Οι καλύτερες υπηρεσίες Web Hosting για τη Σιγκαπούρη

Ως ψηφιακή εταιρεία, γνωρίζουμε πολύ καλά τη βιομηχανία φιλοξενίας ιστοσελίδων (καθώς φιλοξενούμε τόσο τους πελάτες μας όσο και τα προσωπικά μας έργα ��). Έχουμε κάνει την ανάλυση, σχόλια φιλοξενίας ιστοσελίδων και συγκρίσεις για τη Σιγκαπούρη.

Καλύτερη φιλοξενία Ιστού για τη Σιγκαπούρη:

 1. Hostinger – Καλύτερη συνολική φιλοξενία ιστοσελίδων
 2. SiteGround – Επιλαχόντες Συνολικές Φιλοξενίες Ιστού
 3. Φιλοξενία Α2 – Καλύτερος οικοδεσπότης μεταπωλητών
 4. Vodien – Αξιόπιστος τοπικός οικοδεσπότης Ιστού
 5. GreenGeeks – Πιο πράσινος οικοδεσπότης Ιστού
 6. CloudWays – Καλύτερη φιλοξενία στο Cloud της Σιγκαπούρης
 7. Bluehost – Καλός οικοδεσπότης Ιστού
 8. WP Engine – Μεγάλη διαχείριση WordPress Host

Contents

Η αξιόπιστη φιλοξενία Ιστού είναι σημαντική!

Η ποιότητα του παρόχου φιλοξενίας ιστοσελίδων σας μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην πιθανή επιτυχία του ιστότοπού σας.

Ας πάρουμε την ταχύτητα του ιστότοπου  για παράδειγμα, ξέρατε ότι η καθυστέρηση 1 δευτερολέπτου σημαίνει ότι οι προβολές σελίδας μειώνονται κατά 11%, αυτό σημαίνει ότι πάνω από το 1/10 των επισκεπτών θα απενεργοποιηθούν για κάθε δευτερόλεπτο ο ιστότοπός σας εξακολουθεί να φορτώνει… γι ‘αυτό είναι απαραίτητος ένας καλός πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων!

Η επιλογή μιας υπηρεσίας φιλοξενίας ιστότοπων για τον ιστότοπό σας στη Σιγκαπούρη είναι ευτυχώς πολύ εύκολη, καθώς πολλοί από τους μεγάλους παίκτες έχουν κέντρα δεδομένων στη Σιγκαπούρη. Εκτός από τον παρακάτω πίνακα, εξετάζουμε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες με μεμονωμένες κριτικές φιλοξενίας ιστότοπων.

Μερικοί από τους ιστότοπους στους οποίους έχουμε εμφανιστεί:

Επιλεγμένα σε ιστότοπους

Εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων Συνολική βαθμολογία Τιμή / μήνα. Χώρος δίσκου Δυνατότητες Επισκοπήσεις Ιστοσελίδα
Λογότυπο Hostinger 2,89 USD (Έκπτωση 74%) 20 GB

 • Πολύ προσιτό
 • Εξαιρετικά εύκολη εγκατάσταση
 • Εξαιρετική απόδοση και ταχύτητα
 • Διακομιστές της Σιγκαπούρης
 • Ανταπόκριση υποστήριξης
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών!

Αναθεώρηση Hostinger
siteground2 3,95 USD (Έκπτωση μόνο στο πρώτο τιμολόγιο) 10 GB
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Υπέροχη παράσταση
 • Διακομιστές στη Σιγκαπούρη
 • Γρήγορη εγκατάσταση & πολύ φιλικό προς τον χρήστη
Αναθεώρηση SiteGround
A2HostingLogo 3,92 USD Απεριόριστος
 • Τέλεια με το WordPress
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο!
Κριτική φιλοξενίας Α2

Καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων της Σιγκαπούρης 2020

Εδώ είναι οι 8 κορυφαίες κριτικές φιλοξενίας ιστοσελίδων για τη Σιγκαπούρη, κατατάσσονται με βάση το χώρο στο δίσκο, το κόστος και την υποστήριξη:

1. Hostinger – Καλύτερη συνολική φιλοξενία ιστοσελίδων

Λογότυπο Hostinger

Το Hostinger προσφέρει την απόλυτη καλύτερη τιμή όσον αφορά τη φιλοξενία. Το πλήθος των δυνατοτήτων, της υποστήριξης και της απόδοσης που χρειάζεστε μόνο 2,89 $ / μήνα είναι πραγματικά εντυπωσιακό, και γι ‘αυτό είναι η πρώτη μας λίστα.

Σημείωση: Έχουν επίσης ένα πρόγραμμα εκκίνησης 0,99 $ / μήνα, το οποίο επιτρέπει 1 ιστότοπο και 10 GB χώρου στο δίσκο.

Το Hostinger ξεκίνησε το 2004 και τώρα έχει 25+ εκατομμύρια χρήστες, και με καλό λόγο, καθώς καταφέρνουν να παρέχουν ποιοτική φιλοξενία με χαμηλότερο κόστος σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

Έχουν ένα κέντρο δεδομένων εδώ στη Σιγκαπούρη, το οποίο καθιστά την ταχύτητα του ιστότοπου μη-ζήτημα (σίγουρα καθώς χρησιμοποιούν SSD και έχουν ακόμη και μια προσαρμοσμένη προσθήκη προσωρινής αποθήκευσης για ιστότοπους WordPress).

Και σε περίπτωση που η αγορά-στόχος σας είναι κάπου αλλού, έχουν επίσης διακομιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Κάτω Χώρες, τη Λιθουανία, τη Βραζιλία και την Ινδονησία.

Όσον αφορά την υποστήριξη, προσφέρουν ζωντανή συνομιλία 24/7/365. Είναι πολύ ανταποκρινόμενοι και εξυπηρετικοί.

