Ανασκόπηση Pressidium

Λογότυπο Pressidium

Συνολική βαθμολογία

Φθηνότερο πακέτο
21 $ / μήνα

Pressidium: Μια γρήγορη περίληψη για άτομα χωρίς χρόνο (σχεδόν όλοι μας)

Με λίγα λόγια, Αγαπάμε το Pressidium. Στην πραγματικότητα, αυτός ο ιστότοπος φιλοξενείται στο Pressidium! Προσφέρουν εξαιρετικά αξιόπιστη και ασφαλή φιλοξενία WordPress, διαθέτουν αστραπιαία κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο (+ ένα ενσωματωμένο CDN στα υψηλότερα σχέδια για μέγιστες ταχύτητες) ΚΑΙ είναι φθηνότερα από το WP Engine.

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των καλύτερων δυνατοτήτων τους:

Προσιτό πρόγραμμα εκκίνησης: Σε σύγκριση με άλλους διαχειριζόμενους κεντρικούς υπολογιστές WP με παρόμοιες προηγμένες λειτουργίες, είναι οι φθηνότεροι.

Μεγάλη υποστήριξη: Είναι εδώ για σας 24/7/365, ειδική υποστήριξη WordPress!

Παγκόσμια εμβέλεια: Έχουν κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο και έχουν ένα απίστευτα γρήγορο ενσωματωμένο CDN που καθιστά την παγκόσμια σούπερ εύκολη.

Ασφάλεια: Διαχειριζόμενες αυτόματες ενημερώσεις, παρακολούθηση κακόβουλου λογισμικού και αυτόματη κατάργηση, δωρεάν κατάργηση κακόβουλου λογισμικού, φιλτράρισμα bad-bots, δωρεάν πιστοποιητικά SSL και άλλα… είναι μια πολύ εντυπωσιακή ρύθμιση!

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών: Σε περίπτωση… πόσο ωραίο είναι αυτό ��

Ειλικρινά, δεν είναι μυαλό στο βιβλίο μας. Το φθηνότερο πακέτο τους (το πρόγραμμα Micro) ξεκινά στις μόνο 21 $ / μήνα (Η μηχανή WP ξεκινά από $ 35 btw).

Έρευνα Pressidium

Ανασκόπηση φιλοξενίας Pressidium

Εισαγωγή στο Pressidium

Το Pressidium ιδρύθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2013 από τους Andrew Georges, John Andriopoulos, Filip Slavik και Giannis Zachariadis. Έχουν τέσσερις κύριες περιοχές κέντρων δεδομένων στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ωκεανία και την Ασία-Ειρηνικό. Επιπλέον, έχουν 22 στρατηγικές τοποθεσίες αιχμής σε όλο τον κόσμο.

Ειδικεύονται στις υπηρεσίες Managed WordPress Hosting για Enterprise Architecture. Η εταιρεία υπερηφανεύεται για την εξυπηρέτηση μιας μεγάλης πελατειακής βάσης, συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών Fortune 500. Μερικοί από τους πελάτες τους περιλαμβάνουν τα Fujitsu, Transifex, Modern Retail, 6 Yards και Cornell University.

Ο Kevin Ohashi, ο ιδρυτής του Review Signal, έχει απονείμει στο Pressidium το βραβείο απόδοσης φιλοξενίας WordPress κορυφαίας κατηγορίας. Αυτό ήταν το 2015 και το 2016.

Τιμολόγηση

Το Pressidium προσφέρει 4 τύπους προγραμμάτων Managed WordPress Hosting. Αυτά ονομάζονται Personal, Professional, Business και Business Plus:

Το δεύτερο φθηνότερο πακέτο ονομάζεται Προσωπικό και κοστίζει 42,00 USD ανά μήνα εάν χρεώνεται ετησίως (το φθηνότερο είναι το πρόγραμμα Micro, αλλά θα επικεντρωθούμε στο Προσωπικό πρόγραμμα καθώς περιλαμβάνει τη ρύθμιση του CDN). Εάν θέλετε να πληρώσετε με βάση το μήνα σε μήνα, θα σας κοστίσει 49,90 USD ανά μήνα.

