MidPhase Review: Awesome Uptime (99,99%), αλλά λίγο αργό …

Αρχική σελίδα MidPhase

Το MidPhase είναι φθηνό.

Όπως, τέσσερα δολάρια το μήνα φθηνά.

Αν η ζωή μας έχει διδάξει κάτι, είναι ότι κάτι φτηνό συχνά δεν είναι καλό.

Εννοούμε, το MidPhase πρέπει να έχει φοβερό χρόνο λειτουργίας ή άψογη εξυπηρέτηση πελατών όπως το Web Hosting Pad ή το HostMetro. σωστά?

Τέσσερα δολάρια δεν καλύπτουν καν ένα φλιτζάνι καφέ αυτές τις μέρες. Πώς το Earth καλύπτει το εξαιρετικά υψηλό κόστος αγοράς και διαχείρισης διακομιστών φιλοξενίας. Για να μην αναφέρουμε το ενοίκιο και τους υπαλλήλους για την έδρα τους στην όμορφη Salt Lake City, Utah.

Όμως, το MidPhase δεν είναι μια λειτουργία fly-by-night. Έχουν περάσει από το 98, έχουν ομάδες στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ουκρανία και την Ινδία. Έκτοτε, συγχωνεύτηκαν με τον Όμιλο UK2 το ’07 (ο οποίος κατέχει επίσης το WestHost).

Το σημείο είναι: Δεν είναι το πρώτο ροντέο τους.

Δημιουργήσαμε έναν βασικό ιστότοπο του WordPress τον Ιούνιο του 2015 στο «Προσωπικό πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων» της MidPhase για να αναλύσουμε την απόδοσή τους και να δούμε αν πραγματικά θα μπορούσαν να προκύψουν εξαιρετικά πράγματα σε φθηνά πακέτα.

Μπορείτε να δείτε τα στατιστικά στοιχεία απόδοσης, όπως το χρόνο λειτουργίας & ταχύτητα, για τον εαυτό σας κάνοντας κλικ στο “Ιστορικό” για να πάτε πιο βαθιά.

Πλεονεκτήματα της χρήσης του MidPhase Hosting

Το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό για φιλοξενία 4 $, είναι να καθίσετε στο τηλέφωνο με κάποιον που δεν μιλά τη γλώσσα σας για τρεις ώρες ενώ προσπαθείτε να προσδιορίσετε γιατί ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας – ξανά. Ευτυχώς, αυτό δεν είναι καν ακριβές.

Δείτε πώς αποδόθηκε το MidPhase κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ελέγχου 24 μηνών.

1. 99,99% Uptime Over 24-Months (Είναι πραγματικά καλό)

Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, το MidPhase έδωσε 99,99% χρόνο λειτουργίας σε 24 μήνες. Δεν είναι μόνο καλό, είναι εκπληκτικό (ένα από τα καλύτερος έχουμε δει μετά από έλεγχο πάνω από τριάντα οικοδεσπότες Ιστού μέχρι σήμερα). Μόνο το Bluehost και το SiteGround βρίσκονται επί του παρόντος στο ίδιο επίπεδο.

Ρίξε μια ματιά:

Μέσος χρόνος λειτουργίας τελευταίου 12 μηνών:

 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιανουαρίου 2020: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Δεκεμβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Νοεμβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Οκτωβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Σεπτεμβρίου 2019: 99,98%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Αυγούστου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουλίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουνίου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαΐου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Απριλίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαρτίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Φεβρουαρίου 2019: 100%

Στατιστικά στοιχεία MidPhase τελευταίων 24 μηνώνΜέσος χρόνος λειτουργίας MidPhase | Δείτε στατιστικά

2. Γρήγορες απαντήσεις εισιτηρίων υποστήριξης

Εντάξει, ο χρόνος λειτουργίας είναι υπέροχος. Αυτό πρέπει να σημαίνει ότι η εξυπηρέτηση πελατών είναι ένας εφιάλτης εξωτερικής ανάθεσης. Πώς αλλιώς μπορείτε να κερδίσετε κέρδη με 4 $ το μήνα?

Δοκιμάσαμε το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων υποστήριξης και λάβαμε μια λεπτομερή απάντηση από την Britton (τεχνικός υποστήριξης) εντός 40 λεπτών από την υποστήριξη πελατών τους. Δείτε πώς φαίνεται η συνομιλία:

Υποστήριξη MidPhase

Αντιπρόσωπος υποστήριξης πελατών στο MidPhase

Σε αντίθεση με ορισμένους άλλους κεντρικούς υπολογιστές, παρέχουν τηλεφωνική υποστήριξη με αριθμούς χωρίς χρέωση και διεθνείς αριθμούς.

Μέχρι εδώ καλά!

3. ΠΟΛΥ φθηνό

Αναφέραμε ότι το MidPhase είναι φθηνό?

Ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο με τη φθηνότερη κοινόχρηστη επιλογή φιλοξενίας βγαίνει 3,95 $ ανά μήνα.

Το πιάσιμο? Είναι δέσμευση τουλάχιστον ενός έτους (που δυστυχώς είναι ένα τυπικό κόλπο της βιομηχανίας).

Προσφέρουν ένα πραγματικό πρόγραμμα από μήνα σε μήνα που ξεκινά από 7,95 $ ανά μήνα (αξίζει να σημειωθεί ότι ορισμένοι άλλοι οικοδεσπότες απαιτούν τουλάχιστον 12μηνη εγγραφή, οπότε αυτή είναι μια αξιοπρεπής βραχυπρόθεσμη επιλογή).

Τιμολόγηση MidPhase

4. Δωρεάν μετεγκαταστάσεις & Μεταφορές

Το MidPhase προσφέρει μια κοινή τάση στον κλάδο παρέχοντας δωρεάν υπηρεσίες μετεγκατάστασης ιστότοπων για όλους τους λογαριασμούς cPanel.

Για να είμαι ειλικρινής, αυτό ακούγεται λίγο πολύ καλό για να είναι αληθινό. Πολλοί οικοδεσπότες ενδέχεται να παρέχουν μια μεταφορά ιστότοπου με μηδέν δολάρια. Αλλά τότε θα σας χρεώσουν ακριβά για περισσότερα.

Άλλοι θα σας χρεώσουν έως και 150 $ για να μετακινήσετε οτιδήποτε.

Όχι, όμως, το MidPhase. Είναι ωραίο να βλέπουμε ότι παρά την φθηνή προσέγγισή τους, δεν είναι πελάτες με νικέλιο.

Παρακολουθήσαμε τους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών για να επιβεβαιώσουμε τα πάντα. Και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι δεν θα χρεώνουν περισσότερα για επιπλέον ιστότοπους, εφόσον οι λογαριασμοί παρέχουν πρόσβαση στο cPanel.

5. 99,9% Εγγύηση Χρόνου

Η δοκιμή MidPhase μας έδειξε εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας τα τελευταία χρόνια.

Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένης της δέσμευσής τους για παράταση.

Έχουν μια σελίδα κατάστασης στον ιστότοπό τους που παρέχει ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο, καθώς και τυχόν προηγούμενες αναφορές ή συμβάντα.

Αλλά αυτό δεν είναι το καλύτερο μέρος.

Έχουν επίσης «99,9% εγγύηση χρόνου λειτουργίας» για τα πακέτα φιλοξενίας τους.

Πτώση κάτω από αυτό το όριο και μπορείτε να ζητήσετε πίστωση λογαριασμού.

Ωστόσο, με βάση την μέχρι τώρα εμπειρία μας, ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να τους ρωτάτε πολύ συχνά.

Το χαμηλότερο μηνιαίο ποσοστό uptime που έχουμε δει είναι 99,98%. Και αυτό είναι πολύ πάνω από το ελάχιστο 99,9% που διατηρούν.

Μειονεκτήματα της χρήσης του MidPhase Hosting

Η φιλοξενία τεσσάρων δολαρίων δεν μπορεί να είναι τέλεια. Υπάρχουν μερικά μειονεκτήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη εάν εκτιμάτε άλλες δυνατότητες φιλοξενίας εκτός από την εξοικονόμηση περισσότερο.

1. Αργή μέση ταχύτητα

Ο χρόνος λειτουργίας του MidPhase είναι υπέροχος. Η υποστήριξη πελατών τους είναι προσεκτική.

Δυστυχώς, το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για τους χρόνους και την ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας. Η τελευταία 24μηνη ανάλυσή μας έδειξε ένα μέση ταχύτητα 1,135ms.

Ούτε φοβερό, ούτε υπέροχο.

Αλλά φθηνό! Και σχεδόν το ταχύτερο για αυτό το εύρος τιμών.

Εάν η ταχύτητα είναι κορυφαία προτεραιότητα (η οποία θα πρέπει να είναι για εμπορικούς ιστότοπους καθώς επηρεάζει τη χρηστικότητα, τις μετατροπές και τις κατατάξεις αναζήτησης), ίσως θελήσετε να σταθμίσετε το κόστος σε σχέση με τα οφέλη σε αυτό το σημείο.

Μέσος χρόνος φόρτωσης τελευταίων 12 μηνών

Λεπτομερή στατιστικά στοιχεία MidPhase τελευταίων 12 μηνώνΜέση ταχύτητα MidPhase 2019-2020 | Δείτε στατιστικά

Συμπερασματικά: Αυτοί οι χρόνοι φόρτωσης δεν είναι απαραίτητα κακοί. Για παράδειγμα, οι πιο δημοφιλείς και ακριβοί πάροχοι φιλοξενίας απέτυχαν να κάνουν τη φόρτωση ενός ιστότοπου πιο γρήγορα από 1 δευτερόλεπτο.

