Arvixe: proporciona seguretat sòlida

La recerca d’un servei d’allotjament és desconcertant. Si ho hagués de fer per emportar dades, fiabilitat, característiques, cost i totes les altres coses que hauria de considerar la decisió de triar un servei a l’abast. Jo basaria la meva decisió només en el seu nom.

Arvixe_LogoSóc per utilitzar serveis amb noms interessants. Preneu Arvixe per exemple. Quin nom més maco. És francès? És vietnamita? Qui pot dir. Probablement el lloc web d’Arvixe, però quedeu amb mi aquí.

Suposo que Arvixe és una paraula francesa i pronuncia “ar-veex” – PER B – és molt més divertit dir ar-vikes.

Dir-ho amb mi – Arvixe.

Que divertit! Sembla una mítica destral de batalla que feu servir per matar els gremlins del mal que ataquen el vostre poble de pescadors pacífic.

Anem vegeu si el seu nom fresc està al dia quan es tracta d’allotjament web.

TLDR;

Arvixe no és l’única opció que ofereix seguretat d’alt nivell, però si ho valoreu al vostre allotjament web, aleshores aquest servei hauria d’estar a la conversa. L’elevat preu i el temps de càrrega menys estel·lar són preocupacions, però les funcions avançades de codificació poden fer que sigui irrellevant per a vostè.

El nostre enfocament analític

Les nostres ressenyes de proveïdors d’allotjament es basen en números durs, recopilats durant molts mesos de proves amb els nostres propis projectes web d’exemple.

Amb Arvixe, vam realitzar diverses proves de centres de dades al Canadà, als Estats Units i a Europa per determinar el nivell mitjà de rendiment. Amb aquesta informació, els podem comparar amb altres proveïdors de núvols i oferir recomanacions.

La ciència dura

Quan es prova el rendiment d’un proveïdor d’allotjament web, és important difondre’s geogràficament, ja que diferents ubicacions varien la velocitat de la xarxa local..

A l’hora d’avaluar Arvixe, hem realitzat proves de diverses ciutats importants del Canadà per donar-vos una bona impressió global de què espereu del seu centre de dades. Aquests són els nombres clars:

 • Mont-real

  Horari: 98,9%
  Temps de càrrega – 2,612Ms

 • Toronto

  Horari: 98,7%
  Temps de càrrega – 2,532Ms

 • Vancouver

  Horari: 98,8%
  Temps de càrrega – 2,885Ms

 • Winnipeg

  Horari: 97,9%
  Temps de càrrega – 2.758Ms

Què significa el temps de funcionament?
 • Horari: percentatge per indicar el temps global que el proveïdor d’allotjament està en línia i funciona normalment.
 • 98,9% de temps de Mont-real: els serveis d’iPage han funcionat de manera anormal durant l’1,1% per cent del temps per als usuaris de Mont-real. Les matemàtiques equivalen al voltant 96 hores d’aturada al llarg d’un any.
 • Què significa això per a la disponibilitat: una fracció d’un punt percentual pot fer una diferència significativa en la disponibilitat del vostre lloc web
 • Optimes bones: considerem el temps de funcionament mètriques superiors al 98% per ser fortes.
Què significa el temps de càrrega?
 • Temps de càrrega: mesuraments de velocitat reals.
 • Unitat de mesura: els temps que s’indiquen anteriorment es mesuren en mil·lisegons i cobreixen la durada d’una sol·licitud i resposta completa a un servidor web en núvol.
 • Com es prova: els números recopilats són de mitjana al llarg de mesos de proves amb la plataforma iPage amb diversos navegadors com Google Chrome, Mozilla Firefox i Microsoft Internet Explorer.
 • Altres variables: els usuaris finals del vostre lloc web poden semblar algunes variacions en els temps de resposta a causa de diversos factors, com ara la velocitat de xarxa local, el comportament del navegador i el trànsit del servidor..
 • Bons temps de càrrega: els temps de càrrega que es consideren d’alt rendiment a 2.000 mil·lisegons o menys.

importància en el temps de càrrega

Els proveïdors d’allotjament amb temps de resposta més lents són arriscats d’utilitzar, perquè els lectors i el client poden estar molestos amb els retards i opten per navegar per altres llocs.

Aprofundir en la nostra investigació, us mostrarà que els proveïdors d’allotjament estan a tot el mapa.

