pàgines disminueixen un 11%, això significa que més d’1 / 10 de visitants només es desviaran per segon que el vostre lloc segueix carregant … és per això que un amfitrió decent de WordPress és vital!

Algunes de les marques que enllacen amb el nostre contingut:

Destacats en llocs

La taula següent proporciona una visió ràpida dels nostres tres principals amfitrions personals de WordPress del Regne Unit.

Més avall, aprofundim en un detall de 12 ressenyes d’allotjament de WordPress. Recomanem que s’adhereixi amb un dels nostres tres millors per obtenir el millor valor!

Empresa que allotja WordPress Valoració generalPremi / mo.Espai d’espai Característiques web Ressenyes Lloc web
Logotip de Hostinger 0,80 £ (Venda enorme en un pla de 4 anys) 10 GB

 • Molt assequible
 • Configuració molt fàcil
 • Gran rendiment i velocitat
 • Suport de resposta
 • Servidors del Regne Unit + Xarxa global = Guanyador!

Revisió Hostinger
Kinsta 30 dòlars 10 GB
 • Gran actuació
 • Servidor de Londres
 • utilitza Google Cloud Platform
 • CDN inclòs
Kinsta Review
lloc web2 2,95 GBP (inferior a 8,95 £, només a la primera factura) 10 GB
 • Molt fàcil d’utilitzar
 • Centre de dades a Londres
 • Rayo ràpid
 • Un gran suport
Revisió de SiteGround

Les nostres 12 millors revisions de hosting de WordPress per al 2020

1. Hostinger: el millor allotjament de WordPress

Logotip de Hostinger

Lloc web: www.hostinger.co.uk
Preu:
0,80 £
Espai de disc: 10 GB
Suport: Xat en directe

Hostinger és el nostre amfitrió absolut preferit de WordPress en aquest moment, el valor que obtindreu per només 0,80 £ és molt impressionant!

Actualment estan creixent com bojos (més de 29 milions d’usuaris) i amb una bona raó! Els seus plans d’allotjament de WordPress ofereixen totes les funcions que ofereixen la majoria dels seus competidors, però Hostinger ho fa per una fracció del cost … sense comprometre la qualitat.

Però el que distingeix realment Hostinger de la resta, és el procés integrat per a llocs de WordPress. L’experiència de l’usuari per registrar-se, connectar un nom de domini, instal·lar WordPress … és perfecta.

És ràpid, és molt fàcil i només funciona. Coses impressionants!

Quan es tracta de funcions d’allotjament de WordPress, tenen totes les campanes i els xiulets com l’últim PHP, un complement de memòria cau personalitzat per augmentar el rendiment, funcions de seguretat molt sòlides a través de la seva col·laboració amb BitNinja, garantit el 99,9% de la màxima durada, el client de WordPress 24/7. suport … i tenen una garantia de devolució de 30 dies!

I per si ho necessiteu, tots els plans s’incorporen a la integració de Github (per als desenvolupadors / dissenyadors més tecnològics que hi hagi).

Pel que fa a ubicacions en centres de dades, no només en tenen un al Regne Unit, sinó també als Estats Units, Països Baixos, Lituània, Singapur, Brasil i Indonèsia. De manera que si el vostre mercat objectiu es troba en un altre país o a l’estranger, us han cobert.

El seu pla de WordPress és més barat només 0,80 £ (venda enorme a) i permet 1 lloc perfecte per començar.

Realment no pot estar malament amb Hostinger!

Pros

 • Molt assequible
 • Servidors al Regne Unit
 • Suport expert de WordPress
 • Gran experiència d’usuari

Contres

 • N / A

2. Kinsta: el millor amfitrió de WordPress gestionat

Logotip de hosting de WordPress Kinsta

Lloc web: kinsta.com
Preu:
30 dòlars
Espai de disc: 10 GB
Suport: Xat en directe, Entrades

Kinsta es troba dins de la categoria de proveïdors d’allotjament de WordPress totalment gestionat. Això significa que teniu un equip de persones i aplicacions creades a mida, que controlen i ajusten la configuració allà on sigui necessari per maximitzar el rendiment del vostre lloc WordPress..

