Parhaat Web-hosting-palvelut

Verkkoyrityksenä, jolla on PALJON isännöintitilejä (asiakkaidemme isännöintiin + meillä on lukemattomia sivuprojekteja ja haluamme kokeilla ��), meillä on melko hyvä idea siitä, mikä määrittelee parhaan web-palveluntarjoajan.

Kävimme läpi kaikki isäntätilit, analysoimme, mitkä verkkoisäntäkoneet toimivat hyvin ja mitkä eivät (ja miksi). Sitten päätimme rakentaa tämän massiivisen vertailusivun jakaaksemme löytämämme, nauttia!

Pikaohjeita, arvostelujemme perusteella, nämä ovat 5 parasta web-palveluntarjoajaa vuodelle 2020:

 1. Hostinger – Paras kokonaisuus
 2. SiteGround – Toinen sija
 3. HostPapa – loistava edullinen Web-isäntä
 4. Cloudways – paras pilvipalvelu
 5. A2-hosting – sopii hyvin jälleenmyyjille

Contents

Miksi kiinteät web-hosting-asiat!

Web-palveluntarjoajan laadulla voi olla valtava vaikutus verkkosivustosi potentiaaliseen menestykseen.

Otetaanpa verkkosivuston nopeus  Tiesitkö esimerkiksi, että yhden sekunnin viive tarkoittaa, että sivun näyttökerrat vähenevät 11%, mikä tarkoittaa, että yli 1/10 kävijöistä kääntyy pois vain jokaisesta sekunnistasi, jota sivustosi lataa edelleen, siksi kokenut ja laatuun keskittyvä verkkosivusto isännöintipalveluntarjoaja on tärkeä!

Meille onneksi web-hosting-teollisuus on melko kilpailukykyinen useimpien tarjoajien kanssa, jotka yrittävät jatkuvasti lyödä toisiaan hinnan, laadun ja tuen suhteen! Tämä on meille hienoa, koska meillä on paljon vaihtoehtoja web-isäntävalinnassa.

web-hosting-tutkimus

Sen lisäksi, että hosting-vertailutaulukko alla, menemme yksityiskohtaisemmin myös yksittäisten verkkosivustojen hosting-arvosteluihin.

Web-hosting-yritysYleinen luokitusHinta / kuukausi.LiukotilaominaisuudetArvostelutVerkkosivusto
Hostinger-logo $ 0.99 (90% alennus – alempi kuin 9,99 dollaria) 10 Gt

 • Erittäin edullinen
 • Erittäin helppo asennus
 • Upea suorituskyky ja nopeus
 • Globaali palvelinverkko
 • 30 päivän rahat takaisin takuu!

Hostinger arvostelu
siteground2 3,95 dollaria (67% alennus, alempi kuin 11,95 dollaria) 10 Gt
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • Salamaton
 • Suuri tuki!
 • Globaalit palvelimet
SiteGround arvostelu
HostPapa-logo 2,95 dollaria (alempi kuin 7,99 dollaria – yksinoikeus MangoMatter-alennus) 100 Gt
 • Erittäin edullinen!
 • PALJON tukivaihtoehtoja
 • Loistava suoritus
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
HostPapa-arvostelu
cloudwayslogo $ 7 20 Gt
 • Pilvipalvelu uudelleen määritelty.
Cloudways-arvostelu
A2HostingLogo $ 3,92 Rajoittamaton
 • halpa
 • Rajoittamaton levytila!
A2-hosting-arvostelu

10 parasta web-hosting-arviota vuodelle 2020

1. Hostinger – paras kokonaisuus

Hostinger-logo
Verkkosivusto: www.hostinger.com
Hinta: 0,99 dollaria
Levytila: 10 Gt
Tuki: Live Chat
Globaali kattavuus: Kyllä

Hostinger on yksi nopeimmin kasvavista web-hosting-yrityksistä, ja siitä on syytä. He onnistuvat tarjoamaan kohtuuttoman korkealaatuisia isäntäpalveluita, murto-osalla kustannuksista verrattuna suurimpaan osaan kilpailijoitaan.

Ei ole ihme, että he ovat rekisteröityneet yli 29 miljoonaa käyttäjää heidän vuoden 2004 alusta lähtien. Vain 0,99 dollaria kuukaudessa saat 10 Gt SSD-levytilaa, ilmainen SSL, heidän 24/7/365 asiakastuki ja muutama lisävapaus. Niiden tarjoama arvo on melko vaikuttava!

Pidän todella siitä, kuinka he ovat järjestäneet uuden tilin perustamisprosessin. Se on helppo asennus, jonka olemme tähän mennessä kokeneet. Vaiheet sujuvat saumattomasti seuraavaan, kunnes olet saanut sivuston reaaliaikaiseksi, kun WordPress on asennettu (ja se on todella optimoitu WordPressille), ja ennen kuin tiedät sen, valmiina sisällön ja kuvien lähettämistä varten.

Se on vakavasti hyvin harkittu koneeseen kytkentäprosessi!

Suorituskyvyn suhteen, lukuun ottamatta 7 (!) Palvelinpaikkaansa ympäri maailmaa, he käyttävät SSD-kiintolevyjä, palvelintason välimuistiin, DDOS-suojausta, mukautettuja välimuistilähetyksiä, 99,9% käyttöaikaa jne. Ja jos todella haluat purista jokainen nopeus pois sivustostasi kuin mahdollista, lisää CDN-tiedosto ja olet kultainen riippumatta siitä, mistä kävijät tulevat.