Αυτό που πραγματικά τους ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό είναι η διαδικασία επιβίβασής τους. Η δημιουργία ενός ιστότοπου είναι άψογη, με κάθε βήμα να περνά ομαλά στο επόμενο, κάτι που είναι φανταστικό για τους μη τεχνικούς ανθρώπους.

Έχουν 3 κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας, με το πιο δημοφιλές πρόγραμμα να είναι μόνο 2,89 USD / μήνα (Έκπτωση 74%).

Ω, και έχουν επίσης μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, ένα σαφές μη εγκεφάλου στο βιβλίο μας!

Πλεονεκτήματα

 • Πολύ εύκολο στην εγκατάσταση
 • Υπέροχη παράσταση
 • Εξαιρετικά προσιτό
 • Γρήγορος διακομιστής στη Σιγκαπούρη + παγκόσμιο δίκτυο

Μειονεκτήματα

 • ΟΧΙ

Δικτυακός τόπος: www.hostinger.com
Τιμή: 2,89 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: 20 GB
Υποστήριξη: Ζωντανή συζήτηση
Παγκόσμια εμβέλεια: Ναί

2. SiteGround – Επιλαχόντες Συνολικές Φιλοξενίες Ιστού

Λογότυπο SiteGround

Το SiteGround είναι ένας άλλος μεγάλος οικοδεσπότης ιστότοπου, εξακολουθούν να είναι αρκετά προσιτοί, έχουν ισχυρούς διακομιστές (επίσης στη Σιγκαπούρη) και το πιο σημαντικό, η υποστήριξη είναι κορυφαία.

Έχουν 3 πακέτα φιλοξενίας, το πιο προσιτό πακέτο τους ξεκινά μόνο 3,95 $ / μήνα (έκπτωση 67% στη συνήθη τιμή)! 

Όσον αφορά την υποστήριξη, το SiteGround διαθέτει ένα από τα καλύτερα συστήματα υποστήριξης στο web hosting και όλες οι επιλογές υποστήριξης προσφέρονται όλο το 24ωρο. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (σύστημα έκδοσης εισιτηρίων).

Θα λάβετε άμεσες απαντήσεις με τις επιλογές τηλεφώνου και συνομιλίας τους, ενώ η απάντησή τους μέσω e-mail λαμβάνεται συνήθως εντός 10 λεπτών από την υποβολή ενός εισιτηρίου.

Όσον αφορά την ταχύτητα, επειδή διαθέτουν κέντρο δεδομένων στη Σιγκαπούρη (μόνο ένα από τα πολλά κέντρα δεδομένων τους), μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το τοπικό κοινό σας θα βρει τους χρόνους φόρτωσης του ιστότοπού σας πολύ γρήγορα, σίγουρα καθώς χρησιμοποιούν SSD.

Για ιστότοπους WordPress, διαθέτουν ακόμη και ένα προσαρμοσμένο πρόσθετο που ονομάζεται SuperCacher για περαιτέρω βελτιστοποίηση της ταχύτητας φόρτωσης του ιστότοπού σας, είναι πολύ εντυπωσιακό

Απλώς πρέπει να ενεργοποιήσετε αυτήν την επιλογή στον πίνακα ελέγχου σας – είναι πολύ απλό να το κάνετε (και μην ξεχνάτε, μπορείτε πάντα να ζητήσετε βοήθεια από την ομάδα υποστήριξής τους).

Έτσι, αν ψάχνετε για φιλοξενία επιχειρήσεων, θέλετε να ρυθμίσετε ένα προσωπικό ιστολόγιο ή ακόμα και ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου, το SiteGround δεν θα σας απογοητεύσει!

Πλεονεκτήματα

 • Προμηθευτός
 • Πολύ φιλικό προς τον χρήστη
 • Στερεά ρύθμιση ασφαλείας
 • Υπέροχη παράσταση

Μειονεκτήματα

 • ΟΧΙ

Δικτυακός τόπος: www.siteground.com
Τιμή: 3,95 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: 10 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια
Παγκόσμια εμβέλεια: Ναί

3. A2 Hosting – Καλύτερος κεντρικός μεταπωλητής

Λογότυπο φιλοξενίας Α2

Η φιλοξενία A2 είναι ισοδύναμη με το SiteGround, έχουν επίσης μια ποικιλία από γρήγορους διακομιστές με εκπληκτικό κόσμο (φυσικά, συμπεριλαμβανομένης της Σιγκαπούρης) + έχουν μεγάλη υποστήριξη. Παρόλο που δεν έχουν την επίσημη πρόταση WordPress, η απόδοσή τους με ιστότοπους WP είναι καταπληκτική. + Απεριόριστος χώρος στο δίσκο!!

Προσφέρουν επίσης 3 πακέτα φιλοξενίας, το φθηνότερο πακέτο τους ξεκινά μόνο 3,92 $ / μήνα (αρχικά ήταν 7,99 $ / μήνα).

Το A2 Hosting διαθέτει μια εκτενή συλλογή άρθρων και οδηγών αυτοβοήθειας στην επίσημη βάση γνώσεων του ιστότοπού τους. Ωστόσο, εάν θέλετε να μιλήσετε με κάποιον, η ομάδα υποστήριξης πελατών του είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο για να σας βοηθήσει.

Έχετε την επιλογή να υποβάλετε ένα εισιτήριο σχετικά με το προϊόν, τη χρέωση και άλλα. Μπορείτε επίσης να λάβετε άμεση υποστήριξη καλώντας τους στο τηλέφωνο ή ανοίγοντας ένα ζωντανό πλαίσιο συνομιλίας.

