Millors generadors de noms de domini

vector generador de noms de dominiArribant a el nom de domini correcte pot ser una mica un desafiament, ja que no es pot simplement girar la roda de domini de la fortuna per assegurar la disponibilitat del domini … ?

Cal recordar fàcilment el vostre nom de domini (i significar alguna cosa), alhora que es descriu el que fa o ven la marca.

Malauradament, fins i tot quan els propietaris d’empreses tenen un nom atractiu que reflecteix la seva marca, el domini perfecte pot ser que ja estigui en ús, que t’envia directament al quadre de dibuix. El que va començar com un projecte divertit es pot convertir ràpidament en quelcom frustrant i estressant.

?Per sort, hi ha eines disponibles per ajudar-vos a triar millor nom de domini. Aquestes eines escurcen el temps que triga a triar un nom i us ajudaran a generar un nom de domini que ja no s’hagi pres.

Encara no teniu un nom de domini? Agafeu-ne un aquí per barat:

 • HostGator.com (cost del domini: 0,01 $ per 1 any)
 • Bluehost.com (cost del domini: GRATU forT durant un any)
 • Trobeu més registradors de dominis aquí.

De tots els genials generadors de noms de domini a Internet, aquests són els nostres favorits:

1. Recerca del domini magre

logotip de leandomainsearchLa cerca de domini Lean us ajuda a triar un nom de domini introduint una sola paraula clau relacionada amb els vostres productes o serveis. Un cop hàgiu introduït la paraula clau escollida, podreu cercar les opcions de domini relacionades disponibles.

Els resultats tornen com a adreces .com.

A més, podeu:

 • Filtra la cerca per longitud, popularitat o alfabèticament
 • Guardeu els noms que més us agradin
 • Feu un seguiment de l’historial de cerques
 • Compartiu resultats amb altres persones
 • Busqueu de manera immediata noms específics per veure si estan disponibles

Aquesta eina de cerca és la millor disponible si teniu en compte algunes paraules clau que voleu incorporar, però esteu buscant idees noves per a un nom de domini complet.

2. Busqueu un nom

logo de bustanameBust a Name proporciona diverses eines de filtratge que faciliten trobar el nom més adequat a les vostres necessitats.

Podeu començar la cerca filtrant les paraules clau i després escollint opcions com “comença amb” o “acaba amb”. A continuació, podeu filtrar els resultats tot determinant el natural que voleu que sigui el nom de domini i si hi ha un límit de caràcters o no.

També és possible mostrar els noms de domini ja presos i filtrar els noms per .com, .org i .net. El lloc també proporcionarà suggeriments de paraules clau addicionals.

Es tracta d’un gran generador de noms de domini si encara no teniu en compte una paraula clau. Podeu triar “Fer un domini aleatori”, que us ajudarà a generar idees. També podreu desar més tard paraules clau si no esteu prou a comprar o podeu enllaçar directament amb registradors de dominis com GoDaddy i Namecheap si esteu disposats a comprar..

Finalment, aquest lloc també us permet cercar un nom de domini concret si voleu veure si el nom que ja heu triat està disponible.

3. Generador de nom comercial

logotip comercial de shopifyEl generador de noms de negoci Shopify us ajudarà a trobar noms de domini disponibles, fins i tot si no l’utilitzeu per a empreses.

Inicieu la cerca escollint una paraula clau relacionada amb el tema que vulgueu tractar o relacionat amb els vostres productes o serveis empresarials. Introduïu-lo a la funció de cerca del lloc i us generaran centenars de possibles suggeriments sobre noms de domini.

El lloc us animarà a crear una botiga Shopify amb el nom de domini que trieu, però no cal que. Podeu anar a un altre lloc per comprar l’adreça web.

Tots els suggeriments es retornen mitjançant l’extensió .com.

4. Nameboy

logotip de nameboyNameboy és una bona eina per trobar noms de domini disponibles en funció de les vostres paraules clau escollides. Podeu introduir fins a dues paraules clau a la cerca arxivada i el lloc retorna una llista de noms suggerits a l’instant.

Ofereixen un gràfic que facilita esbrinar quines extensions ja estan en ús i quines estan disponibles. Per exemple, el nom de domini donuts.com pot ser pres, però pot ser que donuts.net o donuts.org.

També és possible veure quins noms de domini estan disponibles per a la seva revenda, encara que ja s’hagin pres. De vegades, les empreses i individus per noms de domini pensen que els utilitzaran en el futur, però després decideixen revendre-les.

