TSOHost Review: Μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα μετά από 12 μήνες παρακολούθησης.

Αναθεώρηση TsoHostΑρχική σελίδα TsoHost

Το Tsohost ιδρύθηκε το 2003 από το Paragon Internet Group.

Σήμερα φιλοξενούν πάνω από 500.000 ιστότοπους από τη βάση τους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σε αντίθεση με ορισμένες εταιρείες που έχουν φτάσει στην ίδια κλίμακα και έχουν εξαντληθεί, το Tsohost καθοδηγείται σε μεγάλο βαθμό από την ίδια ιδρυτική ομάδα που τη χρησιμοποίησε από την ίδρυσή της για σχεδόν 14 χρόνια.

Το Tsohost μπορεί να μην είναι ένας από τους μεγαλύτερους ή γνωστούς παρόχους φιλοξενίας εκεί έξω. Αλλά αυτή η σταθερή ανάπτυξη και η σταθερή ηγεσία δείχνουν μια εταιρεία που ξέρει τι κάνει.

Αυτή η κριτική που διαβάζετε εδώ και σχεδόν ένα χρόνο.

Τον Νοέμβριο του 2018, εγγραφήκαμε στο πρόγραμμα φιλοξενίας cloud και παρακολουθούμε στενά τα στατιστικά στοιχεία απόδοσης, όπως το χρόνο λειτουργίας και τις ταχύτητες φόρτωσης σελίδας από τότε.

Στόχος μας είναι να καταρτίσουμε μια δίκαιη, αμερόληπτη κριτική και να αφήσουμε τα δεδομένα του Tsohost να μιλήσουν από μόνα τους με βάση την απόδοση του ιστότοπου ζωντανών δοκιμών μας.

Ας δούμε πώς έχει κάνει το Tsohost τους τελευταίους μήνες.

Πλεονεκτήματα της χρήσης TsoHost Hosting

Η Tsohost (η εταιρεία) έχει αναπτυχθεί σταθερά και διατηρεί ανέπαφη την ιδρυτική της ομάδα. Αυτό δείχνει έναν καλά οργανωμένο οργανισμό που (θα έπρεπε) να προσφέρει τις πιο σημαντικές πτυχές όπως ο χρόνος λειτουργίας και η ταχύτητα.

1. Ωραία χαρακτηριστικά προγράμματος «Μπόνους»

Σύγκριση προγράμματος τιμών TsoHostΣύγκριση προγράμματος τιμών TsoHost

Όπως πολλοί από τους κορυφαίους κεντρικούς υπολογιστές του ιστού, το Tsohost διαθέτει μια απλή εγκατάσταση με ένα κλικ των αγαπημένων σας εφαρμογών, όπως το WordPress, το Drupal και το ZenCart. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο ιστότοπο μέσα σε λίγα λεπτά και πιθανώς να πουλήσετε μέχρι το τέλος της ημέρας.

Κάθε κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας συνοδεύεται επίσης από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. (Και σε αντίθεση με πολλούς άλλους οικοδεσπότες, αυτή η εγγύηση επιστροφής χρημάτων είναι πραγματικά καλή συμφωνία, χωρίς κρυφές χρεώσεις ή άλλα κόλπα για να ανησυχείτε.)

Τα σχέδιά τους – ακόμη και τα πιο φθηνά και βασικά – έρχονται με πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά που δεν είναι πολύ κοινά με άλλους κεντρικούς υπολογιστές. Για παράδειγμα, όλα τα σχέδιά τους προσφέρουν δωρεάν μετεγκατάσταση ονόματος domain και ιστότοπου.

2. Διαφανής τιμολόγηση

Πολλοί πάροχοι φιλοξενίας έχουν έναν μεγάλο αριθμό πωλήσεων κατά το τελευταίο check-out. Όταν επιλέγετε τα επιλεγμένα σχέδιά τους, συχνά συνοδεύεται από δέσμευση 2 ή 3 ετών με υψηλότερες τιμές ανανέωσης.

Μας άρεσαν τα σχέδια τιμολόγησης της Tsohost καθώς θα βρείτε ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ που εμφανίζονται στα σχέδια τιμών τους και σας δείχνουν επίσης τις διαφορετικές τιμές δέσμευσης τιμών.

Οι τιμές των εκπομπών είναι για 12 μήνες (περίπου 4 $ / μήνα για το πρόγραμμα εκκίνησης) και για μια μηνιαία πληρωμή θα εξετάζατε μια αύξηση της τιμής κατά 1 $ – περίπου 5 $ / μήνα.

3. Γρήγορη, ανταποκρινόμενη υποστήριξη

Το Tsohost προσφέρει εξυπηρέτηση πελατών σε όλα τα μεγάλα κανάλια. Όπως πολλές εταιρείες σήμερα, απολαμβάνουν μικτές κριτικές.

