WebHostingBuzz Review: Ένας καλός οικοδεσπότης στο Ηνωμένο Βασίλειο ή όχι; (2020)

Αναθεώρηση WebHostingBuzz

Το WebHostingBuzz παρέχει περισσότερες από 250.000 ιστοσελίδες σε 140+ χώρες.

Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι ο χρόνος λειτουργίας τους ήταν σταθερός (99,96%) και οι χρόνοι φόρτωσης σελίδων ήταν γρήγοροι (405 ms) τους τελευταίους 24 μήνες.

Οι bloggers θα λατρέψουν την πρόσβαση σε περισσότερες από 450 δημοφιλείς εφαρμογές όπως το WordPress, ενώ οι προηγμένοι webmaster θα έχουν πρόσβαση στις πιο πρόσφατες γλώσσες προγραμματισμού.

Το WebHostingBuzz διαθέτει μια διαφανή και απλή εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών, οπότε δεν χρειάζεται να ξεπεράσετε τα στεφάνια εάν αποφασίσετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας. Αυτά είναι καλά νέα, δεδομένου ότι δεν υπάρχει ειδική τιμολόγηση νέων πελατών και μια περίεργη ρήτρα τερματισμού που θα μπορούσε να σας ξεγελάσει πριν από την ανανέωση.

Ας σκάψουμε.

Πλεονεκτήματα της χρήσης του WebHostingBuzz

Το WebHostingBuzz έχει δημοσιεύσει γρήγορους χρόνους φόρτωσης και αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας τα τελευταία χρόνια. Τα σχέδιά τους παρέχουν πρόσβαση σε περισσότερες από 450+ εφαρμογές που μπορούν να εγκατασταθούν με λίγα μόνο κλικ. Και έχουν μια πολιτική επιστροφής χρημάτων 45 ημερών για όποιον δεν έχει πουλήσει πλήρως στην υπηρεσία του.

Ακολουθεί μια αναλυτική ματιά στην απόδοσή τους τους τελευταίους 24 μήνες:

1. Γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης σελίδας (405ms)

Web Hosting Χρόνος φόρτωσης Buzz

Η ταχύτητα είναι σημαντική κατά την επιλογή ενός οικοδεσπότη, επειδή έχει άμεσο αντίκτυπο στην εμπειρία των επισκεπτών σας. Ένα επιβλητικό 79% των αγοραστών δεν θα αγοράσει ξανά από έναν ιστότοπο που έχει κακή απόδοση.

Και αν ο οικοδεσπότης σας είναι αργός, θα γίνει πιο αργός μόνο όταν αρχίζετε να δημιουργείτε νέες σελίδες, χτυπώντας άμεσα εκεί που πονάει – το πορτοφόλι σας.

Το WebHostingBuzz ήταν σταθερά γρήγορο τα τελευταία χρόνια. Τους τελευταίους 24 μήνες, έχουν διατηρήσει έναν μέσο χρόνο φόρτωσης σελίδας 405 ms, ο οποίος τις τοποθετεί εύκολα ανάμεσα στους 10 πιο γρήγορους κεντρικούς υπολογιστές που έχουμε ελέγξει. Από το 2019 έχουν δείξει ακόμη καλύτερες ταχύτητες κάτω των 300 ms – θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε αν μπορούν να διατηρήσουν αυτήν την ταχύτητα στο μέλλον.

Μέση ταχύτητα τελευταίου 12 μηνών:

Λεπτομερή στατιστικά στοιχεία τελευταίου 12 μηνών WebHostingBuzzΜέση ταχύτητα WebHostingBuzz 2019-2020 | Δείτε στατιστικά

2. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών

Το WebHostingBuzz διαθέτει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών για όλους τους κοινόχρηστους, επαγγελματικούς και μεταπωλητές λογαριασμούς. Οι λογαριασμοί VPS, από την άλλη πλευρά, είναι κατάλληλοι για επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών από την αγορά.

Άλλες πρόσθετες υπηρεσίες, από αποκλειστικούς διακομιστές έως διευθύνσεις IP, πιστοποιητικά SSL και ονόματα τομέα δεν θα επιστραφούν. Όπως και άλλοι κεντρικοί υπολογιστές που έχουμε ελέγξει, θα αφαιρείται μια χρέωση ονόματος τομέα από τυχόν επιστροφές χρημάτων.

Ωστόσο, σε αντίθεση με το τυπικό εύρος ~ $ 15 που έχουμε δει με ονόματα τομέα, το WebHostingBuzz θα σας χρεώσει μόνο 10,99 $ για .com ή .net.

