9 parasta verkkosivustojen rakentajaa (vertailu)

verkkosivustojen rakentajatMinkä verkkosivuston rakentajan tulisi valita?

Markkinoilla on yli 50 erilaista verkkosivustojen rakentajaa.

Jokainen näistä työkaluista lupaa luoda verkkosivuston helposti edulliseen hintaan.

Entä heidän todellinen käytettävyys ja suorituskyky? Entä joustavuus – voitko luoda verkkokaupan tai blogin?

Päätimme viettää aikaa ja rahaa rekisteröityäksesi, testataksesi ja tarkistaaksesi 9 suosituinta verkkosivustojen rakentajaa.

Rakensimme myös yksinkertaisen ‘5 minuutin’ testisivun jokaisen rakentajan kanssa ja seurasimme heidän käytettävyyttään ja nopeuttaan vähintään 12 kuukautta.

Mutta ensin:

Kenen pitäisi käyttää verkkosivustojen rakentajaa? Onko se sinulle?

Verkkosivustojen rakentajat ovat fantastinen voimavara oikeassa käytössä. Valitettavasti ne eivät ole kaikille sopivia. Se on kuitenkin todennäköisesti oikea sinulle jos haluat luoda:

 • Pienyrityksen verkkosivusto
 • Henkilökohtainen verkkosivusto (blogi)
 • verkkokauppasivusto (verkkokauppa) tuotteiden tai palveluiden myyntiin

… Ja haluat sen nopeasti ja halvalla.

Se on todennäköisesti ei sinulle, jos:

 • Olet kokenut web-kehittäjä / suunnittelija, joka tuntee HTML, CSS ja PHP
 • Haluat luoda verkkosivun, joka on erittäin monimutkainen ja iso

Täydellinen paljastaminen: Me ansaitsemme palveluntarjoajalla hostingfacts.com palkkiot, jos ostat verkkosivuston rakentajan tämän arvostelu linkin kautta. Kiitos tuestasi (katso tarkistusprosessiamme).

9 parasta verkkosivustojen rakentajaa vuonna 2020

Tässä on 9 suosituinta verkkosivustojen rakentajaa piilotettu:

1. Wix.com

Wix-kotisivu

 • Hyödyt Wixin käytöstä 

+ Erittäin helppo käyttää (vedä ja pudota)
+ Ilmainen versio & ilmainen kokeiluversio saatavilla
+ 630+ teemat ja mallit
+ Soveltuu verkkosivustoille, blogeille ja verkkokaupoille
+ Luotettava suorituskyky
+ AI-rakentaja (5 minuutin verkkosivusto)
+ 30 päivän rahat takaisin takuu

  • Miinukset Wixin käytölle

Ei livekeskustelua, vain liput / puhelin
Sähköpostitilit maksaa ylimääräistä

Wix-verkkosivuston rakentaja toimitetaan mukana 630 teemaa jotka sopivat monille erilaisille yrityksille, yksityishenkilöille ja voittoa tavoittelemattomille.

He ovat luokitelleet teemansa valokuvauksen, portfolion, matkojen, ruoan, kauneuden ja muun perusteella. Lisäksi heillä on monia teemoja, jotka sopivat parhaiten blogiin, verkkokauppaan tai yrityksen verkkosivustoon:

Wix-mallit

Useiden teemakuvioiden lisäksi Wix antaa käyttäjilleen mahdollisuuden valita yli 100 eri kirjasinta, ja jos tämä ei riitä, voit lähettää myös omia mukautettuja fontteja. Jos tarvitset kuvia verkkosivustollesi, ne sisältävät yli 1000 varastossa olevien kuvien kirjaston.

Wixin avulla voit luoda gallerian esitelläksesi työtäsi. Niissä on myös ilmainen favicon ja logonvalmistaja. Jos sinulla ei ole verkkosivustosi logoa, tämä työkalu voi ehdottomasti auttaa sinua luomaan sen (vaikka sinulla ei olisi suunnittelutaitoja).

On myös reilua sanoa, että Wix on hiukan muutakin kuin vain ”verkkosivustojen rakentaja”. Wixin avulla voit luoda verkkokaupan myymään tuotteitasi, luomaan kuponkeja ja lähettämään uutiskirjeitä sähköpostitse..

Lisäksi toisin kuin monet muut suositut verkkosivustojen rakennustyökalut, Wix on sisällyttänyt a vedä ja pudota -ominaisuus – Tämä tekee verkkosivuston luomisesta mahdollisimman yksinkertaisen. Wix-pudotus toimii Wix-laitteessa seuraavasti:

Wix-vedä ja pudota -editori

Vedä ja pudota on Wix-ominaisuus, jonka avulla voit yksinkertaisesti järjestää verkkosivustosi uudelleen, lisätä osioita / lohkoja ja tehdä muutoksia, jotka tekevät verkkosivustolle julkaisemisen ja muutosten tekemisen melkein heti.

Lisäksi he lisäsivät äskettäin uuden ominaisuuden, jota kutsutaan ADI: ksi. Lyhyesti sanottuna se on AI, joka luo sinulle täysin ainutlaatuisen verkkosivuston alle muutamassa minuutissa. Muutamalla yksinkertaisella kysymyksellä Wix AI suunnittelee yrityksellesi ja tarpeitasi sopivan verkkosivuston. Mikään kaksi sivustoa ei näytä koskaan samalta, mikä tarkoittaa, että saat täysin mukautetun verkkosivuston.

Wix-käyttäjät voivat muokata verkkosivustoaan myös muilla laitteilla, kuten heillä on iOS- ja Android-sovellukset saatavilla. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, yhdelle verkkosivustolle voidaan määrittää useita toimittajia / kirjailijoita, mikä on hyvä tapa, jos sinulla on isompi joukkue tai organisaatio, joka aikoo hallita verkkosivustoa / kauppaa. Heidän tuki on saatavana puhelimitse ja lippujen kautta.

Kun kirjaudut Wixiin, he vastaavat myös sivustosi ylläpidosta ja siitä, että se latautuu nopeasti. Viimeisen 12 kuukauden aikana meillä on ollut vakaa käyttöaika 99,98% ja sivunopeus 412 ms, mikä on hyvä verrattuna moniin muihin.

