7 Shërbimet më të mira të pritjes në cloud (Shqyrtimi + Krahasimi) |

Ofruesit më të mirë të pritjes së cloud

Pritja në cloud ka qenë për ca kohë tani dhe fiton popullaritet minutën. Cloud është gjithashtu teknologji e duhur për gjigantët e Internetit si Google, Amazon, dhe shumë më tepër.

Ka shumë shërbime të pritjes së cloud me dallime në çmimet, çlirimet, madje dhe fuqinë e serverit. Bazuar në hulumtimin tonë, ka disa tipare standarde që shumica e tyre ndajnë, të tilla si një SSL falas, llogari falas me email, një garanci në kohë 99.9%, mbështetje 24/7 dhe kopje rezervë të përditshme falas.

Ptshtë joshëse të kërkosh opsionin më të lirë të disponueshëm. Sidoqoftë, ju mund të kërkoni që të presni më shumë se një sit ose të keni nevojë për më shumë performanca në anën tuaj.

Farë është Cloud Hosting Gjithsesi? Pse është më mirë se llojet e tjera të hostimit?

Cloud Hosting është një rrjet i serverëve virtualë që përdorin burimet nga serverët fizikë për të operuar faqen tuaj të internetit. Vetë serveri pritës ekziston vetëm në botën virtuale ose në “cloud”. Kështu, cloud zbaton të gjitha aplikimet dhe shërbimet në shumë servera në të njëjtën kohë. Këto makina mund të vendosen në qendra të ndryshme të të dhënave në të gjithë botën.

Krahasuar me pritjen standarde private ose të përbashkët në një server fizik, Cloud Hosting ofron përparësi të shumta:

  • Besueshmëri më e madhe: Uebfaqet janë të arritshme në çdo kohë dhe kudo dhe praktikisht pa ndonjë ndërhyrje. Në momentin që një nga serverat fizikë duhet të prishet, të gjithë trafikun kalojnë tek serverët e shëndetshëm. Rivarrosja e trafikut bëhet automatikisht kur një server në klaster merr një ngarkesë tepër të rëndë.
  • Scalable: Cloud Hosting është gjithashtu lehtësisht i shkallëzueshëm. Ofruesit e pritjes nuk do të kenë nevojë të shtojnë makina fizike në llogarinë tuaj kur të keni nevojë për më shumë energji. E tëra që duhet është të rivarrosni burimet nga parku server ekzistues. Disa ofrues të shërbimeve madje ofrojnë të rrisin automatikisht burimet kur ka një ngarkesë më të rëndë se zakonisht.
  • Koha më e shpejtë e ngarkesës: Pastaj ka një shpejtësi dhe performancë të përmirësuar që Cloud Hosting mund të ofrojë në krahasim me statistikat e pritjes së përbashkët. Meqenëse të dhënat e faqes suaj të internetit janë përhapur në shumë servera, nuk do të duhet të mbështeteni në vetëm një pajisje.

Tani, le të shohim hulumtimin tonë të ofruesve më të mirë të Cloud Hosting atje dhe të zbulojmë se cili mund të jetë i përshtatshëm për nevojat tuaja.

7 Shërbimet më të mira të pritjes në cloud (2020)

1. Cloud Web VPS të lëngshme – Më së miri në përgjithësi

Mbajtja e lëngshme e re e uebitPlanet fillojnë me 15,00 dollarë në muaj

Pro të lëngshme në internet:
+ Mesatare e shpejtë. koha e ngarkesës
+ Uebfaqe të pakufizuara
+
Menaxhuar plotësisht + transferim falas në sit
+ Sigurt (mbrojtje DDoS)
+ Rezervime ditore
+ 24/7 mbështetje e drejtpërdrejtë e klientit
+ SSL dhe CDN falas
Kundërvajtjet në internet të lëngshme:
– InterWorx, Plesk ose cPanel kushtojnë ekstra

Lëngu i Ujit është një nga ofruesit më të fortë të menaxhimit të cloud plotësisht të menaxhuar plotësisht atje. Nuk është opsioni më i lirë në treg, por ai vjen me një gamë të gjerë karakteristikash dhe shtesash të dobishme.

