Αξιολόγηση Weebly

εικόνα του ανθρώπου που κάνει ερώτηση σχετικά με τη φιλοξενίαWeebly, το πιο εύκολο στη χρήση πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων.

Αυτή θα ήταν η απάντησή μου σε ένα παράξενα συγκεκριμένο φανταστικό σενάριο.

Τι είναι αυτό το σενάριο? ?

Ένας άντρας μου έρχεται στο δρόμο, με αρπάζει από τον ώμο και ψιθυρίζει τόσο ήσυχα, «Ο καλύτερος φίλος του ξαδέλφου μου δεν έχει ακούσει ποτέ ούτε έναν ιστότοπο. Πώς θα τον κάνατε να χτίσει ένα; “

Θα ήμουν λίγο φοβισμένος, αλλά θα ήθελα να πιστεύω ότι θα έλεγα ήρεμα, “Weebly, το πιο εύκολο στη χρήση εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων”.

Αυτό πιθανότατα δεν θα συμβεί ποτέ, αλλά θα ήθελα να προγραμματίσω μπροστά σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί.

Εντάξει, συγνώμη για την περίεργη αναλογία μου, ας δούμε τις λεπτομέρειες. ?

TLDR;

Το Weebly είναι ένας από τους απλούστερους κατασκευαστές ιστότοπων που είναι σε θέση να χτίσει έναν όμορφο ιστότοπο.

Υπάρχουν πραγματικά μόνο δύο άλλοι ανταγωνιστές, ο Wix και ο Squarespace. Ο καλύτερος τρόπος για να αποφασίσετε ποιος από τους τρεις θα χρησιμοποιήσει είναι να καταλάβετε τι ακριβώς ψάχνετε από το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων.

Αν ψάχνετε για την απλούστερη λύση και δεν σας πειράζει να θυσιάζετε την προσαρμοστικότητα, τότε μην ψάχνετε περισσότερο από το Weebly ως την επιλογή σας για έναν δημιουργό ιστότοπων. Εάν η απόλυτη προσαρμογή είναι αυτό που θέλετε, μεταβείτε σε έναν κανονικό δημιουργό ιστότοπων.

Για ποιον είναι ο Weebly

Το Weebly είναι το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που πρέπει να χρησιμοποιήσετε εάν δεν έχετε σχεδόν καμία εμπειρία πλοήγησης λογισμικού.

Υπάρχει μια κλίμακα για τους δημιουργούς ιστότοπων. ⚖️

Στο ένα άκρο έχετε Weebly – εξαιρετικά εύκολο στη χρήση με λίγες δυνατότητες προσαρμογής. Ο ιστότοπος που δημιουργείτε θα χωριστεί σε κουτιά και θα μεταδώσει τις πληροφορίες που θέλετε να μεταφέρετε σε όποιον επισκέπτεται τον ιστότοπό σας.

Από την άλλη πλευρά, έχετε το Wix που είναι για προσαρμογή υψηλού επιπέδου και έχει μια μικρή καμπύλη εκμάθησης. Το Wix είναι βασικά μια κενή έκδοση καμβά ενός δημιουργού ιστότοπων με τρελό αριθμό επιλογών. Για το πραγματικά τεχνολογικά προκλητικό Wix μπορεί πραγματικά να είναι συντριπτικό. Όποιος έχει χρησιμοποιήσει ημι-περίπλοκο λογισμικό σε αυτήν την ημέρα και την ηλικία δεν πρέπει να έχει κανένα πρόβλημα να το καταλάβει.

Το Squarespace λειτουργεί στο μεσαίο έδαφος με εύχρηστα και καλλιτεχνικά πρότυπα. Υπάρχει χώρος για πλοήγηση έξω από τα πρότυπα και η αλλαγή των πραγμάτων μπορεί να ανοίξει ακόμα ένα κουτί σκουληκιών. Αν κολλήσετε μέσα στο πρότυπο, είναι σχεδόν τόσο εύκολο στη χρήση όσο το Weebly.

Όταν φτάνει σε αυτό, το Weebly σας κρατάει περιορισμένους. Δεν υπάρχουν πάρα πολλές αποφάσεις και αυτές που πρέπει να λάβετε δεν είναι περίπλοκες. Η ομορφιά του Wix είναι η απλότητά του. 