Wix tarjoaa myös ilmaisen suunnitelman palvelun testaamiseen. Kuka tahansa voi luoda tilin ja aloittaa verkkosivuston rakentamisen heti. Ainoa varoitus on, että et voi yhdistää omaa verkkotunnustasi ja sivustossasi on Wix-mainoksia. Jos pidät luomaasi, voit päivittää sitä myöhemmin.

Hinnoittelukatsaus:

 • Kaikissa suunnitelmissa on 14 päivän ilmainen kokeilu
 • Kaikki suunnitelmat sisältävät SSL: n (https: //)
 • Kaikissa vuosisuunnitelmissa on ilmainen verkkotunnus vuodeksi, jota uusitaan myöhemmin 12,95 dollaria vuodessa
 • Halvin suunnitelma maksaa 13 dollaria kuukaudessa ja sisältää 2 Gt kaistanleveyden ja 3 Gt tallennustilan
 • Halvin verkkokauppasuunnitelma alkaa 23 dollaria kuukaudessa ja sisältää rajoittamattoman kaistanleveyden ja 20 Gt: n tallennustilan
 • Jokainen sähköpostitili maksaa 6 dollaria kuukaudessa Google Suiten kautta

Testisivustomme on tehty Wix.com-sivustolla
Wix käyttöaika- ja nopeustiedot

2. ConstantContant.com (CTCT Builder)

 • Jatkuva yhteysrakentaja

  Hyödyt CTCT Builder -sovelluksen käytöstä

+ Helppo ja helppo käyttää
+ Ilmainen versio
+ Sisältää AI-rakentajan
+ 24/7 live chat-tuki
+ Suuri valikoima ilmaisia ​​kuvia
+ 30 päivän rahat takaisin -takuu

  • Miinukset CTCT Builderin käyttämiselle

Käytä asetteluita malleiden sijasta
– Kuvien muokkaaminen / mukauttaminen on vaikeaa

Constant Contact Builder tarjoaa asiakkaille opastetun AI-ohjatun toiminnon, joka valmistaa täysin mukautetun verkkosivuston, johon voit lisätä sisältöehdotuksia ja henkilökohtaisia ​​kuvia.

AI-rakentaja luo automaattisesti mobiiliystävällinen verkkosivusto joka näyttää upealta kaikilta laitteilta. Äskettäin luodun verkkosivuston muokkaaminen on helppoa valmiilla valmiilla vaihtoehdoilla, teksti-, väri- ja kuvankäsittelytyökaluilla (se on myös integroitu Unsplash-sovellukseen, joka antaa sinulle pääsyn yli miljoona korkealaatuista kuvaa). Lisäksi se tarjoaa sähköpostien automatisointi, kolmannen osapuolen laajennukset ja tukee automaattista synkronointia sosiaalisten verkkojen kanssa.

Jatkuvat yhteyshenkilöstömallit

Jokainen Constant Contact Builder -sovelluksella luotu verkkosivusto luottaa vahvaan ja nopeaan sisällönjakeluverkkoon (CDN), jonka avulla kävijät voivat saada nopeimman ladattavan version milloin tahansa. Tämän verkkosivun rakentaja tarjoaa AI-pohjainen logovalmistaja mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia tuotemerkkisi oikeudesta.

Jatkuva yhteys AI-rakentajaan on helppo työskennellä. Sinun on vastattava vain muutamiin kysymyksiin, ja verkkosivustojen rakentaja luo vastaukseesi perustuvan henkilökohtaisen verkkosivuston.

Voit helposti lisätä uusia sivuja ja muokata osioita sekä mukauttaa asetteluja AI-käyttöisen rakennuslaitteen avulla, jolloin sivustosi luominen on nopeaa ja helppoa nopeasti..

Pysyvä yhteyttä online-suunnittelijaan

Constant Contact Builder tarjoaa integroinnin tärkeimpiin maksuyhdyskäytäviin, kuten Paypal ja Stripe.

Integrointi Unsplash-kuvakirjastoon tarjoaa asiakkaille pääsyn yli miljoonaan laadukkaaseen kuvaan, mikä voi ottaa taakan ottaa korkearesoluutioisia kuvia ja hankkia jatkuvasti laadukkaita valokuvia käsistäsi.

Tämän verkkosivun rakentaja tarjoaa vapaa suunnitelma (ei vaadita luottokorttia) ja sillä on 30 päivän rahat takaisin -takuu. Ilmainen suunnitelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden tottua alustaan ​​ja päättää, haluatko päivittää sitä lisäominaisuuksilla myöhemmin. Sähköpostien tilaajaluettelo on kuitenkin rajoitettu ilmaiseen suunnitelmaan.

Syy, miksi tämä alusta on niin mahtava sähköpostimarkkinointiratkaisu, on, että se antaa sinulle mahdollisuuden lähettää kohdennettuja sähköposteja, jotka voit mukauttaa. Se tarjoaa myös upeita ominaisuuksia, kuten verkkosivustoanalyysit, lyijykaappauslomakkeet ja tapahtumien rekisteröintivaihtoehdon, jotka voivat auttaa sinua lisäämään tapahtumiisi osallistumista.

Alusta tarjoaa a 24/7 live chat, sähköposti ja puhelintuki. Constant Contact Builder on myös älykäs vaihtoehto verkkokaupan omistajille, koska foorumi antaa asiakkaille mahdollisuuden perustaa verkkokauppa jopa ilmaista kokeilua käyttäessä. Asiakkaille, jotka saavat Business Plus -suunnitelman, ei ole myöskään transaktiomaksuja.

Constant Contact Builderilla varustetun testisivustomme käyttöaika oli vakaa 99,98% ja sivunopeus 264 ms. Kaiken kaikkiaan Constant Contact Builder on vakaa ja edullinen vaihtoehto pienyrityksille, sähköpostimarkkinoinnin aloittelijoille ja muille kuin teknisille yrityksille, jotka eivät halua mennä pitkään jatkuneen verkkosivustojen suunnitteluprosessin vaivaan..

