9 parasta omistettujen palvelimien palveluntarjoajaa vuonna 2020 (katsaus)

Paras-Dedicated-palvelinOman Web-isäntäsi tulisi olla hyvin … omistautunut. Sinulle.

Paitsi että saisit omistetun palvelimen, sinun tukitiimisi tulisi myös sijoittaa sivustoosi ja heidän tulisi myös tarjota oma IP.

Menevät ovat päivät, jolloin isännöintipalveluntarjoajat voivat erottua pelkästään teknisistä ominaisuuksista.

Itse asiassa omistettu palvelinteknologia on lisääntynyt viime vuosina: 3GHz-prosessoreita, 8 Gt RAM-muistia ja 500 Gt muistia pidettiin vuosi sitten korkeatasoisina, mutta nyt ne ovat melko tavanomaisia ​​tarjouksia.

Kun tekniset toimintaedellytykset tasoittuvat, asiakaspalvelusta on tullut tekijä, joka tekee eron tarjoajien välillä.

Asiakaspalvelun suhteen omistettujen palveluntarjoajien välillä on kuitenkin edelleen valtavia eroja. Huonolle asiakaspalvelulle ei todellakaan ole syytä vuonna 2020. Jos vuokraat omaa palvelinta, sinun on odotettava tietoisia, nopeita vastauksia kysymyksiisi..

Joten tässä arvioinnissa kiinnitimme enemmän huomiota asiakaspalveluun kuin koskaan aiemmin tekemällä muistiinpanoja heidän teknisestä tietämyksestään ja vastausaikaamme kysymyksiimme.

Oletko valmis näkemään kuinka he pinottuvat? Aloitetaan.

9 parasta omistettu hosting-palvelua

Aloitetaan ensin parhailta isännöintipalveluntarjoajilta ja siirry sitten luetteloa alaspäin nähdäksesi, mitä kannattaa välttää. Tässä on 9 parasta verkkosivustojen tarjoajaa vuonna 2020:

1. Bluehost – vastinetta rahalle

Bluehostin omistettu hosting-kotisivu

 • Käyttöaste: 99,98% (Lähde)
 • Lataa aika: 369ms (Lähde)
 • Tuki: 4/5
 • Verkkosivusto: www.Bluehost.com

Bluehost on kuin hyvä luotettava ystävä – se on ollut teollisuudessa pitkään eikä koskaan pysty toimittamaan lupaamaansa. Saat erinomaisen käytettävyyden ja vaikuttavan nopeuden. Mikä parasta Bluehostissa, on alhaisen tason alkuperäinen hinnoittelu 79,99 dollaria kuukaudessa. Et voi todella mennä pieleen Bluehostin kanssa, varsinkin jos budjettisi on rajoitettu.

Ainoa haittapuoli on, että niiden alhainen hinta on saatavana vain pitkäaikaiseen sitoutumiseen (3 vuotta).

Käyttöaste & Nopeus

Bluehost 2019 käyttöaika- ja nopeustilastotTestattu isännöintisuunnitelma: WordPress-hallinta Tilastot päivämäärät: 01.01.2019-02.28.2019

Testauksissamme tammi-helmikuussa 2019 Bluehost toimitti luotettavan käyttöajan 99,98% ja nopeus 369ms. Vuosien ajan, jolloin olemme seuranneet Bluehostia, meillä ei ole harvoin ollut merkittäviä seisokkeja. Vaikka heillä oli 19 minuutin seisokki tammikuussa 2019, niiden koko käyttöaika koko vuoden 2018 oli uskomaton 99,99% keskimääräisellä nopeudella 415 ms.

Joten jos etsit isäntää, jolla on sekä vakaa käyttöaika että nopeus – sinun ei tarvitse etsiä enää.

Tuki

Myös Bluehost-tiimin tarjoama tuki on melko hyvä. Kokeissamme yhteydenotto live-tukiasiamiehiin kesti 3 min, ja vastaukset kyselyihimme palasivat tyypillisesti myöhemmin 2 min.

Heidän vastauksensa olivat yksinkertaisia ​​ja tarkkoja. He vastasivat tarkalleen kysymäämme, mutta ei enempää – joten parantamisen varaa on vähän. Mutta kaiken kaikkiaan Bluehost-tuki voittaa monia muita näkemyksiämme tuista, joilla on vaikeuksia englannin kielen kanssa, jotka vain kopioivat ja liittävät vastauksia tai linkkejä tai ovat (pahimmassa tapauksessa) varhaisversio keinotekoiseen älykkyyteen perustuvasta ohjelmasta.

Bluehost-tuella saat juuri sen mitä tarvitset, enempää ja vähemmän.

Bluehost live chat

ominaisuudet

Bluehost’s Standard -suunnitelman tekniset eritelmät ovat melko hyvät alhaiseen hintaan nähden (samoin kuin erinomaiseen käytettävyyteen ja nopeuteen). Saat 500 Gt levytilaa, ja a kaistanleveys korkki se on niin suuri (5TB) et todennäköisesti koskaan huomaa sitä. 4 Gt RAM-muistia on vähän alhaalla, mutta pienen ja keskisuuren verkkosivuston pitäisi olla hyvä.

Jos liikenteesi kasvaa yllättäen (tai jos sivustosi alkaa kasvaa todella nopeasti), Bluehost ei veloita sinulta ylimääräistä. Haittapuoli on, että todennäköisesti sivustosi hidastuu huomattavasti seuraavaan kuukauteen saakka.

Sekä Standard- että Enhanced-suunnitelmat ovat ehdottomasti halpoja puoleen verrattuna muihin tarjoajiin. Ne tarjoavat samat ominaisuudet, jotka saat tuplaan tai kolminkertaiseen hintaan joidenkin muiden palveluntarjoajien kanssa, mukaan lukien nopea prosessori ja runsaasti kaistanleveyttä. Lisäksi heillä on 30 päivän palautustakuu.

hinnoittelu

Bluehostin tarjoamat hinnat ovat hämmästyttävän alhaiset. Heidän suunnitelmansa alkavat vain 79,99 dollaria kuukaudessa, mutta muista, että kun alkuperäinen 3-vuoden paketti on loppunut, hinta nousee 119,99 dollariin kuukaudessa.