Το εν λόγω πακέτο σας επιτρέπει έως 3 εγκαταστάσεις WordPress. Εάν θέλετε μια επιπλέον εγκατάσταση WordPress, θα πρέπει να πληρώσετε 14,90 USD ανά μήνα για αυτό. Η υποστήριξη πολλαπλών ιστότοπων δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο.

Το εύρος ζώνης είναι απεριόριστο. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρεώνεστε επιπλέον για περισσότερο από το συνηθισμένο ποσό επισκεψιμότητας. Ωστόσο, σύμφωνα με το Pressidium, το προσωπικό πακέτο έχει σχεδιαστεί για 30.000 μοναδικές επισκέψεις ανά μήνα. Έτσι, οι πόροι του διακομιστή περιορίζονται σε περίπου 30.000 μηνιαίες μοναδικές επισκέψεις.

Μια συχνά απαντημένη ερώτηση χρεώνεται για επιπλέον επισκέψεις. Το Pressidium απαντά, «Είτε ο ιστότοπός σας αντιμετωπίζει μια ξαφνική αύξηση σε πραγματικές περιόδους χρήστη είτε υφίσταται επιθέσεις, φροντίζουμε να λειτουργεί καλά. Δεν χρεώνουμε αυτόματα την υπερβολική ηλικία καθώς απορροφούμε αυτά τα κόστη για εσάς, αλλά εάν συνεχίσετε να υπερβαίνετε τα όρια του σχεδίου σας, θα σας προτείνουμε μια αναβάθμιση. “

Σας δίνεται ένα δωρεάν πιστοποιητικό Let’s Encrypt. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προστατεύσετε τις ευαίσθητες πληροφορίες που διαχειρίζεται ο ιστότοπός σας. Αυτό βοηθά επίσης στην αύξηση της κατάταξης των μηχανών αναζήτησης. FYI, η Google ευνοεί ασφαλείς ιστότοπους (HTTPS) έναντι μη ασφαλών (HTTP).

Εάν ο ιστότοπός σας φιλοξενείται σε άλλη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων, σας παρέχεται δωρεάν μετεγκατάσταση του ιστότοπού σας. Μόλις εγγραφείτε, μπορείτε να προγραμματίσετε αμέσως μια μετεγκατάσταση. Πρέπει απλώς να ανοίξετε ένα εισιτήριο υποστήριξης. Η ομάδα του Pressidium θα κάνει τα πάντα μετά.

Η ασφάλεια του λογαριασμού φιλοξενίας λαμβάνεται σοβαρά υπόψη από το Pressidium. Λαμβάνετε διαχειριζόμενες αυτόματες ενημερώσεις, παρακολούθηση κακόβουλου λογισμικού και κατάργηση κακόβουλου λογισμικού. Έχετε ένα πλήρως κλειδωμένο περιβάλλον και απολαμβάνετε το φιλτράρισμα κακών bots.

Τα αντίγραφα ασφαλείας γίνονται καθημερινά και αυτόματα. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τα δικά σας αντίγραφα ασφαλείας. Αυτό σας βοηθά σε περιπτώσεις όπου ο ιστότοπός σας αντιμετωπίζει σοβαρά περίπλοκα ζητήματα. Εάν αυτά τα ζητήματα δεν μπορούν να επιλυθούν, μπορείτε απλά να επαναφέρετε το αντίγραφο ασφαλείας (ένα σημείο που ο ιστότοπός σας ήταν ακόμα λειτουργικός).

