Φτηνές Web Hosting για την Αυστραλία

Ως ψηφιακό πρακτορείο, η φιλοξενία ιστοσελίδων είναι κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς, και ενώ χρησιμοποιούμε την πιο ακριβή premium φιλοξενία για τους πελάτες μας, διαθέτουμε επίσης πολλά παράπλευρα έργα που χρειάζονται φιλοξενία, και για αυτούς, χρησιμοποιούμε οι φθηνότερες επιλογές. Προς το παρόν, έχουμε λογαριασμούς φιλοξενίας με 30+ εταιρείες!

Έτσι, όταν πρόκειται για μια αξιοπρεπή εικόνα για τις καλύτερες φτηνές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων για την Αυστραλία, έχετε φτάσει στο σωστό μέρος!

Παρακάτω θα βρείτε την προσωπική μας κορυφαία 3 από τις καλύτερες φτηνές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων για την Αυστραλία. Καθένα από τα οποία αναλύσαμε, εξετάσαμε και συγκρίναμε με τον πλησιέστερο ανταγωνισμό του για να τους δώσουμε μια θέση στη λίστα. Χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα κριτήρια για να δώσουμε μια θέση στα αγαπημένα μας: Ευκολία χρήσης, προσιτότητα και απόδοση / ισχύς.

Υποσημείωση: Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μπορείτε να αποκτήσετε καλύτερες και πιο προσιτές επιλογές αν κοιτάξετε τους οικοδεσπότες ιστού που ανήκουν στις ΗΠΑ btw. Εφόσον έχουν διακομιστές εντός ή κοντά στην Αυστραλία (π.χ. Σιγκαπούρη <- ξεπερνάει πολλούς οικοδεσπότες με έδρα την Αυστραλία), είναι συνήθως η καλύτερη επιλογή (όπως το καταπληκτικό # 1, Hostinger)!

Εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων Συνολική βαθμολογία Τιμή / μήνα. Χώρος δίσκου Δυνατότητες Επισκοπήσεις Ιστοσελίδα
Λογότυπο Hostinger 0,99 $ (κάτω από 9,99 $) 10 GB

 • Πολύ προσιτό
 • Εξαιρετικά εύκολη εγκατάσταση
 • Εξαιρετική απόδοση και ταχύτητα
 • Παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Αναθεώρηση Hostinger
siteground2 4,95 $ AUD (Προσωρινή έκπτωση 67%, από 14,95 $) 10 GB
 • Εύχρηστος
 • Γρήγοροι διακομιστές
 • Εξαιρετική υποστήριξη 24/7!
 • Προσαρμοσμένη ασφάλεια αλεξίσφαιρα
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
Αναθεώρηση SiteGround
hostpapa 3,36 $ AUD (κάτω από 8,99 $) 100 GB
 • Πολύ φθηνό
 • Χώρος δίσκου 100 GB
 • Ωστόσο, οι διακομιστές που βασίζονται στις ΗΠΑ, είναι τόσο βραδύτεροι.
Κριτική HostPapa

«Με τόσες πολλές εταιρείες φιλοξενίας για να διαλέξετε, η εύρεση μιας αξιοπρεπούς εταιρείας που να ταιριάζει στις ανάγκες σας μπορεί να είναι πολύ χρονοβόρα, ειδικά καθώς όλοι φαίνεται να προσφέρουν τα ίδια χαρακτηριστικά σε ελαφρώς διαφορετικά σημεία τιμών, αφήνοντας τους περισσότερους ανθρώπους να αναρωτιούνται πού βρίσκεται η διαφορά…

Εκτός από την παραπάνω επισκόπηση του πίνακα, δημιουργήσαμε επίσης μια πιο λεπτομερή κορυφαία 10 από τις φθηνότερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων για την Αυστραλία. Χρησιμοποιήσαμε τα ακόλουθα κριτήρια για να ταξινομήσουμε τους κορυφαίους οικοδεσπότες ιστού: Ευκολία χρήσης, προσιτότητα και απόδοση / ισχύς. Απολαμβάνω!”

Μάθιου ΡότζερςΜάθιου Ρότζερς – Συντάκτης

Φτηνότερες Web Hosting Αυστραλία 2020 – Κριτικές

1. Hostinger

Λογότυπο Hostinger
Ιστοσελίδα: hostinger.com
Τιμή: 0,99 $ USD
Χώρος δίσκου: 10 GB
Υποστήριξη: Ζωντανή συνομιλία
Παγκόσμια προσέγγιση χρηστών: Ναι

Το Hostinger είναι αυτό που ψάχνετε. Όχι μόνο είναι το φθηνότερο στη λίστα μας, αλλά η ποιότητα των υπηρεσιών φιλοξενίας τους είναι ισοδύναμη ή μερικές φορές καλύτερη από τους ανταγωνιστές τους σε υψηλότερες τιμές, είναι πολύ εντυπωσιακό!