Heidän palvelimet sijaitsevat Yhdysvalloissa, Singaporessa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Alankomaissa, Liettuassa, Brasiliassa ja Indonesiassa.

Ne tarjoavat seuraavia isännöintityyppejä: Jaettu isännöinti (jota useimmat ihmiset tarvitsevat), VPS, Cloud-isännöinti, WordPress-isäntä ja sähköpostimahdollisuus. Ja vain siinä tapauksessa, että tarvitset sitä, he myyvät myös verkkotunnuksia, keskitetty palvelupiste kaikille verkkosivustosi tarpeille.

Heidän jaetut hosting-suunnitelmansa alkavat vasta 0,99 dollaria kuukaudessa (90% alennus juuri nyt). Ne tarjoavat myös 30 päivän rahat takaisin -takuun, joka ei ole kirjallisemme!

Plussat

 • Erittäin helppo asentaa
 • Loistava suoritus
 • Erittäin edullinen
 • Globaali palvelinverkko

Haittoja

 • N / A

2. SiteGround – Toinen sija

SiteGround-logo
Verkkosivusto: www.siteground.com
Hinta: 3,95 dollaria
Levytila: 10 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, Liput
Globaali kattavuus: Kyllä

SiteGround on valtava toimija isäntäteollisuudessa. Hyvin reagoivasta asiakastuesta, jonka tukilippujen keskimääräinen vastausaika on 10 minuuttia, heidän WordPress-palvelimen optimoituihin palvelinohjelmiin, jotka tekevät WP: n käytöstä erittäin sujuvaa, he tietävät aluksensa!

Aivan kuten useimmat web-palveluntarjoajat, ne tarjoavat muutaman mukavan ilmaispelien, kuten SSL, ilmaisia ​​verkkotunnuksia ja ilmaisia ​​sivustonsiirtoja.

Niitä tulee myös WordPressin suosittelemia (hyvin harvat isäntäyritykset voivat vaatia tätä! He voivat tietysti puuttua mihin tahansa sisällönhallintajärjestelmään tai vetää ja pudottaa verkkosivustojen rakentajaa, jonka heität heille).

Suorituksen suhteen ne tarjoavat SSD-isännöinnin nopeammin ja varmistavat, että jokaisella on tarpeeksi palvelinresursseja, mutta ovat jopa rakentaneet WordCress-sivustoille sisäisen välimuistin laajennuksen, nimeltään SuperCacher, palvellaksesi sivustosi mahdollisimman nopeasti..

Ja jos kohdemarkkinat sijaitsevat ulkomailla, heillä on myös tietokeskuksia Isossa-Britanniassa, NL (Alankomaat) ja SG (Singapore). Ja aivan kuten Hostinger, he tarjoavat myös 30 päivän rahat takaisin -takuun ja niillä on 99,9% käyttöaikatakuu.

Heidän turvallisuutensa ansaitsee myös huutamisen, koska he ovat rakentaneet mukautetun turvajärjestelmän, joka indeksoi jatkuvasti sivustoja ja seuraa mahdollisia uhkia varmistaen, että kaikki palvelimet ja tilit ovat mahdollisimman puhtaita.

Heillä on 3 isäntäsuunnitelmaa. Heidän edullisin jaettu hosting-suunnitelma alkaa vain 3,95 dollaria kuukaudessa (67% normaalihinnasta)!

Plussat

 • Käyttäjäystävällinen
 • Vaikuttavat turvaominaisuudet
 • Useita tietokeskuksia ympäri maailmaa
 • Suosittelee WordPress
 • Loistava suoritus

Haittoja

 • Uusimiskustannukset ovat vähän korkeat

3. HostPapa – loistava edullinen Web-isäntä

HostPapa-logo
Verkkosivusto: hostpapa.com
Hinta: $ +2,95
Levytila: 100 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, Liput
Globaali kattavuus: Ei

Vaikka heidän tuotemerkkinsä voisi käyttää jonkin verran työtä, Hostpapan tarjoamat palvelut ovat huippuluokkaa! 100 Gt tilaa vain 2,95 dollaria on erittäin hyvä tarjous, ehdottomasti ottaen huomioon saamasi asiakastuen taso ja jopa 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Heillä on tietysti yhden napsautuksen asennusohjelma kaikille suosikkisivustojesi rakentajille tai sisällönhallintajärjestelmille, kuten WordPress, Joomla jne. tarvittu. Jos sinun on kohdistettava ulkomaille, kuten Eurooppa tai Aasia, voit integroida helposti CloudFlare CDN -sovelluksen kunnollisille latausaikoille riippumatta siitä, missä vierailijat sijaitsevat. Niiden käyttöaika on myös erittäin luotettava melkein ilman seisokkeja.

Asiakastuki toimii ympäri vuorokauden ja on melko reagoiva ottaen ehdottomasti huomioon alhaiset kustannukset! Ne voivat myös auttaa sivustojen muuttoliikkeissä.

Verkkopalvelumahdollisuuksien suhteen HostPapa tarjoaa jaettua hosting-, jälleenmyyjä-, VPS- ja WordPress-hosting-palveluita sekä verkkosuunnittelupalveluita, G Suite- ja Office 365 -integraatiotukipalveluita. Vakavasti, jos sinulla on budjetti, he eivät petä sinua.

Heidän jaetut hosting-paketit alkavat klo 2,95 dollaria kuukaudessa.