Το να αποφασίσετε για έναν δημιουργό ιστότοπου είναι τόσο εύκολο όσο να καταλάβετε πού βρίσκεστε σε αυτό το φάσμα.

Εάν δεν έχετε εμπιστοσύνη στην ικανότητά σας να χρησιμοποιήσετε λογισμικό δημιουργίας ιστότοπων, χρησιμοποιήστε το Weebly. Ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι – εξακολουθούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα μπορούσατε να δημιουργήσετε έναν σταθερό ιστότοπο χρησιμοποιώντας το Weebly.

Δημιουργία μεταφοράς και απόθεσης (Δεν απαιτείται κωδικοποίηση)

weebly drag-drop-screen

Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες ανάπτυξης ιστότοπων που έχουν λειτουργικότητα μεταφοράς και απόθεσης. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το Wix και το Squarespace είναι ο ανταγωνισμός στον χώρο δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης. Παίρνετε ένα στοιχείο που θέλετε να δημιουργήσετε στη σελίδα και το σύρετε στο σημείο που το θέλετε.

Το σύρετε και μετά το ρίχνετε!

Το Weebly το καθιστά ακόμα πιο απλό, επειδή μόλις επιλέξετε ένα θέμα περιορίζεστε σε αυτό που μπορείτε πραγματικά να μετακινηθείτε. Οι λέξεις ειλικρινά δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο εύκολο είναι το Weebly να χρησιμοποιείται με τη λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης.

Μόλις επιλέξετε ένα θέμα, υπάρχουν μόνο λίγες επιλογές για μεταφορά και απόθεση. Σας αφήνει να χτίσετε τον ιστότοπό σας και μετά να νιώθετε σαν λοιπόν, υποθέτω ότι ο ιστότοπός μου έχει ολοκληρωθεί τώρα.

Δημιουργήστε τον ιστότοπό σας σε λίγες ώρες

Ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψετε το Weebly είναι απίστευτα απλό. Το εμπόριο εδώ είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στο λογισμικό. Είναι ένα μεγάλο εμπόριο – όχι απαραίτητα κακό – αλλά δεν υπάρχει μεγάλη προαιρετικότητα και δυνατότητα προσαρμογής.

Το Καλό – Υπάρχει Ομορφιά στην Απλότητα

Είμαι βέβαιος ότι το 97% των ατόμων που διαβάζουν αυτό το άρθρο θα μπορούσαν να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο σε λιγότερο από τέσσερις ώρες στο Weebly. Το άλλο 3% θα αποτελείται από άτομα όπως ο παππούς μου – συγνώμη παππού. ?

Είναι ο τύπος του ατόμου που έχει τη δυνατότητα να ανοίξει ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού και να βρει μια ανάρτηση ιστολογίου, αλλά θα είχε πολλά προβλήματα να χρησιμοποιεί οποιοδήποτε είδος λογισμικού. Δεν είναι κακό για έναν 88χρονο.

weebly-SSLΕάν μπορείτε να βρείτε αυτήν τη σελίδα και να κάνετε άλλες τέτοιες δραστηριότητες χωρίς αγώνα, θα κάνετε μια χαρά με τη Weebly. Είναι πραγματικά γελοίο εύκολο στη χρήση.

Επιπλέον, υπάρχουν πολλές καλές ιδιότητες όσον αφορά τη χρήση του Weebly. Το να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για την ταχύτητα και την ασφάλεια είναι μια τεράστια πτυχή της χρήσης ενός δημιουργού ιστότοπων. Η Weebly προσφέρει σίγουρα σε αυτήν την κατηγορία καθώς έχουν γρήγορους χρόνους φόρτωσης.

Φροντίζουν επίσης την πρόληψη των χάκερ και των ανεπιθύμητων μηνυμάτων και με επιχειρηματικά σχέδια, περιλαμβάνουν ένα SSL.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα παρέχονται περαιτέρω, αλλά τα άλλα σπουδαία πράγματα για το Weebly είναι η τιμολόγηση, η ευκολία χρήσης, η υποστήριξη πελατών, η ενσωμάτωση και η αξιοπιστία.

