5 millors plataformes de blogs revisades per al 2020 (pagades i gratuïtes)

Preparat per endinsar-se en el món dels blocs?

Aleshores, hauríeu de començar millor el vostre camí pel bon camí escollint el millor plataforma de blocs… La plataforma de blocs que trieu afectarà la qualitat del vostre bloc (i quant gaudiu del viatge dels blogs).

Tot i això, això és més fàcil de dir que de fer-ho…

Avui hi ha més de mil milions de blocs a Internet, i la quantitat de plataformes de blocs disponibles fa que sigui difícil triar-ne un.

Aquesta guia us ajudarà a identificar quina plataforma de blogs és la més adequada si compareu els avantatges i els inconvenients de cadascú.

Suposem que sou un blocger nou que vol una plataforma de blocs fàcil d’utilitzar i configurar. Voleu una plataforma que creixi amb vosaltres a mesura que la vostra experiència i audiència creixin.

Seleccionar una plataforma de blocs equivocada al principi comportarà desafiaments en el futur, sobretot si teniu l’esperança d’utilitzar el vostre bloc com a manera de guanyar diners.

Preparat per començar? Anem a capbussar-nos.

La nostra elecció número 1: Wix

Wix és la nostra elecció número u perquè és intuïtiu, té diversos tutorials i és senzill per a principiants.

caixa de logotip de wix

Visita Wix.com

Pros:
 • Es pot personalitzar fàcilment mitjançant plantilles i aplicacions de tercers
 • No calen habilitats de codificació. Creeu el vostre lloc amb eines d’arrossegament i soltament
 • Configuració fàcil i ràpida
Contres:
 • El compte gratuït mostra marca WIX i anuncis al vostre lloc
 • Nombre limitat d’aplicacions de tercers gratuïtes
 • Un cop seleccionada, no es pot canviar una plantilla

WIX destaca d’altres creadors de llocs web. Han creat la seva marca principalment en boca a boca des del 2006. Han creat un producte intuïtiu i versàtil, però fàcil d’utilitzar per a nous blocaires que busquen una plataforma arrossegar i deixar anar. És un creador de llocs web tot inclòs.

WIX us permet crear el vostre lloc, juntament amb el vostre bloc, mitjançant les seves eines, programari i servidors. El tauler d’administració de Wix us permet accedir al vostre lloc. Altres solucions de creació de llocs requereixen que instal·leu, descarregueu i gestioneu les diferents parts del Wix per separat.

Wix es pot comparar amb l’arrendament d’un apartament en lloc de comprar una casa. Podeu personalitzar el nucli i l’aparença del lloc.

Però la propietat de la propietat, que en aquest escenari és Wix, té cura de la infraestructura, la seguretat i la construcció. Hi ha un equilibri entre comoditat i control.

Després de més de 14 mesos revisant Wix al meu propi lloc i en molts dels llocs dels nostres clients, ho crec aconsegueix l’equilibri perfecte entre disseny, característiques i preus.

Preu de Wix

El pla gratuït de Wix és per a aquells que no els importa tenir una adreça de lloc estructurada així: http://yourwebsite.wix.com/yourwebsite. El pla gratuït permet pàgines i tipus de pàgines il·limitats. Vostè està limitat en l’emmagatzematge i les funcions.

preu del wix

Els plans pagats oscil·len entre 5 i 25 dòlars. El pla de domini Connect 5 $ inclou una amplada de banda d’1 GB, 500 MB d’emmagatzematge i la possibilitat de connectar-se al vostre domini.

El pla VIP és de 25 dòlars al mes. Inclou l’ample de banda il·limitat, 20 GB d’emmagatzematge, revisió professional del lloc, una botiga en línia, un domini gratuït i altres funcions. El pagament es pot fer mitjançant qualsevol targeta de crèdit important.