Huomaa myös, että alla olevat hinnat ovat voimassa vain, jos maksat 3 vuotta etukäteen. Bluehostin kuukausimaksuvaihtoehdoilla on paljon korkeammat hinnat (alkaen 149,99 dollaria kuukaudessa).

Kaiken kaikkiaan Bluehostilla saat erittäin kunnolliset tilastot vähemmän kuin useimmat muut isännät. Jos tarvitset laadukkaita erillisiä palvelimia, mutta budjettisi on rajallinen, Bluehost on loistava valinta.

Siellä on muutamia palveluntarjoajia, joilla on vielä alhaisemmat hinnat, mutta yleensä he ovat vaarantuneet luotettavuudesta ja / tai nopeudesta tai he eivät ole investoineet asianmukaiseen asiakastukeen (kuten alla näet).

Bluehost-palvelimien hinnoittelu

Halvimmalla suunnitelmalla saat joitain melko hyviä ominaisuuksia melko halvalla. Muisti voi olla hiukan parempi, mutta voit aina päivittää sen, jos koet sivustosi aktiivisuuden kasvavan.

Muista myös, että esitetyt hinnat ovat vain 3 vuotta etukäteen maksettuja ja palkkiot nousevat ensimmäisen 3 vuoden ajanjakson jälkeen. Silloinkin, Bluehost on edelleen halvemmalla omistettujen palvelimien hinnoitteluaste kilpailussa verrattuna.

 • Halvin suunnitelma: $ 79,99 / kk
 • Järjestelmänvalvojan hallintapaneeli: cPanel
 • Levytila: 500GB
 • kaistanleveys: 5TB
 • RAM: 4 gigatavua
 • prosessori: 4 ydintä, 2,3 GHz
 • Dedikoitu IP: 3-5

Täysin varustetun erillisen web-isännän tarjoaminen 79,99 dollaria kuukaudessa on vaikuttava saavutus, varsinkin kun otetaan huomioon, että cPanel on vakiona. Kaiken kaikkiaan Bluehost tarjoaa hyvää vastinetta rahalle.

 • Pingdom-tilastot
 • Testisivusto

2. HostGator – Luotettava ja hyvin tunnettu isäntä

HostGator-arvostelu

 • Käyttöaste: 100% (Lähde)
 • Lataa aika: 1,113ms (Lähde)
 • Tuki: 4/5
 • Verkkosivusto: www.HostGator.com

HostGator on toinen vakiintunut pelaaja kentällä. Heillä on valtava asiakaskunta ja he tietävät tarkalleen mitä tekevät. HostGator on ehdottomasti myös luotettavin isäntäsi. Niillä on suhteellisen hyvä ominaisuuksien ja hinnoittelun suhde.

Ainoa haittapuoli on kuitenkin se, että niiden sivustot voivat olla hiukan hitaita verrattuna nykyään kilpailuun.

Käyttöaste & Nopeus

HostGator 2019 käytettävyys- ja nopeustilastotTestattu isännöintisuunnitelma: Jaettu / Tilastot päivämäärät: 01.01.2019-02.28.2019

Kun olemme toistaneet sata kertaa – käytettävyys ja nopeus ovat tärkeimmät tekijät valittaessa verkkoisäntää.

HostGatorin käyttöaika on erinomainen – täydellinen 100%. Häiriöitä ei ole tapahtunut.

Valitettavasti HostGator epäonnistuu hieman nopeudellaan 1,113ms – se on hiukan alle alan keskiarvon, 890 ms.

Vaikka nopeus voisi olla parempi, HostGator ei ole kovin kaukana keskimääräisestä, ja ottaen huomioon poikkeuksellisen käytettävyyden, he voivat silti päästä listallamme kärkeen.

Tuki

HostGatorin tuki on melko hyvä. Otamme heihin yhteyttä useita kertoja ja kokeissamme kokeiluimme yhteydenottoa live-chattiin keskimäärin 3 minuuttia, yhdessä 20 minuutin piikillä. Kysymyksiin vastaaminen kesti hieman kauemmin, keskimääräinen aika oli 5 minuuttia.

Sen sijaan, että vastaamme kysymyksiimme henkilökohtaisella tavalla (jota me rakastamme Liquid Webissä), he tarjosivat paljon linkkejä, jotka tarjosivat enemmän kuin tarpeeksi tietoa. Vastausten ja verkkosivuilla olevien tietojen perusteella on turvallista olettaa, että suurin osa heidän asiakkaistaan ​​on innokkaita WordPressin käyttäjiä, joilla on teknisiä yksityiskohtia ja joitain koodauksia.

Ne eivät sokeroi mitään eikä tee asioista liian monimutkaisia. Heidän sivusto, samoin kuin asiakastuki, ei ole tarkoitettu aloittelijoille – paitsi jos olet valmis viettämään jonkin aikaa kaivaaksesi yksityiskohtia ja merkityksiä löytämäsi tiedon takana.

HostGator -keskustelu

ominaisuudet

Paperilla HostGatorin omistettujen web-palvelimien tarjoamat ominaisuudet ovat melko hyviä, varsinkin kun saat rajoittamattoman kaistanleveyden niin kauan kuin pysyt heidän palvelunsa ehdoissa.

Saat a 1TB levytilaa, rajoittamaton kaistanleveys (todellisuudessa, se on 10 kt – Kysyimme), 8 Gt RAM-muistia ja todella nopea moniytiminen prosessori. Nämä tilastot ovat todella hyviä, etenkin niiden mukana tulleilla hinnoilla. Et todennäköisesti koskaan huomaa kaistanleveyden rajaa. Mutta jos se tapahtuu, sivustosi saattaa hidastua huomattavasti ensi kuussa.

Toisin kuin Liquid Web, HostGator ei tarjoa automaattisia varmuuskopioita omalle sivustollesi. Sinä olet vastuussa siitä itse.

hinnoittelu

HostGatorin hinnat ovat alhaisella puolivälissä kilpailuun verrattuna. Ylläpito alkaa 118,99 dollaria kuukaudessa, jos valitset pitkäaikaisen 3-vuoden sitoumuksen.

Alkuperäisen suunnitelman loputtua suunnitelma uusitaan 189 dollarilla kuukaudessa. Älä huolestu – jopa uusitut hinnat ovat kohtuullisella tasolla ottaen huomioon saamasi ominaisuudet.

