Proveïdors d’allotjament de cPanel per a Austràlia

Per tant, busqueu allotjament web que funcionin amb cPanel (en comptes d’un horrible sistema propietari), bona elecció. cPanel és l’estàndard de la indústria d’allotjament web i amb una bona raó. Per fer més fàcil la vostra recerca, us hem recopilat una llista dels nostres amfitrions web australians preferits que ofereixen allotjament cPanel. Amb comptes de hosting actius amb més de 30 empreses, estem bastant confiats en les nostres opcions. Gaudeix!

El millor allotjament de cPanel a Austràlia: el nostre Top 5 de comparació – maig del 2020

Empresa d’allotjament web Classificació generalPreçament / mo.Disk SpaceFeaturesSite web
lloc web2 9,3 / 10 4,95 USD (descompte temporal del 67%, inferior a 14,95 dòlars) 10 GB Potent + assequible = Guanya!
A2HostingLogo 9/10 3,92 USD (al voltant de 5,22 USD) Il·limitat Espai de disc il limitat!!!
PanthurLogo 8,7 / 10 5 USD de AUD 1 GB Excel·lent rendiment, molta elecció.
DigitalPacificLogo 8,5 / 10 4,90 USD 1 GB Experimentat, fiable.

A part de la taula general de dalt, també hem creat un top 5 més detallat dels millors proveïdors d’allotjament web cpanel per a Austràlia. Els hem ordenat mitjançant els criteris següents: Facilitat d’ús, assequibilitat i Rendiment / Potència. 

Proveïdors d’allotjament web cPanel australians: els nostres 5 principals detalls

1. Allotjament web SiteGround

SiteGround continua sent el nostre campió absolut. Quan es tracta d’allotjament web, l’han aconseguit perfeccionat. Amb un temps de funcionament molt fiable, un suport ràpid, recomanat oficialment per WordPress, una configuració fàcil i preus molt competitius, realment no podreu equivocar-vos aquí. Oh!, + tenen una garantia de devolució de 30 dies!

El seu pla més barat comença només 4,95 $ / mes (67% de descompte sobre el preu habitual)! 

lloc web2

Facilitat d’ús

90%

Asequibilitat

84%

Rendiment / Potència

85%

2. Allotjament web A2

Un segon molt proper a la llista, són gairebé tan bons com SiteGround, encara que no són un amfitrió oficial recomanat per a la WP (però, de totes maneres, és realment rar, i ho aconsegueixen a WP. & tots els altres CMS importants).

El seu pla més barat comença només USD 3,92 USD / mes (al voltant de 5,22 USD / mes).

a2hosting

Facilitat d’ús

87%

Asequibilitat

79%

Rendiment / Potència

80%

3. Allotjament web Panthur

Panthur és el nostre primer amfitrió web real Aussie, tot i que són més cars que SG i A2, el rendiment dels seus servidors és absolutament primordial. Hi ha una gran potència per jugar-hi, i el seu suport és ràpidament!

El seu pla més barat comença a partir de 5 dòlars al mes (tot i que recomanem anar amb el seu pla de negocis de bronze per aconseguir un perfecte equilibri valor / cost).

PanthurLogo

Facilitat d’ús

85%

Asequibilitat

80%

Rendiment / Potència

87%

4. Allotjament web digital del Pacífic

El pacific digital ha estat al voltant dels aaaages i així ho demostra. Súper fiable, bon suport, merescut quart lloc.

Els seus plans comencen només 4,90 dòlars / mes.

digpacific

Facilitat d’ús

80%

Asequibilitat

85%

Rendiment / Potència

75%

cPanel Hosting per Austràlia

Què és cPanel?

cPanel és un panell de control d’allotjament web que utilitzen els novells per a usuaris avançats per simplificar el procés de creació, disseny i allotjament d’un lloc web. Va ser desenvolupat el 1997 per John Nick Koston, que ara és el conseller delegat de cPanel, Inc. Majoritàriament escrit a Perl, cPanel ha evolucionat fins a convertir-se en un dels panells de control d’allotjament web més coneguts i fiables. Amb els anys, ha millorat significativament, atenent les necessitats del consumidor i convertint-se en un gran recurs per a qualsevol persona en el procés de creació o re-disseny del seu lloc web.

