Recenzie GoDaddy: viteza de încărcare rapidă și timpul de încredere, dar …

pagina de acasă godaddyGoDaddy: gazdă web recomandată

Găzduirea GoDaddy este stabilă (99.97% uptime) și rapidă (554ms media).

Planul lor de bază vă oferă până la 100 GB stocare și lățime de bandă neschimbată. Și se integrează cu peste 125 de servicii pe care le puteți instala cu un singur clic.

Cu toate acestea, ei vă vor percepe mult pentru orice, de la migrații (99 USD / site) la copii de rezervă (2,99 USD / lună), certificate SSL (63,99 USD / an) și aproape orice altceva aveți nevoie..

Asistența lor pentru clienți este lentă și frustrantă. Iar garanția lor de returnare a banilor este confuză pe deasupra (astfel încât s-ar putea să nu primiți un singur dolar înapoi).

Vă prezentăm în detaliu avantajele și contra pe care le-am descoperit în ultimele 24 de luni de testare practică.

Informatii generale & Prezentare generală de găzduire

VERDICUL NOSTRU: Cea mai populară gazdă web
VITEZĂ: 554ms (Media februarie 2018 până în ianuarie 2020)
UPTIME: 99,97% (Media februarie 2018 până în ianuarie 2020)
A SUSTINE: Chat live 24/7
APPS: WordPress, Joomla, Drupal și multe altele
CARACTERISTICI: Lățime de bandă neschimbată, stocare de 100 GB, e-mail gratuit și domeniu gratuit anul I
PLANE DE ACASARE: Servere partajate, WordPress, Cloud, Reseller, VPS și dedicate
TRANSFER SITE: Nu este gratis
Pricing: Începând de la 4,33 USD / lună (se reînnoiește la 8,99 USD / lună)

Beneficiile utilizării GoDaddy Gazduire

GoDaddy a furnizat timp de funcționare solid și viteza paginii în ultimele 24 de luni. Ele se integrează cu peste 125 de aplicații web populare, așa că există ceva pentru toată lumea. Iar planul lor „Economie” cel mai ieftin este acum și o valoare excelentă pentru preț.

Iată care sunt lucrurile care ne-au plăcut despre găzduirea GoDaddy:

1. Timp de utilizare bun de 99.97%

GoDaddy ar putea fi cunoscut pentru numele de domenii, dar și-au dat seama cum să furnizeze o perioadă de utilizare optimă în planurile lor de găzduire partajate, de asemenea.

În luna octombrie 2019 a fost o lună neplăcută, cu 99,84% uptime. Dar apoi au urmărit-o cu o cotă constantă de 99,99% – 100% pentru a aduce media pe 24 de luni până la 99,97%.

După testarea altor gazde, acest lucru îl plasează pe GoDaddy mult peste medie. Și înseamnă că timpul de oprire mediu lunar este de aproximativ ~ 13 minute – nu este suficient pentru a-ți deracia afacerea în timpul unei vânzări sau lansări mari..

Durata medie de funcționare a ultimelor 12 luni:

 • Media de funcționare medie pentru ianuarie 2020: 99,99%
 • Durata medie de utilizare a lunii decembrie 2019: 99,96%
 • Durata medie de utilizare a lunii noiembrie 2019: 100%
 • Octombrie 2019 medie de funcționare: 99,84%
 • Durata medie de utilizare a lunii septembrie 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii august 2019: 99,99%
 • Durata medie de utilizare a lunii iulie 2019: 99,95%
 • Durata medie de utilizare a lunii iunie 2019: 100%
 • Media de funcționare medie pentru mai 2019: 100%
 • Durata medie de utilizare a lunii aprilie 2019: 99,99%
 • Durata medie de utilizare a lunii martie 2019: 99,97%
 • Media de funcționare medie din februarie 2019: 99,99%

GoDaddy-performanță-24 luniSite-ul de testare live: hostingfacts-gd.com | Med. timpul de funcționare și viteza: 24 de luni+

2. Viteză mare de încărcare a paginii

Vom admite: nu am văzut asta.

Cu ani în urmă, nu ați asocia gazdele web mai ieftine precum GoDaddy cu performanțe bune. Totuși, asta este exact ceea ce au făcut. Site-ul nostru de test GoDaddy a postat o medie de timp de încărcare a paginii de doar 554ms în ultimele 24 de luni.

Timpurile de încărcare rapide nu sunt doar o valoare a vanității. Studiile au arătat că pot forța vizitatorii să părăsească site-ul mai repede, să rănească clasamentul motorului de căutare (în special pe mobil) și chiar să aibă un impact negativ asupra ratelor de conversie..