Një nga argumentet e tyre më bindës është koha dhe koha e duhur e ngarkesës së tyre, të cilat përkatësisht janë 430 ms and dhe 99,99% ((30 ditët e fundit). Meqenëse teknologjia e reve është shumë e besueshme, ato mund të garantojnë një kohë të gjatë 99.9%.

Shfaqje:

24 orët e fundit
7 ditët e fundit
30 ditët e fundit
6 muajt e fundit
Vitin e kaluar

292 msShpejtësia mesatare

100%Uptime mesatare

Performanca e lëngshme e Web VPS Cloud (shiko të dhënat historike këtu)

Plani i tyre më i lirë vjen me serverë të mirë me 2 GB RAM dhe CPU 2-core. Reja e tyre e menaxhuar VPS është e vendosur në Shtetet e Bashkuara qendrore dhe perëndimore.

Në secilën nga planet, mund të strehoni një numër të pakufizuar faqesh në internet dhe llogari emaili.

Të gjitha planet e Liquid Web vijnë me serverë plotësisht të menaxhuar, kështu që ju nuk do të duhet të shqetësoheni për sigurinë, azhurnimet, monitorimin dhe mirëmbajtjen. Ata kanë hedhur gjithashtu një CDN falas CloudFlare, të cilën ata do ta vendosin dhe do të arrijnë të rrisin shpejtësinë dhe sigurinë e trafikut. Por, nëse keni nevojë për më shumë liri, atëherë mund të zgjidhni Opsione kryesore të menaxhuara ose të pakontrolluara për serverat e tyre cloud.

Do të zgjidhni gjithashtu nga 3 panelet e kontrollit që nga fillimi – InterWorx, Plesk dhe cPanel. Sidoqoftë, ju do të duhet të bëni vetë shumicën e konfiguruar, por mbështetja shumë e vëmendshme e klientit të Liquid Web mund t’ju ndihmojë.

Disa karakteristika të dukshme përfshijnë një SSL falas, rezervë falas ditor me 100 GB hapësirë ​​rezervë, 40 GB hapësirë ​​SSD dhe 24/7 telefon, bisedë live ose mbështetje telefonike. Gjerësia e brezit është e kufizuar në 10TB por duhet të jetë më se e mjaftueshme për faqet e internetit mesatare.

Kostoja e planeve të tyre është mjaft e thjeshtë, por opsionet më të lira (duke filluar nga 15 dollarë në muaj) vijnë me një angazhim 24-mujor. Shërbimi i pritjes është lehtësisht i shkallëzueshëm nëse duhet të ndani më shumë fuqi ose veçori. Sidoqoftë, krahasuar me standardin e industrisë, nuk ka kthim të parave të garantuara, prandaj nuk ka rimbursim. Domainët kushtojnë 15 dollarë në vit.

2. Cloud HostGator – Cloud më e lirë e lirë

HostGator pritja në rePlanet fillojnë me 2.74 $ / muaj

Programe të HostGator:
+ Mesatare e shpejtë. koha e ngarkesës
+ Kosto e lirë e hyrjes
+ Gjerësia e bandës dhe hapësira e diskut
+ Koha e besueshme
+ 24/7 mbështetje e drejtpërdrejtë e klientit
+ CDN + SSL përfshirë
+ Transfer falas në sit
ConsGator Cons:
– Kopjet rezervë shtesë
– Tarifa më të larta për rinovim

HostGator Cloud është opsioni më i lirë i pritjes së cloud në listën tonë. Shtë perfekt për cilindo që kërkon të presë një domen të vetëm dhe të mbajë kostot në minimum. Serverët e tyre të pritjes së cloud janë të vendosura vetëm në Shtetet e Bashkuara.

