WP Engine Review – Είναι αυτό το Managed WordPress Hosting αρκετά γρήγορα;

Αναθεώρηση WPEngineΑρχική σελίδα WP Engine

Πιθανότατα θεωρήσατε το WordPress για τον ιστότοπο της επιχείρησής σας και με βάσιμο λόγο.

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και φιλικά προς τον χρήστη συστήματα διαχείρισης περιεχομένου στον κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων αποφάσισαν να επικεντρωθούν πλήρως στην πλατφόρμα WordPress. Το WP Engine έβαλε ακόμη και το WordPress στο όνομά του.

Το WP Engine είναι μια εταιρεία που φιλοξενεί πολλούς συνεργάτες με υψηλή ποιότητα. Προσφέρει ειδικά χαρακτηριστικά στο WordPress και βελτιστοποιεί αυτόματα στοιχεία του ιστότοπού σας για την πλατφόρμα.

Περιλαμβάνουν επίσης πολλές επιλογές ασφαλείας, όπως τείχος προστασίας, καθημερινές ενημερώσεις, πιστοποιητικά SSL και ανίχνευση απειλών σε πραγματικό χρόνο.

Αλλά είναι το WP Engine η σωστή υπηρεσία φιλοξενίας για εσάς?

Αυτό σχεδιάζουμε να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε μέσω αυτής της κριτικής. Πραγματοποιήσαμε αρκετές δοκιμές στην υπηρεσία και συλλέξαμε το καλό και το κακό, μαζί με τη συνολική μας πρόταση.

Γενικές πληροφορίες & Επισκόπηση φιλοξενίας

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ: Συνιστάται
ΤΑΧΥΤΗΤΑ: 425 χιλ (Φεβρουάριος 2020 έως Απρίλιος 2020)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 100% (Φεβρουάριος 2020 έως Απρίλιος 2020)
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Ζωντανή συνομιλία 24/7, Περιορισμένη τηλεφωνική υποστήριξη
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ: WordPress, Amazon Web Services, Google Cloud
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, SSL Security, Global CDN, SSH Gateway
ΣΧΕΔΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ: Διαχειριζόμενο WordPress, Αφιερωμένο
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ: Unlimite Free (Προσαρμοσμένη προσθήκη)
ΤΙΜΗ: Ξεκινώντας από 25,00 $ / μήνα

Πλεονεκτήματα της χρήσης του WP Engine Hosting

1. Βελτιστοποιημένο για WordPress

Εάν θέλετε να φιλοξενήσετε έναν ιστότοπο WordPress, έχετε φτάσει στο σωστό μέρος. Το WP Engine προσφέρει μόνο φιλοξενία WordPress και το κάνει είτε μέσω κοινών ή αποκλειστικών προγραμμάτων φιλοξενίας.

Για αυτήν την κριτική, θα επικεντρωθούμε αποκλειστικά σε κοινές υπηρεσίες φιλοξενίας.

Το WP Engine φιλοξενεί τον ιστότοπό σας WordPress σε ένα πλήρως διαχειριζόμενο περιβάλλον. Πρόκειται για μια πλατφόρμα φιλοξενίας ειδικά σχεδιασμένη για εγκαταστάσεις, θέματα και προσθήκες που σχετίζονται με έναν ιστότοπο WordPress.

Επίσης, δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε το WordPress, επειδή το CMS είναι προεγκατεστημένο στην πλατφόρμα.

Πίνακας ελέγχου WPEngine

Εάν αναζητάτε μια απλοποιημένη διαχειριζόμενη διαδικασία φιλοξενίας, τότε ίσως έχετε βρει τον σωστό κεντρικό υπολογιστή. Απαιτείται πολύ μικρή ρύθμιση εκτός της πραγματικής διαδικασίας εγγραφής.

2. Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας

Το WP Engine παρέχει στον ιστότοπό σας WordPress αυτοματοποιημένα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και ενημερώσεις προσθηκών.

Αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας WPEngine

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χάσετε ποτέ τη δουλειά σας εάν ο ιστότοπος διακοπεί. Το WP Engine μπορεί πάντα να επαναφέρει τον ιστότοπο σε προηγούμενη έκδοση. Και με τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας καθημερινά, δεν θα χρειαστεί ποτέ να επιστρέψετε σε μια παλιά έκδοση.

3. Σύστημα ανίχνευσης απειλών και ασφάλεια SSL

Όσον αφορά τις πλατφόρμες φιλοξενίας, θέλετε να γνωρίζετε ότι έχετε μια ασφαλή σύνδεση, τόσο για εσάς όσο και για τους πελάτες που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες σας.

Γιατί έχει σημασία?

Εάν ο ιστότοπός σας είναι ένας τυπικός ιστότοπος HTTP, η Google θα σας επισημάνει ως μη ασφαλή μέσω του προγράμματος περιήγησης Chrome.

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο περισσότερο από το 90% του χρόνου περιήγησης στο Chrome είναι σε ιστότοπους HTTPS. Όταν το πρόγραμμα περιήγησής σας σάς προειδοποιεί ότι ένας ιστότοπος ενδέχεται να μην είναι ασφαλής, δεν πηγαίνετε εκεί.

Ευτυχώς, το WP Engine χρησιμοποιεί πιστοποιητικό Secure Socket Layer το οποίο προστατεύει όλα τα δεδομένα που μεταφέρονται μεταξύ του χρήστη και του ιστότοπού σας.

Τα πιστοποιητικά SSL σάς παρέχουν το σημαντικότατο HTTPS μπροστά από τη διεύθυνση URL σας.

Επιπλέον, δεν είναι μια υπηρεσία για την οποία πρέπει να πληρώσετε επιπλέον. Πολλοί άλλοι κεντρικοί υπολογιστές απαιτούν να αγοράσετε ασφάλεια SSL.

Πέρα από αυτό το βελτιωμένο πιστοποιητικό ασφαλείας, το WP Engine πραγματοποιεί καθημερινές σαρώσεις για κακόβουλα προγράμματα και χρησιμοποιεί τείχος προστασίας για την προστασία του ιστότοπού σας. Το τείχος προστασίας ενημερώνεται καθημερινά για την καταπολέμηση νέων απειλών ασφαλείας.

Προσφέρεται επίσης ανίχνευση απειλών σε πραγματικό χρόνο, δίνοντάς σας μια ενημέρωση κάθε φορά που κάτι θαυμάσιο πέφτει στον ιστότοπό σας.

Το WP Engine χρησιμοποιεί εκπαιδευμένους εμπειρογνώμονες ασφαλείας για να παρέχει δωρεάν αποκατάσταση εισβολής σε συνδρομητές.

Πρόκειται για έναν οικοδεσπότη που πηγαίνει πραγματικά πάνω και πέρα ​​από το όνομα της ασφαλούς περιήγησης στο Web.

4. Μεγάλη ώρα λειτουργίας – 100%

Το WP Engine διαθέτει μια εντυπωσιακή εγγύηση λειτουργίας 99,9%.

Δεν είναι ότι δεν τους πιστεύουμε, αλλά κατά τη βαθμολόγηση των υπηρεσιών φιλοξενίας, είναι σημαντικό να κάνετε το δικό σας έργο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρισκόμαστε στη διαδικασία δοκιμής του χρόνου λειτουργίας του WP Engine. Αυτό το κάνουμε δημιουργώντας έναν ιστότοπο δοκιμών στην πλατφόρμα φιλοξενίας και μετρώντας τον καταγεγραμμένο χρόνο λειτουργίας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Λειτουργία και ταχύτητα WPEngineΜέσος χρόνος λειτουργίας WP Engine | Δείτε στατιστικά

Οι δοκιμές είναι ακόμη σε εξέλιξη, αλλά από τους δύο τελευταίους μήνες που τις δοκιμάσαμε, είχαν μια τέλεια λειτουργία 100%. Θα συνεχίσουμε να τα παρακολουθούμε και θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε αυτήν την κριτική μόλις έχουμε περισσότερα δεδομένα.

5. Γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης σελίδας

Η ταχύτητα είναι ύψιστης σημασίας κατά την επιλογή ενός οικοδεσπότη ιστότοπου.

Εάν η φόρτωση του ιστότοπού σας είναι αργή, το ποσοστό εγκατάλειψης θα αυξηθεί και η βαθμολογία SEO θα μειωθεί.

Γι ‘αυτό και εκτός από το χρόνο λειτουργίας, μετράμε επίσης την ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας. Και μακριά από αυτό που καταφέραμε να συγκεντρώσουμε, έχουν εντυπωσιακή ταχύτητα φόρτωσης σελίδας 425 ms.

Λεπτομερής χρόνος λειτουργίας και ταχύτητα WPEngineΜέση ταχύτητα κινητήρα WP Φεβρουάριος 2020 – Απρίλιος 2020 | Δείτε στατιστικά

Μόλις συγκεντρώσουμε περαιτέρω δεδομένα, θα ενημερώσουμε αυτήν την κριτική αναλόγως.

6. Εξυπηρέτηση πελατών Live Chat

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι σημαντική.

Όπως, πραγματικά πολύ σημαντικό.

Έτσι, κατά τη βαθμολόγηση διαφορετικών υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων, εστιάζουμε πολύ στις επιλογές και την ποιότητα εξυπηρέτησης πελατών

Ευτυχώς, το WP Engine προσφέρει την αγαπημένη μας μορφή υποστήριξης πελατών – 24/7 ζωντανή συνομιλία.

Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας WPEngine

Ζητήσαμε δύο απλές ερωτήσεις σε ένα μήνυμα. Λάβαμε μια απάντηση σχεδόν αμέσως, και οι δύο ερωτήσεις απαντήθηκαν καλά.

Μας έδωσαν καλές και πλήρεις απαντήσεις. Έπρεπε να επιστρέψουμε ξανά με την υποστήριξη πελατών λίγες μέρες αργότερα για να επιβεβαιώσουμε κάτι άλλο σχετικά με την υπηρεσία και είχαμε μια παρόμοια θετική εμπειρία.

Το WP Engine διαθέτει επίσης έναν αριθμό τηλεφώνου υποστήριξης πελατών, αλλά αυτός δεν διατίθεται για όλους. Θα το συζητήσουμε σε επόμενη ενότητα.

7. Δωρεάν μεταφορές ιστότοπων

Υπάρχουν πολλά κόστη που σχετίζονται με τη μεταφορά του υπάρχοντος ιστότοπού σας από τη μία υπηρεσία φιλοξενίας στην άλλη.

Γι ‘αυτό είναι πάντα ευπρόσδεκτο όταν βλέπουμε έναν οικοδεσπότη πρόθυμο να προσφέρει μεταφορές χωρίς κόστος.

Το WP Engine θα ανταλλάξει τους ιστότοπούς σας στους διακομιστές τους δωρεάν με την προσαρμοσμένη προσθήκη μετεγκατάστασης WordPress. Είναι μια μη αυτόματη μεταφορά ιστότοπου, αλλά η υποστήριξη είναι διαθέσιμη 24/7 για να σας βοηθήσει με αυτήν τη διαδικασία.

8. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών

Είναι πάντα καλό όταν μια υπηρεσία φιλοξενίας είναι πρόθυμη να σας δώσει οικονομική εγγύηση.

Οι περισσότεροι οικοδεσπότες που έχουμε ελέγξει προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Το WP Engine διπλασιάζει πραγματικά αυτήν την περίοδο, κάτι που είναι φοβερό.

Σας δίνουν αρκετό χρόνο για να αποκτήσετε μια αίσθηση για την υπηρεσία φιλοξενίας, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος να εγγραφείτε.