Plussat

 • Paljon levytilaa
 • Lisäpalvelut
 • Hyvä 24/7 tuki
 • Ilmainen verkkotunnus
 • 30 päivän rahat takaisin takuu

Haittoja

 • N / A

4. Cloudways – paras pilvipalvelu

Cloudways-logo
Verkkosivusto: www.cloudways.com
Hinta: 10 dollaria
Levytila: 25 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, Liput
Globaali kattavuus: Kyllä

Cloudways vie pilvipalvelun seuraavalle tasolle! Lähes välittömät käyttöönotot ja suuri skaalautuvuus … melko reagoiva tekninen tuki päällä.

Yli 25 tietokeskuksella, hyvä käyttökokemus, erinomainen suorituskyky + käyttöaika Amazonin, DigitalOceenen, Googlen, Vultrin ja KYUPin verkkopalvelimien kautta … nämä kaverit määrittelevät uudelleen pilvipalvelualan.

Suorituskyvystä puhuttaessa syy siihen, miksi he ovat niin hyviä siinä ei ole vain siksi, että he käyttävät joitain parhaimmista tarjoajista, ja tukevat esimerkiksi PHP7: tä, HTTP / 2-tuettuja palvelimia ja SSD-isännöintiä. He ovat myös rakentaneet joitain mukautettuja järjestelmiä suorituskyvyn parantamiseksi entisestään erinomaisen mukautetun ohjauspaneelinsa lisäksi. WordPress-sivustoilla on Breeze-välimuistilaajennus, ja sitten sivuston rakentajalle Magentolle heillä on sisäänrakennettu koko sivun välimuisti. He tietävät ehdottomasti mitä tekevät!

Turvallisuuden edessä ne ovat myös aika vaikuttavia. Erillisillä palomuureilla ja kaksifaktorisella todennuksella ne ottavat turvallisuuden erittäin vakavasti.

Heidän halvin web-hosting-suunnitelma alkaa 7 dollaria kuukaudessa.

Plussat

 • Suorituskykyinen pilvipalvelu
 • Erittäin skaalautuva
 • Tietokeskukset ympäri maailmaa

Haittoja

 • Lisää teknisiä taitoja tarvitaan

5. A2-hosting – hyvä jälleenmyyjien ylläpitoon

A2-hosting-logo
Verkkosivusto: www.a2hosting.com
Hinta: 3,92 dollaria
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, Liput
Globaali kattavuus: Kyllä

A2-hosting on hyvin samanlainen kuin SiteGround ja Hostinger … nopea palvelin, maailmanlaajuinen ulottuvuus, hyvä tuki, rajoittamaton levytila. Ja vaikka heillä ei ole virallista WordPress-suositusta, ne on optimoitu WordPressille.

Vaikka heidän perussuunnitelmansa ovat melko nopeita ja tarjoavat siistit lisäominaisuudet, kuten ilmainen SSL-sertifikaatti, ilmainen mahdollisten hakkerointien skannaus, ilmainen sivustonsiirto, useita palvelinpaikkoja jne. Kaikki tämä, tietysti 99,9%: n käyttöaikatakuu.

Turbo-suunnitelmat ovat asiat, joista todella tulee mielenkiintoisia. Turbo-suunnitelmissa ei ole vain vähemmän käyttäjiä web-palvelinta kohden, käytännössä antaa enemmän palvelinresursseja tiliä kohti, mutta ne tarjoavat myös melko aggressiivisen välimuistijärjestelmän erilaisilla välimuistiratkaisuilla tärkeimmille verkkosivustojen rakentajille, kuten WordPress ja Magento.

A2-hosting tarjoaa erilaisia ​​web-hosting-tyyppejä jaetusta isännöinnistä, WP-isäntä- ja jälleenmyyjä-isännöinnistä VPS: ään ja omistettuihin hosting-suunnitelmiin.

Ne tarjoavat myös 3 hosting-pakettia, ja halvimmat jaetut web-hosting-suunnitelmansa alkavat vain 3,92 dollaria kuukaudessa (oli alun perin 7,99 dollaria kuukaudessa).

Plussat

 • Palvelimet Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Singaporessa (SG on loistava NZ-sivustoille)
 • Rajoittamaton levytila
 • Milloin tahansa rahat takaisin -takuu

Haittoja

 • N / A

6. GreenGeeks – paras vihreä web-hosting

GreenGeeks-logo
Verkkosivusto: www.greengeeks.com
Hinta: 2,95 dollaria
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, Liput
Globaali kattavuus: Kyllä

Greengeeksillä on useita datakeskuksia ympäri maailmaa, erittäin hyvä tuki, ja ne tarjoavat jopa rajoittamattoman kaistanleveyden ja levytilan jokaisella suunnitelmalla. GreenGeeks erottaa sen he laittavat energiankulutuksensa kolme kertaa takaisin verkkoon tuulienergian kautta, mikä on melko uskomatonta!

Sikäli kuin erityiset piirteet koskevat heidän web-hosting-palveluita. Kuten aikaisemmin mainittiin, ne tarjoavat rajattoman levytilan jopa kaikkein perussuunnitelmassaan, heillä on ympäri vuorokauden asiakastuki, 99,9%: n verkon käyttöaikatakuu ja aivan kuten SiteGround, 30 päivän rahojen palautustakuu, jos et ole tyytyväinen! Ne ovat hyödyllisiä myös siirryttäessä sivustoon.

Suorituskyvyn suhteen ne maksimoivat nopeuden tarjoamalla SSD-isännöinnin, ilmaisen CDN-integroinnin Cloudflare, HTTP / 2 ja PHP7 -tuen kanssa. He jopa rakensivat oman välimuistijärjestelmän nimeltä PowerCacher puristaaksesi mahdollisimman paljon suorituskykyä.