Με μόνο 0,99 $, έχετε έναν πολύ γρήγορο διακομιστή κοντά στην AU (Σιγκαπούρη – την ίδια τοποθεσία που χρησιμοποιούμε για το κύριο κέντρο δεδομένων του ιστότοπού μας), 10 GB χώρου στο δίσκο SSD, υποστήριξη πελατών 24/7/365 και δωρεάν SSL.

Προσφέρουν ακόμη και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σε περίπτωση που δεν είστε ευχαριστημένοι!

Αλλά αυτό που τους ξεχωρίζει πραγματικά από το μεγαλύτερο μέρος του ανταγωνισμού τους, είναι ο τρόπος με τον οποίο εισέρχονται σε νέες εγγραφές. Δεν είχαμε ποτέ μια διαδικασία ρύθμισης που ήταν τόσο ομαλή (και έχουμε δημιουργήσει πολλούς λογαριασμούς φιλοξενίας όλα αυτά τα χρόνια). Είναι πολύ καλά σχεδιασμένο και σας κάνει να τρέχετε πολύ γρήγορα.

Επιπλέον, σε αντίθεση με πολλούς άλλους κεντρικούς υπολογιστές ιστού, δεν χρησιμοποιούν το cPanel ως πίνακα ελέγχου. Έφτιαξαν κατά παραγγελία το δικό τους, φαίνεται πολύ καθαρότερο και είναι πολύ εύκολο στη χρήση.

Όσον αφορά την παγκόσμια εμβέλεια των υπηρεσιών τους, εκτός από τον διακομιστή τους στη Σιγκαπούρη, έχουν επίσης διακομιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Κάτω Χώρες, τη Λιθουανία, τη Σιγκαπούρη, τη Βραζιλία ή την Ινδονησία. Αυτό είναι υπέροχο εάν η αγορά-στόχος σας δεν είναι στην Αυστραλία.

Έχουν 3 κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, με το φθηνότερο μόνο 0,99 $ / μήνα (από 7,99 $), που είναι πραγματικά τρελή αξία λαμβάνοντας υπόψη την ποιοτική τους ρύθμιση. Και αν συνεχίσετε με το επόμενο πλάνο τους (εξακολουθεί να είναι κάτω από $ 3 / μήνα), λαμβάνετε καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, απεριόριστους τομείς, 20 GB χώρου στο δίσκο και αυξημένη μνήμη RAM.

Δεν είναι μυαλό στο βιβλίο μας!

Πλεονεκτήματα

 • Πολύ εύκολο στην εγκατάσταση
 • Υπέροχη παράσταση
 • Εξαιρετικά προσιτό
 • Γρήγορος διακομιστής στη Σιγκαπούρη + παγκόσμιο δίκτυο

Μειονεκτήματα

 • ΟΧΙ

2. SiteGround

Λογότυπο SiteGround
Ιστοσελίδα: www.siteground.com
Τιμή: 4,95 $ AUD
Χώρος δίσκου: 10 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή συνομιλία, Εισιτήρια
Παγκόσμια προσέγγιση χρηστών: Ναι

Το SiteGround είναι ένας άλλος μεγάλος οικοδεσπότης Ιστού. Η υποστήριξή τους είναι κορυφαία (μέσω τηλεφώνου, συνομιλίας και εισιτηρίων), η προσιτή τιμολόγηση και οι διακομιστές γρήγορα (και πάλι, επιλέξτε τον διακομιστή της Σιγκαπούρης για ιστότοπους της Aussie). Το SG έρχεται επίσης επίσημα προτεινόμενο από το WordPress, το οποίο είναι πολύ εντυπωσιακό.

Όπως και με το Hostinger, μας αρέσει πολύ η παγκόσμια εμβέλειά τους, έχουν κέντρα δεδομένων στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, το NL και το SG, σε περίπτωση που αρχίσετε ποτέ να στοχεύετε σε μια παγκόσμια αγορά.

Προσθέστε σε αυτό ένα πολύ αποτελεσματικό σύστημα ασφαλείας (το οποίο είναι προσαρμοσμένο στο εσωτερικό), αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Άλλα πρόσθετα οφέλη περιλαμβάνουν δωρεάν SSL για την προστασία των ιστότοπών σας, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας για την ηρεμία και πολλά άλλα.

Το φθηνότερο πρόγραμμα της SG ξεκινά μόνο 4,95 $ / μήνα AUD (έκπτωση 67% στην κανονική τιμή)! 