L’aplicació de blocs de Wix us facilita afegir blogs al vostre lloc web que ho serà compatible amb dispositius mòbils. Wix proporciona atenció al client per correu electrònic i telèfon per respondre a qualsevol pregunta que pugui tenir.

Wix compleix la seva promesa de ser 100% còmode per a dissenyadors i blocaires de pàgines web. La manca de flexibilitat pot ser un repte per als desenvolupadors professionals (per a qui recomanem Squarespace), però per als principiants que busquen fer créixer el seu bloc, creiem que Wix representa el millor del que hi ha actualment al mercat..

La nostra elecció número 2: WordPress

WordPress és la nostra segona elecció perquè és senzill, gratuït i fàcil de mantenir.

Quadre de logotip de WordPress

Visita WordPress.com

Pros:
 • Control complet sobre el vostre lloc web
 • Afegiu funcions que inclouen botigues en línia, membres i fòrums
 • Milers de temes gratuïts i premium de WordPress
 • Més de 45.000 complements gratuïts
 • WordPress funciona bé amb SEO
Contres:
 • Una corba d’aprenentatge relativament forta per gestionar el vostre bloc
 • És responsable de les còpies de seguretat i seguretat

WordPress, a diferència de la nostra primera opció Wix, requereix més coneixement per dissenyar el vostre primer bloc. És molt més fàcil que aprendre a codificar, però no és arrossegar i deixar anar.

Abans d’anar molt més lluny amb la nostra revisió, volíem explicar la diferència entre WordPress.org i WordPress.com.

Suport de temàtica
 • WordPress.org ofereix suport complet per a temes. Podeu utilitzar, modificar i personalitzar temes comercials i gratuïts. Podeu fer tot el que vulgueu amb el vostre lloc.
 • WordPress.com limita els vostres temes als actuals presents al dipòsit de WordPress. Els temes existents no es poden personalitzar ni es poden carregar temes personalitzats.
Complements
 • WordPress.org us permet maximitzar el poder de WordPress com a CMS. Podeu penjar i personalitzar qualsevol complement que desitgeu.
 • WordPress.com no permet cap tipus de complement. Hi ha algunes funcions com a plug-in integrades a la plataforma.
Preu WordPress.com

preus de wordpress

 • WordPress.org requereix que compres allotjament i pagueu per registrar el vostre domini amb un servei de tercers.
 • WordPress.com permet als blocs de franc i proporciona fins a 3 GB d’emmagatzematge. No podeu personalitzar el vostre domini i esteu limitat a subdominis. WordPress mostrarà anuncis al vostre lloc.
Monetització
 • WordPress.org us permet vendre anuncis si ho trieu al vostre lloc. Podeu mantenir el 100 per cent del que guanyeu amb el vostre lloc.
 • WordPress.com no us permet vendre anuncis al vostre lloc. Si el lloc té 25.000 o més visualitzacions mensuals de pàgines, hi ha una opció per compartir ingressos.
Branding
 • WordPress.org no t’obliga a marcar el teu lloc amb res de WordPress. Pots si vols, però és purament opcional.
 • WordPress.com requereix que mostreu l’enllaç “alimentat per” al vostre lloc. A més, WordPress mostrarà anuncis al vostre lloc sense proporcionar-vos ingressos.

Aquestes són algunes de les diferències entre WordPress.com i WordPress.org. Altres diferències inclouen com les plataformes utilitzen SEO, analítica, comerç electrònic i manteniment.

WordPress.com i WordPress.org proporcionen als blocaires un suport inigualable dels tutorials que els llocs ofereixen i també una immensa comunitat d’usuaris amb ganes d’ajudar els altres usuaris amb preguntes o inquietuds.

Amb tota la informació disponible, els nous bloggers poden avançar-se ràpidament i començar a personalitzar el seu lloc sense problemes.

