El millor allotjament de comerç electrònic a Austràlia

Com a agència web amb molts comptes d’allotjament (tenim innombrables projectes laterals i ens agrada experimentar), hem tingut una bona idea del que defineix un amfitrió web fantàstic. La qualitat del proveïdor d’allotjament web pot tenir un impacte enorme en l’èxit potencial de la vostra botiga en línia.

Prenguem per exemple la velocitat del lloc web, sabíeu que un retard d’1 segon significa que les visualitzacions de les pàgines disminueixen un 11%, és a dir, que més d’1 / 10 de visitants només es desviaran per segon el vostre lloc encara es carrega … és per això que un web digne l’amfitrió és vital!

Aquests són els nostres principals proveïdors d’allotjament de comerç electrònic per a Austràlia, allotjament de veritat de qualitat sense trencar el banc.

Nota lateral: El nostre número 1 té un descompte temporal del 67% en funcionament. Agafa-la mentre duri!

Algunes de les marques / llocs més coneguts que enllacen amb el nostre contingut:

Coneixem les nostres coses, una petita mostra dels nostres molts testimonis:

Tom és apassionat i entén ràpidament les necessitats dels seus clients. Realment he agraït la seva voluntat de compartir coneixements i habilitar-me per utilitzar el meu nou lloc web. Gràcies Tom!

Sally Mac
Taules de contingut

MangoMatter ha facilitat el disseny del nostre lloc web actual. Tom es va involucrar personalment des de la primera consulta fins a la seva conclusió, i encara està fàcilment disponible per a qualsevol retoc que pugui ser necessari!

Demitrios Lecatsas
Pèl fresc

Vam triar Tom per dissenyar el nostre lloc web perquè ens agradava l’estil d’altres llocs web que ell havia dissenyat. Tot el procés no tenia estrès. Tom va ser molt útil i cap de les nostres múltiples sol·licituds va suposar massa problemes. En Tom és un plaer treballar. Ens encanta el lloc web que ens ha creat, és tan fàcil d’utilitzar i sembla fantàstic.

Carl Olive
Primavera!

La nostra experiència amb Mango Matter va ser fantàstica. En Tom és molt fàcil de treballar, positiu, eficient i òbviament brillant amb el que fa. Molt recomanable.

Lucy Reeves
Mitjans per on

Ens vam comprometre amb Tom a desenvolupar el nostre lloc web nou empresa i vam quedar encantats del resultat. No només ha estat capaç de lliurar el nostre escrit, sinó de proporcionar algunes idees excel·lents que mai no hauríem pensat. El millor de tot, Tom és generós amb el seu temps i continua disponible per proporcionar assessorament i suport.

Neil Mackenzie
Inventiu

Quina experiència fàcil i suau ha estat treballant amb MangoMatter! Tom va entendre exactament què érem després, i estem extremadament impressionats amb el producte final. No dubtaria a triar MangoMatter de nou en el futur.

Tyson King
Director / Solucions de Plumbrite

Tom de MangoMatter ha estat de gran ajuda, professional i de gran suport per establir el meu lloc web, és una riquesa de coneixements i molt eficient. No tinc cap mena de vacil·lació en recomanar-vos MangoMatter i ja ho he fet.

Michelle Watson
iFix

Hem fet l’anàlisi, les ressenyes d’allotjament web & les comparacions per la qual cosa no cal que tingui com a resultat una llista de les millors empreses d’allotjament web de comerç electrònic d’Austràlia. La taula següent proporciona una visió general de gran nivell, segons la nostra opinió, dels 5 millors amfitrions de comerç electrònic, ordenats per qualificació, detallant el cost / mes, & la quantitat d’espai de disc que ofereixen. També vam agafar els nostres primers 3 i els vam revisar per separat just a sota de la taula.