Πλεονεκτήματα

 • Εύκολη εγκατάσταση
 • Στερεά ασφάλεια
 • Παγκόσμια εμβέλεια με πολλαπλά κέντρα δεδομένων
 • Εσωτερικό σύστημα προσωρινής αποθήκευσης για γρήγορους χρόνους φόρτωσης

Μειονεκτήματα

 • Υψηλά τέλη ανανέωσης

Διαβάστε την κριτική μας για το SiteGround Hosting εδώ

3. HostPapa

Λογότυπο HostPapa
Ιστοσελίδα: hostpapa.com.au
Τιμή: 3,36 $ AUD
Χώρος δίσκου: 100 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή συνομιλία, Εισιτήρια
Παγκόσμια εμβέλεια: Όχι

Το HostPapa είναι ένας άλλος εξαιρετικά προσιτός πάροχος φιλοξενίας. Ενώ δεν διαθέτουν κάποια από τα πιο φανταχτερά χαρακτηριστικά ανταγωνιστών όπως το SiteGround, το αντισταθμίζουν παρέχοντας πολύ χώρο στο δίσκο και πολύ καλή υποστήριξη.

Προσφέρουν μερικά καλά freebies όπως ένα δωρεάν όνομα τομέα, δωρεάν SSL και μια δωρεάν μεταφορά ιστότοπου εάν το χρειάζεστε. Εκτός από τη συνηθισμένη κοινή φιλοξενία (η γενική επιλογή μετάβασης για τα περισσότερα άτομα), προσφέρουν επίσης φιλοξενία μεταπωλητών, φιλοξενία VPS και φιλοξενία WordPress, καθώς και υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων, υποστήριξη G Suite και Office 365.

Ένα μειονέκτημα είναι ότι οι διακομιστές τους δεν είναι στην Αυστραλία αλλά στον Καναδά και τις ΗΠΑ, οπότε οι χρόνοι φόρτωσης θα υποστούν λίγο… αλλά και πάλι, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ένα CDN όπως το Cloudflare (το οποίο είναι δωρεάν) για να προωθήσει το περιεχόμενό σας σε όλο τον κόσμο και να έχει λειτουργεί ομαλά από οπουδήποτε (και δεν είναι τόσο δύσκολο να ρυθμιστεί).

Πολύ προσιτό μόνο 3,36 $ / μήνα AUD!

Πλεονεκτήματα

 • 100 GB χώρος στο δίσκο
 • 24/7 υποστήριξη
 • Δωρεάν όνομα τομέα
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Μειονεκτήματα

 • Διακομιστές ΗΠΑ

4. Φιλοξενία Α2

Λογότυπο φιλοξενίας Α2
Ιστοσελίδα: www.a2hosting.com
Τιμή: 3,92 USD
Χώρος στο δίσκο: Απεριόριστο
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή συνομιλία, Εισιτήρια
Παγκόσμια προσέγγιση χρηστών: Ναι

Ενώ το A2 Hosting είναι – στο μυαλό μας – φανταστικό για φιλοξενία μεταπωλητών, τα φθηνά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας τους είναι επίσης εντυπωσιακά. Προσφέρουν όλες τις συνήθεις δυνατότητες που θα περιμένατε από έναν αξιοπρεπή οικοδεσπότη, με αρκετά προσιτό κόστος 3,92 $ / μήνα.

Προσφέρουν φιλοξενία SSD για ταχύτητα, απεριόριστο χώρο στο δίσκο, ένα γρήγορο κέντρο δεδομένων που βασίζεται στη Σιγκαπούρη για ιστότοπους της Αυστραλίας (όπως το SiteGround) και υποστήριξη 24/7.

Αυτό που τους ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό τους είναι η εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή… αν και δεν το έχουμε δοκιμάσει ακόμη.

Προσφέρουν 3 κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας, το φθηνότερο πακέτο τους ξεκινά μόνο Δολ ΗΠΑ 3,92 $ / μήνα (περίπου 5,22 AUD / μήνα).

Πλεονεκτήματα

 • 4 παγκόσμιοι διακομιστές
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή

Μειονεκτήματα

 • Κόστος USD

5. GreenGeeks

Λογότυπο GreenGeeks
Ιστοσελίδα: www.greengeeks.com
Τιμή: 2,95 USD
Χώρος στο δίσκο: Απεριόριστο
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή συνομιλία, Εισιτήρια
Παγκόσμια προσέγγιση χρηστών: Ναι

Η GreenGeeks είναι κυρίως γνωστή για τον φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας τους, επιστρέφει το 300% της ενέργειας που χρησιμοποιούν πίσω στο δίκτυο που είναι πολύ ωραίο.

Όσον αφορά τις πραγματικές υπηρεσίες φιλοξενίας τους, μοιάζει πολύ με τη φιλοξενία A2, αλλά πλην του κέντρου δεδομένων της Σιγκαπούρης, που σημαίνει ότι φιλοξενείτε στις ΗΠΑ, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα ελαφρώς μεγαλύτερους χρόνους φόρτωσης. Αυτό που πραγματικά μας αρέσει είναι ο τρόπος με τον οποίο χειρίζονται την ασφάλεια. Έχουν δημιουργήσει το δικό τους σύστημα ασφαλείας για να διατηρούν καθαρά όλα τα κέντρα δεδομένων τους. Και όσον αφορά την ταχύτητα, τρέχουν σε SSD και υποστηρίζουν PHP7, συνδυάζουν αυτά τα 2 και ίσως να μην παρατηρήσετε καν την καθυστέρηση από τους διακομιστές των ΗΠΑ τόσο πολύ.