Isäntäsuunnitelmien suhteen ne tarjoavat tavanomaisen jaetun isäntä-, WordPress- ja jälleenmyyjä-isännöinnin.

Heidän halvin hosting-suunnitelma alkaa vain 2,95 dollaria kuukaudessa (vähemmän kuin 9,95 dollaria).

Plussat

 • Super vihreä
 • Rajoittamaton levytila
 • Useita tietokeskuksia ympäri maailmaa
 • Hyvä asiakaspalvelu

Haittoja

 • N / A

7. Bluehost – loistava Web-isäntä aloittelijoille

Bluehost -logo
Verkkosivusto: www.bluehost.com
Hinta: 3,95 dollaria
Levytila: 50 Gt
Tuki: Puhelin, Live Chat, Liput
Globaali kattavuus: Kyllä

Bluehostilla on ollut hieman myrskyisä aika viime vuosina. He olivat pelin huipulla, sitten he ostivat EIG: n (kestävyyden kansainvälinen ryhmä), asiat menivät alamäkeen, asiakasarvostelut eivät olleet enää erittäin positiivisia … mutta 2 vuoden takaisesta lähtien he yrittävät kovasti kääntää asiat ympäri, ja nyt heidän selkänsä kunnollisella isännöinnillä, loistavalla asiakaspalvelulla ja hyvillä suorituksilla. Ne ovat hyvin tunnettuja, ja monet sivustot käyttävät niitä nykyään.

Viimeaikaiset ponnistelut ovat ansainneet heille jälleen paikan web hosting -vertailussa! Isännöintipalvelujen suhteen ne tarjoavat jaettua isännöintiä, pilvipalveluita, WP-isännöintiä, VPS: ää ja erillistä isännöintiä. Kaikissa on tavanomaiset ominaisuudet ja hyvä käyttöaika.

He ovat erityisen hyviä WordPress-sivustojen isännöinnissä, ja niissä on lisäominaisuuksia erityisesti WP-asennuksiin, jotta suorituskyky olisi mahdollisimman tasainen.

Asiakastuen osalta heillä on kaikkea laajasta tietokannasta, tukilipuista, live-chatista, puhelintuesta ja jopa video-opetusohjelmista joka tapauksessa. He myös rakensivat mukautetun ohjauspaneelin, jota on melko helppo käyttää.

Heidän web-hosting-suunnitelmansa alkavat klo 3,95 dollaria kuukaudessa.

Plussat

 • Kokenut
 • Kilpailukykyinen hinnoittelu
 • Paljon levytilaa

Haittoja

 • Kivinen maine

8. HostGator – arvokkaan verkkosivuston isäntä

Hostgator-logo
Verkkosivusto: www.hostgator.com
Hinta: $ 2,75
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, Liput

HostGator on alan veteraani, he ovat erittäin vanhoja ja niillä on paljon asiakkaita. Ne ovat myös erittäin edullisia, mutta se näkyy, kun käytät heidän palveluitaan. Se on kaikki vain OK, ei paha, ei hienoa, aivan ok.

Mutta sitten taas katsomalla heidän isäntäominaisuuksiaan, rajoittamaton levytila ​​vain 2,75 dollaria kuukaudessa, ei paha asia. Ne tarjoavat myös ilmaisen SSL: n, ilmaisen verkkotunnuksen vuodeksi, ja takaavat 99,9% palvelimen käytettävyyden.

Tuki on myös riittävän kunnollinen, ja siinä on puhelin-, live-chat- ja tukilippuvaihtoehtoja. Heillä on myös paljon video-oppaita, jotta kokemuksesi olisi mahdollisimman helppoa.

HostGatorilla on seuraavat verkkosivustojen isännöintisuunnitelmat: Jaettu isäntä (cpanel-isännöintiä käyttämällä), WordPress-isäntä, pilvipalvelu, jälleenmyyjä, VPS ja erilliset palvelimet.

Heillä on myös 2 web-palvelinta Yhdysvalloissa ja yksi Intiassa.

Heidän jaetut web-hosting-suunnitelmansa alkavat vasta 2,75 dollaria kuukaudessa.

Plussat

 • halpa
 • Oikea arvo
 • Rajoittamaton sähköpostiosoite

Haittoja

 • Matalalaatuiset palvelut
 • Turvallisuus voi olla parempi

9. Inmotion-hosting – sopii erinomaisesti liikesivustoille

inmotion hosting -logo
Verkkosivusto: www.inmotionhosting.com
Hinta: 6,39 dollaria
Levytila: Rajoittamaton
Tuki: Puhelin, Live Chat, Liput
Globaali kattavuus: Ei

InMotion-hosting on ollut olemassa jo jonkin aikaa, he tunnetaan laadukkaasta yritysmajoituksesta (99,99%: n käyttöaikatakuu !!). Ja vaikka heillä on korkeampi hintalappu, heidän isännöintipalveluidensa laatu on erittäin hyvä, samoin kuin heidän tuensa.

Jos sinulla on ongelmia, voit ottaa heihin yhteyttä puhelimitse, tukilippujen, live-chatin ja tarvittaessa jopa skypen kautta.

Jos ryhdyt tutkimaan heidän käyttäjän arvostelujaan verkossa, on melko vaikuttavaa, kuinka suositut he ovat.

InMotion tarjoaa isännöintivaihtoehtoja varten jaettua hosting-, jälleenmyyjä-, VPS-isännöintiä, omistettuja palvelimia ja erikoistunutta WordPress-isännöintiä.

Heidän halvin suunnitelmansa alkaa klo 6,39 dollaria kuukaudessa.

