Allotjament WP gestionat millor

Com a agència web amb molts comptes d’allotjament (tenim infinitat de projectes laterals i ens agrada experimentar), sabem allotjament per dins. Una de les nostres comparacions més sol·licitades és per als proveïdors d’allotjament de WordPress gestionats, de manera que hem arrodonit & va revisar els nostres preferits. Gaudeix!

Allotjament de WordPress amb millor gestió: El nostre Top 5: maig 2020

Empresa que allotja WordPress Puntuació generalPreixement / mes. (el més barat disponible) Lloc web de l’espai de disc
Kinsta 30 dòlars USD 3 GB SSL i CDN gratuïts mitjançant la plataforma Google Cloud Llegeix més
wpengine 29 USD 10 GB Un líder del mercat en hosting de WordPress. (si teniu el pressupost) Llegeix més
pressidium 21 USD 5 GB SSL gratuït, migració gratuïta, molt escalable = aquest augmenta ràpidament. Llegeix més
volant 15 USD 5 GB SSL gratuït + fàcilment escalable (funcions addicionals per a dissenyadors / agències web)! Llegeix més
lloc web2 3,95 USD (67% de descompte) 10 GB Potent, ràpid, recomanat oficialment per WordPress! + Molt assequible = Guanya! Llegeix més

No és fàcil trobar un amfitrió digne de WordPress que sigui realment semi-assequible i, a menys que sigui un assistent Excel, pot resultar una mica aclaparador comparant totes les diferents funcions d’allotjament (com l’amplada de banda, cost, usabilitat, suport, ressenyes, etc.).

En general, els amfitrions de WordPress gestionats són sens dubte més cars que els amfitrions compartits habituals (a excepció de SiteGround), però el nivell de suport i rendiment que obté a canvi és bastant impressionant.! 

Els següents 5 són els nostres favorits personals. Hem ordenat els següents criteris per ordenar els amfitrions de WP gestionats: la facilitat d’ús, l’acordabilitat i el rendiment / potència. Gaudeix!

Matthew Rogers
Editor de hosting

Comparació d’allotjament WP gestionada: els 5 principals detalls

1. SiteGround

Aquesta és la nostra empresa d’allotjament favorita de sempre, són barats, tenen servidors molt potents (arreu del món) i, ​​el que és més important, el suport és de primera qualitat..

Pel que fa a les funcions de WordPress, el seu pla GrowBig inclou el sistema de caché a SuperCacher – SiteGround que accelera massivament el rendiment de qualsevol lloc de WordPress. També tenen actualitzacions automàtiques del WP, SSL gratuïtes, migracions gratuïtes de WordPress, etc.

SiteGround també és molt recomanable per WordPress (molt poques empreses d’allotjament poden afirmar-ho!), aquest és un discret absolut! Oh!, + tenen una garantia de devolució de 30 dies!

Tenen 3 plans d’allotjament, el seu pla més assequible comença només 3,95 USD / mes (67% de descompte sobre el preu habitual)! 

lloc web2

  Guanyador – 9.6 / 10

Facilitat d’ús

95%

Asequibilitat

92%

Rendiment / Potència

90%

2. Volant

Flywheel és, segons la nostra opinió, la millor elecció per a agències i distribuïdors web. Realment heu de consultar el seu conjunt de funcions al seu lloc, però aquí hi ha alguns dels nostres punts destacats.

Tenen un gran focus en millorar el vostre flux de treball amb els vostres clients de hosting, de manera que inclouen elements com Blueprints (Empaquetar temes habituals i plugins com a conjunts inicials per a futurs projectes.), Posada en escena (fer canvis als llocs & Prova abans de publicar els canvis en directe), Clonació del lloc, Transferència de facturació als vostres clients, Col·laboració sense compartir contrasenyes i molt més.

Ofereixen una gran varietat de paquets d’allotjament per a particulars i agències, el seu pla més barat comença només 14 $ / mes

Facilitat d’ús

95%

Asequibilitat

85%

Rendiment / Potència

93%

3. Pressidium

No és tan conegut però molt bo! Aquest mateix lloc ara funciona de fet amb Pressidium. Tot i que són més cars que alguns, ho compensen amb la configuració del servidor foli.