Μειονεκτήματα της χρήσης του WP Engine Hosting

1. Μόνο για χρήστες WordPress

Το WordPress είναι δημοφιλές. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Είναι το πιο δημοφιλές Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου στον κόσμο για έναν λόγο.

WPEngine WordPress

Αλλά το γεγονός ότι το WP Engine έχει συνδεθεί πλήρως με το βαγόνι WordPress μπορεί να αισθάνεται περιορισμένο κατά καιρούς.

Επίσης, δεν παρέχουν ένα γνωστό c-Panel, αντί για αυτό έχουν το δικό τους σύστημα backend που είναι εύκολο να πλοηγηθεί.

Ίσως σας αρέσει η ασφάλεια, οι τιμές και η εξυπηρέτηση πελατών του WP Engine, αλλά δεν θέλετε να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Δυστυχώς, θα πρέπει να το απορροφήσετε και να χρησιμοποιήσετε το WordPress ή να επιλέξετε μια διαφορετική υπηρεσία φιλοξενίας.

2. Δεν μπορώ να αγοράσω ένα όνομα τομέα

Πολλές υπηρεσίες προσφέρουν δωρεάν ονόματα τομέα κατά την εγγραφή σας. Είναι κάτι που διάφοροι πάροχοι που έχουμε ελέγξει, όπως το GreenGeeks, προσφέρουν τουλάχιστον για το πρώτο έτος που είστε μαζί τους.

Με το WP Engine, δεν μπορείτε καν να αγοράσετε ένα όνομα τομέα μέσω της πλατφόρμας, πόσο μάλλον να αποκτήσετε ένα δωρεάν. Αναγκάζεστε να περάσετε από μια υπηρεσία τρίτου μέρους, πολλές από τις οποίες προσφέρουν επίσης φιλοξενία.

Ορισμένα άτομα ενδέχεται να αποφασίσουν ότι είναι πιο εύκολο να κάνουμε τα πάντα από μια κεντρική υπηρεσία, όπως το GoDaddy, από την αγορά ενός τομέα από έναν πάροχο και τη δημιουργία και φιλοξενία του ιστότοπού σας σε έναν άλλο.

3. Χωρίς διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Θυμάστε τι είπαμε για ονόματα τομέα; Ditto για διευθύνσεις email.

Πρόκειται για μια άλλη υπηρεσία που βλέπετε να προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες παροχής φιλοξενίας. Ωστόσο, όταν πρόκειται για WP Engine, δεν παρέχονται ούτε πωλούνται διευθύνσεις email.

Είναι άλλη μια φορά που θα πρέπει να περάσετε από μια εταιρεία τρίτου μέρους. Χρειάζεστε επωνυμίες διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την εταιρεία σας εάν πρόκειται να εμπνεύσετε μια αίσθηση εμπιστοσύνης και επαγγελματισμού στα άτομα με τα οποία συνεργάζεστε. Η συμπερίληψή τους στον πάροχο φιλοξενίας σας (ή τουλάχιστον προσφέρεται) διευκολύνει τα πράγματα.

4. Η εκκίνηση έχει περιορισμένη τηλεφωνική υποστήριξη

Είπαμε προηγουμένως ότι οι επιλογές υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας για το WP Engine είναι εξαιρετικές και αυτό εξακολουθεί να ισχύει. Ωστόσο, παίρνουμε κάποια εξαίρεση με την τηλεφωνική τους υποστήριξη.

Η τηλεφωνική υποστήριξη διατίθεται μόνο από το πρόγραμμα ανάπτυξης WP Engine και άνω. Αυτό σημαίνει ότι εάν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα εκκίνησης, η οποία είναι η φθηνότερη επιλογή, δεν θα μπορείτε να καλέσετε κανένα από τα προβλήματά σας στο.

Ενώ η ζωντανή συνομιλία εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη, ορισμένα άτομα δεν θέλουν να χρησιμοποιούν ένα σύστημα συνομιλίας και προτιμούν να καλούν στο τηλέφωνο. Ο περιορισμός της πρόσβασης στην τηλεφωνική υποστήριξη περιορίζει το ποσό της υποστήριξης που προσφέρετε σε άτομα.

