Melhor hospedagem de llocs Brasil

Somos uma agência web com MUITAS contes d’hospedagem (que utilitzem per a hostatjar els nostres clients, que també tenen els termes que es proposen paral·lels com els que volem experimentar). En aquest sentit, hem de fer bons idees que defineixen els processos més importants de llocs.

Hospedagem de llocs

Analitzem totes com contagis d’hospedagem, pesquisam quais hospedagens de llocs que s’estan funcionant no a Brasil i quais não estão (i per raó qualificada). Em segurem decidits construir aquesta pàgina de comparació per a compartir-la com a llocs de trobada o que trobem. Vamos lá!

Per a la vostra referència es refereixen ràpidament, es basen en les ressenyes actuals, aquests són diferents 5 diferents demostracions d’hospedatges de llocs per al Brasil:

 1. Hostinger Brasil – Melhor Hospedagem de llocs em generals
 2. Hostgator Brasil – llocs de Segona Melhor Hospedagem
 3. HostPapa – Excel·lent Hospedagem de llocs com a precís d’acessível 
 4. Cloudways – Melhor serviço d’Hospedagem em Nuvem
 5. A2 Hosting: Melhor revenda de llocs d’Hospedagem

Melhor Hospedagem de llocs no Brasil 2020

1.Hostinger Brasil – Melhor Hospedagem de llocs em generals

www.hostinger.br

Logotip de Hostinger

Preç: R $ 2,99 / mês
Espaç em disco: 10 GB
Suport: Xat ao vivo

Un Hostinger és propietari d’empreses d’hospitals de llocs que només poden fer, i per boas razones. Les eles aconsegueixen fornir servicis d’hospedatge com a qualificació d’incrivelment alta per a Brasil, un lloc de custòdia inferior quan es pot comparar amb una maioria dels seus concorrents.

No es pot admirar que es va iniciar l’inici del 2004 durant deu anys registrats amb més de 29 mesos d’usuaris. Per aprenes R $ 2,99 / mês, per 10 GB d’espai d’espai i disc SSD, gratuït SSL, suport al client 24/07/365 i més algunes brindes. El valor que són ofensius és força impressionant!

El que realment és important com és una estructura o un procés de creació de nova informació. És una configuració més suau que experimentem ara. Etapas fluem perfeitament per a un futur proper que abans de la percepció, el lloc que tenia lloc al lloc com a WordPress instal·lat i pronto per a crear o tenir contingut i imatges.

És un procés d’integració de la seva pensió!

Hostinger Brasil

Quan es tracta de desempenar-se, també seran 7 (!) Ubicacions de servidors no mundials integrats, són discoteques que usam discos rígids SSD, la memòria cau no us farà cap servidor, DDOS protegits, complement de memòria cau personalitzat, 99,9% d’UPTIME, etc. Si és realment necessari extreure un màxim de velocitat que pot tenir el seu lloc, s’adreça CDN i té un lloc que té dos llocs, si no s’importen els seus visitants venham.

Seus servidors estan ubicats als EUA, Cingapura, Regne Unit, Holanda, Lituània, Brasil i Indonèsia.

Eles oferecem els següents tipus d’hospedagem: hospedagem compartilhada (o que a maioria de precissos precisos), VPS, hospedagem navem, hospedagem WordPress i hospedagem de correu electrònic..

Exclusivament per a un mercat brasiler, una empresa també desenvolupa un servei de revendes d’Hospedagem, un lloc molt popular entre dissenyadors web i agències de creació web.

En cas que es necessitin precisos, també es posseeixen a la venda de dominis, i faciliten una concentració més especial per a totes les necessitats del seu lloc i a les seves propietats locals. , Seus plans d’hospedagem comparteixen els venuts a les aparences R $ 2,99 / mes (90% de desconto en aquest moment).

Eles també pot oferir una garantia de devolució del dinheiro a 30 dies, escoltar fàcilment i no fer-ho!