Per allotjar els seus llocs, utilitzen la plataforma Google Cloud i tenen més de 15 ubicacions de centres de dades a tot el món perquè escolliu. És molt diferent dels sistemes habituals d’allotjament compartit, Kinsta proporciona a cada lloc els recursos del servidor privat, de manera que esteu completament protegits d’altres llocs potencialment problemàtics … ja que el vostre lloc és l’únic “a casa”..

A més, teniu memòria cau a nivell de servidor, CDN integrat, SSL gratuït, restauracions de còpia de seguretat d’un clic, entorns d’escenificació i molt més.

Totes les qüestions anteriors també són la raó del cost addicional … Recomanaríem a Kinsta els llocs més grans i amb més recursos que s’adrecin a una audiència global, i el cost addicional està totalment justificat. Si voleu allotjar el vostre lloc de negocis de mida petita o mitjana, o un bloc, o qualsevol altra cosa que no sigui una botiga de comerç electrònic massiu, un lloc general de gran trànsit o fòrum, SiteGround us donaria el millor valor.

Els seus plans comencen a partir de 30 dòlars / mes.

Funcions d’allotjament de WordPress: Límits basats en treballadors de php, garantia de devolució de 30 dies, SSL gratuït, CDN gratuït, seguretat èpica, analítica de rendiment, supervisió de la durada de temps, detecció de DDOS, etc..

Pros

 • Plataforma Google Cloud
 • Super seguretat
 • Molt experimentada
 • Migracions de llocs lliures
 • Super escalable

Contres

 • Una mica més costós

3. SiteGround: excel·lent allotjament de WordPress

lloc web2

Lloc web: www.siteground.com
Preu:
2,95 £
Espai de disc: 10 GB
Suport: Telèfon, Xat en Directe, Entrades

SiteGround és un altre amfitrió de WordPress. Els seus plans especialitzats en WordPress estan ben optimitzats i tenen funcions específiques del WP. Disposen de centres de dades ràpids a tot el món, inclòs a Londres, i el que és més important, el suport és de primer nivell.

Pel que fa a restauració i adaptació a WordPress, han fet un treball fenomenal amb un sistema de memòria cau personalitzat (anomenat SuperCacher), un complement personalitzat que permet afegir SSL i posar en memòria cau un treball amb un clic, actualitzacions automatitzades i molt més..

A més, fins i tot ofereixen una garantia de devolució de 30 dies … que els converteix en una idea absoluta!

Tenen 3 plans de hosting WordPress, el seu pla més assequible comença només £ 2.95 / mes (69% de descompte en el preu habitual)!

Funcions d’allotjament de WordPress: SSL gratuït, suport CDN gratuït, suport especial per a WP, recomanat per WordPress, complement personalitzat per a opcions de memòria cau i ssl, actualitzacions automàtiques, migració automàtica del WP i molt més..

Pros

 • SSL + CDN gratuït
 • Servidors a Londres
 • Suport expert de WordPress
 • Fàcil d’utilitzar

Contres

 • Els costos de renovació són una mica elevats

4. Allotjament A2: el millor allotjament de WordPress per a venedors

Logotip de l’allotjament A2

Lloc web: www.a2hosting.com
Preu:
3,92 dòlars
Espai de disc: Il·limitat
Suport: Telèfon, Xat en Directe, Entrades

A2 Hosting té hosting d’allotjament compartit que dóna suport a WordPress i gestiona els plans d’allotjament WP per obtenir una tranquil·litat addicional. No obstant això, els seus servidors estan molt ben optimitzats per a una gamma de CMS, inclòs WP, de manera que no necessiteu el pla gestionat tret que vulgueu tenir les funcions específiques de WordPress (que podeu trobar a continuació). També tenen diversos centres de dades a tot el món (Amsterdam pel Regne Unit), i tenen un suport fantàstic.

Tots els seus plans d’allotjament compartits disposen d’espai de disc il·limitat, SSL gratuït, garantia de devolució en qualsevol moment (que és bastant neta) i migracions gratuïtes..

Ofereixen 3 paquets d’allotjament, el seu pla més barat comença només 3,92 $ / mes (originalment era de 7,99 $ / mes). L’allotjament de WordPress gestionat comença a partir de 12,97 dòlars.

Funcions d’allotjament de WordPress: SSL, CDN, SSH gratuïtes, escenificació de llocs web, còpies de seguretat de WP senzilles, memòria cau LiteSpeed.