Millor allotjament web per a comerç electrònic: el nostre Top 5: maig 2020

Empresa d’allotjament web Valoració general Preu / mes. (el més barat disponible) Lloc web de l’espai de disc
lloc web2 4,95 USD (descompte temporal del 67%, inferior a 14,95 dòlars) 10 GB
 • Fàcil d’usar
 • Servidors molt ràpids
 • GRAN Suport!
 • Garantia de devolució de 30 dies
 • Recomanat oficialment per WordPress = guanyador!
Revisió de SiteGround
A2HostingLogo 3,92 USD (al voltant de 5,22 USD) Il·limitat
 • Espai de disc il limitat
 • Genial amb WordPress
A2 Revisió d’allotjament
amfitrió 2,75 USD (al voltant de 3,70 USD) Il·limitat
 • Molt barat
 • Espai de disc il limitat! <- Els servidors basats als EUA, tanmateix, temps de càrrega més lents.
 • Només permet 1 lloc
Revisió Hostgator
PanthurLogo 5 USD de AUD 10 GB
 • Gran actuació
 • Molta elecció.
Panthur Review

No és fàcil trobar un amfitrió web decent que sigui realment assequible i, a menys que siguis assistent d’Excel, pot resultar una mica aclaparador comparant totes les diferents funcions d’allotjament (com l’amplada de banda, el cost, la utilitat, suport, ressenyes, etc.). ). Per dir-vos a la vostra comoditat, hi ha realment grans proveïdors d’allotjament de comerç electrònic que hi ha a Austràlia que no cobren preus d’allotjament absurds, però que continuen tenint el rendiment d’executar gairebé qualsevol lloc de comerç electrònic que desitgeu..

A continuació, hem revisat els nostres tres primers detalls. Hem ordenat els següents criteris per ordenar els millors amfitrions web: facilitat d’ús, assequibilitat i rendiment / potència. Gaudeix!

Tom D. S. – Editor

Comparació d’allotjament web de comerç electrònic: els nostres tres principals detalls

1. SiteGround

Aquesta és la nostra empresa de hosting preferida de comerç electrònic (i en general en general), són barats, tenen servidors molt potents (Singapur per a llocs australians) i, el més important, el suport és de primer nivell (la darrera vegada que jo marcat, el temps mitjà de resposta ha estat de 10 minuts, cosa que està molt bo).

SiteGround també és molt recomanable per WordPress (molt poques empreses d’allotjament poden afirmar-ho! Poden, per descomptat, fer front a qualsevol CMS que els llenceu), això és absolutament incert! Oh!, + tenen un Garantia de devolució de 30 dies!

Els plans de SiteGrounds també inclouen una gran quantitat de funcions fantàstiques, com un sistema de seguretat molt eficient, còpies de seguretat automatitzades i SSL gratuït (molt important per als llocs de comerç electrònic)

Tenen 3 plans d’allotjament, el seu pla més assequible comença només AUD 4,95 USD / mes (un 67% temporal del preu habitual)! 

lloc web2

  Guanyador – 9.6 / 10

Facilitat d’ús

97%

Asequibilitat

91%

Rendiment / Potència

95%

2. Hostatge A2

A2 Hosting és molt similar a SiteGround, tant per prestacions com per funcions (una mica més cares), també tenen una gran varietat de servidors ràpids i divertits de tot el món (inclosa Singapur per a nosaltres). Per al comerç electrònic, ens agrada, ja que ofereixen servidors turbo carregats per a una major velocitat i són força flexibles amb els recursos del servidor, cosa que permet que les botigues de mida decent funcionin de manera suau..

També ofereixen 3 paquets d’allotjament, el seu pla més barat comença només USD 3,92 $ / mes (originalment era de 7,99 $ / mes).

Facilitat d’ús

87%

Asequibilitat

92%

Rendiment / Potència

93%

3. HostGator

HostGator ha estat en el negoci des de fa molt de temps, allotgen milions de llocs. Mentre que els seus servidors són als Estats Units, cosa que comporta un temps de càrrega més lent, els he posat a la llista perquè són molt barats. I veure el valor que obteniu pel cost, és força impressionant.

Dit això, si teniu 1,5 dòlars addicionals / mes, aniria amb SiteGround. Utilitzeu HostGator si el vostre pressupost és prou ajustat.

Ofereixen tot, des d’allotjament bàsic compartit, allotjament de distribuïdors i allotjament en núvol.