Prós

 • Molt fàcil de configurar
 • Creu excel·lent
 • Preço super acessível
 • Rede global de servidors

Contras

 • N / D

2. Hostgator Brasil – Segundo Melhor Hospedagem de Llocs

hostgator.com

Logotip de HostGator

Preç: 9,39 dòlars d’US / mês
Espai amb discoteca: Il·limitat
Suport: Telefona, Xat al Viu, Entrada (correu electrònic)

Hostgator és un servei veterà de la indústria, super antigor i com MUITOS clients. Les eles també són temàtiques superiors a la perfecció, ja que aquesta mostra quan es pot utilitzar els seus serveis. Eles são bons, nem ruins, nem ótimos, somente bons.

Mas, novament, espai i discoteca il·limitat per aprenes R $ 9,39 / mes, no és un negatiu. Eles també oferecem o SSL, amb domini gratuït per un any i un 99,9% ACTUALITAT garantida.

Si el suport també és bastant razoable, com opcions per a telèfons, xerrar al llarg de les bústies i entrades (correu electrònic) de suport. Les Eles també es temen a la muntanya de tutoria i es mostren en vídeo per facilitar una seva experiència.

Hostgator té possibles plans d’hospedatge de llocs per al Brasil: compartits hospedagem, hospedagem WordPress, hospedagem em nuvem, revendedor, VPS i servidors dedicats.

Eles també té 2 servidors de llocs que són EUA i um na Índia.

Seus plans d’hospedagem es van repartir per venir a les portes R $ 9,39 $ / mês.

Prós

 • Barato
 • Utilitat razoável
 • endereços de correu electrònic il·limitats

Contras

 • Segurança poderia ser melhor

3. SiteGround – Hospedagem de llocs Experient

www.siteground.com

Logotip de SiteGround

Preç: 3,95 USD
Espaç em disco: 10 GB
Suport: Telefona, Xat ao vivo, Entrades (correu electrònic)

SiteGround no és un gran objectiu hospitalari. Tanto ao falarmos que qualifiquen el seu suport al client, que té un temps mínim de 10 minuts per a les entrades (correu electrònic) quant a configuracions del servidor otimitzades per a WordPress que facin un WP o que funcioni bé, seran sabem o que fan.!

S’assumeix com a maiòria dos proveïdors d’hospedatge, també són molts els brindes llegendaris com a SSL, nombres de domini gratuïts i transferències de serveis gratuïts de llocs.

Les eles també poden recomanar-vos a WordPress (les empreses d’hospitals podem afirmar això mateix! Eles podem, és clar, suportar la possibilitat de classificar CMS o crear llocs de llocs que treballen els seus llocs).

Quanto al mateix temps, no s’han posat en evidència en els SSD per a administrar SSD per a velocitats més ràpides, com també es pot crear un complement de memòria cau interior per a llocs web WordPress SuperCacher per a atender els llocs o més ràpidament possible..

Eles têm centres de dats nos EUA (escoltar aquest per a Brasil), Regne Unit, Holanda i Cingapura. I, per exemple, com a Hostinger, també es pot garantir que es garanteixi una devolució de 30 dies i es garanteixi el 99,9% del temps d’activitat..

Un seguiment que també inclou atenció, també pot crear un sistema de seguretat personalitzat que constantment realitza llocs que realitzen activitats de monitorització i potenciació, garantint que tots els servidors i que continuïn o més limitin el seu potencial..

Les planes d’hospedagem no es proposen ni un avió, ni un pla més propi que s’aconsegueix a l’hora d’apostar 3,95 dòlars dòlars per còps (67% de descripció sense preu habitual)..