Η GreenGeeks προσφέρει κοινόχρηστη φιλοξενία ιστοσελίδων (ιδανική για μικρές επιχειρήσεις και ιστολόγια), φιλοξενία μεταπωλητών, αποκλειστικούς διακομιστές, φιλοξενία WordPress και φιλοξενία VPS. Έχουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες τους.

Το φθηνότερο πακέτο τους ξεκινά στις 2,95 USD / μήνα.

Πλεονεκτήματα

 • Σούπερ πράσινο
 • Μεγάλη υποστήριξη
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχουν διακομιστές στην ή κοντά στην Αυστραλία

6. HostingCloud

Λογότυπο HostingCloud
Ιστοσελίδα: hostingcloud.com.au
Τιμή: 2,50 $ AUD
Χώρος δίσκου: 5 GB
Υποστήριξη: Εισιτήρια
Παγκόσμια εμβέλεια: Όχι

Το HostingCloud είναι ένας νέος οικοδεσπότης, 100% Αυστραλιανός προϋπολογισμός. Αυτό που μας αρέσει είναι η τιμή (2,50 AUD είναι πολύ φθηνή), η φιλοξενία SSD (ιδανική για ταχύτητα) και τα δωρεάν πιστοποιητικά SSL.

Όπου πιστεύουμε ότι θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερα είναι οι επιλογές υποστήριξης, καθώς προς το παρόν, βλέπουμε μόνο εισιτήρια υποστήριξης… και χώρο στο δίσκο, που είναι μόνο 5 GB. Αλλά και πάλι, στα 2,50 $, ο λόγος τιμής προς κόστος εξακολουθεί να είναι πολύ εντυπωσιακός.

Και προσφέρουν επίσης δωρεάν μετεγκαταστάσεις cPanel, έχουν εφεδρική διατήρηση 7 ημερών και προστασία DDOS. Συνολικά, όχι κακό!

Πλεονεκτήματα

 • Πολύ προσιτό
 • Δωρεάν SSL

Μειονεκτήματα

 • Ίσως χρειαστούν καλύτερες επιλογές υποστήριξης
 • Δεν υπάρχουν διακομιστές στο εξωτερικό

7. MediaFortress

Λογότυπο MediaFortress
Ιστοσελίδα: mediafortress.com.au
Τιμή: 7,70 $ AUD
Χώρος δίσκου: 1 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Εισιτήρια
Παγκόσμια εμβέλεια: Όχι

Το MediaFortress μπορεί να μοιάζει περίεργο σε αυτήν τη λίστα, καθώς είναι πιο ακριβό από τον συνηθισμένο κεντρικό υπολογιστή σας και προσφέρει πολύ λίγο χώρο στο δίσκο (μόνο 1 GB). Ο λόγος που περιλαμβάνονται στη λίστα είναι λόγω των πρόσθετων υπηρεσιών τους. Είναι επίσης μια εταιρεία μάρκετινγκ, πράγμα που σημαίνει ότι εάν θέλετε έναν πραγματικό ιστότοπο με τη φιλοξενία σας, μπορούν να το κάνουν. Χρειάζεστε SEO ή PPC, τι γίνεται με τις εκστρατείες κοινωνικών μέσων; Ναι, το κάνουν επίσης.

Είναι ένα ενιαίο κατάστημα για την ψηφιακή πλευρά της επιχείρησής σας και είναι 100% Αυστραλοί. Γι ‘αυτό, βασικά, τους έχουμε συμπεριλάβει στη λίστα… σε περίπτωση που κάποιος ψάχνει ένα κατάστημα ψηφιακού μάρκετινγκ.

Το φθηνότερο πακέτο τους ξεκινά από 7,70 $ / μήνα.

Πλεονεκτήματα

 • Ενιαίο κατάστημα ψηφιακού μάρκετινγκ
 • 100% Αυστραλιανή

Μειονεκτήματα

 • Ακριβός

8. Bluehost

Λογότυπο Bluehost
Ιστοσελίδα: www.bluehost.com
Τιμή: 3,95 USD
Χώρος δίσκου: 50 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή συνομιλία, Εισιτήρια
Παγκόσμια προσέγγιση χρηστών: Ναι

Το Bluehost είναι πολύ γνωστό, και ενώ είχαν μια δύσκολη ενημέρωση τα τελευταία χρόνια αφότου τα αγόρασε η EIG, βελτίωσαν σταδιακά τόσο την υποστήριξη όσο και τις υπηρεσίες φιλοξενίας τους.