Përveç që janë më të përballueshëm, ata gjithashtu kanë kohën dhe kohën më të mirë të ngarkesës në listën tonë; statistikat tona tregojnë përkatësisht load 400 ms ngarkesë dhe 100% uptime (30 ditët e fundit), përkatësisht. Si standard, ata garantojnë një kohë 99.9% me planet e tyre.

Shfaqje:

24 orët e fundit
7 ditët e fundit
30 ditët e fundit
6 muajt e fundit
Vitin e kaluar

256 msShpejtësia mesatare

99.75%Uptime mesatare

Performanca e HostGator Cloud (shiko të dhënat historike këtu)

Një nga dobësitë kryesore është kufiri i HostGator për një fushë të vetme të pritur me planin e tyre “Hatchling”. Ata bejne ofroni një domen falas dhe llogari të pakufizuara emaili me opsionet e tyre të pritjes. Por, nëse po kërkon të presësh shumë faqe në internet, do të duhet të blini plane të shumta ose të filloni me një plan të azhurnuar.

HostGator është shumë i thjeshtë për tu vendosur dhe ju lejon të përdorni cPanel popullor si panel përdorues. Ata menjëherë aktivizojnë llogarinë tuaj pas blerjes. Sidoqoftë, HostGator nuk ofron një mundësi të menaxhuar për serverat e tyre të cloud, por do të keni një kohë të lehtë për të monitoruar dhe akorduar burime shtesë për të trajtuar vetë trafikun. Thënë kështu, ju do të keni kontroll të plotë mbi përdorimin tuaj.

Të qenit i lirë vjen me një avantazh tjetër krahasuar me standardin e industrisë – pa rezerva falas. Ju mund të shtoni kopje rezervë të automatizuar të faqes në internet si një shtesë, e cila faturohet çdo vit për 23,95 $.

Tani, pjesa më e mirë në lidhje me planet e tyre është ruajtje dhe bandë e pakufizuar që nuk e shihni atë shpesh. Gjithashtu, do të merrni një çertifikatë falas SSL dhe do të keni akses në telefonin 24/7, bisedën live ose mbështetjen e emailit. Ngjashëm me ofertën e Liquid Web, HostGator do të hedhë një CDN falas CloudFlare për siguri dhe shpejtësi shtesë.

Mimi i planeve të tyre fillon nga 2.74 $ / muaj, që është një çmim i zbritur me planin e tyre 12-mujor. Jini të gatshëm që kostot të rriten në 10,95 $ / muaj pas periudhës fillestare. Prapëseprapë, ju do të keni mundësinë të kthyeni paratë tuaja brenda 45 ditësh, që është mbi standardin e industrisë (30 ditë). Ne ju rekomandojmë të merrni planin “Baby” duke filluar nga $ 3.21 / muaj. Do të merrni fusha të pakufizuara dhe do të keni akses në më shumë energji serveri me RAM-in e tyre 4 GB dhe CPU-të e tyre 4-bazë – për një çmim fillestar akoma të ulët.

3. CloudWays – Cloud më i mirë i menaxhuar

CloudWays hosting i cloudPlanet fillojnë me 10,00 dollarë në muaj

Pro CloudWays:
+ Koha dhe shpejtësia e besueshme
+ Qendrat e të dhënave në të gjithë botën (DigitalOcean, Vultr, etj)
+ Menaxhuar plotësisht + migracionin falas në internet
+ Uebfaqe të pakufizuara
+ Kopje rezervë automatike
+ Gjykim falas 3-ditor
Cons të CloudWays:
– Kopjet rezervë nuk janë falas

Nëse jeni duke kërkuar për një shërbim të menaxhimit plotësisht të menaxhuar me kontrata fleksibël, çmime dhe një mundësi për të përfshirë një ekip ekspertësh për t’ju ndihmuar, atëherë CloudWays ka shpinën tuaj.

