Els millors proveïdors de CDN (xarxa de lliurament de contingut) al Canadà

L’any era el 1883, a West Wild. Dos tipus situats a 50 metres els uns dels altres, davant d’una torre del rellotge.

La velocitat de la pàgina és molt important perquè afecta directament l’experiència de l’usuari. A eCommerce, tu també hi sou el ràpid… o els morts. ��

La velocitat és més important que la funcionalitat diferent o qualsevol disseny estètic que pugueu incorporar al vostre lloc web. Segons els estudis recents, el 47% dels usuaris web gairebé no s’enganxaran al vostre lloc web si no es carrega dins dos segons o menys.

Alguns estudis també han demostrat que el 78% dels compradors en línia que pateixen problemes de llocs web ho són menys probabilitat de comprar del mateix lloc de nou, i el 44% d’ells explicarà els seus amics mala experiència!

vector de velocitat del lloc webCom si això no fos prou dolent, Google ho subratlla constantment la velocitat de la pàgina és un factor de rànquing.

Això significa que un lloc web de càrrega ràpida és una via ràpida per obtenir més visitants, millors rànquings i una millor experiència per als usuaris. Ara tots sabem que els algorismes de Google estan, en la seva majoria, tapats en secret, malgrat aquesta falta d’informació, sabem que el gegant del motor de cerca assenyala explícitament que la velocitat del lloc web és integral per a l’èxit de qualsevol lloc web..

Per on començar?

Instal·lació d’un Xarxa d’entrega de contingut és un lloc ideal per començar a optimitzar la velocitat. Però, perquè hi ha tants proveïdors de la xarxa de lliurament de contingut al Canadà, restringir-vos al millor proveïdor de xarxa de lliurament de continguts (CDN) pot ser una tasca monumental.

Per sort per a vosaltres, hem fet tots els elevadors pesats per ajudar-vos a reduir les escombraries i trobar el servei CDN adequat a les vostres necessitats. Avui només compartirem amb vosaltres el millor del millor. Així que si necessitareu més bondat d’allotjament, consulteu més endavant la nostra millor pàgina d’allotjament al Canadà.

Abans de començar, entenem què és un CDN i com és un pas en la direcció correcta.

Anem-hi.

Què és una xarxa de lliurament de contingut?

Una xarxa de lliurament de contingut, també coneguda com a CDN, és un xarxa distribuïda globalment de servidors web que emmagatzema la memòria cau estàtica al vostre lloc web i la emmagatzema en diverses ubicacions per apropar-la als usuaris globals.

Aquí teniu el funcionament Normalment, el lloc web es fa servir des d’un mateix lloc. Així, tots els vostres visitants accedeixen al mateix servidor. Això vol dir que, si teniu trànsit elevat, el vostre lloc web es redueix automàticament. I de vegades en hores punta, el vostre lloc web pot fins i tot bloquejar el servidor.

per què utilitzar un cdn

La funció d’un CDN, en aquest cas, és emmagatzemar en memòria cau tots els recursos estàtics del vostre lloc web perquè es donin a través de servidors CDN. Això redueix la càrrega al vostre servidor d’allotjament i el fa més ràpid i eficaç. A més, cada sol·licitud d’usuari del lloc web és gestionada per un servidor més proper a ells per facilitar-ne l’atenció.

Quins són els avantatges d’utilitzar un CDN?

Bé, hi ha un parell d’avantatges que podria pensar: a la part superior de la llista és que t’estalvia diners. La veritat és que contractar un proveïdor de serveis CDN i allotjament estalvia en costos que d’altra manera hauríeu incorregut si invertíeu en infraestructures i proveïdors de serveis separats a tot el món.

avantatges de l'ús de cdn

Però no és tot.

 • Un CDN també redueix la latència de la xarxa i la pèrdua de paquets, cosa que significa que els usuaris finals experimenten menys bruscos i millora la qualitat del flux. I, com a resultat, els usuaris poden lliurar contingut d’alta definició.
 • Un CDN facilita la segmentació de la vostra audiència i el lliurament de contingut diferent a diferents usuaris segons el tipus de dispositiu que estigui utilitzant.
 • A causa de la configuració de l’arquitectura d’un CDN, es creen redundances per assegurar la fiabilitat i una experiència web agradable.
 • Proporciona seguretat addicional per ajudar a mitigar els atacs DDoS i les amenaces web.
 • Els CDN es poden desplegar a gairebé qualsevol plataforma a la perfecció.
 • CDNS també pot millorar molt la velocitat del vostre lloc web.

