Pembina Laman Web Percuma Terbaik

pai giphyMencari pembina laman web percuma adalah keputusan yang bijak bagi banyak orang.

Mengenakan wang menjadi sesuatu yang anda tidak tahu apa yang anda buat tetapi bukan idea terbaik. Kebanyakan orang suka memandu kereta sebelum membelinya jadi mengapa tidak memandu pembina laman web sebelum membeli?

Tidak ada pengedar pembangun laman web yang boleh dikunjungi. Di manakah anda bermula ketika membina laman web? Sekiranya anda tidak mempunyai pengalaman sebelumnya, ia sangat membingungkan.

Apa maksud hosting? Bagaimana untuk mengurangkan kos pembangunan laman web saya? Mengapa terdapat WordPress.com dan WordPress.org? Ini cukup membingungkan, sebab itulah memulakan secara percuma bukanlah idea buruk sama sekali.

Berita baiknya ialah terdapat beberapa pilihan hebat untuk pembangun laman web percuma dan semudah pai. Saya bahkan tidak tahu betapa senangnya pai – ini mungkin lebih mudah.

Contents

Pilihan Teratas kami untuk Pembangun Laman Web Percuma Terbaik

Tempat pertama yang harus anda gunakan untuk menggunakan pembina laman web percuma ialah Constant Contact. Perkara yang mengagumkan mengenai Constant Contact adalah bahawa ia juga merupakan pilihan kami sebagai perkhidmatan pemasaran e-mel terbaik. Fakta bahawa mereka menawarkan versi percuma perkhidmatan mereka hanyalah lapisan gula pada kuih (saya tidak tahu mengapa pencuci mulut mempunyai banyak kaitan dengan pembangun laman web).

Menggunakan Constant Contact adalah cara termudah untuk membina laman web secara percuma tanpa komplikasi tambahan sambil menyelami pemasaran e-mel dengan segera.

1. Hubungan Tetap – Pembina Terbaik untuk Kanada (Termasuk Hosting Percuma)

Constant Contact tidak memasuki permainan dengan pembangun laman web. Mereka dikenali sebagai perisian pemasaran e-mel terbaik di pasaran.
Mereka menceburkan diri di halaman arahan dan mungkin menyimpulkan bahawa orang memerlukan pembangun laman web percuma yang sangat baik. Kemudian mereka membinanya.

Constant Contact melakukan pekerjaan yang hebat untuk membina pembangun laman web mereka dan versi percuma menjadikannya lebih jauh daripada pembangun laman web percuma yang lain.

Versi Percuma

Terdapat batasan pada versi perkhidmatan percuma tetapi ini akan membuat anda memulakan dengan membina laman web anda. Tidak perlu membayar wang untuk mengetahui apa yang anda lakukan adalah nilai tambah yang besar.

Perkara mengenai rancangan percuma di Constant Contact adalah anda mendapat hampir semua yang anda dapat dalam pelan berbayar. Anda sekurang-kurangnya dapat mencubanya. Berikut adalah beberapa perkara lain yang anda dapat dalam rancangan percuma yang tidak disertakan oleh kebanyakan pembangun laman web lain:

 • Perkongsian Sosial
 • Integrasi Facebook
 • Hubungi Pengurusan
 • Borang Tangkap Lead
 • Pembuat Logo
 • Menjual 3 Produk
 • Pembayaran Dalam Talian
 • Inventori, Pesanan, dan Pengurusan Cukai
 • Kupon dan Potongan Harga
 • E-mel Transaksional
 • Pengurusan Penghantaran

Untuk beberapa ciri ini, seperti membuat potongan harga, anda harus memasuki peringkat berbayar kedua atau ketiga pada perkhidmatan eCommerce. Kenyataan bahawa anda hanya boleh menggunakan ciri-ciri ini secara percuma adalah gila.

Kemudahan penggunaan

Saya baru sahaja memasuki halaman pemasaran pembina laman web Constant Contact. Saya menetapkan pemasa tepat ketika saya mengklik “Buat Laman Percuma Anda”.

Hubungan Tetap

Saya memutuskan untuk membuat laman web agensi pelancongan di mana seseorang boleh menghubungi saya melalui e-mel atau dengan menghubungi. 

Saya menggunakan gambar stok dan menyimpan logo seperti kata “Agen Perjalanan”.

