Millor allotjament de comerç electrònic del Regne Unit

Com a agència web amb molts comptes d’allotjament (tenim innombrables projectes laterals i ens agrada experimentar), hem tingut una bona idea del que defineix un amfitrió web fantàstic. La qualitat del proveïdor d’allotjament web pot tenir un impacte enorme en l’èxit potencial de la vostra botiga en línia.

Prenguem per exemple la velocitat del lloc web, sabíeu que un retard d’1 segon significa que les visualitzacions de les pàgines disminueixen un 11%, això significa que més d’1 / 10 de visitants només es desviaran per segon el vostre lloc encara es carrega … és per això que una web digna l’amfitrió és vital!

Aquests són els nostres principals proveïdors d’allotjament de comerç electrònic per al Regne Unit, allotjament de veritat de qualitat sense trencar el banc.

Nota lateral: El nostre número 1 té un descompte temporal del 69% en funcionament. Agafa-la mentre duri!

Algunes de les marques / llocs més coneguts que enllacen amb el nostre contingut:

Coneixem les nostres coses, una petita mostra dels nostres molts testimonis:

Tom és apassionat i entén ràpidament les necessitats dels seus clients. Realment he agraït la seva voluntat de compartir coneixements i habilitar-me per utilitzar el meu nou lloc web. Gràcies Tom!

Sally Mac
Taules de contingut

MangoMatter ha facilitat el disseny del nostre lloc web actual. Tom es va involucrar personalment des de la primera consulta fins a la seva conclusió, i encara està fàcilment disponible per a qualsevol retoc que pugui ser necessari!

Demitrios Lecatsas
Pèl fresc

Vam triar Tom per dissenyar el nostre lloc web perquè ens agradava l’estil d’altres llocs web que ell havia dissenyat. Tot el procés no tenia estrès. Tom va ser molt útil i cap de les nostres múltiples sol·licituds va suposar massa problemes. En Tom és un plaer treballar. Ens encanta el lloc web que ens ha creat, és tan fàcil d’utilitzar i sembla fantàstic.

Carl Olive
Primavera!

La nostra experiència amb Mango Matter va ser fantàstica. En Tom és molt fàcil de treballar, positiu, eficient i òbviament brillant amb el que fa. Molt recomanable.

Lucy Reeves
Mitjans per on

Ens vam comprometre amb Tom a desenvolupar el nostre lloc web nou empresa i vam quedar encantats del resultat. No només ha estat capaç de lliurar el nostre escrit, sinó de proporcionar algunes idees excel·lents que mai no hauríem pensat. El millor de tot, Tom és generós amb el seu temps i continua disponible per proporcionar assessorament i suport.

Neil Mackenzie
Inventiu

Quina experiència fàcil i suau ha estat treballant amb MangoMatter! Tom va entendre exactament què érem després, i estem extremadament impressionats amb el producte final. No dubtaria a triar MangoMatter de nou en el futur.

Tyson King
Director / Solucions de Plumbrite

Tom de MangoMatter ha estat de gran ajuda, professional i de gran suport per establir el meu lloc web, és una riquesa de coneixements i molt eficient. No tinc cap mena de vacil·lació en recomanar-vos MangoMatter i ja ho he fet.

Michelle Watson
iFix

Hem fet l’anàlisi, les ressenyes d’allotjament web & les comparacions per la qual cosa no cal que tingui com a resultat una llista de les millors empreses d’allotjament web de comerç electrònic del Regne Unit. La taula següent proporciona una visió general de gran nivell, segons la nostra opinió, dels 5 millors amfitrions de comerç electrònic, ordenats per qualificació, detallant el cost / mes, & la quantitat d’espai de disc que ofereixen. També vam agafar els nostres primers 3 i els vam revisar per separat just a sota de la taula.

