Millors serveis d’allotjament web per a Malàisia

Com a agència web amb molts comptes d’allotjament web (parcialment per allotjar els nostres clients i, parcialment, perquè tenim molts projectes laterals i ens agrada experimentar), hem tingut una molt bona idea del que defineix un gran lloc web amfitrió..

Vam recórrer tots els nostres comptes, vam analitzar quins amfitrions web funcionen bé per a Malàisia (fent un seguiment en directe) i quins no (i per què). Aleshores vam decidir crear aquesta pàgina de comparació massiva per compartir el que trobem, gaudir!

Per obtenir una referència ràpida, busqueu els nostres tres primers!

Empresa d’allotjament web Classificació generalPremi / mo.Serveis a tot el mónFuntaturesRevisions Lloc web
Logotip de Hostinger RM2.99 (Venda enorme)

 • Molt barat
 • Configuració molt fàcil
 • Suport de resposta
 • Gran rendiment i velocitat
 • Servidors de Singapur + Xarxa global
 • Garantia de devolució de 30 dies!

Revisió Hostinger
lloc web2 3,95 USD (descompte del 67% en la primera factura)
 • Servidors de Singapur + una xarxa global
 • Assequible
 • Gran actuació
Revisió de SiteGround
GreengeeksLogo 2,95 USD
 • Hostatge verd
 • Espai de disc il limitat
Revisió de GreenGeeks

Quant a les nostres opinions sobre allotjament

A l’hora d’escriure les nostres ressenyes d’allotjament web sobre Malàisia, hem considerat molts factors.

Inclouen el temps d’obtenció, les opcions de suport i el temps de resposta, la velocitat, les ubicacions del servidor, la facilitat d’ús, el cost i el valor, l’espai del disc, etc..

Els 2 factors més importants en què ens centrem són el suport �� i la velocitat ⚡.

Prenguem per exemple la velocitat del lloc web, sabíeu que un retard d’1 segon significa que les visualitzacions de les pàgines disminueixen un 11%, això significa que més d’1 / 10 de visitants només es desviaran per segon el vostre lloc encara es carrega … és per això que una web digna el proveïdor d’allotjament és vital!

Com veieu, la qualitat del proveïdor d’allotjament web pot tenir un impacte massiu en l’èxit potencial del vostre lloc!

Alguns dels llocs on se’ns presenta:

Destacats en llocs

Millor allotjament web de Malàisia – Revisions del 2020

Aquí estan les 10 millors revisions d’allotjament web de Malàisia, detallant el seu cost, les opcions d’assistència i l’espai del disc:

1. Hostinger Malàisia: el millor allotjament web general

www.hostinger.my

Logotip de Hostinger

Preu: RM2.99
Espai de disc: 10 GB
Suport: Xat en directe

Hostinger és el millor servei d’allotjament web disponible per a Malàisia … de debò, ofereixen un valor bo per un cost super assequible, el seu procés de configuració és molt suau i perfecte i tenen una garantia de devolució de 30 dies.!

Tenen un potent centre de dades a Singapur, que utilitza emmagatzematge de discs en estat sòlid per obtenir un rendiment màxim. Com que aquest centre de dades es troba a prop de Malàisia, la velocitat esdevé un problema.

Tecnologia de Hostinger

Pel que fa als tipus d’allotjament, han compartit allotjament (que és el que necessita la majoria de la gent), allotjament en núvol, hosting de WordPress i hosting VPS si necessiteu molta energia. També poden tenir cura del vostre nom de domini si encara no l’heu registrat.

Hostinger també ofereix una garantia de temps de vida del 99,9% (i s’entrega). En cas de temps d’inactivitat, podeu confiar en l’assistència al client localitzada i responsiva d’Hostinger, que està disponible les 24 hores del dia per xat en directe i els bitllets de suport..

Tenint en compte el valor que obteniu per només RM2.99 / mo i la qualitat que proporcionen … sincerament és una persona que no és una idea!