3. Πάνω από 450 Εφαρμογές 1 κλικ και Δωρεάν Μετεγκαταστάσεις

Το WebHostingBuzz είναι πλήρως φορτωμένο με περισσότερες από 450 δημοφιλείς εφαρμογές. Τα περισσότερα μπορούν να εγκατασταθούν αυτόματα μέσα σε λίγα μόνο λεπτά και μερικά κλικ. Κανένας ακατάστατος κωδικός για να λερωθούν τα χέρια σας.

Εάν έχετε ήδη έναν ιστότοπο που θέλετε να μεταφέρετε, η ομάδα του WebHostingBuzz θα τον μεταφέρει δωρεάν.

Και αν είστε προγραμματιστής που θέλει πρόσβαση σε πιο προηγμένες λειτουργίες, είστε επίσης τυχεροί. Οι διακομιστές τους υποστηρίζουν πλήρως τα πάντα, από HTML5 και JavaScript έως PHP 5, MySQL 5, Perl και άλλα.

4. Ο χρόνος λειτουργίας είναι τόσο καλός όσο διαφημίζεται

χρόνος λειτουργίας

Το WebHostingBuzz δημοσίευσε 99,96% χρόνο λειτουργίας τους τελευταίους 24 μήνες.

Οι τελευταίοι 12 μήνες ήταν ιδιαίτερα δυνατοί, κυμαινόμενοι από 99,98% σε 100% (εκτός από τον Ιούνιο του 2019). Ωστόσο, επιστρέψτε στην άνοιξη του 2018 και το WebHostingBuzz αγωνίστηκε με συνέπεια. Ένας μήνας θα ήταν άψογος 100%, ενώ άλλοι θα ήταν μη ικανοποιητικοί 99,83%.

Έχουμε δει παρόμοιες αναφορές ασυνεπούς χρόνου λειτουργίας περίπου την ίδια χρονική περίοδο από άλλους πελάτες.

Μέσος χρόνος λειτουργίας τελευταίου 12 μηνών:

 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιανουαρίου 2020: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Δεκεμβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Νοεμβρίου 2019: 99,98%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Οκτωβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Σεπτεμβρίου 2019: 99,98%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Αυγούστου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουλίου 2019: 99,98%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουνίου 2019: 99,31%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαΐου 2019: 99,98%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Απριλίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαρτίου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Φεβρουαρίου 2019: 100%

Στατιστικά στοιχεία τελευταίας 24 μηνών WebHostingBuzzΜέσος χρόνος λειτουργίας WebHostingBuzz | Δείτε στατιστικά

5. Green Web Hosting

Το WebHostingBuzz έχει αναλάβει περιβαλλοντική δέσμευση και έχει χορηγία και συνεργασία με το The Woodland Trust.

Ο στόχος είναι να αντισταθμιστεί η ενεργειακή ζήτηση από τους διακομιστές τους και να διατηρηθούν ουδέτερες όλες οι υπηρεσίες φιλοξενίας τους.

6. Ετήσια έκπτωση προπληρωμής με την ίδια τιμή ανανέωσης

Η αρχική τιμή αυτοκόλλητου για το WebHostingBuzz δεν είναι τόσο φθηνή σε σύγκριση με άλλους κεντρικούς υπολογιστές (περισσότερα για αυτό παρακάτω).

Υπάρχουν όμως δύο οφέλη τιμολόγησης που σας ευνοούν.

Το πρώτο είναι ότι έχουν ετήσια έκπτωση προπληρωμής. Έτσι, εάν πληρώσατε για το έτος, θα μπορούσατε να λάβετε δωρεάν δύο μήνες σε όλα τα σχέδια. Έτσι, η ανάλυση μοιάζει με αυτό:

• Προσωπικά: 49,99 $
• Προγραμματιστής: 99,99 $
• Επιχείρηση: 249,99 $

Στην κορυφή είναι η μηνιαία τιμή για κάθε πρόγραμμα, με την ετήσια επιλογή κάτω από:

Ετήσια έκπτωση WebHostingBuzz σε σύγκριση με μηνιαία

Το δεύτερο πλεονέκτημα είναι ότι τα ποσοστά ανανέωσης δεν αυξάνονται.