Empresa d’allotjament web Classificació generalPremi / mo.Serveis a tot el mónFuntaturesRevisions Lloc web
lloc web2 2,95 £ (Descompte temporal del 67%, inferior a 8,95 £)
 • Servidors basats al Regne Unit + una xarxa global
 • Rayo ràpid
 • Asequible (càrrecs en GBP)
 • Garantia de devolució de 30 dies!
 • Suport ràpid expert
 • Recomanat oficialment per WordPress = guanyador!
Revisió de SiteGround
GreengeeksLogo 2,95 USD
 • Hostatge verd
 • servidors a Europa
 • Espai de disc il limitat
Revisió de GreenGeeks
A2HostingLogo 3,92 dòlars USD
 • Barat
 • Espai de disc il limitat!
A2 Revisió d’allotjament
logotip d'eukhost 3,33 £
 • Gran actuació
 • Amb seu al Regne Unit
Revisió TSOhost
kinsta 30 dòlars USD
 • S’ha perfeccionat l’allotjament WordPress
 • Gran actuació
 • Utilitza Google Cloud Platform
 • Preu més alt
Kinsta Review

# footable_8165 td.ninja_column_3 {text-align: centre; }

Millor comerç de comerç electrònic UK 2020 – Ressenyes

1. SiteGround

Aquesta és la nostra empresa de hosting preferida en tot moment per a llocs de comerç electrònic. Són assequibles, disposen de servidors ràpids a Londres i, el més important, el suport és molt receptiu (el temps mitjà de resposta és d’uns 10 minuts)..

SiteGround també és molt recomanable per WordPress (molt poques empreses d’allotjament poden afirmar-ho! Poden, per descomptat, fer front a qualsevol CMS que els llenceu), això és absolutament incert! Oh!, + tenen un Garantia de devolució de 30 dies!

Els plans de SiteGrounds també inclouen una gran quantitat de funcions fantàstiques, com un sistema de seguretat molt eficient, còpies de seguretat automatitzades i SSL gratuït (molt important per als llocs de comerç electrònic)

Tenen 3 plans d’allotjament, el seu pla més assequible comença només £ 2.75 / mes (69% del preu habitual)! 

lloc web2

  Guanyador

Facilitat d’ús

97%

Assistència

95%

Rendiment / Potència

95%

2. GreenGeeks

Preu: 2,95 dòlars
Espai de disc: Il·limitat
Suport: Telèfon, Xat en Directe, Entrades

GreenGeeks és una de les empreses que només sabeu que està fent bé, ja que han experimentat un creixement massiu des que van viure en directe el 2008. Les raons del seu èxit són prou clares un cop comences a treballar amb elles, és la combinació d’abast global (múltiples. centres de dades a tot el món), un rendiment fantàstic, un suport excel·lent i bastant ràpid, i per últim, però no menys important, tornaran a posar el consum d’energia tres vegades a la xarxa mitjançant l’energia eòlica, que és força sorprenent!

Pel que fa a funcions específiques, ofereixen espai de disc il·limitat fins i tot en el seu pla més bàsic, disposen d’assistència 24 hores al dia i, igual que SiteGround, una garantia de devolució de 30 dies si no està satisfet. Un sòlid número 2 de la nostra llista!

El seu pla més barat comença només 2,95 USD / mes (descompte exclusiu de MangoMatter – des de 9,95 dòlars)

Logotip de GreenGeeks

Facilitat d’ús

94%

Assistència

95%

Rendiment / Potència

90%

3. Hostatge A2

A2 Hosting és molt similar a SiteGround, tant pel que fa a les funcions com per les funcions (una mica més cares), també tenen una gran varietat de servidors ràpids i molestos de tot el món (inclosos Londres). Per al comerç electrònic, ens agrada ja que ofereixen servidors turbo carregats per a una major velocitat i són força flexibles amb els recursos del servidor, cosa que permet que les botigues de mida decent funcionin de manera suau..

També ofereixen 3 paquets d’allotjament, el seu pla més barat comença només USD 3,92 $ / mes (originalment era de 7,99 $ / mes).

Facilitat d’ús

87%

Assistència

94%

Rendiment / Potència

93%

ecommerce la recerca del Regne Unit

Allotjament de comerç electrònic al Regne Unit: com trobar-ne l’adequat

L’allotjament de comerç electrònic és un tipus d’allotjament web dissenyat específicament per allotjar llocs web de comerç electrònic per a empreses o empresaris. És a dir, llocs web que funcionen com a botigues en línia, equipats per facilitar la transacció en línia de béns i serveis. També hem creat comparacions d’amfitrió per al comerç de comerç electrònic que allotja Austràlia i el comerç de comerç electrònic per al Canadà.

A causa de la naturalesa sensible de les dades compartides a través d’aquestes transaccions, hi ha diverses funcions i funcions associades a aquest tipus de plataformes d’allotjament web del Regne Unit que la diferencien d’altres tipus d’allotjament web.

