Parhaat kanadalaisten yritysten sähköpostinhoitopalvelut vuonna 2020

Okei, emme lyö pensaan ympärillä. Kun yrität kasvattaa yritys- ja tilaustasi, loistava sähköpostin palveluntarjoaja on kriittinen auttaa sinua optimoimaan sähköpostiominaisuutesi.

Monet sähköpostit lähetetään vektori kuvaHei, rakastamme myös kaikkia muita toimistokeskusteluja, mutta viime vuosina sähköposti on ollut numero yksi tapa kommunikoida ja levittää arvokasta tietoa Internetissä, Lähes 250 miljardia sähköpostia lähetetään päivittäin.

… Ja sillä on noin neljä miljardia sähköpostitiliä ympäri maailmaa (yli puolet maailman väestöstä), ja se on ohittanut melkein minkä tahansa muun viestintävälineen, jonka voit kuvitella..

Ei siis ole yllättävää, että niitä on satoja sähköpostin isännöintipalveluntarjoajat, Jotkut ovat melko hyviä ja toiset eivät ole niin hienoja hoitaessasi yrityksesi sähköpostitilejä. Ja vaikka täällä ei ole yhdenmukaista vastausta sähköpostisi isännöintisuunnitelmiin, sinulla on tarpeeksi mennä auttamaan sinua tekemään älykäs päätös siihen mennessä, kun olet valmis lukemaan tämän.

Ennen kuin sukellamme, haluan käsitellä kysymystä kaikkien mielessä … Voinko käyttää vain ilmaista sähköpostipalvelinta?

Ilmaisen verkkopohjaisen sähköpostipalvelun käyttämisessä henkilökohtaiseen kirjeenvaihtoon ja digitaalisen kuponkien keräämiseen ei ole mitään vikaa (# 20% offbeotch).

Jos kuitenkin haluat ottaa vakavasti otetuksi jatkuvasti kehittyvässä online-liiketoiminnan maailmassa, sinun kannattaa käyttää tehokkaampaa ratkaisua, jonka avulla voit luoda isännöidyn sähköpostin @ yourdomain.com enemmän amatööri @ gmail.com tai @ hotmail.com (taivas varjele).

Hidasta – sinulla on paljon vaihtoehtoja

Nyt, ennen kuin olet pelästynyt näennäisesti loputtomasta päivitysvirrasta ja uusista ostoista, sinun on pakotettava saamaan verkkosivustosi toimintaan ja tekemään jotain tällaista …

Hengitä vain syvään ja rentoudu. ��

Sinun ei tarvitse vielä investoida toinen 10–20 dollaria / kk saadaksesi pääsyn tähän tärkeään ominaisuuteen.

Itse asiassa, jos tiedät mitä olet tekemässä, voit itse suojata rajoittamattoman määrän @ omaverkkotunnus.com sähköpostitilejä osana normaalia web-hosting-palveluasi.

Auttaaksesi sinua sivuttelemaan huijausyrityksiä ja huijausyrityksiä, jotka pyrkivät jakamaan sinut ja kovasti ansaitut rahat, olemme laatineet nopean luettelon vuoden 2020 kolmesta parhaasta verkko- ja sähköpostipalvelupalvelusta joka antaa sinulle ilmaisen pääsyn kaikkiin @ omaverkkotunnus.com sähköpostitileihin, joita sydämesi haluaa.

Mennään sen jälkeen.

TL; DR Ole hyvä!

Kiireessä? Ei hätää, meillä on sinut. Jos sinulla ei ole aikaa lukea koko arvostelua ja haluat meidän jatkavan ja kaatamalla papuja, olemme vain kanssasi.

Jos haluat saada suurimman bang-vastineesi, niin sinun kannattaa käydä mukana SiteGround. Ne tarjoavat kohtuuhintaisen isännöintipalvelun luotettavimmalla käyttöajalla, salamannopeilla latausaikoilla, rajoittamattomalla sähköpostitilillä ja fantastisella asiakastuella. Vakavasti… Rakastamme näitä kavereita.

Etkö ole vielä myynyt? Ei hätää, meillä on enemmän sinulle. Jatka lukemista.