Les funcions inclouen l’escala automàtica (per exemple, els pics de trànsit no són cap problema, les escales d’arquitectura en conseqüència), les còpies de seguretat fora del lloc (m’encanta aquest), llocs d’escenificació, actualitzacions automàtiques, equilibri dinàmic de càrregues, caché molt agressiu, un CDN impressionant, la la llista continua & endavant. De debò, si teniu pressupost, inscriviu-vos!

El seu pla més barat comença a partir de 21 dòlars al mes

Facilitat d’ús

95%

Asequibilitat

80%

Rendiment / Potència

93%

4. Motor WP

WP Engine segueix sent el líder actual del mercat quan es tracta d’amfitrions wp generals i amb una bona raó. Tenen un sistema de memòria cau integrat a la seva mida per servir pàgines super-ràpides (anomenades EverCache) i, juntament amb el seu CDN, són una de les empreses d’allotjament WP més ràpides del voltant!

Tenen totes les novetats bàsiques, com ara actualitzacions automàtiques, suport especialitzat 24/7 WP, posada en escena, etc … però també tenen detecció en amenaça en temps real en directe, bloquegen activament els atacs de DDOS i, fins i tot, arreglen el vostre lloc de forma gratuïta si es pirata … molt bo.

Totes les qüestions anteriors justifiquen el preu Interessat en tranquil·litat i que pot estalviar el pressupost?

El seu pla més barat comença a partir de 29 dòlars al mes

Facilitat d’ús

95%

Asequibilitat

75%

Rendiment / Potència

93%

5. Kinsta

Kinsta ha renovat recentment els seus plans, tenen totes les funcions que té qualsevol altre host WP i ofereix ssl gratuït i un CDN gratuït a través de KeyCDN!

El seu pla més barat comença a partir de 30 dòlars al mes

Facilitat d’ús

92%

Asequibilitat

75%

Rendiment / Potència

95%

Hosting de WordPress gestionat: els detalls

La popularitat creixent de WordPress ha portat a un augment de l’especialització de WordPress. Molts proveïdors d’allotjament diferents a la xarxa han decidit centrar-se recentment en WordPress. Això vol dir que aquests proveïdors han dissenyat les plataformes més òptimes per a llocs de WordPress. Aquestes plataformes us ajuden a gestionar aspectes i funcions més tècniques de WordPress perquè pugueu carregar del vostre plat. Ells fan que la configuració del vostre lloc sigui brisa!

Còpies de seguretat diàries, actualitzacions de WordPress, escalabilitat i seguretat són totes les funcionalitats que cobreixen els proveïdors d’allotjament de WordPress gestionats. Mentre actuen com a consergeria per a la gran ingrés tècnica, ets més lliure de continuar amb el que fas millor; compartir i crear contingut fantàstic. Segons l’empresa (generalment basada en Estats Units) també poden proporcionar opcions d’allotjament compartit, hosting dedicat, hosting al núvol i possiblement fins i tot allotjament de distribuïdors..

Els amfitrions gestionats també estan dissenyats per gestionar el temps en temps i la velocitat. Moltes d’aquestes empreses aprofiten la memòria cau a nivell del servidor i posseeixen un CDN amb facilitat. Això vol dir que no haureu de dependre dels plugins de memòria cau. Plataformes com aquesta permeten als que amb massa temps o sense antecedents tècnics puguin gestionar el seu lloc de la manera que volen sense preocupar-se.

Per què necessites Allotjament de WordPress gestionat?

No és una feina senzilla executar un lloc o blog WordPress a temps complet, activament activat. Fa temps i requereix molta atenció. És prou una càrrega per gestionar les xarxes socials, el disseny de llocs web, el contingut i el màrqueting, i intentar assumir els aspectes tècnics del funcionament d’un lloc pot ser massa. És possible que ja hagi començat a preocupar-se ja que el vostre lloc ha començat a agafar més trànsit.

Com a propietari d’una empresa, només teniu dues opcions a l’hora de mantenir-vos al dia amb un lloc en creixement. O bé busqueu una solució autocontrolada o contracteu un altre membre de l’equip per gestionar els aspectes tècnics per a vosaltres. Tot buscant solucions, és possible que la vostra investigació us hagi portat a un allotjament gestionat. Aquest tipus d’allotjament web normalment es recomana perquè la cura addicional elimina molts maldecaps potencials quant a còpies de seguretat, actualitzacions i seguretat.