Πολλοί άλλοι οικοδεσπότες θα διπλασιάσουν τη μηνιαία τιμή σας όταν το πρόγραμμά σας ανανεώνεται αυτόματα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις Συνήθεις ερωτήσεις χρέωσης του WebHostingBuzz, η τιμή που πληρώνετε βασικά «παγώνει» και εφαρμόζεται και σε όλες τις μελλοντικές ανανεώσεις. Επομένως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για μια ακριβή έκπληξη που εμφανίζεται στο αντίγραφο κίνησης της πιστωτικής σας κάρτας ένα χρόνο από τώρα.

Μειονεκτήματα της χρήσης του WebHostingBuzz

Το WebHostingBuzz είχε καλή απόδοση σε όλους τους τομείς. Ο χρόνος λειτουργίας και η φόρτωση σελίδων ήταν και οι δύο υπέροχοι. Οι δωρεάν μεταναστεύσεις είναι ένα καλό προνόμιο και η πολιτική επιστροφής χρημάτων είναι κάτι παραπάνω από δίκαιη.

Δυστυχώς, υπήρχαν μερικές κατηγορίες που τις άφησαν ακόμα στο τέλος της ημέρας.

Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη των μεγαλύτερων προβλημάτων που αντιμετωπίσαμε:

1. Καμία Έκπτωση Νέου Πελάτη

Μερικοί από τους φθηνότερους οικοδεσπότες Ιστού στην αγορά ενδέχεται να σας κοστίζουν μόνο ένα ή δύο δολάρια κάθε μήνα.

Πώς μπορούν να είναι τόσο φθηνά?

Οι νέοι πελάτες λαμβάνουν ειδικές τιμές για να βοηθήσουν στη βελτίωση της συμφωνίας Έτσι τα σχέδια ανανεώνονται με υψηλότερο ρυθμό αργότερα. Αυτό, σε συνδυασμό με προπληρωμή έως και τρία χρόνια, μπορεί να σας βοηθήσει να κλειδώσετε μια πραγματικά χαμηλή τιμή με έναν νέο οικοδεσπότη.

Φαίνεται ότι σχεδόν όλοι οι 30+ οικοδεσπότες ιστού που έχουμε ελέγξει ακολουθούν την ίδια τάση. Εκτός από το WebHostingBuzz.

Για αρχάριους, δεν υπάρχει μακροπρόθεσμη έκπτωση. Πληρώνετε 4,99 $ / μήνα για το φθηνότερο προσωπικό πρόγραμμα. Έρχεται με έναν μόνο ιστότοπο, χώρο αποθήκευσης SSD 20 GB, μνήμη 1 GB, απεριόριστο εύρος ζώνης και δωρεάν SSL. Αυτό είναι αρκετά καλό στην επιφάνεια, αλλά το ποσό αποθήκευσης είναι αρκετά χαμηλό. (Σε σύγκριση, ορισμένοι άλλοι κεντρικοί υπολογιστές, όπως το iPage, σας παρέχουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης). Αυτό το βασικό πρόγραμμα δεν συνοδεύεται από δωρεάν όνομα τομέα ή καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας.

Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση σε ένα από τα μεγαλύτερα σχέδιά τους για να αποκτήσετε αυτές τις δυνατότητες, το πρόγραμμα προγραμματιστή κοστίζει 9,99 $ / μήνα και η επιλογή Επιχείρησης είναι 24,99 $ / μήνα. Μπορείτε να προπληρώσετε το έτος, όπως συζητήθηκε παραπάνω, για να μειώσετε λίγο το κόστος. Και οι τιμές ανανέωσης δεν θα αυξηθούν.

Αλλά χάνετε επίσης την ευκαιρία να απολαύσετε μια νέα έκπτωση πελάτη και να εξοικονομήσετε πολλά κατά τη διάρκεια τριών περίπου ετών, όπως παίρνετε με τους περισσότερους άλλους οικοδεσπότες.

2. Περιορισμένη υποστήριξη (~ 6 Hour Delay)

Σχεδόν κάθε κεντρικός υπολογιστής που έχουμε ελέγξει προσφέρει 24ωρη υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας, ώστε οι πελάτες να μπορούν να λάβουν σχετικά άμεσες απαντήσεις.

Για άλλη μια φορά, το WebHostingBuzz αυξάνει την τάση.

Έχουν τα συνήθη εισιτήρια γνώσης και υποστήριξης. Αλλά δεν προσφέρουν υποστήριξη μέσω τηλεφώνου ή ζωντανής συνομιλίας.