Saya tidak bergurau, saya mempunyai laman web yang dibina dalam masa 4 minit 37 saat. Saya bahkan tidak tergesa-gesa dan kelihatan juga bagus.

Sekiranya saya menghabiskan sepuluh minit lagi untuk bermain-main dengan lebih banyak gambar stok atau menukar warna, saya rasa laman web ini akan kelihatan sama baiknya dengan laman web yang dibina khas oleh ejen pelancongan untuk ejen pelancongan.

Sekiranya anda mahukan laman web termudah yang pernah dibina yang kelihatannya bagus, saya tidak tahu ada gunanya menggunakan apa-apa kecuali pembangunnya. 

Bagaimana ini boleh berlaku?

Tidak Bermula dari Gores

Constant Contact mencipta pembangun laman web mereka yang cepat dan mudah dengan menggunakan kecerdasan buatan. Perisian ini menanyakan beberapa soalan mengenai jenis laman web yang anda mahukan dan kemudian menawarkan anda stok gambar dan templat tertentu.

Anda tidak mempunyai sejuta pilihan tetapi anda mempunyai jumlah yang sangat besar untuk pembangun laman web percuma. Anda juga boleh memuat naik gambar dan logo anda sendiri jika anda mahu. 

Pembangun laman web menawarkan susun atur warna yang boleh anda beralih antara satu sama lain. Ia kemudian bertanya kepada anda fon mana yang anda mahukan dan menggunakan beberapa huruf yang saling melengkapi dengan ukuran yang betul. Anda sebenarnya tidak perlu risau.

Mempunyai banyak pilihan dengan beratus-ratus templat bukanlah yang anda perolehi dari pembangun laman web Constant Contact. Apa yang anda perolehi ialah pembangun laman web termudah yang kelihatan terbaik. Anda tidak dapat menyesuaikannya dengan tepat seperti yang diinginkan oleh jiwa anda tetapi jika itu yang anda perlukan, anda mungkin harus menyewa pembangun web dan duduk di sebelahnya ketika dia membina visi anda.

2. Wix – Cepat, Mudah dan Berfungsi (Termasuk Hosting Percuma)

Wix bukan beberapa perisian percuma yang berfungsi separuh seperti pembangun laman web yang dibayar oleh orang.

Wix adalah peneraju industri dalam hal pembangun laman web. Mereka juga kebetulan menawarkan versi percuma perkhidmatan mereka.

Versi Percuma

Terdapat batasan pada versi perkhidmatan percuma tetapi ini akan membuat anda memulakan dengan membina laman web anda. Tidak perlu membayar wang untuk mengetahui apa yang anda lakukan adalah nilai tambah yang besar.

Tiada satu pun aspek rancangan percuma yang boleh menghalang anda untuk menggunakannya. Sekiranya anda memutuskan bahawa anda memerlukan ciri premium pada masa akan datang, anda pasti akan mengetahui sama ada laman web adalah yang sebenarnya anda mahukan.

Kemudahan penggunaan

Sebenarnya ada pembangun laman web yang lebih senang digunakan. Dengan itu – Wix masih senang digunakan.

Anda boleh membina laman web dengan penyesuaian besar-besaran, tanpa pengekodan, dan tanpa pening kepala. Terdapat cara untuk mengabaikan penyesuaian besar-besaran dan hanya membina laman web yang kelihatan profesional tanpa melakukan terlalu banyak.

Terdapat banyak perkhidmatan pembangunan laman web yang mempunyai fungsi drag-and-drop. Ini bermakna anda menyeret sesuatu yang anda mahu gunakan dan kemudian anda menjatuhkannya. Semudah itu.

wix-move-element-di mana sahaja

Ini sangat sesuai untuk penyuntingan yang mengutamakan kepantasan dan kemudahan penggunaan.

Tidak Bermula dari Gores

Wix mempunyai fungsi hebat ini yang disebut Artificial Design Intelligence. Pada dasarnya apa yang dilakukan oleh ADI adalah bertanya kepada anda pelbagai soalan dan mengaplikasikannya pada algoritma yang membuat laman web untuk anda. Ia mengambil semua pilihan elemen, tema, dan tata letak dari tangan anda dan dapatkan dari setiap kombinasi.

