Millor VPS Hosting per Austràlia

Abans d’entrar al nostre top 3 de la categoria d’allotjament VPS, assegureu-vos de saber el que voleu, ja que l’allotjament VPS inclou moltes varietats (definitivament no és el mateix que els vostres paquets d’allotjament web ordinaris).

Els principals són autogestionat (ets un techie i pots configurar-lo tu mateix) i gestionat (una altra persona es cuida de tot allò tècnic). Llavors, quant a la infraestructura, podeu anar amb ordinadors físics … o la meva preferència, cloud vps hosting, que utilitza una xarxa de servidors per crear el vostre compte, d’aquesta manera podeu ampliar o baixar en qualsevol punt i gairebé a l’instant.

El nostre número 1 està especialitzat en VPS al núvol, el número 2 i el 3 són VPS tradicionals.

Millor VPS d’Austràlia: el nostre Top 3 de comparació – maig del 2020

Empresa d’allotjament web Classificació generalPreçament inicial / mo.Disk SpaceStarter Pla Totalment gestionat? Una anàlisi de frases (només 5 primers) Opinions Lloc web
lloc web2 80 dòlars 40 GB Rayo ràpid, lliure CDN (abast mundial), recomanat oficialment per WordPress, 30 dies de garantia de devolució = Guanyar! Revisió de SiteGround
Crucial 29,90 dòlars 25 GB NO (gestionat a partir de 249,90 dòlars / mes) Servidors australians, barebones molt assequibles! Revisió crucial
Pacífic digital 24,92 dòlars 25 GB NO (gestionat des de 58,25 dòlars / mes) Molta elecció! Digital Pacific Review

# 1 SiteGround

SiteGround utilitza un Cloud VPS d’alta gamma per oferir el millor rendiment possible. Amb SSD és a tot arreu, inclouen funcionalitats autoescalables, completament gestionades, CDN gratuïtes incloses … és un imho sense cap idea!

A més dels seus 4 plans fixos, fins i tot et permeten crear el teu propi pla d’allotjament. Realment bufen la competència fora de l’aigua!

lloc web2

Facilitat d’ús

90%

Asequibilitat

90%

Rendiment / Potència

85%

# 2 crucial

Crucial és una de les empreses d’allotjament amb una molt bona reputació i amb una bona raó.

Amb servidors basats en Aussies, assistència 24 hores (sí, 24 hores / 24, durant tot l’any) i una infraestructura que pot gestionar pràcticament qualsevol cosa que hi llançis, realment no et pots equivocar!

Aquests nois són fantàstics si sou els tecnològics que volen control complet!

CrucialLogo

Facilitat d’ús

85%

Asequibilitat

70%

Rendiment / Potència

85%

# 3 Pacífic Digital

Digital Pacific és una de les primeres empreses que va començar a oferir serveis d’allotjament a Austràlia.

L’única cosa que els diferencia dels altres de la llista és la quantitat de paquets / servidors de vps que ofereixen. Tenen 4 opcions tant per als VPS autogestionats com per als administrats. Els seus serveis gestionats també són molt més assequibles que el nostre número 2.

digpacific

Facilitat d’ús

85%

Asequibilitat

85%

Rendiment / Potència

70%

VPS Hosting Graph Austràlia

Servidors VPS: una recuperació ràpida

Què és un VPS?

Un pas per sobre de l’allotjament compartit i només un pas per sota de l’allotjament dedicat al servidor. L’allotjament VPS (servidor privat virtual) és la solució comuna per als llocs web que han superat un servei d’allotjament compartit.

Per entendre millor els servidors privats virtuals, imagineu-vos un barri tancat. Si bé tots els usuaris del barri viuen més intimitat que els d’un gran complex d’apartaments (allotjament compartit), encara viuen entre els que hi ha dins del barri. Les persones d’un barri tancat gasten més diners, però també tenen diverses opcions de disseny més respecte a la seva llar. Si bé no tenen tantes opcions com algú que viu a una mansió rural (allotjament dedicat a servidors dedicats), viure en un barri tancat és luxós i majoritàriament privat.

Els llocs web d’un servidor privat virtual tenen més privacitat i control creatiu que els d’un host compartit. En lloc d’haver de compartir espai i amplada de banda amb tots els llocs del servidor, VPS allotja llocs web separats en espais més petits coneguts com a contenidors. Aquests contenidors ofereixen molt més privacitat i espai que el que ofereix un servei d’allotjament compartit. Si bé l’allotjament VPS és un pas per sobre de l’allotjament compartit en termes de funcions, això també és cert pel que fa al preu.

Per què necessiteu aquest tipus de hosting?

Tot i que l’allotjament compartit sol ser la primera (i de vegades l’última) opció per als nous desenvolupadors web, moltes persones adquireixen experiència ràpidament i creixen els seus llocs per sobre de les capacitats de l’amfitrió. Tot i que molts llocs d’allotjament compartits ofereixen espai “il·limitat”, aquesta és només una predicció que un fet. Cap quantitat d’espai del servidor és realment il·limitada, de manera que els serveis d’allotjament compartits preveuen que les pàgines de clients potencials es mantinguin per sota del seu espai assignat al servidor. Si desenvolupes un lloc amb èxit que atrau trànsit web pesat, és probable que un host compartit acabi necessitant expulsar-lo. Tot i que això pot semblar lamentable, és un signe que el vostre lloc web és atractiu i s’ajusta al seu potencial dissenyat.