Έχουν ένα μικρό εικονίδιο στην κάτω δεξιά γωνία που μοιάζει με ζωντανή συνομιλία. Ωστόσο, το ελέγξαμε σε δύο διαφορετικές ώρες της ημέρας (απόγευμα Δευτέρας και Τρίτη μεσημέρι) και και τις δύο φορές λάβαμε την ίδια απάντηση:

Υποβολή μηνυμάτων ζωντανής συνομιλίας WebHostingBuzz

Έτσι, η ζωντανή συνομιλία βασικά χρησίμευσε ως ένα δοξασμένο σύστημα βάσει εισιτηρίων, όπου υποβάλαμε μια ερώτηση και έπρεπε να περιμένουμε μια απάντηση μέσω email περίπου έξι ώρες αργότερα. (Ζήτησαν συγνώμη για την καθυστέρηση του χρόνου απόκρισης, κάτι που φαίνεται να υποδηλώνει ότι γνωρίζουν το πρόβλημα.)

Απάντηση email υποστήριξης πελατών WebHostingBuzz

Η απάντηση ήταν άμεση αλλά όχι πλήρης. Ρωτήσαμε για την τιμή ανά μετεγκατάσταση ιστοτόπου, επειδή παρόλο που περιλαμβάνεται μια δωρεάν μετεγκατάσταση, συνήθως πληρώνεται οτιδήποτε παραπάνω και πέρα ​​από αυτό.

Δεδομένου ότι εργαζόμαστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αντί για ζωντανή συνομιλία, είμαστε υποχρεωμένοι να στείλουμε μια άλλη απάντηση για να λάβουμε τις απαραίτητες λεπτομέρειες και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να φτάσουμε.

Αυτό είναι απογοητευτικά αργό σε σύγκριση με σχεδόν κάθε άλλο οικοδεσπότη εκεί έξω.

3. Μονή ρήτρα τερματισμού

Όταν εγγραφείτε για έναν νέο οικοδεσπότη, συνήθως είστε ενθουσιασμένοι για να αποκτήσετε ένα νέο έργο. Πιθανότατα δεν σκέφτεστε τι θα μπορούσε να συμβεί στο δρόμο, εάν εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα ή πρόβλημα.

Ρίξαμε μια ματιά στη λεπτή εκτύπωση που συνήθως βυθίζεται στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών ενός οικοδεσπότη.

Αυτό είναι το μέρος όπου συνήθως μπορείτε να βρείτε κάτι που μπορεί να σας εμποδίσει να επιστρέψετε τα χρήματά σας ή την υπηρεσία να λειτουργεί όπως νομίζετε ότι θα έπρεπε.

Το WebHostingBuzz έχει τη δική του παραλλαγή και σε αυτό. Υπάρχει μια περίεργη ρήτρα τερματισμού που υπαγορεύει τον τρόπο ανανέωσης των σχεδίων και πώς μπορείτε να ακυρώσετε για να αποφύγετε την αυτόματη χρέωση για τον επόμενο όρο.

Δείτε τι λέει: “Η ειδοποίηση για την πρόθεσή σας να τερματίσετε πρέπει να παρέχεται στο WebHostingBuzz όχι νωρίτερα από 10 ημέρες πριν από την ημερομηνία χρέωσής σας, αλλά το αργότερο τρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία χρέωσής σας.”

Δύο βασικά σημεία εκεί:

1. Δεν μπορείτε να τους πείτε ότι θέλετε να ακυρώσετε πολύ νωρίς – όχι νωρίτερα από δέκα ημέρες πριν από την ημερομηνία χρέωσής σας και
2. Επίσης, δεν μπορείτε να ακυρώσετε το αργότερο τρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία χρέωσης.

Ακούγεται περίεργο, έτσι; Έχετε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα για να τους ειδοποιήσετε που θέλετε να ακυρώσετε. Διαφορετικά, φαίνεται ότι μπορούν βασικά απλώς να πουν «όχι».

Για εμάς, αυτό φαίνεται ότι προσπαθούν απλώς να χτίσουν σε μια πίσω πόρτα για να μην αποδεχτούν την πλειοψηφία των ακυρώσεων χωρίς τουλάχιστον να προσπαθήσουν να σας ζητήσουν να πληρώσετε το ποσοστό ανανέωσης για τον επόμενο όρο, πρώτα.