Què diferencia l’allotjament de comerç electrònic dels allotjaments web normals per al Regne Unit

En comparació amb el tipus de pla d’allotjament necessari per a un lloc web o blog general, l’allotjament de comerç electrònic difereix de l’allotjament web “normal” de diverses maneres.

Característiques

En primer lloc, l’allotjament de comerç electrònic inclou una varietat de funcions i eines necessàries per a les empreses per facilitar les transaccions en línia.

Si bé l’allotjament de comerç electrònic encara inclou la consideració d’aspectes generals de la creació de llocs, com ara les característiques bàsiques del disseny web, les funcions específiques d’aquesta plataforma d’allotjament inclouen:

● Catàlegs en línia

● Gestió d’inventaris

● Capacitats de processament de pagaments

● Funcions del carretó de la compra

● i un certificat SSL (Secure Sockets Layer Layer)

Les funcions que s’ofereixen dins dels plans d’allotjament de comerç electrònic permeten als propietaris configurar adequadament el seu lloc de comerç electrònic i posteriorment gestionar i conduir el procés de les seves transaccions comercials..

Tot i que els llocs web generals no necessiten funcions com ara el processament de pagaments, són imprescindibles per a empreses i empresaris que vulguin acollir una botiga en línia.

Cost

El cost de l’allotjament de comerç electrònic pot variar en funció del proveïdor específic que trieu pel vostre pla d’allotjament i de les funcions que ofereixen..

Normalment, un pla d’allotjament de comerç electrònic de bona qualitat passarà de 20 a 250 dòlars més al mes. Tanmateix, allotgeu un sistema de comerç electrònic personalitzat, pot tenir un cost encara més elevat, a partir dels 300 dòlars, amb espai per pujar.

Els plans d’allotjament web sense capacitats de comerç electrònic, d’altra banda, es poden comprar per un preu mínim de 4 dòlars al mes i pujar des d’allà en funció del tipus de plataforma d’allotjament web (per exemple, VPS, compartit, dedicat, etc.). Tot i que també hi ha algunes opcions d’allotjament web gratuïtes, generalment no es recomana per a empreses.

Què heu de buscar quan cerqueu un proveïdor d’allotjament de comerç electrònic

Hi ha diversos factors que heu de tenir en compte a l’hora de cercar un proveïdor d’hostes de comerç electrònic. Les consideracions més importants han de tenir en compte les necessitats específiques del vostre negoci, ja que algunes funcions que ofereixen els proveïdors poden o no ser necessàries per complir el vostre propòsit..

A continuació, es detallen les explicacions breus dels diferents tipus d’allotjament web, així com les coses clau a l’hora de navegar per proveïdors d’allotjament de comerç electrònic..

Tipus d’allotjament

Hosting compartit

L’allotjament compartit és un tipus d’allotjament web que és molt popular entre les empreses, en particular les que tenen un pressupost, ja que aquests plans solen ser més econòmics.

En un pla d’allotjament compartit, el vostre lloc web està allotjat en un servidor que es comparteix amb altres llocs web. El nombre real de llocs web que compartiu el vostre servidor, així com el que podeu esperar pel que fa al rendiment del lloc, depèn del proveïdor. Els llocs web allotjats en un servidor compartit poden estar oberts a amenaces de seguretat, i el rendiment web també pot dependre de quants recursos siguin reclamats o utilitzats per altres llocs del mateix servidor..

Hosting al núvol

L’allotjament en núvol consisteix en compartir un servidor amb altres llocs web, similar al d’allotjament VPS, i funciona a diversos servidors web interconnectats. Hi ha tres categories principals d’allotjament en núvol: Programari com a servei (SaaS), Infraestructura com a servei (IaaS) i Plataforma com a servei (Paas).

Entre els avantatges de l’allotjament en núvol s’inclou poder utilitzar un sistema operatiu Linux o Windows (SO), així com la flexibilitat que s’ofereix a través de l’escalabilitat de l’allotjament en núvol. És a dir, les solucions en núvol tenen un preu basat en l’ús, i només cal que les empreses paguin els recursos que utilitzen realment.

Hosting VPS

L’allotjament del servidor privat virtual (VPS) és similar al d’allotjament dedicat i compartit, ja que ofereix una part del control i recursos oferts dins dels plans d’allotjament dedicats, però dins d’un entorn d’allotjament compartit. És a dir, un allotjament VPS funciona a través de diversos sistemes operatius virtuals diferents en un servidor físic.