El seu pla més barat comença a USD 2,75 / mes

Facilitat d’ús

86%

Asequibilitat

90%

Rendiment / Potència

82%

ecommerce recerca australia

Allotjament web de comerç electrònic per a Austràlia: els detalls

A continuació, aprofundirem en algunes de les funcions que es requereixen de les botigues de comerç electrònic, els diferents tipus d’allotjament que podeu triar i quines funcions d’allotjament web especifiqueu a l’hora de cercar proveïdors d’allotjament web (nosaltres també va realitzar comparacions per a allotjament de comerç electrònic per al Regne Unit, i per a allotjament de comerç electrònic per al Canadà). Aquestes són les mateixes coses que analitzem a l’hora d’escriure les nostres ressenyes d’allotjament web.

Quines diferències hi ha entre el comerç electrònic i l’allotjament web normal?

Hi ha algunes diferències entre l’allotjament de comerç electrònic i l’allotjament web estàndard. El comerç electrònic s’adreça òbviament cap a les botigues en línia, que en comparació amb la creació del vostre lloc web mitjà, generalment requereix més seguretat, més espai en disc, més bases de dades, més escalabilitat, etc..

Hi ha diverses funcions i funcions que els llocs de comerç electrònic necessiten més que els llocs web normals.

 • SSL
 • Suport de bases de dades per emmagatzemar els productes (tot i que ara la majoria del lloc ara utilitza bases de dades)
 • Serveis de processament de pagaments (o podeu passar per PayPal, estalviant temps i costos en la configuració d’un portal personalitzat)
 • El programari del carretó de la compra (en teniu tones i necessita una publicació separada, però WordPress, per exemple, té el complement Woocommerce que pot convertir qualsevol lloc web en una botiga en línia)
 • Seguretat a prova de bales

Dit això, la majoria de proveïdors d’allotjament web tenen una qualitat integrada en la majoria de les ofertes d’allotjament, gairebé eliminant la necessitat de buscar un host específic per a comerç electrònic. Això significa que la majoria dels consells que trobareu a continuació podeu sol·licitar a la vostra cerca d’un host web normal.

Coses a buscar quan cerqueu un amfitrió de comerç electrònic

A continuació, trobareu algunes coses a tenir en compte a l’hora de fer la vostra investigació. Es tracta de les mateixes coses que examinem quan fem una llista a través de la nostra llista de proveïdors.

Tipus d’allotjament

Hi ha molts tipus d’allotjament diferents. La majoria de persones necessiten allotjament compartit, ja que és el més assequible i ja poden gestionar força trànsit depenent de l’amfitrió en si. Aleshores, des d’aquí, podeu pujar de nivell a núvol, vps o a un servidor dedicat … tot això pot gestionar botigues més grans i més trànsit, tot i que també tenen un preu més alt. Per descomptat, podeu començar per allotjament compartit i augmentar més endavant quan hagueu de fer escala.

Hosting compartit

El tipus de hosting compartit de pla més comú i més barat. Es comparteix entre més d’un servidor, el que significa que els propietaris d’empreses han de compartir els seus recursos amb altres. Això inclou compartir dades, memòria, espai en disc, temps de CPU, etc. En funció de la mida del negoci, això pot fer que el lloc es redueixi.

Pros

 • L’opció menys costosa
 • Fàcil d’usar
 • Requereix mínims coneixements tècnics

Contres

 • Més d’un lloc per servidor
 • No tindràs un control total sobre el rendiment del vostre lloc

Hosting al núvol

Aquest tipus d’amfitrió s’ofereix pràcticament, cosa que la converteix en una excel·lent opció per a usuaris experimentats en tecnologia. Els clients d’aquest servei poden utilitzar-lo tant com ho necessitin i només pagar el que utilitzen. Aquesta és una opció rendible, sobretot perquè a diferència de l’allotjament normal, ofereixen pràcticament tots els recursos i el maquinari.