Τιμές WebHostingBuzz, Σχέδια φιλοξενίας & Γρήγορα γεγονότα

Ακολουθεί μια επισκόπηση των κοινόχρηστων προγραμμάτων φιλοξενίας και τιμολόγησης:

Τιμές και σχέδια WebHostingBuzz

Κοινή φιλοξενία: Το WebHostingBuzz έχει τρία κοινά σχέδια φιλοξενίας:

 1. Προσωπικό σχέδιο: Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 4,99 $ ανά μήνα. Παίρνετε αρκετό χώρο για έναν μικρό ιστότοπο με χώρο δίσκου 20 GB, ταχύτητα CPU 100%, μνήμη 1 GB, δωρεάν πιστοποιητικό SSL και απεριόριστο εύρος ζώνης.
 2. Πρόγραμμα προγραμματιστή: Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 9,99 $ ανά μήνα. Μπορείτε να φιλοξενήσετε απεριόριστους ιστότοπους έως 100 GB αποθηκευτικού χώρου, απεριόριστο εύρος ζώνης, δωρεάν όνομα τομέα και πιστοποιητικό SSL, μνήμη 2 GB και ταχύτητα CPU 200%.
 3. Επιχειρηματικό σχέδιο: Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 24,99 $ ανά μήνα. Μπορείτε να φιλοξενήσετε απεριόριστους ιστότοπους και να έχετε επίσης απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD. Έρχεται επίσης με ταχύτητα CPU 300%, μνήμη 3 GB, δωρεάν τομέα και πιστοποιητικό SSL, καθώς και πρόσβαση σε καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας.

Όλα τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας τους παρέχονται με το cPanel και θα σας δοθεί ένα δωρεάν όνομα τομέα κατά την εγγραφή ενός νέου λογαριασμού μαζί τους.

 • Δωρεάν τομέας: Ναί.
 • Ευκολία εγγραφής: Πολύ εύκολη διαδικασία εγγραφής.
 • μέθοδοι πληρωμής: Πιστωτική κάρτα, PayPal, WebMoney, Dwolla.
 • Κρυφές χρεώσεις και ρήτρες: Ο τερματισμός λογαριασμού δεν μπορεί να συμβεί πριν από δέκα ημέρες ή μετά από τρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία ανανέωσης. Επίσης, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερο από το 25% των πόρων τους για περισσότερο από ένα λεπτό ή να ανοίξετε 5.000 αρχεία ταυτόχρονα ή να στείλετε περισσότερα από 200 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μια ώρα.
 • Πώληση: Λίγα upsells.
 • Ενεργοποίηση Λογαριασμού: Γρήγορη ενεργοποίηση.
 • Πίνακας ελέγχου και εμπειρία πίνακα ελέγχου: cPanel.
 • Εγκατάσταση εφαρμογών και CMS (WordPress, Joomla κ.λπ.): Γρήγορη εγκατάσταση δημοφιλών εφαρμογών και CMS μέσω Softaculous.

Προτείνουμε το WebHostingBuzz?

Ναι, το κάνουμε.

Το WebHostingBuzz έχει αποδώσει αρκετά καλά στις δοκιμές μας. Οι χρόνοι φόρτωσης και χρόνου φόρτωσης σελίδων ήταν και οι δύο άνω του μέσου όρου.

Έχουν πρόσβαση σε εκατοντάδες εφαρμογές για αρχάριους, καθώς και τις τελευταίες και εξαιρετικές τεχνολογικές στοίβες για χρήστες ενέργειας. Η πολιτική των 45 ημερών επιστροφής χρημάτων είναι επίσης νόμιμη.

Δυστυχώς, η εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών ήταν αργή και αποσυνδεδεμένη. Έπρεπε να περιμένουμε ώρες για μια απάντηση και δεν λάβαμε καν μια πλήρη απάντηση.

Η πολιτική τερματισμού τους είναι γραμμένη με τρόπο που υποδηλώνει ότι έχετε μόνο ένα μικρό παράθυρο για να ακυρώσετε πραγματικά πριν χρεωθεί ξανά η κάρτα σας. Και ενώ η ετήσια τιμολόγηση πληρωμής είναι καλή, δεν υπάρχει νέα έκπτωση για να κλειδώσετε ένα εξαιρετικά χαμηλό επιτόκιο για τα πρώτα τρία χρόνια.

Συνολικά, δεν είναι αρκετά καλοί για να κάνουν το TOP 5, αλλά εξακολουθούν να είναι μια καλή επιλογή.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Αν θέλετε να δείτε παρόχους φιλοξενίας που κατατάσσονται πάνω από το WebHostingBuzz, ελέγξτε τους κορυφαίους οικοδεσπότες μας εδώ.

Έχετε εμπειρία με το WebHostingBuzz; Εάν ναι, αφήστε μια κριτική παρακάτω. Χαιρετίζουμε όλες τις ειλικρινείς και διαφανείς κριτικές – καλές ή κακές!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author