IONOS Hosting Review – Bé, però no és per a tothom …

Ressenya de IonosPàgina d’inici d’allotjament web de IONOS

IONOS (anteriorment es coneix com a 1&1) és un servei d’allotjament web que inclou diverses eines del lloc web.

Cobreixen la majoria de les opcions d’allotjament disponibles, com ara allotjament compartit, allotjament VPS, hosting de WordPress, hosting al núvol i molt més.

Això, juntament amb algunes excel·lents opcions d’assistència al client i un preu digne, han fet d’IONOS un dels preferits en el món dels serveis d’allotjament.

Què tan bo és IONOS Hosting? Als efectes d’aquesta revisió, principalment estem tractant els serveis d’allotjament compartits de IONOS.

Hem provat diversos factors que inclouen atenció al client, usabilitat general, durada del servei i molt més per oferir-vos la revisió més completa possible.

Informació general & Visió general de l’allotjament

EL NOSTRE VERDICT: Recomanat
VELOCITAT: 649ms (Març 2020 a abril 2020)
ACTUALITZACIÓ: 100% (Març 2020 a abril 2020)
SUPORT: Xat en directe 24/7, KnowledgeBase
APPS: WordPress, Duda, Drupal, phpBB, Joomla
CARACTERÍSTIQUES: Certificat SSL dedicat, Tauler de control, creador de llocs web
PLANES D’ACOLLIDA: Servidor dedicat compartit, VPS, WordPress, Cloud,
TRANSFERIMENT DEL LLOC No gratuït
PREU: A partir de $ 1,00 / mes (es renova a 8,00 dòlars / mes)

Avantatges d’utilitzar IONOS Hosting

1. Atenció al client responsable

El primer que vam notar sobre IONOS van ser les opcions d’assistència al client.

L’assistència al client suposa un gran volum en gairebé qualsevol indústria.

Si voleu viure completament fora del vostre lloc web (com és el cas de molts empresaris moderns), haureu de confiar que el vostre lloc estarà sempre en funcionament. Però quan es produeix un problema, també heu de confiar que la companyia que gestiona el vostre allotjament pot contactar immediatament per resoldre el problema.

IONOS ofereix un xat en viu 24 hores al dia i un centre d’ajuda en línia que inclou una gran quantitat d’articles sobre tots els seus serveis clau.

Amb el xat en directe, us demanen que esbossin la vostra pregunta abans de connectar-vos. Aleshores, se’l va associar immediatament amb un agent.

En menys d’un minut, vam estar conversant amb Jean F.

Suport en xat en viu de Ionos

Les respostes de Jean van ser instantànies i completes. Mai no se sentia com si estiguéssim tractant amb algú que no parlava anglès amb fluïdesa o amb algun tipus de bot automatitzat. Aquesta era una persona real que proporcionava respostes en temps real.

Tot plegat, el nivell de servei era fantàstic. Si volguéssim fer nit, podríem dir que les respostes de la mateixa podrien haver estat més cordials, però, en general, estàvem molt satisfets de la comunicació..

2. Temps de treball fort: 100%

Una de les mètriques més importants que mesurem a l’hora d’acollir proveïdors és el temps de funcionament.

Pagueu per tenir el vostre lloc web en línia. Si falta temps de funcionament i el vostre lloc es redueix a la rutina, el servei d’allotjament no us ha fallat en la seva àrea més crucial.

IONOS afirma tenir un temps de vida del 99,9%. Segons el seu departament d’atenció al client, l’única raó per la qual no reclamen un 100% d’ocupació és que no poden tenir en compte els desastres naturals..

Estadístiques de velocitat de velocitat i ionos de IonosTemps de funcionament mitjà IONOS | Veure estadístiques

I tan lluny de les dades que hem recollit temps de funcionament ha estat perfecte 100%. Tingueu en compte que només són dades de dos mesos, de manera que encara no podem treure conclusions, però el començament ha estat prometedor. Continuarem actualitzant les seves estadístiques a mesura que passi el temps.

3. Velocitat de càrrega de bona pàgina

Un lloc lent no és només molest: quan una pàgina triga més de 5 segons a carregar-se, més del 25% dels visitants potencials ja es veuran a un altre lloc

Per què això?

El rendiment del lloc és una gran cosa quan Google examina el vostre lloc. La vostra puntuació de SEO importantíssima, que determina la vostra ubicació al motor de cerca més popular del món, depèn molt d’ella.

La velocitat del lloc és el quart factor de rànquing més important del SEO, darrere de la seguretat del lloc, la rastreig i la facilitat per a mòbils.

Per tant, un lloc lent és un compromís immediat per als visitants de Google i del lloc web.