Planet më të lira vijnë me të dhënat e të dhënave të Oqeanit Dixhital, të cilat gjenden në të gjithë botën. Ju mund të zgjidhni midis planeve të niveleve të ndryshme të cilat ofrojnë shpejtësi më të madhe, ruajtje dhe gjerësi bande – për një çmim më të lartë.

Me mençuri të performancës, serverët e tyre janë shumë të besueshëm me kohë dhe ngarkesë të mirë, një mesatare statistikore prej 500 ms and dhe 100% respektivisht.

Shfaqje:

24 orët e fundit
7 ditët e fundit
30 ditët e fundit
6 muajt e fundit
Vitin e kaluar

505 msShpejtësia mesatare

100%Uptime mesatare

Performanca e reve (shiko të dhënat historike këtu)

Ashtu si me shumicën e ofruesve të pritjes së cloud, CloudWays ju lejon të keni një numër të pakufizuar faqesh në internet. Jini të gatshëm të regjistroni domenin (et) tuaj veç e veç pasi ato nuk e ofrojnë këtë shërbim. Sidoqoftë, ata janë të lumtur të migrojnë falas në faqen tuaj të parë në internet nëse tashmë keni një të tillë.

Një dobësi e konsiderueshme është mungesa e pritjes së postës elektronike në parazgjedhje në planet. Ju mund të merrni shërbimin si një shtesë për 1 $ për llogari me email, e cila nuk është shumë nëse nuk keni qindra prej tyre.

CloudWays ka panelin e tij të kontrollit të zhvilluar në shtëpi, i cili është mjaft intuitiv dhe i lehtë për t’u përdorur. Meqenëse ato ofrojnë një re të menaxhuar plotësisht, nuk do të duhet të shqetësohesh për mirëmbajtjen, azhurnimet ose sigurinë. Ata do ta mbajnë serverin tuaj të ekzekutuar me menaxhimin e rregullt të OS, patch sigurimin dhe monitorimin 24/7 në kohë reale. Për më tepër, ju mund të merrni shtesën Premium Support, e cila tutje ndihmën që ata ofrojnë.

Plando plan përfshin gjithashtu kopje rezervë të automatizuar. Por, nëse do të lexoni printimin e shkëlqyeshëm, atëherë do të mësoni se do t’ju paguajnë një shtesë prej 0,033 $ / GB për server për ruajtjen e rezervave në internet (mujore).

Disa nga karakteristikat e tjera përfshijnë një shtesë SSL, shtesë CloudWaysCDN, 25 GB kapacitet ruajtjeje SSD, bisedë live 24, 7, mbështetje telefonike dhe një sistem biletash. Plani bazë ka një kufi të brezit të bandës 1TB, i cili është më i ulëti në krahasim me ofruesit e tjerë të shërbimeve në këtë listë.

CloudWays ka një sistem çmimesh shumë transparente, që ne na pëlqen. Do të keni mundësinë e një pagese mujore ose një ore, dhe nuk ka detyrime me afat. Plani i tyre më i lirë kushton 10 dollarë në muaj dhe përfshin 1 GB RAM dhe 1-procesor.

Fatkeqësisht, ata nuk ofrojnë garanci për kthimin e parave, por ju do të merrni një provë falas 3-ditore në vend të kësaj.

4. Reja hostinger

Hostinger cloud cloudPlanet fillojnë me 7,45 $ / muaj

Proçes hostesh:
+ Menaxhohet plotësisht
+ Adresë IP e përkushtuar
+ Mund të presësh 300+ faqe interneti
+ Qendrat e të dhënave në të gjithë botën
+ Mbështetje 24/7 e klientit (chat)
+ SSL dhe CDN përfshirë
+ Koha e mirë
Consinger Hostinger:
– Shpejtësia mesatare
– Transferimi manual i faqes

Hostinger është një tjetër ofrues i shërbimit të menaxhimit me cilësi të menaxhimit të cloud. Forca e tyre është thjeshtësia, të keni performancë të mirë, dhe duke përfshirë shumë karakteristika të tjera të dobishme për nevojat tuaja të pritjes.