Hinnoittelukatsaus:

 • Ilmainen suunnitelma saatavilla
 • Kaikissa suunnitelmissa on ilmainen SSL-varmenne (https: //)
 • Kaikissa maksullisissa suunnitelmissa on ilmainen verkkotunnus vuodeksi, ja ne uusitaan myöhemmin 22,00 dollarilla vuodessa
 • Halvempi maksettu suunnitelma maksaa 10 dollaria kuukaudessa ja sisältää rajoittamattoman kaistanleveyden ja tallennustilan
 • Verkkokauppa sisältyy jopa ilmaiseen suunnitelmaan, mutta rajoittuu 3 tuotteeseen ja sillä on 3% transaktiomaksu (rajoittamaton ja 0% maksu Business Plus -suunnitelmalla)

Testisivustomme on tehty ConstantContact.com-sivustolla
CTCT-valmistajan käyttöaika- ja nopeustiedot

3. SITE123.com

 • SITE123

  SITE123: n käytön edut

+ Hyvä pienille sivustoille, kuten blogeille
+ Ilmainen rajoitettu suunnitelma mainoksilla
+ Voi lisätä verkkokaupan ominaisuuden
+ Voi lisätä gallerian
+ Verkkosivun kääntämisominaisuus

  • SITE123: n käytön haitat

Ei vetämistä ja pudottamista
– Kaikki ei ole täysin muokattavissa

SITE123 on helppo verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla voit luoda pienen yrityksen verkkosivun, blogin tai verkkokauppasivuston muutamalla napsautuksella. Voit aloittaa käyttämällä joitain heidän laadukkaista malleja – kaikki SITE123-mallit ovat täysin reagoivia ja optimoituja mobiililaitteisiin.

SITE123 -mallit

SITE123 on joustava, kun kyseessä on kuvien lähettäminen, kirjasinten vaihtaminen ja värimaailma sekä uuden verkkosivustosi kotisivun rakenteen ja suunnittelun säätäminen, vaikka et voi muuttaa malleja, kun verkkosivustosi muuttuu julkiseksi. Alustalla on satoja ilmaisia ​​arkistokuvia ja pääsy Google-kirjasinkokoelmaan. Se integroi sovellukset vain muutamalla napsautuksella ja voi linkittää 25 erilaiseen sosiaalisen median alustaan.

Tämä tietty verkkosivustojen rakentaja tarjoaa vaihtoehdon vetämällä ja pudottamalla verkkosivustojen rakentajille valitsemalla antaa asiakkaille yksinkertaistetun vaihtoehdon, jonka avulla he voivat ladata sisältönsä kehysasetteluun. Varoitus on, että vaikka helpon käyttöliittymän käyttö nopeuttaa asennusprosessia, se vähentää muokattavuutta.

SITE123 erottaa erityisesti muista verkkosivustojen rakentajista se, että se antaa asiakkaille mahdollisuuden luoda monikielisiä verkkosivustoja. Tämä on vankka vaihtoehto kansainvälisille yrityksille, koska niiden ei tarvitse olla useita verkkosivustoja muilla kielillä, vaan niiden verkkosivujen yksinkertaisia ​​lisäversioita.

SITE123 auttaa asiakkaita rikastuttamaan verkkosivuston sisältöä tarjoamalla heille laajan luettelon verkkosivustojen laajennuksista, mukaan lukien analyyttiset työkalut, live-chat-tuki, markkinointi ja verkkovastaavan työkalut.

Alusta tarjoaa kunnollisen SEO-toiminnallisuuden – asiakkaat voivat muokata meta- ja otsikkokuvauksia, muokata URL-osoitteita ja lisätä alt-tekstiä kuviin. Google Analytics on myös osa SITE123: n verkkosivustojen laajennusluetteloa.

Tämä alusta tarjoaa 24/7 live chat ja puhelintuki kaikenlaiselle tekniselle avulle. Ne tarjoavat myös pääsyn tietokeskukseen, joka on varustettu ilmaisilla oppailla heidän työkalujensa ja ominaisuuksiensa käyttämiseen. Asiakkaat voivat myös tutustua Youtube-kanavansa verkkosivustojen rakennusoppaisiin ja saada lisätietoja.

SITE123: n avulla voit helposti aktivoida verkkotunnukseen liittyvän sähköpostisi, joka on ratkaisevan tärkeää verkkosivustojen mainostamisessa ja yrityksen maineessa.

SITE123 -tausta

Asiakkaat voivat hyväksyä PayPal- ja Stripe-verkkomaksut foorumin kautta. Kupongikoodit voidaan toimittaa myös sosiaalisen median ja sähköpostimarkkinoinnin kautta. Lisäksi SITE123 tarjoaa ilmaisen SSL-sertifikaatin varmistaaksesi, että et saa luvattomia pääsyjä.

Viimeisen 12 kuukauden aikana SITE123: n käyttöaika on ollut vakaa 99,87% ja sivunopeus 724 ms. Valitettavasti syyskuun alun jälkeen SITE123 on estänyt Pingdomia seuraamasta heidän verkkosivustojaan, kysyimme heidän live-chat-tukeaan siitä, mutta he eivät voineet auttaa meitä.