Pros

 • Velocitats de càrrega de llocs web ràpids
 • Un gran suport
 • Molt assequible
 • Xarxa global de servidors
 • Configuració molt fàcil
 • Accés 24 hores al servei professional del client

Contres

 • N / A

2. SiteGround: allotjament web general subcampió

www.siteground.com

Logotip de SiteGround

Preu: 3,95 USD
Espai de disc: 10 GB
Suport: Telèfon, Xat en Directe, Entrades

SiteGround és un servei de hosting de bona reputació amb centres de dades a tot el món. Com a resultat, podeu proporcionar al vostre públic objectiu temps de càrrega ràpids de pàgines web, independentment del lloc on estiguin al món.

Aquest amfitrió ofereix tres plans d’allotjament, StartUp, GrowBig i GoGeek. Aquests plans són relativament assequibles i proporcionen característiques d’alt valor. Els recursos i funcions que rebeu amb els tres programes inclouen trànsit no modificat, instal·lació gratuïta de WordPress i actualitzacions automàtiques, un certificat SSL gratuït, còpies de seguretat diàries i bases de dades il·limitades..

Els tres plans també inclouen una funció CDF de CloudFare gratuïta, que podreu permetre millorar encara més la velocitat dels vostres llocs. Amb el pla d’inici, només podeu registrar un lloc web, però amb els programes de nivell superior, podeu registrar llocs web il·limitats..

SiteGround compta amb un equip de suport altament receptiu que està disponible les 24 hores del dia per mitjà de xat en directe, telèfon i correu electrònic. Aquest últim sol rebre una resposta en deu minuts.

Pros

 • Temps de càrrega ràpids de pàgines web
 • Apte per orientar-vos a públics a qualsevol part del món
 • Plans d’allotjament assequibles i d’alt valor
 • Una gamma completa de funcions de seguretat
 • Un equip de suport sensible i de fàcil accés

Contres

 • Cost elevat, fins i tot majors

3. Greengeeks: el millor allotjament web verd

www.greengeeks.com

Logotip de GreenGeeks

Preu: 2,95 USD (USD)
Espai de disc: Il·limitat
Suport: Telèfon, Xat en Directe, Entrades

GreenGeeks és una altra opció d’allotjament viable a Malàisia. Una de les seves característiques diferenciadores és que compren certificats d’energia renovable per valor del 300% del seu consum energètic. A continuació, la companyia exporta aquesta energia a la xarxa per compensar-ne l’ús.

En termes de rendiment del lloc, l’oferta de GreenGeek és igual a la dels líders del sector. L’empresa disposa de diversos centres de dades, matrius d’emmagatzematge RAID-10 basades en SSD i integració gratuïta de CDN. En conseqüència, podeu proporcionar al públic objectiu velocitats de càrrega ràpides i una experiència d’usuari excepcional a qualsevol part del món.

Altres funcions gratuïtes, però de gran valor, que rebeu amb GreenGeeks Hosting, inclouen un creador de llocs desplegables, la migració de llocs web a un nou domini i comptes de correu electrònic. També obteniu espai web SSD il·limitat, transferència de dades, bases de dades MySQL i dominis.

L’assistència que ofereix GreenGeeks inclou suport tècnic 24 hores al dia i suport mitjançant xat en directe, telèfon i entrades de correu electrònic. El suport anterior i posterior és ideal per a clients que necessiten atenció tècnica personal als seus problemes.

Pros

 • Servei d’allotjament web segur i fiable
 • Assistència tècnica 24/7
 • 300% de compensació amb les energies renovables
 • Altes velocitats de càrrega del lloc web
 • Una àmplia gamma de recursos il·limitats, inclòs l’espai en disc

Contres

 • No hi ha cap centre de dades a Singapur

4. Allotjament A2: el millor allotjament per als venedors

www.a2hosting.com

Logotip d'A2 Hosting

Preu: 3,92 dòlars (USD)
Espai de disc: Il·limitat
Suport: Telèfon, Xat en Directe, Entrades

A2 Hosting és un servei d’allotjament assequible que ofereix una gamma completa de beneficis i funcions. Els serveis que ofereix aquest amfitrió inclouen allotjament compartit, opcions de pla de distribuïdors i opcions VPS.