Prós

 • És fàcil d’utilitzar
 • Recursos de seguretat impressionants
 • Vários centres de dies sense món inteiro
 • Creu excel·lent

Contras

 • Os custos de renovação são um poco altos
 • custos em USD

4. GreenGeeks – Melhor Hospedagem de llocs ecològics

www.greengeeks.com

Logotip de GreenGeeks

Preç: 2,95 dòlars USD
Espaç em disco: il·limitat
Suport: Telefona, Xat ao vivo, Entrades (correu electrònic)

Els Greengeeks van crear centres de dados al redor del món, que suporten un bon silenci i ofereixen una llarga banda de banda i un espai discogràfic il·limitat a tots els plans. Una diferència que GreenGeeks és que és capaç de compondre una volta o el seu consum d’energia que triplica un redeportant através de l’energia eòlica, o que és bastant intel·ligent.

No es refereixen els recursos específics per als seus servicis d’hospedatge de llocs, ofereixen un espai emplaçat en discoteca ilimitada, tot i que no té cap pla més bàsic, com a suport al client durant 24 hores el dia, 7 dies per setmana, amb un 99,9% de garantia de disponibilitat de redefinida, com a lloc com a SiteGround, garantia de devolució de dinheiro en 30 dies, no es pot satisfer.

Quan es tracti de despeses, es maximitza una velocitat d’inclusió de SSD en l’Hospedagem SSD, Integració de CDN com Cloudflare Free, HTTP / E i PHP7 suporte. Eles va crear el seu propi sistema de memòria cau PowerCacher per obtenir un màxim de capacitat de desenclavament..

Quanto als plans d’hospedagem, també són habituals un hospedagem compartit habitualment, un WordPress d’hospedatge i un hospital de revendedors.

O pla d’hospedatge més barat venia a l’aprenentatge de 2,95 dòlars USD per mês (baixou de 9,95 dòlars USD).

Prós

 • Super ecològic
 • Espai em disco il·limitat
 • Vários centres de dados al redor del món
 • Atendimento al client bom

Contras

 • Custos em USD
 • Nenhum servidor no Brasil o perto

5. Hosting A2: llocs de Melhor Revenda d’Hospedagem

www.a2hosting.com.br

Logotip d'A2 Hosting

Preç: 2,96 USD
Espaç em disco: il·limitat
Suport: Telefona, Xat ao vivo, Entrades (correu electrònic)

A2 Hosting és una selecció del lloc a través de SiteGround i al Hostinger … servidors ràpids, alcances globals, suport excel·lent, espai en discoteca il·limitat. E embora no tenir una recomanació oficial per fer WordPress, o desempenya els llocs que el WP és creixent.

Embora els seus plans bàsics força ràpids i oferecem i extrems de bem legals, com certificat SSL gratuït, verificació de hacks possibles, transferència de serveis gratuïts de llocs, vários locals de servidors etc. I és clar, no és possible que garanteixi un temps d’activitat de 99. , 9%.

Els plans turbo são onde como coisas realment fitxers interessants. Els plans Turbo no tenen aprenentatge menys menys usuaris per servidor de redefiniment, bàsicament subministrant més recursos per compte, també seran oferts en règim de cache i sistema agressiu com a diferents solucions de memòria cau per a grups creadors de llocs, com WordPress i Magento.

A2 Allotjament que ofereix una varietat de tipus d’hospedagem, des d’acompanyaments hospedagem, WP d’hospedatge i hospedagem de revendes, per a VPS i plans d’hospedatges dedicats.

Eles també oferecem 3 paquets d’hospedagem, el seu pla d’hospedatge més barat per venir per USD 2,96 dòlars per cap (originalment era de 7,99 dòlars USD / mês).

Prós

 • Servidors Nos EUA, Europa, Cingapura
 • Espai em disco il·limitat
 • Garantia de devolució fa dinheiro un moment de qualificació

Contras

 • Custos em USD

6. Cloudways: Melhor serviço d’Hospedagem em Nuvem

cloudways.com

els núvols

Preç: 7,00 USD
Espaç em disco: 25 GB
Suport: Telefona, Xat ao vivo, Entrades (correu electrònic)

Cloudways porta un hospedagem em nuvem per a la patamar superior! Les implantacions quase instantànies i una escalabilitat òptima … com a suport tècnic bastant prestigi.