Kuinka me arvioimme nämä isännät

Jos olet yksi niistä “erityisistä” ihmisistä, jotka tuntevat pakkoa kääntyä 32 sivun värikoodattu sideaine tutkimaan kaikkia yli 50 dollarin ostoksia (ei arviointia, olemme olleet siellä), niin voit siirtyä kotisivullemme oppiaksesi web-hosting-arvostelut prosessi yksityiskohtaisemmin.

Lyhennetty versio on kuitenkin, että olemme johtaneet kehitysryhmää, joka rakentaa ja ylläpitää asiakassivustoja (900 niistä tällä hetkellä) yli kymmenen vuoden ajan.

Käsittelemiemme projektien kovan pituuden myötä meillä on ainutlaatuinen käytettävyyttä ja latausaikaa koskevat tiedot (joita ei ole saatavana suurelle yleisölle), jotka menee takaisin yli 10 vuotta.

Joukkomme matemaattiset nerokset ovat olleet riittävän ystävällisiä kootaksemme meille joitain kaavioita ja tilastollisia analyysejä, jotta voimme tarjota sinulle tarvitsemasi raakatiedot, jotta voisit lopullisesti päättää, mikä sähköpostisi isännöintipalvelu sopii tarpeisiisi..

Mitä etsiä Web + Email Host -palvelimesta

Jos haluat rekisteröityä verkkoisäntällä, joka takaa vähintään 12 kuukauden ajan tuskallinen asiakastekniset kysymykset, olematon käyttöaika, ja niin epämiellyttävää asiakaspalvelua että sinulla on kirjaimellisesti houkutus laittaa hiuksesi tuleksi turhautuneena … Sitten haluat mennä halvimmalle mahdolliselle web- / sähköpostipalvelimelle.

Mutta aiomme olettaa, että olet rakastunut noihin reheviin lukkoihin, joten autamme sinua tänään selvittämään tarkalleen mihin kriteereihin sinun tulisi keskittyä vertaamalla mahdollisia sähköposti- ja web-isännöintipalveluita..

Nimittäin sinun pitäisi etsiä sähköpostia / verkkoisäntäjältä:

  • Ilmainen rajoittamaton sähköpostitili
  • Imap- ja Pop3-sähköpostin toimitus
  • Nopeat ja luotettavat käyttöajat
  • Laadukas asiakastuki

Älä huoli … Jokainen isäntä, jota aiomme suositella, läpäisee nämä kriteerit lentävillä väreillä.

Ilmainen rajoittamaton sähköpostitili

On olemassa monia yrityksiä, jotka veloittavat kohtuuttoman veron jokaisesta sähköpostitilistä (joo, katsomme sinua GoDaddy).

Joskus ylöspäin 5 dollaria / tili kuukaudessa. Tämä on puhdasta repiä, ja jos näet yrityksen mainostavan ”Halvat sähköpostitilit”, sinun pitäisi juoksua mäkeä kohti.

Kaikki suolansa arvoiset verkko- / sähköpostimahdollisuuspalvelut tarjoavat sinulle rajoittamattoman määrän sähköpostitilejä (tai vähintään 25+) ehdottomasti ilmaiseksi osana tavanomaista isäntäpakettia.

imap & Pop3-sähköpostin toimitus

Tämä on vakio-ominaisuus useimmissa sähköpostipalvelimissa. Jotkut siellä olevista halvoista isännistä käyttävät vanhentuneita sähköpostin toimitustapoja, jotka avaavat sinulle ja sisäiselle kirjeenvaihdollesi lukemattoman määrän mahdollisia turvallisuusriskejä.

Tee itsellesi palvelus ja varmista, että se tapahtuu Mikä tahansa valitsemasi isäntä tarjoaa Imap- ja Pop3-sähköpostin jakelun. Nämä turvastandardit varmistavat, että yksityiset sähköpostisi pysyvät hyvin … yksityisinä ja estävät tietojesi joutumisen vääriin käsiin (ts. Kilpailijat ja hakkerit).

Monille pienille yrityksille sähköpostin toimittavuus on säilymisen kysymys. Kun olet kirjautunut sähköpostipalvelimeen ja turvannut yrityksesi sähköpostin, suosittelemme integroimaan se omistettuun sähköpostimarkkinointipalveluun. Palvelut, kuten Constant Contact, MailChimp, Aweber ja ActiveCampaign, lisäävät dramaattisesti sähköpostin toimittavuutta, joten viestisi saavuttavat suunnitelmansa määränpäähän ilman kiinnitystä.