Aquest servei és ideal per als propietaris de llocs web de Malàisia que s’orienten al públic del sud-est asiàtic, gràcies als poderosos centres de dades de l’amfitrió a Singapur. Aquest amfitrió i el seu ús d’emmagatzematge SSD i CloudFare CDN fan possible una velocitat de càrrega ràpida, cosa que contribueix significativament a la classificació de pàgines dels resultats del motor de cerca i l’experiència dels usuaris..

Altres funcions que ofereixen els plans d’A2 Hosting inclouen la migració gratuïta del lloc, garanties de devolució en qualsevol moment i una intuïta interfície d’usuari d’inici de sessió del client. A més, A2 Hosting també ofereix una garantia de temps de vida del 99,9%, molt superior a la mitjana. Aquest alt percentatge de temps de funcionament també és la base per a la fiabilitat d’aquest servei.

A2 Hosting compta amb un equip de suport capaç al qual podreu accedir les 24 hores del dia a través del xat en directe o el telèfon. També podeu enviar una entrada si teniu cap problema amb el servei. Hi ha un període d’espera amb la funció de xat en directe, però pot resultar frustrant.

Pros

 • Temps de càrrega ràpids d’una pàgina web
 • Alt percentatge de temps de funcionament
 • Una intuïtiva interfície d’inici de sessió del client
 • Emmagatzematge SSD amb funció CDN CloudFare
 • Una gamma completa de recursos il·limitats

Contres

 • Es pot millorar la compatibilitat del xat en viu

5. Shinjiru: allotjament web local

shinjiru.com.my

Logotip de Shinjiru

Preu: RM192.36 / any
Espai de disc: 10 GB
Suport: Telèfon, Xat en Directe, Entrades

Shinjiru és un proveïdor de serveis d’allotjament basat a Malàisia que ofereix una àmplia gamma de solucions i funcions assequibles als propietaris de llocs web que orienten el públic local. Els serveis d’allotjament que ofereix Shinjiru inclouen allotjament compartit, VPS i solucions d’allotjament dedicades per a usuaris seriosos sobre la seguretat del lloc.

Shinjiru és també un registrador de dominis certificat. Proporcionen allotjament de correu electrònic i ofereixen serveis de migració de llocs web gratuïts. L’empresa compta amb un servei potent a Malàisia i proporciona un 99,9% de garantia de vida útil per a una tranquil·litat afegida. Les velocitats de càrrega de Shinjiru són iguals amb proveïdors de serveis d’allotjament més importants, cosa que la converteix en una opció assequible per als llocs locals.

Aquest amfitrió ofereix també una àmplia gamma de funcions de seguretat, incloent-hi una xarxa de protecció anti-DDoS completa i la vigilància 27/7. Els servidors de l’empresa també ofereixen fallades integrades i sistemes de seguretat de gamma alta.

Si trobeu algun problema amb l’allotjament del vostre lloc, podeu posar-vos en contacte amb l’equip d’assistència professional de Shinjiru, que està disponible les 24 hores del dia a través de xat en directe, correu electrònic o telèfon..

Pros

 • Excel·lents funcions de seguretat, inclosa la protecció contra atacs anti-DDoS
 • Garantia de temps de vida del 99,9%
 • Preu assequible amb ofertes d’alt valor
 • Migració de llocs i registre de domini gratuïts

Contres

 • Pot no ser adequat per arribar a una audiència internacional

6. Kinsta: el millor allotjament de WordPress gestionat

kinsta.com

logotip de kinsta

Preu: 30 $ (USD)
Espai de disc: 10 GB
Suport: Xat en directe, Entrades

Kinsta és un amfitrió web gestionat per WordPress que ofereix una àmplia gamma d’eines de gestió de WordPress i una interfície intuïtiva i senzilla. La xarxa premium de Google Cloud potencien totes les solucions d’allotjament de Kinsta, cosa que la converteix en l’opció ideal per als propietaris de llocs de WordPress.

El benefici més destacat d’aquest servei són els temps de càrrega ràpida, gràcies a les ubicacions del servidor, que inclouen Singapur. També podeu habilitar les tecnologies de CDN o de caché per reduir encara més el temps de càrrega del vostre lloc web.

Kinsta també ofereix una garantia de temps de vida del 99,9%, per tal d’estar segurs de temps mínims d’aturada. Tanmateix, Kinsta ha tingut un temps de funcionament 100% des de desembre de 2018, fruit de la seva infraestructura d’allotjament en núvol.