Pros

 • Gran actuació
 • És bo per als venedors
 • Molt assequible

Contres

 • No hi ha cap recomanació oficial de WordPress (és per això que SiteGround és més alt a la nostra llista)

5. Motor WP: amfitrió de WordPress gestionat per acabar

logotip del motor wp

Lloc web: wpengine.com
Preu:
 35 dòlars
Espai de disc: Il·limitat
Suport: Telèfon, Xat en Directe, Entrades

WP Engine és un host WP gestionat a través i a través, de fet, és l’única cosa que fan i ho fan bé! Igual que alguns dels altres host que hem revisat, també han creat un complement de memòria cau personalitzat anomenat EverCache, i tenen CDN per minimitzar els temps de càrrega. Un dels amfitrions més ràpids de WordPress.

El seu preu es basa en la quantitat de visitants mensuals en lloc d’espai en disc. El pla d’inici us guanya al voltant d’un límit de 25k, i puja des d’allà.

El seu suport 24 hores / 24, òbviament, està especialitzat en WordPress, la qual cosa permet solucionar qualsevol problema sense embuts. També tenen un procés d’actualització molt impressionant on posen a prova primer qualsevol actualització important del WP abans de tirar-la en directe. També ofereixen entorns de desenvolupament, escenificació i producció i freeSSL.

El seu pla més barat comença a partir de 35 dòlars al mes.

Funcions d’allotjament de WordPress: Protecció DDOS, detecció d’amenaça, entorn desviació / producció / producció, CDN global, memòria cau personalitzada.

Pros

 • Un gran suport
 • Molt fiable i experimentat
 • Líder del mercat per a hosting wp

Contres

 • Una mica més car

6. GreenGeeks: el millor allotjament verd

Logotip de GreenGeeks

Lloc web: www.greengeeks.com
Preu:
2,95 dòlars
Espai de disc: Il·limitat
Suport: Telèfon, Xat en Directe, Entrades

GreenGeeks és una d’aquestes empreses que només saben que ho farà gran. Si bé el seu principal ganxo és el que són ecològics (que són realment, tornant a posar el consum d’energia tres vegades a la xarxa). El seu rendiment de hosting de WordPress és força impressionant.

Ofereixen espai de disc il·limitat a tots els plans, tenen diversos centres de dades al Canadà i els Estats Units, SSL gratuït, migració gratuïta i molt més. També disposen d’assistència 24 hores al dia i una garantia de devolució de 30 dies en cas que no estiguis satisfet amb els seus serveis.

El seu pla més barat comença a USD 2,95 / mes.

Funcions d’allotjament de WordPress: WordPress: seguretat millorada, migració de WP, integració de CDN, actualitzacions automàtiques del WP.

Pros

 • Assequible
 • Super verd
 • Bona seguretat

Contres

 • La competència té funcions WP més robustes (però també tenen un preu més elevat)

7. eUKhost

Logotip de eUKhost

Lloc web: www.eukhost.com
Preu:
3,99 £
Espai de disc: 5 GB
Suport: Telèfon, Xat en Directe, Entrades

eUKhost és un altre gran amfitrió local de WordPress amb 4 centres de dades al Regne Unit. Tots els seus plans inclouen un domini gratuït, suport 24 hores / 24, còpies de seguretat automatitzades i preus bloquejats per si augmenten els costos en el futur..

També ofereixen allotjament optimitzat per WordPress, a partir de 5 GB d’espai de disc i fins a 5 llocs del pla bàsic. Els plans WP inclouen exploracions automatitzades de programari maliciós que explora els vostres fitxers per detectar programari maliciós, injeccions de scripts, atacs de scripts de llocs web (XSS) i molt més. També tenen protecció DDOS, suport expert, un tallafoc excel·lent i el que anomenen “Toolkit de WordPress”. El conjunt d’eines inclou escenificació, clon & sincronització, enduriment d’un clic, migració fàcil del WP, inici de sessió WP amb un clic i molt més.

Els seus plans comencen a 3,99 £.

Funcions d’allotjament de WordPress: Kit d’eines de WordPress, suport especialitzat, memòria cau total W3, gestió de versions de WordPress, gestió de complements, protecció DDOS, tallafoc WP.