Compres de més de 25 centres de dados, que experimenta bona necessitat d’usuaris, desempenho òptim + temps d’activitat per a servidors dels llocs d’Amazon, DigitalOcean, Google, Vultr i KYUP … és imprescindible que es pugui redefinir una indústria d’hospeders em nuvem..

Falant-los, es pot considerar que els bons no es poden plantejar perquè són alguns dels que provenen proveïdors no disposen de mercats i suporten coisas com PHP7, servidors compatibles HTTP / 2, i SSH Hospedagem. Les eules també creen alguns sistemes personalitzats per augmentar més o desempenar, també fan un excel·lent dolor personalitzat de control personalitzat..

Per als llocs que fan WordPress, també tenen un complement de cache Breeze i són segurs per a construtors de llocs Magento, també tenen lloc a la memòria cau de la pàgina interna. Eles definitivament sabem o que estem fent futur.

No hi ha camp de seguretat, a més d’impressionants. Com tallafocs dedicats i autèntics fets de dois, ells porten una seguretat segura al seu mur.

Un pla d’hospedatge més barat venia a USD $ 7 per cents.

Prós

 • Hospedagem em nuvem d’alt desempenho
 • Muito escalável
 • Centres de dies sense món

Contras

 • São necessárias més habilitats tècniques
 • Custos em USD

7. HostPapa – Excel·lent hospedagem de llocs

www.hostpapa.com

Logotip de HostPapa

Preç: 2,95 dòlars USD
Espaç em disco: 100 GB
Suport: Telefona, Xat ao vivo, Entrades (correu electrònic)

Embora una propaganda que la marca pot tenir melhorar, els vostres serveis oferecidos pela Hostpapa são excelentes! 100 GB d’espai per 2,95 dòlars és un valor negatiu, tenint en compte el nou nivell de suport al client que voldria obtenir temes i garantia de devolució del dineriro a 30 dies..

És clar que s’instal·len instal·lacions de clics per a tots els creadors de llocs preferits com WordPress, Joomla, etc. També es pot rebre un nom de domini gratuït, certificat SSL gratuït i una migració gratuïta sense fer el seu lloc d’antiguitat antiga que necessiti. . Es necessita segmentar un mercat extern com Europa o Àsia, poder integrar fàcilment o CloudFlare CDN per a temps de control de razoáveis, independentment de la localització de visitants. El temps d’activitat també és molt silenciós i es basa en temps d’inactivitat.

El vostre suport al client funciona 24 hores el dia, 7 dies a la setmana i és força responsable, tenint en compte un baix cust.

Quanto als servicis d’hospedagem, o HostPapa oferece hospedagem compartilhada, hospedagem de revenda, hospedagem VPS i Hospedagem WordPress, un servei de llocs de disseny de llocs, G Suite i suport per integrar Office Office 365.
Sério, és capaç d’estiver com un orientació limitada, no es pot deixar de desaparèixer.

Seus pacotes d’hospedagem comparteixen diners amb 2,95 dòlars dòlars per cossos.

Prós

 • Bastante espai em disco
 • Bomba de suport 24/7

Contras

 • Nao tem servidor no Brasil
 • El preu és em USD

8. Bluehost: excel·lent allotjament de llocs per a iniciats

www.bluehost.com

Logotip de Bluehost

Preç: 3,95 USD
Espaç em disco: 50 GB
suporte: Telefona, Xat ao vivo, Entrades (correu electrònic)

Un passatge de Bluehost durant períodes de turbulència durant els últims anys. Eles estavam no topo do jogo, logo foram comprados pela EIG i a partir daí as coisas foram ladeira abaixo. Com a opinions sobre els clients no es pot superar més positiva … Més a partir de 2 anys enrere, es tractaran d’esforçar-se per mudar-se com a copes, i ara s’instaura una volta com si es tracti d’una hospitalitat decidida, atenció al client excel·lent i bomba. són estats muit bem conhecidos e sados ​​usados ​​por muitos sites hoje em dia.