Απλώς ξέρετε ότι θα υπάρχει πάντα κάποιος από το A2 Hosting για να σας βοηθήσει με οτιδήποτε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Η ύπαρξη διακομιστών στη χώρα θα διασφαλίσει την ταχύτητα του ιστότοπού σας μεταξύ των χρηστών της Σιγκαπούρης. Αλλά σημειώστε ότι διαθέτουν επίσης κέντρα δεδομένων παγκοσμίως – γεγονός που καθιστά τον ιστότοπό σας προσβάσιμο (με μεγάλη ταχύτητα) σε όλο τον κόσμο.

Το A2 Hosting βασίζεται σε ταχύτητα χρησιμοποιώντας SSD. Και όπως πιθανώς ήδη γνωρίζετε, τα πακέτα φιλοξενίας τους (Lite, Swift, Turbo) έρχονται με διαφορετικές ταχύτητες. Επομένως, εάν η ταχύτητα είναι ύψιστης σημασίας για εσάς, μπορείτε να αναζητήσετε τα πιο ακριβά σχέδιά τους που περιλαμβάνουν τη δυνατότητα Turbo, η οποία σας δίνει περισσότερους πόρους και έχει λιγότερους χρήστες ανά διακομιστή.

Πλεονεκτήματα

 • Διακομιστές παγκοσμίως
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμή

Μειονεκτήματα

 • ΟΧΙ

Δικτυακός τόπος: www.a2hosting.com
Τιμή: 3,92 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια
Παγκόσμια εμβέλεια: Ναί

4. Vodien – Αξιόπιστος τοπικός οικοδεσπότης Ιστού

Λογότυπο Vodien

Η Vodien είναι μια εταιρεία που εδρεύει στη Σιγκαπούρη και βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό και δείχνει! Εξαιρετική υποστήριξη 24/7, εβδομαδιαία αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας, εγγύηση επιστροφής χρημάτων διάρκειας 30 ημερών… Αν θέλετε να πάτε τοπικά, το Vodien δεν είναι μυαλό.

Προσφέρουν τα πάντα, από τη βασική κοινόχρηστη φιλοξενία, τη φιλοξενία cloud, τους αποκλειστικούς διακομιστές, ακόμη και τη διαχείριση φιλοξενίας WordPress. Ένα άξια 2ο σημείο στη λίστα μας.

Το φθηνότερο πακέτο τους ξεκινά από 10 $ / μήνα.

Η Vodien διαθέτει μια ειδική ομάδα υποστήριξης πελατών στην οποία μπορείτε να βασιστείτε όλο το 24ωρο. Είναι κυρίως γνωστοί για τον επαγγελματισμό τους στο χειρισμό ζητημάτων και άμεσων απαντήσεων.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με τη φιλοξενία τους, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω τηλεφώνου (αριθμός σταθερού δικτύου Σιγκαπούρης), συνομιλίας και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Πολλοί άνθρωποι λένε ότι ο χρόνος απόκρισης της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους δεν είναι τόσο καλός, αλλά θα λάβετε απάντηση εντός 24 ωρών.

Τώρα, εάν ψάχνετε και ανακαλύπτετε πράγματα μόνοι σας, θα χαρείτε να μάθετε ότι έχουν επίσης μια Γνωσιακή βάση γεμάτη άρθρα στον επίσημο ιστότοπό τους. Τα περιεχόμενά τους εκεί είναι πραγματικά χρήσιμα αν προσπαθείτε να μάθετε κάτι ή να αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα.

Δεδομένου ότι η Vodien εδρεύει στη Σιγκαπούρη, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα στην εξυπηρέτηση επισκεπτών της Σιγκαπούρης. Οι χρόνοι φόρτωσης και η ταχύτητα της σελίδας είναι σίγουρα αξιοπρεπείς.

Το Vodien σίγουρα κάνει μια καλή επιλογή για μια εταιρεία φιλοξενίας με έδρα τη Σιγκαπούρη.

Πλεονεκτήματα

 • Εύχρηστος
 • Καλή απόδοση
 • Ποικιλία επιλογών φιλοξενίας

Μειονεκτήματα

 • Λίγο ακριβό

Δικτυακός τόπος: www.vodien.com
Τιμή: 10 $
Χώρος στο δισκο: 5 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια
Παγκόσμια εμβέλεια: Οχι

5. GreenGeeks – Ο περισσότερος οικοδεσπότης πράσινου Ιστού

Λογότυπο GreenGeeks

Η GreenGeeks είναι μία από αυτές τις εταιρείες που γνωρίζετε ότι θα συνεχίσει να αυξάνεται και το γεγονός ότι ξοδεύει το 300% της ενέργειας που χρησιμοποιούν πίσω στο δίκτυο είναι απλώς ένα επικό πρόσθετο μπόνους. Η υποστήριξή τους είναι επίσης πολύ εντυπωσιακή, το προσφέρουν 24/7 και έχουν επιλογές για τηλέφωνο, εισιτήρια υποστήριξης και υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας.

Επιπλέον, οι ίδιοι οι διακομιστές είναι εξοπλισμένοι με SSD, PHP7 και PowerCacher για τη μέγιστη δυνατή ταχύτητα για τους ιστότοπούς σας. Προσφέρουν ακόμη και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες τους.

Το φθηνότερο πακέτο τους ξεκινά από 2,95 $ / μήνα.

Η GreenGeeks υπάρχει εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια και η εξυπηρέτηση πελατών τους διατηρεί καλή φήμη μέχρι σήμερα.

Όπως αναφέραμε προηγουμένως, το τηλέφωνό τους, η ζωντανή συνομιλία και η υποστήριξη μέσω e-mail μπορούν να έχουν πρόσβαση όλο το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα, οπότε δεν θα μείνετε ποτέ μόνοι σας όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον ιστότοπό σας.

Σας προτείνουμε επίσης να αναζητήσετε άρθρα της Γνωσιακής Βάσης, καθώς θα βρείτε πολλά χρήσιμα υλικά εκεί. Μπορείτε να πάτε εκεί για ενημερωτικούς σκοπούς ή για να αντιμετωπίσετε προβλήματα όταν αισθάνεστε σαν να σκέφτεστε τα πράγματα για τον εαυτό σας.