Pros

 • Assequible
 • Amfitrió local del Regne Unit
 • Bona seguretat

Contres

 • 5 GB no és tant d’espai en disc

8. Internet del cor

Logotip d'Internet del cor

Lloc web: www.heartinternet.uk
Preu:
9,49 £
Espai de disc: Il·limitat
Suport: Telèfon, Xat en Directe, Entrades

Internet Heart és conegut per retornar a la comunitat, ja que patrocinen diversos esdeveniments i conferències. Com a hosting de WordPress, també són molt sòlids. Amb una assistència especialitzada WP a casa, amplada de banda i espai de disc il·limitats, migració gratuïta i una configuració molt ràpida, són una bona elecció.

Dit això, el preu és una mica més gran que la competència i tingueu en compte que no disposen de centres de dades fora del Regne Unit … així que necessitaríeu un CDN per arribar a una audiència nord-americana, per exemple..

Els seus plans comencen a 9,49 £ / mes

Funcions d’allotjament de WordPress: Suport especialitzat, migració de WP, espai de disc il·limitat.

Pros

 • Servei de hosting local
 • Espai de disc il limitat

Contres

 • Car

9. HostGator

Logotip de Hostgator

Lloc web: www.hostgator.com
Preu:
 5,95 dòlars
Espai de disc: Il·limitat
Suport: Telèfon, Xat en Directe, Entrades

Tot i que HostGator és un veterà en la indústria de l’allotjament, els seus plans de WordPress són realment força nous i funcionen molt millor en comparació amb els seus plans d’allotjament web compartit super barats. El seu allotjament WP utilitza l’arquitectura del núvol que permet una escala de clic d’un clic. També ofereixen còpies de seguretat automàtiques i restauracions d’un clic, migracions gratuïtes i atacs de seguretat avançats de nou de seguretat avançada.

Tanmateix, no tenen cap servidor al Regne Unit, de manera que caldrà un CDN per obtenir temps de càrrega decents en altres països.

Els seus plans d’allotjament a WordPress comencen a partir de 5,95 dòlars / mes.

Funcions d’allotjament de WordPress: SSL gratuït, allotjament en núvol, assistència experta, privadesa del domini, eliminació automàtica de programari maliciós.

Pros

 • Suport expert WP
 • Escalable
 • Assequible

Contres

 • No hi ha CDN gratuït

10. Hosting InMotion

Logotip de InMotion Hosting

Lloc web: www.inmotionhosting.com
Preu:
7,26 dòlars
Espai de disc: 40 GB
Suport: Telèfon, Xat en Directe, Entrades

InMotion Hosting és conegut per les seves solucions empresarials i els seus serveis d’allotjament web de gran qualitat. Però el que la majoria de la gent no sap és que també ofereixen solucions de WordPress. Són una mica més cares, però ofereixen un bon rendiment!

Comencem amb seguretat, ja que és un tema força important. InMotion ofereix protecció DDOS, protecció contra pirates i un tallafoc personalitzat, que és suficient per fins i tot els atacs més agressius. Pel que fa a altres funcions, tots els plans inclouen una garantia de devolució de 90 dies, un entorn d’escenificació, un creador de pàgines arrosseguades i molt més.

També tenen un gran equip de suport en cas que es faci malbé el vostre lloc i necessiteu ajuda. Tanmateix, no tenen cap servidor al Regne Unit, la qual cosa és una cosa intensa.

Els seus plans comencen a partir de $ 7,26 / mes.

Funcions d’allotjament de WordPress: Actualitzacions gestionades, seguretat avançada, entorn de posada en escena, WordPress preinstal·lat, domini gratuït, arrossegueu i creeu pàgina.

Pros

 • Nom de domini gratuït
 • Fiable
 • Garantia de devolució de 90 dies
 • Bona seguretat

Contres

 • Els servidors nord-americans podrien retardar el rendiment

11. Bluehost

Logotip de Bluehost

Lloc web: www.bluehost.com
Preu:
19,99 dòlars
Espai de disc: 30 GB
Suport: Telèfon, Xat en Directe, Entrades

Bluehost és conegut principalment pel seu paquet d’allotjament barat de 3,95 dòlars barats, però també ofereixen allotjament WordPress als seus servidors VPS. El preu és una mica més elevat, però es nota molt l’augment de rendiment. Els seus plans WP inclouen SSL gratuït, SiteLock Security, Advanced CDN i SiteLock WAF.