Plussat

 • Laadukkaat palvelut
 • Hyvä maine
 • Vakaa käyttöaikatakuu

Haittoja

 • Kallis

10. WP Engine – Ylläpitämä WordPress-hosting

wpengine-logo
Verkkosivusto: www.wpengine.com
Hinta: 35 dollaria
Levytila: 25 kt kävijäraja
Tuki: Puhelin, Live Chat, Liput
Globaali kattavuus: Kyllä

Jos etsit todella korkealaatuista WordPress-hallintaa Yhdysvalloissa, WP Engine on mitä tarvitset! He ovat markkinajohtaja WordPress-sivustojen isännöinnissä (ei muita sivuston rakentajia), ja hyvästä syystä (vaikkakin ne ovat siis kalliita). Heillä on sisäinen räätälöity välimuistijärjestelmä, joka palvelee sivuja erittäin nopeasti (nimeltään EverCache), ja yhdistettynä CDN: ään, ne ovat nopein WordPress-hosting-yritys ympäri! Heillä on myös mukautettu ohjauspaneeli, joka tarjoaa suuren käyttökokemuksen.

Heidän 24/7 tekninen tuki on selvästi erikoistunut WordPressiin, jotta he voivat korjata kaikki ongelmat ilman kiinnitystä. Lisäksi he huolehtivat myös kaikista WordPress-ydinpäivityksistä, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Ja kun se on merkittävä päivitys, he todella testaavat sivuston ensin ennen päivittämistä varmistaakseen, ettei mikään rikkoudu, huippuluokan palvelu. Heillä on myös reaaliaikainen uhkien havaitseminen, hyvä käytettävyys, ne estävät DDOS-hyökkäyksiä ja he jopa korjaavat sivustosi ilmaiseksi, jos se joutuu murtautumaan… ei ihme, että heidän käyttäjien arvostelut ovat niin positiivisia!

Kaikki yllä oleva perustelee hintalaatun ja paikan web-hosting-vertailussa! Kiinnostaa mielenrauhaa ja voi säästää budjettia?

Heidän halvin suunnitelmansa alkaa klo 35 dollaria kuukaudessa.

Plussat

 • Useita tietokeskuksia ympäri maailmaa
 • Erittäin erikoistunut tuki
 • Korkea suorituskyky

Haittoja

 • Kustannus

Kuinka löytää parhaat verkkosivustojen tarjoajat

Sivustollesi laadukkaan verkkoisäntävalinnan suhteen on tärkeää ymmärtää, että valita on useita tyyppejä.

Alla tarjoamme selityksiä tärkeimmistä web-hosting-vaihtoehtojen tyypeistä ja niiden tärkeimmistä eduista ja haitoista. Tarkastelemme tarkemmin ominaisuuksia, joista haluat etsiä, jotta voit luoda oman paras verkkosivustojen vertailu ja lopulta löytää täydellinen isäntä, jolla voit rakentaa verkkosivustosi.

Sivuhuomautuksena, jos et vielä ole rekisteröinyt verkkotunnustasi, niin monet isännät voivat myös tehdä sen. Suosituin rekisteröijämme on Namecheap, he ovat olleet olemassa jo pitkään ja ovat erittäin edullisia. Koko verkkosivustojen luomisprosessi on melko helppoa btw: llä, monet ihmiset rakentavat omia verkkosivustojaan nykyään (tutustu vain Internet-tilastosivullemme saadaksesi idean, se on uskomatonta) … ota se vain yksi askel kerrallaan.

Yhdysvaltain verkkosivusto, joka ylläpitää kannettavaa tietokonetta

Verkkosivustotyypit

Jaettu hosting

Jaetun isännöinnin avulla periaatteessa useita verkkosivustoja ylläpidetään yhdellä palvelimella, jota järjestelmänvalvoja hallitsee. Ne tarjoavat yleensä erilaisia ​​vaihtoehtoja, kuten Windows- tai Linux-hosting, Java ja PHP-hosting. Sen lisäksi, että paljon heillä on asennuksia tärkeimmille sisällönhallintajärjestelmille, kuten WordPress, Joomla, Drupal jne..

jaettu hosting

Plussat: Jaettu hosting on halvin isännöintisuunnitelma, koska kaikki tilit käyttävät kaikkia samaa palvelinta, jolloin kustannukset jakautuvat keskenään. Se on myös käyttäjäystävällinen, koska sen käyttäminen ei vaadi ylevää tietämystä.

Haittoja: Valitettavasti yhteinen luonteensa vuoksi jaettu hosting voi olla melko epäluotettava. Kilpailet rajoitetusta resurssijoukosta ja ominaisuuksista useiden muiden tilien kanssa, joten sivustosi voi olla helpompaa hidastaa tai jopa hakkeroitu muihin hosting-vaihtoehtoihin verrattuna..

VPS-hosting

VPS tarkoittaa virtuaalista yksityistä palvelinta. Pohjimmiltaan se on keskitie yhteisen ja omistetun palvelimen isännöinnin välillä (ja se toimii erinomaisesti pelipalvelimille, paras Minecraft-palvelimen isäntä on rakennettu VPS: llä). Ajattele jaettua palvelinpalvelinta, jolla on osiot tilien välillä, jotka tarjoavat ylimääräistä yksityisyyttä ja ominaisuuksia.

Plussat: Kustannukset ovat melko keskitie. Maksat hiukan enemmän kuin jaettu hosting, mutta se antaa sinulle ylimääräisen vapauden, joustavuuden ja turvallisuuden. Saat edelleen tukea järjestelmänvalvojatiimiltä, ​​mutta sinulla on enemmän hallintaa kuin perinteisellä jaetulla isännällä.