Φυσικά, δεν υπάρχει τίποτα σαν να γνωρίζουμε ότι υπάρχει ανθρώπινη βοήθεια όταν χρειάζεται (και μπορείτε να βασιστείτε σε αυτά για αυτό).

Παρόλο που η GreenGeeks δεν διαθέτει διακομιστές στη Σιγκαπούρη, όπως σημειώσαμε στην κριτική GreenGeeks, οι διακομιστές των ΗΠΑ και της Ευρώπης εξακολουθούν να μπορούν να παραδίδουν το περιεχόμενό σας σε τοπικούς επισκέπτες με μεγάλη ταχύτητα.

Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να ενεργοποιήσετε την παρεχόμενη υπηρεσία CDN (CloudFlare). Αυτό θα διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός σας θα είναι πάντα σε τέλεια ταχύτητα όχι μόνο στη Σιγκαπούρη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Και σε περίπτωση που το χρειάζεστε, μπορούν επίσης να προσφέρουν εγγραφή τομέα για τη δημιουργία ενός ολοκαίνουργιου ιστότοπου.

Πλεονεκτήματα

 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο
 • Εξαιρετικά φιλικό προς το περιβάλλον
 • Υπέροχη παράσταση

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχουν διακομιστές στη Σιγκαπούρη

Δικτυακός τόπος: www.greengeeks.com
Τιμή: 2,95 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια
Παγκόσμια εμβέλεια: Ναί

6. Cloudways

Λογότυπο Cloudways

Το Cloudways μεταφέρει το cloud hosting στο επόμενο επίπεδο!

Με 25+ κέντρα δεδομένων (επίσης στη Σιγκαπούρη), φιλοξενία που βασίζεται σε SSD, μια περιοχή στάσης, επική απόδοση μέσω των διακομιστών Amazon, DigitalOcean, Google, Vultr και KYUP… αυτοί οι τύποι επαναπροσδιορίζουν τη βιομηχανία φιλοξενίας cloud.

Το φθηνότερο πακέτο φιλοξενίας τους ξεκινά μόνο με $ 7 / μήνα.

Με το CloudWays, μπορείτε πάντα να είστε σίγουροι ότι υπάρχει διαθέσιμη βοήθεια για εσάς 24/7 – και αυτό προέρχεται από μια ομάδα ειδικών.

Εάν θέλετε, μπορείτε να μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπό τους και να αποκτήσετε πρόσβαση στη Γνωσιακή Βάση τους. Είναι γεμάτο από άρθρα, οδηγούς, σεμινάρια και συχνές ερωτήσεις που σίγουρα θα σας βοηθήσουν εάν ερευνάτε κάτι. Τα κοινά προβλήματα μπορούν συνήθως να επιλυθούν με τα άρθρα αυτοβοήθειας που βρίσκονται εκεί.

Φυσικά, η ανθρώπινη υποστήριξη είναι επίσης διαθέσιμη. Έχουν σύστημα έκδοσης εισιτηρίων, ζωντανή συνομιλία και τηλεφωνική υποστήριξη.

Είστε εγγυημένοι ιστότοπος και σελίδες ταχείας φόρτωσης με το CloudWays καθώς επισκέπτονται το cloud hosting. Με τα σύνολα των διακομιστών τους που βρίσκονται σε βασικές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, το κοινό σας στη Σιγκαπούρη θα έχει σίγουρα τη δυνατότητα πρόσβασης στον ιστότοπό σας γρήγορα. Φυσικά, είναι επίσης για το παγκόσμιο κοινό σας.

Εκτός από τη μεγάλη ταχύτητα, σημειώστε ότι το cloud hosting είναι επίσης πολύ αξιόπιστο όσον αφορά το χρόνο λειτουργίας. Ο λόγος για αυτό είναι ότι το σύστημά τους μπορεί πάντα να λαμβάνει πόρους από τα διαθέσιμα σύνολα διακομιστών όταν χρειάζεται.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετικά επεκτάσιμο
 • Γρήγορα
 • Κέντρα δεδομένων στη Σιγκαπούρη

Μειονεκτήματα

 • Η εκμάθηση της καμπύλης είναι λίγο πιο δύσκολη

Δικτυακός τόπος: www.cloudways.com
Τιμή: 10 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: 25 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια
Παγκόσμια εμβέλεια: Ναί

7. Bluehost

Λογότυπο Bluehost

Το Bluehost ήταν βασιλιάς των οικοδεσποτών κάποτε, μαζί με το HostGator. Και οι δύο αποκτήθηκαν από την EIG, η υποστήριξη και η ποιότητα μειώθηκαν γρήγορα, γρήγορα! Μόνο τα τελευταία 2 χρόνια περίπου αντέχουν από αυτό. Με καλύτερη υποστήριξη, αξιοπρεπείς υπηρεσίες φιλοξενίας και απόδοση, μπορούμε πλέον να τους προτείνουμε ξανά. Προσφέρουν κοινή φιλοξενία, φιλοξενία cloud, φιλοξενία WP, VPS και αποκλειστική φιλοξενία.

Όσον αφορά την υποστήριξη, έχουν τα πάντα από μια μεγάλη βάση γνώσεων, εισιτήρια υποστήριξης, ζωντανή συνομιλία, τηλεφωνική υποστήριξη και σεμινάρια βίντεο. Ωστόσο, δεν έχουν διακομιστές στη Σιγκαπούρη, οπότε θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το CloudFlare εάν θέλετε αξιοπρεπείς ταχύτητες.

Τα σχέδιά τους ξεκινούν από 3,95 $, τα οποία είναι ισοδύναμα με τις περισσότερες άλλες εταιρείες φιλοξενίας.