Nopeat ja luotettavat käyttöajat

Sillä ei ole väliä, jos sinulla on rajaton määrä sähköpostitilejä ja liiallinen tallennustila, jos verkkosivustosi ei ole verkossa riittävän kauan, jotta ihmiset voivat käyttää sisältöäsi nopeasti ja tosiasiallisesti löytää syyn sähköpostitse sinulle!

Verkkosivustomaailmassa ei ole olemassa joukkoa “ilmaisia ​​bonuksia” tai “ylimääräisiä markkinointihyötyjä”, jotka voisivat korvata huonoa käyttöaikaa ja hidasta nopeutta. Haluat varmistaa, että jokaisella valitsemallasi isäntällä on vähintään 99,5% käyttöaika ja latausnopeudet ovat nopeampia kuin 1 200 ms.

Laadukas asiakastuki

Inhoan räjähtää kupliasi täällä, mutta jos päätät hypätä oman verkkosivustosi rakentamisen ja ylläpidon maailmaan, niin olet menossa Tarvitsemme asiakastukea jossain vaiheessa. Se on väistämättömyys, joka kohtaa kaikki verkkovastaavat.

Ja kun se vihdoin tapahtuu (luota meihin, niin tulee), sinun kannattaa varmistaa, että käyttämäsi isännöintipalvelu tarjoaa täysin saatavissa olevaa ja erittäin tehokasta asiakastukea auttaaksesi sinua varmuuskopioinnissa ja toiminnassa mahdollisimman nopeasti..

Etsi yrityksiä, jotka tarjoavat 24/7 live chat tai puhelintuki ja muista tutustua reddit- ja web-hosting-foorumeihin arvioidaksesi yleistä mielipidettä yrityksen asiakaspalvelusta.

Kun tämä kaikki on poissa käytöstä, sukeltakaamme vuoden 2018 kolmeen parhaaseen sähköpostipalvelupalveluun!

1. Zoho

Jatkuvasti kehittyvä ja paraneva palvelu Zoho-liittymä on sijoitus, joka maksaa osinkoja.

Kustannus: 1,00 dollaria / kuukausi Liteltä 4,00 dollaria / kuukausi Premium-hinnasta
Tuki: 24/7 Live chat ja Call center

Zoho on täällä selkeä voittaja. Totta puhuen, vaikka sen kaikki ominaisuudet ja laajennukset olisivatkin keskimääräisiä, se voittaisi silti pelkän määrän ja soveltuvuuden vuoksi. Mutta onneksi tämän sähköpostin isännöintipalvelun kaikki puolet ovat korkealaatuisia, mutta edulliseen hintaan.

Zoho on saanut ratkaisun melkein kaikkiin mahdollisiin sähköpostin isäntäongelmiin, ja tarkoitan sitä kirjaimellisesti. Olipa kyseessä yksi loputtomasti räätälöityistä sovelluksista tai saumaton integrointi muihin tunnettuihin palveluihin (dropbox jne.), Zoho antaa sinulle kattavuuden.

Ilmainen esittelypalvelu

Zoho on upea palvelu, mutta siellä on paljon muita sähköpostinhoitopalveluita yrityksen harkitsemiseksi, joten miksi haarroittaa käteisellä tästä?

Sieltä ilmainen palvelu tulee. Zohon lyhennetty versio on saatavana ilmaiseksi toistaiseksi. Antaa sinulle niin paljon aikaa kuin sinun täytyy harkita täysversion ostamista.

Ilmainen versio on saatavana vain viidelle käyttäjälle, joten kasvavalle yritykselle maksettu suunnitelma on tarpeen. Mutta olemme varmoja, että vaikka tämä ei olisi tilanne, Zoho Forever Free sallii sinut silmäilemään maksetun tuotteen näkymiä muutenkin.

Ilmatiivis suojaus

Koska huippuluokan suojaus on vakio ja ylimääräiset S-MIME-salausprotokollat ​​Premium-suunnitelman kanssa, sähköpostisi ovat varmasti turvallisia Zohon kanssa.