Viteza gazdei dvs. este de asemenea importantă, deoarece nu puteți face nimic pentru a o controla.

Iată ce ne referim:

Dacă aveți un site cu imagini mari, puteți să le comprimați sau să utilizați o rețea de livrare a conținutului (CDN) pentru a vă îndepărta de serverele dvs. și a face site-ul dvs. mai rapid. Cu alte cuvinte, puteți controla lucrurile pentru a accelera direct site-ul.

Dar dacă gazda dvs. web este constant lentă, pentru a începe? Mâinile tale sunt legate. Vei lupta cu o luptă care pierde.

Din fericire, cu găzduirea GoDaddy, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la viteza de încărcare bazată pe testele noastre.

În ultimele 24 de luni, au menținut o medie constantă de 554ms.

Timpul mediu de încărcare GoDaddy:

GoDaddy-2019-2020-statisticiDurata medie de încărcare GoDaddy 2019-2020 | Vezi statistici

3. Peste 125+ aplicații de instalare cu un singur clic

GoDaddy are propriul său constructor de site-uri web dacă căutați doar o experiență simplă, drag and drop.

Cu toate acestea, dacă doriți ceva cu puțin mai multă putere sub capotă, GoDaddy are și instalații cu un singur clic cu peste 125 dintre cele mai populare aplicații de pe Internet. Aceasta include sisteme de gestionare a conținutului precum WordPress, Joomla și Drupal.

aplicații godaddy

Dar include, de asemenea, instrumente prietenoase pentru dezvoltatori precum cPanel, MySQL, CloudLinux, Python și versiuni multiple de PHP..

Deci, au o varietate bună de opțiuni care se potrivesc tuturor, începând de la bloggerii începători până la webmasteri experimentați.

4. Planul ieftin de bază este o valoare bună pe hârtie

Când am analizat inițial GoDaddy, planul lor de găzduire partajat cel mai ieftin era prea scump, iar funcțiile erau prea limitate.

Se pare că de atunci au făcut o tură completă de 180 de grade.

Acum, prețul planului Economic este de doar 2,99 USD / lună. Nu este necesar un cod de reducere.

Totuși, totuși obțineți foarte multă valoare pentru prețul respectiv. Obțineți tot ce este necesar pentru un singur site web, incluzând până la 100 GB spațiu de stocare și lățime de bandă neschimbată.

În prezent, chiar trimit un nume de domeniu gratuit și un e-mail de afaceri pentru primul an.

Unele dintre celelalte gazde pe care le-am revizuit, cum ar fi SiteGround, au avut rezultate bune în testele noastre. Dar când vine vorba de a găzdui de fapt un site cu ei, acestea îți oferă doar 10 GB de stocare pe cel mai ieftin plan.

GoDaddy vă oferă literalmente de zece ori pentru prețuri similare. Deci valoarea generală pe care o obțineți este excelentă la primul pas. Abia când săpați puțin mai adânc pe suprafață, vă dați seama că s-ar putea să nu fie o valoare atât de bună până la urmă. Iata de ce…

5. Bună asistență pentru clienți

GoDaddy oferă asistență 24/7. Au o bază de cunoștințe, asistență telefonică și chat live.

Bot-ul de asistență pentru chat-ul live vă începe prin a vă permite să alegeți dintr-o selecție de departamente pentru problema dvs. După acest lucru, sunteți conectat la agentul de asistență, care a durat aproximativ un minut.

Asistență GoDaddy

Le-am pus câteva întrebări de bază despre planurile și serviciile lor. Răspunsurile au fost simple și ușor de înțeles și, în medie, a durat aproximativ 2 minute să răspundă.

Suport pentru chat live GoDaddy

GoDaddy a adus îmbunătățiri mari în acest an trecut, cu suportul live chat. Era foarte fiabil și de multe ori simțea că încercau să-ți vândă ceva în loc să te ajute să îți dai seama de o soluție. Foarte bucuros să văd că au ascultat recenziile utilizatorilor și și-au refăcut complet chatul live.

Contra de a utiliza GoDaddy Gazduire

Performanțele lui GoDaddy au fost destul de solide pe toate planurile. De asemenea, valoarea prețului inițial este destul de bună.

Totuși, asta este și o parte a problemei. Pe parcursul procesului de finalizare, există o mulțime de urgențe. Și prețul de reînnoire va reveni, de asemenea, să vă bântuie.