El seu pla bàsic és bo per a fins a 100 milions de visites al mes, cosa que és absurdament elevada (si saps construir un lloc així, fes-nos arribar).

Per al Regne Unit, probablement no és una opció òptima ja que no disposen de servidors al país. A més, la seva reputació ha estat una mica meh els darrers anys, ja que han comprat EIG i el suport / la qualitat general van baixar … es recuperen ara, però passarà un temps abans de tornar a la seva glòria anterior.

Els seus plans d’allotjament comencen a 19,99 dòlars el mes.

Funcions d’allotjament de WordPress: CDN, tallafocs WAF de SiteLock, seguretat avançada, límits altes de visites / mo.

Pros

 • Seguretat decent
 • CDN inclòs

Contres

 • Reputació rocosa

12. Dreamhost

Logotip de DreamHost

Lloc web: www.dreamhost.com
Preu:
7,95 dòlars
Espai de disc: Il·limitat
Suport: Telèfon, Xat en Directe, Entrades

DreamHost és conegut per les seves solucions d’allotjament d’alta qualitat. I els plans d’allotjament de WordPress no són diferents, també els recomana WordPress (igual que SiteGround), que per si mateix és molt impressionant.

El seu pla bàsic inclou una increïble garantia de devolució de 97 dies, SSL gratuït, privadesa gratuïta per a whois i assistència experta de WordPress les 24 hores del dia. En realitat tenen dos tipus de plans d’allotjament de WordPress, un està en allotjament compartit, els altres en servidors de núvol (anomenats DreamPress), que donen un augment considerable del rendiment. Sens dubte són un pas més gran del pla bàsic i ofereixen diverses funcions WP addicionals, com ara la memòria cau a nivell de servidor i les actualitzacions instantànies..

No hi ha servidors al Regne Unit, però …

Els seus plans comencen a partir de $ 7,95 / mes.

Funcions d’allotjament de WordPress: Actualitzacions automàtiques, WAF, WP preconfigurat, SSL gratuït, privadesa del domini.

Pros

 • SSL gratuït
 • Garantia de devolució de 97 dies

Contres

 • No hi ha servidors del Regne Unit

Hosting WordPress del Regne Unit: Com triar el millor?

Individus i empreses iguals han descobert la facilitat i bellesa d’utilitzar WordPress per als seus llocs web i blocs. La seva versatilitat i qualitat l’han fet ideal, ja sigui per a persones que només volen mantenir el seu propi bloc i millorar la seva marca personal o per a empreses de mida mitjana que facin comerç electrònic..

Si sou una persona o una empresa que busqueu crear el vostre lloc web, en l’actualitat podríeu quedar desbordat per totes les opcions que hi ha i pot no entendre la diferència entre una eina de disseny web (o CMS) i un amfitrió de lloc web. És força important no només entendre la diferència, sinó saber què buscar en un bon host, ja que un allotjament web deficient pot anul·lar el més atractiu dels llocs web..

Aquí, revisarem el propi WordPress i l’allotjament de WordPress, en definitiva, amb l’objectiu d’ajudar-vos a trobar el millor allotjament web per a WP. També hem fet aquestes comparacions del WP per a altres països, com WordPress que allotja Austràlia i WordPress que allotja Canadà.

treballant amb WordPress

Què és WordPress?

Logotip de WordPressEn primer lloc, si ets realment nou als sistemes de gestió de continguts, seria útil explicar què és WordPress.

WordPress és un programari de sistema de gestió de continguts (CMS) de codi obert (gratuït) que podeu utilitzar per crear llocs web. Dit senzill: és una eina que us ajuda a crear el vostre propi lloc web o bloc.

Tant si és geek de tecnologia com si no, és un dels millors CMS que podeu triar per crear el vostre lloc web. Se sap que és el més fàcil d’utilitzar, cosa que la fa perfecta per a principiants, però també té el poder i la flexibilitat per servir a algú més experimentat en tecnologia i / o que tingui un negoci més complicat per gestionar el lloc web..