Hinnoittelukatsaus:

 • Ilmainen versio saatavilla
 • Kaikki suunnitelmat sisältävät SSL: n (https: //)
 • Kaikissa vuosisuunnitelmissa on ilmainen verkkotunnus vuodeksi, jota uusitaan myöhemmin 13,00 dollaria vuodessa
 • Halvin suunnitelma maksaa 8,45 dollaria kuukaudessa ja sisältää 5 Gt: n kaistanleveyden ja 10 Gt: n tallennustilan
 • Halvin verkkokauppasuunnitelma alkaa 14,45 dollaria kuukaudessa ja sisältää 45 Gt: n kaistanleveyden ja 90 Gt: n tallennustilan
 • Rajoitetut sähköpostitilit (ilmainen – 0, edistynyt – 2, ammattilainen – 5, kulta – 10)

Testisivustomme on tehty sivustolla SITE123.com
SITE123 on estänyt Pingdom-seurannan syyskuusta lähtien, tässä on aiemmat käyttöaika- ja nopeustietomme

4. Squarespace.com

 • Squarespace

  Hyödyt neliön käytöstä

+ Helppo käyttää, käyttää vetämistä ja pudottamista
+ Moderni 70+ teemoja ja malleja
+ Hyvin intuitiivinen
+ Luotettava tuki sähköpostitse
+ Hyvä valikoima lisäominaisuuksia
+ Paras luovalle liiketoiminnalle / ihmisille

  • cons of Usineliötilassa

Korkeat kuukausikustannukset
Rajoitettu kolmansien osapuolien integraatio

Squarespace on verkkosivustojen rakentaja, joka tarjoaa yli 100 hyvin suunniteltua teemaa, jotka reagoivat sekä puhelimiin että tablet-laitteisiin. Squarespace on malli, fontti, koko ja kuva, joka pyrkii täydellisyyteen. Heidän Sivustotyylit-valikko mahdollistaa mallien mukautettavuuden. Alusta elää ehdottomasti sen ”Build It Beautiful” -tunnisteella.

Ruututilan mallit

Yksi suuri etu, joka Squarespacella on muihin verkkosivustojen rakentajiin nähden, on, että se antaa mahdollisuuden vaihtaa malleja menettämättä mitään sisältöä. Alustan avulla voit jopa käyttää useita malleja samasta verkkosivustosta kerralla. Jos sinulle on tärkeää, että sivustosi on upea muotoilu, Squarespace antaa sinulle luovan vapauden luoda ainutlaatuisia malleja vaihtamalla omia valokuvia, mutta niiden on oltava korkearesoluutioisia.

Jos olet kiinnostunut bloggaamisesta, Squarespace on vankka vaihtoehto, koska se tarjoaa asiakkaille useita käteviä ominaisuuksia, kuten useiden kirjoittajien toiminnot, postiaikataulut, AMP-tuki ja jopa mahdollisuuden isännöidä omaa podcastiasi.

Squarespace-mobiilisovelluksia on saatavana neljä. Parasta kutsutaan yksinkertaisesti Squarespace-tilaksi, ja se tarjoaa sinulle mahdollisuuden järjestää melkein kaikki verkkosivustosi osat, mukaan lukien blogisi, myymäläsi ja sivusi.

Alusta tarjoaa vankat SEO-optimointivaihtoehdot, mukaan lukien mahdollisuus mukauttaa metakuvaus, tunnisteet ja URL-osoitteet (mille tahansa sivulle). Voit lisätä kuvatekstiä, mutta se on monimutkaisempi verrattuna muihin verkkosivustojen rakentajiin.

Vaikka Squarespace tarjoaa hienon valikoiman lisäominaisuuksia, kuten sosiaalisen median widgetit, galleria-widgetit, ravintoloiden työkalut ja tapaamisaikataulut, Squarespace ei tue laajennuksia ja kolmansien osapuolien sovelluksia. Kolmannen osapuolen sovellukset voidaan ottaa käyttöön vain, jos käytät Code Injection -sovellusta kehittäjän työkalusarjana.

Ruututilan avulla verkkokauppasivustot voivat lisätä verkkokaupan käyttöliittymällä, jolla he voivat helposti hallita tuotteita, tilauksia, varastoja ja kuponki-alennuksia. Maksut voidaan käsitellä Stripen, Apple Pay: n ja PayPalin kautta. Ruututila ei salli lisämaksuja.

Squarespace-käyttöliittymä näyttää houkuttelevalta ja minimalistiselta, mutta se ei ole intuitiivinen. Sen käytettävyys jättää jotain toivomisen varaa – koska se vaatii jatkuvaa tallentamista uusille muutoksille, jotka voivat olla aikaa vieviä.

Ruututilan taustakuva

Alustalla on 6 käyttöliittymäkieltä (EN, ES, FR, DE, IT, PT), mutta se ei ole kovin vankka monikielisten verkkosivustojen luomisessa, koska se luottaa vain Googlen käännökseen.

Äskettäin Squarespace julkaisi useita upeita uusia ominaisuuksia – Kansisivun rakentaja, G-sviitti, ja Getty-kuvat. Uusimmassa versiossa (versio 7) on otettu käyttöön hienoja editointiominaisuuksia, mukaan lukien mahdollisuus muokata sisältöä reaaliaikaisesti sisäisen editoinnin avulla.

Viimeisen 12 kuukauden aikana olemme seuranneet Squarespace-suorituskykyä omalla testisivustollamme, ja alusta on tuottanut vakaan käyttöajan (99,99%) ja sivunopeuden 587 ms.

Alusta tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakastukea, live chat- ja sähköpostilippuja, mutta se ei tarjoa puhelintukea. Lisäksi heillä on loistava tietokanta ohjeineen ja videoineen.

Hinnoittelukatsaus:

 • 14 päivän ilmainen kokeiluversio useimmilla premium-ominaisuuksilla
 • Kaikki suunnitelmat sisältävät SSL: n (https: //)
 • Kaikissa vuosisuunnitelmissa on ilmainen verkkotunnus ensimmäisenä vuonna, kun uusiutuu hintaan 20,00 dollaria vuodessa
 • Halvin suunnitelma maksaa 12 dollaria kuukaudessa ja sisältää rajoittamattoman kaistanleveyden ja tallennustilan
 • Halvin verkkokauppasuunnitelma alkaa 26 dollaria kuukaudessa ja sisältää myös rajoittamattoman kaistanleveyden ja tallennustilan
 • 1 ilmainen Gsuite-tili vuodessa, uusi hinta 6 dollaria kuukaudessa Google Suite -palvelun kautta

Testisivustomme on tehty Squarespace
Ruututilan käytettävyys- ja nopeustiedot

5. HostGator.com (Gator Builder)

 • HostGator-verkkosivustojen rakennuskatsaus

  Hyödyt Gator Builderin käytöstä

+ Helppo ja helppo käyttää
+ Kustannustehokas
+ Yli 200 verkkosivumallia
+ Ilmainen kuvagalleria
+ halpa

  • Haittoja of Usyntig Gator Builder

Hidas asiakastuki
Ei ilmaista suunnitelmaa tai kokeiluversiota

Gator on suosittu verkkosivustojen rakentaja, jonka avulla voit luoda pienyrityksen verkkosivun, blogin tai verkkokaupan verkkosivuston.