Nu ne-a plăcut nici garanția confuză și vagă de returnare a banilor.

Iată cele mai mari contrari pe care le-am văzut:

1. O mulțime de Upsells

GoDaddy a devenit relativ trist pentru numărul de urgențe utilizate pentru a crește prețul pe care în final îl veți plăti.

Primul pe care îl veți efectua este costul planului de găzduire în funcție de perioada de timp pe care o plătiți în avans. Va trebui să vă înscrieți timp de trei ani dacă doriți să obțineți acest preț de 4,33 USD / lună. Un plan mai scurt, de trei luni, vă va costa mult mai mult: 10,99 USD / lună.

GoDaddy Gazduirea prețurilor pe termen lung

Acesta este doar primul dintre multe.

De asemenea, GoDaddy va încerca să vă vândă o mulțime de servicii suplimentare la checkout. De exemplu, vă vor opta automat pentru backup-uri de site-uri care vor costa încă 2,99 USD / lună timp de trei ani.

Prețuri de rezervă pentru site-ul web hosting GoDaddy

Doar că o singură revigorare va dubla deja prețul.

Nici ei nu se opresc aici. Veți vedea, de asemenea, noutăți pentru accesul Office 365, certificate SSL și „securitatea esențială a site-ului web”, care se referă la scanări și actualizări malware..

Procesul de finalizare al GoDaddy se poate simți ca un câmp minier, unde trebuie să urmăriți cu atenție fiecare pas înainte de a plăti accidental de două sau de trei ori prețul inițial.

2. Planurile de bază lipsesc caracteristici critice (fără certificat SSL, copii de rezervă, securitate sau migrații ale site-ului)

Cele mai bune gazde pe care le-am revizuit vor prezenta funcții precum un certificat SSL pe fiecare plan. Acestea au devenit ceva obișnuit și sunt obligate practic să ruleze un site astăzi.

Din păcate, GoDaddy nu oferă niciuna din acestea în planurile lor de bază, ceea ce duce la o mulțime de neplăceri pe parcurs..

Luați-vă, de exemplu, certificatele SSL. Dacă nu plătiți deja planul lor de top, această funcție vă va costa:

• 63,99 USD / an pentru un singur site (79,99 USD / an reînnoit)
• 159,99 USD / an mai multe site-uri (199,99 USD / an reînnoit)
• 295,99 USD / an toate subdomeniile (369,99 USD / an reînnoit)

Aceste prețuri sunt scandalos pentru a fi sincer, deoarece majoritatea gazdelor de astăzi vă vor oferi un certificat SSL Encrypt SSL gratuit pentru fiecare site.

Alte gazde vă vor oferi copii de rezervă și securitate a site-ului. Dar ambele vor costa încă 2,99 USD / lună, respectiv 5,59 USD / lună.

Să ne uităm și la taxele de migrare.

Din nou, multe gazde se vor muta cel puțin un site existent pe serverele lor gratuit. Mulți dintre ei chiar pot face acest lucru în câteva ore de la a cere, astfel încât să nu mai fi nevoie să așteptați.

Cu toate acestea, nu GoDaddy. Nu oferă nicio migrație gratuită a site-ului. Și dacă doriți ca acestea să o facă pentru dvs., costul este de 99,99 USD / site și durează 7-10 zile. Deci nu este doar scump, ci și lent.

Adăugați toate aceste costuri suplimentare de-a lungul câțiva ani, iar găzduirea GoDaddy nu mai arată deloc ieftin.

3. Ratele de reînnoire sunt mai mari, prea mari

Prețurile pentru planul de economie GoDaddy încep de la 4,33 USD / lună timp de trei ani.

Cu toate acestea, toate planurile lor urmează un truc de prețuri standard pentru industrie, în cazul în care dublează sau triplă prețul la momentul reînnoirii.

Același plan de economie, de exemplu, va sari la 8,99 USD / lună când reînnoiești.

Nu veți obține nicio caracteristică suplimentară sau performanțe mai bune. Dar va trebui să plătiți mai mult.

4. Confuzia garanției de returnare a banilor

Majoritatea gazdelor web pe care le-am analizat vă vor oferi o rambursare fără întrebări dacă anulați în termen de 30 de zile.

La suprafață, garanția de returnare a banilor GoDaddy arată similar. Planurile anuale pot primi o rambursare în termen de o lună de la cumpărare.

Cu toate acestea, aici este locul în care apar toate problemele.