Actualment, la majoria d’aquestes empreses d’allotjament web estan disponibles a preus força assequibles, tot i que poden variar en funció de les funcions, l’atenció i els recursos del servidor primari que cada lloc obté. Això passa igual per a una mà contractada i aquests experts sempre costaran més que el vostre servidor web mitjà. Si el cost és una de les vostres principals prioritats, potser voldreu considerar un compte d’allotjament compartit en lloc d’un hosting gestionat.

Com moltes d’altres, probablement ja heu tingut en compte totes les qüestions anteriors i us heu plantejat moltes de les preguntes següents; realment necessito això? Per què alguns llocs són tan cars, mentre que d’altres són tan barats? Val la pena l’aparició d’inscriure’s? Aquestes plataformes són bones solucions per a nous propietaris o particulars que ja gestionen grans o mitjanes empreses. Una vegada que el vostre lloc comenci a obtenir més trànsit, serà difícil mantenir-lo.

Si teniu problemes per decidir si necessiteu aquest servei, consulteu i utilitzeu la nostra àmplia recerca sobre els avantatges i els inconvenients de l’allotjament de WordPress, així com què espereu d’un bon amfitrió de WordPress.

Avantatges i contres de l’allotjament de WordPress gestionat

Tot i que l’allotjament gestionat sembla l’acord perfecte, realment no és per a tothom. Difereixen entre les empreses, però a un nivell molt bàsic, un amfitrió hauria de proporcionar facilitat d’ús, potència, assequibilitat i rendiment. La idea principal que hi ha darrere de l’allotjament gestionat és que el propietari del lloc web es pot centrar en la màrqueting i la creació de contingut en lloc d’altres aspectes que necessiten molt temps. És una bona idea familiaritzar-se amb les diferències en els paquets que ofereixen cadascun d’aquests amfitrions.

Beneficis

Velocitat increïble

La velocitat del lloc web té un paper important en l’èxit i en el rànquing de llocs. Si la vostra velocitat és lenta, podeu fer moltes coses diferents per ajudar a millorar la velocitat, com ara implementar un complement de memòria cau o utilitzar una xarxa de lliurament de contingut com MaxCDN. Fins i tot reduir la mida del fitxer d’imatges és una opció viable. Però, per a aquells que no tingueu temps per fer aquestes modificacions, els amfitrions WP gestionats s’ocupen de tota l’optimització de la velocitat que és molt útil si teniu temes pesats com un tema de WordPress immobiliari o un tema WP. per a fotògrafs que emmagatzemen moltes fotos.

Habiliten la memòria cau directament al nivell del servidor de manera que no haureu de dependre de cap complement de tercers per a la memòria cau. Els seus servidors també estan específicament configurats per a WordPress. Això permet al vostre lloc mantenir el funcionament amb independència del boig del trànsit. Així que, independentment de si el trànsit prové de Nova York, Houston o Chicago, la velocitat de càrrega no serà un problema.

Seguretat

Les persones noves a la gestió de llocs sovint obliden que necessiten protegir els seus actius. En aquest dia i època, la seguretat ho és tot. Si només manegeu el vostre lloc i no teniu cap experiència de seguretat, el vostre lloc i la vostra informació poden ser vulnerables a atacs. Els llocs de WordPress se solen orientar a pirates i robots (a causa de quants llocs utilitzen la plataforma). Aquests perills es poden presentar de qualsevol forma com ara programari maliciós, virus o intents de pirateria.

Aquest perill afecta com a propietari, però també afecta els visitants del vostre lloc. Aquests atacs poden conduir a un sistema o lloc totalment compromès. Un gran avantatge de treballar amb un host de WordPress significa que esteu protegit d’aquestes possibilitats. Fins i tot està protegit contra atacs de denegació de servei o DDoS. Aquests llocs garanteixen que teniu un nivell de seguretat molt estret que es manté actiu i compromès, escanejant activament el vostre lloc per trobar fitxers modificats diàriament..

Actualitzacions automàtiques

Tractar de seguir el màrqueting i la gestió pot ser una feina. Quan no utilitzeu un host gestionat, sou responsables d’actualitzar el vostre lloc. Les actualitzacions són crucials per mantenir un lloc ràpid i mantenir-lo tot segur. Els amfitrions web gestionats us han cobert, actualitzen tots els complements bàsics i el propi WordPress sempre que es publiqui una versió nova (estable).

A més d’això, l’amfitrió de WordPress també actualitza automàticament els fitxers bàsics a la versió més recent. Això és increïblement beneficiós perquè se suprimeix el temps d’espera. Els fitxers s’actualitzen en el moment exacte del llançament. Això ajuda a eliminar una actualització de tercers i a tots els costos addicionals.

