15 millors generadors de domini per al 2020 |

No és fàcil triar un nom de domini. Voleu una adreça web que sigui memorable i significativa alhora que descriu de què es refereix la vostra marca. Però fins i tot després d’haver trobat alguna cosa enganxós i digne de la vostra marca, potser podreu trobar que el domini .com ja està agafat. Això només et torna al tauler, cosa que significa més mal de cap.

Però no ha de passar per sempre un gran nom de domini que ja està disponible. Proveu un d’aquests 15 principals generadors de dominis, que no figuren en cap ordre i estalvieu-vos una mica de pèl.

Si encara no teniu un nom de domini, podeu obtenir-los a continuació:

 • Domain.com (cost de domini: 9,99 dòlars per 1 any. Utilitzeu el cupó “HOSTFACTS” per obtenir un 20% de descompte en la primera compra)
 • Cerqueu altres registradors de domini aquí.

15 millors generadors gratuïts de noms de domini

# 1 HostPapa

Generador de noms de domini HostPapa

HostPapa és conegut principalment pels seus serveis d’allotjament web, però també ajuda els usuaris a trobar i transferir noms de domini. No té per si mateix un generador de noms de domini, però si busqueu el nom de domini o la paraula clau desitjats amb la cerca de domini, HostPapa us informarà si està disponible i també us proporcionaran centenars d’alternatives (principal, país noms de domini específics, premium) i diferents extensions per escollir.

# 2 Namecheap

Generador de noms de domini NameCheap

Namecheap us ajuda a trobar el nom de domini de la vostra empresa amb un generador anomenat Beast Mode. En primer lloc, comenceu per introduir fins a 5000 dominis o paraules clau. A continuació, seleccioneu quin tipus de TLDs voleu incloure a la cerca. Podeu afegir les vostres preferències per categoria o seleccionar tots els TLD disponibles. El mode Beast també té molts filtres per restringir els resultats de la cerca, com ara:

 • Gamma de preus
 • Utilitzeu el pirata de domini
 • Desplaceu la darrera vocal
 • Pluralitzar els noms
 • Mostra dominis premium
 • Amagueu els dominis no disponibles

El generador de Namecheap també us permet afegir prefixos / sufixos que suggereixen alternatives a dominis ja registrats o a costos elevats. En general, el generador de Namecheap és una excel·lent eina per trobar un nom de domini adequat per a la vostra empresa.

# 3 Cerca de dominis prims

generador magre de domini

Comenceu amb una sola paraula clau i, a continuació, cerqueu les vostres opcions de domini a la cerca de dominis lleugers. Els resultats de la vostra cerca mostraran centenars, si no milers, d’idees de noms de domini. Tots els resultats estan disponibles per als dominis .com. Amb aquesta eina, també podeu:

 • Filtra alfabèticament, per longitud o per popularitat
 • Deseu els vostres noms de domini preferits
 • Feu un seguiment de l’historial de cerques
 • Compartiu els resultats de la cerca
 • Busqueu de manera immediata les vostres idees per veure si estan disponibles

Si teniu una idea de les paraules clau que voleu utilitzar però necessiteu idees noves per a un domini complet, aquesta és l’eina que podeu utilitzar. Sempre que intentem presentar idees sobre noms de domini, Lean Domain Search és el primer lloc que es visita.

# 4 Busqueu un nom

generar un generador de noms de domini

Bust a Name disposa de nombroses eines de filtratge que us ajudaran a trobar un nom de domini de qualitat que s’adapti a les vostres necessitats específiques. Comenceu per filtrar les paraules clau i, a continuació, trieu opcions com “comença” o “acaba” amb la vostra paraula clau. A continuació, filtreu el natural que voleu que es vegin els dominis i trieu el vostre límit de caràcters. També podeu optar per mostrar els dominis presos i filtrar per extensions, com ara .com, .net i .org. A la part inferior de la pàgina, també apareixeran suggeriments de paraules clau similars per provar.

Si no teniu en compte una paraula clau, proveu el botó “Crea un domini aleatori” per generar idees o agafar un nom disponible. Si trobeu un domini que us agradi, guardeu-lo per endavant o compreu-lo mitjançant enllaços a registradors de dominis com GoDaddy i Namecheap. També podeu executar una cerca de domini al lloc si el nom que teniu en compte està disponible.

# 5 Generador de noms d’empresa

Generador de noms d’empresaTot i que el nom de l’eina suggereix que és només per generar noms d’empresa, el generador de noms comercials de Shopify realment ofereix idees de noms de domini disponibles. Comenceu per triar una paraula clau que voleu incloure el vostre domini i obtindreu centenars de suggeriments. Tot i que el lloc us encoratja a crear una botiga Shopify amb el nom de domini que us han suggerit, podeu anar a un altre lloc per comprar l’adreça web. Els suggeriments utilitzen l’extensió .com.

# 6 Nameboy

Generador de dominis Nameboy

Nameboy us ajuda a trobar noms de domini disponibles en funció de les paraules clau que trieu. Escriviu fins a dues paraules clau i Nameboy lliurarà immediatament una llista de noms de domini suggerits. Els seus gràfics faciliten la determinació de quines extensions es prenen i quines encara podeu agafar. Per exemple, tot i que es pren hostingfacts.com, altres usuaris encara poden comprar HostingFacts.net.

També podeu veure quins noms de domini estan disponibles per a la revenda, així com permetre suggeriments guionats o paraules clau de rima. Aquesta eina funciona bé si ja teniu una idea de quines paraules clau voleu utilitzar, però cerqueu suggeriments sobre diferents variacions.