Què buscar en un CDN

Els proveïdors de CDN no són el mateix. Alguns són òbviament millors que altres en molts aspectes. Aquí heu de tenir en compte algunes de les coses que heu de tenir en compte per assegurar-vos que escolliu el proveïdor de CDN adequat.

diagrama de temps de càrrega de la pàgina de cdnVelocitat

La velocitat del lloc web importa molt. Tenint en compte que la persona mitjana només espera que carregui un lloc web de dos a tres segons, el temps de càrrega del CDN que trieu hauria de ser bastant maleït. No té cap sentit gastar-se molt en un CDN si no serà ràpid.

Fiabilitat

Anem a això. La fiabilitat no significa que el CDN ofereixi una fiabilitat que caigui mandíbula el 100% del temps. Per descomptat, poden donar-li el millor tret i apropar-se, però com totes les altres solucions tecnològiques, també tenen les seves mancances. Però, com a regla general, un bon CDN hauria de publicar-se com a mínim fiabilitat saludable del 99.999%.

ssl-iconaSeguretat

Un altre factor que voleu considerar és la seguretat del CDN que esteu utilitzant.

Voleu assegurar-vos que disposeu de la millor protecció Secure Sockets Layer (SSL) o Transport Layer Security (TLS) de manera que no hi hagi dades enviades en text senzill quan tot hauria de ser xifrat..

Preu

Abans d’invertir en qualsevol CDN, voldreu saber el que us costarà. La majoria de proveïdors cobren els GB. Per tant, és útil saber quina amplada de banda utilitza perquè pugueu calcular quant us costarà utilitzar CDN..

Renúncia: Tot i que pot ser temptador tenir l’acord més barat a la taula quan es tracta de les xarxes d’entrega de contingut, definitivament no voldreu comprometre la qualitat. Perquè llavors vol dir que travessareu el públic i no és el que voleu fer. Obteniu el que pagueu.

vector d'ubicació del servidor de xarxa globalEl nombre de ubicacions de la xarxa

Al món dels proveïdors de CDN, com més ubicacions tingui un CDN més flexibilitat tindreu. Per aquesta raó, el CDN que utilitzeu hauria de tenir el màxim d’ubicacions de xarxa possibles per a tots els continents.

Atenció al client les 24 hores

Siguem honestos. Les probabilitats de trobar-se amb el singlot no són inexistents. I, si obteniu tones de trànsit, aquestes probabilitats augmenten exponencialment. Abans de prendre una decisió sobre el proveïdor de CDN que voldreu, voldreu assegurar-vos que el proveïdor Ofereix suport 24 hores al dia 7 quan alguna cosa va malament.

Optimització d’imatges

Una de les raons per les quals els llocs web s’alenteixen és a causa d’imatges d’alta resolució. Un bon CDN ha d’oferir una optimització d’imatges que permet que les imatges i els llocs web es carreguin més ràpidament. Ara que ja sabeu què buscar, anem a la part més suculenta.

Es revisen els millors proveïdors de CDN al Canadà

1. Incapsula

logotip d'incapsula impervaIncapsula és fàcilment un dels meus proveïdors preferits. I les raons són força senzilles. Amb altres CDN, no és fàcil trobar una protecció de seguretat tan avançada. A més de les funcions d’equilibrament de càrregues i tallafoc certificat per PCI, Incapsula també té una protecció intel·ligent DDoS seguretat de la mandíbula.

També m’agrada el fet que ofereixi algunes de les velocitats més ràpides a les quals es trobaran. Gràcies a una àmplia capacitat de centres de dades de tot el món, Incapsula proporciona un servei súper ràpid per a diferents tipus de necessitats, incloses les empreses SaaS, les botigues en línia i la transmissió de vídeo a demanda..

El millor de tot, a més d’una excel·lent velocitat, Incapsula també s’optimitza per gestionar el trànsit entre servidors. Per no dir-ho, també és molt fàcil de configurar.