Το Bluehost υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και έχει μια καλά εκπαιδευμένη ομάδα υποστήριξης πελατών. Η εμπειρία σας θα είναι λίγο πολύ ευχάριστη όταν αναζητάτε τη βοήθεια ή τη βοήθειά τους.

Η εξυπηρέτηση πελατών τους είναι επίσης διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα, ώστε να ξεφορτωθεί ήδη το μυαλό σας (δεν υπάρχει τίποτα σαν να έχετε διαθέσιμη βοήθεια και ηρεμία κατά την αντιμετώπιση ζητημάτων φιλοξενίας).

Έχουν ενεργοποιημένο το τηλέφωνο, τη ζωντανή συνομιλία και το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων. Έχουν επίσης ένα κέντρο βοήθειας στον επίσημο ιστότοπό τους που περιέχει πολλά άρθρα βοήθειας.

Οι διακομιστές της Bluehost βρίσκονται όλοι στις ΗΠΑ. Εάν θέλετε πραγματικά αξιοπρεπή ταχύτητα, σας συνιστούμε να ενεργοποιήσετε την ενσωματωμένη λειτουργία CDN (και χρησιμοποιήστε το CloudFlare, τον συνεργάτη τους στο CDN).

Με ενεργοποιημένο το CloudFlare, ο ιστότοπός σας θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε ένα σύμπλεγμα διακομιστών που βρίσκονται σε στρατηγική τοποθεσία σε όλο τον κόσμο. Στη συνέχεια, οι επισκέπτες του ιστότοπού σας θα απολαύσουν σελίδες γρήγορης φόρτωσης, είτε βρίσκονται στη Σιγκαπούρη είτε σε άλλα μέρη του κόσμου.

Πλεονεκτήματα

 • Άφθονος χώρος στο δίσκο
 • Πολλές επιλογές υποστήριξης

Μειονεκτήματα

 • Μόνο διακομιστές με βάση τις ΗΠΑ
 • Μικτές κριτικές

Δικτυακός τόπος: www.bluehost.com
Τιμή: 3,95 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: 50 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια
Παγκόσμια εμβέλεια: Ναί

8. Μηχανή WP

λογότυπο wpengine

Αν ψάχνετε πραγματικά για μια εξαιρετικά υψηλής ποιότητας διαχείριση φιλοξενίας WordPress για τη Σιγκαπούρη, το WP Engine είναι αυτό που χρειάζεστε! Είναι ο ηγέτης της αγοράς όσον αφορά τη φιλοξενία ιστότοπων WordPress και με καλό λόγο (αν και είναι λίγο ακριβό). Έχουν ένα ενσωματωμένο ενσωματωμένο σύστημα προσωρινής αποθήκευσης για την εξυπηρέτηση σελίδων εξαιρετικά γρήγορα (που ονομάζεται EverCache) και σε συνδυασμό με το CDN τους, είναι η ταχύτερη εταιρεία φιλοξενίας WordPress!

Η 24/7 υποστήριξη τους προφανώς ειδικεύεται στο WordPress, επιτρέποντάς τους να διορθώσουν οποιοδήποτε πρόβλημα χωρίς κανένα πρόβλημα. Επιπλέον, φροντίζουν επίσης τις βασικές ενημερώσεις του WordPress, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Και όταν είναι μια σημαντική ενημέρωση, δοκιμάζουν πρώτα τον ιστότοπο πριν από την ενημέρωση για να βεβαιωθούν ότι τίποτα δεν σπάει, κορυφαία υπηρεσία. Έχουν επίσης ζωντανή ανίχνευση απειλών σε πραγματικό χρόνο, μπλοκάρουν ενεργά τις επιθέσεις DDOS και θα διορθώσουν ακόμη και τον ιστότοπό σας δωρεάν εάν παραβιαστεί…

Όλα τα παραπάνω δεν δικαιολογούν την τιμή! Ενδιαφέρεται για την ηρεμία και μπορεί να εξοικονομήσει τον προϋπολογισμό?

Το φθηνότερο πακέτο τους ξεκινά από 35 $ / μήνα.

Δεδομένου ότι το WP Engine είναι ειδικά κατασκευασμένο για ιστότοπους WordPress, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η ομάδα υποστήριξης πελατών τους αποτελείται από ειδικούς / τεχνικούς του WordPress. Αυτό είναι σίγουρα σημαντικό για εσάς, καθώς δεν θα θέλατε τίποτα λιγότερο για μια αρκετά ακριβή φιλοξενία.

Η εξυπηρέτηση πελατών τους αξίζει τον κόπο, καθώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους 24/7. Πρέπει απλώς να συνδεθείτε πρώτα στον λογαριασμό σας, ώστε να μπορούν να ελέγχουν τα στοιχεία σας και να σας παρέχουν την απαραίτητη υποστήριξη.

Το ωραίο πράγμα για την εξυπηρέτηση πελατών της WP Engine είναι ότι είναι γρήγορη απόκριση, επαγγελματική και αξιόπιστη. Θα έχετε πάντα ηρεμία με μια τέτοια ρύθμιση στον πάροχο φιλοξενίας σας.

Έχουν επίσης μια ευρεία συλλογή χρήσιμων άρθρων στο γκαράζ υποστήριξής τους. Μπορείτε να βρείτε λύσεις σε κοινά προβλήματα σε αυτήν την ενότητα του ιστότοπού τους.

Το WP Engine έχει σχεδιαστεί για να χειρίζεται ιστότοπους WordPress με ευκολία – και η ταχύτητα είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά τους.

