One.com Revisió

Qualificació global

Pla més barat
Gratuït … inicialment

One.com: Un resum breu per a persones que no tenen temps (gairebé tots nosaltres)

Malauradament, en poques paraules, no recomanem One.com, per algunes raons, les principals són el manteniment a l’hora i el suport. Passem pels problemes que hem trobat.

No hi ha garantia de temps: Sí, heu llegit això, no tenen cap garantia de que el vostre lloc web estarà en funcionament, ni durant el temps que … amb tots els altres proveïdors de hosting que intentin aconseguir un 99,9% de vida, one.com diu que no, no us garantirem res. , no és un gran començament!

Característiques: Tot i que sempre hi ha algunes funcions que sempre ens ve de gust als nostres proveïdors de hosting, crec que les còpies de seguretat seria una de les més importants, sens dubte si no hi ha cap uptime o garantia de rendiment … bé, el paquet d’inici no inclou còpies de seguretat. no al nostre llibre.

Suport: Hi ha moltes queixes sobre la seva actitud de suport flotant, massa per ignorar. Sembla que el personal d’assistència pot utilitzar la garantia de temps de vida (o rendiment) sense excusa per a tot tipus de problemes …

De manera que el que realment diem és que … hi ha moltes altres hosts web que hi ha molt millor en tot. El nostre favorit és encara SiteGround, són excel·lents per la seguretat, un temps de funcionament fantàstic, un suport molt responsiu, tenen diversos centres de dades a tot el món (inclòs a Londres) i són oficialment recomanats per WordPress (poden, per descomptat, abordar qualsevol CMS que us llençar-los). Són un autèntic que no funciona, consulteu la nostra crítica aquí.

Continua llegint a continuació amb One.com.

One.com d’investigació

One.com Hosting Review

La companyia va ser fundada per Jacob Jensen el 2002, a Dinamarca. Fins a la data, compta amb uns 1,5 milions de clients en 149 països. També tenen més de 270 empleats. One.com ha registrat empreses a Dinamarca, Filipines, Índia i Dubai, cosa que li permet ser competitiva al mercat (inclòs el mercat d’allotjament web del Regne Unit que sembla).

La companyia ofereix diversos productes i serveis, com ara Hosting, Builder de llocs web, correus electrònics, registre de dominis i Office 365, entre d’altres. Han guanyat nombrosos premis, com ara l’elecció de l’editor de Netzsieger entre els proveïdors d’allotjament web. PC Magazine Països Baixos & Bèlgica també ha premiat One.com com a opció de l’editor per al millor host web (pot ser que estiguessin bé) … però realment no els podem veure com un dels principals amfitrions web.

One.com compta amb equips de suport, desenvolupadors i enginyers ubicats a l’Índia, Dubai i Dinamarca. S’ofereix assistència en diversos idiomes, com ara danès, holandès, alemany, noruec, francès, suec i anglès. Cada mes, l’equip d’assistència respon més de 100.000 consultes.

Preu

One.com proporciona quatre tipus de paquets d’allotjament. Aquests plans s’anomenen Hosting Starter, Professional, Professional Plus i Business. Es poden veure a continuació els dits plans:

preus de One.com

El pla més barat s’anomena paquet Hosting Starter. Té un cost de 2,45 USD al mes i només podeu optar per un mode de pagament anual. Per tant, heu de desembossar un total de 29,4 USD. La tarifa de configuració costa 13,80 USD. A més, encara haureu de pagar l’impost sobre el valor afegit (IVA) en efectuar el check out.

Segons One.com, el paquet Hosting Starter és perfecte per a llocs web bàsics, blocs i allotjament de correu electrònic. Us ofereix un espai d’emmagatzematge de 25 GB, que és bastant prou si inicieu un lloc web bàsic. Només podeu tenir un lloc web per compte d’allotjament. Així, si només teniu un lloc web únic per compte d’allotjament, un valor de 25 GB d’espai de disc “pot ser” suficient per a les vostres necessitats d’emmagatzematge..