HostGator-palvelimen hinnoittelu

Halvin suunnitelma kattaa kaiken tarvitsemasi keskikokoiselle verkkosivustolle, joka saa tuhansia kuukausittain kävijöitä. JA sinun ei tarvitse huolehtia seisokkeista tämän isännän kanssa.

 • Halvin suunnitelma: $ 118,99 / kk
 • Järjestelmänvalvojan hallintapaneeli: cPanel
 • Levytila: 1TB
 • kaistanleveys: Rajoittamaton
 • RAM: 8GB
 • prosessori: 4 ydintä, 2,1 GHz
 • Dedikoitu IP: 3

Jos haluat mieluummin valtavan ja vakiintuneen palveluntarjoajan turvallisuuden, HostGator saattaa olla sinulle. Niiden tarjoamat omistetut web-hosting-palvelut ovat keskimääräistä korkeampia, kun taas niiden hinnat ovat keskimääräistä alhaisemmat.

 • Pingdom-tilastot
 • Testisivusto

3. A2-hosting – paras nopeus

A2Hosting arvostelu

 • Käyttöaste: 99,96% (Lähde)
 • Lataa aika: 248ms (Lähde)
 • Tuki: 4/5
 • Verkkosivusto: www.A2Hosting.com

Vaikka A2 tunnetaan jonkin verran vähemmän kuin jotkut muut yllä olevat isännät, he ovat kova kilpailija. Salamannopeilla nopeuksilla, kunnollisella käyttöajalla, hyvillä ominaisuuksilla ja hinnoilla voit olla tyytyväinen niihin.

Huono puoli? Korkeimpien nopeuksiensa lisäksi ne ovat kaikessa muussa vain hiukan keskimääräistä korkeammat. Emme myöskään tienneet innoissaan siitä, että cPanel ei sisälly heidän hinnasuunnitelmiinsa, koska useimmat ihmiset tarvitsevat sellaisen sivustonsa perustamiseen..

Käyttöaste & Nopeus

A2Hosting 2019 käyttö- ja nopeustilastotTestattu isännöintisuunnitelma: Jaettu / Tilastot päivämäärät: 01.01.2019-02.28.2019

Tavallisessa käyttöaika- ja nopeusvalvonnassamme A2-hosting on suoriutunut todella hyvin.

Heillä on ylivoimaisesti paras nopeus, mitä olemme nähneet teollisuudessa (248ms). On todistettu, että kävijät poistuvat hitaista sivustoista hetkessä – sinulla ei ole tätä ongelmaa A2: n kanssa.

Heidän käyttöaika 99,96% on myös kunnollinen. Se ei ole kolmen parhaan joukossa, mutta alle 15 minuutin seisokkeja kuukaudessa ei riitä valaisemaan muita hienoja ominaisuuksia, joita A2-hosting tarjoaa.

Tuki

A2: n tuki on myös hyvä. Yhdistäminen agenttiin chatin kautta oli käytännössä välitöntä, ja heidän vastauksensa CDN- ja max vierailurajoituksia koskeviin kysymyksiimme palautui muutamassa minuutissa.

Heidän asiakastuensa on nopeaa ja tarkkaa. Saat vastaukset nopeasti ja yleensä ne ovat hyödyllisiä. Saatat joutua tekemään joitain lisäkaivuja, jos haluat tietää enemmän, mutta kaiken kaikkiaan – ne tarjoavat kaiken, mitä odotat hyvältä asiakastukiedustajalta. Suosittelemme niitä ehdottomasti kenellekään.

A2On live chat -keskustelu

ominaisuudet

A2: n tarjoamat tekniset eritelmät ovat enemmän kuin tarpeelliset useimmille käyttäjille.

Perussuunnitelma tarjoaa 1TB levytilaa, kaistanleveyden korkki 10TB, nopea 2-ytinen 3,1 GHz: n suoritin, ja 8 Gt RAM-muistia A2: n palvelimet ovat myös hiukan nopeampia kuin muiden tarjoajien tällä hinnalla.

Yhdistä se kaikkien aikojen nopeimmalla nopeudella ja meillä on täällä vakava kilpailija.

hinnoittelu

A2: n omistettu web-hosting on 99,59 dollaria kuukaudessa ja se on yksi halvimmista saatavilla olevista, mutta yhdellä saalilla: cPanelin käyttämiseksi sinun on maksettava ylimääräinen 39,95 dollaria kuukaudessa. On myös joitain muita ominaisuuksia, kuten välimuisti, sivuston varmuuskopiot jne., Jotka voivat maksaa ylimääräistä.

Joten lähtöhinta ei välttämättä kata kaikkea mitä tarvitset ja saatat joutua maksamaan enemmän.

Kun tilauksen uusiminen on aika, hintojen nousu on 17%, joka on 119,99 dollaria kuukaudessa.

Heidän milloin tahansa rahat takaisin -takuu on oikeastaan ​​30 päivän rahat takaisin -takuu.

Dedicated Server -palvelun hinnoittelu

100 dollarilla kuukaudessa A2 tarjoaa todella näennäisesti parhaat ominaisuudet. Heidän halvin suunnitelmahinnoittelu on hyvin samanlainen kuin Bluehost ja HostGator, jos suljet pois ongelman cPanelilla.

Jos keskustelet näiden kolmen välillä, se on käyttöaika, nopeus ja tuki. Kallistamme enemmän kohti Bluehostia tällä hintatasolla (saat paremman käytettävyyden alhaisemmalla hinnalla), mutta sitten taas – A2 lyö kaikkia nopeudella.

 • Halvin suunnitelma: $ 99,59 / kk
 • Järjestelmänvalvojan hallintapaneeli: cPanel (39,95 dollaria kuukaudessa)
 • Levytila: 1TB
 • kaistanleveys: 10TB
 • RAM: 8GB
 • prosessori: 3.1GHz
 • Dedikoitu IP: 2

Kaiken kaikkiaan A2 tarjoaa erinomaisen palvelun ottaen huomioon yrityksen koko. Palvelimiensa tarjoama suorituskyky on keskimääräistä korkeampi, heidän hinnoittelu on kilpailukykyistä ja he ovat koonnut osaavan asiakaspalvelutiimin.

 • Pingdom-tilastot
 • Testisivusto

4. SiteGround – Paras hallittuille palvelimille

SiteGround-arvostelu

 • Käyttöaste: >99,99% (Lähde)
 • Lataa aika: 683ms (Lähde)
 • Tuki: 5/5
 • Verkkosivusto: www.SiteGround.com

SiteGroundilla ei ole vain erinomaisia ​​ominaisuuksia, vaan ne myös loistavat osaavalla ja ystävällisellä asiakastuella.