Daripada meluangkan masa untuk melihat semua tema dan susun atur pilihan perisian untuk anda berdasarkan pilihan dan soalan yang diajukan. Ini adalah ciri penjimatan masa dan pengurangan keputusan.

Wix adalah untuk orang yang ingin membuat laman web yang unik bagi mereka tanpa perlu menangani semua perkara tambahan yang disertakan dengan menjalankan laman web.

Untuk maklumat lebih lanjut, baca ulasan Wix terperinci kami.

3. WordPress – Keluk Pembelajaran Lebih Besar, Penyesuaian Total (Memerlukan Hosting Berbayar)

WordPress adalah satu lagi pilihan hebat jika anda mencari pembangun laman web percuma terbaik. Ia tidak begitu intuitif dan mudah bagi pemula seperti Wix tetapi ia memungkinkan penyesuaian yang lebih banyak (dengan kos).

Sekiranya anda mencari untuk membina laman web untuk jangka masa panjang dan dapat menghabiskan 10-15 jam belajar bagaimana menggunakan WordPress mungkin itu pasti merupakan pilihan yang lebih baik.

Sebelum memanfaatkan kelebihan WordPress, kita harus menjelaskan apa perbezaan antara WordPress.com dan WordPress.org.

Dot Com

WordPress.com serupa dengan Wix. Anda pergi ke laman web, mendaftar, dan mula membuat laman web anda. Ia sangat sederhana.

Semasa menggunakan Wix – Wix sendiri menghoskan laman web anda. Ini bermaksud bahawa Wix sebenarnya menyediakan teknologi dan perkhidmatan yang diperlukan agar laman web dapat dilihat di internet.

WordPress.com melakukan perkara yang sama. Ia menghoskan laman web anda untuk anda dan juga menyediakan anda untuk membina laman web secara percuma. Ia juga menawarkan versi premium pembangun laman webnya dan banyak pilihan premium.

Anda hanya boleh melayari laman web dan memulakan secara percuma hari ini untuk melihatnya.

Dot Org

Inilah WordPress yang sering dibincangkan oleh orang ketika bercakap mengenai WordPress.

Versi ini benar-benar percuma untuk digunakan dengan pilihan premium seperti tema dan aplikasi. Ia juga berfungsi berbeza daripada versi WordPress.com dan Wix.

Daripada WordPress mengehos laman web anda, anda harus pergi ke laman web yang luas dan mencari perkhidmatan hosting anda sendiri. Ini mudah tetapi menambah langkah tambahan dan tahap komplikasi prosesnya. Apa-apa perkhidmatan hosting yang baik memerlukan wang tetapi ada beberapa versi percuma di luar sana yang dapat digunakan.

Bagaimana WordPress Berfungsi

Berbeza dengan apa yang difikirkan oleh banyak orang – anda tidak perlu tahu cara membuat kod untuk menggunakan WordPress. Banyak tema membolehkan banyak fungsi yang ditawarkan Wix dengan kemampuan untuk menyesuaikan lebih jauh dengan kod.

papan pemuka wordpress

Tema berbeza daripada Wix. Di WordPress, anda harus memilih tema untuk membina laman web anda. Tema pada dasarnya adalah apa yang telah dibina oleh Wix pada perisian. Mereka adalah tulang belakang laman web anda. Setiap tema mempunyai batasan tertentu mengenai bagaimana laman web anda akan kelihatan tetapi anda boleh memilih ke mana semua elemen anda masuk ke laman web dan juga skema warna.

Setiap tema akan mempunyai fungsi tersendiri dan akan mengehadkan penyesuaian – terutamanya yang percuma. Tema percuma sukar tetapi mereka masih boleh membolehkan anda membina laman web yang indah.

Versi Percuma WordPress.com

Satu perkara yang perlu diingat adalah bahawa versi WordPress.org selalu percuma. Satu-satunya perkara yang perlu anda bayar selain hosting adalah tema dan aplikasi premium yang mungkin anda mahukan.

Demi kesederhanaan, lebih masuk akal untuk menggunakan Wix jika anda mencari versi percuma pembangun laman web.

4. Pembangun Laman Web Zyro – Kaedah termudah untuk membina laman web

Versi Percuma

Versi percuma Zyro memang suka. Pengguna percuma dan pengguna berbayar juga mendapat sijil SSL percuma dan pengoptimuman SEO laman web langsung, bersama dengan beberapa alat AI, integrasi Unsplash, dan pengoptimuman laman web untuk pengguna mudah alih.