Εκτός από την τεχνολογία EverCache που κάνει τη φιλοξενία τους γρήγορη (ακόμη και για τους χρήστες της Σιγκαπούρης), μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα CDN. Κάτι τέτοιο θα αποστείλει το περιεχόμενό σας σε διακομιστές cloud που βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη του κόσμου για να καταστήσει το περιεχόμενό σας διαθέσιμο (με μεγάλη ταχύτητα) για χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Ειλικρινά, όταν πρόκειται για ποιοτική φιλοξενία επιχειρήσεων, είναι δύσκολο να βρείτε κάποιον καλύτερο… αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά.

Πλεονεκτήματα

 • Υπέροχη παράσταση
 • 24/7 υποστήριξη
 • Καλή ασφάλεια

Μειονεκτήματα

 • Ακριβός

Δικτυακός τόπος: www.wpengine.com
Τιμή: 35 $ ​​(USD)
Χώρος στο δισκο: 25k όριο επισκεπτών
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια
Παγκόσμια εμβέλεια: Ναί

Πώς να βρείτε τον καλύτερο οικοδεσπότη ιστότοπου της Σιγκαπούρης

Υπολογιστής φιλοξενίας ιστοσελίδων στη Σιγκαπούρη

Όποιος και αν είναι ο στόχος σας για τον ιστότοπό σας στη Σιγκαπούρη, και παρά το αν περιμένετε να προσελκύσει μεγάλο κοινό ή όχι – θα χρειαστεί τελικά να αποκτήσετε οποιονδήποτε ιστότοπο που αναπτύσσετε ζωντανά στον ιστό (btw, έχουμε γράψει) ένας αρκετά αξιοπρεπής οδηγός για το πώς να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που θα σας βοηθήσει. Και όταν έρθει αυτή η ώρα, θα πρέπει να επιλέξετε μεταξύ των διαφορετικών διαθέσιμων επιλογών φιλοξενίας ιστότοπων για να επιλέξετε τον κεντρικό υπολογιστή που είναι κατάλληλος για τις ανάγκες σας. Η επιλογή των κορυφαίων web hosting στη Σιγκαπούρη είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία και τη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας. Εάν θέλετε ο ιστότοπός σας να έχει τη βέλτιστη απόδοση και να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη για όλους τους επισκέπτες του ιστότοπού σας, είναι καλή ιδέα να αφιερώσετε χρόνο για να κατανοήσετε τη διαφορά μεταξύ των διαφορετικών επιλογών φιλοξενίας ιστοσελίδων που έχετε στη διάθεσή σας και να κάνετε τη σωστή κλήση.

Τύποι φιλοξενίας ιστοσελίδων για τη Σιγκαπούρη

Κοινή φιλοξενία

Η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι μια από τις φθηνότερες μεθόδους φιλοξενίας και είναι ιδανική για μικρότερα έργα και ιστότοπους που δεν απαιτούν πολλούς πόρους για να είναι επιτυχημένοι ή να παρέχουν μια υποδειγματική εμπειρία χρήστη. Οι μικρότεροι ιστότοποι δεν τείνουν να δημιουργούν πολλή κίνηση ή χρειάζονται πολύ εύρος ζώνης ή χώρο αποθήκευσης, οπότε παρόλο που η κοινόχρηστη φιλοξενία συνοδεύεται από τα μειονεκτήματα και τους περιορισμούς της, είναι κάτι που δεν πρέπει να καταλήξει να αποτελεί πρόβλημα για ιστότοπους όπως αυτό. Ωστόσο, για ιστότοπους που επιθυμούν να δημιουργήσουν μεγάλο όγκο χρηστών, είναι συνετό να εξετάσετε άλλες επιλογές φιλοξενίας ιστού πιο κατάλληλες για αυτό.

κοινόχρηστο γραφικό φιλοξενίας

Τούτου λεχθέντος, η ποικιλία των επιλογών φιλοξενίας που προσφέρουν οι περισσότερες εταιρείες είναι εντυπωσιακή. Από επιλογές όπως φιλοξενία PHP, φιλοξενία Linux ή Windows, Java κ.λπ. έως χρήσιμους εγκαταστάτες για CMS όπως το WordPress Joomla, το Drupal και άλλα.

Φιλοξενία VPS

Το VPS Hosting, το οποίο αντιπροσωπεύει την εικονική φιλοξενία διακομιστών, είναι μια εξαιρετική λύση εάν θέλετε να εγκαταστήσετε κάπου στη μέση μεταξύ κοινόχρηστης φιλοξενίας και αποκλειστικής φιλοξενίας διακομιστών. Η φιλοξενία VPS μοιάζει πολύ με την κοινή χρήση φιλοξενίας, επειδή ο διακομιστής εξακολουθεί να είναι κοινόχρηστος μεταξύ πολλών χρηστών στους οποίους το παρέχει ο πάροχος, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, ο χώρος που χρησιμοποιείτε διαχωρίζεται εντελώς από τους υπόλοιπους χρήστες με ένα διαμέρισμα, επομένως η δραστηριότητά σας , ο χώρος αποθήκευσης και το εύρος ζώνης δεν επηρεάζονται εντελώς από τις ενέργειές τους. Ιδανικό για μικρούς και μεσαίους ιστότοπους, η φιλοξενία VPS είναι μια προσιτή επιλογή για προγραμματιστές ιστού που αναζητούν μια λύση φιλοξενίας ιστοσελίδων στη Σιγκαπούρη.

Dedicated Server Hosting

Η αποκλειστική φιλοξενία διακομιστών είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται – ένας τύπος φιλοξενίας ιστοσελίδων όπου ο χρήστης έχει όλο τον χώρο του διακομιστή για τον εαυτό του. Αυτό είναι πραγματικά απαραίτητο μόνο για πολύ μεγαλύτερα έργα, όπως μεγάλοι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου και τεράστια φόρουμ. Τέτοια έργα απαιτούν μια υψηλής απόδοσης λύση φιλοξενίας ιστοσελίδων και η ειδική φιλοξενία διακομιστών ταιριάζει απόλυτα σε αυτά τα σενάρια. Ωστόσο, αν δεν αναμένετε ότι ο ιστότοπός σας προσελκύει εκατοντάδες ή και χιλιάδες χρήστες την ημέρα, η αυξημένη ισχύς που διατίθεται σε εσάς από την αποκλειστική φιλοξενία διακομιστών δεν είναι απαραίτητη.

