Επισκόπηση ψηφιακού Ειρηνικού

Ψηφιακός Ειρηνικός

Η αξιοπρεπής φιλοξενία ουδέτερου άνθρακα, η καλή υποστήριξη πελατών, οι λειτουργίες είναι λιγότερο από αστρικές…

DigitalPacificLogo

Συνολική βαθμολογία

Φθηνότερο πακέτο
6,90 $ / μήνα

Ψηφιακός Ειρηνικός: Μια γρήγορη περίληψη για άτομα χωρίς χρόνο (σχεδόν όλοι μας)

Ενώ το Digital Pacific είναι ένας καλός οικοδεσπότης σύμφωνα με τα αυστραλιανά πρότυπα, αν τα συγκρίνουμε με τον τρέχοντα αγαπημένο μας οικοδεσπότη Ιστού SiteGround, θα παρατηρήσετε γρήγορα μερικές διαφορές, με τις κυριότερες να είναι έλλειψη παγκόσμιων κέντρων δεδομένων (έχουν μόνο 1 πρωτογενή στο Σίδνεϊ, το SiteGround έχει αρκετούς σε όλο τον κόσμο, δίνοντάς σας μια παγκόσμια εμβέλεια) και έλλειψη προγραμμάτων φιλοξενίας εστιασμένων στο WordPress (πάνω από το 25% του συνόλου του Διαδικτύου εκτελείται στο WordPress και ο ιστότοπός σας μάλλον θα το κάνει, οπότε είναι πολύ σημαντικό), και χώρος στο δισκο (το βασικό τους πρόγραμμα επιτρέπει μόνο 1 GB, η SG προσφέρει 10 GB).

Μας αρέσει πόσο καθαρό και πράσινο είναι το Digital Pacific και η απόδοσή τους είναι σίγουρα αρκετά καλή για να φιλοξενήσει τους περισσότερους ιστότοπους και ζυγίζει όμορφα καθώς ανεβαίνετε στην τιμή. Αυτό που δεν μας άρεσε, ωστόσο, ήταν πόσο λίγα περιλαμβάνονται στο βασικό τους σχέδιο (το οποίο είναι υψηλότερο από τα σχέδια των περισσότερων ανταγωνιστών).

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, έρχεται μόνο με 1 GB χώρου στο δίσκο, αλλά το πραγματικά περίεργο είναι η έλλειψη υποστήριξης για βάσεις δεδομένων MySQL, τις οποίες πρέπει να εκτελέσετε οποιοδήποτε αξιοπρεπές CMS όπως το WordPress ή το Joomla. Αυτό κάνει το βασικό σχέδιο καλό μόνο για μικρούς στατικούς ιστότοπους html, όπως ιστότοπους τύπου φυλλαδίου ή ιστότοπους κράτησης θέσης.

Με λίγα λόγια, η πρότασή μας εξακολουθεί να πηγαίνει στο SiteGround παρά στο Digital Pacific, καθώς το SiteGround διαθέτει λειτουργίες όπως 10 GB χώρου στο δίσκο, δωρεάν SSL, δωρεάν CDN, δωρεάν μετεγκαταστάσεις, έχουν πολλά κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο (παγκόσμια εμβέλεια), ΜΕΓΑΛΗ υποστήριξη , και προτείνονται επισήμως από το WordPress (πολύ λίγοι οικοδεσπότες μπορούν να το ισχυριστούν, είναι αρκετά εντυπωσιακό), είναι αληθινοί, δεν έχουν πρόβλημα, δείτε την κριτική SiteGround εδώ!

Ακόμα ενδιαφέρεστε για το Digital Pacific, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω.

ψηφιακή ειρηνική έρευνα

Ψηφιακή αναθεώρηση Ειρηνικού

Ιδρύθηκε το 2000, η ​​Digital Pacific είναι ένας έμπειρος, ουδέτερος άνθρακας Αυστραλιανός πάροχος φιλοξενίας με μεγάλη έμφαση στην ποιοτική εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση των πελατών. Αυτή η εταιρεία που εδρεύει στο Σίδνεϊ δεν παρέχει τίποτα άλλο παρά αξιόπιστες λύσεις φιλοξενίας – προσαρμοσμένες για να ικανοποιούν και να υπερβαίνουν τις σημερινές ανάγκες των πελατών. Ακολουθούν μερικές από τις βασικές αξίες της εταιρείας:

