SiteGround: estadístiques de rendiment i revisió dels darrers 24 mesos (2020)

SiteGround HostingSiteGround: amfitrió web recomanat

SiteGround és un popular proveïdor d’allotjament compartit que ofereix als usuaris múltiples opcions d’allotjament diferents.

Aquests inclouen allotjament de WordPress, hosting al núvol i fins i tot servidors dedicats.

Fa més de dos anys que controlem el pla compartit “Startup” més barat de SiteGround.

Hem pagat un compte d’allotjament compartit, hem creat un lloc de proves en directe i hem seguit de prop el seu rendiment amb una eina de tercers per proporcionar aquesta revisió transparent i imparcial.

En general, SiteGround és el lloc d’allotjament a la part superior de totes les empreses d’allotjament web tant en temps de treball (99,99%) com en velocitat (673ms). El seu equip d’atenció al client és amable, ràpid i amable. Tots els plans inclouen un CDN, certificat SSL i comptes de correu electrònic.

Aquí teniu un desglossament en profunditat de tots els avantatges i els contres.

Informació general & Visió general de l’allotjament

EL NOSTRE VERDICT: Amfitrió fiable amb el millor servei d’atenció al client
VELOCITAT: 673 ms (Mitjana de febrer de 2018 a gener de 2020)
ACTUALITZACIÓ: 99,99% (Mitjana de febrer de 2018 a gener de 2020)
SUPORT: Xat en directe 24/7
APPS: Admet més de 500 aplicacions
CARACTERÍSTIQUES: Amplada de banda no modificada, emmagatzematge de 10 GB, creador de llocs web i correu electrònic gratuït
PLANES D’ACOLLIDA: Servidors compartits, WordPress, Cloud, Revendedor, Empresa i dedicats
TRANSFERIMENT DEL LLOC No gratuït
PREU: A partir de 3,95 dòlars / mes (renova a 11,95 dòlars / mes)

Avantatges d’utilitzar SiteGround Hosting

SiteGround comença fortament amb un 99,99% de temps de treball, velocitats per sobre de la mitjana i tones de funcions addicionals perfectes tant per a principiants com per a usuaris potents.

1. Bona actuació: 99,99% de temps de servei durant els darrers 24 mesos

Totes les nostres revisions d’allotjament es basen en almenys 24 mesos d’estadístiques reals i dades en brut.

El rendiment en temps de SiteGround ha estat gairebé perfecte en aquest temps. El 99,99% de mitjana els situa entre els amfitrions més fiables que hem revisat.

Un temps de vida confiable com aquest fa que els visitants del lloc web siguin feliços. Però el que és més important, significa que el vostre lloc està gairebé garantit que treballa durant tot el dia i, per tant, no us en perdreu quan els vostres clients vulguin fer una compra..

A continuació es mostren els resultats mensuals de Pingdom, la nostra eina de seguiment de tercers.

Temps de funcionament mitjà dels dotze últims mesos:

 • Temps de funcionament mitjà de gener de 2020: 99,92%
 • Temps de funcionament mitjà de desembre de 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà de novembre de 2019: 100%
 • Octubre del 2019 de mitjana de temps: 100%
 • Horari mitjà de setembre de 2019: 99,99%
 • Agost de mitjana mitjana d’agost de 2019: 99,99%
 • Temps de funcionament mitjà de juliol del 2019: 99,98%
 • Temps de funcionament mitjà del juny del 2019: 99,99%
 • Temps de funcionament mitjà de maig del 2019: 99,98%
 • Aptitud mitjana de l’abril del 2019: 100%
 • Temps de funcionament mitjà del març del 2019: 99,99%
 • Temps de funcionament mitjà de febrer de 2019: 100%

lloc web-rendiment-24 mesosLloc de proves en viu: hostingfacts-siteground.com | Mitjana temps de funcionament i velocitat: 24 mesos+

2. Temps de càrrega superior a la mitjana (673ms)

La velocitat del lloc és fàcilment el segon factor més crític a l’hora d’escollir un amfitrió.

Per començar, la investigació de Google demostra que el 53% de les persones marxaran si no es carreguen les vostres pàgines en tres segons.

A més, no podeu fer molt per arreglar un host lent. Pot ser que pugueu comprimir imatges per alleugerir el seu pes. Pot ser que pugueu carregar-los a través d’un CDN per exercir certa pressió del servidor. Però, un cop un amfitrió lent? Sempre un amfitrió lent.