Hostinger ka një kohë të mirë ngarkese prej 600 ms average mesatarisht dhe kohën e zgjuar prej 99,99%. Ajo që është edhe më mirë është që qendrat e tyre të të dhënave janë të vendosura në të gjithë botën. Ju gjithashtu nuk do të ndani burimet tuaja dhe do të merrni një IP e dedikuar.

Shfaqje:

24 orët e fundit
7 ditët e fundit
30 ditët e fundit
6 muajt e fundit
Vitin e kaluar

681 msShpejtësia mesatare

99.99%Uptime mesatare

Performanca e cloudinger Hostinger (shiko të dhënat historike këtu)

Hostinger ka zhvilluar panelin e tyre të kontrollit “hPanel”, e cila është shumë e thjeshtë për tu vendosur dhe përdorur. HPanel gjithashtu përfshin një Instalues ​​të Aplikimeve me 1 Klikim të krijuar me porosi për mbi 100 instalime të aplikacioneve me lehtësi.

Kënaqësia e konsiderueshme është se ju nuk do të duhet të jeni gjeni i IT pasi ata do të bëjnë të gjithë serverin dhe trafikun që menaxhojnë për ju. Ata ofrojnë një shërbim monitorimi 24/7, teknologjinë më të fundit dhe azhurnimet e performancës, mirëmbajtjen dhe rezervat falas ditore.

Disa nga karakteristikat e tjera përfshijnë gjerësi të pakufizuar të bandës dhe llogaritë e postës elektronike, 40 GB ruajtje të SSD, SSL falas dhe CloudFlare CDN dhe standardin e industrisë 99.9% në kohën e duhur. Sa i përket mbështetjes, ata ofrojnë vetëm një mundësi bisede live 24/7. Me disa dollarë shtesë, ju mund të shtoni veten në listën e tyre të mbështetjes prioritare, në mënyrë që ata të përgjigjen do të jenë më të shpejtë.

Në krahasim me retë e tjera të menaxhuara plotësisht, ju jeni në gjendje të strehoni deri në 300 faqe në internet me Hostinger. Nuk është aq e dobishme për shkak se 300 faqe në internet janë më shumë nga sa duhet shumica prej nesh. Në kokë, ju do të merrni një domen falas, por kostoja e rinovimit nga viti i dytë është 10,99 $.

Nga këndvështrimi i çmimeve, do të merrni çmimin më të lirë (7,45 $ / muaj) me një kontratë 4-vjeçare, e cila nuk është aq e mirë. Kostoja e rinovimit do të jetë 15,90 dollarë. Mjaft e kushtueshme duke marrë parasysh tarifën më të ulët të hyrjes. Do të merrni gjithashtu një garanci të mirë 30-ditore të kthimit të parave me një kthim të plotë për të provuar shërbimin e tyre. Plani bazë ju vendos me 3 GB RAM dhe një CPU 2-core. Planet mund të përmirësohen lehtësisht në nivele më të larta me një kosto shtesë, por do të merrni performancë më të mirë dhe hapësirë ​​më të madhe për ruajtje.

5. Cloud DreamHost – I Pa Menaxhuar

Pritja e re e DreamHostMimi është i bazuar në përdorim

Miratimet e DreamHost:
+ Paguaj në orë / trafik
+ Numri i pakufizuar i faqeve të internetit
+ Ruajtje 80 GB SSD + 100 GB ruajtje bllok
+ Garanci 100% e kohës
DreamHost Cons:
– Mbështetja e klientit nuk është 24/7
– Nuk menaxhohet plotësisht + migrimi i sitit jo falas
– Pa para / rimbursime
– Nuk ka kopje rezervë automatike

Dreamhost ka projektuar shërbimin e tyre të strehimit në cloud për profesionistë dhe këdo që dëshiron sa më shumë liri të jetë e mundur. Serverat e tyre janë të pakontrolluar, do të thotë që ju do të jeni përgjegjës për gjithçka, nga azhurnimet deri te kopjet rezervë.