Si voleu iniciar un lloc web o bloc, realment no podreu equivocar-vos escollint utilitzar WordPress. Es tracta que el CMS més utilitzat hi hagi més de 60.000 milions de llocs web. També és l’elecció de més del 25% dels deu primers llocs web actualment disponibles a la xarxa.

Però, com s’ha indicat anteriorment, no n’hi ha prou amb triar el vostre CMS i fer un lloc web atractiu i eficient. També heu de triar com voleu allotjar el vostre lloc web. Cal educar aquesta decisió, ja que una mala elecció d’allotjament podria fer que el vostre lloc web funcioni malament i causi problemes.

Per tant, en aquesta nota…

Què és WordPress Hosting?

Primer, què no entenem per WordPress Hosting: WordPress.com ofereix als usuaris allotjament gratuït a llocs web de WordPress extremadament simplistes. Això no és recomanable, ja que no proporciona les funcions ni l’expertesa necessària per tenir un lloc web professional que ofereix un servei excel·lent i una forta presència web. Per tant, a menys que estigueu fent blocs de petons i rises, no utilitzeu wordpress.com per a hosting.

El que volem dir per allotjament de WordPress és bastant simple: significa trobar el vostre propi servei d’allotjament i deixar-los d’acollir el vostre lloc de WordPress. Realment, tots els serveis d’allotjament són capaços d’allotjar un lloc web de WordPress, de manera que no necessàriament trobareu serveis d’allotjament que diuen que només allotgen WordPress o serveis que diuen que no tenen la capacitat de WordPress..

Tot i això, si bé tots els serveis poden allotjar pràcticament un lloc de WordPress, alguns són certament millors que altres. Quan busqueu un servei d’allotjament, val la pena el vostre temps i esforç per trobar-ne un, ja que comptaran amb una assistència específica de WordPress que realment pot marcar la diferència. Poden oferir qualsevol cosa, des d’una instal·lació super fàcil fins a suport de tecnologia, eines, etc. de WordPress, però més endavant.

Una última nota sobre què és l’allotjament de WordPress: mentre pugueu allotjar-vos per a WordPress en servidors compartits, dedicats i / o VPS (tampoc us oblideu del allotjament de WordPress gestionat més car), per als nostres propòsits actuals, ens mantindrem discutint els detalls dels bons serveis d’allotjament compartit per a WordPress.

L’allotjament compartit és en general el més comú per a persones que utilitzin WordPress, i una cosa tan complexa i costosa com un servidor dedicat o fins i tot servidors VPS són més rellevants per a aquelles empreses amb grans corporacions. L’allotjament compartit només significa que compartiu un servidor amb altres llocs web, fet que redueix el cost.

Un bon servei d’allotjament sabrà limitar el nombre de llocs d’un servidor de manera que no hagueu de tenir cap conseqüència negativa per l’ús d’un servidor compartit.

Per què necessites allotjament de WordPress?

Per què, si realment tots els serveis d’allotjament són capaços d’allotjar un WordPress, és important trobar un servei especialitzat en WordPress o que sigui més “amable” de WordPress? Algunes de les raons per les quals ja han estat indicades anteriorment, però n’explicarem una mica més.

Sense saltar-nos massa endavant i discutir les funcions clau a buscar, en general, hosting de WordPress significa que un host que facilitarà la instal·lació de WordPress o que ho farà per comprar els seus serveis. També faciliten la transferència del lloc de WordPress d’un amfitrió a l’altre molt més fàcil amb una transició més agradable i perfecta.

A més, el tauler de control que obté inclourà molt probablement eines i mètodes per millorar la velocitat i la funcionalitat del lloc de WordPress si l’amfitrió es presenta com a amfitrió de WordPress. Finalment, també tindreu molta més probabilitat de tenir assistència tecnològica, que són experts en gestionar específicament la plataforma WordPress, cosa que garantirem que us agraireu per primera vegada que us haureu de trucar (i passarà).

Llavors, per què trobar un servei d’allotjament de WordPress? Per fer que l’experiència sigui molt més fàcil, agradable i menys confusa. Això sí, també suposarà que el vostre lloc sigui més ràpid i funciona millor que altrament, cosa que només serà útil per a la vostra empresa..