Προσφέρουν άφθονο χώρο στο δίσκο και αξιοπρεπή απόδοση με προσιτό κόστος. Μας αρέσει επίσης η ποικιλία των επιλογών υποστήριξης που προσφέρονται, τα πάντα, από μια βάση γνώσεων, εισιτήρια υποστήριξης, ζωντανή συνομιλία, τηλέφωνο και ακόμη και σεμινάρια βίντεο.

Όσον αφορά τα προγράμματα φιλοξενίας, προσφέρουν τη συνήθη κοινή φιλοξενία, φιλοξενία WordPress, VPS, αποκλειστική φιλοξενία και φιλοξενία cloud. Ωστόσο, δεν διαθέτουν διακομιστές εντός ή κοντά στην Αυστραλία, επομένως απαιτείται CDN για βέλτιστους χρόνους φόρτωσης.

Το φθηνότερο πακέτο τους ξεκινά από 3,95 $ / μήνα.

Πλεονεκτήματα

 • Δωρεάν SSL
 • 50 GB χώρος στο δίσκο

Μειονεκτήματα

 • Διακομιστές ΗΠΑ
 • Η τρέχουσα φήμη δεν είναι τόσο καλή

9. Ο οικοδεσπότης Geek

Λογότυπο Host Geek
Ιστοσελίδα: www.hostgeek.com.au
Τιμή: 4,58 AUD
Χώρος δίσκου: 400 MB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή συνομιλία, Εισιτήρια
Παγκόσμια εμβέλεια: Όχι

Το HostGeek είναι ένας άλλος οικοδεσπότης της Αυστραλίας, με αρκετά καλή τιμή, αλλά ο χώρος στο δίσκο που προσφέρουν στο βασικό τους σχέδιο είναι πολύ λίγος, μόνο 400 MB.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν 2 λόγοι για τους οποίους έκαναν ακόμη τη λίστα. 1 είναι ότι διαθέτουν κέντρα δεδομένων τόσο στην Αυστραλία όσο και στη Σιγκαπούρη, ο άλλος λόγος είναι ότι – όπως το MediaFortress – προσφέρουν μια ποικιλία υπηρεσιών ψηφιακού μάρκετινγκ εκτός από τα βασικά πακέτα φιλοξενίας τους.

Προσφέρουν κοινόχρηστη φιλοξενία, φιλοξενία μεταπωλητών, VPS, αποκλειστικούς διακομιστές και πιο εξειδικευμένα προγράμματα φιλοξενίας για WordPress, Joomla και Magento. Τα εξειδικευμένα σχέδια είναι πιο ακριβά αλλά βελτιστοποιημένα για κάθε CMS.

Το φθηνότερο πακέτο ξεκινά από AUD $ 4,58 / μήνα.

Πλεονεκτήματα

 • Πολλές επιλογές φιλοξενίας
 • 100% Αυστραλιανή

Μειονεκτήματα

 • Μόνο 400 MB χώρος στο δίσκο

10. Μητρώο

Λογότυπο δικτύου
Ιστοσελίδα: www.netregistry.com.au
Τιμή: 9,95 $ AUD
Χώρος δίσκου: 20 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή συνομιλία, Εισιτήρια
Παγκόσμια εμβέλεια: Όχι

Το Netregistry είναι βετεράνος στην αυστραλιανή βιομηχανία φιλοξενίας. Παρόλο που δεν είμαστε τεράστιοι θαυμαστές, αξίζουν μια αναφορά καθώς είναι πολύ παλιοί, προσφέρουν άφθονο χώρο στο δίσκο με τα σχέδια φιλοξενίας τους και προσφέρουν επίσης υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και ψηφιακού μάρκετινγκ.

Τούτου λεχθέντος, τα πιστοποιητικά SSL τους είναι αρκετά ακριβά (τα βασικά είναι δωρεάν με τους περισσότερους άλλους κεντρικούς υπολογιστές) και οι περισσότερες από τις πιο πρόσφατες κριτικές χρηστών στο διαδίκτυο και σε φόρουμ, δεν είναι πολύ θετικές.