Walau bagaimanapun, versi percuma sedikit menderita kerana anda tidak dibenarkan memasukkan Google Analytics, yang merupakan tolak besar bagi pemilik perniagaan dalam talian yang serius. Anda juga harus berurusan dengan iklan.

Templat

Zyro menyediakan puluhan templat jika anda membayar untuk salah satu rancangan lain, di antaranya terdapat dua: Basic dan Unleashed. Ini disertakan dengan barang tambahan seperti penyingkiran iklan, penyambungan ke domain utama anda dan Pengurus Teg Google. Anda juga mendapat lebar jalur lebih banyak pada 10 GB untuk Basic atau tanpa had untuk Unleashed.

Templat yang boleh anda pilih adalah pelbagai dan difikirkan dengan baik, walaupun anda tidak perlu mengubahnya seperti yang sering dibenarkan oleh pembangun laman web lain. Sebagai contoh, anda tidak dapat mengubah fon pada templat mana pun.

Namun, templat yang tersedia dirancang dengan baik untuk beberapa ceruk atau tema, seperti seni atau fesyen.

Alat AI

Kami juga menyebutkan bahawa alat AI yang disertakan berguna dan tersedia untuk semua orang. AI Writer dapat membantu anda mengisi laman web anda dengan kandungan sebelum anda mempunyai masa untuk menyewa copywriter sebenar dan AI Heatmap dapat membantu anda mengetahui halaman mana yang paling baik dengan pengunjung, sehingga anda dapat meningkatkan kadar penukaran anda.

Pembina Grid

Antara muka pembina yang disertakan dengan Zyro menggunakan format grid pratetap yang cukup mudah digunakan dan intuitif untuk difahami. Kelemahannya ialah anda boleh mengubah susun atur atau ukuran grid, jadi anda terhad pada apa yang terbaik dari Zyro. Oleh itu, pembangun laman web ini semestinya dioptimumkan untuk pengguna baru dan bukannya pembangun laman web yang berpengalaman yang ingin sedikit penyesuaian atau kawalan di hujung jari mereka.

Sebutan Kehormat Untuk Pembina Laman Web Percuma Lain di Kanada

Wix dan WordPress adalah pilihan pertama kami untuk pembina laman web percuma dan anda boleh melihat perbandingan kedua-dua pilihan yang lebih panjang dan terperinci.

Mereka bukan satu-satunya pilihan percuma di luar sana. Sebenarnya ada banyak pembangun laman web percuma. Kebanyakannya tidak hebat. Sukar untuk menawarkan perkhidmatan hebat secara percuma. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa pilihan lain yang perlu disebut: Weebly, Pixpa, dan Droopal.

Weebly mudah digunakan, ringkas, dan mudah dengan antara muka yang mudah. Ia hampir menjadi cadangan tetapi pada dasarnya ini adalah versi Wix yang lebih buruk. Namun, jika anda mahukan alternatif kepada Wix. Jangan salah faham, kami masih menganggap Weebly adalah pembina yang hebat tetapi tidak mempunyai fungsi penuh Wix.

Pixpa adalah perkara lain. Mari mulakan dengannya:

Pixpa: Pembina Laman Web Terbaik untuk Jurugambar

Pixpa adalah pilihan hebat jika anda secara khusus ingin membuat laman web portfolio untuk mempamerkan dan menjual karya kreatif terbaru dan terhebat anda.

Sekiranya anda tergesa-gesa untuk memulakan karier anda dan anda tidak mempunyai masa untuk belajar bagaimana menggunakan pembangun laman web, Pixpa adalah pilihan yang tepat.

Ini secara serius harus menjadi salah satu pembangun laman web drag-and-drop yang paling mudah dan berpatutan yang dibuat khusus untuk pereka dan jurugambar. Mereka juga mempunyai percubaan percuma selama 15 hari, jadi anda boleh menguji Pixpa dengan bebas tanpa ikatan.

Pelan Pixpa

Berbeza dengan banyak pembangun laman web lain di pasaran, Pixpa tidak menawarkan pelan percuma. Akibatnya, anda harus memilih antara sebilangan kecil rancangan bulanan yang tersedia setelah percubaan percuma selama 15 hari tamat.