Sense temps d’aturada

Els amfitrions gestionats solen tenir una infraestructura més bona en cas que un servidor dels EUA disminueixi (la còpia de seguretat serveix simplement per agafar el control), és a dir, que es promou un temps de vida del 99,9% actualment.

Suport tècnic

Acudir-hi sol és una experiència desagradable quan les coses van malament. Si només gestiona el lloc i el lloc es redueix, triga massa temps a emmagatzemar bé o comença a funcionar mal funcionant d’altres maneres, ets l’únic recurs que tens. Com a mínim, el vostre lloc pot patir temps d’inactivitat, perdre informació o fins i tot perdre la classificació per problemes. Els visitants del lloc esperen un cert nivell de qualitat en navegar. Tenen menys probabilitats de tornar si experimenten dificultats tècniques.

Un avantatge de treballar amb un host de WordPress gestionat és el suport tècnic integrat que inclou la majoria de paquets (amb amfitrions superiors alts que ofereixen personal de suport basat als Estats Units). Sovint treballen 24 hores durant les 24 hores del dia perquè es puguin solucionar els problemes de manera ràpida i àgil. Es pot respondre a totes les preguntes sobre desenvolupament, retocs, velocitat o actualitzacions, així com els problemes.

Còpies de seguretat diàries

Com les actualitzacions, les còpies de seguretat poden ser igual de temps. Tractar de mantenir-se al dia amb tots els aspectes tècnics, és un joc difícil i les còpies de seguretat són fonamentals per evitar una pèrdua completa del lloc. Com ara fer una còpia de seguretat d’un telèfon, les còpies de seguretat asseguren que, si succeeix alguna cosa, hi ha un punt de partida decent per recuperar una còpia de seguretat.

Amb un amfitrió de WordPress gestionat, mai no haureu d’aixecar el dit per preocupar-vos d’això. Allotja diàriament llocs de còpia de seguretat perquè totes les dades siguin completament segures. Amb amfitrions realment bons, sovint hi ha una configuració per restaurar fàcilment el lloc de WordPress a la còpia de seguretat d’un dia anterior, fent-lo increïblement fàcil d’utilitzar.

Eines de desenvolupament o “dev”

Una vegada creat un lloc, l’objectiu de promoure’l a la màxima qualitat i funcionalitat possibles és l’objectiu de la majoria dels propietaris. Els llocs més ben pensats i ben planificats per a un contingut dirigit fàcil d’utilitzar i el millor són els més alts. És fàcil portar el vostre lloc a aquest nivell d’èxit amb les eines de desenvolupament adequades.

Les eines de desenvolupament són fonamentals per a la correcta construcció i perfeccionament de llocs. Aquestes eines us ajuden a dissenyar i depurar el vostre lloc web. El depuració és un aspecte important del funcionament d’un lloc perquè, si els visitants experimenten interrupcions, són menys propensos a tornar o confiar en el vostre lloc. Amb un amfitrió de WordPress, totes les eines estan a les vostres mans per facilitar-vos l’accés.

Eines de posada en escena

Aquesta eina, com les eines de desenvolupament, us ajuda a provar el vostre lloc abans de penjar contingut en directe. Les eines de posada en escena us ajuden a evitar una mala càrrega perquè podeu veure com es desenvolupen els nous desenvolupaments, disseny o funcionalitats a la vida real. Quan vulgueu provar un nou complement, tema o disseny, podeu donar-li un cop d’ull abans de posar-lo en pedra.

Les eines de posada en escena també són útils per fer canvis ràpids i fàcils. Aquestes funcionalitats també proporcionen una supressió segura i us permeten evitar càrregues accidentals. Tot això és partidari de millorar el rànquing i el trànsit del vostre lloc.

Desavantatges

Preu  

El cost dels proveïdors d’allotjament web gestionats definitivament varia molt, des del basat lloc SiteGround als EUA, a Kinsta a 100 dòlars / mes

Algunes companyies d’allotjament poden realment colpejar un cop de puny al voltant de 80 $ – 120 $ / mes. Això pot suposar un pes negatiu per treballar amb un host. Tanmateix, l’elecció sempre s’ajusta específicament a les vostres necessitats. Pot ser que valgui la pena la inversió.