Alusta tarjoaa intuitiivisen vedä ja pudota -editori luoda verkkosivustosi. Siinä on kourallinen hyvin suunniteltuja malleja, joita on uskomattoman helppo mukauttaa yksinkertaisella editorilla – vetäminen, pudottaminen ja julkaiseminen on yksinkertaistettu maksimiin.

Kaikki heidän ammatilliset mallit ovat mobiiliystävällisiä, joten asiakkaat saavat reagoivan verkkosivuston, joka on täysin optimoitu mobiililaitteille, mikä voi parantaa merkittävästi heidän sivustonsa käyttökokemusta. Voit valita yli 200 ammattimaisesti suunniteltua verkkosivumallia, ja heillä on laaja sisäänrakennettu varastossa kuvakirjasto josta voit myös saada laadukkaita valokuvia.

Gator-mallit

Alustalla on integroitu verkkosivustoanalytiikka, joka pitää asiakkaat ajan tasalla tärkeistä verkkosivustojen tilastoista, kuten sivuston kävijöiden lukumäärästä tai tärkeimmästä liikenteen tuoton lähteestä. Jokaisessa Gator-suunnitelmassa on a ilmainen SSL-varmenne joka lisätään automaattisesti jokaiseen verkkotunnukseen, joten voit olla varma, että sivustosi on suojattu luvattomalta käytöltä.

Gator ei ole korkean suorituskyvyn rakentaja eikä sovellu monimutkaisille verkkosivustoille, mutta on erittäin hyvä muille kuin teknisille henkilöille, jotka haluavat perustaa pienyrityksen tai henkilökohtaisen blogin. Gator on suhteellisen uusi verkkosivustojen rakentaja, joten on erittäin todennäköistä, että sitä päivitetään ajan myötä.

HostGator Web-sivuston rakennusohjelma

Pienissä verkkokauppasivustoissa Gator toimii riittävän hyvin – se tarjoaa kaikki perusominaisuudet, kuten varastonhallinta, kuponkien hallinta, lähetys, verolaskin ja raportointi. Alusta antaa asiakkaille myös mahdollisuuden luoda verkkokauppa, jossa on sisäänrakennettu ostoskoritoiminto (yhdessä verkkokauppasuunnitelma).

Gator ei tällä hetkellä tarjoa ilmaista kokeiluversiota verkkosivustojen rakentajalle. Mitä he tarjoavat, on 24/7 live-tuki. Vaikka asiakkaat voivat odottaa kovan viiveen riippuen siitä, kuinka kiireiset heidän live-chat-kanavansa ovat. Gator Premium -suunnitelmassa on ensisijainen tuki.

Gatorilla on kuitenkin vaikuttava tietokanta perustaartikkeleilla, jotka kattavat useita aiheita, jotka liittyvät yleisimpiin sivustoon liittyviin aiheisiin.

Viimeisen 12 kuukauden testisivustomme seurannasta kerätyt suoritustilastot osoittavat, että Gatorin käyttöaika on hyvä 99,98% ja latausaika 299 ms.

Hinnoittelukatsaus:

 • Ei ilmaista versiota tai kokeiluversiota
 • Kaikki suunnitelmat sisältävät SSL: n (https: //)
 • Kaikissa vuosisuunnitelmissa on ilmainen verkkotunnus vuodeksi, jota uusitaan myöhemmin 15,00 dollaria vuodessa
 • Halvin suunnitelma maksaa 3,84 dollaria kuukaudessa ja sisältää mittaamattoman kaistanleveyden ja tallennustilan
 • Verkkokauppasuunnitelma alkaa 9,22 dollaria kuukaudessa ja sisältää myös mittaamattoman kaistanleveyden ja tallennustilan
 • Jokainen sähköpostitili maksaa 6 dollaria kuukaudessa Google Suiten kautta

Testisivumme valmistettu Gatorilla
Gator-käyttöaika- ja nopeustiedot

6. GoDaddy.com

 • GoDaddy-kotisivu

  Hyödyt GoDaddy Builderin käytöstä

+ Helppo ja helppo käyttää
+ AI Builder mukana
+ 30 päivän ilmainen kokeilu
+ Live-chat ja puhelintuki
+ Helppo hallita verkkokauppaa
+ Vakiintunut yritys

  • Haittoja of UsiGoDaddy Builder

Monia myyntimääriä
Rajoitettu räätälöinti

GoDaddy on suosittu käyttäjäystävällinen verkkosivustojen rakentaja, joka käyttää Keinotekoinen älykkyys (ADI) auttaa asiakkaita luomaan ainutlaatuisen räätälöidyn verkkosivuston vain muutamalla napsautuksella. Alusta on erittäin helppo käyttää ja sopii erinomaisesti henkilöille, jotka eivät ole kovinkaan teknisiä, mutta haluavat perustaa yksinkertaisen sivuston verkossa.

GoDaddy on kustannustehokas ja toimii hyvin pienyritysten verkkosivustoilla, jotka eivät vaadi monimutkaisia ​​ominaisuuksia. Se on hyvä vaihtoehto bloggaamiseen, koska sen avulla voit ottaa kommentteja blogin viesteihin, joihin lukijat voivat lähettää kuvia, videoita ja jopa ääntä. Lisäksi foorumi antaa kävijöille mahdollisuuden kirjautua RSS-syötteen kautta ja saada heti tietoa kaikesta lähettämästäsi.

GoDaddy-mallit

Verkkokauppasivuston perustamisesta kiinnostuneet tekivät hyvin valitsemalla GoDaddy, koska heidän tietopohjan SEO-opas on hyvä resurssi, joka voi auttaa yrityksiä oppimaan sijoittumaan korkeammalle hakukoneille kuten Google. Lisäksi asiakkaat saavat hylätyn ostoskorin palautustoiminnon ja kyvyn yhdistää verkkosivustonsa kaikkiin sosiaalisen median kauppoihin.