Parqet e serverëve të tyre bazohen vetëm në SH.B.A. Vetë serverët nuk po paketojnë shumë energji ose krahasuar me shpejtësinë e ofruar nga konkurrentët e tyre.

Dreamhost ka një kohë të mirë për 99,99% dhe shpejtësi të besueshme, që statistikat tona tregojnë se janë në 300 ms on mesatarisht.

Shfaqje:

24 orët e fundit
7 ditët e fundit
30 ditët e fundit
6 muajt e fundit
Vitin e kaluar

302 msShpejtësia mesatare

100%Uptime mesatare

Performanca e DreamHost Cloud (shiko të dhënat historike këtu)

Dreamhost ju lejon të mbani një numër të pakufizuar faqesh në internet me kusht që të vini me domenin tuaj. Ata kanë panelin e tyre të krijuar me porosi për të menaxhuar faqet e internetit, bazat e të dhënave, email dhe faturimin.

Tani, nëse një server i pakontrolluar cloud është ai që po kërkoni, atëherë jeni duke kërkuar një trajtim. Dreamhost lejon çdo zgjedhje të OS dhe softuer që serverët të mund të bazohen në Linux, BSD ose MS Windows. Dreamhost është projektuar rreth OpenStack dhe Ceph dhe mbështet API standarde dhe mjetet më të njohura të zhvilluesve. Pra, nëse keni nevojë për MongoDB, Redis, node.js, rubin, python, mund t’i përdorni të gjitha me sherr zero.

Në një shënim tjetër, do të jeni gjithashtu përgjegjës për kopjen rezervë, azhurnimet, sigurinë, ndarjen e burimeve për trafikun tuaj dhe menaxhimin e përgjithshëm të serverit tuaj. Dreamhost ju ofron një çertifikatë SSL falas.

Do të merrni një bandë të pakufizuar falas, derisa Dreamhost të vendosë ndryshe (me kohë të kufizuar). Do të merrni gjithashtu një hapësirë ​​masive prej 80 GB hapësirë ​​ruajtjeje SSD DHE 100 GB bllokim ruajtjeje me çdo plan. Kjo është e madhe në krahasim me ato që ofrojnë ofruesit e tjerë të pritjes së cloud.

Një dobësi e madhe është se mbështetja e tyre funksionon vetëm gjatë orarit të punës dhe përmes bisedës live (përveç nëse keni DreamPress, një opsion pritës për WordPress). Ende, ju jeni në gjendje të krijoni një biletë në çdo kohë – thjesht mos prisni një përgjigje të menjëhershme.

Mimi bazohet në përdorim dhe matet për orë, dhe plani bazë fillon nga një maksimum prej $ 4,50 / muaj (0,0075 dollarë në orë). Me këtë, ju do të merrni 512MB RAM dhe një procesor 1-core. Sidoqoftë, ne ju rekomandojmë të merrni planin e nivelit të ardhshëm për performancë më të mirë (2 GB RAM) me çmim 0.02 $ / orë (ose maksimumi 12 $ / muaj). Nuk ka asnjë garanci për kthimin e parave, por edhe asnjë angazhim.

6. Cloud InMotion

Pritja e lëvizjes në re të InMotionPlanet fillojnë me 22,99 $ / muaj

Pro InMotion:
+ Mesatare e mirë koha e ngarkesës
+ 2 orë mbështetje falas për instalim
+ Garanci mbresëlënëse për kthimin e parave
+ Uebfaqe të pakufizuara
+ Domain falas (viti i 1)
+ Transfer falas në sit
Cons InMotion:
– I shtrenjtë
Gjerësia e bandës së kufizuar

InMotion ofron një shërbim pritës të nivelit të lartë premium të nivelit të lartë. Edhe pse ata janë pak në anën e kushtueshme, ata ofrojnë një përvojë premium mbështetje, serverat e tyre menaxhohen plotësisht dhe lehtë për t’u vendosur.