2. Ασαφής εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Πολλοί οικοδεσπότες Ιστού θα προσφέρουν μια τυπική εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Μερικοί μάλιστα φτάνουν ακόμη και να παρατείνουν αυτήν την περίοδο σε 90 (ή 97!) Ημέρες για να βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι ικανοποιημένοι με την υπηρεσία τους προτού σας αναγκάσετε να δεσμευτείτε.

Βρήκαμε αναφορές για μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για τις επιλογές προγράμματος WordPress και κοινόχρηστου φιλοξενίας. Λάβετε υπόψη ότι δεν βρήκαμε τις ίδιες εγγυήσεις για πολλές από τις άλλες υπηρεσίες τους.

Υπάρχουν επίσης πολλές απαντήσεις στο γραφείο βοήθειας (όπως αυτή), επιβεβαιώνοντας ότι υπάρχει κάποιο είδος επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Συνιστούν να διαβάσετε τους όρους τους για περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά αυτό είναι μέρος του προβλήματος: δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες, ούτε.

Πιστεύουμε λοιπόν ότι πρέπει να είσαι καλός στις 30 ημέρες.

Κάτι που πρέπει να σκεφτείτε και πιθανώς να ρωτήσετε εάν προσπαθείτε να επωφεληθείτε από το χαμηλό, μακροπρόθεσμο ποσοστό.

3. Ασφάλεια; Καθένας, καθένας; Πωλητής?

Πολλοί οικοδεσπότες ιστού θα παρέχουν μια μακρά λίστα διαθέσιμων εφαρμογών ασφαλείας με μερικά απλά κλικ για να κλειδώσετε τον ιστότοπό σας και να διατηρήσετε τα πράγματα ασφαλή από άθλιες προσπάθειες. Μερικοί θα πάνε πάνω και πέρα, εκτελώντας υπηρεσίες προληπτικής συντήρησης για να βεβαιωθείτε ότι είστε εντάξει.

Δεν ήταν δυνατή η εύρεση των ίδιων επιλογών υποστήριξης με το MidPhase. Μια άλλη δυνατότητα να εξετάσετε ή να ρωτήσετε σχετικά με την εγγραφή.

4. Υψηλή τιμολόγηση ανανέωσης (σε όλα τα προϊόντα)

Η τιμή αυτοκόλλητου MidPhase 3,95 $ / μήνα για το προσωπικό πακέτο Web Hosting φαίνεται αρκετά καλή στην επιφάνεια.

Ωστόσο, εάν είχατε παίξει στο παιχνίδι για όσο χρονικό διάστημα έχουμε, θα γνωρίζετε ότι η διαφημιζόμενη τιμολόγηση συνήθως συνοδεύεται από μερικά «gotchas» που μπορούν να σας επιστρέψουν αν δεν είστε προσεκτικοί.

Δυστυχώς, το MidPhase δεν διαφέρει σε αυτήν την περίπτωση.

Το μεγαλύτερο ποσό, σε αυτήν την περίπτωση, είναι το υψηλό κόστος ανανέωσης όταν λήξει το πρώτο σας πρόγραμμα. Η τιμή σας θα διπλασιαστεί βασικά, ανεξάρτητα από τα σχέδια που θα επιλέξετε.

Το Web Hosting Personal, για παράδειγμα, κυμαίνεται από 3,95 $ / μήνα έως 6,95 $ / μήνα. Το πρόγραμμα Professional ξεκινά από 4,95 $ / μήνα σε 8,95 $ / μήνα, ενώ το Business αυξάνεται επίσης από 5,95 $ / μήνα σε 10,95 $ / μήνα.

Οι τιμές ανανέωσης MidPhase αυξάνονται γρήγορα.

Μπράμερ, σωστά?

Εκτός από το εξής:

Δεν είναι καν η χειρότερη αύξηση των τιμών που βρήκαμε.

Όχι, αυτή η πολυτέλεια προορίζεται για τις καταχωρήσεις τομέα. Το πρώτο έτος θα σας κοστίσει 15,99 $. Είναι λίγο ψηλό, αλλά όχι πολύ κακό στο μεγάλο σχήμα των πραγμάτων.

Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν έρθει η ώρα να ανανεωθεί η τιμή του τομέα. Η υψηλότερη από το συνηθισμένο τιμολόγηση ανανέωσης είναι αρκετά συχνή στον χώρο φιλοξενίας. Αλλά δεν είναι σε τομείς. Πληρώνετε το ετήσιο τέλος και σχεδόν ποτέ δεν αλλάζει όσο καιρό το έχετε.