A més, amb controls periòdics de funcionament i control continuat, l’equip de Kinsta pot reaccionar immediatament als codis de resposta d’errors. Si Kinsta no soluciona el problema en un termini de trenta minuts, acreditarà el vostre compte.

Podeu posar-vos en contacte amb l’equip d’assistència de Kinsta mitjançant el seu widget d’intercomunicador, xat en directe i entrades de suport. El seu servei d’atenció al client té una gran resposta i pot esperar una resposta en cinc minuts després d’haver-los contactat.

Pros

 • Un dels millors amfitrions web de WordPress
 • Càrrega ràpida de pàgines web
 • Temps de vigència 100% des del 2018
 • Suport útil i sensible
 • Kinsta utilitza la xarxa premium Google Cloud

Contres

 • Car

7. HostPapa

www.hostpapa.com

Logotip de HostPapa

Preu: 3,95 USD
Espai de disc: 100 GB
Suport: Telèfon, Xat en Directe, Entrades

HostPapa ofereix serveis essencials d’allotjament amb un focus especial en pràctiques empresarials sostenibles i allotjament d’ambient ecològic. Aquest amfitrió té tres plans disponibles per triar, un compte d’inici basat en cPanel, un compte Business i un compte Business Pro..

El pla d’inici ofereix moltes funcions, inclòs l’ample de banda no modificat, un domini gratuït i la migració de llocs web gratuïta. També teniu accés a la instal·lació de WordPress amb un clic i a Encriptem SSL, un creador de llocs bàsics amb un límit de tres pàgines.

El pla de negoci ofereix una àmplia gamma de recursos il·limitats que inclouen espai web, amplada de banda, dominis i correus electrònics. Només rebeu un certificat SSL i actualitzacions automàtiques si actualitzeu al compte Business Pro.

L’assistència al client d’HostPapa està disponible les 24 hores del dia a través de xat en directe, telèfon i correu electrònic. L’assistència telefònica està disponible a 17 països, inclòs Malàisia. Tanmateix, la funció de xat en viu no funciona bé i fent clic a aquesta obrirà una pestanya nova, on heu de tornar a iniciar la sessió al vostre compte HostPapa..

Pros

 • Velocitats decents de càrrega de llocs web
 • Alt percentatge de temps de vida del 99,9%
 • Disponible una àmplia gamma de solucions d’allotjament
 • 1-Feu clic a les funcions d’instal·lació de WordPress
 • L’assistència al client està disponible les 24 hores

Contres

 • Els plans són relativament cars
 • La funció de xat en viu es pot millorar

8. BlueHost: un bon host web per a principiants

www.bluehost.com

Logotip de Bluehost

Preu: 3,95 USD (USD)
Espai de disc: 50 GB
Suport: Telèfon, Xat en Directe, Entrades

Bluehost és un dels proveïdors de serveis d’allotjament web més destacats del món i és l’empresa que recomana WordPress per al seu sistema de gestió de continguts. Aquesta empresa ofereix preus assequibles, despeses ocultes i un domini gratuït durant el primer any després de la seva inscripció.

Bluehost compta amb centres de dades a Singapur i Japó, cosa que significa que podeu proporcionar als usuaris d’aquesta part del món temps de càrrega ràpids i experiència òptima de l’usuari. Podeu utilitzar aquest amfitrió per a una àmplia gamma de solucions d’allotjament, com ara allotjament compartit, hosting al núvol, servidor privat privat, allotjament WooCommerce i allotjament de WordPress.

Hi ha tres plans per triar, Basic, Plus i Prime. El pla bàsic només inclou allotjament per a un lloc, un domini i 25 subdominis. Amb els plans de major nivell, obteniu allotjament per a un nombre il·limitat de llocs web amb amplada de banda i espai web il·limitats.

També podeu registrar un nombre il·limitat de comptes de correu electrònic. Aquests plans no inclouen la migració gratuïta de llocs web, que és una característica que poden necessitar els propietaris de llocs web existents.