Alustalla on SSL-salaus, joka on erittäin turvallinen ja Googlen erittäin suosittelema.

GoDaddy Website Builder -ohjelma

Vuonna 2017 GoDaddy esitteli aivan uuden version verkkosivuston rakentajastaan ​​nimeltään GoCentral. GoDaddy antaa sinulle mahdollisuuden testata GoCentralia yhden kuukauden ajan ilmaiseksi. Sinulla on ilo tietää, että uusi versio on reagoiva ja optimoitu mobiililaitteisiin. Siinä on kuusi teematyyliä, ja asiakkaat voivat valita rajoitetusta mallista, esitäytetyistä valokuvauselementeistä ja malleista.

GoDaddy ei kuitenkaan ole vielä lisännyt vedä ja pudota -editoria GoCentraliin, joten jokainen, joka haluaa mennä verkkosivujen suunnittelun perusteiden ulkopuolelle, pitää sitä rajoittavana. Esimerkiksi asiakkaat eivät voi muuttaa fontteja ja käyttöympäristö sallii vain yhden tietyn tavan lisätä kuvia ja videoita – ilman mahdollisuutta muuttaa niiden kokoa tai lisätä tekstiä.

GoCentral on vakaa vaihtoehto pienille yrityksille, koska se tulee verkkokaupan kanssa, jonka avulla asiakkaat voivat myydä fyysisiä tuotteita ja palveluita. Se on hyvin yksinkertainen ratkaisu – et voi myydä digitaalisia tuotteita GoDaddy-palvelussa, ja alusta ei salli luokituksia tai suositeltuja tuotteita.

GoCentral ei sisällä verkkotunnusta, mutta voit ostaa nimen erikseen niiden käyttöliittymän kautta tai siirtää verkkotunnuksesi nimen, jos sinulla jo on sellainen.

Huomasimme, että GoDaddy-isäntä on vakaa (käyttöaika 99,99%) ja nopea (keskimäärin 614 ms).

Alusta tarjoaa 24/7 puhelin- ja live-chat-tukea.

Hinnoittelukatsaus:

 • 30 päivän ilmainen kokeilu (luottokorttia ei tarvita)
 • Kaikki suunnitelmat sisältävät SSL: n (https: //)
 • Kaikissa vuosisuunnitelmissa on ilmainen verkkotunnus vuodeksi, jota uusitaan myöhemmin 17,99 dollaria vuodessa
 • Halvin suunnitelma maksaa 10 dollaria kuukaudessa
 • Heidän verkkokauppasuunnitelmansa on 25 dollaria kuukaudessa

Testisivustomme on tehty GoDaddy-rakennusaineen kanssa
GoDaddy -aika- ja nopeustiedot

7. Weebly.com

 • Weebly

  Hyödyt Weeblyn käytöstä

+ Helppo käyttää, sisältää vetämisen ja pudottamisen
+ 64 reagoivaa teemaa
+ Voi luoda jäsensivuston
+ Upeita SEO-työkaluja
+ Monet sovellukset voidaan integroida

  • Miinukset of UsiWeebly

Rajoitettu suunnittelun joustavuus
Ei sähköpostimarkkinointityökaluja

Weebly on yksi suosituimmista verkkosivustojen rakentajista. Weeblyn avulla voit luoda salkkuja, yrityssivustoja, blogeja ja verkkokauppoja ja saada ne elämään muutamassa minuutissa. Se on intuitiivinen vedä ja pudota -editori on aloittelijaystävällinen ja antaa asiakkaiden luoda sivustoja ilman koodiriviä. Erinomainen bloggaajille ja ihmisille, jotka haluavat luoda ensimmäisen verkkokaupan.

Weeblyllä on ammattimaisesti suunniteltuja malleja, jotka reagoivat täysin, mutta valita ei ole niin paljon erilaisia. Visuaalisen sisällön räätälöinnissä Weebly tarjoaa joitain toimintoja, mutta ei ehdottomasti ole joustavin verkkosivustojen rakentaja siellä. Weebly-malleja voidaan mukauttaa CSS: n avulla ja alusta mahdollistaa lähdekoodin muokkaamisen, mutta sitä voivat tehdä vain sellaiset henkilöt, joilla on hyvä ymmärrys suunnittelusta ja ohjelmoinnista.

Weebly-teemat

Yksi Weeblyn eduista kilpailijoihin nähden on sen erittäin käytännöllinen Sovelluskeskus joka tarjoaa laajan valikoiman lisäosia, jotka voidaan asentaa yhdellä napsautuksella. Weebly App Centerissä on noin 250 erilaista sovellusta, joista useimmissa on ilmainen versio ja premium-lisäominaisuuksia. Mitä asiakkaat eivät voi luoda Weeblyn sisäisillä ominaisuuksilla, ne voivat tehdä upeilla Weebly-sovelluksilla.

Weebly antaa asiakkaille mahdollisuuden luoda erilaisia ​​sisäänkirjautumisia ja käyttöoikeustasoja, mikä on elintärkeää yrityksille, joilla on useampi kuin yksi sivustoeditori. On myös mahdollisuus luoda salasanalla suojattu jäsenalue, jolla jäsenillä on pääsy yksinoikeuteen.

Weebly-taustakuva

Weebly tarjoaa hienon SEO-optimoinnin – voit lisätä metakuvauksia, otsikoita, URL-osoitteita, altekstin kuvien viereen ja 301 uudelleenohjausta. Sen avulla voit myös sisällyttää koodin sivuston otsikkoon ja sivuille, mikä voi olla hyvä tilaisuus lisätä ulkoisia työkaluja, kuten verkkokeskustelu ja maksunäppäimet. Yksi merkittävä haittapuoli on, että alusta ei tarjoa sähköpostimarkkinointityökaluja. Sähköpostimarkkinointikampanjoissa asiakkaat voivat käyttää muita markkinointiympäristöjä, kuten MailChimp, E-goi ja Aweber.