Els resultats de les proves d’Arixeixe van ser per sobre de la mitjana en temps de treball i per sota de la mitjana en el temps de càrrega. En comparació amb altres proveïdors d’allotjament, no dubteu a consultar la nostra pàgina de recerca.

De manera que la pregunta es converteix, són les seves tarifes i característiques prou bones per convertir-les en una elecció interessant per allotjar el vostre bloc?

Afers de diners: preus Arvixe

D’acord: hem decidit que vengueu eixos de batalla. No heu de nomenar cap d’Arvixe ja que podríeu utilitzar un servei d’allotjament anomenat Arvixe. Pot resultar confús.

Avui dia, és possible executar un projecte web amb un pressupost reduït (els eixos de batalla no són barats), però encara heu d’estar segurs que aconseguireu bon rendiment i suport del vostre proveïdor d’allotjament.

És important utilitzar un proveïdor d’allotjament que sigui molt clar en les seves pràctiques de facturació i que no tingui comissions ocultes. Dit això, aquí teniu un cop d’ull als plans i preus d’Arvixe:

plans de preus Arvixe

Al seu lloc web, Arvixe divideix les seves ofertes en dos plans, tot i que la configuració és una mica més confusa que això.

En primer lloc, obliguen els clients a triar entre entorns Linux i Windows. És excel·lent per a persones amb coneixements tècnics profunds i que saben que volen la plataforma que volen, però pot ser confús per a aquells més nous al desenvolupament de llocs web..

La majoria dels clients canadencs es mostraran millor amb l’opció Linux, sobretot perquè els preus d’aquests plans són més barats. Des d’allà, podeu triar entre les opcions de classe personal o de classe personal Pro.

Sidenote: Ofereixen altres versions com la classe comercial, la classe de distribuïdors, la classe VPS i la classe dedicada. Cada versió inclou opcions estàndard i pro. Anaven a enganxa a la classe personal ja que la majoria d’usuaris optaran per aquesta opció.

L’única importància entre els dos plans és que la classe personal us limita a sis enllaços de domini, mentre que l’opció Personal Class Pro us permetrà utilitzar dominis il·limitats al centre de dades d’Arvixe.

Tingueu en compte que les factures amb Arvixe augmentaran ràpidament a mesura que afegiu més funcions. Per exemple, l’ús de WordPress amb Arvixe normalment costarà un suplement de 7 dòlars mensuals.

Per bloquejar les millors tarifes de pagament d’Arvixe, haureu de subscriure-us a pla de dos anys que no es pot cancel·lar.

No hi ha tarifes introductòries especials a aprofitar amb Arvixe, a diferència d’altres serveis d’allotjament que hem revisat.

Característiques

Per atreure més clients a la seva plataforma, Arvixe disposa d’una gamma de funcions addicionals que s’inclouen amb els seus plans d’allotjament. La captura de pantalla de sota mostra algunes de les novetats més destacades.

pàgina principal arvixe

Al seu lloc web, Arvixe tracta molt sobre la seva eina de creació de llocs web que està disponible per a tots els seus clients, independentment de si trien el pla de classe personal o personal de classe Pro.

L’eina ajuda als usuaris nous a dissenyar el seu lloc web mitjançant una interfície arrossegar i deixar anar. Sembla una gran solució, però ho vam trobar retardat i incorrecte en comparació amb Wix i altres constructors de llocs web més importants.

Això no vol dir que Arvixe no és una opció viable, però per als creadors de llocs web pot ser una millor idea mirar cap a un altre lloc.

Arvixe també ofereix algunes funcions diferents per a la gestió de correu electrònic. Els seus plans de subscripció inclouen espai de bústies de correu perquè pugueu enllaçar el vostre domini amb el correu entrant i sortint. A més, podeu configurar-vos amb diferents eines de màrqueting de correu electrònic. Us pot ser útil ja que amplieu la vostra empresa web i vulgueu començar a anunciar-vos per correu electrònic.

Una cosa important a tenir en compte amb Arvixe és la forma de manejar SSL, el protocol que xifra les transmissions entre navegadors web i servidors. Hi ha molts proveïdors d’allotjament que inclouen un certificat SSL amb els seus paquets o una altra cosa l’ajudarà a configurar-ne un a través de Encriptem. Però Arvixe no fa ni realment et cobraran 25,00 dòlars l’any per assegurar el teu lloc web.