Heillä on kaikki tietojenkalastelu- ja roskapostisuodattimet, joita odotat laadukkaalta sähköpostipalvelulta, ja keskimääräistä korkeamman tietosuojakäytännön lisäbonuksella. Kaikki tämä yhdistää tehdä heidän turvallisuudestaan ​​kovaa ja monipuolista.

Related: Tietojenkalastelusivustojen paljastaminen Web Analyticsin avulla

Lukuisia laajennuksia

Voisin kirjaimellisesti kirjoittaa tuhat plussanaa kaikille Zohon sähköpostipalvelun niche-ominaisuuksille, mutta yritän tehdä yhteenvedon.

On selvää, että Zohon loputtomalla isäntälaajennuksella he yrittävät olla ainoat sähköpostipalvelupalvelut, joita ikinä tarvitset (ja jos kysyt meiltä, ​​he ovat). Epätodennäköisessä tilanteessa ei löydä tiettyä laajennusta, edes heidän Mail Lite Lite -suunnitelmassaan on integroitu laajennuskehityspaketti; tarkoittaa, että voit muuttaa palvelua millä tahansa tarvitset.

Haluatko käyttää sitä tien päällä Zohon integroidussa iOS- ja Android-mobiilisovelluksissa, ottaa käyttöön edistynyttä sähköpostin reititystä tai määrittää verkkotunnuksen aliaksia (mainitakseni vain muutamia ominaisuuksia), et tule rajoitettua. Siellä on hyvin vähän mitä et voi tehdä Zohon kanssa.

Työkalu yhteistyöhön

Sähköposti saattaa olla yleisin tietomuoto, mutta on tunnettu tosiasia, että sosiaalinen media antaa sille rahaa.

Zoho syntetisoi molempien parhaat puolet luomalla saumattoman järjestelmän sisäiseen viestintään.

Streams-ominaisuuden avulla voit olla vuorovaikutuksessa sähköpostiviestien sisällön ja muiden ilmoitusten kanssa sosiaalisen median tyyliin, jolloin kollegat voivat tykkää, kommentoida ja jakaa helposti.

Tämä lisätty viestintäkerros tekee Zohosta yhden innovatiivisimmista ja intuitiivisimmista sähköpostipalveluista, joka antaa sille kiistatta kilpailuetua..

2. SiteGround

Paras kokonaisvaltainen isäntä sähköpostiosoitteelle / HINTA / NOPEUS / PÄIVITTÄIN + bonukset ja asiakastuki (3,95 dollaria / kuukausi)

Lataa aika: 475Ms
Käyttöaste: 99,95%
Kustannus: $ 3,95 / kk
Tuki: Live Chat

Ei ole mikään salaisuus, että olemme suuria SiteGround-faneja (ja olemme olleet jonkin aikaa). Yli 7 vuoden ajan, kun olemme käyttäneet SiteGroundia sekä omille että asiakkaidemme verkkosivustoille, suorituskykyyn, tukeen ja saamamme palvelun laatu on ollut huomattavaa. He ovat yksi harvoista verkkopalvelupalveluista, jotka eivät vain “aseta ja unohda” isännöintiinfrastruktuuriaan.

He päivittävät säännöllisesti (ja korvaavat kokonaan) datakeskuksen palvelimet ja ovat sitoutuneet jatkamaan hienosäätöstään palveluissaan tarjotakseen parhaan isännöinnin planeetalla. Vaikka heillä ei ole puutteita, he ovat kaukana paras verkko- ja sähköpostipalvelin olemme koskaan käyttäneet.

99,95% Uptime & Suuri kuormitusnopeus

Ensinnäkin SiteGroundin perustavanlaatuisimmat verkko- ja sähköpostimahdollisuuspaketit ovat uskomattoman luotettavia. SiteGround tarjoaa vahvan 99,95%: n käyttöajan viimeisen 12 kuukauden aikana ja tarjoaa sellaisen luotettavuuden, joka yleensä varataan useammalle VPS- ja omistettu hosting-asiakkaalle. Luottakaa meihin, SiteGround-palvelun avulla sinun ei tarvitse koskaan huolehtia pitkistä seisokkeista tai selittämättömistä palvelinkaatumista.

uhri Ms latausnopeudet keskimäärin 475 SiteGround on myös nopein verkko- / sähköpostipalvelin, jonka olemme koskaan tarkistaneet, ja takaamme, että et koskaan menetä potentiaalista asiakasta tai asiakasta viivästyneelle verkkosivustolle enää koskaan..