Ju mund të presë një numri i pakufizuar i faqeve të internetit, dhe InMotion ka hedhur gjithashtu një domen falas për t’ju ndihmuar të filloni. Sidoqoftë, duke filluar nga viti i dytë, ata do të paguajnë 15,99 $ në vit për domenin. Ne ju sugjerojmë të sillni me vete një domen të regjistruar tashmë.

Performanca e InMotion është e mirë, me një mesatare prej 70 570 ms kohë ngarkese dhe 99,96% në kohë. Serverët e tyre janë të vendosur në brigjet lindore dhe perëndimore të Sh.B.A. Si një praktikë standarde, InMotion angazhohet gjithashtu për një garanci në kohën e duhur 99.9%.

Shfaqje:

24 orët e fundit
7 ditët e fundit
30 ditët e fundit
6 muajt e fundit
Vitin e kaluar

361 msShpejtësia mesatare

99.99%Uptime mesatare

Performanca e Cloud InMotion (shiko të dhënat historike këtu)

InMotion ju lejon të përdorni një cPanel të mirënjohur për vendosjen dhe drejtimin e uebfaqes tuaj. Instalimi në vetvete është i lehtë dhe i drejtpërdrejtë. Pas fillimit, ju do të merrni edhe dy orë falas me ekipin e Menaxhuar Hosting të InMotion, i cili do t’ju ndihmojë në instalim.

InMotion menaxhon plotësisht serverat, kështu që nuk do të duhet të shqetësoheni fare për këtë. Gjithashtu, ata do të monitorojnë trafikun tuaj dhe do të ndajnë burimet menjëherë kur faqja juaj e internetit ka nevojë për to. Rezervimet automatike gjithashtu përfshihen me planet e tyre si parazgjedhje.

Do të merrni një zgjedhje të konfigurimit të serverit bazuar në nevojat tuaja (rafte LAMP, pirg WordPress ose konfigurim PHP). Ekziston gjithashtu një mundësi për të mundësuar hyrjen në rrënjë nëse doni të përdorni teknologji të tjera për zhvillimin tuaj.

Disa karakteristika të tjera përfshijnë 75 GB hapësirë ​​për ruajtje të SSD, një çertifikatë falas SSL, llogari të pakufizuar emaili, 4TB të bandës, dhe 24/7 telefon, bisedë të drejtpërdrejtë dhe mbështetje të postës elektronike..

Mimi është mjaft i shtrenjtë, me opsionin më të lirë (22,99 $ / muaj) që vjen së bashku me një angazhim 2-vjeçar. Nga ana harduerike, përdoruesit marrin 4 GB RAM me planin bazë të mbajtjes. Ekziston gjithashtu një mundësi për të rinovuar planin tuaj për të marrë shpejtësi dhe ruajtje edhe më të mirë, por gjithashtu do të kushtojë më shumë. Prapëseprapë, do të keni një garanci mbresëlënëse të kthimit të parave 90-ditore me një rimbursim të plotë nëse zgjidhni.

7. Re Cloud A2 Hosting

A2Hosting hosting cloudPlanet fillojnë me 25,00 dollarë në muaj

A2 Pro Hosting:
+ Koha e fortë
+ Transfer falas në sit
+ Mbështetje e dobishme 24/7
+ Uebfaqe / llogari të pakufizuara
+ Garanci kthyese e parave
Kundërpresat e pritjes A2:
– Koha e ngadaltë e ngarkesës
– I shtrenjtë
– Bandwidth i kufizuar

A2 Hosting Cloud ka planet më të shtrenjta në listën tonë të rishikimeve. Ata ende ofrojnë një shërbim të menaxhimit plotësisht të menaxhimit të cloud, por koha e ngarkesës së tyre nuk është aq e mirë në krahasim me ofruesit e tjerë të pritjes.