Haittoja: Luotettava Internet-palveluntarjoaja voi yliarvoida tilaa ansaitaksesi enemmän rahaa ja jättää tilit luopumaan ilman palvelintilaa. Sinulta tarvitaan myös hieman enemmän ylläpitoa kuin jaetulla isännöinnillä.

Omistettu palvelin

Omistettu palvelin on kaikki sinun. Sinulla on kaikki oikeudet ja velvollisuudet siihen. Vapauteen liittyy kuitenkin korkeammat rahakustannukset ja työvoimaintensiteetti.

Plussat: Kukaan muu ei hidasta sinua tai muuten vaikuta siihen, koska palvelin on sinun oma! Ja koska se on sinun, se tarkoittaa sinun tehtäväsi mukauttaa, vaikka sinusta tuntuu niin taipuvainen.

Haittoja: Mukauttamisvelvollisuus kuuluu sinulle, joten se vaatii hieman enemmän osaamista. Se ei vain vaadi älykkyyttä sen asettamiseksi, vaan se on myös korkeampi hintalappu.

Pilvipalvelu

Pilvipalvelu on toinen vaihtoehto jonkin verran omistetun ja jaetun hosting-palvelun välillä. Cloud hosting jakaa resurssit useiden palvelimien kesken, jotka kaikki on kytketty (kuten hämähäkkiverkko), ja toimittaa ne tilille tarvittaessa. Tämä nopeuttaa asioita ja tarjoaa suojauksen yhden palvelimen toimintahäiriöiden varalta.

Plussat: Joustavuus mittakaavassa on suuri etu, jonka pilvipalvelu voi tarjota. Tämä tarkoittaa, että jos yrityksesi kasvaa nopeasti, palvelimesi skaalautuu sen kanssa. Se on myös tuote, joka on saatavana sinulle heti kun tarvitset sitä, koska sitä on jatkuvasti muodossa tai muodossa pilvessä. Se on kohtuullinen hinta ja toimii erittäin hyvin vähän henkilöstöä käyttävälle tilille.

Haittoja: Koska se on niin keskitetty tähän luotettuun pilveen, jos pilvessä on ongelma, olet melkein avuton. Pilvitallennuskomponentin ansiosta sinulla voi taas olla pääsy tiedostoihisi vain Internetin kautta. Jos et voi muodostaa yhteyttä, et pääse. Sen tarjoamalla kuminauhamaisella joustavuudella voi myös olla joustava kuminauhalasku kuukausittain.

Jälleenmyyjien hosting

Jälleenmyyjän isännöinti on eräänlainen jaetun palvelun versio käsistä-alaspäin. Yhtiö ottaa paketin emoyhtiöltä, niputtaa tai pakata sen mieltymystensä mukaisesti, ja myy sen edelleen muille tileille omina.

Plussat: Se säästää vaivaa, koska joku muu on viime kädessä vastuussa. Jos haluat luottaa muihin, tämä saattaa olla hyvä ratkaisu sinulle.

Haittoja: Isäntä jälleenmyynyt osapuoli ei kuitenkaan voi olla asiantuntija siinä. Asiakkaana sinulla on todennäköisesti vain pääsy niihin, joten saatat joutua vaikeaseen asemaan, jos jokin menee pieleen. Tästä syystä tulisi harkita vain luotettavaa ja todennettua jälleenmyyntiyritystä.

Ylläpito WordPress-hosting

Tämä on palkkio-isännöinti, joka on keskittynyt WordPressiin, ja asiantuntijana on WP-tekninen tukihenkilöstö. Hallinnoiduilla WP-isäntäillä on yleensä erittäin hyvin optimoitu palvelinpino, joka on erityisesti suunniteltu ajamaan WordPress mahdollisimman nopeasti. Hinnoittelu lasketaan yleensä käyntimäärän perusteella, joka saadaan kuukaudessa, eikä levytilaa kuten tavalliset jaetut verkkoisäntäkoneet.

Plussat: Olet aina ajan tasalla uusimmista ominaisuuksista ja laajennuksista, koska WordPress on aina uusien asioiden eturintamassa isännöintimaailmassa. He pitävät nopeutta ja suojaavat sinua, jos jokin kaatuu. Tiimi ei vain pidä sinua ajan tasalla, vaan myös suojaa tietosi ja on paikalla mahdollisissa ongelmissa.

Haittoja: Hinta on yleensä ensimmäinen asia, joka sammuttaa jonkun. Mitä suurempi sivusto ja sen tilavuus, sitä enemmän sinulta veloitetaan. Sinulla on myös hiukan vähemmän hallintaa sivustosi räätälöinnissä (koska hallituilla isäntäillä on yleensä luettelo kielletyistä plugineista… optimaalisen suorituskyvyn ylläpitämiseksi).

Web-hosting-ominaisuudet, jotka sinun tulee tarkistaa

Nyt kun tiedät, minkä tyyppistä verkkosivustoa etsit, sinun kannattaa tutkia kutakin vaihtoehtoa tarvitsemiesi ominaisuuksien suhteen.

Käytämme samoja tekijöitä muissa vertailuissamme, kuten:

 • verkkosivusto isännöi Australiaa
 • verkkosivustojen ylläpito Kanadassa
 • web hosting Singapore
 • NZ: n web-hosting
 • web-hosting Intia
 • Ison-Britannian web-hosting
 • web-hosting Malesia
 • isännöi Irlantia
 • verkkosivusto isännöi Pakistania
 • Melhor hospedagem de sivustoja Brasilia
 • web-hosting Indonesia

Seuraavien näkökohtien sijoittaminen siihen, mikä on sinulle tärkeintä, kaventaa hakuasi suosituimpiin verkkosivustojen tarjoajiin, jotka tarjoavat sinulle oikean paketin.