Dacă plătiți un „Plan lunar” (ceva mai puțin decât un plan anual – trei, șase sau nouă luni), trebuie să solicitați o rambursare în termen de 48 de ore. Asta nu vă oferă decât două zile pentru a le încerca.

Pentru a obține oricare dintre aceste rambursări, trebuie să apelați serviciul pentru clienți (astfel încât pot încerca să vă vorbească din asta).

Și aproape fiecare plan pe care GoDaddy îl oferă are niște termeni ciudați care ar putea pune în pericol șansele dvs. de a primi efectiv această rambursare.

De exemplu, iată ce spun termenii lor despre rambursările de găzduire web:

“Dacă un serviciu de găzduire a fost deja efectuat, atunci acesta este nerambursabil (dacă nu a fost încă efectuat, este eligibil pentru o rambursare în termen de 30 de zile de la data tranzacției).”

Nu este foarte clar, nu?

În esență, ceea ce credem că înseamnă că este dacă încercați să utilizați efectiv planul de găzduire și să configurați un site WordPress, de exemplu, puteți încălca acest termen. Și, astfel, ei ar putea, în teorie, să nege solicitarea de rambursare.

Nu ne place deloc acest lucru.

Prețuri GoDaddy, Planuri de găzduire & Idei sumare

Iată o prezentare rapidă a planurilor de găzduire ale GoDaddy:

Tarife și planuri GoDaddy

Planul economic: Un site web pentru 4,33 USD / lună (reînnoiește la 8,99 USD / lună). Obțineți spațiu de stocare de 100 GB, lățime de bandă nemodificată, e-mail de afaceri gratuit și un nume de domeniu gratuit pentru primul an.

Plan Deluxe: Site-uri web nelimitate pentru 7,99 USD / lună (reînnoiește la 11,99 USD / lună). Este dotat cu toate caracteristicile Economy, plus stocare și subdomenii nelimitate.

Planul final: Toate caracteristicile Deluxe și mai mult pentru 12,99 USD / lună (reînnoiește la 16,99 USD / lună). Include de două ori puterea de procesare și memoria, un certificat SSL gratuit pentru primul an, DNS premium și baze de date nelimitate..

Planul maxim: Toate funcțiile Ultimate și mai mult pentru 19,99 USD / lună (reînnoiește la 24,99 USD / lună). Obțineți de două ori puterea și memoria, de două ori „traficul maxim al site-ului” și un certificat SSL gratuit pe întregul termen achiziționat.

Mai multe date despre GoDaddy:

 • Domeniu gratuit? Primesti primul an gratuit, dar apoi te va costa dupa asta.
 • Ușor de înregistrare: Proces de înregistrare destul de ușor.
 • Metode de plata: Toate cardurile majore de credit și PayPal sunt acceptate.
 • Taxe și clauze ascunse: politica de restituire confuză & termeni precum „Dacă un serviciu de găzduire a fost deja efectuat, atunci acesta este nerambursabil (dacă nu a fost încă efectuat, este eligibil pentru o rambursare în termen de 30 de zile de la data tranzacției).”
 • upsells: Mili de vânturi. Termenul inițial, migrațiile site-ului, copii de rezervă, certificate SSL, securitate și multe altele.
 • activare cont: Activare rapidă a contului.
 • Panou de control și experiență tablou de bord: cPanel.
 • Instalarea aplicațiilor și CMS-urilor (WordPress, Joomla etc.): o mulțime de opțiuni de instalare cu 1 clic cu cele mai populare aplicații open-source.

Recomandăm GoDaddy?

Da facem.

GoDaddy are uptime puternice și viteze rapide de încărcare a paginilor. Ei funcționează bine cu cele mai populare aplicații web pe care le-ați dori. Iar prețul inițial pentru caracteristicile de bază este o valoare bună la prima vedere.

S-ar putea să doriți să vă uitați și la alte opțiuni.

Există multe îmbunătățiri pentru funcțiile de bază, care presupuneți că au fost incluse doar gratuit (SSL). Oricare dintre acestea ar putea dubla costul planului tău. Dar, împreună, ar putea ajunge cu ușurință să te coste semnificativ mai mult decât cei mai buni furnizori de găzduire web.

Deci, deși performanța lor generală a fost bună, au avut unele dezavantaje, pe care le-am recomanda să le revizuim și pe altele în partea de sus a listei noastre..

Aveți vreo experiență personală cu GoDaddy – pozitiv sau negativ? Dacă da, vă rugăm să ne lăsați mai jos un review onest și transparent!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author