Πλεονεκτήματα

 • Τοπικός οικοδεσπότης
 • Αξιοπρεπής ποσότητα χώρου στο δίσκο

Μειονεκτήματα

 • Ακριβός
 • Κριτικές χρηστών
 • Κόστος SSL

Φτηνό πληκτρολόγιο φιλοξενίας

Φτηνές φιλοξενία Ιστού: Το τι / γιατί / πώς

Ψάχνετε για μια φτηνή επιλογή φιλοξενίας στην Αυστραλία (ίσως ακόμη και δωρεάν φιλοξενία ιστότοπων); Η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τις μικρές επιχειρήσεις να διατηρούν τους ιστοτόπους τους σε λειτουργία χωρίς να σπάσουν την τράπεζα. Όσοι αναζητούν το πρώτο τους πακέτο για φιλοξενία ιστοσελίδων τείνουν να τηρούν ένα φτηνό σχέδιο φιλοξενίας όπως η κοινή φιλοξενία. Συνήθως είναι μια υπηρεσία για χρήστες αρχικού επιπέδου, η οποία προσφέρει τους πόρους που χρειάζονται για την επιτυχία τους, τον μικρό ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου ή τον προσωπικό ιστότοπό τους. Είναι ο ιδανικός τρόπος για όσους θέλουν να φιλοξενήσουν έναν μικρότερο ιστότοπο για να αποκτήσουν όλες τις δυνατότητες ενός επαγγελματικού ιστότοπου σε ένα κλάσμα της τιμής. Συνήθως, όλοι οι ιστότοποι και το περιεχόμενο από πολλούς ιστότοπους που σχετίζονται με αυτούς αποθηκεύονται σε ένα μόνο μηχάνημα, το οποίο μειώνει σημαντικά το κόστος, ενώ παράλληλα οδηγεί σε ποιοτική υπηρεσία.

Επιλέγοντας έναν Αυστραλιανό πάροχο φιλοξενίας (ή μια φτηνή εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων της Νέας Ζηλανδίας ή οποιαδήποτε άλλη χώρα καλύπτουμε εδώ στο MangoMatter, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Καναδάς, η Σιγκαπούρη, & Ιρλανδία) που παρέχει ό, τι χρειάζεστε από αυτά εντός του προϋπολογισμού σας μπορεί συχνά να είναι μια ηθική αποστολή εάν μόλις ξεκινήσετε με τον ιστότοπό σας. Ενώ θα ήταν ωραίο να έχουμε έναν εικονικό ιδιωτικό διακομιστή ή VPS, αυτά τείνουν να συνοδεύονται από υψηλό τίμημα. Όσον αφορά τη λήψη όλων των δυνατοτήτων που χρειάζεστε για έναν επαγγελματικό ιστότοπο με τις πιο ενημερωμένες διαδικτυακές εφαρμογές, μειώνοντας παράλληλα το κόστος, η φθηνή φιλοξενία είναι ο τρόπος να πάτε.

Πώς λειτουργεί η Φτηνή Φιλοξενία?

Η κοινόχρηστη φιλοξενία μπορεί να προσφέρει μια φτηνή επιλογή φιλοξενίας σε Αυστραλούς χρήστες χρησιμοποιώντας τους ισχυρούς πόρους ενός σύγχρονου διακομιστή και χρησιμοποιώντας τον για την εξυπηρέτηση πολλών πελατών. Αυτό μοιάζει πολύ με το πώς, σε μια πολυκατοικία με 10 μονάδες, κάθε μονάδα τροφοδοτείται με ηλεκτρικό ρεύμα, νερό και καλώδιο από παραποτάμους που διακλαδίζονται από μία και μόνο γραμμή. Επιπλέον, εάν σπάσει μια γραμμή νερού, ο ιδιοκτήτης φροντίζει το πρόβλημα για εσάς. Η υπόθεση της κοινής φιλοξενίας είναι ακριβώς η ίδια. μοιράζεστε έναν διακομιστή με άλλους ιστότοπους και εμπιστεύεστε τον διαχειριστή του διακομιστή να φροντίζει για όλες τις σημαντικές δυσλειτουργίες. Σε κάθε ιστότοπο του διακομιστή εκχωρείται ένα ορισμένο ποσό επεξεργαστικής ισχύος, αποθηκευτικού χώρου και εύρους ζώνης διαδικτύου για τη λειτουργία και την ευημερία του ιστότοπού σας. Ο διαχειριστής διακομιστή ενημερώνει το λειτουργικό σας σύστημα και το σχετικό λογισμικό, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό.

Όσον αφορά την αναζήτηση μιας προσιτής επιλογής για τη φιλοξενία του ιστότοπού σας, η φτηνή φιλοξενία μπορεί πάντα να βρεθεί μέσω ενός κοινόχρηστου παρόχου φιλοξενίας (παρόλο που ορισμένοι Αυστραλοί οικοδεσπότες όπως το Digital Pacific είναι λίγο πιο ακριβοί). Εκτός αν σκοπεύετε να έχετε εκτεταμένη, προσαρμοσμένη ανάπτυξη εφαρμογών ή να περιμένετε μια εξαιρετικά υψηλή ροή κυκλοφορίας, ο περιορισμένος χώρος και το εύρος ζώνης που επιτρέπεται μέσω της κοινής φιλοξενίας πιθανότατα δεν θα αποτελέσουν ποτέ πρόβλημα.

Γιατί Φτηνές Web Hosting?