Määritä, mihin haluat käyttää rahaa: Onko se kaistanleveyttä, tukea, ylimääräisiä verkkotunnuksia tai ehkä tallennustilaa?

Toisaalta, selvitä, mikä EI ole sen arvoista, että voit käyttää rahaa. Jos et tarvitse erityistä tukea, valitse paketti, joka antaa sinulle joustavuuden ja luvan tehdä kaikki työt!

Tarkastellaan hyvän hosting-palvelun valinnan tärkeitä näkökohtia, joten et aiheudu ongelmiin, kun aloitat verkkosivustosi luomisen..

Palvelimen sijainti ja nopeus

Palvelimen maantieteellisellä sijainnilla on merkitys, koska mitä lähempänä palvelin on sinulle, sitä vähemmän etäisyyttä ja vähemmän harvempaa tietoa on kuljettava läpi saadaksesi sinut ja sivustosi käyttäjät. Aikaisemmin, mitä kauempana palvelin oli vierailijoiltasi, sitä hitaammin sivustosi latautui kyseisille vierailijoille.

palvelimen sijaintikartta

Nykyään voit kuitenkin ratkaista tämän ongelman melko helposti ottamalla käyttöön CDN- tai sisällönjakeluverkon. CDN on hajautettu palvelinverkko ympäri maailmaa, nämä palvelimet tai solmut voivat palvella sivustosi välimuistissa olevaa versiota solmusta, joka on lähinnä sitä vierailijaa yrittävää sivustoa. Joten voit järjestää sivustosi Yhdysvalloissa, ja Aasiasta tulevat vierailijat voivat silti ladata sivustosi melko nopeasti.

Cloudflare on yksi niistä CDN-levyistä, ja se on ilmainen! Useimmilla verkkoisäntäkoneilla on jopa helppo yhden napsautuksen asennus Cloudflareen, joten ehdottomasti varo tätä.

Levytila

Levytila ​​on tila tiedostojen (esimerkiksi HTML-tiedostojen, sähköpostien, kuvien ja komentosarjojen) tallentamiseen taustalle. Pohjimmiltaan varastointi on sivuston arkistokaappi. Haluat olla tietoinen käytettävissä olevasta tallennustilasta ennen isäntäpalveluun liittymistä, koska kun arkistokaappi on täynnä, niin se on (vaikka voit tietysti päivittää tarvittaessa).

Varmista, että sinulla on tarpeeksi tilaa nyt ja tulevaisuudessa, ja kokeile käyttää isäntää, joka käyttää SSD-asemia, koska ne ovat paljon nopeampia kuin perinteiset.

Vaikka useimmat isännät sallivat useita sähköpostitilejä / sähköpostiosoitteita yhdellä isäntätilillä, sähköpostit voivat täyttää levytilan melko nopeasti, joten harkitse Gmailin kaltaisten käyttämistä sähköpostien käsittelemiseen..

SSL-varmenteet

Turvallisuus on iso juttu nykyään, hakkerit yrittävät raivoillaan pakottaa tietä mihin tahansa sivustoon. Jopa Google on integroinut SSL-varmenteiden käytön siihen, kuinka ne sijoittavat sivustot tuloksiinsa, ja turvallisilla verkkosivustoilla on vähäinen etusija ei-suojatuissa verkkosivustoissa. SSL tarkoittaa Secure Sockets Layer, se on tietoturvatekniikka salatun yhteyden luomiseksi palvelimen ja asiakkaan tai vierailijan välillä pitäen siirrettävät tiedot turvassa huonoilta toimijoilta..

SSL-sertifikaatit

Aiemmin vain sivustoilla, jotka hyväksyvät luottokortteja tai maksutietoja, oli oltava voimassa oleva SSL-varmenne, mutta nykyään se on pakollista melkein jokaiselle sivustolle. Meille onneksi Let’s Encrypt -tyyppiset yritykset tarjoavat SSL-varmenteita ilmaiseksi. Suurimmalla osalla siellä olevista parhaista verkkoisäntäkoneista on myös yhden napsautuksen asennusohjelma sivustosi suojaamiseksi asentamalla varmenne.

Käyttöaste

Mietitkö kuinka luotettava isäntäsi on? Uptime on upea tapa mitata se! Verkkosivun käyttöaika on prosenttiosuus, joka osoittaa, kuinka hyvä palveluntarjoaja on pitää kaiken onnistuneesti käynnissä.

Jos isäntä vaatii 99% käyttöaikatakuun, se saattaa tuntua täydelliseltä! Mutta ota huomioon 1%. Yksi prosentti vuodessa voi tarkoittaa pari päivää seisokkeja sivustollesi. Päiviä seisokkeja yhtä suuri pääsyn menetys, siis tulojen menetys, mutta maksat silti palvelusta. Joten käytettävyysprosentin negatiivinen tila on sellainen, kuin se maksaa sinulle, kun palvelin on alhaalla. Aloimme seurata sekä suurimpien web-hosting-yritysten yleistä käyttöaikaa että vastausaikaa hosting-tilasivullamme.

Etsi korkein prosenttiosuus, jonka voit löytää, ja varmista, että ne noudattavat käyttöaikatakuuta ja pystyvät toimittamaan.

Tuki

Tämä on yksi tärkeimmistä tekijöistä, joita otimme huomioon web-hosting-vertailussa.

