10 millors alternatives de PayPal (actualitzades el 2020)

PayPal ha estat des del 1998. Des de llavors, realment no ha canviat tant …

De fet, amb moltes mesures, ha empitjorat molt més, més normatives i més cares i el mateix servei d’atenció al client difícil d’aconseguir.. Pot ser que arribi el moment de mirar les alternatives de PayPal. ��

No dic que no hagueu d’utilitzar PayPal. Tanmateix, hi ha molts problemes documentats sobre l’ús de PayPal i no fallo a ningú per cercar una alternativa.

Quan PayPal es va llançar per primera vegada, va ser revolucionari. No és sorpresa que la meitat dels fundadors de PayPal siguin multimilionaris.

PayPal es va guanyar tracció quan eBay la va utilitzar per a la majoria de les seves transaccions. Amb els anys, sembla que tothom estava utilitzant PayPal per a transaccions en línia segures.

Avanç cap al 2020 – Ara hi ha tantes altres opcions. Totes són empreses d’èxit però funcionen de manera similar a PayPal. Per què la gent les utilitza??

PayPal no ho fa tot perfectament i moltes alternatives ocupen àrees de lloc. Aquestes altres empreses també van tenir l’oportunitat de trobar un problema amb PayPal i solucionar-lo al seu propi programari.

Vegem les alternatives de PayPal disponibles al Canadà. ����

El Baix Baix

Quan es plantegen problemes amb PayPal o si busqueu una opció de pagament diferent per diversos motius, hi ha moltes alternatives per triar.

El millor programari de pagament global és Square.

La millor solució de comerç electrònic és Stripe.

La millor opció de pagament personal és Venmo.

1. Quadrat: el millor programari de pagament global

Quan sortiu de compres o quan compreu un cafè en una cafeteria local, probablement haureu pagat amb una cosa que sembla:

El sistema de venda de quadrats del Quadrat. La companyia, iniciada per Jack Dorsey per la fama de Twitter el 2009, va començar oferint un ajustament directe als telèfons de la gent. Això permetia a qualsevol acceptar els pagaments amb targeta de crèdit.

Avui, Square gestiona moltes botigues físiques i en línia.

En iniciar una botiga física, una de les primeres preguntes a les que cal respondre és com acceptarà els pagaments amb targeta de crèdit. En el passat, preparar tot per fer-ho era un malson. Ara, tot el que necessites és la tecnologia POS per a iPad i Square.

Les tarifes de Square són comparables a PayPal. Cada operació li costarà un 2,65% de la transacció. Totes les factures de Square de pagament tindran un cost del 2,9% i una tarifa de 0,30 dòlars. Per a totes les vendes de botigues en línia, el servei tindrà un cost de 3,4% i 0,15 dòlars per transacció. Totes les tarifes també es visualitzen fàcilment al sistema.

2. Franja: la millor solució de comerç electrònic

Stripe és la millor empresa d’aquesta llista. Normalment, no diria res, perquè és extremadament subjectiva. Tot el que heu de fer és escoltar els fundadors que parlen de la seva història i veure què fan avui en dia per entendre que estan intentant millorar el món per a les persones.

L’empresa va començar a fer els pagaments de comerç electrònic fàcil i senzill per a tots els propietaris d’empreses. Stripe s’utilitza en totes les solucions de comerç electrònic més populars com Shopify, WooCommerce, Wix i Squarespace.

Originalment, només hauríeu de llançar algunes línies de codi al vostre lloc web per anar-hi. Encara podeu fer-ho ara, però a totes les plataformes principals, només podeu instal·lar una aplicació o complement.

Els honoraris a banda es situen en el 2,9% i 0,30 dòlars per transacció. Si creeu una botiga de comerç electrònic que Stripe és una opció sòlida.

3. Venmo: la millor opció de pagament personal

Venmo és la meva opció favorita personal d’aquesta llista. Quan era petit, pensava que les transferències de diners serien fàcils i futuristes. Sempre vaig suposar que quan vaig arribar a ser adult només podia agafar el canell per algú i pensar en quants diners volia donar-los.

No hi arribem del tot. Tot i això, només podem obrir Venmo als nostres telèfons i enviar als nostres amics 10 dòlars per la pizza que acaben de fer per nosaltres.

Gairebé gairebé hem arribat a un futur futurista, on això donarà diners a algú:

Fins llavors, només utilitzarem Venmo.