Όσον αφορά την ταχύτητα, το Pressidium έχει πολλά να προσφέρει:

  • CDN – Αυτό σας επιτρέπει να αποθηκεύετε δεδομένα ιστότοπου ως προσωρινή μνήμη σε πολλές γεωγραφικές τοποθεσίες. Έτσι, ακόμη και οι επισκέπτες ιστότοπων που βρίσκονται μακριά από το κέντρο δεδομένων σας θα βιώσουν ταχύτητες φόρτωσης σελίδων. Απλώς εξυπηρετούνται με τα αποθηκευμένα δεδομένα αποθηκευμένα σε μια τοποθεσία κοντά τους.
  • PHP 7 – Πρόκειται για μια αναβάθμιση σε PHP 5.6, καθιστώντας την πιο γρήγορη από την εν λόγω έκδοση. Οι εφαρμογές εκτελούνται επίσης πιο γρήγορα με PHP 7 σε σύγκριση με PHP 5,6.
  • HA SSD Storage – Αυτό σημαίνει μονάδες στερεάς κατάστασης υψηλής διαθεσιμότητας. Αυτοί οι τύποι μονάδων αποθήκευσης είναι ταχύτεροι σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς μηχανικούς δίσκους. Έτσι, τα δεδομένα παραδίδονται γρηγορότερα με αποτέλεσμα γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης.
  • Dynamic Load Balancing – Αυτό αναφέρεται στην κατανομή του φόρτου εργασίας σε διάφορους υπολογιστικούς πόρους για να αποφευχθεί η υπερφόρτωση ενός μεμονωμένου πόρου, να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος απόκρισης και να βελτιστοποιηθεί η χρήση των πόρων. Με τη βέλτιστη δυναμική εξισορρόπηση φορτίου, οι ταχύτητες φόρτωσης της σελίδας σας γίνονται πιο γρήγορες καθώς οι πόροι δεν υπερφορτώνονται. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι οι φόρτοι εργασίας κατανέμονται σε πολλούς διακομιστές (ή πόρους).
  • Αυτόματη βελτιστοποίηση εικόνας – Η εικόνα βελτιστοποιείται αυτόματα μειώνοντας το μέγεθός της. Έτσι, η φόρτωση των εικόνων σας θα πάρει λιγότερους πόρους που, με τη σειρά τους, οδηγούν σε γρηγορότερες ταχύτητες φόρτωσης.

Ο πίνακας ελέγχου χρήστη έχει επίσης πολλές δυνατότητες. Μπορείτε να έχετε μη αυτόματα και αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας και μπορείτε να ελέγξετε τη χρήση και την ανάλυση κυκλοφορίας. Ο πίνακας ελέγχου εμφανίζει επίσης το ιστορικό τιμολογίων και χρεώσεων. Σας επιτρέπει να διαχειριστείτε μια ποικιλία προσθηκών όλα σε μία πλατφόρμα.

Τέλος, σας δίνεται εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών χωρίς κίνδυνο. Ωστόσο, δεν προσφέρεται σε ετήσια προγράμματα. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες τους, μπορείτε να λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων ανεξάρτητα από τον λόγο.

Επιλογές υποστήριξης

Σας δίνεται μια ποικιλία επιλογών υποστήριξης με το Pressidium. Παρακάτω είναι μερικά από αυτά:

  • Εισιτήριο & Υποστήριξη μέσω email
  • Τηλεφωνική υποστήριξη
  • Βάση γνώσεων
  • Κατάσταση Cloud
  • Ειδικός διαχειριστής λογαριασμού (Business / Business Plus Plans)

Η υποστήριξη εισιτηρίων και email είναι διαθέσιμη 24/7/365 και μπορείτε να λάβετε βοήθεια από ειδικούς μηχανικούς DevOps. Η Γνωσιακή Βάση περιέχει οδηγούς για τον τρόπο διαχείρισης των προϊόντων και των υπηρεσιών του Pressidium. Περιέχει επίσης οδηγούς για τον τρόπο αντιμετώπισης απλών προβλημάτων. Ένας αποκλειστικός διαχειριστής λογαριασμού είναι διαθέσιμος μόνο εάν επιλέγετε τα προγράμματα Business ή Business Plus.