Oleh itu, pelan asasnya sangat berpatutan dan sebenarnya tidak ada banyak batasan untuk membina laman web anda. Sebenarnya, anda menerima hampir semua perkara yang anda dapat dengan rancangan premium selain dari penyimpanan gambar tanpa had dan beberapa ciri canggih.

tema portfolio pixpa

Setelah percubaan percuma anda selesai, anda boleh memilih dari tiga rancangan yang disesuaikan dengan keperluan khusus anda sebagai pencipta. Pelan ini disenaraikan di halaman Harga sebagai “untuk jurugambar,” “untuk pencipta,” dan “galeri pelanggan”. Penting untuk diperhatikan bahawa yang terakhir tidak disertakan dengan laman web.

Pixpa untuk Jurugambar

Rancangan Fotografer sesuai untuk mereka yang ingin membuat laman web portfolio untuk mempamerkan dan menjual gambar sebagai muat turun atau cetakan digital menggunakan Galeri eCommerce, dan bukannya produk fizikal. Keempat rancangan tersebut berkisar antara $ 6 hingga $ 32 sebulan bergantung kepada sama ada anda ingin ditagih setiap tahun atau bulanan.

Pixpa untuk Pencipta

Rancangan Pencipta disasarkan kepada mereka yang ingin membuat laman web dan juga kedai yang membolehkan anda menjual produk dan perkhidmatan fizikal dan digital. Fikirkan e-buku, t-shirt dan bengkel. Tidak seperti rancangan jurugambar, pencipta dapat memilih dari tiga rancangan yang berkisar antara $ 6 hingga $ 20 sebulan.

Galeri Pelanggan Pixpa

Pelan Galeri Pelanggan adalah produk bebas yang membolehkan anda bekerja secara langsung dengan pelanggan anda dengan mengedit, membuat bukti, berkongsi dan menjual gambar. Setelah diterbitkan, anda juga dapat menerima kegemaran pelanggan dan maklum balas mengenai gambar anda. Dengan itu, penting untuk diperhatikan bahawa jenis rancangan ini tidak termasuk laman web portfolio.

Setiap rancangan merangkumi hosting web melalui Amazon Web Service (AWS). Anda bahkan mendapat satu tahun pendaftaran domain percuma semasa anda mendaftar untuk rancangan tahunan.

Satu perkara yang perlu dipertimbangkan sebelum memilih rancangan ialah anda tidak boleh menambahkan Galeri eCommerce dan Kedai Dalam Talian bersama di satu laman web. Selain itu, semua rancangan dilengkapi dengan jaminan pengembalian wang 30 hari di samping sokongan pelanggan 24/7, jadi jika anda tidak gembira, anda tidak perlu mengambil risiko membuang wang.

Cara Menggunakan Pixpa

Walaupun terdapat banyak perkhidmatan pembangunan web yang mesra pengguna di luar sana untuk jurugambar dan pencipta, tidak ada yang mengalahkan Pixpa. Ringkasnya, Pixpa adalah platform reka bentuk web yang mudah, yang tertumpu pada portfolio dalam talian. Bahagian terbaik mengenainya? Anda bahkan tidak memerlukan pengalaman pengekodan untuk membuat portfolio yang menakjubkan berkat pembuat laman web drag-and-drop Pixpa yang mudah.

ui pembangun laman web pixpa

Selepas anda mendaftar untuk percubaan percuma, anda akan ditanya pelbagai soalan mudah yang berkaitan dengan jenis laman web yang ingin anda buat dan adakah anda merancang untuk menjual produk dan perkhidmatan atau tidak. Setelah ini, anda diminta untuk memilih tema sederhana.

Sekiranya anda tidak menyukainya, jangan takut; anda boleh menukarnya di kemudian hari. Ketika datang ke papan pemuka Pixpa Home, anda tidak perlu menjadi saintis roket untuk mengetahuinya: mudah, minimalis dan sangat mudah dilayari.

Seperti hampir semua pembangun laman web, semua kawalan berada di sebelah kiri, jadi jika anda pernah menggunakannya, Pixpa tidak akan merasa terlalu asing. Untuk mempermudah, laman web asas mempunyai halaman yang telah dibuat yang boleh anda simpan, ubah atau hapus.