Jos se on liian hyvää ollakseen totta, niin yleensä on. Sillä, mitä he tarjoavat, SiteGround on vähän kallis.

Käyttöaste & Nopeus

SiteGround 2019: n käyttö- ja nopeustilastotTestattu isännöintisuunnitelma: Jaettu / Tilastot päivämäärät: 01.01.2019-02.28.2019

Huolimatta pienestä epäonnistumisesta joulukuussa 2018, jossa heillä oli 20 minuutin seisokkeja, SiteGroundin viimeaikainen käyttöaika on ollut huippuluokkaa >99,99%.

Emme myöskään voi valittaa heidän sivustonsa nopeudesta. Kanssa 683ms, SiteGround putoaa nopeasti näiden yhdeksän isännän keskellä. Mutta todella kaikki mikä on alle sekunnin, on silti erittäin kunnollista ja jättää kävijät onnelliseksi.

Tuki

Parasta SiteGroundissa on heidän asiakaspalvelu. Yhdistäminen agenttiin heidän tukikeskustelun kautta oli välitön ja kyselyihin vastattiin sisällä 2 min.

Vielä parempi, heidän henkilöstönsä tietää, mistä he puhuvat, näyttävät olevani todella innokkaita auttamaan ja puhuvat selkeää englantia: tämä tarkoittaa, että jopa monimutkaiset vaihdot sujuvat sujuvasti.

Agentti näytti henkilökohtaiselta ja kiinnostuneelta tarpeistamme. Kysyimme uuden sivuston perustamisesta ja saimme riittävästi vastauksia.

Suosittelemme SiteGround-tukea aloittelijoille ja kokeneille käyttäjille.

SiteGround-asiakastuki

ominaisuudet

Kanssa 480 Gt tallennustilaa, 10TB kaistanleveys korkki ja palvelimet, joilla on mahtava 16 Gt RAM-muistia, SiteGroundin omistetut isännöintiominaisuudet ovat mahtavia lähtötason suunnitelmalle. Suorittimen nopeus 3,2 GHz: n ja 4 ytimen kanssa ovat myös hyvät, mutta tällä hintatasolla voit odottaa sitä.

480 Gt: n levytila ​​on ainoa ominaisuus, joka on alhaisella puolella – se tuskin kattaa hyvän valokuvauksen ja elämäntavan blogin vaatimukset. Toisaalta SiteGround painottaa SSD: n nopeutta.

Toinen mukava hankaluus on, että SiteGround tarjoaa välimuistin, joka tekee sivustoista nopeamman palauttavien kävijöiden palauttamiselle. Muut palveluntarjoajat veloittavat palvelusta 50–100 dollaria tarpeitasi ja suunnitelmasi mukaan.

Sitä hallitaan myös täysin, mikä tarkoittaa, että ne auttavat sinua kaikessa – sivustosi määrittämisessä, lisäominaisuuksien lisäämisessä tietoturvalle, välimuistille jne. Sekä automatisoiduissa varmuuskopioissa.

hinnoittelu

SiteGround on hinnaspektrin kalliissa päässä verrattuna muihin erillisiin web-hosting-palvelujen tarjoajiin, mutta tämä johtuu osittain siitä, että niiden perussuunnitelma tarjoaa suhteellisen korkean suorituskyvyn, mukaan lukien 4-ytimen suorittimet, jotka toimivat vakiona 3,2 GHz: llä.

Hyvä uutinen on, että SiteGroundin avulla näet sen, mitä saat. Lisämaksuja tai korottavia uusimismaksuja ei tule.

Vaikka SiteGround on kalliilla tasolla, saat mitä maksat.

Dedicated Server -palvelun hinnoittelu

SiteGroundin halvin suunnitelma ei todellakaan ole halpaa, mutta saat paljon siitä, mitä maksat, mukaan lukien omistautunut ja asiantunteva tuki. Jos tarkastelet tätä hintaluokkaa muutenkin – suosittelemme mieluummin parhainta valintaamme.

 • Halvin suunnitelma: $ 269,00 / kk
 • Järjestelmänvalvojan hallintapaneeli: cPanel
 • Levytila: 480GB
 • kaistanleveys: 10TB
 • RAM: 16GB
 • prosessori: 4 ydintä, 3,2 GHz
 • Dedikoitu IP: 1

Kaiken kaikkiaan SiteGround on loistava valinta suhteellisen pienille verkkosivustoille ja asiakkaille, jotka arvostavat hyvää tukitasoa. Tämä tekee siitä ihanteellisen, jos haluat siirtyä sivustosi omistettuun web-isännöintiin, jossa asiantuntevien ja ystävällisten tukiasiamiesten käyttäminen voi olla kriittistä.

 • Pingdom-tilastot
 • Testisivusto

5. Nestemäinen verkko – paras tuki

Nestemäinen web-isäntä

 • Käyttöaste: >99,99% (Lähde)
 • Lataa aika: 658ms (Lähde)
 • Tuki: 5/5
 • Verkkosivusto: www.LiquidWeb.com

Liquid Web on isännöintipalvelun voimanpesä, jonka käyttöaika on melkein täydellinen, nopea ja erinomainen asiakastuki, jolla on 59 sekunnin tukitakuu. Ne ovat samassa hintaluokassa kuin SiteGround, tarjoamalla samalla tavalla loistavat palvelintiedot.

Käyttöaste & Nopeustesti

LiquidWeb-käyttö- ja nopeustilastotTestattu isännöintisuunnitelma: Jaettu / Tilastot päivämäärät: 01.01.2019-02.28.2019

LiquidWeb mainostaa “100% käyttöaikatakuuta”. Kahden viime kuukauden aikana heidän käyttöaika oli >99,99% vain 2 minuutin seisokkeilla. Ei aivan 100%, mutta silti erittäin hyvä.

Heidän keskimääräinen nopeus 658ms ei ole alan paras, mutta se on edelleen yli teollisuuden keskiarvon.

Tuki

Keskimääräinen aika, jonka Liquid Web vastasi tukipyyntöihin, oli alle 1 minuutti, täyttämällä heidän 59 sekunnin tukitakuunsa.