Per què ho fa tothom??

La resposta senzilla a aquesta pregunta és que cPanel ha estat desenvolupat per un equip de desenvolupadors molt educat, fent-lo fàcil d’utilitzar i accessible per a tots els nivells d’expertesa. A jutjar dels avantatges de cPanel, no és d’estranyar que aquest quadre de control d’allotjament web tingui una gran demanda. cPanel supera les expectatives i consisteix en una àmplia gamma de funcions fantàstiques que faciliten la creació o el re-disseny d’un lloc web. És confiable, compta amb un fantàstic equip de suport i ofereix migracions gratuïtes. cPanel és el recurs ideal per utilitzar i és molt comú per a proveïdors d’allotjament web com SiteGround, no importa quin tipus d’allotjament, es pot utilitzar per a hosting compartit, hosting dedicat, fins i tot per a hosting de revendes i hosting de WordPress (tingueu en compte. que els proveïdors d’allotjament de WordPress gestionats més premium solen utilitzar el seu propi punt de vista en lloc de cPanel).

El tauler de control cPanel permet a l’administrador controlar totes les porcions del lloc dins del propi tauler de control. No cal fer servir programari addicional per realitzar tasques com ara pujar fitxers. cPanel penja fitxers, fa una còpia de seguretat del vostre lloc web, connecta noms de domini al vostre allotjament, configura correu electrònic per al vostre lloc i molt més. A causa de la gran qualitat d’aquest amfitrió, cPanel proporciona a l’usuari un control complet sobre el seu lloc web, mantenint-lo senzill, fàcil d’utilitzar i de fàcil manteniment. cPanel també fa molt senzill transferir totes les dades del compte a un altre host compatible amb cPanel. Altres panells no ofereixen l’opció de migració gratuïta, fent que perdin contingut de llocs, bases de dades, bústies i preferències. Amb cPanel, els amfitrions també es poden transferir a altres hosts cPanel compatibles d’una manera ràpida i eficaç, amb un risc molt baix de pèrdues de dades.

Una altra gran característica que té cPanel és la possibilitat de permetre als usuaris personalitzar la interfície polida per part de l’empresa d’allotjament web. Els usuaris poden personalitzar la interfície per adaptar-se a les seves necessitats i fer-la més estètica agradable. Molts proveïdors d’allotjament ofereixen un cPanel als propietaris de llocs web, cosa que els permet gestionar els seus llocs web des d’una interfície basada en la web (la interacció entre un usuari i un programari que s’executa en un servidor web).

Confiat en els seus productes i serveis, cPanel, Inc., ofereix una prova gratuïta gratuïta de 15 dies a tots els consumidors interessats. La prova gratuïta inclou un accés complet a totes les funcions de cPanel i ajudarà els usuaris a determinar si cPanel és adequat per a ells i les seves necessitats. Un membre de l’equip de cPanel s’ocuparà de la instal·lació, de forma gratuïta i s’enviaran correus electrònics al fitxer que notifiqui l’usuari quan el seu procés de prova gratuïta estigui a punt d’acabar. També s’enviaran actualitzacions sobre properes promocions i descomptes a l’usuari per ajudar-los a treure el màxim partit dels seus diners.

Per què no utilitzeu panells de control personalitzats?

Hi ha moltes opcions del quadre de control disponibles per als usuaris. Poden variar quant a la interfície i les funcions que s’ofereixen, però el que les fa més diferenciades és l’accessibilitat que aporten. Un desavantatge dels panells de control personalitzats inclou el nivell de dificultat que suposa fer-los servir. Els panells de control personalitzats poden tenir característiques específiques que els converteixen en un quadre de control infructuós o poc fiable. És possible que no siguin fàcils d’utilitzar, estiguin ben dissenyats, eficients o que no puguin oferir migració gratuïta, provocant una pèrdua important de dades en intentar transferir-la a un amfitrió diferent. Els taulers de control personalitzats no són dolents, sempre que siguin recursos, fàcils d’utilitzar i ben desenvolupats. Tot i que es tracta de preferències personals, cPanel està ben establert i té una interfície sòlidament construïda amb grans funcions que permetrà als usuaris crear llocs web d’una manera fàcil i segura.

cPanel Preguntes freqüents

Què és cPanel?

cPanel és un tauler de control d’allotjament web utilitzat per usuaris novells, intermedis o avançats per simplificar el procés de creació, disseny i allotjament d’un lloc web..