Weebly tarjoaa ilmaisen suunnitelman, jonka avulla asiakkaat voivat luoda pienen sivuston. Varoitus on, että heidän on päivitettävä joihinkin maksettuihin suunnitelmiinsa, jos he haluavat käyttää omaa verkkotunnustaan.

Hinnoittelukatsaus:

 • Ilmainen suunnitelma saatavilla
 • Kaikki suunnitelmat sisältävät SSL: n (https: //)
 • Kaikissa vuosisuunnitelmissa on ilmainen verkkotunnus vuodeksi, jota uusitaan myöhemmin 19,95 dollaria vuodessa
 • Halvin suunnitelma maksaa 6 dollaria kuukaudessa
 • Heidän halvin verkkokauppasuunnitelma alkaa 12 dollaria kuukaudessa ja sisältää rajoittamattoman tallennustilan
 • Weebly käyttää Google Suitea sähköpostin tarjoajanaan, joka maksaa 6 dollaria kuukaudessa / tili

Testisivustomme on tehty Weeblyllä
Weebly käyttöaika ja nopeustiedot

8. Jimdo.com

 • Jimdo kotisivu

  Hyödyt Jimdon käytöstä

+ Käyttää vetämällä ja pudottamalla
+ Ilmainen rajoitettu suunnitelma, johon sisältyy mainoksia
+ Suuri SEO ominaisuudet
+ Joustavat tyylisetit

  • Miinukset käyttämällä Jimdo

Ei suorakeskustelua ja puhelintukea
Huono käyttöaika ja sivunopeus
– Alhainen määrä malleja

Jimdo on kattava vedä ja pudota -sivustojen rakentaja, joka antaa ihmisille, joilla ei ole koodaustietoa, mahdollisuuden rakentaa monipuolisia, mobiililaitteille optimoituja verkkosivustoja. Helppokäyttöisyys on yksi Jimbon suurimmista vahvuuksista.

Jimdo-palvelun avulla asiakkaat saavat mahdollisuuden hallita sisältöään valitsemalla kahden erilaisen lähestymistavan välillä – “Dolphin” ja “Creator”.

Jimdo Backend

”Dolphin” -tilaa käyttävät asiakkaat saavat rakentaa verkkosivustonsa avulla AI-toimittaja. He voivat keskustella tekoälyn suunnittelijan kanssa ja vastata kysymyksiin siitä, minkä tyyppisiä verkkosivustoja he haluavat luoda. ”Dolphin” -tila poistaa tiedot asiakkaista sosiaalisen median tileiltä ja yrittää mukauttaa verkkosivuston henkilökohtaiseen makuunsa. Se on yksinkertainen ja helppo käyttää, mutta se ei ole kovin joustava suunnittelumuutosten tekemisessä.

Jimdo “Luoja” -tila on paljon joustavampi, koska se tarjoaa asiakkaille 40 mallia, vedä ja pudota -editori ja mahdollisuus sisällyttää lisäominaisuuksia, kuten taustavideoita, gallerioita, blogeja ja verkkokauppa. Luoja-käyttöliittymä on intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen, ja ihmiset voivat helposti hallita sitä, jolla ei ole verkkosivujen suunnittelukokemusta. Alusta ei kuitenkaan salli asiakkaiden muokata tai rajata kuvia suoraan Jimdo-editorilla, mikä on merkittävä takaisku.

Jimdo-mallit

Jokaisessa mallissa on mobiililaitteille optimoitu versio, joka voidaan helposti aktivoida asetusalueella. Yksi suuri etu, joka Jimdolla on kilpailijoihin nähden, on se, että värien ja kirjasinkokojen muuttamisessa ei ole melkein mitään rajoituksia.

Koodaamiseen miellyttävät voivat helposti käyttää CSS: ää Jimdo-verkkosivustolla ja saada lisäohjausta sivustonsa suunnitteluun. Lisäksi edistyneet käyttäjät voivat muokata sivuston HTML-koodia ja luoda mukautettuja malleja.

Jimdolla on erinomaiset SEO-ominaisuudet, koska sen avulla asiakkaat voivat lisätä tekstiä, sivunimikkeitä ja metakysymyksiä ja käyttää SEO-ystävällisiä otsikoita. Asiakkaat voivat myös luoda Google-ystävällisiä URL-osoitteita ja 301 uudelleenohjausta. Alusta ei salli asiakkaiden käyttää SEO-laajennuksia ja -sovelluksia, mutta he voivat käyttää suuria resursseja, kuten Google Search Console, Pingdom, Yoastin reaaliaikainen sisältöanalyysityökalu tai HubSpot’s Web Grader. Lisäksi Jimdo antaa asiakkaille heti esikatselun siitä, miltä heidän sivunsa näyttää Google-haussa.

Alusta on SSL-salattu ja se täyttää kaikki turvallisuusstandardit. Jimdo tarjoaa asiakkailleen sähköposti ja sosiaalisen median tuki mutta sillä ei ole puhelin- ja live-chat-tukea. Sillä on kuitenkin hyödyllinen tietokanta kattavilla artikkeleilla ja videoilla, jotka voivat auttaa ratkaisemaan yleisiä ongelmia.

Viimeisen 12 kuukauden aikana Jimdo ei ole toimittanut ihanteellisia suoritustilastoja – alustan käyttöaika oli 99,91% ja sivun latausaika on 893 ms.