Φιλοξενία Cloud

Το cloud hosting είναι ένα αγαπημένο όταν πρόκειται για επιλογές φιλοξενίας ιστοσελίδων λόγω της ευελιξίας και της αξιοπιστίας του. Το Cloud hosting, για ένα πράγμα, βασίζεται σε πολλά μηχανήματα αντί για ένα μόνο, όπως η κοινή φιλοξενία, η αποκλειστική φιλοξενία και η φιλοξενία VPS. Με τη χρήση περισσότερων του ενός μηχανημάτων, αυτό σημαίνει ότι εάν κάποιος πέσει κάτω, υπάρχουν ακόμη άλλοι για να πάρουν το slack και να διασφαλίσουν ότι ο ιστότοπος συνεχίζει να λειτουργεί όπως υποτίθεται και ότι τα δεδομένα αποθηκεύονται με ασφάλεια.

Φιλοξενία μεταπωλητών

Η φιλοξενία μεταπωλητών είναι ένας κοινός τύπος φιλοξενίας ιστοσελίδων για τον οποίο οι προγραμματιστές web αγοράζουν χύμα για να πουλήσουν με τη σειρά τους στους πελάτες τους για τους οποίους σχεδιάζουν ιστότοπους. Αυτό είναι πολύ πιο εύκολο για τον προγραμματιστή ιστού από το να έχει ο πελάτης του να επιλέξει έναν τύπο φιλοξενίας ιστού και τον ίδιο τον πάροχο, καθώς δίνει στον προγραμματιστή πολύ περισσότερη ελευθερία να μπορεί να εργάζεται στον ιστότοπο και να διασφαλίζει ότι λειτουργεί σωστά για να προστατεύσει την ιδανική εμπειρία χρήστη. Επιπλέον, είναι πολύ καλύτερη μέθοδος για τους προγραμματιστές ιστού να έχουν αυξημένο έλεγχο των ιστότοπων που εμφανίζονται στα χαρτοφυλάκια τους. Εάν έχετε έναν σχεδιαστή ιστού που διαχειρίζεται τον ιστότοπό σας, μπορεί να έχει ένα πακέτο φιλοξενίας μεταπωλητών για να σας προσφέρει που θα διευκολύνει τη διαδικασία, καθώς ο προγραμματιστής ιστού σας θα γνωρίζει με ακρίβεια τους πόρους που θα χρειαστεί να λειτουργεί ο ιστότοπός σας..

Διαχείριση φιλοξενίας WordPress

Αρκετά αυτονόητο, φιλοξενεί, αλλά επικεντρώνεται στο WordPress, με πλήρως βελτιστοποιημένους διακομιστές WP & υποστήριξη. Πηγαίνουμε σε περισσότερες λεπτομέρειες στη σελίδα φιλοξενίας Managed WP.

Φιλοξενία Ιστού της Σιγκαπούρης: Χαρακτηριστικά για έρευνα.

Αφού αποφασίσετε για τον σωστό τύπο φιλοξενίας ιστοσελίδων που είναι κατάλληλος για εσάς, βρίσκεστε στα μισά του δρόμου για να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας ζωντανά στον Ιστό. Το επόμενο βήμα για την εκκίνηση του ιστότοπού σας είναι να αποφασίσετε για τον σωστό πάροχο φιλοξενίας της Σιγκαπούρης που θα δώσει στον ιστότοπό σας τις καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας. Όσον αφορά την επιλογή του παρόχου φιλοξενίας ιστοσελίδων που μπορείτε να εμπιστευτείτε με τον ιστότοπό σας, εδώ είναι μερικές ιδιότητες που πρέπει να εξετάσετε (αυτά είναι τα ίδια προκριματικά που χρησιμοποιούμε για τις άλλες κορυφαίες λίστες φιλοξενίας μας, όπως φιλοξενία Αυστραλίας, φιλοξενία στο Ηνωμένο Βασίλειο, φιλοξενία Ιρλανδίας, φιλοξενία Καναδά , η καλύτερη φιλοξενία στην Ινδία, η καλύτερη φιλοξενία ιστότοπων (παγκοσμίως), η ιστοσελίδα φιλοξενίας en el Γαλλία, η καλύτερη φιλοξενία ιστότοπων για τη Μαλαισία & Φιλοξενία NZ):

Τοποθεσία διακομιστή

Η τοποθεσία του διακομιστή θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στους χρόνους φόρτωσης που βιώνουν οι επισκέπτες του ιστότοπού σας.

χάρτης τοποθεσίας διακομιστή

Για αυτόν τον λόγο, η τοποθεσία των διακομιστών που προσφέρει ο πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων θα είναι σημαντικό πράγμα που πρέπει να εξετάσετε – ελέγξτε επίσης πόσο ισχυροί είναι αυτοί οι διακομιστές, καθώς είναι καλύτερο να έχετε έναν ισχυρό διακομιστή λίγο πιο μακριά από έναν κοντινό Δεν είναι κατάλληλο για τις ανάγκες σας (τόσο το SiteGround όσο και το A2 Hosting διαθέτουν διακομιστές στη Σιγκαπούρη, αλλά για να δείτε πώς διαφέρουν στην απόδοση, ελέγξτε τη σύγκριση A2 Hosting έναντι SiteGround).