És lliure de cPanel?

No, està obligat a tenir una llicència cPanel. Si bé cPanel no és gratuït, cPanel, Inc. ofereix una prova gratuïta de 15 dies per poder experimentar-la tu mateix i determinar si és adequat per a tu. També ofereixen llicències amb descompte especial a entitats sense afany de lucre i institucions educatives. En els plans d’allotjament compartits, és possible que no hagueu de pagar més, però en els plans VPS i servidors dedicats, us pot demanar que cobriu el cost de la llicència..

Què podeu fer amb cPanel?

Els avantatges i els usos de cPanel van des de la càrrega de fitxers, la còpia de seguretat del vostre lloc web, la connexió de noms de domini al vostre allotjament, la configuració de correus electrònics per al vostre lloc i molt més. cPanel és un tauler de control fiable, format per un sorprenent equip de suport que hi és per respondre qualsevol pregunta i dirigir-vos pel procés de creació del vostre lloc web..

És fàcil d’utilitzar cPanel?

Sí, cPanel és molt fàcil d’utilitzar. Està construït amb una interfície fàcil de navegar que permet a l’usuari personalitzar-la per adaptar-se al seu estil i necessitats. També inclou ajuda integrada per impedir-vos fer tot el que no hauríeu de fer.

En què es diferencia cPanel dels altres hostes?

cPanel té més de 15 anys i és un dels quadres de control més coneguts. Es diferencia d’altres hostes, proporcionant funcions de confiança fàcils d’utilitzar i migració gratuïta, mentre que altres host poden ser difícils d’utilitzar, poc fiables i no ofereixen migració gratuïta. cPanel és el recurs ideal per utilitzar per dissenyar un lloc web per primera vegada i també s’utilitza habitualment entre els proveïdors d’allotjament web que ja existeixen.

Com es compara cPanel amb Plesk?

Si bé tant cPanel com Plesk fan pràcticament el mateix, tot és una qüestió de preferència personal, sobretot perquè els dos quadres de control semblen molt diferents. Una altra diferència entre ambdues inclou que Plesk està disponible per a Windows i Linux, mentre que cPanel està basat en Linux. A més, no podeu exportar contingut de Plesk a cPanel ni viceversa.

Com es compara cPanel amb DirectAdmin?

DirectAdmin és un tauler de control per als servidors Linux. Tot i que el cPanel és més comú i conegut, DirectAdmin és més fàcil i menys costós que el cPanel. En definitiva, DirectAdmin no té moltes de les funcions i eines de cPanel.

Per què és tan popular el cPanel?

El cPanel té una gran demanda, ja que és fàcil d’utilitzar, senzill i confiable i ofereix migració gratuïta. Va ser desenvolupat per un equip de desenvolupadors altament format per fer-lo accessible a tots els nivells d’expertesa.

Hi ha algun inconvenient a l’hora d’utilitzar cPanel?

Si bé és tot un tema de preferència, alguns administradors consideren que cPanel és bàsic fer tot el que volen fer. A més d’això, l’inconvenient més gran és que cPanel no és compatible amb els comptes d’allotjament de Windows.

Qui desenvolupa i posseeix el programari cPanel?

El programari de cPanel va ser desenvolupat el 1997 per John Nick Koston, que ara és el conseller delegat de cPanel, Inc. Aquesta empresa es troba a Houston, Texas i és propietat privada.

Què és Perl?

Perl és el llenguatge que està format per cPanel. És un llenguatge de programació altament capaç amb més de 29 anys de desenvolupament.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author