Límits

Tot i que es creu que els amfitrions de WordPress són il·limitats, hi ha algunes restriccions en l’ús de complements. La majoria dels host no permeten plugins que consumeixen molts recursos. Es tracta de plugins com W3 Cache total o WP Super Cache. Es considera que és un problema per a molts usuaris que prefereixen utilitzar aquests complements.

Diferències d’interfície

Una altra cosa que cal tenir en compte són els problemes que poden aparèixer en canviar els tipus d’amfitrió.

De vegades, quan canvien d’allotjament gestionat a allotjament compartit, o viceversa, alguns portals d’usuaris no funcionen de la mateixa manera. Els visitants i els propietaris de llocs poden trobar aquest repte difícil i un problema no desitjat. 

Funcions per comprovar quan cerqueu el millor amfitrió de WordPress gestionat

L’allotjament web provoca moltes decisions importants. Hi ha molts factors que cal tenir en compte a l’hora de reformar el vostre lloc o crear-ne un per primer cop. Posar-lo en marxa significa tenir en compte totes les responsabilitats tècniques i no deixar cap pedra sense volar. Un cop descobert completament el que voleu incloure el vostre lloc, així com el vostre mètode d’allotjament web, heu de restringir el proveïdor adequat. Aquestes haurien de ser empreses en les quals puguis confiar del tot i en el seu benestar. A continuació, es detallen alguns factors que haureu de tenir en compte abans de prendre una decisió final:

Ubicació del servidor

Les ubicacions del servidor físic poden influir directament en el temps de càrrega dels vostres llocs. Si el servidor és als Estats Units, i també ho sou els visitants, és probable que puguin accedir al lloc més ràpidament. Quan el servidor es troba molt lluny, els visitants poden tenir dificultats per carregar-se, que poden provocar disminució de rànquings i compromís. Assegureu-vos que l’empresa amb la que inicieu la sessió tingui servidors raonablement situats (p. Ex., Escolliu el més proper al vostre mercat objectiu) i, idealment, un CDN, que resol aquest problema distribuint el vostre lloc a través d’una xarxa de nodes globals des d’on es copia una còpia de es pot servir el lloc.

Limitacions d’emmagatzematge

Els amfitrions de llocs web de vegades tracten d’afegir-vos a menys espai d’emmagatzematge del promès. L’espai és pertinent per allotjar el vostre lloc web, si no hi ha prou espai, el lloc no s’allotjarà adequadament. Assegureu-vos de comprovar que l’espai d’emmagatzematge assignat funciona amb el vostre lloc web en el pla escollit abans d’aconseguir contractes.

Extensió del suport

Tot i que el proveïdor triat pot disposar del servei d’atenció al client tècnic basat als Estats Units, pot ser que tingui hores o requisits restrictius. En alguns casos, per accedir al suport es necessiten tarifes addicionals. Els proveïdors d’allotjament de WordPress més ben gestionats disposen d’assistència 24 hores al dia i així podeu accedir a l’assistència en qualsevol moment. Assegureu-vos de tenir compte amb els proveïdors que us ajuden tots els dies.

Invertiu en Hosting WordPress gestionat avui!

Podeu fer la investigació usant els criteris anteriors o estalviar temps i escollir-ne un !

La fundació i l’evolució de l’allotjament de WordPress gestionat

A finals de la dècada del 2000 i a principis del 2010, l’economia es trobava en plena expansió, WordPress estava a punt de convertir-se en una superpotència d’internet i les empreses estaven intentant esbrinar els clients i continuar amb el creixement dels ingressos. . Aleshores, el 2009, va gestionar l’allotjament de WordPress que va sortir al lloc i va crear una porció de mil milions de dòlars d’una indústria de 10-15 mil milions de dòlars. Per adaptar-se a la multitud requerida de WordPress i, de vegades, acarnissables complements, les empreses d’allotjament van començar a utilitzar codi per automatitzar les actualitzacions, garantir la seguretat del lloc web i agilitzar les funcions de manteniment del lloc web. No han passat molt abans que molts proveïdors d’allotjament oferissin el seu propi sistema de gestió de WordPress amb les seves pròpies funcions i preus únics.

El nou servei d’allotjament de WordPress gestionat va obtenir un preu més elevat que els antics plans d’allotjament compartit estàndard. D’entrada, es preveia que totes les empreses d’allotjament oferissin un conjunt estàndard de funcions: augment de la velocitat als llocs web, seguretat de 24 hores, ampliació de banda ampla per a llocs web de major trànsit, atenció al client i actualitzacions diàries. Però, com que aquests serveis eren una dotzena centenars, diverses empreses de gats de còpia van sorgir i va costar als clients determinar quina marca era la millor. Les empreses d’allotjament havien de començar per incloure funcions, serveis i nínxols que els distingissin de manera única.