5. Ακριβά

Αυτή είναι μια από τις πιο ακριβές υπηρεσίες που έχουμε ελέγξει.

Συνήθως, βλέπετε μηνιαίο κόστος 3 $ – 9 $.

Αλλά το πρόγραμμα εκκίνησης για το WP Engine είναι ένα επιβλητικό 25 $ ανά μήνα. Και αυτή είναι η ετήσια τιμή συνδρομής τους! Το μηνιαίο κόστος ξεκινά από $ 30 ανά μήνα.

Τιμολόγηση κινητήρα WP, Σχέδια φιλοξενίας & Γρήγορα γεγονότα

Το WP Engine προσφέρει τρία κοινά προγράμματα φιλοξενίας. Είναι Startup, Growth και Scale. Υπάρχουν επίσης ειδικά προγράμματα φιλοξενίας προσαρμοσμένων τιμών, αλλά δεν εστιάζουμε σε αυτά εδώ.

Τιμές και σχέδια WPEngine

  • Το πρόγραμμα εκκίνησης: κοστίζει 25 $ ανά μήνα με ετήσια δέσμευση. Περιλαμβάνει έναν ιστότοπο που μπορεί να αντέξει έως και 25.000 επισκέψεις το μήνα. Υπάρχει 10 GB τοπικού χώρου αποθήκευσης και 50 GB εύρους ζώνης.
  • Το σχέδιο ανάπτυξης: είναι 95,83 $ ανά μήνα για ένα έτος. Μπορεί να διαχειριστεί έως και 100.000 επισκέψεις σε ένα μήνα για έως και 10 ιστότοπους. Ο τοπικός χώρος αποθήκευσης είναι 20 GB και έχει εύρος ζώνης 200 GB.
  • Το Σχέδιο Κλίμακας: είναι 241 $ ανά μήνα για περίοδο ενός έτους. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε 30 ιστότοπους που μπορούν να διαχειριστούν 400.000 επισκέπτες σε ένα μήνα. Η τοπική αποθήκευση ξεπερνά τα 50 GB με εύρος ζώνης 500 GB.

Αν ο ιστότοπός σας έχει αυξημένη κίνηση και προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες από το σχέδιό σας, θα χρεωθείτε με επιπλέον χρέωση 2,00 $ ανά 1000 επισκέψεις.

Η WP Engine δέχεται όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες. Δεν χρειάζεται PayPal και δεν διαθέτει δωρεάν δοκιμή. Ωστόσο, όλα τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας παρέχονται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών.

Προτείνουμε WP Engine?

Ναι, το κάνουμε.

Είναι μια εξαιρετικά ασφαλής και εύχρηστη υπηρεσία φιλοξενίας. Μας άρεσε πολύ η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας και με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών, αξίζει τον κόπο.

Ο χρόνος λειτουργίας και η ταχύτητά τους ήταν επίσης υπέροχοι τους τελευταίους μήνες.

Δυστυχώς, αυτή η τιμή είναι ένα τεράστιο σημείο. Με 25 $ ανά μήνα για ένα χρόνο, είναι πολύ πιο ακριβό από τους άλλους διαχειριζόμενους WordPress. Επομένως, είναι δύσκολο να κάνουμε ένα τελικό συμπέρασμα. Παρέχουν άριστη εξυπηρέτηση, αλλά η τιμή είναι πολύ υψηλότερη από τον ανταγωνισμό. Τελικά, τους προτείνουμε εάν το μηνιαίο κόστος δεν είναι το κύριο μέλημά σας.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Έχετε χρησιμοποιήσει το WPEngine πριν; Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να αφήσετε μια κριτική παρακάτω – καλό ή κακό – δεν έχει σημασία όσο είναι χρήσιμο για τους επισκέπτες μας. Ευχαριστώ για την υποστήριξη.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author