Agentti oli osaava ja vastasi kaikkiin kysymyksiimme yksityiskohtaisesti.

Kysyimme häneltä joitain peruskysymyksiä CPU-ytimien ja RAM-muistien eroista sekä niiden SSL: stä ja CDN: stä, joihin hän vastasi nopeasti ja ihmisen kielellä metafoorien avulla (tarvittaessa). Agentti kysyi myös verkkosivustomme suunnitelmista ja ehdotti parasta suunnitelmaa tarpeidemme ja tavoitteidemme perusteella.

LiquidWeb-livekeskustelu

On selvää, että Liquid Web suhtautuu heidän tukeensa erittäin vakavasti ja haluaa tarjota asiakkailleen parhaan mahdollisen tukikokemuksen.

ominaisuudet

Nesteverkon palvelimet ovat erittäin hyviä. Jopa halvin paketti antaa sinulle 480 Gt levytilaa, kaistanleveyden korkki 5TB, ja nopeat 4-ytimiset 3,5 GHz: n prosessorit 16 Gt RAM-muistia.

Nämä tekniset tiedot ovat lähes identtisiä SiteGroundin kanssa, lukuun ottamatta kaistanleveyttä (saat 10TB SiteGroundin kanssa) ja vähäistä kellonopeuden etuna nestemäisessä Webissä (3,5 GHz vs. 3,2 GHz).

Muista kuitenkin, että Liquid Web tarjoaa alan parhaan ja nopeimman asiakastuen ja yli 1000 dollarin paketilla saat live-pääsyn verkkoarkkitehdeille ratkaistaksesi kaikki ongelmasi heti. Nämä paketit ovat selvästi parhaita suurille yrityksille, joiden liikenne ja aktiviteetti niiden sivustoilla on paljon.

Hinnoittelukatsaus

Nesteverkon hinnoittelu voi tuntua jyrkältä verrattuna muihin tarjoajiin, mutta heidän liiketoimintamallinsa on suunnattu ammattimaisille käyttäjille, jotka tarvitsevat parasta suorituskykyä. Heidän suunnitelmansa vaihtelevat ”lähtötason” paketista, jonka hinta on 149 dollaria / kuukausi, todella hirviömäiseen palvelimeen hintaan 499 dollaria / kuukausi..

Sinun tulisi olla tietoinen muutamasta lisämaksusta. Ensinnäkin, he veloittavat ylimääräisen 20 dollaria kuukaudessa cPanelin käytöstä.

Lisäksi, jos sivustosi käyttää enemmän kaistanleveyttä kuin olet tilannut, ne veloittavat sinulta ylimääräisestä käytöstä. Mutta samoin useimmat muut palveluntarjoajat. Siksi on aina hyvä pitää tarkat arviot sivustosi liikenteestä. Kaistanleveys ei korreloi suoraan liikenteen kanssa, se riippuu sivustosi yksinkertaisuudesta ja käytöstä. Yksinkertainen verkkosivusto, jossa on 2-3 sivua ja noin 1000 kävijää kuukaudessa, tarvitsisi noin 1 Gt kaistanleveyttä.

LiquidWeb-palvelimen hinnoittelu

Liquid Web -yrityksen hinnoittelussa on kuitenkin myönteistä se, että näet sen mitä saat – hinnat eivät nouse uusimisessa, koska maksat joka tapauksessa kuukausittain. (Ei alennuksia ennakkomaksuista).

 • Halvin suunnitelma: $ 149,00 / kk
 • Järjestelmänvalvojan hallintapaneeli: cPanel (20 dollaria kuukaudessa)
 • Levytila: 480GB
 • kaistanleveys: 5TB
 • RAM: 32GB
 • prosessori: 4 ydintä, 3,9 GHz
 • Dedikoitu IP: 1

Kaikki tämä lisää loistavan omistautuneen hosting-kokemuksen.

Mikä tosiasiallisesti tekee Liquid Webistä erottumaan, on heidän ammattitaito. Heidän markkinointimateriaalinsa kertovat selvästi, mitä saat rahoillasi, ilman että he holhoavat sinua tai piilottavat välttämättömien työkalujen kustannuksia.

 • Pingdom-tilastot
 • Testisivusto

6. GoDaddy – suurin Web-isäntä

GoDaddy-arvostelu

 • Käyttöaste: 99,99% (Lähde)
 • Lataa aika: 610ms (Lähde)
 • Tuki: 2/5
 • Verkkosivusto: www.GoDaddy.com

GoDaddy on iso nimesi, jonka mukana tulevat suuret aseet. Heillä on valtava yritys, jolla on valtava asiakaskunta. Myös niiden käyttöaika ja nopeus ovat erittäin kohtuulliset.

Kuitenkin heidän kuuluisuudestaan ​​huolimatta olimme melko pettyneitä heidän asiakaspalveluunsa. Tällaisella valtavalla asiakaskunnalla voit odottaa heidän sijoittavan enemmän ammattitaitoiseen ja asiantuntevaan henkilökuntaan.

Käyttöaste & Nopeus

GoDaddy 2019: n käyttö- ja nopeustilastotTestattu isännöintisuunnitelma: Jaettu / Tilastot päivämäärät: 01.01.2019-02.28.2019

Katsotaanpa ensin hyviä uutisia. GoDaddy-palvelin on nopea ja luotettava:

Heidän viimeaikainen käyttöaikaan 99,99% on lähellä täydellisyyttä. Koimme kokonaisen tunnin seisokkeja heinäkuussa 2018, mutta muuten kuin käyttöaika on ollut erinomaista.

Heidän sivuston nopeudet ovat 610ms ovat myös kunnollisia ja pysyvät tasaisesti hiukan teollisuusstandardin yläpuolella.

Tuki

Nyt huonot uutiset. GoDaddy-tuki on tuskallisen hidasta.

Ensimmäisessä live-chat-testissämme meidän piti odottaa 27 minuuttia yhteydenpitoon agenttiin. Kun olimme yhteydessä edustajaan, kysymyksiimme vastattiin vasta keskimäärin 7 minuutin odottamisen jälkeen. Kun sivustosi on alhaalla, sinulla ei ole puoli tuntia odottaa – haluat saada välittömästi asiakastuen edustajan.