Venmo és lliure d’utilitzar amb el vostre compte bancari o targeta de dèbit. Fins i tot podeu pagar persones amb la vostra targeta de crèdit, però incorreu en un 3% de quota. El servei de pagament també ofereix la seva pròpia targeta, anomenada targeta Venmo, que ofereix tota una sèrie de beneficis.

La recollida de diners al vostre compte bancari també és gratuïta i els diners arribareu en un dia. Si voleu una transferència instantània, se us cobrarà una quota d’1% a un mínim de 0,25 $ i a un màxim de 10 $.

De vegades es pot carregar lentament l’aplicació, sinó que només és perquè els servidors estan rebent milers de transaccions cada segon.

4. Skrill – Transferències internacionals de diners

Aquesta indústria està plena de noms fantàstics, però Skrill guanya la competició pel que fa al nom. Sembla que alguna cosa hauria de batre el capità Marvel.

Skrill actua com una cartera digital que permet enviar i rebre diners. Enviar diners internacionalment sempre ha estat un problema, però a Skrill ho podeu fer per un 1,9%. Skrill ho facilita només necessiteu una adreça de correu electrònic.

Skrill també fa altres coses, com oferir un prepagament. El que Skrill fa el millor és la transferència internacional de diners.

5. Zelle – Transferències de bancs fàcils

Zelle és bastant similar a Venmo. Van sortir al mercat d’una altra manera. Venmo va anar després del consumidor final i Zelle va anar després dels bancs. Totes dues eren bones estratègies i han donat els seus resultats.

En funció del banc que utilitzeu (la majoria dels bancs ho ofereixen), només heu de saltar l’aplicació que feu servir per a la banca mòbil. A continuació, només cal que seleccioneu una persona per pagar en funció del seu número de telèfon o adreça de correu electrònic. A continuació, envieu la quantitat de diners que voleu enviar.

Els diners aniran directament al seu compte bancari des del vostre compte bancari. De la mateixa manera que Venmo, no hi ha cap quota per utilitzar Zelle tret que utilitzeu una targeta de crèdit, en aquest cas hi haurà una quota del 3%.

6. Google Pay: opció segura de pagament mòbil

Google Pay és la manera més segura de pagar de manera mòbil.

Tot el que heu de fer és fer lliscar la pantalla de bloqueig del telèfon en un terminal de pagament que l’accepta.

La manera de Google Pay ho protegeix tot és mitjançant un procés de tokenització. Porta la targeta de crèdit o de dèbit i crea un testimoni per representar-lo. Això fa que ningú us pugui robar informació de la targeta.

Es continua cobrant la vostra targeta de la manera que es cobra normalment, però es fa de forma segura.

7. WePay: pagaments integrats per a plataformes

WePay va ser creat per ser un millor PayPal. Bàsicament, vol deixar que els usuaris acceptin els pagaments en línia sense crear res més que un compte WePay per fer-ho.

Funciona de manera similar a PayPal, però ha centrat el seu enfocament en ser lliure de molèsties.

WePay facilita les tarifes de transacció. O bé cobra un 3,5% del preu total o un mínim de 0,50 dòlars per transacció.

El servei s’ha convertit en una opció popular per a molts sense ànim de lucre, especialment sense ànim de lucre per a principiants. També ha crescut una reputació estel·lar per al servei al client.

8. Amazon Pay: utilitzeu mètodes existents

Amazon Pay és l’opció de pagament més senzilla. Tot el que realment fa és estalviar el temps que triga a ingressar en una targeta de crèdit. Només et permet utilitzar una opció que ja has utilitzat a Amazon. Ja que probablement ja utilitzeu Amazon, utilitzar Amazon Pay té molt de sentit.

Pel que fa a les coses, si ja ets un comerciant d’Amazon i estàs obrint la teva botiga de comerç electrònic, acceptar pagaments mitjançant Amazon Pay facilita la conservació de totes les transaccions en un mateix lloc..

Amazon Pay també ofereix seguretat afegida, ja que no comparteix la vostra informació completa amb ningú de qui vagi comprant productes.

9. Pagaments de compra: la millor opció de compra

Si teniu una botiga Shopify, els pagaments de Shopify faciliten la recollida de pagaments dels vostres clients. Si els vostres clients han comprat en un altre lloc web de Shopify, probablement ja tindran la seva informació emmagatzemada i preparada per anar.

Shopify ha creat Shopify Payments com a alternativa a l’ús de processadors de pagaments de tercers si heu creat una botiga a la plataforma de comerç electrònic.

Les tarifes per als pagaments de Shopify són exactament les mateixes que Stripe, tret que actualitzeu a un compte Advanced Shopify.