La nostra tria número 3: Medi.com

Medium.com és el nostre número tres a causa de la seva facilitat d’ús. És una excel·lent opció per a una plataforma gratuïta de blogs.

caixa de logotip mitjàPros:
 • Facilitat d’ús
 • No cal codificar
 • No cal configurar
 • Centra’t en escriure, no en dissenyar un lloc web
 • Et connecta amb una comunitat d’escriptura en línia
Contres:
 • Funcions limitades
 • Medium.com és propietari del vostre públic. Si perdeu el bloc, el vostre públic hi va
 • La monetització no és una opció mitjançant anuncis

Medium.com és una plataforma que ha permès als autors compartir informació des del 2012. Permet que el vostre contingut arribi a un gran públic. Medium.com ha estat descrit com a Twitter en format de forma llarga.

Un avantatge que ofereixen és el capacitat d’importar contingut del bloc des de qualsevol lloc d’Internet. Un cop importat, podeu editar-lo lliurement.

Encara millor, les vostres xarxes socials us segueixen a Medium.com. Enllaçar el vostre compte mitjà amb llocs com Facebook i Twitter us connecta automàticament amb amics que utilitzen Media.

Mitjà us mostra quants lectors teniu. Et diu quins en fan fins al final. Alguns editors recorren a Medium.com com a manera de trobar nous contribuents als seus llocs.

com funciona el mitjà

El mitjà no està API. Els seguidors que teniu són legítims, afegint més credibilitat al que escriu.

Medium no és la plataforma adequada per a una redacció tècnica complicada. Els bloggers que se centren en l’aprenentatge de la vida, l’emprenedoria i la política poden sortir millor.

A diferència de WordPress, no teniu res a Medium.com. La Corporació Mitjana us pot tancar al vostre criteri. Poden cancel·lar el vostre compte si us plau i poden canviar els plans de preus.

Si utilitzeu Medium, no creix la teva marca tant com sí que creix Medium. Quan escriu, promociona essencialment Medium.com.

Si sou un escriptor popular, la gent recordarà el que heu escrit i recordarà que l’han trobat a Medium.com, però ells no recordarà el vostre nom tan bé com ho haguessin escrit al vostre propi domini o compte de xarxes socials. Tot el contrari és cert amb llocs com WordPress.

Medium.com és gratuït. Pot augmentar la vostra exposició, però té limitacions severes. Creiem que val la pena el preu que pagueu per ell.

La nostra elecció número 4: Blogger

Blogger és una antiga plataforma que lluita per satisfer les necessitats dels bloggers moderns.

Quadre de logotip de bloggerPros:
 • És gratuït
 • Fàcil de configurar i gestionar
 • Aprofita la seguretat i la fiabilitat de Google
Contres:
 • Funcions limitades
 • Plantilles i opcions de disseny limitades
 • Les actualitzacions són poc freqüents
 • Google pot cancel·lar o suspendre el vostre blog a la seva discreció

El blogger, l’avi dels blogs, va ser fundat per Evan Williams als anys noranta. Més tard, Evan Williams va crear Twitter i Medium. La frustració de Matt Mullenweg amb Blogger el va portar a iniciar WordPress. Molts blogger són considerats antics i plens de tecnologia oblidada.

Ara propietat de Google, Blogger és completament gratuït. La seva naturalesa tot inclosa et proporciona tot el que necessites. Però, els escriptors han de comerciar per controlar-ne la comoditat.

Blogger se centra en els blogs (… duh); a la plataforma hi ha poca capacitat de gestió de contingut. No en va, la queixa més gran sobre Blogger és que manca de funcions i fa que els escriptors superin la plataforma ràpidament.

Google considera Blogger com un pensament posterior. El servei i atenció al client que ofereixen és inferior a l’estel. Qualsevol solució de problemes que pugui necessitar provindrà de fòrums de suport o de cerca de vídeos de YouTube.

blogger als llocs de Google

Blogger és una plataforma que es nega a créixer. El seu únic focus són els blogs. Altres llocs us permeten promocionar el vostre contingut mitjançant les xarxes socials.