Το MidPhase, από την άλλη πλευρά, θα αυξήσει την τιμή του τομέα σας από 15,99 $ / έτος έως 45,99 $ / έτος! Αυτό είναι παράλογο αν είμαστε ειλικρινείς.

Βασικά βασανίζουν τους πελάτες, γνωρίζοντας καλά ότι η πιθανότητα να θέλετε να μετακινήσετε τον τομέα σας ή να φιλοξενήσετε μετά το πρώτο έτος είναι ελάχιστη. Επομένως, εκμεταλλεύονται το «κόστος αλλαγής» για να σας τιμολογήσουν.

Καλέστε μας τρελοί, αλλά δεν είμαστε τεράστιοι οπαδοί των επιχειρηματικών πρακτικών που έχουν σχεδιαστεί για να τιμωρούν συγκεκριμένους καλούς, πιστούς πελάτες.

Τιμολόγηση MidPhase, Σχέδια φιλοξενίας & Γρήγορα γεγονότα

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των σχεδίων φιλοξενίας MidPhase που θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε εάν ταιριάζουν καλύτερα σε εσάς:

Τιμές και προγράμματα MidPhase

Κοινόχρηστα σχέδια φιλοξενίας:

 • Η “Προσωπική Φιλοξενία Ιστού” σχέδιο ξεκινά από 3,95 $ ανά μήνα (για δέσμευση ενός έτους). Επιτρέπει 1 ιστότοπο, 1 υποτομέα, 1 βάση δεδομένων και απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Το πρόγραμμα «Επαγγελματική Φιλοξενία» ξεκινά από 4,95 $ ανά μήνα (ίδια δέσμευση με τρία χρόνια). Επιτρέπει έως και 3 ιστότοπους και 3 βάσεις δεδομένων και έως 5 υποτομείς. Έρχεται επίσης με απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μπορείτε να έχετε πρόσθετα όπως μια αποκλειστική διεύθυνση IP, ένα πιστοποιητικό SSL και αναλυτικά στοιχεία ιστού με επιπλέον χρέωση.
 • Το πρόγραμμα «Business Hosting» τους ξεκινά από 5,95 $ ανά μήνα (δέσμευση ενός έως τριών ετών). Έρχεται με απεριόριστους ιστότοπους, απεριόριστες βάσεις δεδομένων, απεριόριστους υποτομείς και απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Περιλαμβάνει επίσης μια δωρεάν αποκλειστική διεύθυνση IP, ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL και δωρεάν αναλυτικά στοιχεία ιστού.

Όλα τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας τους παρέχονται με απεριόριστο χώρο στο Web, απεριόριστο εύρος ζώνης και δωρεάν όνομα τομέα.

 • Δωρεάν τομέας: Ναί.
 • Ευκολία εγγραφής: Φιλική και εύχρηστη διαδικασία εγγραφής τριών βημάτων.
 • μέθοδοι πληρωμής: Πιστωτική κάρτα, PayPal.
 • Κρυφές χρεώσεις και ρήτρες: Υπάρχει ένα όριο 200.000 αρχείων και 10 GB αθροιστικού μεγέθους βάσης δεδομένων σε όλους τους κοινόχρηστους λογαριασμούς φιλοξενίας. Η υπέρβαση αυτού του ορίου ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα τον τερματισμό του λογαριασμού σας.
 • Πώληση: Πολλά upsell. Οχι αστειο.
 • Ενεργοποίηση Λογαριασμού: Γρήγορη ενεργοποίηση λογαριασμού.
 • Πίνακας ελέγχου και εμπειρία πίνακα ελέγχου: cPanel.
 • Εγκατάσταση εφαρμογών και CMS (WordPress, Joomla κ.λπ.): Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση δημοφιλών εφαρμογών και CMS με Softaculous.

Προτείνουμε το MidPhase?

Υπάρχουν σοβαρές ερωτήσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν από την εγγραφή στο MidPhase. Κυρίως – ταχύτητα. Αλλά και τα χαρακτηριστικά εγγύησης επιστροφής χρημάτων και ασφάλειας.

Παρ ‘όλα αυτά, αν ψάχνετε για μια γρήγορη, φθηνή επιλογή με καλό χρόνο λειτουργίας και υποστήριξη, το MidPhase μπορεί να αξίζει ένα ζάρι. Σε αυτήν την περίπτωση, προτείνουμε κάπως τους.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Αν θέλετε να δείτε παρόχους φιλοξενίας που κατατάσσονται πάνω από το MidPhase, ανατρέξτε στους φιλοξενούμενους με την καλύτερη απόδοση εδώ.

Έχετε χρησιμοποιήσει το MidPhase; Αφήστε την κριτική MidPhase με βάση την εμπειρία σας – θετική ή αρνητική – για να μας βοηθήσετε να παρέχουμε ειλικρινείς και διαφανείς κριτικές.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author