Αυτό που εκτιμούμε όμως είναι οι γρήγοροι χρόνοι απόκρισης και οι διαφανείς επικοινωνίες σε μεγάλα κοινωνικά δίκτυα όπως το Twitter.

Υποστήριξη κοινωνικών μέσων TsoHostΥποστήριξη TsoHost Twitter

Εντυπωσιάσαμε επίσης από τις επιλογές ζωντανής συνομιλίας τους. Συνδέθηκαν αμέσως, ανταποκρίθηκαν και επαγγελματικά, καθώς έδειξαν ειλικρινές ενδιαφέρον για τις ανάγκες μας. Συνδεθήκαμε επίσης ένα Σάββατο, το οποίο ήταν ένα ευχάριστο πλεονέκτημα που προσφέρει το Tsohost.

Η Tsohost επέκτεινε επίσης πρόσφατα τις ώρες τηλεφωνικής υποστήριξής τους μερικούς μήνες πίσω, από τις 7 π.μ. έως τα μεσάνυχτα GMT. Αυτό είναι καλό και κακό, όπως θα δούμε σε ένα δευτερόλεπτο…

Μειονεκτήματα της χρήσης TsoHost Hosting

Συνολικά, το Tsohost έχει πολλά πράγματα να του αρέσει.

Ο χρόνος λειτουργίας και η ταχύτητα τους είναι και οι δύο σταθερές. Τα σχέδιά τους, ακόμη και τα φθηνότερα, έρχονται με μερικά ωραία χαρακτηριστικά, όπως καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και εγκαταστάσεις με ένα κλικ.

Και η υποστήριξη πελατών τους, ενώ δεν είναι τέλεια, τουλάχιστον ανταποκρίνεται γρήγορα για να προσπαθήσει να αντιμετωπίσει τυχόν εκκρεμή ζητήματα.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα στην υπηρεσία τους που πρέπει να γνωρίζετε.

1. 99,45% Uptime – χειρότερο από το μέσο όρο της βιομηχανίας

Το Uptime είναι αναμφισβήτητα τα πιο σημαντικά κριτήρια για τα οποία είναι υπεύθυνη μια εταιρεία φιλοξενίας.

Ο λόγος είναι ότι ακόμη και το παραμικρό χρόνο διακοπής – όπως το 99% – μπορεί να προσθέσει έως ότου ο ιστότοπός σας είναι εκτός σύνδεσης για σχεδόν μια ολόκληρη μέρα κάθε μήνα.

Η Tsohost δημοσίευσε αδύναμους αριθμούς χρόνου λειτουργίας εντός της περιόδου που τους παρακολουθήσαμε.

Τελευταίοι 12 μήνες παρακολούθησης: χρόνος λειτουργίας

 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιανουαρίου 2020: 99,85%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Δεκεμβρίου 2019: 99,83%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Νοεμβρίου 2019: 99,63%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Οκτωβρίου 2019: 99,69%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Σεπτεμβρίου 2019: 98,33%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Αυγούστου 2019: 99,61%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουλίου 2019: 99,45%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουνίου 2019: 99,94%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαΐου 2019: 99,91%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Απριλίου 2019: 99,60%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαρτίου 2019: 98,28%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Φεβρουαρίου 2019: 99,28%

TsoHost τα τελευταία 12 μήνες στατιστικώνΜέσος χρόνος λειτουργίας TsoHost | Δείτε στατιστικά

Ο μέσος χρόνος λειτουργίας τους είναι κάτω από τον μέσο όρο της βιομηχανίας.

Υπάρχουν απλώς πάρα πολλές διακοπές λειτουργίας και πολλή διακοπή λειτουργίας σημαίνει απώλεια επισκεψιμότητας και δυνητικά πολύ χαμένο εισόδημα.

Θα ήσασταν πολύ καλύτεροι με κάποιους άλλους παρόχους (συμπεριλαμβανομένης της επιλογής μας # 1, του προγράμματος HostGator Managed WordPress).

2. Χρόνοι φόρτωσης σελίδας πιο αργοί από τον ανταγωνισμό

Το δεύτερο σημαντικό κριτήριο λήψης αποφάσεων που πρέπει να χρησιμοποιήσετε κατά την αξιολόγηση μιας νέας εταιρείας φιλοξενίας είναι η ταχύτητα.

Ο λόγος? Τα τρία τέταρτα της επισκεψιμότητας του ιστότοπού σας θα φύγουν εάν η φόρτωση των σελίδων διαρκεί περισσότερο από πέντε δευτερόλεπτα.