Menambah halaman adalah mudah; hanya perlu satu klik butang untuk anda dihantar ke pereka visual di mana anda dapat mengedit halaman dengan lebih terperinci. Sebagai seseorang yang mempunyai pengetahuan reka bentuk web yang sedikit-sedikit, saya mencubanya sendiri dan cukup terkejut kerana saya berjaya membuat laman web portfolio kecil yang kelihatan profesional dalam jangka masa yang singkat.

Weebly – Satu lagi Pembina Laman Web Percuma yang Hebat

Weebly banyak berfungsi seperti Wix dan mungkin merupakan pembangun laman web ketiga atau keempat terbaik di pasaran.

Untuk pembangun laman web percuma, ia adalah pembangun laman web terbaik kedua atau ketiga bergantung pada apa yang anda anggap WordPress sebagai kategori.

Bagaimana ia berbeza dengan Wix

Weebly mudah digunakan – semuanya masuk akal. Masalah dengan pembangunnya adalah bahawa produk akhir selalu kelihatan sedikit. Apabila anda selesai dengan laman web Wix, anda boleh mengatakan bahawa ia kelihatan bagus atau membuat penyesuaian agar kelihatan baik.

unsur-unsur menyeret weebly

Dengan Weebly ada kemungkinan besar melihat produk akhir dan rasa seperti meh mengenainya. Ia akan baik-baik saja.

Penyesuaian tema di Weebly agak terhad terutamanya jika dibandingkan dengan editor jenis kanvas kosong seperti Wix. Walaupun mudah digunakan di sana tidak banyak pilihan untuk digunakan.

Satu perkara yang dilakukan Weebly lebih baik daripada Wix adalah memastikan semuanya sentiasa kemas dan rapi. Wix boleh menjadi sedikit luar biasa dengan pilihan yang tidak terkira banyaknya. Weebly berasa lebih teratur yang dapat banyak membantu mengatasi tekanan dan kegelisahan semasa membina laman web anda.

Untuk maklumat lebih lanjut, baca ulasan Weebly kami.

Versi Percuma

Versi percuma Weebly menawarkan cukup untuk memulakan. Peningkatan adalah mudah setelah anda mengetahui sama ada anda menyukai platform. Menjaga kaki anda pasti bernilai komitmen masa kecil.

WebSelf – Pembina Laman Web Perancis Terbaik

WebSelf adalah pembangun laman web Perancis terbaik di pasaran. Ia sesuai dengan cetakan pembangun laman web drag-and-drop lain yang disebutkan dalam senarai ini.

Pembina laman web Perancis ini membolehkan anda melakukan banyak perkara dengan versi percuma dan membolehkan anda melihat apa sebenarnya tanpa membayar satu sen.

Bagaimana ia berbeza dengan Weebly

Kami baru saja menyebut Weebly sebagai pembangun laman web termudah yang masih dapat membuat laman web yang cukup bagus dengan cepat.

Inilah kejutan, WebSelf sebenarnya lebih mudah digunakan. Matlamat pengasas WebSelf adalah untuk menjadikan pembangunan web dapat diakses oleh semua orang.

Secara harfiah hanya memerlukan beberapa klik. Anda boleh mengubah bagaimana latar belakangnya, menambahkan foto tersuai anda, dan menulis beberapa salinan cerdas dalam beberapa minit.

Dengan WebSelf anda mengakses reka bentuk yang telah dibuat oleh syarikat itu. Mereka bahkan menambah yang baru sepanjang masa sehingga anda dapat mencari templat yang sesuai dengan apa yang anda cari.

Contoh WebSelf

Dengan WebSelf, penyesuaian tahap tinggi bukanlah yang anda perolehi. Anda mendapat produk yang cantik tanpa banyak melakukan. Juga, penting untuk menyebut bahawa WebSelf menjadikannya lebih mudah untuk mengikuti garis panduan kebolehcapaian laman web Kanada.

Penyesuaian tema di WebSelf agak terhad seperti Weebly dan mengubah aspeknya agak serupa. Pembezaan besar di sini adalah reka bentuk yang sudah dibina yang ditawarkan oleh WebSelf. 

WebSelf sangat menjaga kebersihan, menjadikan Weebly kelihatan seperti huru-hara. Menyeret dan melepaskan elemen yang tersedia mungkin merupakan kaedah termudah untuk mengatakan bahawa anda pernah membina laman web. Hampir tidak memerlukan usaha.