 • Διαισθητικές και πλούσιες σε ποιότητα υπηρεσίες φιλοξενίας σε λογικές τιμές
 • Δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με πελάτες
 • Κατανόηση των αναγκών των πελατών
 • 24/7 υποστήριξη πελατών όλο το χρόνο

Προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών φιλοξενίας από κοινόχρηστη και φιλοξενία VPS μέχρι τους αποκλειστικούς διακομιστές. Αυτές οι υπηρεσίες καθίστανται δυνατές από την εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα επαγγελματιών της Digital Pacific. Έτσι, εάν είστε μια μικρή ή μεσαία επιχείρηση που αναζητάτε τον καλύτερο Αυστραλιανό οικοδεσπότη Ιστού για τη δημιουργία της επιχείρησής σας, αυτή η εταιρεία έχει πολλά να προσφέρει!

Υπηρεσίες φιλοξενίας

Λίγα πράγματα που κάνουν το Digital Pacific να ξεχωρίζει από το πλήθος:

 • Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας, η Digital Pacific είναι μία από τις πρώτες εταιρείες που άρχισαν να προσφέρουν λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων στην Αυστραλία.
 • Έχουν ένα εξαιρετικό σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που αποθηκεύει τον ιστότοπο, τη βάση δεδομένων και τα αρχεία email σας 3 φορές την ημέρα!
 • Η Digital Pacific χρησιμοποιεί υλικό Dell υψηλού επιπέδου με δίσκους με κατοπτρισμό για να διασφαλίσει τη σταθερότητα, την ισχύ και την αντοχή του διακομιστή.

Τιμολόγηση

ψηφιακή ειρηνική τιμολόγηση

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το βασικό τους σχέδιο δεν είναι πραγματικά κάτι που θέλετε να εγγραφείτε εκτός εάν, σχεδιάζετε έναν στατικό ιστότοπο html, όπως έναν ιστότοπο κράτησης θέσης, έως ότου ενεργοποιηθεί ο πραγματικός ιστότοπός σας. Έτσι, το επόμενο πλάνο είναι 9,92 $ εάν πληρώνετε ετησίως, αυτό το πρόγραμμα επιτρέπει βάσεις δεδομένων MySQL, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αγαπημένο σας CMS όπως το WordPress ή το Joomla. Έχουν επίσης επιχειρηματικά σχέδια, όπου αρχίζουμε να βλέπουμε χαρακτηριστικά που συγκρίνονται με τους κορυφαίους οικοδεσπότες μας, όπως το SiteGround ή το A2 Hosting.

Κοινόχρηστο Web Hosting για επιχειρήσεις

Αυτό είναι το πιο βασικό πρόγραμμα φιλοξενίας για επιχειρήσεις. Πρόκειται για κοινόχρηστη φιλοξενία, που σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα τοποθετηθεί σε διακομιστή με αρκετούς άλλους ιστότοπους. Εφόσον θα έχετε πολλούς γείτονες, θα μοιραστείτε μαζί τους πόρους του διακομιστή. Τώρα μην αφήσετε αυτό να σας τρομάξει, μιλάμε για εξαιρετικά ισχυρούς διακομιστές που μπορούν να διαχειριστούν περισσότερους από έναν ιστότοπους. Εάν θέλετε να ανοίξετε ένα ιστολόγιο για την εταιρεία σας ή να έχετε έναν εταιρικό ιστότοπο, το πρόγραμμα Digital Hosting Business Hosting θα καλύψει τις ανάγκες σας. Και αν, κατά τύχη, βρείτε αυτήν τη λύση δεν είναι αρκετά καλή, μπορείτε εύκολα να κάνετε αναβάθμιση σε ένα καλύτερο πρόγραμμα φιλοξενίας.

Δείτε τι παίρνετε:

 • Εύκολο στη χρήση cPanel.
 • 24/7 υποστήριξη πελατών.
 • Δυνατότητα αλλαγής σχεδίων χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για συμβόλαια ή κυρώσεις.
 • Ο ιστότοπός σας θα φιλοξενείται σε διακομιστές της Αυστραλίας – όλοι συντηρούνται και λειτουργούν από την Digital Pacific.