Pros

 • Temps de càrrega ràpids de llocs web
 • Una gamma completa de recursos il·limitats
 • Suport atent i útil
 • Recomanat per WordPress
 • Àmplia oferta de serveis d’allotjament disponibles

Contres

 • Augment de preus de renovació
 • No hi ha migració gratuïta del lloc

9. Dreamhost

www.dreamhost.com

Logotip de Dreamhost

Preu: 7,95 $ (USD)
Espai de disc: Il·limitat
Suport: Telèfon, Xat en Directe, Entrades

DreamHost és un dels proveïdors de serveis d’allotjament web més antics de la indústria i una opció viable per a petits propietaris de llocs web amb pressupostos restringits. Aquest amfitrió té diversos servidors en diverses ubicacions que permeten fer velocitats de càrrega ràpides.

DreamHost té un percentatge de temps de vida mitjà del 99,4%. Aquest percentatge no és dolent en comparació amb el dels proveïdors de serveis de gamma baixa al mercat, però hi ha hostes web que mantenen de forma constant un percentatge de temps de funcionament del 100%..

Un dels avantatges dels paquets DreamHost és que inclouen amplada de banda ilimitada i espai en disc. També podeu utilitzar aquest servei d’allotjament amb el creador de llocs web de DreamHost, així com productes com Wix i Weebly.

Altres funcions que rebeu amb aquest servei inclouen un instal·lador d’un clic, un domini gratuït, protecció de privadesa gratuïta, seguretat SSL gratuïta, configuració de WordPress i còpies de seguretat automàtiques. Els plans de DreamHost són relativament assequibles i no augmenten les seves taxes de renovació com la majoria d’altres hostes.

Pros

 • Àmplia gamma de funcions d’alt valor disponibles
 • No s’aplica cap augment de les taxes de renovació
 • Els plans són relativament assequibles
 • Amplada de banda i espai de disc il·limitats
 • Funciona bé amb diversos creadors de llocs web

Contres

 • No inclou cPanel
 • Heu de pagar per les migracions del lloc web
 • El percentatge de mitjana de temps és massa baix

10. Sempoi – Allotjament web local

sempoihosting.com

Logotip de Sempoi

Preu: RM500,00 / any per un pla digne
Espai de disc: 10 GB
Suport: Telèfon, Entrades

Sempoi Hosting és una empresa d’allotjament de Malàisia que ofereix una àmplia gamma de solucions d’allotjament fiables i recursos il·limitats. Recentment, Sempoi Hosting ha actualitzat els seus centres de dades per incloure servidors web LiteSpeed ​​i l’ús de bases de dades SSD i MariaDB. El resultat són temps ràpids de càrrega de llocs i una experiència òptima d’usuari per a públics a Malàisia.

Sempoi Hosting ofereix tres solucions d’allotjament, Flexible, eXtra i SupereXtra. Les funcions del pla Flexible són una mica limitades, amb només 150 MB d’espai en disc i 10 GB d’ample de banda al mes. El pla SupereXtra inclou 10 GB d’espai en disc i 100 GB d’ample de banda mensual.

Les funcions de seguretat que rebeu amb Sempoi Hosting són limitades i no inclouen certificats SSL ni solucions SiteLock. Tanmateix, teniu accés a recursos il·limitats que inclouen comptes de correu electrònic, MySQL, dominis addicionals, aparcament de dominis i comptes FTP.

Sempoi Hosting pot semblar una opció viable a causa dels seus preus baixos, però el servei d’allotjament només ofereix un cicle de facturació anual únic. A més, l’assistència no està disponible les 24 hores del dia i no podeu contactar amb l’assistència mitjançant el xat en directe.

Pros

 • Diversos recursos il·limitats
 • Una àmplia gamma de solucions d’allotjament
 • Una càrrega web relativament ràpida

Contres

 • Funcions limitades
 • Amplada de banda baixa i espai de disc
 • Funcions de seguretat limitades

Com trobar el millor host web per a Malàisia

Quan seleccioneu el millor amfitrió web per al vostre lloc web a Malàisia, heu d’entendre els objectius del vostre lloc web. Per exemple, si voleu utilitzar el vostre lloc per a transaccions i intercanvi d’informació sensible, necessiteu un amfitrió que ofereixi solucions de seguretat àmplies.