The Bad – Δεν είναι υπέροχο για άτομα που θέλουν να προσαρμόσουν τα πάντα

Πρόκειται για το φάσμα που άγγιξα νωρίτερα. Εάν δεν εμπίπτουν στην κατηγορία που ανέφερα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην απολαύσετε τη χρήση του Weebly.

Το Weebly είναι βασικό – το οποίο είναι υπέροχο για πολλούς ανθρώπους. Αυτή η βασικότητα αφήνει πολλά να είναι επιθυμητά για κάποιον που έχει κίνητρα να αναπτύξει μια επιχείρηση. Θα υπάρξουν εμπόδια στην προσαρμογή στο δρόμο, εάν η ανάπτυξη είναι υψηλή προτεραιότητα.

Οι επιλογές για τον ιστότοπό σας περιορίζονται ουσιαστικά σε ό, τι παρέχει η Weebly. Και πάλι, δεν είναι κακό γιατί μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, αλλά αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η υπηρεσία είναι τόσο εύκολη στη χρήση.

weebly-συντάκτης

Το «backend» της ιστοσελίδας αφήνει επίσης πολλά να είναι επιθυμητά. Η απλότητα είναι σαφώς ο κύριος στόχος όσον αφορά το Weebly και η προσαρμογή οτιδήποτε είναι εξαιρετικά δύσκολη στη διεπαφή.

Το Weebly έχει επίσης πρόσθετα και επέκταση, αλλά αφήνουν πολλά να είναι επιθυμητά.

Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Weebly?

Απάντηση = Οι άνθρωποι θέλουν να χτίζουν γρήγορα

εικονίδιο σκέψηςΕκτός από το ότι εμπίπτει στο φάσμα του τι θέλετε από τη δημιουργία ενός ιστότοπου, υπάρχει ένας άλλος λόγος για να χρησιμοποιήσετε το Weebly.

Εάν πραγματικά γνωρίζετε τι κάνετε με τη δημιουργία ενός ιστότοπου και με αυτοπεποίθηση στις ικανότητές σας, αλλά θέλετε πραγματικά να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο το συντομότερο δυνατό και δεν σας ενδιαφέρει τίποτα άλλο, τότε το Weebly είναι η καλύτερη επιλογή εκεί έξω.

Η αγορά δημιουργίας ιστοσελίδων είναι υπέροχη, διότι υπάρχουν μόνο τρεις πρώτοι δρομείς και μπορούμε με βεβαιότητα να προτείνουμε έναν από αυτούς σε μια συγκεκριμένη ομάδα ατόμων. Αν μόνο κάθε βιομηχανία έκανε τα πράγματα τόσο εύκολα!

Επαθε βλάβη

Ώρα για μερικές λεπτομέρειες. Γνωρίζετε τα πάντα σχετικά με το ποιος πρέπει να χρησιμοποιεί το λογισμικό, αλλά είναι πάντα καλό να γνωρίζετε συγκεκριμένες λεπτομέρειες – ειδικά αν βρίσκεστε στο φράγμα μεταξύ δύο διαφορετικών επιλογών.

Ευκολία στη χρήση

Έτσι χρησιμοποιείτε το Weebly:

Weebly-κριτική-ευκολία χρήσης

Δεν φαίνεται πολύ δύσκολο, το κάνει?

Δεν υπάρχουν πολλές περισπασμούς στο πλάι της σελίδας και μόνο μερικές επιλογές στο επάνω μέρος της σελίδας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλλάξετε κάποιο κείμενο και να αλλάξετε τις φωτογραφίες απόθεμα μόνοι σας και έχετε έναν λειτουργικό ιστότοπο.

Ρεαλιστικά εάν δεν αλλάξατε τίποτα στο πρότυπο, εκτός από τις φωτογραφίες και το κείμενο, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο μιας σελίδας σε λειτουργία σε τριάντα λεπτά.

Υπάρχουν περισσότερα στον οικοδόμο από αυτό. Μπορείτε να προσαρμόσετε περαιτέρω σε κάθε πρότυπο με κουμπιά, βίντεο, εικόνες, παρουσιάσεις, ενότητες, διαχωριστικά κ.λπ..