Després de desenvolupar un lloc massa gran per a un host compartit, el següent pas lògic és adquirir el servei d’un host VPS. Els llocs d’allotjament VPS ofereixen més espai, amplada de banda i privadesa del que es permet amb un amfitrió compartit estàndard. Aquests serveis també són més cars que un host compartit, per la qual cosa és important establir un mètode coherent de suport al vostre espai web. Si voleu augmentar dràsticament el paper del vostre lloc al web, l’allotjament VPS és fonamental. Dit això, si realment no esteu a Austràlia, disposem de llistes d’allotjament web més importants dels països següents: Regne Unit, Irlanda, Canadà, NZ, & Singapur

Pros

  • Assequible: Tot i que l’allotjament VPS costa molt més que l’allotjament compartit, se’ls ofereix més espai, amplada de banda i control creatiu, tots ells fonamentals per a l’èxit d’un lloc web. Si produïu un lloc web amb un interès comercial, considereu l’allotjament VPS com una inversió en beneficis futurs. Tot i que un VPS és més car que l’allotjament compartit, tots dos serveis es veuen reduïts pel preu de l’allotjament dedicat al servidor.
  • Fiabilitat: Atès el preu associat al hosting VPS, els clients poden esperar un cert sentit de la fiabilitat. Molts llocs d’allotjament compartits han estat acusats de vendre o vendre més espai als servidors dels que hi ha disponibles, la majoria dels allotjaments web gratuïts fan el mateix. Aquesta pràctica fa que molts llocs web siguin eliminats aleatòriament, o pitjor encara, causin un error complet del servidor. La venda excesiva és un fenomen extremadament rar en l’àmbit de l’allotjament VPS.
  • Control complet: Els amfitrions VPS ofereixen als clients la possibilitat d’executar un sistema operatiu virtual a més de diverses aplicacions de disseny (o panells de control com cPanel). Amb aquest tipus de programari, els clients tenen fonamentalment un control creatiu complet sobre els llocs.

Contres

  • Coneixements tècnics: Tot i que potser heu dissenyat un lloc, que ha passat per sobre de les funcions de l’allotjament compartit, hi ha una possibilitat que en sabeu molt poc pel que fa al disseny web general. Atès que molts llocs per a principiants es basen en instal·lacions HTML o WordPress simples, no cal que els usuaris estiguin completament experimentats per realitzar operacions bàsiques. En el cas que canviï a un amfitrió VPS, el programari del qual ofereix un control creatiu complet, pot entrar a una zona on no tingui coneixement previ. La manca de disseny en plataformes VPS pot fer que els llocs semblin barats o incomplets, tot i pagar molt més per aquestes plataformes.
  • Salt del preu: Si bé l’allotjament VPS és clarament un tracte millor que l’allotjament compartit en termes de funcions, el salt del preu sol suposar una mica molt per als dissenyadors web amb un pressupost. Com que cada mes s’aconsegueixen càrrecs d’allotjament web, alguns dissenyadors web es troben que paguen per un host VPS abans que el seu lloc estigui realment preparat per aquestes plataformes. Això pot provocar que s’esgotin els pressupostos abans que el lloc respectiu sigui funcional o rendible.
  • Manteniment: Si bé el hosting VPS ofereix més funcions i privadesa, això no arriba sense el problema puntual. Els llocs VPS requereixen un manteniment més regular del dissenyador web, una tasca que òbviament requereix una quantitat considerable de coneixements tècnics. Si no disposeu d’aquests coneixements tècnics, podeu trobar-vos que traieu grans quantitats de diners per a la reparació d’un lloc de tercers.

Preguntes freqüents de VPS

Quin significat té “virtual” al terme servidor públic virtual?

Atès el programari avançat present en l’allotjament VPS, les empreses poden crear ordinadors virtuals i executar-los a màquines físiques. Aquests ordinadors virtuals allotgen un grup de llocs web, cadascun dels quals té els avantatges d’un sistema operatiu de ple rendiment (normalment Linux), de múltiples aplicacions de disseny i d’un servidor eficaç..

No és el mateix que l’allotjament compartit?

No. En allotjament compartit (el tipus d’allotjament de llocs web barats), tots els llocs web comparteixen una sola màquina (física o virtual). A l’allotjament VPS, s’assigna un lloc web a una màquina virtual. Al servei d’allotjament compartit, els clients es desanimen de crear llocs que atrauen trànsit pesat i que utilitzin una gran quantitat de banda ampla. A l’allotjament VPS, podeu produir llocs molt més grans que no desapareixeran sobtadament de l’espai del servidor.

És un servidor privat virtual millor per a l’optimització del motor de cerca?

Sí, però no directament. Google, Bing i altres motors de cerca donen prioritat als llocs amb temps de càrrega relativament ràpids. Si teniu un lloc en un servidor compartit o un servidor mal gestionat, el lloc web deixarà d’optimitzar els motors de cerca a causa dels períodes de càrrega llargs. Els llocs d’un host VPS no competeixen per l’amplada de banda, és a dir, es carregaran més ràpid i pujaran a la classificació de Google.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author