Hinnoittelukatsaus:

 • Ilmainen ilmainen versio saatavilla
 • Kaikki suunnitelmat sisältävät SSL: n (https: //)
 • Kaikissa vuosisuunnitelmissa on ilmainen verkkotunnus vuodeksi, jota uusitaan myöhemmin 20,00 dollaria vuodessa
 • Halvin suunnitelma maksaa 9 dollaria kuukaudessa ja sisältää 10 Gt kaistanleveyden ja 5 Gt tallennustilan
 • Halvin verkkokauppasuunnitelma alkaa 19 dollaria kuukaudessa ja sisältää 15 Gt tallennustilaa
 • Jokainen sähköpostitili maksaa 6 dollaria kuukaudessa Google Suiten kautta

Testisivustollamme tehty Jimdo
Jimdo käyttöaika- ja nopeustiedot

9. Verkkosivusto.com

 • rainoja

  Plussa verkkojen käyttämisestä

+ Helppo käyttää (vedä ja pudota)
+ Ilmainen perussuunnitelma
+ Voi luoda jäsensivuston
+ Tietävä tuki
+ 30 päivän rahat takaisin takuu

  • Miinukset verkkojen käyttämiselle

Rajoitettu räätälöinti
Huono suorituskyky ja sivunopeus

Webs on verkkosivustojen rakentaja ja isäntäalusta, joka antaa yrityksille ja yksityishenkilöille koodaamatonta tietoa mahdollisuuden luoda kauniita verkkosivustoja. Siinä on minimalistinen mutta intuitiivinen vedä ja pudota -editori ja puhdas käyttöliittymä, jossa käyttäjät voivat lisätä ja muokata moduuleja helposti. Käyttöliittymän avulla asiakkaat voivat lisätä sisältöä mihin tahansa verkkosivustoon vetämällä kuvia ja tekstiä paikalleen. Koska kaikki on niin suoraviivaista, Websillä ei ole suurta oppimiskäyrää verrattuna joihinkin sen kilpailijoihin.

Asiakkaat voivat valita ympäri 400 mallia mutta asiakkaat saattavat löytää jotkut heistä päivättyinä, pääasiassa siksi, että he ovat pääosin liiketoimintakeskeisiä. Alusta ei salli käyttäjien muuttaa muotoilua HTML- ja CSS-koodeilla, mikä ei ole ihanteellista, koska Websin tarjoama räätälöinnin laajuus sallii vain fonttityylin, taustan ja värimaailman muutokset. Myös ilmaisten ja mobiililaitteille optimoitujen mallien määrä on rajoitettu. Vain Pro-suunnitelma asiakkaat saavat mahdollisuuden räätälöidä mobiilisivustojaan.

Verkkoteemat

Yksi suuri etu, joka Websillä on kilpailijoihin nähden, on sen jäsentoiminto, jonka avulla asiakkaat voivat lähettää yksinoikeudellista sisältöä ja ryhmäviestejä.

Käyttäjät, jotka tarvitsevat edistyneempiä työkaluja ja ominaisuuksia, voivat käydä Webs App Store ja lisää kalentereita, foorumeita, blogeja, videoita ja valokuvagalleria sivustoonsa. Verkkojen saatavilla olevat sovellukset eivät ole vaikuttavia kilpailijoihin verrattuna, mutta käyttöympäristö antaa asiakkaille mahdollisuuden asentaa kolmannen osapuolen widgetit käyttämällä mukautettua HTML-vaihtoehtoa.

Verkkokaupan verkkosivustot voivat lisätä verkkokaupan käyttöliittymällä, jolla ne voivat helposti hallita tuotteita ja myyntiä ja antaa kuponkikoodeja. Verkkokaupan avulla käyttäjät voivat lähettää useita kuvia tuotetta kohden, järjestää tuotteita luokkiin ja luoda hintojen alentamista sisältäviä grafiikoita.

Maksujen käsittely voidaan suorittaa Stripe- ja PayPal-ohjelmilla. Alustalla on myös kätevät maailmanlaajuiset valuuttaoptiot, jotka antavat asiakkaille mahdollisuuden luoda maailmanlaajuinen asiakaskunta.

Verkkotarjoukset tarjoavat käyttäjille ilmaisen, mainosten tukeman version ilman määräaikaa. Verkot antavat asiakkaille, jotka ovat tilanneet jonkin maksetusta suunnitelmastaan, mahdollisuuden peruuttaa tilauksensa 30 päivän kuluessa ja saada rahat takaisin.

He ovat perustaneet hyvän valikoiman asiakastukivaihtoehtoja, joihin kuuluu yhteisöfoorumi, tietokanta, sähköposti ja puhelintuki (saatavana vain Pro-suunnitelman käyttäjille). Alusta ei tarjoa monikielistä tukea.

Viimeisen 12 kuukauden aikana Web-sivuston kanssa tehdyn testisivustomme käyttöaika on ollut 99,69% ja sivunopeus 759 ms.

Verkkosivut

Hinnoittelukatsaus:

 • Ilmainen versio saatavilla
 • Kaikki suunnitelmat sisältävät SSL: n (https: //)
 • Kaikissa vuosisuunnitelmissa on ilmainen verkkotunnus vuodeksi, jota uusitaan myöhemmin 19,95 dollaria vuodessa
 • Halvin suunnitelma maksaa 5,99 dollaria kuukaudessa ja sisältää 1 Gt tallennustilaa
 • Halvin verkkokauppasuunnitelma alkaa 12,99 dollaria kuukaudessa ja sisältää 5 Gt tallennustilaa
 • Rajoitetut sähköpostitilit (3 tiliä Enhanced-suunnitelmalla ja 25 Pro: lla)

Verkkosivustolla tehty testisivusto
Verkkotiedot käytettävyyttä ja nopeutta koskevat tiedot

johtopäätös

Oikean verkkosivuston rakentajan valitseminen voi olla aikaa vievää ja hienoa, mutta olemme täällä auttamassa sinua. Olemme rakentaneet testisivustoja kaikkien suositeltujen rakentajien kanssa ja seuranneet heidän käyttöaikaa ja sivun lataustiedon nopeutta koskevia tietoja, jotta sinun ei tarvitse tehdä pohjatyötä itse.

Jos et vieläkään ole valmis sitoutumaan, suosittelemme, että valitset verkkosivuston rakentajan, jolla on ilmainen suunnitelma tai ilmainen kokeiluvaihtoehto, jonka avulla voit testata ominaisuuksia suhteellisen riskittömästi..

Onko sinulla kysyttävää verkkosivustojen rakennusalan suosituksista, joita ei sisälly tähän? Haluatko tietää jotain tarkempaa tai jotain, jota emme jo käsitellyt yhdestä näistä rakentajista? Jätä kommentti alle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author