Afortunadament, no us haureu de preocupar amb SiteGround. El seu temps de càrrega superior a la mitjana de 673ms no és el més ràpid que hem vist, però situa SiteGround prop dels 10 primers a la velocitat.

Temps de càrrega mitjà del lloc:

SiteGround-2019-2020-estadístiquesSiteGround velocitat mitjana 2019-2020 | Veure estadístiques

En general, SiteGround és bastant ràpid.

3. Bona experiència d’atenció al client (2017-2020)

Ara controlem SiteGround des de fa més de dos anys en total i mai no hem tingut cap problema important amb el seu suport.

Proporcionen una base de coneixement perquè els clients trobin les seves pròpies respostes ràpides. En cas contrari, podeu trucar per telèfon o utilitzar el xat en viu les 24 hores.

Per a aquesta última prova, vam optar per l’opció de xat en directe i vam estar connectats amb Vladislav en menys d’un minut.

A diferència d’altres hostes, no hi ha hagut un retard notable en les respostes. De manera que semblava que sabia de què parlava i no hauria de buscar respostes cada vegada que enviem una nova pregunta.

Suport de xat en viu de SiteGround

Bona experiència arreu.

4. Migració de llocs gratuïta per a un lloc web

Sempre que veiem que els amfitrions web surten amb una opció de “migració DIY”, ens fa una mica d’ansietat. El fet és que la majoria d’ells no són excel·lents i acaben carregant més càrregues al client.

Tot i això, SiteGround pot ser l’excepció d’aquesta regla. Han creat un complement gratuït de migració de WordPress que podeu penjar a qualsevol lloc.

Plugin de migració de WordPress SiteGround

Tampoc hi ha avenços llargs i avorrits. Simplement, genereu un testimoni des del vostre compte d’allotjament de SiteGround i el connector ajudarà ràpidament a fer un fort augment.

Sí, encara requereix fer una mica de feina. Però la bona notícia és que podeu migrar tants llocs web com vulgueu amb aquesta opció. (En comparació, alguns hostes que ofereixen “migracions gratuïtes” ho permeten al cap de poques vegades, obligant-vos a pagar després d’un cert punt.)

Si preferiu tenir una ajuda personal i pràctica, SiteGround us oferirà el servei gratuït als plans de nivell superior (GrowBig i posteriors).

Si superes els límits de cada pla, cobren una quota nominal de 30 dòlars per cada lloc addicional.

5. Certificat SSL gratuït i xarxa de lliurament de contingut (CDN)

Google Chrome ha començat a avisar activament a la gent si el lloc al qual intenten arribar no té configurat un certificat SSL.

SSL ajuda a protegir qualsevol informació enviada i retrocedida entre el dispositiu de l’usuari i el lloc web, incloses dades personals com ara adreces IP o números de targeta de crèdit. Si es deixa sense seguretat, els hackers i altres usuaris podrien interceptar fàcilment aquesta informació. Així, Chrome està buscant el millor interès dels usuaris web aquí.

És a dir, que bàsicament fa que els certificats SSL siguin requisits a tots els llocs web en l’actualitat. I per sort, SiteGround els llança de forma gratuïta en tots els plans.

L’altra novetat de bones notícies es presenta en forma de CDN gratuït de Cloudflare (Network Delivery Network). CDN emmagatzema fitxers grans, com imatges, en molts servidors de diferents llocs del món. Això ajuda a assegurar-se que els fitxers s’emmagatzemen el més a prop possible dels visitants del lloc, fent-los més ràpids d’accés.
lloc web cdn cloudflare

SiteGround compta amb servidors repartits per tres continents, cosa que permet mantenir els temps de càrrega ràpids i proporcionar una bona experiència al client.

6. Disposa de principiants a avançats

SiteGround té una mica per a tots.

Als principiants i als bloggers els agradarà instal·lar constructors de llocs web populars com Weebly en només uns clics. Weebly compta amb un senzill editor d’arrossegar i deixar anar per controlar l’aparença del vostre lloc (sense haver de submergir-vos en codi)..

A part de Weebly, SiteGround també té integracions profundes amb WordPress, Joomla i Drupal. Cadascuna d’aquestes aplicacions es pot instal·lar de manera ràpida i indolora. No cal que un desenvolupador us ajudi.

Tanmateix, si ja ets desenvolupador, també estàs de sort.

Obtindreu Git preinstal·lat en plans més grans, juntament amb SSH, WP-CLI, SFTP i phpMyAdmin. Tenen diverses versions PHP a la vostra disposició. Hi ha memòria cau a diversos nivells. I també podeu accedir a entorns de posada en escena perquè els llocs puguin preparar o provar abans d’introduir noves funcions en producció.