Τελευταίοι 12 μήνες παρακολούθησης: LOAD TIME

Λεπτομερή στατιστικά στοιχεία του τελευταίου 12 μηνών TsoHostΜέση ταχύτητα TsoHost | Δείτε στατιστικά

Ανησυχούμε πολύ για τους πρώτους μήνες όταν ξεκινήσαμε να τους παρακολουθούμε. Με χρόνο φόρτωσης 2 δευτερολέπτων, αυτό σημαίνει ότι σχεδόν το ήμισυ της επισκεψιμότητας θα εγκαταλείψει τον ιστότοπο και θα επισκεφτεί κάποιον άλλο, ο οποίος έχει πολύ καλύτερο χρόνο φόρτωσης, τουλάχιστον κάτω από 1 δευτερόλεπτο.

Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες, έχουν δείξει βελτιωμένους χρόνους φόρτωσης, οπότε υπάρχει ελπίδα ότι θα συνεχίσουν να βελτιώνουν την ταχύτητά τους.

Προς το παρόν, δεν είναι αρκετά καλοί με τον μέσο όρο τους 813 ms για να πάρουν τους αντίχειρες από εμάς.

3. Διακομιστές με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο

Δεν είναι απαραίτητα κακό. Ωστόσο, εάν ο ιστότοπός σας προορίζεται κυρίως για την αγορά των ΗΠΑ και την πελατειακή βάση, θα πρέπει να είστε καλύτερα με τους διακομιστές σας που βρίσκονται στις ΗΠΑ και όχι στο εξωτερικό.

Οι διακομιστές στο εξωτερικό επιβραδύνουν συχνά τον ιστότοπό σας καθώς η μεταφορά δεδομένων διαρκεί περισσότερο.

4. Αυστηροί όροι πληρωμής

Οι μακροχρόνιοι και τρομερά βαρετοί Όροι Παροχής Υπηρεσιών είναι συνήθως όπου θάβονται όλα τα πτώματα.

Και οι όροι του Tsohost δεν αποτελούν εξαίρεση.

Πρώτον, είναι οι αυστηροί όροι τους σχετικά με το πώς και πότε πληρώνονται οι ανανεώσεις.

Εδώ είναι το πρόβλημα: πόσο συχνά λαμβάνετε μια νέα πιστωτική ή χρεωστική κάρτα καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, μόνο για να εξακολουθεί να συνδέεται ο παλιός με πολλούς διαδικτυακούς λογαριασμούς (όπως παρόχους φιλοξενίας)?

Εάν δεν ληφθούν υπόψη καθυστερημένα τιμολόγια εντός λίγων ημερών, το Tsohost θα αναστείλει αυτόματα τον λογαριασμό σας (που σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα πέσει εκτός λειτουργίας). Επομένως, προσέξτε αυτά τα μηνύματα υπενθύμισης!

Όταν άλλα προϊόντα που αγοράστηκαν μέσω αυτών, όπως ένα όνομα τομέα, λήγουν (και πάλι, δυστυχώς, συνηθισμένο όταν προσπαθούν να εκτελέσουν μια κάρτα με έναν παλιό αριθμό και η πληρωμή δεν ολοκληρώνεται – ακόμα κι αν υποθέσετε ότι το κάνει), αυτό το προϊόν θα λήξει αμέσως την επόμενη μέρα.

Αφού πραγματοποιήσετε τη σωστή πληρωμή, θα πρέπει να τους ενημερώσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να συνδεθείτε ξανά ο τομέας ή ο ιστότοπός σας εντός των επόμενων 24 ωρών. Έτσι, θα μπορούσατε να ψάχνετε ακούσια σε μια μακρά περίοδο διακοπής, εάν συμβεί κάτι συνηθισμένο, όπως τα στοιχεία της κάρτας σας, αλλά και η πληρωμή δεν ολοκληρωθεί.

Ένα άλλο πιθανό μειονέκτημα είναι ότι όλες οι πληρωμές που λαμβάνονται πρέπει να είναι σε λίρες Αγγλίας. Αυτό σημαίνει ότι είστε έτοιμοι για τυχόν χρεώσεις συναλλαγματικής ισοτιμίας.

Τέλος, διατηρούν το δικαίωμα να αλλάξουν ή να προσαρμόσουν τις τιμές ανά πάσα στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι παρόλο που η επόμενη περίοδος ανανέωσης δεν θα σας κοστίσει τώρα… δεν σημαίνει ότι θα συμβεί στο εγγύς μέλλον.

5. Περιορισμένη τηλεφωνική υποστήριξη

Μια μικρή τελική κριτική.

Ναι, είναι υπέροχο το ότι η τηλεφωνική υποστήριξη Tsohost έχει επεκταθεί στις 7 π.μ. έως τα μεσάνυχτα GMT.

Ωστόσο, εάν βρίσκεστε στις Η.Π.Α. (ή οπουδήποτε αλλού εκτός από το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Δυτική Ευρώπη), ενδέχεται να δημοσιεύονται ορισμένα προβλήματα.