Seus esforços reciten guanyar un lloc i tenir una comparació d’hospedatges a la web novament! Quan es faci servir els serveis d’hospedatge, s’ofereixen sempre els seus serveis compartits, l’hospedagem novem, l’hospedagem WP, el VPS i l’hospedagem dedicada. Tudo vem com els recursos usals i el temps d’activitat decent.

Eles també es planteja especialment bons llocs en hospedaris de WordPress i posseeix recursos addicionals específicament per instal·lar el WP, per a que es pugui desenvolupar un mètode suau o més suau.

Quanto al seu suport al client, són temes claus, des de gran base de coneixement, entrades (correu electrònic) de suport, xerrada al llarg del dia, suport per telèfon i atenció tutoritzada en vídeo per precaució. Les Eles també fabriquen un dolor i control personalitzat que és força fàcil d’utilitzar.

Seus plans d’hospedagem venen a USD 3,95 USD per mes.

Prós

 • És bastant experiència
 • Preços competitius
 • Muito espaço em disco

Contras

 • Reputació difícil
 • Nenhum servidor no Brasil o perto

9. Allotjament d’immobilisme: Melhor Hospedagem de llocs per a Negocis

www.inmotionhosting.com

Logotip de InMotion Hosting

Preç: 6,39 dòlars USD
Espaç em disco: il·limitat
Suport: Telefona, Xat ao vivo, Entrades (correu electrònic)

O Hosting InMotion existeix un ritme d’altura, que tindrà una qualitat qualificada d’hospedatge i classe executiva (com a garantia d’un temps d’actitud del 99,9% !!). E, embora tenham um preço mais elevada, a qualidade dos servicis d’hospedagem são muito bons, com a suport.

Es pot crear un problema, potser contat els telèfons, entrades (correu electrònic) de suport, xerrada al llarg del mateix i mateix Skype, és necessari.

Es pot analitzar com a opinions sobre els clients a la web, és impressionant com també se’ls aprecia.

Quanto a opcions d’hospedagem, InMotion oferece hospedagem compartilhada, hospedagem de revenda, hospedagem VPS, hospedagem dedicada i Hospedagem especialitzada WordPress.

Un pla més barat venia a USD 6,39 dòlars per mes.

Prós

 • Servicis d’alta qualitat
 • Boa reputaçao
 • Garantia sòlida de temps d’activitat

Contras

 • Caro
 • Custos em USD

10. Motor WP: Melhor hospedagem gerenciado per a WordPress

wpengine.com

Preç: 35,00 USD
Espaç em disco: límit de 25 k visitants
Suport: Telefona, Xat ao vivo, Entrades (correu electrònic)

Sembla que és realment procurant un hospedagem de WordPress, com a alta qualificació als Estats Units, el motor WP és el que és més important! Els eixos es mostren al mercat per als llocs hospitalaris de WordPress (altres llocs de construcció) i per boas raons (embora sejam um poco caro).

Els Eles mantenen un sistema d’armament i emmagatzematge de la memòria cau personalitzat per servir pàgines super ràpides (EadesCache trucades) i que es combinen amb un CDN els mateixos, tindran una empresa d’hospedatge a WordPress més ràpidament al mercat! Les eles també són temàtiques de control personalitzades que ofereixen a l’època o a la millor experiència a l’ús de l’usuari.