SiteGround també ajuda a la seguretat, utilitzant una eina de prevenció de bot-AI que es tracta d’atacar nous atacs abans de patir-los. Les seves dades indiquen que des de 500.000 a dos milions d’intents de força bruta es bloquegen els seus servidors cada hora.

Tampoc no us queda sol fer front a aquests mals de cap.

7. 99,99% Garantia de temps

Recordeu que la mitjana de temps de funcionament sòlida del 99,99%? Bé, hi ha una raó per la qual SiteGround no cau aquí: els costaria molts diners.

Sovint, quan aprofiteu els termes del servei d’un amfitrió web, només hi ha una mala notícia enterrada a la lletra petita.

SiteGround ens ha sorprès de bona manera. En virtut del seu acord de nivell de servei, garanteixen “un temps de funcionament de la xarxa del 99,9% anual”. Si mai cauen per sota d’aquest llindar, obtindreu compensats amb mesos gratuïts d’allotjament.

Garantia d’horari de SiteGroundGarantia d’horari de SiteGround

Ara, hi ha unes quantes condicions per a com es calcula el temps de funcionament. Queden exempts els problemes de manteniment programats o d’emergència. Si alguna cosa que feu és el temps d’inactivitat (com superar els recursos, instal·lar aplicacions que no funcionen o incomplir els termes), SiteGround no es responsabilitza. Qualsevol atac extern extern als seus sistemes també podria evitar aquesta política.

8. Garantia de devolució de 30 dies

SiteGround ofereix una garantia completa de devolució de 30 dies sobre tots els plans d’allotjament compartits. En comparació, el seu núvol, el VPS i els plans d’allotjament dedicats només es reben amb una devolució de 15 dies.

Com molts altres host, normalment no es reemborsen les tarifes de nom de domini i qualsevol altre “complement”. I aquesta política de reemborsament només s’aplica a clients completament nous. Per tant, no podreu obtenir reemborsaments dels plans de renovació.

Contra d’utilitzar l’allotjament de SiteGround

SiteGround ens ha impressionat amb un temps de funcionament gairebé impecable i la seva garantia de servei gratuït si el temps de lliurament baixa per sota del 99,99%. Les seves velocitats de càrrega són força bones, fins i tot si no són les més ràpides. A més, SiteGround ofereix una varietat d’aplicacions per fer feliços tant a principiants com a usuaris avançats.

Tot i això, hi ha alguns inconvenients a considerar abans d’inscriure’s. A continuació, es mostren alguns dels problemes més importants amb els que ens vam plantejar durant la prova pràctica.

1. Taxes de renovació més elevades

StartUp, el pla més barat de SiteGround, té un preu publicitari baix de 3,95 dòlars al mes al seu lloc web.

Aquest acord sembla una mica massa bo per ser veritat, perquè ho és. Gairebé tots els host web que hem revisat fins ara utilitzen el mateix truc. Criden l’atenció amb una taxa introductòria baixa, només per duplicar (o fins i tot triplicar) el preu quan arribi el moment de renovar-se.

Per exemple, aquesta tarifa de 3,95 dòlars per mes augmenta fins a 11,95 dòlars quan us renoveu. Els altres plans de SiteGround augmenten fins a 19,95 dòlars i 34,95 dòlars al mes respectivament.

La millor solució és bloquejar-lo en el termini més llarg possible (36 mesos a SiteGround) per aprofitar aquesta taxa tan baixa el temps que es pugui.

2,95 € “Taxa d’instal·lació” per a la facturació mensual

No molts hostes web compartits us permeten comprar només un mes per començar. Sovint intenten que us registreu durant almenys uns mesos o un any.

La bona notícia és que amb SiteGround podeu registrar-vos un sol mes. La mala notícia és que et cobren una “Taxa d’instal·lació” per aquests plans.

Segons els preus actuals, això significa que pagueu la taxa introductòria de 3,95 dòlars al mes més una taxa de configuració única de 14,95 dòlars.

El problema, tal com es descriu a l’últim apartat, és que després d’aquest primer mes el vostre pla es renovarà a un ritme més alt.

Al principi, podríeu pensar que esteu guanyant moltíssim, provant el servei només per uns quants dòlars. Però la realitat és que sereu sancionats dues vegades (una vegada mitjançant la taxa d’instal·lació i de nou mitjançant la taxa de renovació).

Cost de configuració de SiteGround

No us molesteu amb aquest pla d’un mes, perquè a la llarga només pagareu més.