Amb un pla d’allotjament VPS, encara compartiu alguns recursos amb altres llocs web, però teniu l’avantatge de disposar del vostre sistema operatiu (SO). Els proveïdors poden oferir dos tipus diferents de plans VPS: VPS autogestionat i VPS gestionat. El primer proporciona al propietari del lloc el control sobre el servidor, així com la responsabilitat de manejar tots els aspectes tècnics. Amb un pla VPS gestionat, l’empresa de hosting gestiona els aspectes tècnics.

Hosting dedicat

Hosting dedicat és un dels tipus d’allotjament més cars. Amb allotjament dedicat, els amfitrions web es contracten i tenen un control total sobre el seu propi servidor. Els plans d’allotjament dedicats compten amb un alt rendiment del lloc, control sobre la personalització i pràcticament un 100% de funcionament.

Hosting de WordPress

L’allotjament de WordPress és un tipus d’allotjament web optimitzat específicament per donar suport a llocs que operen a través del sistema de gestió personalitzada (CMS), WordPress.

Ubicació i velocitat del servidor

La ubicació del servidor és important, especialment amb els llocs de comerç electrònic. Penseu que com més lluny o el vostre mercat objectiu estigui des de la ubicació geogràfica del servidor, més lent serà el vostre lloc web. Quan es tracta de comerç electrònic, els retards en els temps de càrrega poden ser molt perjudicials, fent que la vostra empresa perdi vendes.

Per tal de tenir un lloc de càrrega adequat amb temps de càrrega adequats i disminuir el retard, el millor és mantenir els servidors propers al vostre públic objectiu..

Assistència

És ideal triar un proveïdor d’amfitrió que ofereixi un accés fàcil a un equip de suport. Si el vostre lloc es bloqueja o alguna altra funció sembla que no funciona correctament, és important tenir un equip de suport atent al mode d’espera per poder solucionar el problema i solucionar-lo ràpidament..

Espai de disc

Una altra consideració important a l’hora d’escollir un pla d’allotjament és un altre aspecte important.

Tot i que pot variar de negocis a negocis, el vostre lloc web de comerç electrònic necessitarà espai de disc adequat per a les vostres pàgines de producte. Les pàgines de productes que ofereixen gràfics d’alta qualitat, especialment, ocupen més espai que els llocs web com els blocs, que solen ser més pesats amb text i amb menys espai necessari per als gràfics i altres suports.

L’assignació d’espai de disc que rebeu a través del vostre pla d’allotjament també compta amb fitxers de vídeo i àudio, bases de dades, compte de correu electrònic i qualsevol script i programa instal·lat..

Alguns plans ofereixen espai il·limitat en disc, que pot ser la millor opció per a llocs web més grans. Tanmateix, és possible que les empreses que planegin operar llocs de comerç electrònic menors amb menys pàgines web i contingut, necessàriament necessiten estendre els seus dòlars per obtenir un paquet il·limitat..

SSL

Secure Sockets Layer (SSL) és una tecnologia que proporciona una connexió a Internet xifrada segura entre un servidor i navegadors d’internet, és a dir, els vostres clients. Això permet la transmissió privada de dades confidencials, com ara informació sobre processament de pagaments.

Els llocs web protegits per SSL comptaran amb una barra d’adreces verda o símbol de bloqueig situat a l’esquerra de la barra d’adreces. L’URL també començarà amb https: // més que amb l’http: http: //

La protecció de dades és imprescindible per a l’èxit i la reputació d’un lloc de comerç electrònic, cosa que fa que SSL es consideri àmpliament una característica necessària en lloc d’opcionalment. A causa de la sofisticació de la tecnologia xifrada, posseir un certificat SSL permet al vostre lloc establir confiança i confiança amb els vostres clients.

Horaris

Per últim, cal considerar la possibilitat d’escollir un pla d’allotjament que tingui un funcionament òptim. Gairebé tots els proveïdors d’allotjament web ofereixen un temps d’atur del 99 al 100% als seus clients; tanmateix, fins i tot que l’1% pot ser crucial.

A menys que el vostre lloc web tingui un manteniment programat, haureu d’apuntar-vos a un pla que permeti que el vostre lloc sigui accessible gairebé el 100% del temps.

I és cert, pot semblar aclaparador cobrir tots els punts, però només cal fer un pas a la vegada. Potser fins i tot crear un full de càlcul i registrar totes les especificacions per als millors proveïdors d’allotjament web del Regne Unit, de manera que tindreu una visió fàcil.

O

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author