GoDaddy -keskustelu

Myöhemmissä yrityksissämme ottaa yhteyttä tukeen, vastaus oli nopeampaa – pystyimme saamaan vastauksen 10–15 minuutin sisällä ja tukiedustaja oli informatiivinen ja kohtelias. He antoivat meille riittävästi tietoa ja olivat kiinnostuneita lievästi tavoitteistamme ja tarpeistamme.

Pohjimmiltaan GoDaddy-tuki on arvaamaton vastausajan ja tuen tason suhteen. Joissain tapauksissa tukiasiamies oli osaava ja reagoi nopeasti. Muina aikoina heidän kesti ikuisesti vastata yksinkertaisiin kysymyksiin, kuten yksittäiseen kysymykseen SSL-varmenteesta.

GoDaddy-tuki ei ole kaukana parhaasta nähtyämme, mutta se ei ole myöskään huonoin. Se on epäjohdonmukaisuus, joka voi olla kiusallista – jos oikea ajoitus onnistuu, saatat saada oikean vastauksen kohtuullisessa ajassa. Jos ei, niin… no, älä pidä hengitystäsi.

ominaisuudet

Sub-par-tukipalvelusta siirryttyä GoDaddy-palvelimet tarjoavat todella melko hyviä ominaisuuksia: 1 kt tallennustilaa, ja kaistanleveys, joka on täysin mittaamaton (mukana tulee joitain ehtoja, jotka voit lukea heidän isäntäsopimuksestaan).

Prosessorin nopeus (4-ytinen 3,1 GHz) on tarpeeksi hyvä, mutta meistä ei ole täysin vaikuttunut 4 Gt muistia ensimmäinen suunnitelma tulee mukaan. Näillä hinnoilla odotat vähintään 8 Gt, ellei 16 Gt.

Olimme mielellämme, että cPanel tulee vakiona, ja ne tarjoavat verkkosivujen varmuuskopioita todella kohtuulliseen hintaan – 4,99 dollaria kuukaudessa.

hinnoittelu

GoDaddyn omat hosting-suunnitelmat alkavat 89,99 dollaria kuukaudessa (169,99 dollaria kuukaudessa, kun uusit). Tämä edustaa kohtuullista arvoa mukana oleville ominaisuuksille, mutta sen heikentää luotettavan tuen puute.

GoDaddy-palvelimen hinnoittelu

GoDaddy tarjoaa yllättävän hyviä suunnitelmia kohtuulliseen hintaan. Heidän RAM-muistinsa voisi olla hiukan parempi, mutta hintaan 119,99 dollaria kuukaudessa, mukaan lukien cPanel – se ei ole huono valinta.

 • Halvin suunnitelma: 89,99 dollaria kuukaudessa (uusintahinta 169,99 dollaria)
 • Järjestelmänvalvojan hallintapaneeli: cPanel
 • Levytila: 1TB
 • kaistanleveys: rajoittamaton
 • RAM: 4 gigatavua
 • prosessori: 4 ydintä, 3,1 GHz
 • Dedikoitu IP: 3

Yhteenvetona voidaan todeta, että GoDaddyn omilla isännöintisuunnitelmilla on kunnollinen suorituskyky, mutta heidän heikot lähestymistavansa asiakaspalveluun heikentävät sitä..

 • Pingdom-tilastot
 • Testisivusto

7. IONOS 1&1 – Alin hinta

IONOS 1 & 1 arvostelu

 • Käyttöaste: 99,98% (Lähde)
 • Lataa aika: 530ms (Lähde)
 • Tuki: 1/5
 • Verkkosivusto: www.IONOS.com

IONOS 1&1: llä on pitkä historia web-hosting-alalla, mutta se ei tarkoita, että he ovat välttämättä parhaita. Vaikka heidän käytettävyytensä ja nopeutensa ovat tyydyttäviä, olimme yllättäen yllättyneitä heidän tuestaan.

Nykypäivän markkinoilla, etenkin omistettujen palvelimien kohdalla, live-tuki on ratkaisevan tärkeää. Ja heillä ei ole sellaista.

Käyttöaste & Nopeus

IONOS 1 & 1 2019 käyttö- ja nopeustilastotTestattu isännöintisuunnitelma: Jaettu / Tilastot päivämäärät: 01.01.2019-02.28.2019

IONOS suoriutui suhteellisen hyvin testeissämme:

Heidän käyttöaika 99,98% on ollut vahva ja vakaa – helmikuussa 2019 koimme 10 minuutin tauon seisokkeista, mutta muut kuin pahoinpitely, ne ovat olleet vakaat.

Olemme tyytyväisiä myös heidän sivustonsa nopeuteen 530ms. Se on yhtä hyvä kuin mikä tahansa, mitä voit odottaa parhailta omistautuneilta palveluntarjoajiltasi.

Tuki

IONOSin liiketoimintamallissa on valtava ongelma: ne eivät tarjoa live-chat-tukea. Tämä tarkoittaa, että sinun on soitettava heille. Käytännössä (ja vuonna 2020) katsomme, että online-tuen puute ei yksinkertaisesti ole hyväksyttävää.

ominaisuudet

IONOSin tarjoamat ominaisuudet ovat todella melko hyviä. Rajoittamaton kaistanleveys ja 1TB levytilaa joita ei saa ahdistaa, ja nopeustesteimme osoittavat, että palvelimet ovat nopeita. Paketti tulee mukana 8 Gt RAM-muistia ja myös nopeat prosessorit.

Tulet mielelläni, että he heittävät ilmaisen verkkotunnuksen, SiteLock-haittaohjelmien suojauksen (useimmat muut veloittavat sinulta sen) ja Content Delivery Network (CDN) -ominaisuuksien, jotka tekevät sivustostasi nopeamman palauttavien kävijöiden.

hinnoittelu

IONOS on halpa. Niiden omistettu web-hosting on 40 dollaria kuukaudessa peruspaketilta (uusitaan 60 dollarilla kuukaudessa 6 kuukauden kuluttua), ja luettelo on halvin. Ottaen huomioon saamasi ominaisuudet, se on todellinen tarjous.

Jos päätät valita yhden heidän kalliimmista suunnitelmistaan, huomaa, että he veloittavat lisäksi 50 dollarin kertaluonteisen perustamismaksun.

IONOS-palvelimen hinnoittelu

Niiden hinnat ovat naurettavan alhaiset. Jopa 20 dollarin hintakorotuksella ensimmäisen 6 kuukauden jälkeen, etsit silti (mahdollisesti) parasta tarjousta omalle palvelimellesi siellä.