Aquest és un gran generador de noms de domini si ja teniu en compte algunes paraules clau, però no esteu segurs de com es poden convertir en un nom de domini..

5. NomStall

logotip de namestallNameStall ofereix diverses eines diferents que faciliten la cerca d’un nom de domini. Podeu començar la cerca amb l’eina de generador de nom, la qual cosa permet fer cerques mitjançant:

 • Parts de l’oració
 • Paraules clau populars
 • Categories de la indústria
 • Paraules bàsiques en anglès

L’eina us permet determinar si voleu que la vostra paraula clau estigui al final o al començament del vostre nom de domini o si voleu incloure un guionet a l’adreça web. També és possible filtrar per extensió.

L’eina retorna els resultats disponibles, així com els noms que es prenen però encara no s’han registrat.

També podeu utilitzar NameStall per generar un nom de domini i fer una cerca sobre si el nom que teniu en compte està o no disponible. També és possible cercar paraules clau de gran pagament.

6. Domini del trencaclosques

Logotip del domini del trencaclosquesEl Domini de trencaclosques és una de les eines més senzilles de la nostra llista de generadors de noms de domini.

Insereu les vostres paraules clau ideals i trieu una extensió de domini i, a continuació, cerqueu idees de nom. Ens agrada aquesta, perquè podeu incloure diverses paraules clau diferents en lloc d’una o dues, cosa que és el cas dels suggeriments enumerats fins ara. L’eina combinarà les paraules clau que introduïu en diferents combinacions per ajudar-vos a desenvolupar el nom perfecte.

Podeu afegir els noms que us agraden a una llista preferida.

Aquesta eina també ofereix una opció de cerca més avançada. També és possible comparar la classificació de la pàgina amb diversos noms de domini, de manera que sabreu si el vostre nom és SEO.

7. Nom de malla

Logotip de malla de nomName Mesh és una altra eina que us permet cercar més d’una o dues paraules clau i és una opció fantàstica si teniu en compte diverses paraules clau. Introduïu 2-3 a la casella de cerca i genereu la llista.

Els resultats es classificaran en categories com ara:

 • SEO
 • Similar
 • Nou
 • Comú
 • Curt

Després de la cerca de paraules clau, podreu filtrar els resultats en funció de l’extensió, la longitud màxima i si el domini s’ha registrat encara. Name Mesh també pot suggerir paraules clau addicionals que podeu considerar.

8. Dominis Bot

Logotip de dominis BotEls dominis Bot us poden ajudar a cercar un nom i determinar si ja l’utilitza. Inicieu la cerca amb una paraula clau que retorna una llista de noms suggerits basats en aquesta paraula clau, en paraules clau combinades i en altres paraules clau relacionades.

També podeu cercar el nom de domini que voleu determinar si està disponible i, si és així, podeu comprar i registrar-lo seguint l’enllaç. Aquest lloc també suggereix noms de domini similars i us permet filtrar per extensió i idioma. També podeu afegir els vostres propis prefixos, sufixos i sinònims.

9. Panabeu

Logotip de PanabeePanabee us permet buscar un nom de domini, generar un nou nom i generar un nom comercial.

Permet començar la cerca amb fins a dues paraules clau i retornar suggeriments basats en aquestes paraules clau. Si es pren el nom de domini que trieu, podeu visitar GoDaddy per veure altres extensions que podrien estar disponibles.

Panabee també pot proporcionar suggeriments basats en termes de cerca relacionats i us mostrarà si el vostre nom de domini ideal s’utilitza o no a les xarxes socials, cosa que molts propietaris d’empreses no consideren fins que no sigui massa tard..

10. Estació de nom

logotip de namestationName Station ofereix un compte gratuït que es pot enllaçar al vostre correu electrònic o al vostre compte de Facebook. Un cop us heu registrat, podreu

 • Generar noms de domini
 • Comproveu si el nom està disponible
 • Escriviu concursos de nom públic
 • Explora suggeriments de paraules clau

Name Station us permet filtrar resultats per extensió, longitud de nom o una varietat d’altres opcions. Si us heu perdut per les idees de paraules clau, us ajudarà a generar-ne algunes entrant a la vostra indústria. El lloc ha estat presentat a SEOMoz, TechCrunch, Mashable i altres jugadors de renom del negoci, per la qual cosa són ben coneguts i val la pena consultar-los.