Pros & Contres de l’allotjament WordPress WordPress compartit

Per pesar les opcions del tipus d’allotjament a perseguir, per descomptat, voldreu saber quins són els avantatges i els contres. Com s’ha esmentat anteriorment, aquí hem decidit centrar-nos en allotjament compartit per a WordPress, però certament hi ha diversos tipus.

Quins són els avantatges i els contres específicament de l’allotjament WordPress compartit?

Pros                                                                            

 • Molt assequible / barat
 • Perfecte per a petites i mitjanes empreses
 • Perfecte per a aquells que creeu i gestioneu un lloc web
 • Un amfitrió compartit no es limita només a WordPress
 • Plugins sense límits
 • Instal·lació i personalització molt fàcils amb el cPanel

Contres

 • Un servidor compartit significa compartir recursos amb altres llocs web d’aquest servidor
 • Si altres llocs web del servidor col·loquen tots els recursos, podria alentir el vostre lloc
 • És possible que tingueu suport tècnic menys especialitzat (però, com es pot indicar més amunt, si feu una cerca correcta, aquest no ha de ser un problema)

Tot i això, si sabeu cercar i identificar un amfitrió de qualitat, fins i tot un pla d’allotjament compartit pot estar lliure d’alguns dels avantatges enumerats anteriorment..

la recerca de proveïdors d'allotjament WP

Aleshores, com identifiqueu el millor allotjament de WordPress del Regne Unit? Bé…

Funcions d’allotjament de WordPress per revisar

Si insisteix en esperar a trobar un servei d’allotjament amb les següents funcions clau, haureu d’anar bé en una experiència molt satisfactòria amb un servei d’allotjament compartit per a WordPress.

Tot i que cal recordar que obtindreu el que pagueu, també us volem animar a que encara pugueu trobar allotjament de qualitat amb aquestes funcions sense haver de rompre el banc. En aquesta nota, aquí teniu les funcions que heu de tenir en compte per trobar l’amfitrió adequat:

Opció de WordPress amb un sol clic o preinstal·la

Els millors serveis d’allotjament de WordPress tindran absolutament una instal·lació d’un sol clic de WordPress disponible a través del cPanel o oferiran una preinstal·lació de WordPress quan adquireixi els seus serveis, alguns fins i tot tenen una biblioteca existent de temes WordPress de negocis, temes WP immobiliaris, WordPress. temes per a fotògrafs, entre d’altres.

Hi ha massa serveis d’allotjament excel·lents que ofereixen aquesta opció, de manera que no hauríeu de conformar-vos amb res menys que la instal·lació d’un sol clic. Et farà molt més fàcil el procés i voldrà dir que estàs molt a punt per començar a fer el lloc web immediatament després de comprar el servei.

Atenció al client

opcions de suportSovint és massa fàcil de passar per alt, però de vital importància és l’atenció al client. Sobretot si és la primera vegada que feu un lloc web, necessitareu el suport. Tot i que no és la primera vegada, perquè els errors i els temps d’inactivitat poden suposar la desaparició de clients (i per tant, ingressos), no voldreu deixar-vos esbrinar per a vosaltres..

Un bon servei d’allotjament oferirà suport 24 hores al dia, sovint a través de diverses vies com ara xats en línia i atenció telefònica. No us conformeu amb res menys. També voldreu, per descomptat, trobar un servei de hosting que esmenti que ofereix una experiència específica de WordPress. Consulteu les ressenyes dels serveis que considereu per assegurar-vos que els seus clients puguin demostrar la seva qualitat d’assistència al client.

Ubicació del servidor

És important per a la velocitat i la qualitat del lloc web que el servidor d’amfitrió estigui situat en un lloc proper a la vostra ubicació. No volem dir a la mateixa ciutat o fins i tot al Regne Unit, necessàriament, però és necessari que estigui en aquest costat del món i, més a prop, millor funcionarà el vostre lloc de WordPress. Eviteu allotjament amb serveis que es trobin a l’altre mar, com ara els Estats Units.

Un dels problemes més destacats és que podeu trobar un servei d’allotjament que tingui diversos centres de dades a tot el país i / o al món. En aquest cas, comproveu que pugueu triar el centre de dades més proper.