3. Pla limitat “barat”

El preu del seu pla més baix de SiteGround és comparable al de la competència, per la qual cosa sembla un bon preu quan ho mireu per primera vegada.

Tot i això, el pla no s’adapta exactament.

Per exemple, obteniu un lloc web i només 10 GB d’espai web per gestionar al voltant de 10.000 visites mensuals. Aquest pla també inclou trànsit il·limitat (o amplada de banda no modificada). Tanmateix, si el vostre lloc s’acosta a aquests límits, el rendiment patirà.

Això significa que és bo per a llocs més petits que podrien no assolir aquests llindars durant un temps. Però si el vostre lloc comença a augmentar-se, probablement haureu d’actualitzar i pagar més els recursos addicionals.

4. No hi ha cap nom de domini gratuït

La majoria dels hostes web ofereixen “freebies” per atraure clients nous.

Això sol incloure la baixa taxa introductòria i serveis addicionals com el correu electrònic o les migracions.

Un nom de domini gratuït per al primer any gairebé sempre és a la llista.

SiteGround, malauradament, no ho fa. Si encara no teniu un nom de domini, us cobraran un des del primer dia, a partir de 15,95 dòlars / any.

Preus del lloc, plans d’allotjament & Fets ràpids

SiteGround té tres nivells d’allotjament compartits. Aquests són els costos i els punts destacats:

Cost de configuració de SiteGround

 • El pla StartUp: Aquest pla costa 3,95 dòlars al mes, pot allotjar un lloc web i és bo per als novells que tot just comencen amb un lloc web. És capaç de gestionar fins a 10.000 visites úniques al mes, amb una amplada de banda il·limitada, una assistència client 24/7, un CDN gratuït de Cloudflare, un xifrat de SSL gratuït, correus electrònics il·limitats & DB, còpies de seguretat diàries gratuïtes i molt més.
 • El pla GrowBig: Aquest pla costa 5,95 dòlars al mes i pot allotjar diversos llocs web. A més del que té el pla StartUp, també obtindràs un comodí SSL gratuït durant un any, 30 còpies de seguretat i restauració gratuïta, tots els tres nivells del SuperCacher, que facilita el temps de càrrega extraordinàriament i la configuració dels entorns tant per a WordPress com per a Joomla..
 • El seu pla GoGeek: Aquest pla costa 11,95 dòlars al mes i pot allotjar llocs web il·limitats. Té 30 GB d’espai per a fins a 100.000 visites al mes. Té totes les característiques dels altres dos plans, a més de suport de prioritat, compliment de PCI i creació d’un clic de Git per a la creació de repeticions.

Tots els plans d’allotjament compartits inclouen un compte de correu electrònic gratuït, CDN gratuït i amplada de banda il·limitada.

 • Domini: Els preus del domini comencen a partir de 15,95 dòlars
 • Facilitat de registre: Procés d’inscripció d’una pàgina molt fàcil.
 • Mètodes de Pagament: Targeta de crèdit (hi ha altres opcions disponibles per xat)
 • Taxes i clàusules ocultes: Cobren una quota de configuració de 14,95 dòlars si pagueu mensualment els seus plans d’allotjament compartits en lloc de anualment. Les taxes de renovació també són més elevades. I heu de pagar un nom de domini (sense regal).
 • Upsells: Unes quantes … però res de dolent.
 • Activació del compte: Activació ràpida del compte.
 • Tauler de control i tauler de control: cPanel
 • Instal·lació d’aplicacions i CMS (WordPress, Joomla, etc.): Instal·lació ràpida i senzilla d’aplicacions i CMS populars mitjançant Softaculous.

Recomanem SiteGround?

Sí, ho fem.

SiteGround fa uns quants anys que ofereix una bona autonomia. I la seva garantia de temps d’assegurança us assegura que probablement mai tindreu problemes majors d’aturada.

La velocitat del lloc és molt bona. Això és gràcies en part als seus servidors repartits per tres continents i al compte gratuït de Cloudflare CDN. També et proporcionen SSL gratuït en tots els plans.

El preu és bo si s’aprofita el termini més llarg possible. En cas contrari, acabareu assolint aquestes taxes altes de renovació. Porta el teu propi domini també per escapar d’una altra taxa.

P.S. Ja havíeu utilitzat SiteGround? Tingueu en compte que deixeu una revisió a continuació, bona o dolenta, no importa tant que sigui útil per als nostres visitants. Gràcies pel teu recolzament.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author