11. Impossibilitat!

Impossibilitat! logotipLa impossibilitat adopta un enfocament únic per generar noms de domini. Comenceu amb una paraula clau i després escolliu adjectius, substantius i verbs que es poden afegir al començament o al final de la vostra paraula clau. A continuació, determineu si voleu una opció de quatre, cinc o sis lletres o si voleu barrejar qualsevol cosa amb la vostra paraula clau.

Aquest lloc és ideal per generar idees divertides. Si algun dels noms és del vostre gust, podreu adquirir-lo a GoDaddy o Namecheap a través de l’enllaç proporcionat.

12. Cerca de dominis instantània

Logotip de cerca de domini instantaniL’eina de cerca és fantàstica si ja teniu en compte un nom de domini específic.

Escriviu-lo al lloc i podreu esbrinar si ja ho està utilitzant. Si no està disponible, el lloc us suggerirà alternatives similars disponibles. També us avisarà sobre si el vostre nom original es troba a la subhasta.

Un cop trobeu el nom adequat o decidiu fer una oferta pel nom que ja s’utilitza, podeu enllaçar directament a GoDaddy mitjançant la cerca instantània de dominis per fer la vostra compra o oferta. També podeu cercar qui és propietari d’un lloc si el fa servir i esbrinar com fer una oferta per comprar-lo si voleu.

13. Vull el meu nom

Logotip del meu nomI Want My Name ofereix funcions similars a la Cerca de dominis. Funciona millor per a aquells que ja tenen en compte un nom de domini.

Introduïu l’adreça de domini que espereu utilitzar i el lloc us informarà si està disponible. En cas que el nom de domini que vulgueu ja s’hagi agafat, I Want My Name us ofereix alternatives i els seus costos. També es pot filtrar amagant els noms de domini que no estan disponibles, de manera que podreu revisar una llista de noms potencials sense obtenir les vostres esperances en alguna cosa que no pugueu utilitzar..

14. Dot-o-Mator

Logotip de Dot-o-MatorSi no teniu ni idea d’on començar a l’hora de crear un nom de domini, Dot-o-Mator és una eina fantàstica per provar.

Hi ha dues categories que us permeten triar l’inici i el final del vostre nom de domini. El lloc retorna una llarga llista d’opcions aleatòries. També us permet escriure les vostres pròpies paraules relacionades amb el vostre tema.

Si trobeu alguna cosa que atrau el vostre interès entre els resultats, podeu afegir-los a Scratchbox que us ajudarà a fer el seguiment dels vostres noms preferits. El lloc també ofereix un generador de noms Web 2.0 que us ajuda a generar noms de domini i de negoci aleatoris sense incloure cap paraula clau.

Aquest lloc us proporciona molta informació i pot ser difícil que expliqui la llarga llista de noms, però és un lloc ideal per començar si voleu generar noves idees.

15. Idees de nom fresc

logotip d'idees de nom coolIdees de nom cool presenta un nom d’empresa que genera una eina que també us pot dir si hi ha disponibles noms de domini associats. Aquesta eina és única perquè us permet filtrar els resultats en funció de la mida d’una empresa o de la base de clients. D’aquesta manera és més fàcil trobar grans noms d’empresa que ja atrauen a una audiència.

El lloc ofereix opcions avançades que us permeten escollir una longitud del caràcter per al vostre nom, així com la ubicació de les paraules clau que heu triat. Podeu veure si el domini està disponible i podeu comprovar a Twitter per veure si el nom s’utilitza com algú que el gestiona.

16. DomainWheel

Logotip de DomainWheelDomainWheel és la més nova entre les eines que hem enumerat. És una de les millors opcions de la llista pel seu disseny senzill. També inclou una potent eina de cerca que pot suggerir dominis disponibles per ser adquirits.

Obtingueu resultats amb les extensions de domini +15 de més alt nivell, incloses .com, .net, .org, .info i .biz). També és possible buscar noms originals i nous. Si teniu problemes per triar un nom, l’eina proporciona una llista de suggeriments rimants i de paraules clau que suposadament faran que el vostre lloc sigui atractiu per als motors de cerca i per a les persones..

Aquí hem proporcionat més d’una dotzena de generadors de noms de domini, que esperem que us ajudin a crear un nom excel·lent per a la vostra empresa i que també estigui disponible per a la compra.

Referències i crèdits d’imatge:

 • Fly.biz
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author