Tanmateix, sembla que Blogger es mostra content de fer les coses tal i com sempre les han fet. Això no és necessàriament dolent si el vostre objectiu és només el bloc. Però si voleu que hi hagi campanes i xiulets presents en altres plataformes, aquí no existeixen.

Google ha mantingut Blogger durant més d’una dècada. No hi ha cap indici que desaparegui aviat. malgrat això, Google té la reputació de matar els seus productes amb caprici. Actualment, Blogger no és ni ha estat una prioritat per a Google. Estarà constantment amenaçat de tancar-se.

Com que el vostre contingut està allotjat en una plataforma de blocs de Google, heu d’adherir-vos a la política de contingut de Google. La política és liberal (i cada cop és més liberal cada any …), però més d’un blogger ha vist que el seu bloc s’ha apagat a causa de l’aplicació arbitrària de Google.

Si el vostre bloc tracta sobre un tema que es podria considerar controvertit, haureu de pensar dues vegades abans d’invertir el vostre temps i energia a escriure en una plataforma que no teniu el control complet.

Pot ser que hi hagi un públic reduït que es beneficiï d’utilitzar Blogger. Tot i això, creiem que no és un bon ajust per a la majoria dels bloggers.

El nostre número 5 de selecció: Tumblr

Tumblr és una plataforma de microblogging que inclou algunes funcions de la xarxa social.

caixa de logotip de tumblrPros:
 • Fàcil d’usar
 • Fàcil d’integrar components de mitjans de comunicació social
 • Facilita l’ús d’imatges, vídeos, GIF, etc.
Contres:
 • Funcions limitades
 • Elecció deficient dels temes
 • És difícil fer una còpia de seguretat del vostre bloc
 • Difícil importar o exportar projectes

Tumblr està dissenyat per a clients més joves. El quadre de comandament ha de ser intuïtiu però requereix una corba d’aprenentatge seriosa. El bloc està subordinat a multimèdia.

disposició tumblrEl contingut basat en text no té opcions i eines serioses. Com a principiant, pot gaudir d’algunes de les eines artístiques disponibles. El vostre bloc pot semblar atractiu, però li faltaran les campanes i els xiulets que els lectors ja s’han acostumat.

Les eines d’optimització de motors de cerca no estan presents amb aquest servei. Aquest és un inconvenient important, sobretot si veieu el vostre bloc com una futura font d’ingressos. Tumblr compta amb una base de membres en creixement. Tot i això, el que no esmenten són els impulsos de les persones que abandonen el servei cada mes quan s’adonen que manca de les eines necessàries perquè el bloc de blogs sigui un èxit..

No creiem que Tumblr sigui una bona opció, especialment per als nous escriptors. No voleu que la frustració us faci renunciar als blogs.

Us recomanem que mireu el nostre Wix. Us proporciona totes les eines necessàries per crear un bloc atractiu. És fàcil d’utilitzar i intuïtiu.

Conclusió

A tot el món hi ha més de 400 milions de blocs. La gent recorre als blocs per trobar una comunitat que comparteixi els mateixos ideals, interessos, esperances i aspiracions. Si voleu començar el vostre propi bloc, esteu iniciant un viatge tremenda amb una sèrie de beneficis gratificants.

Abans d’iniciar els blogs, heu de triar la plataforma de blocatge adequada. Desitgeu que la plataforma que seleccioneu sigui fàcil d’utilitzar, assequible, potent i que funcioni perfectament amb les xarxes socials. Pels nostres diners, Wix és la resposta.

Esperem que us hagi agradat llegir el nostre post. Ets un nou blogger? Quines plataformes heu utilitzat? Feu-nos-ho saber a l’apartat de comentaris que hi ha a continuació. Fins la pròxima vegada.

Quan estiguis preparat per actualitzar el teu bloc, hauràs de tenir un bon host. Consulteu la nostra guia del millor allotjament web per als bloggers canadencs per veure qui pren el pastís.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author