Εκτός αν σκοπεύετε να χειριστείτε έναν ιστότοπο που θα έχει πολλή κίνηση ταυτόχρονα ή έναν που χρησιμοποιεί εξαιρετικά προηγμένες τεχνολογίες, πιθανότατα δεν θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα με την κοινή φιλοξενία. Αυτό σημαίνει ότι μια μεγάλη εταιρεία θα πρέπει πιθανώς να παραλείψει την κοινή φιλοξενία ως επιλογή, αλλά η εκκίνηση ή η μικρή επιχείρησή σας θα πρέπει να είναι μια χαρά προς το παρόν (σίγουρα όταν εκτελείτε ένα αξιοπρεπές CMS όπως το WordPress) – και μπορείτε πάντα να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας αλλού εάν και όταν οι περιορισμοί της φθηνής φιλοξενίας γίνονται πρόβλημα. Τα άτομα που θέλουν να ξεκινήσουν ένα blog ή να δημιουργήσουν έναν μικρό ιστότοπο για την επιχείρησή τους θα πρέπει να βρουν φθηνή φιλοξενία για να ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες τους.

Όποιος και αν είναι ο σκοπός της ιστοσελίδας σας, πιθανότατα θέλετε να βρείτε έναν τρόπο για να τον ενεργοποιήσετε και να λειτουργήσετε το συντομότερο δυνατό χωρίς να υπονομεύσετε την ποιότητα με οποιονδήποτε τρόπο. Εκτός αν νομίζετε ότι ο ιστότοπός σας θα είναι ένα καυτό σημείο στο διαδίκτυο, η κοινή φιλοξενία είναι ο τρόπος για να πάρετε ό, τι θέλετε όλα σε ένα μέρος χωρίς να ξοδέψετε τα μεγάλα χρήματα. Οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να χρησιμοποιούν φθηνή φιλοξενία στην Αυστραλία για τον πρώτο τους ιστότοπο, καθώς είναι πολύ πιο εύκολο, εξακολουθούν να προσφέρουν όλες τις δυνατότητες που μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε, συνοδεύεται από άφθονο χώρο για τους περισσότερους ανθρώπους κ.λπ. Στο τέλος της ημέρας, εσείς δεν θα παρατηρήσετε τη διαφορά αν δεν το κάνετε πραγματικά μεγάλο χρονικό διάστημα – σε ποιο σημείο, η τιμή ενός αναβαθμισμένου διακομιστή δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα τουλάχιστον.

Σημείωση: Εάν είστε σχεδιαστής ιστοσελίδων που θέλετε να φιλοξενήσετε πελάτες, μην χρησιμοποιείτε κοινόχρηστο λογαριασμό, πηγαίνετε με λογαριασμό μεταπωλητή και αποθηκεύστε μελλοντικά προβλήματα.

Πλεονεκτήματα

 • Λιγότερο ακριβή εναλλακτική λύση: Όπως υποδηλώνει το όνομα, η φθηνή φιλοξενία ιστότοπων δεν είναι τόσο ακριβή όσο άλλες εναλλακτικές λύσεις όπως η ειδική φιλοξενία. Είναι ένας τρόπος για να ενεργοποιήσετε τον ιστότοπό σας χωρίς να αδειάσετε το πορτοφόλι σας.
 • Διαχειριστής διακομιστή: Με την κοινή φιλοξενία, έχετε έναν διαχειριστή διακομιστή για να παρακολουθείτε και να φροντίζετε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Διατηρούν το λειτουργικό σας σύστημα και το σχετικό λογισμικό ενημερωμένο στην πιο πρόσφατη έκδοση, ώστε να μην χρειάζεται να σκεφτείτε καθόλου.
 • Προσφέρει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε: Η φθηνή φιλοξενία παρέχει όλες τις δυνατότητες που ενδεχομένως να χρειάζονται μια επιχείρηση εκκίνησης, ιστολόγιο, προσωπικός ιστότοπος ή άλλους ιστότοπους μικρής κλίμακας, οπότε θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε διαθέσιμα στα χέρια σας.

Μειονεκτήματα

 • ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ χωρος: Παρόλο που πολλές υπηρεσίες διαφημίζουν απεριόριστο χώρο διακομιστή, αυτό απλά δεν ισχύει. Εάν αρχίσετε να πλησιάζετε την ικανότητα που σας έχουν εκχωρήσει, θα σας ζητηθεί να αναβαθμίσετε το πακέτο φιλοξενίας σας, πιθανότατα σε VPS.
 • Δεν είναι δυνατή η διαχείριση της υψηλής επισκεψιμότητας: Εάν πιστεύετε ότι ενδέχεται να έχετε πολλούς ανθρώπους που επισκέπτονται τον ιστότοπό σας, ίσως θελήσετε να αποφύγετε ένα φτηνό πρόγραμμα φιλοξενίας. Πολλή επισκεψιμότητα συχνά θα έχει ως αποτέλεσμα την αποτυχία του διακομιστή σας και την εκτέλεση πολύ πιο αργά από ό, τι θα θέλατε.