Vivim en una era de comunicació instantània i informació instantània. Si us endarrereix, és probable que l’usuari pugui trobar un altre lloc amb informació similar que es preocupi més per la seva experiència.

A mesura que la velocitat de la vostra pàgina disminueix, la velocitat de rebot augmenta.

Índex de rebot de càrrega de la pàgina

És per això que és fantàstic veure IONOS produint una bona velocitat mitjana de càrrega de pàgines 649ms (0,65 s) Encara és aviat per fer conclusions o reclams definits, però és un bon començament. Actualitzarem aquesta revisió a mesura que recopilem més dades.

Ionos ha detallat la seva autonomia i velocitatVelocitat mitjana IONOS març 2020 – abril 2020 | Veure estadístiques

4. Seguretat SSL gratuït

La seguretat és un altre aspecte important d’un servei d’allotjament. Per sort, és un espai on excel·lent IONOS.

El servei utilitza un certificat SSL dedicat GeoTrust i un certificat SSC comodí. Això xifra el vostre lloc web per obtenir seguretat avançada, cosa que us hauria d’ajudar a respirar un sospir d’alleujament quan realitzeu negocis en línia.

Es necessita un certificat SSL per tenir un lloc web HTTPS. Si el vostre URL comença amb HTTP, Google marcarà el vostre lloc com a segur. A més, els certificats SSL protegeixen les dades que s’intercanvien entre usuaris i lloc. Això ajuda als vostres clients a confiar més en vosaltres, que són l’eix vertebrador de qualsevol relació comercial

El certificat SSL dedicat GeoTrust s’inclou amb els paquets del servidor, l’allotjament compartit per als desenvolupadors i els paquets eShop del desenvolupador. El certificat SSL de Wildcard arriba amb tots els plans d’allotjament compartit de Linux i Windows.

5. Domini i correu electrònic gratuïts amb alguns paquets

Els extres sempre són agradables. Ens encanta veure que els paquets d’allotjament ofereixen algunes funcions de bonificació sense cap cost quan us subscriviu a alguna de les seves opcions de pagament.

En realitat IONOS ofereix dues de les funcions gratuïtes més comunes, registre de domini i adreces de correu electrònic.

Un nom de domini és gratuït durant un any amb Paquets d’allotjament essencials, empresarials i d’experts compartits.

Quan es tracta d’un compte de correu electrònic de marca (una altra necessitat si voleu que us prengueu seriosament les persones que feu negocis), tant els paquets Linux com Windows disposen de comptes de correu electrònic a tots els nivells. Els subscriptors de Windows poden rebre entre 25 i 500 comptes de correu electrònic, mentre que els clients de Linux obtindran entre 10 i 100 comptes. Tot depèn del paquet que hagueu escollit.

6. Interfície d’usuari millorada

IONOS no utilitza el clàssic cPanel, en canvi, han desenvolupat el seu propi suport personalitzat. Per a aquells que estiguin acostumats al cPanel, pot ser que sigui confús i que faci temps perquè s’acostumi al principi, però, en general, és bastant fàcil d’utilitzar.

Interfície d'usuari de Iono

Al tauler de control, podeu gestionar dominis, certificats SSL, adreces de correu electrònic, consultar les estadístiques del vostre lloc, etc..

IONOS també ha afegit una barra de cerca millorada, on podeu trobar la configuració i canviar de productes més ràpidament.

Hi ha hagut molts sentiments diversos d’altres usuaris sobre la interfície de IONOS, especialment perquè no és molt intuïtiu en comparació amb cPanel. Però sembla que IONOS ha fet un esforç per millorar la usabilitat del tauler i ha fet més lògic l’ús.

Contra d’utilitzar IONOS Hosting

1. Només es pot registrar el compte en quantitat limitada de països

Una de les coses que primer potser no us haureu notat sobre IONOS, és que només podeu registrar el vostre compte en un nombre limitat de països. La majoria dels països estan representats, per exemple, si esteu ubicats a la Xina i voleu registrar-vos amb IONOS, no és possible perquè no es troben a la seva llista.

El mateix passa amb la majoria dels països europeus. Tot i que IONOS es va establir a Alemanya i la seva seu central encara es troba allà, només hi ha alguns països europeus representats a la llista.

Hi ha pocs exemples en què no et pots registrar amb IONOS:

 • Xina
 • Iran
 • Egipte
 • Marroc
 • Myanmar
 • Europa (Polònia, Romania, Països Baixos, Portugal, Suècia, Finlàndia, Bèlgica, República Txeca, etc.)

Per tant, potser millor comproveu abans de registrar-vos, si fins i tot podeu continuar el registre al vostre país.