 • Halvin suunnitelma: $ 40.00 / mo
 • Järjestelmänvalvojan hallintapaneeli:?
 • Levytila: 1TB
 • kaistanleveys: Rajoittamaton
 • RAM: 8GB
 • prosessori: 8 ydintä, 2,4 GHz
 • Dedikoitu IP: 1

IONOS tarjoaa keskimääräistä paremman suorituskyvyn erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Alhainen hinta tarkoittaa yleensä sitä, että jotkut kulmat on leikattu, ja tässä tapauksessa kyse on live-keskustelun täydellisestä puutteesta ja siksi kokonaisuudesta. Jos he vain selvittäisivät asiakastukijärjestelmänsä, se olisi loistava valinta.

 • Pingdom-tilastot
 • Testisivusto

8. HostWinds

Hostwinds arvostelu

 • Käyttöaste: 99,94% (Lähde)
 • Lataa aika: 1,200ms (Lähde)
 • Tuki: 4/5
 • Verkkosivusto: www.HostWinds.com

HostWinds on melko uusi pelaaja kentällä. Meitä kiinnosti heidän tarjoamansa hyvät ominaisuudet (huomattavasti) alhaisissa hinnoissa.

Valitettavasti olimme pettyneitä, koska kaikki heidän edut katoavat kauhistuttavien käyttöaikojen ja nopeustilastojen valossa.

Käyttöaste & Nopeus

HostWinds 2019: n käyttö- ja nopeustilastotTestattu isännöintisuunnitelma: Jaettu / Tilastot päivämäärät: 01.01.2019-02.28.2019

HostWinds oli kauhistuttava 99,47% käyttöajasta viime marraskuussa yli 3h seisokkeilla. Samanlainen epäjohdonmukaisuus ilmeni joulukuussa 2018. Se on liian paljon seisokkeja, kun tarkastellaan potentiaalista menetettyä liikennettä ja myyntiä – etenkin ennen joulua. Heidän vuoden alku on parantunut käyttöajan ollessa 99,94%, mutta se ei silti ole tarpeeksi hyvä verrattuna alan standardiin.

Verkkosivustojen latausnopeus on ollut tasaista, mutta valitettavasti tasaisesti hidasta. Sivun keskimääräinen latausnopeus on 1,200ms, vierailijat eivät tule olemaan kovin onnellinen.

Tuki

Ilmeisesti HostWindsin asiakastuki on paljon nopeampaa kuin heidän palvelimet. Kokeissamme saimme vastauksia sisäisiin kyselyihimme 2 minuuttia.

Olimme yllättävän yllättyneitä siitä, kuinka nopeasti ja tarkasti edustaja vastasi tiedusteluihimme.

Vastaukset olivat tarkkoja ja lyhyitä. Aivan kuten Bluehostin kanssa – saat juuri sen, mitä pyydät. Ei mitään vähemmän eikä mitään muuta.

Joten jos haluat keskustella jonkun kanssa verkkosivustosi tavoitteista ja tarpeista, he eivät ehkä ole tarpeeksi riittäviä.

HostWinds live chat

ominaisuudet

Testien paljastama hidas nopeus on jotain salaperäistä, koska HostWindsin palvelimet ovat täysin varusteltuja 8 Gt RAM-muistia ja 3,5 GHz: n suorittimet. Saat myös 1 kt tallennustilaa ja 10TB kaistanleveys raja. Se on hieno paketti maksamallesi hinnalle, varsinkin kun otetaan huomioon johdantohinta.

Pidämme myös siitä, että voit koota oman suunnitelmasi räätälöityjen ominaisuuksien kanssa mieltymystesi mukaan.

hinnoittelu

HostWinds on myös melko halpa. Niiden peruspaketti alkaa hinnasta 106 dollaria kuukaudessa (lyhyen) johdantokauden jälkeen, jonka hinta on 79,50 dollaria kuukaudessa. Vielä parempi, ne antavat sinulle ainutlaatuisen räätälöintitason suunnitelmasi suhteen, käyttöliittymän avulla, jonka avulla voit valita käyttöjärjestelmän, RAM: n, RAID: n, kaistanleveyden rajan ja rekisteröitävien IP-osoitteiden lukumäärän..

Alkuhinta voi olla välillä 1-36 kuukautta. Alkuperäisen ennakkomaksun jälkeen hinta nousee 25%.

On myös tärkeää huomata, että cPanel maksaa sinulle ylimääräisen 35 dollaria / kk.

HostWinds-palvelimen hinnoittelu

HostWinds on melko halpa, ja saat todella hyvät ominaisuudet mukana. Jos tarvitset myös cPanelia, se nostaa hinnan keskitason keskitasolle.

Valitettavasti käytettävyyden ja nopeuden suhteen HostWinds ei vain mittaa kilpailua.

 • Halvin suunnitelma: $ +79,50 / kk
 • Järjestelmänvalvojan hallintapaneeli: cPanel (35,00 dollaria kuukaudessa)
 • Levytila: 1TB
 • kaistanleveys: 10TB
 • RAM: 8GB
 • prosessori: 4 ydintä, 3,5 GHz
 • Dedikoitu IP: 8

Vaikka ne tarjoavat mukautettavan palvelimen kilpailukykyiseen hintaan, käytettävyys- ja nopeustestejemme tuloksia ei voida sivuuttaa. Todellisuudessa HostWindsin palvelimet ovat yksinkertaisesti liian hitaita ja liian epäluotettavia tarjoamaan hyvää arvoa vuonna 2020.

 • Pingdom-tilastot
 • Testisivusto

9. AccuWebHosting

AccuWebHosting-arvostelu

 • Käyttöaste: 99,92% (Lähde)
 • Lataa aika: 794ms (Lähde)
 • Tuki: 4/5
 • Verkkosivusto: www.AccuWebHosting.com

AccuWebHosting tarjoaa yllättävän hyviä ominaisuuksia alhaisilla hinnoilla. He kuitenkin pettyivät epäjohdonmukaiseen käyttöaikaansa ja keskimääräistä nopeuteen.

Olimme myös melko levottomia heidän (hieman) väärien mainosten suhteen.