Alguns dels grans proveïdors d’allotjament WP gestionats:

Pagely és l’autèntic originador de l’allotjament de WordPress gestionat. Van escriure codi automatitzat que actualitzaria automàticament els complements de WordPress i funcionaria dins del nucli de WordPress. També van crear el marc per protegir els llocs web de ciberatacs i van imprimir els paràmetres per augmentar la velocitat del lloc web. Avui, Pagely s’esforça per continuar millorant la seva seguretat en la línia del creixement de WordPress. S’esforcen per consolidar els seus serveis, per mantenir-se en la línia dels gustos dels mercats corrents i servir a empreses de gamma alta. Fins avui, Pagely ha treballat amb grans empreses com Disney i Facebook. El seu objectiu és estar sempre enfocats al client.

WP Engine és considerat com un dels millors amfitrions de gestió de WordPress gràcies al seu gran servei d’atenció al client, a la seva velocitat de càrrega ràpida, a les instal·lacions de còpia de seguretat i a la memòria cau i a la facilitat d’ús dels desenvolupadors web. Els serveis de WP Engine poden gestionar una gran quantitat de trànsit cap a un lloc web i la seva atenció varia des de tenir cura de les necessitats dels propietaris de llocs web personals fins a les empreses. El seu preu inicial és de 29 dòlars al mes, però costen molt més que una plataforma d’allotjament compartida.

Tot i que és una opció popular i sovint s’agrupa amb altres empreses de hosting administrades de WordPress, SiteGround no és el mateix. Tècnicament es coneix com una empresa de hosting compartit de gamma alta. Des del principi, han ofert una bona velocitat i rendiment, còpies de seguretat de caché, accés CDN, un cPanel complet i gestió de correu electrònic. L’únic problema que no ofereixen és una forta seguretat quan es tracta del vostre lloc web. Per tant, si teniu el risc de ser piratejat, haureu de dirigir-vos a un tercer per assegurar-vos realment el vostre lloc web. El preu de SiteGround comença a partir de 3,95 dòlars al mes i es manté per menys de 20 dòlars al mes per obtenir una gran quantitat d’espai d’emmagatzematge i una forta assistència per a llocs web d’alt trànsit..

Flywheel va combinar el seu nínxol del mercat en orientar-se a dissenyadors i desenvolupadors web amb paquets d’allotjament per a distribuïdors. Algunes de les funcions que inclouen específicament per a això són: col·laboració senzilla perquè diferents persones puguin configurar el seu propi nom d’usuari i contrasenya per a projectes específics, el model que permet als seus clients crear més d’un lloc de WordPress amb temes, complements i configuracions específics i client. les transferències permeten als desenvolupadors i dissenyadors de Flywheel crear llocs web gratuïts per oferir als seus propis clients. Els preus de Flywheel oscil·len entre els 15 euros i els 250 dòlars mensuals i poden cobrir fins a 600.000 visitants mensuals per al pla més gran.

Kinsta és una plataforma de gestió de WordPress més recent fundada el 2013. Els seus serveis especialitzats atenen les empreses i confien en Google Cloud per a la seva velocitat i escalabilitat del seu lloc web. Ofereixen la resta de funcions de WordPress gestionades per estàndards; com ara un excel·lent servei al client, garantia de seguretat i suport de xarxa CDN. Kinsta té una gran consideració perquè inclou una infraestructura completa de fons de WordPress, que us permetrà manejar el disseny i la sensació del vostre lloc web. Els seus preus comencen a partir de 100 dòlars al mes i amb cada pla augmenten els 100 dòlars.

L’allotjament de WordPress gestionat ha estat un llarg camí des que va irrompre a la indústria 2009. Cada empresa ha fet el seu treball per garantir que la seva petjada a l’escena d’allotjament sigui única. Les funcions que ofereix cada empresa estan dissenyades per resonar amb diferents indústries i gustos dels clients. Saber d’on provenen aquestes empreses, com han evolucionat per adaptar-se a la influència cada cop més gran i en canvi de WordPress i les ofertes exclusives en què s’especialitzen us ajudaran a determinar el millor programa d’allotjament per a les vostres necessitats..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author