Αποθήκευση

Αυτό είναι ένα πρόβλημα που πιθανότατα δεν θα αντιμετωπίσετε με έναν μικρότερο ιστότοπο, αλλά εάν αναπτύσσετε ένα μέσο έως ένα μεγάλο ιστότοπο, σίγουρα θα θελήσετε να δείτε πόσος αποθηκευτικός χώρος θα έχετε με το πακέτο που κοιτάτε με οποιονδήποτε ιστό φιλοξενώντας πάροχο Σιγκαπούρης Το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε είναι να εγγραφείτε σε μια υπηρεσία και να διαπιστώσετε ότι δεν σας παρέχει τους πόρους που χρειάζεστε για να επιτύχει ο ιστότοπός σας.

Ώρα

Δεν έχει νόημα να υπάρχει ζωντανός ιστότοπος στον ιστό, εάν δεν είναι ποτέ διαθέσιμος για να βιώσουν οι χρήστες σας. Ο πάροχος φιλοξενίας ιστού με τον οποίο εγγραφείτε θα πρέπει να προσφέρει το μέγιστο δυνατό χρόνο λειτουργίας, ώστε ο ιστότοπός σας να είναι προσβάσιμος όλες τις ώρες της ημέρας. Ξεκινήσαμε να παρακολουθούμε τόσο το συνολικό χρόνο λειτουργίας όσο και τους χρόνους απόκρισης για τις μεγαλύτερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων στη σελίδα κατάστασης φιλοξενίας. Διαβάστε μερικές μαρτυρίες πελατών για να πάρετε μια ιδέα για το ποια ήταν η εμπειρία τους με το χρόνο λειτουργίας με αυτόν τον πάροχο.

Ασφάλεια

Η εφαρμογή αξιοπρεπών μέτρων ασφαλείας θα σας εξοικονομήσει πολλά προβλήματα στο δρόμο. Από προεπιλογή, θα πρέπει να ελέγξετε αν ο οικοδεσπότης Ιστού προσφέρει δωρεάν πιστοποιητικά SSL (https), καθώς είναι πολύ απαραίτητο αυτές τις μέρες, ακόμη και για ιστότοπους που δεν διαθέτουν κανέναν τύπο επεξεργασίας πιστωτικών καρτών επιτόπου. Η Google θέλει επίσης να δει ιστότοπους που έχουν εγκατεστημένο πιστοποιητικό SSL και θα τους κατατάξει υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Πιστοποιητικά SSL

Ορισμένοι οικοδεσπότες ιστού χρεώνουν πιστοποιητικά SSL και είναι λογικό για τα πιο περίπλοκα (υπάρχουν 3 τύποι: Εκτεταμένη επικύρωση (EV), Επικύρωση οργανισμού (OV) και πιστοποιητικά SSL επικύρωσης τομέα (DV)), αλλά τα βασικά πρέπει σίγουρα να είναι δωρεάν. Και αν δεν είναι, μπορείτε να λάβετε δωρεάν στο letsencrypt.org.

Υποστήριξη

Η φιλοξενία ενός ιστότοπου δεν είναι εύκολη και μπορεί γρήγορα να γίνει περίπλοκη αν δεν ξέρετε τι κάνετε. Ακόμη και ορισμένοι έμπειροι χρήστες μπορεί να συγχέονται από καιρό σε καιρό με ορισμένες πτυχές του συστήματος. Γι ‘αυτό είναι καλό να διασφαλίσετε ότι ο πάροχος που φιλοξενεί τον ιστότοπό σας προσφέρει επαρκή υποστήριξη. στο ελάχιστο, θα πρέπει να έχουν διαθέσιμη ζωντανή συνομιλία και τηλεφωνική υποστήριξη.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Δεν θέλετε να χάσετε καμία από τις πολύτιμες πληροφορίες σας σε περίπτωση τραγωδίας. Βεβαιωθείτε ότι συνεργάζεστε με έναν πάροχο που δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας τακτικά στον ιστότοπό σας, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απώλεια οποιουδήποτε σημαντικού. Είναι επίσης έξυπνο να αναζητήσετε τις μεθόδους ανάκτησής τους εάν χάσετε τις πληροφορίες στον ιστότοπό σας. Η καθημερινή εφεδρική υπηρεσία είναι ιδανική, αλλά ακόμη και εβδομαδιαία πρέπει να είναι εντάξει.

εύρος ζώνης

Το εύρος ζώνης είναι μια ουσιαστική πτυχή της απόδοσης του ιστότοπού σας και εάν δεν έχετε πρόσβαση στο εύρος ζώνης που χρειάζεστε για να λειτουργεί ο ιστότοπός σας ομαλά, η εμπειρία χρήστη στον ιστότοπό σας θα υποφέρει. Ρίξτε μια ματιά στο εύρος ζώνης που θα σας χορηγηθεί με οποιονδήποτε πάροχο πριν εγγραφείτε μαζί του για να αποφύγετε τυχόν αρνητικές εμπειρίες.

Αριθμός επιτρεπόμενων τομέων / ιστότοπων

Είναι πάντα καλό να βρείτε έναν πάροχο στη Σιγκαπούρη που θα σας επιτρέπει να φιλοξενείτε πολλούς τομείς στον χώρο διακομιστή που αγοράζετε από αυτούς. Ποτέ δεν γνωρίζετε πόσους ιστότοπους θα καταλήξετε να φιλοξενείτε, οπότε κοιτάξτε πόσους τομείς θα επιτρέψει ο πάροχος που εξετάζετε πριν εγγραφείτε σε αυτούς.

συμπέρασμα

Και αυτό είναι, μπορεί να φαίνεται συντριπτικό να καλύψετε όλα τα σημεία και την έρευνα μόνοι σας, αλλά απλώς κάντε το ένα βήμα τη φορά. Ίσως ακόμη και να δημιουργήσετε ένα υπολογιστικό φύλλο και να καταγράψετε όλες τις προδιαγραφές για τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων στη Σιγκαπούρη, οπότε έχετε μια εύκολη επισκόπηση.

Ή

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author