Για παράδειγμα, τι γίνεται αν κάθεστε στην Καλιφόρνια στις 5:30 μ.μ. και ο ιστότοπός σας έχει προβλήματα; Πολύ κακό, καθώς τα μεσάνυχτα GMT είναι 5 μ.μ. PST, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να επικοινωνήσετε με κανέναν στο τηλέφωνο για άλλες έξι ή επτά ώρες.

Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι είστε σε επαφή με τις συναλλαγματικές ισοτιμίες, μπορεί να είναι κάπως δύσκολο να διαπραγματευτείτε έξω εάν ζείτε εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τιμολόγηση TsoHost, Σχέδια Φιλοξενίας & Γρήγορα γεγονότα

Το TsoHost προσφέρει τέσσερα διαφορετικά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας. Όλες οι τιμές που εμφανίζονται είναι με δέσμευση 12mo. Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Δείτε τι περιλαμβάνεται σε καθένα:

 • Οικονομία: Αυτό το πρόγραμμα διαρκεί 3,99 £ ανά μήνα και σας δίνει 100 GB αποθηκευτικού χώρου, με ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ εύρος ζώνης και 100 x 200MB γραμματοκιβώτια, Ας υποστηρίξουμε την υποστήριξη SSL + Δωρεάν Όνομα τομέα.
 • Λουξ: Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει £ 5,99 κάθε μήνα, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ εύρος ζώνης, Γραμματοκιβώτια 500 x 1 GB, Ας υποστηρίξουμε την υποστήριξη SSL, Δωρεάν τυπικό SSL + Δωρεάν Όνομα τομέα
 • Τελικός: Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 8,99 £ μηνιαίως, παρέχοντας απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ εύρος ζώνης, Απεριόριστα γραμματοκιβώτια x 10 GB, Ας υποστηρίξουμε την υποστήριξη SSL, Δωρεάν τυπικό SSL, 2 Μετεγκαταστάσεις ηλεκτρονικού εμπορίου + Δωρεάν Όνομα τομέα.
 • Το πολύ: Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει £ 14,99 μηνιαίως, παρέχοντας απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ εύρος ζώνης, Ας υποστηρίξουμε την Υποστήριξη SSL + Δωρεάν Όνομα τομέα, 3 Μετεγκαταστάσεις ηλεκτρονικού εμπορίου.

Πρόγραμμα τιμολόγησης TsoHostΤιμές και σχέδια TsoHost

 • Ευκολία εγγραφής: Η διαδικασία εγγραφής είναι σχετικά γρήγορη και ανώδυνη
 • μέθοδοι πληρωμής: Μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα ή PayPal.
 • Κρυφές χρεώσεις και ρήτρες: Δεν υπάρχουν ονόματα τομέα σε ορισμένα σχέδια. Προσέξτε τις ανανεώσεις.
 • Πώληση: Υπάρχουν μερικές αναβαθμίσεις στην πορεία.
 • Ενεργοποίηση Λογαριασμού: Συνήθως, ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί έως και μία ημέρα σε ορισμένες περιπτώσεις.
 • Πίνακας ελέγχου και εμπειρία πίνακα ελέγχου: cPanel.
 • Εγκατάσταση εφαρμογών και CMS (WordPress, Joomla κ.λπ.): Εξαιρετικά εύκολη διαδικασία εγκατάστασης με ένα κλικ από τις πιο δημοφιλείς διαθέσιμες εφαρμογές.

Προτείνουμε το Tsohost?

Δυστυχώς όχι.

Μας αρέσουν τα σχετικά φθηνά σχέδιά τους που προσφέρουν εξαιρετικές δυνατότητες. Εκτιμούμε επίσης ότι η τιμολόγηση τους, αν και συνοδεύεται από αυστηρούς όρους, είναι διαφανής και ειλικρινής στον ιστότοπό τους. Ωστόσο, οι τιμές εμφανίζονται χωρίς ΦΠΑ, ο οποίος καθορίζεται από τη χώρα σας για λεπτομέρειες χρέωσης.

Δεν είμαστε εντυπωσιασμένοι από το χρόνο λειτουργίας και τις πολύ μέσες ταχύτητες.

Είμαστε ευχαριστημένοι με την υποστήριξή τους. Ωστόσο, όταν άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά είναι τόσο άσχημα, θα πρέπει πραγματικά να εγγραφείτε με κάποιον άλλο.

Θα ήταν καλύτερα με μερικούς από τους κορυφαίους παρόχους φιλοξενίας μας.

Έχετε εμπειρία με TsoHost? Εάν ναι, θα θέλαμε να ακούσουμε μια διαφανή και ειλικρινή κριτική παρακάτω – θετική ή αρνητική!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author