Αυτή η φιλοξενία ξεκινά από 6,90 $ ανά μήνα (σε σύγκριση με 4,95 $ / μήνα του SiteGround). Αν και θα συνιστούσαμε το πρόγραμμα “Business Basic” που διαθέτει 25 GB αποθηκευτικού χώρου, 100 GB μηνιαίας κίνησης και απεριόριστο αριθμό email. Εκτός από αυτό το βασικό σχέδιο, μπορείτε να αποκτήσετε το Business Standard, Advanced of Pro. Είναι πιο ακριβά, αλλά αξίζουν εντελώς τα επιπλέον χρήματα – σε περίπτωση που αναζητάτε αυξημένο χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης.

Φιλοξενία VPS

Εάν έχετε αυξημένη απόδοση και απόλυτο έλεγχο στον διακομιστή σας, θα σας ενδιαφέρει το πρόγραμμα φιλοξενίας VPS της Digital Pacific. Σας δίνει έναν πλήρως λειτουργικό εικονικό διακομιστή, με εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα που μπορείτε να διαχειριστείτε ανεξάρτητα. Υπάρχουν δύο επιλογές για φιλοξενία VPS:

 • Αυτοδιαχειριζόμενο VPS, που σημαίνει ότι θα έχετε έναν εικονικό διακομιστή και αυτό είναι. Εάν θέλετε να εγκαταστήσετε πράγματα, να επιλύσετε προβλήματα ή απλώς να κάνετε τακτική συντήρηση, θα πρέπει να προσλάβετε έναν διαχειριστή συστήματος ή να κάνετε όλα αυτά τα πράγματα μόνοι σας. Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει περίπου 45 $ το μήνα.
 • Το Managed VPS σάς επιτρέπει να εστιάζετε στην επιχείρηση, ενώ οι ειδικοί στο Digital Pacific χειρίζονται την τεχνική πλευρά των πραγμάτων. Αυτό το πρόγραμμα ξεκινά από 74 $ ανά μήνα.

Και με τα δύο αυτά σχέδια, θα λάβετε:

 • VPS cPanel
 • Δωρεάν εγκατάσταση
 • Δωρεάν εφεδρικός χώρος

Αφιερωμένη φιλοξενία

Η αποκλειστική φιλοξενία είναι για τους μεγάλους παίκτες στην αγορά. Αντί να έχετε έναν εικονικό διακομιστή που μοιράζεται πόρους με άλλους εικονικούς υπολογιστές σε έναν φυσικό διακομιστή – κάτι που συμβαίνει με τη φιλοξενία VPS, θα έχετε έναν ισχυρό φυσικό διακομιστή μόνοι σας. Αυτό είναι τόσο καλό όσο γίνεται στον κόσμο της φιλοξενίας. Αυτό το σχέδιο είναι ιδανικό για τη λειτουργία εφαρμογών ιστού υψηλής έντασης πόρων ή μεγάλων ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου. Ως μέρος αυτού του προγράμματος, δικαιούστε:

 • Γρήγορη ρύθμιση
 • Τελευταίο υλικό σε επίπεδο επιχείρησης από την Dell
 • Αφιερωμένη διαχείριση και υποστήριξη για ενημερώσεις και ασφάλεια
 • Γρήγορη υποστήριξη

Τα ειδικά προγράμματα φιλοξενίας της Digital Pacific ξεκινούν από 99 $.

συμπέρασμα

Όπως αναφέρεται στη σύνοψη, είναι ένας αξιοπρεπής οικοδεσπότης και είναι φιλικοί προς το περιβάλλον, αλλά λόγω της έλλειψης βάσεων δεδομένων MySQL (οπότε δεν υπάρχει WordPress ή Joomla) στο βασικό τους σχέδιο (το οποίο τιμολογείται ως σχέδιο που θα έπρεπε να έχει υποστήριξη ), έλλειψη διακομιστών στο εξωτερικό και χαμηλός χώρος στο δίσκο, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να δείτε εναλλακτικές επιλογές όπως το A2 Hosting ή το SiteGround.

ΠερίληψηΑναγνώστης Matthew Rogers Ημερομηνία αναθεώρησης 2016-02-28Αναθεώρηση στοιχείου Digital PacificAuthor Rating 31ος1ος1οςγκρίγκρίΌνομα προϊόντος Digital PacificPrice
6,9 AUD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author