Mieti:

 • Kuinka paljon tiedät verkkosivuston suunnittelusta, ylläpidosta ja päivittämisestä.
 • Kuinka paljon sinun on luotettava tukitiimiin sellaisten toimien tekemiseksi kuin sivustosi suunnittelu, ylläpito ja päivittäminen.

Mahdollisuudet ovat, että putoat spektrin toiseen päähän.

tukivaihtoehdot

Jos et tarvitse paljon tukea ja pystyt käsittelemään vastuuta yksin, voit todennäköisesti vähentää kustannuksia valitsemalla vaihtoehdon, joka ei tarjoa paljon tukea. Jos tarvitset sen kuitenkin puolestasi, etsi luotettava tukitiimi, joka pystyy käsittelemään kaikkea mitä tarvitset. (Ja varaudu maksamaan tuesta.)

varmuuskopiot

Katso, millaisia ​​varmuuskopiovaihtoehtoja valitsemasi isäntä tarjoaa. Hyvä varmuuskopio tapahtuu säännöllisesti, ja ne tulisi säilyttää eri paikoissa, jos yhdellä alueella on toimintahäiriö.

Tietojen varmuuskopioiminen säännöllisesti ja turvallisesti voi tarkoittaa todella huonoa päivää ja paljon kadonneita tietoja. Älä riski. Päivittäiset varmuuskopiot ovat tietysti parhaat.

kaistanleveys

Kaistanleveys on liikenteen ja tiedonsiirron taso, jota sivustosi voi käsitellä yhdessä vaiheessa. Jos isäntäsivusto tarjoaa korkean kaistanleveyden, se on todennäköisesti melko hyvälaatuista. Jos he tarjoavat vain vähän, et ehkä halua luottaa niihin. Jos yrityksesi asteikko muuttuu, kuten sivustosi, haluat, että kaistanleveys pystyy nopeasti mukautumaan tällaiseen vuotoon.

Seuraa sivustosi liikennettä muutaman kuukauden ajan on hyvä tapa määrittää tarvitsemasi kaistanleveys. Käyttämällä tätä lukua lähtökohtana, jätä tilaa sivustosi kasvaa. Tämä säästää stressiä tulevaisuudessa, jos näet liikenteen nousun.

Sallittujen verkkotunnusten / sivustojen lukumäärä

Jos aiot luoda useita sivustoja, varmista, että se on mahdollista valitsemasi isäntän kautta. Jos olet kirjautumassa yhden sivuston sopimukseen, sinun on kirjauduttava lisää, jos haluat koskaan luoda uuden tai lisäsivuston.

Jos tiedät, että useita sivustoja on näkymässä pian, tai jos tarvitset muutamia verkkotunnuksia heti lepakosta, voit mennä eteenpäin ja poistaa hosting-vaihtoehdot, jotka rajoittavat sinut yhteen. Etsi tilivaihtoehto, joka sallii useamman verkkotunnuksen sijaan.

Usein Kysytyt Kysymykset

Mikä on turvallisin web-hosting?

Suojaisimpia web-palveluntarjoajia ovat ne, joilla on räätälöityjä palvelinpuolen turvajärjestelmiä. Ne voivat vaihdella päivittäisistä haittaohjelmaskannoista ja integroidusta WAF: sta päivittäisiin varmuuskopioihin ja muuhun. SiteGround on erittäin turvallinen.

Kuinka valitsen web-palveluntarjoajan?

Valitset hyvän web-palveluntarjoajan vertaamalla useiden web-hosting-yritysten ominaisuuksia. Yllä oleva opas auttaa sinua tunnistamaan, mitkä ovat tärkeimmät ominaisuudet ja mihin on kiinnitettävä huomiota etsiessäsi hyvää web-isäntää..

Voinko ylläpitää omaa verkkosivustoa?

Teknisesti kyllä, voit isännöidä omaa verkkosivustoasi paikallisesti tietokoneellasi, mutta sitten sivusto sammuu hetkessä, kun sammutat tietokoneen. Paikallisen kopion omistaminen sivustollesi on kätevä testata uusia ominaisuuksia, jotka haluat ottaa käyttöön, ennen kuin siirrät sen Web-isäntään.

Kuinka voin isännöidä verkkosivustoani ilmaiseksi?

Kyllä, on ilmaisia ​​verkkoisäntäjä, mutta niihin tulee joko pakotetut mainokset ja kamala tuki, tai joudut joutumaan selvittämään ylläpitämäsi yrityksen aliverkkotunnuksen kanssa. Esimerkiksi WordPress.com-sivustolla on ilmainen suunnitelma, joka voi antaa sinulle verkkotunnuksen aliverkkotunnuksessa (nimesi.sanapress.com). On hienoa, jos olet vasta aloittamassa ja haluat kokeilla sitä.

Kuinka isännöin verkkosivustoani Googlessa?

Et voi isännöidä verkkosivustoasi Googlessa, koska ne eivät ole web-hosting-palveluita. Heillä on Blogger-niminen palvelu, joka voi tarjota sinulle tilaa rakentaa perussivusto. Mutta muista, että URL-osoitteesi ei ole ammattimainen, sivustoa ylläpidetään aliverkkotunnuksessa, kuten yrityksesi.blogspot.com.

Ja siinä se voi olla, että voi verrata kaikkia kohtia, mutta ota se vain yksi askel kerrallaan. Ehkä jopa luo laskentataulukko ja kirjaa kaikki tekniset tiedot parhaille Web-palveluntarjoajille, joten saat helposti yleiskuvan.

TAI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author