Ilmainen rajoittamaton sähköpostitili & Suuret postilaatikot

Kaikki SiteGround-hosting-paketit ovat vakiona varustettuna rajattomalla määrällä sähköpostitilejä ja runsas postilaatikkoko.

Jopa ”Startup” -suunnitelma tarjoaa 2000 Mt postilaatikon koon ja jopa 400 sähköpostin lähettämistä tunnissa.

Uskomattomat turvaominaisuudet

Lisäksi loistava käytettävyys, nopea latausnopeus ja rajoittamaton sähköpostitili, SiteGround tarjoaa asiakkailleen myös pääsyn lukuisiin turvaominaisuuksiin, jotka pitävät sähköpostisi ja verkkosivustosi turvassa uteliailta ja hakkereilta..

Kaikille uusille asiakkaille annetaan pääsy a ilmainen SSL-sertifikaatti, Imap ja Pop3-sähköpostin toimitus ja ilmainen CDN. Ei kovin paha savukkeiden pakkauksen hinnan suhteen (voi, ja SiteGround ei myöskään anna sinulle keuhkosyöpää … joten siellä on.)

3. Isäntävastaanotin

Erittäin edullinen palvelu upeilla ominaisuuksilla ja käyttöaikoilla

Lataa aika: 601Ms
Käyttöaste: 99,4%
Kustannus: $ 2,99 / kk
Tuki: Live Chat

Naurettavasta kuulostavasta nimestään huolimatta (tarkoitan c’mon-tyyppejä… mitä alligaattoreilla on yhteistä isännöinnissä ja sähköpostissa?), Hostgator tarjoaa joitain liiketoiminnan parhaista sähköposti- ja web-hosting-paketeista hintaan, joka on lähes lyömätön.

Vaikka heidän käytettävyytensä ja latausnopeutensa eivät ole täysin samoja kuin SiteGround, ottaen huomioon, että heidän isännöintipalvelut maksavat melkein mitään, et todellakaan voi mennä pieleen tämän poikkeuksellisen korkealaatuisen (jos tosin typerästi kuulostavan) sähköpostipalvelimen kanssa.

Suuri käyttöaika & Lataa nopeudet

Vain 2,99 dollaria kuukaudessa Hostgator tarjoaa käyttöaikaa, joka on vain 0,01% pienempi kuin SiteGroundin, alle 75%: n kustannuksista. Yhtä lailla vaikuttavat latausajat (601 Ms) Hostgator on ylivoimaisesti markkinoiden edullisin sähköpostipalvelin tarjoaman palvelun laadun suhteen.

Rajoittamaton sähköpostitili upeilla turvaominaisuuksilla

Hostgator tarjoaa pääsyn rajoittamattomaan määrään sähköpostitilejä, jotka kaikki on varustettu Pop3: n ja SMTP: n (yksinkertainen postinsiirtoprotokolla) toimituksella, ja lisätyn Hostgatorin Spamassassin-ominaisuuden lisäbonuksen (riippumatta siitä, minkä hosting-paketin valitset ostamasi). estääksesi sinua ja työntekijöitäsi tarttumasta Saudi Princesiin pyytämällä ”Pieni 7000 dollarin laina”)

Poikkeuksellinen asiakastuki

Kuten kaikissa isännöintipalveluissa, suosittelemme, Hostgator tarjoaa 24 tuntia vuorokaudessa tapahtuvaa suorakeskustelua tai puhelintukea jotta voit pitää verkkosivustosi ja sähköpostitilisi sujuvasti riippumatta kellonajasta.

Saatuaan kymmeniä tarkoituksellisesti hämmentäviä ja hieman naurettavia (anteeksi jälleen Diane!) -Tukikyselyitä, meitä poisti helppous ja nopeus, jolla heidän edustajansa auttoivat meitä.