Η Σελίδα κατάστασης Cloud περιέχει ενημερώσεις στην πλατφόρμα και τις υπηρεσίες του Pressidium. Οι ενημερώσεις κατάστασης περιλαμβάνουν τις εφαρμογές Firewalls, WebApp Firewalls, Load Balancers, Multilayer Caching, WordPress App Servers, Database Clusters, CDN, SFTP, Staging & Στιγμιότυπα, Cloud Backups, Portal και API.

Πλεονεκτήματα

Λειτουργίες βελτιστοποίησης πολλαπλών ταχυτήτων

Το Pressidium προσφέρει πολλές δυνατότητες για τη βελτιστοποίηση της ταχύτητας του ιστότοπού σας. Χρησιμοποιούν μονάδες στερεάς κατάστασης υψηλής διαθεσιμότητας (HA SSD) που είναι ταχύτερες από τις παραδοσιακές μηχανικές μονάδες. Εφαρμόζουν επίσης δυναμική εξισορρόπηση φορτίου για την αποφυγή υπερβολικών πόρων και την κατανομή φορτίου σε πολλούς πόρους που οδηγεί σε βέλτιστες ταχύτητες φόρτωσης.

Άλλες δυνατότητες βελτιστοποίησης ταχύτητας περιλαμβάνουν προσαρμοσμένη προσωρινή αποθήκευση πολλαπλών επιπέδων, δίκτυα παράδοσης περιεχομένου (CDN), υποστήριξη PHP 7, αυτόματη βελτιστοποίηση εικόνας και επιλογή τοποθεσιών κέντρου δεδομένων.

Εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας

Το Pressidium παρέχει ιστότοπους που αποδίδουν άριστα – αυτοί οι ιστότοποι σπάνια αντιμετωπίζουν διακοπές λειτουργίας. Οι ιστότοποι που τροφοδοτούνται από το Pressidium έχουν ρυθμό λειτουργίας υψηλότερο από αυτό του μέσου όρου. Τηρούν την υπόσχεσή τους για σούπερ εξυπηρέτηση στους πελάτες τους παρέχοντας ιστότοπους που έχουν καλή απόδοση.

Δωρεάν πιστοποιητικό SSL

Σας δίνονται δωρεάν πιστοποιητικά SSL. Αυτά χρησιμοποιούνται για να κάνουν τον ιστότοπό σας πιο ασφαλή προστατεύοντας έτσι τις ευαίσθητες πληροφορίες που περιέχονται στον ιστότοπό σας. Βοηθά στην αύξηση της κατάταξής σας και στις μηχανές αναζήτησης. Η Google λατρεύει τους ασφαλείς ιστότοπους έναντι των μη ασφαλών.

Διαθέσιμα αντίγραφα ασφαλείας

Τα αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας πραγματοποιούνται στον ιστότοπό σας. Αυτό βοηθά στην προστασία του ιστότοπού σας σε περιπτώσεις όπου τα προβλήματα δεν μπορούν να επιλυθούν. Μπορείτε να επαναφέρετε αμέσως τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας το αντίγραφο ασφαλείας – σε ένα χρονικό σημείο που ο ιστότοπός σας εξακολουθεί να λειτουργεί.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών

Το Pressidium δεν πιστεύει σε κλειδώματα προμηθευτών. Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας όποτε θέλετε. Σας παρέχεται εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών χωρίς κίνδυνο. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, μπορείτε πάντα να λάβετε επιστροφή χρημάτων.

συμπέρασμα

Απλά κάντε το ��

ΠερίληψηΑνασκόπηση Matthew Rogers Ημερομηνία αναθεώρησης 2019-11-24Αναθεώρηση στοιχείου PressidiumΑξιολόγηση βαθμολογίας 51ος1ος1ος1ος1οςΌνομα προϊόντος PressidiumPrice
21 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author