κωδικός φιλοξενίας ιστοσελίδωνΣυχνές ερωτήσεις

Τι είναι η κοινή φιλοξενία?

Η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι ένα σχέδιο φιλοξενίας ιστότοπων στο οποίο πολλοί χρήστες μοιράζονται έναν μόνο διακομιστή για να φιλοξενήσει τον ιστότοπό τους.

Πώς λειτουργεί; Πώς διατηρούνται τα αρχεία από την ανάμιξή τους?

Τα αρχεία και οι εφαρμογές σε κάθε λογαριασμό διατηρούνται χωριστά στον διακομιστή (συνήθως χρησιμοποιούν το cPanel) και δεν υπάρχει τρόπος να αλληλεπιδρούν απολύτως. Κάθε χρήστης λαμβάνει το δικό του διαμέρισμα του διακομιστή, στο οποίο αποθηκεύονται τα αρχεία και οι εφαρμογές τους, και με το δικό τους δέντρο καταλόγου αρχείων. Οι χρήστες δεν θα έχουν πρόσβαση στα διαμερίσματα του άλλου ή στα αρχεία που βρίσκονται μέσα τους. Ο διακομιστής Ιστού και οι πόροι υπολογιστών, ωστόσο, κοινοποιούνται από όλους τους λογαριασμούς του διακομιστή.

Η κοινή φιλοξενία σημαίνει ότι θα μοιραστώ μια διεύθυνση IP με άλλους ιστότοπους?

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ναι. Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, από προεπιλογή, τείνουν να είναι “εικονικοί κεντρικοί υπολογιστές βάσει ονόματος”. Για αυτόν τον λόγο, όλοι οι λογαριασμοί τείνουν να μοιράζονται μια ίδια διεύθυνση IP και η ρουτίνα θα πραγματοποιηθεί με βάση το όνομα του τομέα. Αυτό, ωστόσο, δεν θα πρέπει να έχει άμεσες συνέπειες στην ασφάλεια του ιστότοπού σας. Ένα μειονέκτημα αυτού του γεγονότος, ωστόσο, είναι ότι δεν θα μπορείτε να λειτουργείτε με πιστοποιητικό ασφαλείας SSL μέσω του εικονικού κεντρικού υπολογιστή που βασίζεται στο όνομά σας, το οποίο αναφέρεται στα περισσότερα από τα διαθέσιμα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας. Ο λόγος πίσω από αυτό συμβαίνει επειδή, όταν ένα πρόγραμμα περιήγησης συνδέεται σε διακομιστή χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο HTTPS, ο έλεγχος κρυπτογράφησης και πιστοποιητικού ασφαλείας ολοκληρώνεται πριν ο πελάτης αποστείλει ολόκληρη την κεφαλίδα αιτήματος στον διακομιστή. Σε τέτοιο σημείο, είναι αδύνατο να γνωρίζουμε για ποιο όνομα τομέα προορίζεται το πιστοποιητικό ασφαλείας.

Πόσες ιστοσελίδες μπορούν να υπάρχουν σε έναν διακομιστή?

Πλήθος. Κάθε εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων πρέπει να αποφασίσει σχετικά με την πυκνότητα των κοινόχρηστων λογαριασμών με βάση τον αριθμό των μηχανών που έχουν στη διάθεσή τους και ποια στατιστικά χρήσης χρησιμοποιούν. Δεν είναι ασυνήθιστο για έναν διακομιστή να φιλοξενεί περισσότερους από 1.000 ιστότοπους, πράγμα που σημαίνει ότι όλοι αυτοί οι τομείς λειτουργούν από μία μόνο διεύθυνση IP. Ωστόσο, αυτό πιθανώς δεν είναι το είδος του πακέτου κοινής φιλοξενίας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και θα πρέπει να αναζητήσετε ένα που δεν θα συσκευάζει τόσους ιστότοπους σε έναν διακομιστή.

Μπορώ να έχω μια μοναδική διεύθυνση IP μέσω κοινόχρηστης φιλοξενίας?

Ναι μπορείς. Πολλοί κοινόχρηστοι πάροχοι φιλοξενίας προσφέρουν ένα σχέδιο που συνοδεύεται από μια «αποκλειστική διεύθυνση IP», που σημαίνει ότι η ρουτίνα θα γίνει μέσω «εικονικών κεντρικών υπολογιστών που βασίζονται σε IP». Αυτό σημαίνει ότι ένας μεμονωμένος διακομιστής ιστού είναι σε θέση να χειρίζεται πολλές διευθύνσεις IP, οπότε εξακολουθείτε να μοιράζεστε όλους τους πόρους του υπολογιστή, αλλά λειτουργείτε εκτός της δικής σας διεύθυνσης IP.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author