Velocitat

Velocitat del servidorLa velocitat (o falta d’ella) jugarà un paper important en la satisfacció dels usuaris amb el lloc i pot afectar el rendiment del vostre lloc i, per tant, els ingressos que feu. Així que la velocitat és òbviament important. Molts serveis d’allotjament ofereixen coses com SSD (discs d’estat sòlid) i / o CDN (xarxa de lliurament de contingut), que poden millorar significativament la velocitat de càrrega. Val la pena buscar un servei que ofereixi aquests.

Horari del servidor

No hi ha cap raó per establir-se amb un servei d’allotjament amb un registre de funcionament del servidor inferior al 99,9%. Tots els millors poden oferir-ho tot i que són increïblement econòmics. La millor manera de comprovar el seu historial històric és mitjançant Google per cercar les estadístiques de les empreses; no us limitem a dir-ho.

Ample de banda & Transferència de dades

Molts serveis d’allotjament afirmaran oferir un ample de banda o un emmagatzematge il·limitats. Tot i que això és atractiu, pot significar que estiguin sobrecarreguen els seus servidors, de manera que la qualitat i la velocitat poden ser pobres. En realitat, 2 Gb haurien de ser suficients per a la majoria i la majoria de servidors podran proporcionar més del que podríeu desitjar. Un cop més, això seria bo posar-se en compte a l’hora de llegir les ressenyes dels clients. A més, si teniu previst descarregar moltes descàrregues de llocs per als visitants del vostre lloc (mp3, pdfs, etc.), és important que us vigileu també dels límits de transferència de dades..

Registres de dominis gratuïts + dominis addicionals

Tots els bons serveis d’allotjament us proporcionaran un domini de forma gratuïta com a part del vostre paquet, així que definitivament no us conformeu amb menys. A més, encara que probablement no ho necessiteu a mesura que comenceu el vostre negoci o lloc web en línia, en el futur podreu desitjar diversos dominis i llocs. És bo comprovar si voleu tenir més d’un lloc de WordPress per compte. Molts ofereixen dominis múltiples i fins i tot il·limitats.

Còpies de seguretat

Les còpies de seguretat són extremadament importants i us estalviaran molts mals de cor (ningú vol perdre la pena d’esforçar-se les hores). Comproveu si el servei ofereix còpies de seguretat automàtiques i amb quina freqüència (diàries, setmanals, mensuals, etc.).

Seguretat

Finalment, ja sigui per blog o per fer funcionar una botiga en línia, voleu un lloc de WordPress segur. Per garantir-ho, busqueu serveis que prometin actualitzacions de programari freqüents i que inclús puguin oferir un control de seguretat 24 hores / 7. Alguns hostes inclouen nivells de seguretat intensos, mentre que d’altres permeten triar diferents nivells.

O

FAQ

Quin allotjament és millor per a WordPress, Linux o Windows?

Recomanem l’allotjament de Linux per executar WordPress, per a la gran majoria dels casos. Tot i que podeu executar WordPress en allotjament Windows, l’allotjament de Windows generalment és més car.

Puc fer servir WordPress sense allotjament?

Tècnicament no, WordPress ha de ser allotjat en algun lloc, però si no voleu configurar el vostre propi hosting, ni registrar-vos amb un proveïdor d’allotjament, podeu anar a wordpress.com i començar amb un compte gratuït. D’aquesta manera podeu utilitzar WordPress de forma gratuïta sense haver de preocupar-vos d’allotjar-ho, ho fan tot per vosaltres.

WordPress té allotjament gratuït?

Sí, WordPress té allotjament gratuït si utilitzeu WordPress.com (no confondreu amb la versió wordpress.org per a la qual necessiteu trobar el vostre propi host i instal·lar-lo). Si us registreu per a un compte gratuït amb wordpress.com, podeu utilitzar una versió limitada de wordpress en un subdomini.

Quina diferència hi ha entre WordPress.com i WordPress.org?

La principal diferència entre WordPress.com i WordPress.org és qui allotja el lloc web. Si utilitzeu wordpress.org, heu de descarregar i instal·lar WordPress a l’amfitrió de wordpress que escolliu. Si utilitzeu wordpress.com, ofereixen la instal·lació i, fins i tot, podeu fer-ho tot de forma gratuïta, tot i que la versió del WP amb què treballeu és limitada a l’hora de dissenyar i funcions..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author