Käyttöaste & Nopeus

AccuHosting 2019: n käyttö- ja nopeustilastotTestattu isännöintisuunnitelma: Dedicated Server / Tilastot päivämäärät: 01.01.2019-02.28.2019

Olemme seuranneet AccuHostingia vain muutama kuukausi, joten emme tiedä vielä, mitä heidän tilastoistaan ​​tehdä. Nimittäin käyttöaika (99,92%). Toistaiseksi joulukuu ja helmikuu ovat olleet ilman katkoksia, mutta tammikuussa taas heillä oli yli tunnin seisokkeja. Meidän on tarkkailtava niitä vähän kauemmin ymmärtääksemme, oliko kyse vain kertaluonteisesta väärinkäytöstä vai onko kyse toistuvasta ongelmasta.

Sivuston nopeus 794ms on alle keskimääräisen. Tässä luettelossa on paljon nopeampia isäntiä.

Tuki

AccuWebHostingin tarjoama asiakastuki on hyvä. Testissämme yhteydet heidän pikakeskusteluunsa olivat hyviä, välitön ja heidän neuvonantajansa näyttivät olevan hyvin tietoisia vastaten sisäisiin kysymyksiimme 2 minuuttia.

Olimme erittäin tyytyväisiä heidän tukeensa. He ymmärsivät kysymyksemme täydellisesti ja vastasivat sekunnissa. Sen lisäksi, että he olivat tarkkoja ja täsmällisiä, he olivat myös kiinnostuneita tarpeistamme ja tavoitteistamme enemmän kuin useimmat muut tähän asti nähneet hosting-palvelujen tarjoajat.

Ehdottomasti hyvä asiakaskokemus, sopii aloittelijoille ja kokeneemmille käyttäjille.

AccuWebHosting-livekeskustelu 2

ominaisuudet

AccuWebHostingin ylivoimaisesti paras ominaisuus on kuitenkin vaikuttava spec, jonka saat valitsemallesi palvelimelle. 16 Gt RAM-muistia on selvästi korkeampi kuin heidän web-isännöintinsä hinta, kuten ovat Prosessorit juoksemassa 3,4 GHz. Saat myös kolossin 4 kt tallennustilaa. Heidän tuensa mukaan saat myös rajoittamaton kaistanleveys. Se melkein näyttää liian hyvältä ollakseen totta – ja niin on.

cPanel, ärsyttävästi, maksaa hieman enemmän kuin tavallinen suunnitelma, samoin kuin SSL-palvelujen ja CDN: n maksaminen. Olemme myös pettyneitä huomatessamme, että mainostettu UK-palvelin ei ole tällä hetkellä (tätä arviota kirjoitettaessa) käytettävissä.

Voit myös hankkia lisäominaisuuksia, esimerkiksi enemmän muistia, lisäsuojausvaihtoehtoja, muita ohjauspaneeleja, nopeampia prosessoreita, varmuuskopioita, palvelimia eri maissa jne..

hinnoittelu

AccuWebHostingin omistettu web-hosting on hyvä arvo, alkaen 90 dollaria / kuukausi. Siellä on paljon hyödyllisiä lisäosia myös kohtuulliseen hintaan. Hinnoittelu vaikuttaa erittäin hyvältä saamillesi yksityiskohdille. Emme ole toistaiseksi löytäneet monia haittoja tai piilotettuja kustannuksia. Se on kaikki asetettu selkeästi näkyviin, kun valitset ominaisuuksiasi ja suunnitelmasi.

Hinnat eivät myöskään nouse alkuperäisen tilauksen jälkeen.

Vielä parempi, voit valita useiden palvelimien välillä asiakkaidesi sijainnin mukaan:

AccuWebHosting Dedicated Server -hinnoittelu

Heidän halvimmassa suunnitelmassa on todella hyvät tekniset tiedot – se on enemmän kuin tarpeeksi keskikokoiselle verkkosivustolle, jolla on kunnollista liikennettä. Joudut kuitenkin maksamaan ylimääräisiä tietyistä perusteista, kuten SSL ja cPanel. On myös huolestuttavaa, että jotkut mainostetuista ominaisuuksista (kuten palvelin Isossa-Britanniassa) eivät ole tällä hetkellä käytettävissä.

 • Halvin suunnitelma: $ 90 / mo
 • Järjestelmänvalvojan hallintapaneeli: cPanel (35,00 dollaria kuukaudessa)
 • Levytila: 2TB
 • kaistanleveys: rajoittamaton
 • RAM: 32GB
 • prosessori: 3.8GHz
 • Dedikoitu IP: 1

Yhteenvetona voidaan todeta, että AccuWebHosting tarjoaa kohtuullisen arvopalvelun, jolla on keskimääräistä suurempia muistin ja kaistanleveyden rajoituksia ja vakaa nopeus. Mutta ottaen huomioon heidän pettymyksensä käytettävyyteen, saatat olla parempi yhdessä jonkin muun palveluntarjoajan kanssa.

 • Pingdom-tilastot
 • Testisivusto

Johtopäätös …

Useimmat hyvät omistautuneet verkkoisäntäkoneet tarjoavat nykyään nopeita, luotettavia palvelimia. Kuten olemme nähneet, suuri ero heidän välillä on heidän tarjoamansa tuen taso.

Testissämme oli kolme isäntä, jotka erottuivat. Jos käyttöaika on tärkein tekijä päätöksessäsi, siirry Bluehostiin. Heidän palvelimet ovat tarjonneet parhaan ja vakaimman käyttöajan.

Jos etsit suuren ja vakiintuneen web-isännän turvallisuutta, HostGator on paras veto. Heidän palvelut ovat kohtuuhintaisia, ja heidän valtava asiakaskunta tarkoittaa, että voit odottaa heidän tukitiiminsä olevan kokenut kaikissa asioissa.

Jos nopeus on mitä odotat, niin A2-hosting on paras vaihtoehto sinulle. Heidän suunnitelmansa ovat arvokkaita, käyttöaika on enimmäkseen hyvä (muutaman kuukauden välein on 5-15 minuutin keskeytyksiä) ja tuki on nopeaa ja asiantuntevaa.

Kumpi valitset, on kuitenkin vaativa. Omistettu palvelin on iso investointi, ja se kannattaa tehdä ostoksia ja valita paras vaihtoehto.

Muista, että jos vuokraat palvelimen yksinoikeudelliseen käyttöön, sinun tulee odottaa, että palveluntarjoajasi on omistautunut sivustollesi kuin sinä olet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author