Η αλλαγή κάθε στοιχείου είναι εύκολη καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ σε αυτό για να δείτε την επιλογή. Επιπλέον, έχετε επιλογές για οποιοδήποτε από τα στοιχεία της σελίδας.

Αυτό είναι το επόμενο επίπεδο εύκολο στη χρήση. Αν μόνο τα πάντα στη ζωή ήταν τόσο απλό.

Δωρεάν πρότυπα – Περιορισμένες επιλογές

Τα καλύτερα πρότυπα στην αγορά για έναν δημιουργό ιστότοπων υπάρχουν στο Squarespace. Πριν από μερικά χρόνια θα έλεγα ότι ο Weebly δεν μπορεί καν να συγκρίνει.

Δεν συμβαίνει πια, καθώς ο Weebly έχει αυξήσει το θεματικό του παιχνίδι. Δεν ανταποκρίνονται όλα τα θέματα που μπορούν να αγοραστούν στο Weebly για κινητά, οπότε θα θέλετε να είστε προσεκτικοί. Τα περισσότερα από αυτά είναι τόσο απλά θέλετε να το έχετε υπόψη όταν τα κοιτάζετε.

πρότυπα weebly

Κατά την αναζήτηση ενός θέματος μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε όλες τις επιλογές ή να δείτε τις διάφορες κατηγορίες που προσφέρονται.

Υπάρχει επίσης η επιλογή αγοράς προτύπων από ιστότοπους τρίτων, αλλά σίγουρα θέλετε να είστε προσεκτικοί σχετικά με αυτό, καθώς η υποστήριξη που θα λάβετε για αυτά δεν είναι εγγυημένη.

Ενσωματώσεις και εφαρμογές

Ένα υποτιμημένο μέρος της αξίας του δημιουργού ιστότοπων είναι ένα καλό κέντρο εφαρμογών ή κατάστημα εφαρμογών που θα σας επιτρέψει να ολοκληρώσετε την προσαρμογή που διαφορετικά δεν θα κάνατε. Η πιο τρελή διαθεσιμότητα εφαρμογών είναι με το WordPress, αλλά η χρήση του WordPress περιλαμβάνει πολλά πολύ περίπλοκα βήματα για να ξεκινήσετε.

Το καλύτερο εύχρηστο κατάστημα εφαρμογών δημιουργίας ιστότοπων είναι σίγουρα το Shopify. Το Shopify είναι ο καλύτερος κατασκευαστής ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου εκεί έξω και διαθέτει χιλιάδες χρήσιμες εφαρμογές στη διάθεσή σας.

Αυτό είναι ένα είδος όπου το Weebly είναι παράξενο σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές ιστότοπων. Το Weebly δίνει προτεραιότητα στην απλότητα – στην αρχή, σας επιτρέπει έναν επιλεγμένο αριθμό στοιχείων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Το κέντρο εφαρμογών σας επιτρέπει πραγματικά να προσθέσετε νέα στοιχεία για χρήση και η πλειονότητα αυτών είναι δωρεάν. Σαφώς, εάν θέλετε κάτι πιο περίπλοκο από τα πιο απλά στοιχεία, ο Weebly θέλει να πάτε να προσθέσετε τον εαυτό σας αντί να συντρίψετε κάποιον από την αρχή.

Αυτή είναι στην πραγματικότητα μια πολύ ωραία στρατηγική και λειτουργεί πραγματικά για άτομα που δεν έχουν κατασκευάσει ποτέ έναν ιστότοπο στο παρελθόν.

πρότυπα weebly

Άλλες εκπληκτικές επιλογές σε αυτήν την κατηγορία που έχουν την υψηλότερη βαθμολογία στον ιστότοπο περιλαμβάνουν ένα γράφημα αντίστροφης μέτρησης, αναδυόμενα παράθυρα, τίτλους ειδήσεων, παρότρυνση για δράση και ημερολόγια.

Αυτά τα συγκεκριμένα πρόσθετα δεν πρόκειται να μετατρέψουν ξαφνικά το Weebly σε Wix, αλλά προσφέρουν κάποια πρόσθετη λειτουργικότητα.