2. Flama de núvols

logo de cloudflareAmb una gran xarxa de centres de dades repartits pel món i una xarxa extremadament resistent, Cloudflare us ofereix serveis altament fiables i eficients.

A més, Cloudflare compta amb funcions d’equilibrament de càrrega de basculació i càrrega que ajuden a mantenir l’entrega del servei. I amb l’ajuda de les seves analítiques en temps real, podeu supervisar i bloquejar fàcilment els rastrejadors sospitosos, les amenaces i els robots abusius.

A més de la fiabilitat i l’eficiència, hi ha molt més d’amor per Cloudflare. El més destacable és el fet que ofereixen un pla gratuït amb algunes característiques limitades per a llocs web petits que no aconsegueixen obtenir el seu propi CDN premium.

3. Amazon CloudFront

Logotip d'Amazon CloudFrontCloudfront és un CDN sòlid de rock proveïdor que ofereix servidors ràpids, globals i de ràpid creixement.

Especialment he escollit CloudFront, ja que ofereixen un entorn segur i segur per a gairebé qualsevol contingut del lloc web i, en realitat, podeu restringir el país de CDN i acollir la transmissió en directe amb facilitat.

Tanmateix, a diferència d’Incapsula i Cloudflare, el servei de Cloudfront sembla ser una mica més complicat per als principiants, cosa que significa que necessitaràs una mica de formació per utilitzar-lo..

4. Llista d’empreses

Logotip de StackpathLa meva elecció número quatre és Stackpath. És la meva quarta elecció perquè és una de les xarxes d’entrega de contingut més populars del món. És ràpid, segur i fàcil de configurar i té servidors ubicats estratègicament a 90 països.

A més, els servidors carregats de SSD estan optimitzats per proporcionar una velocitat de càrrega de pàgines i una excel·lent acceleració de la imatge; per no dir que té una característica SSL integrada que protegeix el vostre lloc web en temps real i una característica de seguretat d’autenticació en dos passos que ajuda a bloquejar el contingut i assegureu-vos el compte.

5. Akamai

Logotip de AkamaiEl següent és l’Akamai. M’agrada especialment aquesta Xarxa d’entrega de contingut, perquè té una visualització en temps real que ofereix informació valuosa sobre les regions mundials susceptibles d’atac web.

A més, ajuda a identificar ciutats amb major densitat de trànsit i connexions més lentes. A més de la seva plataforma intel·ligent, Akamai també és conegut per la seva capacitat per accelerar les connexions i per tenir la infraestructura adequada necessària per accelerar les connexions..

Tanmateix, a diferència de la majoria de les altres xarxes d’entrega de contingut que he esmentat, Akamai acostuma a ser lleugerament més lent en comparació, sobretot perquè utilitza recerques basades en DNS..

6. Cachefly

Logotip de CacheflySi busqueu una alternativa a Incapsula, aquesta és una de les millors opcions disponibles.

Cachefly és similar a noms més coneguts com Cloudflare i CloudFront, ja que és un dels CDNs més ràpids disponibles al mercat. A més, la companyia ofereix CDN a tots els continents, cosa que suposa un salt si ho penseu, sobretot perquè la majoria dels altres CDN només ofereixen CDN en un nombre limitat de continents..

A més de totes les llaminadures, l’empresa tracta d’algunes de les marques més grans que coneixeu, que són un senyal de confiança i creença. Al revés, però, Cachefly pot ser bastant car. A més, és bastant difícil trobar un pla amb uns quants gigabytes. Tot i que són cares, encara ho són un dels millors fora pels vostres diners.

Resumint-ho

Això, tot! Sis dels millors proveïdors de la xarxa de lliurament de contingut del 2020. Com sempre, assegureu-vos de fer les vostres pròpies investigacions i diligències degudes per determinar quin s’adapta millor a les vostres necessitats.

També et pot agradar:

 • Millor creador de llocs web
 • Millor plataforma de blocs

Referències i crèdits d’imatge:

 • EHRIntelligence.com
 • DigiMarkCentral.com
 • ColocationAmerica.com
 • HackerNoon.com
 • GlobalDots.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author