A2 Hosting ka një mbulim të drejtë të SH.B.A.-së, Evropës dhe Azisë kur bëhet fjalë për vendet e serverëve.

Edhe pse ata kanë mbajtur një kohë të shkëlqyeshme prej 99,99%, koha e tyre mesatare e ngarkesës në sit nuk është aq e madhe (1334ms):

Shfaqje:

24 orët e fundit
7 ditët e fundit
30 ditët e fundit
6 muajt e fundit
Vitin e kaluar

1134 msShpejtësia mesatare

99.99%Uptime mesatare

Performanca e Cloud A2 (shiko të dhënat historike këtu)

Për ndërtimin dhe drejtimin e faqes suaj të internetit, do të keni qasje në një panel të njohur të kontrollit cPanel. Për më tepër, nuk duhet të shqetësoheni për menaxhimin e serverave me planet e menaxhuara plotësisht të A2 Hosting. Ata do të mirëmbajnë dhe azhurnojnë të gjithë pajisjet, do ta mbajnë të azhurnuar softuerin dhe do të monitorojnë serverin 24/7.

Si standard, ata ofrojnë kopje rezervë të përditshme falas dhe kanë hedhur në një program falas rigjenerimin e skedarëve në shtëpi “Server Rewind”. Ata do të kryejnë gjithashtu një operacion të monitorimit të sigurisë 24/7 për t’i mbajtur faqet e internetit tuaj sa më të sigurta të jetë e mundur.

Karakteristikat e tjera kryesore përfshijnë një hapësirë ​​të ruajtjes prej 75 GB SSD, falas SSL dhe CloudFlare CDN, llogari falas me email të pakufizuar dhe një telefon, email, biletë dhe një bisedë fantastike 24/7 fantastike. Gjatë hulumtimit tonë, ne kemi gjetur mbështetje për hostimin A2 që të jetë më i miri në listën tonë të rishikimit.

Performanca e lartë, veçoritë e shkëlqyera dhe përvoja e lezetshme e mbështetjes nuk vijnë me çmim të lirë. Planet janë të kushtueshme, duke filluar nga 25 dollarë në muaj, dhe rinovimet janë pothuajse dyfishi i tarifës fillestare. Planet e azhurnuara janë edhe më të shtrenjta, por gjithashtu ofrojnë shpejtësi më të madhe dhe hapësirë ​​për ruajtje.

Isshtë një përmbysje, dhe quhet Garancia PARA e kthimit të parave.

përfundim

Bazuar në studimin tonë, ekzistojnë disa ofrues të shkëlqyeshëm të shërbimit të pritjes së reve atje. Ekziston një ndryshim i rëndësishëm në çmimet bazuar në sa performancë dhe sa karakteristika do t’ju duhet. Mimi është gjithashtu disi më i lartë se llojet e tjerë të pritjes, siç është pritja e përbashkët.

Ju gjithashtu mund të presin kohë të ndryshme të ngarkesës bazuar në vendin ku veproni dhe cilin ofrues të zgjidhni. Por, mund të presësh një shërbim të besueshëm nga të gjithë.

Sidoqoftë, nëse po kërkoni të merrni performancën tuaj të internetit në nivelin tjetër pa prishur bankën tuaj, pritja në cloud është mënyra për të shkuar.

Cilët ofrues të pritjes së programeve cloud keni përdorur më parë? A do të rekomandonit ndonjë prej tyre? Na tregoni në komentet më poshtë. Ne gjithashtu mund të provojmë dhe provojmë ofruesit e tjerë të pritjes së cloud, kështu që gjuajini sugjerimet tuaja për ne :).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author