Άλλες εφαρμογές υπάρχουν στο Weebly για σκοπούς μάρκετινγκ, επικοινωνίας και ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτά μπορούν να σας βοηθήσουν με οτιδήποτε από το Google Ads και το SEO έως τη χρήση υπηρεσιών όπως το Printful για την πώληση μπλουζών.

Πηγαίνοντας πέρα ​​από το πρότυπο

Εάν ενδιαφέρεστε να αλλάξετε περισσότερα από τρία πράγματα εκτός ενός προτύπου που παρέχει η Weebly, θα έλεγα απλώς πηγαίνετε αλλού.

Η απόλυτη ευκολία του Weebly μέσα σε ένα πρότυπο είναι υπέροχη. Έτσι αλλάζετε χρώματα:

weebly-Changing-Colors

Εάν είστε γραφίστας, είναι εύκολο να περιπλανηθείτε στον ιστότοπο αυτού. Η προσπάθεια αλλαγής συγκεκριμένων χρωμάτων θα σας προκαλέσει τρελό και ίσως χρειαστεί να καταφύγετε στην προσπάθεια κωδικοποίησης που νικά τον σκοπό του Weebly. Η αλλαγή γραμματοσειρών και άλλων πτυχών είναι μια παρόμοια ιστορία.

Θα σας προειδοποιήσω για άλλη μια φορά – μην χρησιμοποιήσετε το Weebly εάν ​​θέλετε να βγείτε εκτός του θέματος.

Γνωσιακή βάση και υποστήριξη

weebly υποστήριξη συνομιλίαςΤο μεγάλο πράγμα για το Weebly είναι ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν πάρα πολλές περιπτώσεις όπου θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης.

Σίγουρα φαίνεται ότι η Weebly καθιστά την υποστήριξη προτεραιότητα καθώς διαθέτουν εισιτήρια υποστήριξης, ζωντανή συνομιλία και τηλεφωνική υποστήριξη.

Η τηλεφωνική υποστήριξη πραγματοποιείται μόνο κατά τις εργάσιμες ώρες, αλλά έχουν email διαθέσιμο 24/7.

Εάν η ερώτησή σας σχετίζεται περισσότερο με τα χαρακτηριστικά, το Weebly διαθέτει μια πλούσια βάση γνώσεων γεμάτη χρήσιμες απαντήσεις.

Όλα τα άρθρα έχουν ρυθμιστεί πώς είναι το παραπάνω. Συνήθως συνοδεύονται από αναλυτικές οδηγίες όταν ισχύουν. Δεν θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών εκτός εάν βρείτε κάποιο σφάλμα, ειδικά με τη βάση γνώσεων.

weebly αλλαγή υποσέλιδου

Blogging και SEO

seo-blogging-γραφικόΠεριλαμβάνονται όλες οι βασικές δυνατότητες που θέλει κανείς για blogging. Το blogging στην επιφάνεια δεν είναι περίπλοκο, οπότε αν ένας δημιουργός ιστότοπων βρωμίζει αυτό που χωρίζει είναι μια τεράστια κόκκινη σημαία.

Εκτός από τη φιλική μηχανή αναζήτησης με τη δυνατότητα επεξεργασίας μετα-περιγραφών, ετικετών και τίτλων, οι δυνατότητες SEO προχωρούν ακόμη λίγο περισσότερο. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε κείμενο και διευθύνσεις URL εικόνας.

Υπάρχουν επίσης διαθέσιμα εργαλεία SEO στο κέντρο εφαρμογών που θα σας βοηθήσουν να βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στη σωστή διαδρομή SEO.

Άλλες εκπληκτικές δυνατότητες blogging που είναι διαθέσιμες είναι προγραμματιστές δημοσιεύσεων ιστολογίου και συστήματα σχολίων.

Το ένα σημαντικό μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορείτε να εκτελέσετε ένα ιστολόγιο με πολλούς συντάκτες που μοιάζει με περίεργο μειονέκτημα.