Un suport tècnic de 24 hores el dia, 7 dies a la setmana és especialment especialitzat en WordPress, permetent que es posi en pràctica un problema que pugui fer problemes. També ho són, a més a més, de totes les funcions com a contextualitzacions sobre WordPress, que no tenen necessitat de preocupar-se. Si no és una gran documentalització, ells mateixos van comprovar un lloc abans d’analitzar o seu per a que no es tractés de res, és a dir un servei de primera línia.

Els Eles també podran detectar temps d’amenació en temps real, excel·lent temps d’activitat, bloqueig atàmicament atacat DDOS i até corrigem el seu lloc gratuïtament també s’és embolicat… nao és d’admirar-los com a resenyes dels seus clients sexe posats positius.!

Tudo isso acima justifica un preu previ i justifica un lloc a la part inferior de la llista de comparació de llocs hospitalaris!

Un pla més barat venia a USD $ 35 per mes.

Prós

 • Vários centres de dados al redor del món
 • Suport super especialitzat
 • Alto desempenho

Contras

 • Custo

Hospedagem de llocs no Brasil: detalls

S’ha creat un lloc web, amb el logotip que pot tenir diverses decisions importants. És extremadament gratificant o bé que el seu lloc funciona perfectament, aconseguint que aquesta meta pugui ser complicada. Tindrà lloc com a “disseny” i com a bona experiència de navegació en un lloc usuari, necessitarà la seva decisió com el seu lloc..

És una decisió que envolta diferents llocs d’acollida i diferents grups d’hospedatges a Brasil. L’intendent més com a diferències entre els tipus d’hospedatge que poden trobar-ne una gran diferència en la qualitat del seu lloc per al seu ús per als usuaris. Per més, totes mostrem informació com a informació necessària per prendre una decisió melòdica.

Tipus d’hospedagem de llocs

Hospedagem compartilhada

Hospedagem comparteixda és a més de dos tipus més populars d’hospitals de llocs per a petits llocs i projectes. Alguns projectos menors inclouen empreses locals, blocs, llocs de treball, etc.

Estades de llocs més recomanables per a processos que no tinguin gran quantitat de visitants. Eles funcionen a través d’atraccions d’humitat que s’ofereixen a l’espai sense mateix servidor per a diferents usuaris. Aquest model presenta una limitació limitada, ja que no es poden limitar a llocs de fora com en volum baix d’usuaris. Un punt positiu d’aquest tipus d’hospedatge és un preu competitiu.

Hospedagem VPS

O VPS, o servidor virtual privat, és un lloc de treball entre un centre hospitalari i un servidor dedicat. És com uma hospedagem compartilhada (llocs vários que no són hospedats al seu servei únic), contret, la divisió de l’ús és usada per a separar-se o el seu lloc de llocs d’altres usuaris no mateixos..

Dessa manera, o VPS presenta una maioria de dos beneficis d’administració d’un servidor dedicat, com a eficàcia eficaç i poc menys i prèviament menor.

Servidor dedicat

Si el problema no és important, un servidor dedicat és que moltes vegades és una opció més fàcil. S’ha de distribuir un servidor dedicat al vostre servidor per a un client, cosa que significa un vocabulari o un espai interès per a la vostra vocació o que demana.

Es tracta d’expandir una bona capacitat d’actuació, tornando-o una opció melhor per a llocs més grans com comerç d’eletrònic, federacions imobiliàries, fòrums, etc. Tudo isso as custos de um preço mais elevado.

Hospedagem Núvol

El núvol d’Hospedagem s’està tornant ràpid i ràpidament entre dos tipus d’hospitals per a llocs web desenvolupats. Un lloc d’obtenció de bona funcionalitat per a qualificar un lloc web, que és un tipus d’hospederia que permet actualitzar o baixar el seu pla d’acord com a necessitats de mudances per al seu lloc. Si som aïllament, també hi ha dos mètodes més poderosos i segments d’hospedatge del lloc.

Revenda d’hospedagem

Les revistes d’hospedatge són un tipus d’hospitals web o qualificats o desenvolupats per a la compra d’una gran quantitat d’espai d’obtenció del servidor per a revendre.