L’emmagatzematge utilitzat són unitats d’estat sòlid (SSD). A causa dels seus processos únics, els SSD funcionen més ràpidament que les unitats tradicionals. Això vol dir que la velocitat de càrrega del vostre lloc web serà més ràpida en comparació amb altres que utilitzin unitats tradicionals com a mitjà d’emmagatzematge.

L’amplada de banda il·limitada us proporciona una quantitat il·limitada de trànsit. No heu de pagar més per una quantitat inusualment gran de visitants de llocs web. A més, se us proporcionen comptes de correu electrònic il·limitats. Un cop més, no haureu de desembossar més diners per a bústies addicionals. Podeu assignar comptes de correu electrònic a diferents persones responsables de diferents departaments del vostre lloc web (o empresa).

El paquet Starter Starter, juntament amb altres paquets, inclou un certificat SSL gratuït. El certificat SSL permet xifrar informació sensible, de manera que no es pot veure mentre es passa de servidor a servidor fins arribar a la destinació. Això és útil si el vostre lloc web gestiona informació important, com ara els números de la targeta de crèdit.

A més, el certificat SSL us permet convertir el vostre lloc des d’HTTP a HTTPS. Google afavoreix aquest últim respecte als primers llocs en els rànquings de motors de cerca. Així, tenir un certificat SSL és com colpejar dos ocells amb una pedra: obtindràs la protecció d’informació sensible mentre millores els teus rànquings a les pàgines de resultats del motor de cerca..

Teniu un tauler de control fàcil d’utilitzar que us permet gestionar fàcilment el vostre paquet d’allotjament web. Aquest panell de control intuïtiu us permet accedir als mòduls DNS, fitxers i correu electrònic. També podeu utilitzar-lo per activar complements com SiteLock i MarketGoo.

Opcions d’assistència

One.com us ofereix diverses opcions per obtenir assistència. A continuació s’inclouen aquestes opcions:

  • Pàgina d’estat del sistema One.com,
  • Base de coneixement d’autoajuda,
  • Suport en línia de xat en línia,
  • Assistència telefònica i
  • Assistència per correu electrònic.

La pàgina Estat del sistema mostra la disponibilitat general dels sistemes a Europa i Amèrica. Indica si aquests sistemes estan operatius o no. A més, els socis de One.com, com ara Rushfiles, Sitelock i MarketGoo, també s’inclouen en aquesta pàgina amb informes d’estat. Els informes de manteniment programats es poden veure a la pàgina Estat del sistema, incloent-hi incidents anteriors que també informen als seus clients sobre esdeveniments passats importants que hi ha hagut amb les seves operacions.

La base de coneixement d’autoajuda, o el Centre d’ajuda tal com l’anomena l’empresa, és prou evident. Conté guies sobre com configurar i gestionar els paquets que necessiteu. L’assistència per correu electrònic, el telèfon i el xat en línia en línia estan disponibles les 24 hores del dia per atendre les necessitats de suport creixents de la seva base de clients.

Quan es tracta de les revisions dels clients, One.com va obtenir sentiments mixtos. Algunes ressenyes de clients van afirmar que el seu sistema d’atenció al client va respondre ràpidament a les preguntes. En realitat van experimentar un gran servei d’atenció al client de l’empresa.

Tot i això, altres ressenyes van afirmar que One.com té un equip de suport pobre que no pot respondre preguntes senzilles i complicades. Tot i que, es va posar de pressa amb un representant, la majoria no van resoldre els problemes del client. Al final, la majoria dels clients van haver de passar de One.com a un altre proveïdor d’allotjament web.

Pros

Quan es tracta de registrar-se amb One.com, hi ha alguns avantatges. A continuació s’inclouen:

Amplada de banda il·limitada

Amb el paquet d’inici d’allotjament, s’obté una amplada de banda il·limitada. Això significa que podeu allotjar una quantitat il·limitada de trànsit. No se’t cobrarà per una quantitat més que habitual dels espectadors de llocs web.