A més, també voleu que les vostres pàgines web es carreguin de forma ràpida i el vostre lloc ha de ser capaç de gestionar grans volums de trànsit amb facilitat.

Per garantir que el vostre lloc web compleix aquests requisits, heu de tenir en compte diversos factors. A continuació, analitzem algunes de les consideracions més importants a l’hora de seleccionar els millors allotjaments web.

Ubicació del servidor

La ubicació del servidor del servei d’allotjament és un dels factors que determinen la velocitat del lloc web. L’ideal és que l’amfitrió que seleccioneu hauria de tenir un servidor proper al vostre públic objectiu.

mapa d’ubicació del servidorPer exemple, si orienteu el públic a Malàisia, l’amfitrió hauria de tenir un servidor a Singapur o Malàisia. Per a públics globals, seleccioneu un amfitrió amb centres de dades a tot el món.

Horaris

L’horari es refereix al temps que els centres de dades del vostre servei d’allotjament estan operatius i té una mesura percentual. Com més gran sigui aquest percentatge, més fiable és el servei d’allotjament.

Pot semblar un alt percentatge del 99,94%, però és massa baix si el vostre lloc té volums de trànsit elevats. Mantingueu-vos als serveis d’allotjament amb percentatges de temps mínim del 99,8%. Podeu consultar el nostre tauler de seguiment en directe aquí amb tots els amfitrions que actualment seguim.

Espai de disc

L’espai del disc indica quantes dades podeu emmagatzemar al vostre lloc en forma de text, imatges i vídeos. Si teniu un lloc web ric en contingut, busqueu plans d’allotjament que ofereixin un espai d’emmagatzematge il·limitat. A més, seleccioneu una plataforma d’allotjament que utilitzi unitats d’estat sòlid (SSD) ja que també contribueixen a la velocitat del lloc web.

Amplada de banda i transferència de dades

L’ample de banda és un altre factor que afecta la velocitat de càrrega i l’experiència dels usuaris del vostre lloc web. Si teniu un ample de banda limitat, és possible que el vostre lloc no funcioni correctament. També podeu perdre la classificació de Google i els temps de càrrega lenta poden frustrar els vostres visitants. Els plans que ofereixen una amplada de banda il·limitada són la millor opció per als llocs web grans.

Velocitat

Les ubicacions del servidor, l’amplada de banda i l’espai d’emmagatzematge són factors de hosting que afecten la velocitat del vostre lloc web. Google vol mostrar als usuaris els millors resultats per a les seves consultes i, si el vostre lloc és lent, el motor de cerca desplaçarà el lloc cap avall als rànquings per garantir una experiència òptima dels usuaris.

Velocitat del servidor

Els llocs web lents també poden afectar la credibilitat de la vostra marca.

Assistència

Quan alguna cosa no funciona malament amb l’allotjament del vostre lloc web, cal accedir immediatament a un membre de l’equip capaç de l’amfitrió. La majoria dels serveis d’allotjament ofereixen accés als seus equips d’assistència mitjançant xat en directe, telèfon, correu electrònic o l’ús de bitllets d’assistència. Si no tenen serveis d’assistència d’un amfitrió, no et registreu al servei.

Seguretat

Tots els llocs web són susceptibles a problemes de seguretat i incompliments de dades, especialment de ciber-lladres que vulguin accedir a informació sensible. Si un client vostre és víctima d’un incompliment de dades, pot perjudicar la fidelització i la rendibilitat del vostre client. Els proveïdors de serveis d’allotjament web ofereixen funcions de seguretat que inclouen l’exploració de programari maliciós i les actualitzacions automàtiques per evitar problemes de seguretat.

Certificats SSL

Un certificat SSL (Secure Sockets Layer Layer) proporciona al vostre lloc web l’autenticació i permet una connexió xifrada. Motors de cerca com Google posseeixen llocs web amb certificats SSL més alts per intentar maximitzar el valor que proporcionen.

Sertificats SSL

La majoria dels plans gratuïts inclouen un certificat SSL, ideal per tenir un pressupost limitat. Let’s Encrypt és l’empresa principal que lliura certificats SSL bàsics i s’associa amb empreses d’allotjament web.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author