10. Bitcoin o una altra cripta: opció privada

A mitjans de desembre del 2017, tothom pensava que Bitcoin assumiria el món de la moneda. Tothom pagaria sense lliurar cap informació financera sensible ni un compte bancari.

Això no va passar exactament, però fa temps que la gent paga amb Bitcoin.

El procés pot ser confús per a algunes persones i no és la manera més estable de fer pagaments ja que el preu de Bitcoin o d’altres criptocurrencies fluctua cada dia.

Haureu de comprar una mica de criptomoneda en un intercanvi com ara Coinbase.

El següent pas és utilitzar una cartera de despeses per poder comprar alguna cosa amb BitPay.

A continuació, envieu el pagament que voleu efectuar. No publica cap informació personal i és relativament instantània.

Les úniques tarifes que comporta són les de les borses on adquireix la vostra criptomoneda i la tarifa d’un miner. La tarifa d’un miner actua com a comissió de transacció i cobreix qualsevol despesa de xarxa d’enviament del vostre Bitcoin. Les tarifes solen ser inferiors al dòlar.

Problemes amb PayPal

Com que tota la llista és mostrar alternatives a PayPal, anem a veure per què la gent no vol utilitzar més el PayPal. Heck, fins i tot hi ha llocs web que es comprometen a traspassar PayPal.

Actua com un banc, però no és un

PayPal és just on vol ser. Té la llibertat d’actuar com un banc, però no té cap normativa com un banc propi.

Ofereix tots els serveis d’un banc, incloses les targetes de crèdit i dèbit, tot i que no ofereix la mateixa protecció que oferirà un banc. Aporten milions de transaccions amb els seus clients i tenen grans diners.

No us ha d’ajudar de la mateixa manera que ho és un banc. Els bancs han de mantenir la seguretat i tenir un servei sòlid d’atenció i resolució al client.

El compte sobtat es congela

Aquests problemes estan ben documentats a Internet. PayPal congelarà els comptes del no-res.

D’acord, us podeu pensar: “Alguna cosa ha de provocar això”.

Mal. Passa completament a l’atzar.

“Bé, només ho descongelaré.”

Bona sort!

El procés per descongelar el vostre compte és un procés complet de verificació de la identitat que es necessita per sempre. Això pot resultar frustrant quan necessiteu processar pagaments per al vostre negoci o pagar a un venedor.

Atenció al client dolent

Si us agrada llegir sobre la gent enfadada, només Google, “Històries d’atenció al client de PayPal”.

Tots estan molt malament.

El servei d’atenció al client de PayPal és conegut per ser menys que una tecnologia expert i els temps d’espera són una queixa habitual. Un compte de primera mà a LinkedIn mostra una situació que s’ha repetit moltes vegades.

Altes taxes

Les tarifes són elevades per PayPal. Cada transacció cobra 0,30 dòlars i després un 2,9% del total. La quantitat és realment útil. Moltes tarifes alternatives són molt inferiors.

Estafes

Si en els últims anys heu intentat vendre alguna cosa a Craigslist, us veureu inundats de missatges de gent amb una gramàtica deficient que intenten estafar-vos tot allò que veniu.

Tots ells fan servir PayPal per fer-ho. El servei fins i tot té una pàgina dedicada a avisar la gent contra la estafa.

Embolicant-lo

PayPal continua treballant per a una part enorme de la població. Segueixen sent líders en transaccions en línia.

Sempre hi ha raons per buscar alternatives en una indústria i aquesta no és diferent. Amb els anys, han augmentat moltes alternatives per oferir solucions per a la tramitació de pagaments. Provar-ne alguns no és mai una mala idea.

Alternatives Paypal – FAQ

Hi ha alternatives de PayPal?

Sí, hi ha infinites alternatives de PayPal. Algunes de les més populars són Stripe, Venmo i Square.

Què puc utilitzar en lloc de PayPal?

Depèn del que utilitzeu actualment PayPal. Per als pagaments personals, Venmo és una opció fantàstica. Per a transaccions comercials es pot utilitzar Square. Per a un processament de pagament estrictament del comerç electrònic, Stripe és la millor opció.

Qui és el màxim competidor de PayPal?

Actualment, Square és el major competidor de PayPal.

Puc utilitzar PayPal al Canadà?

Si, tu pots.

Quins són els honoraris de PayPal per rebre diners?

La taxa per cada transacció és de 0,30 USD i el 2,9% de la transacció.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author