4. A2 HOSTING

Suuri arvo hintaan, jonka maksat

Lataa aika: 601Ms
Käyttöaste: 99,1%
Kustannus: $ 3,92 / kk
Tuki: Live Chat

Listamme lopullinen palvelu A2 Hosting on varustettu monilla erinomaisilla ominaisuuksilla ja tarjoaa asiakkailleen nopean ja luotettavan suorituskyvyn, joka on ehdoton alennus maksamastasi hinnasta..

Toisin kuin SiteGround ja HostGator, heidän halvin hosting-suunnitelmansa – A2 lite hintaan 3,92 dollaria / kuukausi – antaa sinulle pääsyn vain 25 sähköpostitilille (bummer). Ottaen kuitenkin huomioon poikkeuksellisen suorituskyvyn ja lisäominaisuuksien runsauden, meillä on vaikea pitää tätä vastaan ​​heitä vastaan.

25 sähköpostitiliä, joilla on hyvät turvallisuusstandardit

Vaikka olimmekin hieman pettyneitä siihen, että A2 tarjoaa Lite-hosting-paketissaan vain 25 sähköpostitiliä (rajoittamaton kaikille muille), heidän vaikuttava suorituskyky ja runsaasti lisäominaisuuksia enemmän kuin korvaa tämän pienen rikkomuksen.

Sinulla ei ole vain pääsy perinteisiin Imap- ja Pop3-toimitusvaihtoehtoihin, mutta A2-hosting tarjoaa myös Imap SSL: n ja Pop3 SSL: n avulla viestien salaamisen edelleen ja antaa sinulle ja organisaatiollesi täydellisen mielenrauhan..

Suuri käyttöaika & Nopeat latausajat

Vaikka nopeuden ja luotettavuuden suhteen ne eivät täysin vastaa SiteGround-vaatimuksia, ero on nimellinen maksamallesi hinnalle. Kanssa 99,91% käyttöaikaa ja uskomattoman nopea 625 Ms: n latausajat, A2 varmistaa, että verkkosivustosi pysyy toiminnassa ja toimittaa asiakkaidesi tarvitsemasi sisällön nopeasti oikeaan aikaan, joka kerta.

Poikkeuksellinen asiakastuki

Ennen jokaista julkaisemistamme tarkistusta on aina tehtävä asiakastukitiimi heidän askeleensa läpi lähettämällä kärsivällisesti sarjan yhä enemmän teknisiä ja muunneltuja lippuja.

Paljon yllätykseemme, A2: n 24/7 asiakastuki on erittäin herkkä ja pahasti tehokas. Huolimatta siitä, kuinka labyrintinen pyyntömme oli, heidän tukihenkilöstönsä käsitteli sen nopeasti, kohteliaasti ja korkeatasoisella ammattitaidolla.

Upeat verkkosivustojen suojausominaisuudet ja ilmainen SSL

Koska olet (toivottavasti) postiviestit sähköpostisi isännöintipalvelun lisäksi tavanomaisella verkkosivustollasi, tulet mielelläni kuulemaan, että A2-hosting, kuten SiteGround, tulee kalustetuksi täynnä uusimpia suojausominaisuuksia ja tarjouksia varmistaaksesi, että verkkosivustosi on kaikki paitsi “hakkerointi todisteet”.

Tarjoamalla ilmaisen SSL-sertifikaatin kaikille uusille asiakkaille sekä ilmaisen Cloudflare CDN: n, uuden Relic-palvelimen seurannan ja paljon muuta, voit levätä helposti tietäen, että A2: lla on sinut ja verkkosivustosi katettu.

Viimeiset ajatukset sähköpostin ylläpidosta

Etsitkö yhtä sähköpostitiliä uusimmalle blogillesi tai kymmeniä uusia yritystilejä tuolle eeppiselle käynnistykselle, jonka käynnistät ystävien kanssa, tässä lyhyessä oppaassa tarkastelemasi kolme palvelua eivät petä.

Kerro meille, minkä valitset alla oleviin kommentteihin, ja kuten aina, jos sinulla on kysyttävää, kommentteja, huolia tai palautetta, ota rohkeasti yhteyttä ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.!

Saatat pitää myös:

  • Paras verkkosivustojen rakentaja

Viitteet ja kuvapisteet:

  • ByarvitSolutions.com
  • PointCloser.com
  • WebSeoMarketers.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author