# 7 Name Stall

generador de noms de domini namestall

NameStall ofereix una gran varietat d’eines per ajudar-vos en la cerca del vostre domini. Comenceu amb la seva eina generadora de noms de domini, que us ajudarà a cercar per paraules clau i altres filtres, inclosos:

 • Parts de l’oració
 • Paraules clau populars
 • Paraules bàsiques en anglès
 • Categories de la indústria

També podeu triar si voleu que la vostra paraula clau sigui al començament o al final del vostre domini o si voleu guionet a la vostra adreça web. Finalment, trieu les extensions per les quals voleu filtrar-les. Rebrà una llista d’opcions que es prenen i encara no s’enregistren. Feu clic a l’enllaç “Registre” al costat del que vulgueu triar.

NameStall també ofereix una eina de suggeriment de noms de domini similar, així com una eina de cerca de dominis instantània, una llista de noms de domini de marca i una eina de cerca de paraules clau de pagament elevat..

# 8 Domini Trencaclosques

dominador de pistesEl Domini Trencaclosques és una eina senzilla amb moltes opcions. Comenceu amb la versió “fàcil” i inseriu les vostres paraules clau ideals, trieu les vostres extensions de domini i cerqueu idees. El més interessant d’aquest generador de noms de domini és que podeu incloure nombroses paraules clau, en contraposició a una o dues com les altres eines d’aquesta llista, i que combinarà les vostres paraules clau en diferents variacions. Afegiu resultats a la vostra llista de preferits o proveu una cerca més avançada. També podeu utilitzar l’eina per comparar el rang de pàgina de diferents noms de domini.

# 9 Nom de malla

NameMesh

Name Mesh funciona bé quan teniu en compte diverses paraules clau. Trieu 2-3 paraules clau i introduïu-les al quadre de cerca. Després, genereu la vostra llista. L’eina proporcionarà idees basades en categories com:

 • Comú
 • Nou
 • Curt
 • Similar
 • SEO

Un cop cerqueu les paraules clau, podeu filtrar els resultats en funció de l’extensió del domini, els dominis no registrats i la longitud màxima. Name Mesh també us suggerirà altres cerques de paraules clau.

# 10 dominis Bot

generador de dominisbot

El domini Bot és tant una eina de suggeriment de domini com una eina de cerca de domini. Comença per cercar una paraula clau i trobaràs idees disponibles basades en aquesta paraula clau, en paraules clau o en paraules clau similars. En cas contrari, busqueu el nom de domini que vulgueu. Si està disponible, podeu comprar mitjançant enllaços a diversos registradors de domini. També veureu suggeriments sobre noms de domini similars. Filtra per extensió i idioma, o afegeix els teus propis sinònims, prefixos o sufixos.

# 11 Panabeu

generador de domini panabee

Panabee és una eina de cerca de noms de domini, generador de noms de negoci i generador de noms de domini. Comença amb dues paraules clau i cerca suggeriments de noms de domini. Si es pren el nom de domini que desitgeu, podeu visitar GoDaddy, on podreu veure altres extensions disponibles del domini.

Si no us agrada el que veieu, Panabee us proporcionarà els termes relacionats que podeu cercar. A més de mostrar els noms de domini disponibles, Panabee també us mostra si el vostre nom de domini ideal s’utilitza com a nom d’usuari de mitjans socials.

Estació de nom 12

NameEstation

Comenceu a Name Station registrant-vos en un compte gratuït, que podeu fer utilitzant el vostre correu electrònic o el vostre compte de Facebook. Amb aquesta eina, accedireu a:

 • Generadors de noms de domini
 • Comprobador de disponibilitat instantània
 • Concursos de nom públic
 • Suggeriments de paraules clau

Filtre basat en extensió, longitud del nom i molt més. Si no teniu cap idea de paraula clau, procureu cercar idees per part de la indústria. El lloc es mostra a TechCrunch, Mashable, SEOMoz i altres, de manera que val la pena consultar-ho.

# 13 Cerca de domini instantani

Cerca de dominis instantània

La cerca instantània de dominis és una eina que funciona bé si ja teniu en compte un nom de domini. Comenceu per escriure la vostra idea i aquesta eina us dirà si s’ha pres o no. Si és així, suggereixen alternatives que estan disponibles actualment. També us informaran quins són els subhastes Podeu comprar els enllaços al lloc que us portarà directament a GoDaddy per completar la compra. Si es pren el domini, podeu seguir enllaços per buscar qui és el propietari del lloc o contractar un agent per ajudar-vos a fer una oferta en aquest domini..

# 14 Vull el meu nom

IWantMyName

Vull que el meu nom sigui similar a la cerca instantània de dominis, ja que funciona millor si ja teniu en compte un nom. Introduïu l’adreça que vulgueu i vull que el meu nom us informi si és adequat. Si no és així, us mostraran opcions alternatives i preus. També podeu filtrar ocultant dominis no disponibles.

# 15 Geek d’allotjament web

generador de noms de geeks d’emplaçament web

Webhosting Geeks és una eina generadora de nom que us ajuda a trobar un nom únic per a la vostra empresa. Podeu afegir diverses paraules clau a la barra de cerca i afegir filtres per obtenir resultats més específics. Per exemple, podeu triar on es col·locarà el vostre nom d’empresa: al principi, al centre o al final del domini. També podeu definir un límit de longitud de domini (5-30 lletres). Geeks d’hostalatge web us ofereix una opció per cercar noms de dominis .com, .net, .org, .us, .ca, .au i .co.uk disponibles..

Amb aquests 15 generadors de noms de domini útils, no hauríeu de tenir cap problema per trobar un nom de domini disponible que descrigui bé la vostra empresa. Alguna cosa que ens ha faltat? Deixa un comentari a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author