2. Sense transferències de pàgines web gratuïtes

Si migreu el vostre lloc cap a un amfitrió web nou, una bona manera d’endolcir el pot és oferir una transferència gratuïta.

Permet que un nou client pugui treure una mica de la tensió i la càrrega financera del procés.

Això no és una cosa que ofereix IONOS.

Ens vam assegurar de consultar amb el departament d’atenció al client a través de xat en directe. Segons Jean de l’assistència al client, no ofereixen transferències gratuïtes i no va poder donar una resposta sòlida quan se li va preguntar sobre preus.

Segons Jean, el procés de transferència s’ha de cotitzar individualment als clients perquè es cobra per hora.

Cost, plans i formes de pagament de IONOS

IONOS té dues varietats diferents de serveis d’allotjament compartit, cadascun amb tres paquets d’allotjament web per triar.

En primer lloc, ofereixen allotjament Linux – que s’anomena Web Hosting al lloc web oficial.

També ofereixen allotjament de Windows. Evidentment, aquestes diferents variacions d’allotjament compartit tenen lloc en diferents sistemes operatius.

Totes dues tenen un preu bo, però obteniu moltes més funcions amb l’opció Windows. Cada navegador té tres nivells diferents.

Comencem amb Linux:

 • El pla Linux Essential és un paquet mes a mes sense risc. Costa 4 dòlars al mes. Aquest nivell funciona millor per a un lloc web i ofereix 10 GB d’emmagatzematge. Qualsevol que compri aquest nivell també obté 10 comptes de correu electrònic i un domini gratuït durant un any. Té un nivell de rendiment que permet fins a 50 visitants per minut al vostre lloc web.
 • El nivell empresarial comença a partir d’1 dòlars el primer mes i després puja fins a 8 dòlars al mes sense cap compromís. Els usuaris d’aquest nivell poden tenir llocs web il·limitats amb emmagatzematge il·limitat. També disposen de fins a 50 comptes de correu electrònic i un domini gratuït durant un període d’un any. Els llocs d’aquest nivell s’optimitzen fins a 200 visitants per minut.
 • El nivell expert costa 14 dòlars al mes i es pot cancel·lar en qualsevol moment. També inclou llocs web il·limitats, emmagatzematge i bases de dades amb un domini gratuït d’un any i fins a 100 comptes de correu electrònic. Els llocs del pla Expert estan optimitzats fins a 500 visitants per minut. SiteScan també inclou la protecció contra programari maliciós i una xarxa de lliurament de contingut.

Ionos ha compartit preus de hosting de linux

Al costat de Windows, hi ha una sèrie de plans més grans amb un període de compromís.

 • El pla de negoci funciona per a un lloc web o projecte. És d’1 $ al mes durant 12 mesos i després es renova a 8 dòlars al mes. Obteniu 100 GB d’emmagatzematge, 25 comptes de correu electrònic i un domini gratuït.
 • El pla Pro també té un preu d’1 $ al mes durant un període de sis mesos i després es renova a 10 dòlars al mes. És bo o fins a cinc llocs web i inclou 250 GB d’emmagatzematge. Els subscriptors reben 100 comptes de correu electrònic i un domini gratuït.
 • El pla Expert és el més alt dels tres nivells de Windows. Com els altres, comença a partir d’1 dòlars mensuals i continua com a tal durant un període de sis mesos. Després d’això, són 14 dòlars al mes. IONOS diu que és millor per a fins a 50 llocs web i té 500 GB d’emmagatzematge. Un domini gratuït i 500 comptes de correu electrònic inclouen aquest pla, juntament amb una xarxa de lliurament de contingut.

Ionos ha compartit preus que allotgen finestres

IONOS accepta pagaments amb targeta de pagament i targeta de crèdit.

Us recomanem IONOS?

Sí, ho fem.

Els seus plans flexibles tant per a Linux com per a Windows són assequibles i inclouen moltes funcions útils. L’assistència al client que va experimentar els llamps que vam experimentar va ser també una ploma enorme al seu interior.

Però també hi ha desavantatges, no podeu registrar-vos amb ells a la majoria dels països europeus i els preus promocionals d’1,00 dòlars / mes es renoven a 8,00 dòlars / mes.

La seguretat SSL fa que aquest sigui un servei molt segur, i realment ens ha agradat que ve amb un domini gratuït. Tot i que no obtingui tants guanys com, per exemple, com Bluehost, no deixa de ser un proveïdor d’allotjament de confiança que s’aconseguirà la feina, allà mateix amb GoDaddy.

P.S. Ja heu utilitzat IONOS abans? Tingueu en compte que deixeu una revisió a continuació, bona o dolenta, no importa tant que sigui útil per als nostres visitants. Gràcies pel teu recolzament.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author