Versi Percuma

Versi WebSelf percuma menawarkan cukup untuk memulakan. Peningkatan adalah mudah setelah anda mengetahui sama ada anda menyukai platform. Menjaga kaki anda pasti bernilai komitmen masa kecil.

Yang lain

Saya tidak semestinya mengesyorkan pilihan ini tetapi mereka pasti merupakan pilihan alternatif.

logo ucraftUcraft: Pelan percuma membolehkan anda membuat domain khusus. Reka bentuk laman web berasaskan blok agak terhad. Beberapa orang menyukainya tetapi saya dapati pembangun drag-and-drop sedikit lebih mesra pengguna.

logo yang mencolokMenarik: Yang mencolok mempunyai kebaikan. Sebagai contoh, anda boleh menjual satu produk tunggal di laman web anda. Mereka pakar dalam membuat laman web satu halaman sehingga tema dan reka bentuk tidak begitu penting.

logo laman web123LAMAN123: Pilihan yang bagus untuk kita yang paling kurang teknologi. SITE123 mempunyai sistem templat yang disebut bantuan reka bentuk. Ini menjadikannya hampir automatik untuk membuat laman web yang kelihatan cantik. Sekiranya anda ingin memasukkan input kreatif ke laman web anda SITE123 bukanlah pilihan terbaik.

logo jimdoJimdo: Pelan percuma mengenai Jimdo dilengkapi dengan beberapa ciri menarik seperti keupayaan eCommerce dan penyematan video. Antaramuka reka bentuk bukanlah yang terbaik tetapi anda boleh membuat laman web yang kelihatan rata-rata dengannya.

Kesimpulannya

Apabila memikirkannya – jika anda mencari pembangun laman web percuma, anda mungkin tidak mahu terlalu menyulitkan keputusan.

Sangat mudah untuk mencuba setiap pilihan di atas kerana percuma untuk mendaftar dan mencuba salah satu dari mereka. Itu adalah kaedah terbaik untuk mengetahui mana yang paling anda sukai.

Sekiranya anda tidak mahu berbuat demikian, gunakanlah Kontak Tetap. Ini mempermudah perkara dengan hanya pergi ke sana dan bermula. Perlu banyak pemula untuk kecewa oleh Constant Contact. Untuk maklumat lebih lanjut, lihat artikel raksasa kami mengenai pembangun laman web terbaik.

Soalan Lazim Pembina Laman Web Percuma

Adakah terdapat pembina laman web percuma yang baik?

Ya! Wix dan WordPress adalah pilihan terbaik untuk pembangun laman web percuma.

Apakah pembina laman web percuma yang paling mudah?

Pembangun laman web percuma yang paling mudah digunakan ialah SITE123. Paling senang tidak selalu terbaik sekalipun. Wix menawarkan banyak ciri dan juga agak mudah.

Adakah Wix lebih baik daripada WordPress?

Jawapan ringkasnya adalah tidak. Jawapan yang lebih panjang adalah bahawa ia boleh. Sekiranya anda ingin menyesuaikan laman web anda tanpa keluk pembelajaran yang kukuh maka Wix lebih baik daripada WordPress untuk anda. WordPress adalah selok-belok mendalam ke dalam pembangunan laman web sedangkan Wix seperti memasuki jalan yang cetek dan menggoda idea untuk berenang ke ujung yang dalam.

Adakah Wix benar-benar percuma?

Wix mempunyai versi percuma tetapi nama domain anda akan mempunyai format ini: username.wixsite.com/siteaddress. Untuk menggunakan domain khusus dan membuka banyak ciri, anda harus memilih pelan berbayar

Bagaimana saya mendapatkan nama domain percuma dari Wix?

Nama domain percuma tersedia setelah memilih pelan berbayar. Anda masih perlu membayar rancangan Wix tetapi mereka memasukkan nama domain secara percuma – selama setahun

Apakah pembina laman web percuma terbaik untuk perniagaan kecil?

Kami mengesyorkan WordPress untuk perniagaan kecil kerana lebih banyak ciri untuk pembayaran, analisis dan penjejakan. Baca ulasan perniagaan kecil kami.

Rujukan dan kredit gambar:

 • MageeWP.com
 • Laman WebSetup.org

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author