Τιμολόγηση Weebly

Το καλύτερο πράγμα για το Weebly (και οποιαδήποτε υπηρεσία που προσφέρει αυτό) είναι ότι μπορείτε να δοκιμάσετε τη βασική λειτουργικότητα της υπηρεσίας εντελώς δωρεάν. Οι εταιρείες που προσφέρουν αυτό έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Τα χαρακτηριστικά και οι τιμές αναλύονται παρακάτω:

Όπως μπορείτε να δείτε, η δωρεάν έκδοση περιορίζει ορισμένες από τις δυνατότητές σας, αλλά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δοκιμάσετε το λογισμικό. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να αποφασίσετε ποιες λειτουργίες είναι πραγματικά σημαντικές για εσάς και να αποφασίσετε μεταξύ Pro και Business.

Χρειάζεστε φιλοξενία με το Weebly?

Η σύντομη απάντηση είναι όχι.

Η μεγάλη απάντηση είναι επίσης όχι, αλλά θέλω να σας δώσω λίγες περισσότερες πληροφορίες για το γιατί.

Κατά τη δημιουργία ενός ιστότοπου, μια πτυχή που πρέπει να καταλάβουμε είναι πώς να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας. Για να φιλοξενήσετε έναν ιστότοπο χρειάζεστε έναν διακομιστή για να παρέχει χώρο αποθήκευσης και πρόσβαση στον παγκόσμιο ιστό. Εάν δεν χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, υπάρχουν δεκάδες υπηρεσίες φιλοξενίας εκεί έξω που μπορούν να διασφαλίσουν ότι ο ιστότοπός σας λειτουργεί και λειτουργεί.

Το σπουδαίο πράγμα για τους δημιουργούς ιστότοπων είναι ότι είναι πλατφόρμες all-in-one που παρέχουν υπηρεσίες φιλοξενίας. Μια άλλη θετική πτυχή αυτής της ρύθμισης είναι ότι οι ιστότοποι που είναι χτισμένοι στο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι βελτιστοποιημένοι για τους διακομιστές που χρησιμοποιούνται για τη φιλοξενία του ιστότοπού σας.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη φιλοξενία, διαβάστε τον οδηγό μας για τους καναδικούς οικοδεσπότες Ιστού.

Τυλίγοντας τα όλα επάνω

Το Weebly μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για την κατασκευή του ιστότοπού σας. Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να δώσω είναι να σκεφτώ πραγματικά τι ψάχνετε από έναν δημιουργό ιστότοπων και γενικά έναν ιστότοπο.

Αν ψάχνετε κυρίως για ένα εύχρηστο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων και έναν ιστότοπο που πρόκειται να διαδώσει λίγες πληροφορίες, τότε δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με το Weebly.

Συχνές ερωτήσεις

Είναι Weebly εντελώς δωρεάν?

Το Weebly έχει μια εντελώς δωρεάν έκδοση όπου μπορείτε να δημιουργήσετε έναν υπέροχο ιστότοπο. Ωστόσο, δεν θα έχετε τον δικό σας εξατομικευμένο τομέα που δεν είναι ιδανικός στις περισσότερες περιπτώσεις.

Είναι Weebly καλό?

Το Weebly είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα με μηδενική εμπειρία στη δημιουργία ενός ιστότοπου, καθώς και για άτομα που ανησυχούν για τη χρήση περίπλοκου λογισμικού. Το Weebly είναι ιδανικό για απλότητα.

Πόσο κοστίζει η χρήση του Weebly?

Η Weebly έχει τρία επίπεδα τιμών. Μια δωρεάν έκδοση είναι διαθέσιμη μαζί με μια έκδοση 12 $ ανά μήνα και μια έκδοση 15 $ ανά μήνα.

Είναι το Wix καλύτερο από το Weebly?

Εξαρτάται πλήρως από το τι εκτιμάτε. Αν ψάχνετε για την πιο απλή και εύκολη προσέγγιση στη δημιουργία ενός ιστότοπου, τότε το Wix δεν είναι καλύτερο από το Weebly. Αν ψάχνετε για ελευθερία και πλήρη προσαρμογή, τότε το Wix είναι καλύτερο από το Weebly.

Αναφορές και πιστώσεις εικόνας:

  • Mycmcu.org
  • WestMark.org
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author