Pros

 • Només pagueu pel que feu servir
 • Rendible

Contres

 • Requereix coneixements tècnics avançats

Amfitrió VPS

Un servidor privat virtual sovint es descriu com el terreny mitjà entre un allotjament dedicat i compartit. Molt diferent del hosting compartit, aquest tipus especial d’allotjament crea diversos servidors virtuals tots en un servidor físic. Generalment hi ha 2 tipus d’allotjament VPS que ofereixen les empreses: VPS autogestionat i VPS gestionat.

La diferència entre ambdós és que l’autogestionat proporciona als usuaris un complet sobre el servidor mentre no es gestiona. L’empresa d’allotjament s’ocuparà de la majoria de coses tècniques i els propietaris d’empreses es poden centrar principalment en el seu negoci. Administrat és més car.

Pros

 • No heu de compartir amb els altres
 • Més potent que l’allotjament compartit
 • Millor rendiment

Contres

 • Major cost

Hosting dedicat

Exactament com sona, un host dedicat és un servidor creat específicament per a un lloc web. És la selecció més potent dels amfitrions que es proporcionen anteriorment, ja que no haureu de compartir cap recurs amb altres persones que us ofereixi un servidor completament operatiu..

Pros

 • Els clients tenen un control complet sobre el servidor
 • Notable rendiment

Contres

 • Car
 • Més responsabilitat

WordPress

Hi ha moltes opcions d’allotjament web de comerç electrònic per a WordPress, a través d’un dels molts molts complements (com Woocommerce que hem comentat abans). Això significa que gairebé tots els host que admeten WordPress, poden allotjar un lloc de comerç electrònic, facilitant considerablement la cerca d’un amfitrió de comerç electrònic.

Ubicació i velocitat del servidor

Heu de buscar un servidor d’alta velocitat en una zona propera. Si viviu a Austràlia, voleu que un proveïdor d’allotjament web estigui a prop o, almenys, a prop d’Austràlia. Això us donarà temps de càrrega més ràpids i no tindreu endarreriments com ho faríeu si el proveïdor d’allotjament es troba en un país diferent, Singapur està bé, i en molts casos fins i tot més ràpid que l’allotjament a Austràlia..

Assistència

Un equip d’assistència al client fort i sensible és imprescindible quan cerqueu un proveïdor d’allotjament de confiança. Si alguna cosa no funciona com hauria de tenir o té un problema, voleu un equip d’experts capaços d’ajudar-vos en qualsevol moment del dia. La majoria de proveïdors ofereixen xat en directe, suport telefònic i disponibilitat 24 hores.

Espai de disc

Com més emmagatzematge al servidor més fitxers / productes pugueu penjar. No necessitareu més d’espai d’espai en disc per a petits llocs de comerç electrònic, però per als més grans, cal un pla d’allotjament fiable amb més espai i disc d’emmagatzematge del disc..

Què és SSL i per què és important el comerç electrònic?

L’ús d’un certificat SSL (Secure Sockets Layer) és una bona manera de protegir el vostre lloc. Això s’està convertint en un requisit més que en una opció per a tots els llocs web. Els llocs que no siguin SSL estaran marcats per motors de cerca com Google com a no segur. Per tant, és molt important per a una empresa de comerç electrònic.

SSL s’utilitza per establir enllaços xifrats entre hostes web i clients. Per tant, permet transmetre informació de forma segura.

Horaris

Per assegurar que la vostra botiga en línia funciona correctament i sempre a l’abast dels consumidors, necessiteu almenys un 99% de vida i una amplada de banda generosa. Desitgeu que la vostra empresa d’allotjament web ofereixi un servidor estable amb un temps de funcionament màxim del servidor.

La creació d’un lloc de comerç electrònic pot resultar una mica costós tenint en compte els costos de disseny web juntament amb les tarifes d’allotjament web. No hi ha cap manera d’evitar aquestes tarifes, especialment si voleu que el vostre lloc web tingui èxit.

I és cert, pot semblar aclaparador cobrir tots els punts, però només cal fer un pas a la vegada. Potser, fins i tot, creeu un full de càlcul i registreu totes les especificacions per als millors proveïdors d’allotjament web de comerç electrònic per a Austràlia, així que teniu una visió general fàcil.

O

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author