Comptes de correu electrònic il·limitats

Fins i tot el paquet més barat inclou comptes de correu electrònic il·limitats. No hauràs de cobrar més diners només per obtenir un altre servei d’allotjament de correu electrònic. Tota persona associada al vostre lloc web (o empresa) que necessiti una adreça de correu electrònic tindrà el seu propi compte.

Certificat SSL gratuït

El certificat SSL se li proporciona de forma gratuïta. Això permet xifrar informació sensible a mesura que es transmet per diversos servidors a la destinació final. Això també significa obtenir un pas per davant de la competició quant al rànquing de motors de cerca. Com és possible o potser no sabeu, cercadors com Google afavoreixen els llocs web segurs (HTTPS) sobre els no segurs (HTTP).

Contres

Hi ha diversos inconvenients a l’hora de signar amb One.com. A continuació es mostren alguns:

No hi ha garantia d’horari

El rendiment del vostre lloc web no està garantit. La majoria de proveïdors d’allotjament tenen una garantia de temps de 99,95% a 99,99%. Alguns fins i tot donen una garantia del 100%. Tot i això, amb One.com, aquesta garantia de temps de funcionament no està disponible.

Els clients s’han queixat de la caiguda del seu lloc. Tot i això, els representants d’assistència de l’empresa van declarar que no es garanteixen el rendiment i el temps de funcionament en els seus paquets, de manera que no poden fer res amb el descens del lloc..

Uau! És una preocupació seriosa si teniu un lloc web que ha d’estar en línia tot el temps per obtenir grans clients i vendes. No voldríeu que el vostre lloc web es bloquegi. I si realment ho fes, voldríeu que un equip de suport estigués al vostre costat. És evident que One.com no té un rendiment i una fiabilitat d’allotjament web.

Emmagatzematge limitat

El Pla d’inici d’allotjament només proporciona 25 GB d’espai en disc. Pot ser que això no sigui suficient si voleu un lloc web ple d’imatges i vídeos d’alta qualitat. Algunes companyies d’allotjament ofereixen un espai de disc il·limitat i, clarament, One.com continua perdent.

Opinions mixtes sobre atenció al client

Algunes ressenyes van ser positives. Tot i que alguns eren negatius. Com s’ha dit anteriorment, les revisions negatives van afirmar fins i tot que els representants de l’assistència al client van reiterar que no hi ha cap garantia de temps i rendiment. Això indica que no els importa o que no poden fer res si el rendiment dels llocs web disminueix.

Un dels bons serveis d’atenció al client és un dels factors clau per seleccionar un proveïdor d’allotjament web. One.com té ressenyes diverses i no podeu apostar per una cosa que no sigui coherent. Voleu un lloc web inconsistent que pugi i baixa de manera aleatòria? És clar que no.

Sense còpia de seguretat & Restaura funcions

El pla més barat no té cap funció de còpia de seguretat i restauració. Si alguna cosa va malament amb el vostre lloc web i no el podeu arreglar, no tindreu cap còpia de seguretat que podeu utilitzar per restaurar el vostre lloc web fins a un moment en què funcionava. Whew. Això és massa dolent. Començaries de zero per si alguna cosa va malament. I no voldríeu això.

Conclusió

One.com és, definitivament, una empresa d’allotjament que s’ha d’evitar. No tenen garantia de rendiment ni de rendiment i disposen de serveis mixtes d’atenció al client. Aquestes són les funcions fonamentals que necessiteu en una empresa d’allotjament web i, evidentment, One.com els manca.

Una grossa por de nosaltres, sinó que aneu al lloc de SiteGround!

ResumRespectador Matthew RogersData de revisió 2018-08-20Cítol revisat One.comAvaluació de l’autor 21a1agrisgrisgrisNom del producte One.comPrecio
0 GBP

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author