És una modalitat ideal per a clients que tinguin un lloc web desenvolupat i que permeti controlar cap funcionament del lloc. Es pot crear un lloc web desenvolupat, aval és capaç de fornir aquest tipus d’hospedatge.

Hospedagem de lloc: característiques importants

Quan es tracta de llocs d’hospedatge de Brasil, existeixen diversos tipus d’hospedatge que s’hagin escoltat abans que puguin iniciar el seu lloc. Entretanto, l’assaig no és una decisió més difícil que calgui tenir més fort.

Si alguna vegada es defineix un mètode d’hospedatge que s’aplicarà a una seva realitat, s’haurà de concretar en la selecció de la confecció del fornecedor. Es va basar en experiències no pesades d’hospedatges de llocs i països diversos, com Austràlia, Nova Zelândia, Singapur, Inglaterra i Irlanda, quan no es tractarà d’hospedatges al Brasil ni aigües en alguns punts que seran considerats.

Localització del servidor

Acreditem o no, una localització física del servidor no té influència ni temps de registre del seu lloc. O més pertoc o un servidor aquesta és dos usuaris, però ràpidament s’aconsegueixen per accedir-lo.

mapa d’ubicació del servidor

No hi ha un entorn, una distància geogràfica no és total: un servidor més potent, localitzat amb una distància més gran, pot ser molt més eficaç que faci que el servidor sigui visible com a baixa potència.

Armazenamento

És extremadament desagradable descobrir que el seu forn d’hospedatges de llocs que no ofereixen ni un espai d’armament que el seu lloc requereix. Portanto, certificat que el seu servidor d’oferta o espai necessari de conformitat amb la seva necessitat abans d’afirmar un contracte qualificat.

Temps de funcionament (o que emeti o que el servidor no té fitxers)

Lloc seu, obviament, ha d’estar a l’abast dels seus usuaris durant les 24 hores del dia. Pesar amb regularitat una experiència real d’altres consumidors sobre un subministrador que té la seva intenció d’escoltar-se.

Suport tècnic

Es pot enviar un nou lloc sense lloc d’hospedatge de llocs ni tan sols un veterà que pot conéixer razoavelment o un cert camí, pot ser possible i es pot beneficiar del suport tècnic..

opcions de suport

Certificat de totes les capacitats d’assistència i de tots els horitzons de funcionament del seu fornecedor. No hi ha mínim, els seus ofertants suporten un telèfon telefònic i xateu al llarg del dia, preferencialment 24 hores per dia, 7 dies per setmana.

Còpies de seguretat

Você prova que tindrà informació important no seu lloc que no podem ser perduts. Per això és molt important com a freqüència o el seu fornecedor faz o fer còpia de seguretat de dos llocs de clients. Certificats també s’utilitzen dos mètodes de recuperació que el seu fornecedor empren per a la recuperació dels seus dies.

Banda llarga

És important tenir una gran amplitud adequada, que proporcione un funcionament adequat que faci el seu domini i necessiti una experiència a l’ús habitual. L’Hospedagem comparteix i hospedagem VPS podem oferir a una banda menor d’ample llarg que es pot obtenir per obtenir altres modalitats, més o un proveïdor que tingui vocació que també tingui un gran impacte en la quantitat de banda llarga d’èxit..

Nombre de dominis / llocs permesos

Avalie quantos domínios o fornecedor permissionira pela quantitat d’espai que vol dir aquest pagament. Podeu ser que, sense futur, vós decidiu hospedar més i més llocs …

Com a suma, puguis obtenir aspectes difícils d’abordar tots els aspectes, més, passo passo a passo. Você poderia criar uma planilha no excel·lir i anotar tots els aspectes de les empreses més importants de llocs d’hospedatge de llocs no al Brasil, perquè no tindreu un bon port general.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author