També cobren per “Assistència prioritària” per 20 dòlars al mes. No sóc fan d’aquesta pràctica, ja que el suport hauria de ser una prioritat inclosa en la majoria dels serveis d’allotjament. L’única vegada que té sentit pagar més per suport és a nivell d’empresa.

A continuació es detallen altres funcions que cal destacar (es poden veure més coses a la seva pàgina de preus):

Analitzant les funcions d’Arvixe revela que aquest allotjament web es comercialitza a persones que no són principiants. La codificació és una prioritat alta a la pàgina de funcions.

Positius

Els principiants no trobaran massa elements positius per tancar-se amb Arvixe. Dit això: els usuaris avançats trobaran algunes coses per agradar sobre el servei.

Funcions avançades

A més dels vals gratuïts, si feu referència al gràfic anterior, Arvixe ofereix moltes funcions dirigides a un mercat més avançat.

Fins i tot la forma en què s’estableix el preu fa que sigui evident veure que els preocupa els usuaris més avançats, especialment en els plans d’alt nivell.

Amb l’èmfasi en les funcions de desenvolupament la possibilitat de desplegar diferents codis és clarament un factor important a l’hora de decidir utilitzar Arvixe.

Seguretat

Aquest és el meu aspecte preferit d’Arvixe de molt. Les mesures de seguretat preses gratuïtament amb Arvixe són per sobre d’altres proveïdors d’allotjament.

La resposta especial a un atac DDoS és impressionant, ja que són com són les formes més habituals d’atacs a llocs web quotidians.

També ofereixen entrada / sortida segura, supervisió de xarxa, tallafocs, detecció de força bruta i actualitzacions de seguretat nocturna.

A més de tot això proporciona còpies de seguretat diàries que és un valor afegit boig.

Negatius

Si la seguretat és la vostra prioritat número 1, pot ser que aquests aspectes negatius no tinguin importància.

No principiant amistós

Si tot just comencés, no tocaria Arvixe. Tot sobre les ofertes d’Arvixe és massa complicat. Algú que tingui molts coneixements previs no es confondrà, però és senzill i no és fàcil d’utilitzar; han de simplificar.

Temps de càrrega més lent que la mitjana

Com s’ha esmentat anteriorment, el temps de càrrega és super duper important. Sí. Super duper.

L’ús d’un servei més lent que altres serveis o per sota de la mitjana no té gaire sentit. Si un client o visitant del lloc web espera massa temps per carregar-se, només deixarà el lloc. Quant de temps espereu que es carregui una pàgina web?

Base de coneixement i atenció al client

Atenció al client: pobreMalauradament, Arvixe em deixa en relació amb la seva base de coneixement. No és com si no tinguessin molts temes, sinó que els temes que tracten no són tan rellevants.

Els temes rellevants que tracten no s’expliquen detalladament ni pas a pas la majoria del temps. Ofereixen l’oportunitat de revisar els seus articles sobre bases de coneixement i les ressenyes no són agradables.

Arvixe també cobra més diners per donar suport prioritari que només són plàtans. Com a canadenc, espero un cert nivell de suport inclòs en el preu que pago. El seu suport bàsic és bastant lent i no aporta molta confiança en el seu suport prioritari disponible.

Preu

Arvixe es va perdre la nota quan es tracta de fixar preus en aquest mercat. La majoria dels serveis d’allotjament ofereixen tarifes introductòries impressionants que permeten utilitzar el producte relativament sense risc.

Arvixe és com: “Nah, comproveu aquest preu complet”.

No hi ha res dolent, però per competir amb altres opcions, el servei ha de valer la pena.

Resumint-ho

Arvixe no és una mala opció si prioritzeu les funcions de codificació i seguretat avançades per sobre de tot. Jo recomanaria consultar la nostra llista dels millors proveïdors d’allotjament al Canadà, perquè si ets un principiant o valora altres aspectes de l’allotjament juntament amb la seguretat, hi ha molts serveis disponibles..

FAQ

Qui posseeix Arvixe?

Endurance International Group (conegut com a EIG) és propietari d’Arvixe. També són propietaris d’altres empreses d’allotjament web com BlueHost, HostGator i iPage.

Puc fer servir allotjament Linux a Windows?

Sí, només vol dir que el servidor que utilitzeu funciona amb Linux. La majoria de les situacions requereixen l’ús de hosting Linux.

Referències i crèdits d’imatge:

 • RazorRank.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author