MDDHosting Review: Γρήγορη (358ms) με μέσο χρόνο λειτουργίας μόνο 99,90%

Ανασκόπηση MDDHosting

Η MDDHosting είναι μια μικρή, ιδιωτική εταιρεία φιλοξενίας που ιδρύθηκε πρόσφατα το 2007.

Οι ισχυρισμοί τους για φήμη?

Ταχύτητα και σέρβις. Το «κρέας και πατάτες» του web hosting. Η απλή προσέγγισή τους φαίνεται αναζωογονητική ειλικρινής σε έναν κλάδο που μπορεί να είναι – καλά – λιγότερο.

Αντικατοπτρίζει επίσης τις ρίζες τους κάτω-προς-γη, Mid-Western (ξεκίνησαν και εδρεύουν στην Ιντιάνα, με κέντρα δεδομένων στο Ντένβερ του Κολοράντο.)

Αναζητούμε πάντα το διαμάντι στο τραχύ. νέες εταιρείες φιλοξενίας που προσφέρουν μια διαφορετική ή καλύτερη προσέγγιση από τους παλιούς πρωτοπόρους της βιομηχανίας.

Το MDDHosting μοιάζει με τέλειο υποψήφιο.

Αγοράσαμε το «Βασικό Σχέδιο» του MDDHosting τον Ιούνιο του 2015 και δημιουργήσαμε έναν βασικό ιστότοπο WordPress για να αρχίσουμε να εκτελούμε δοκιμές για την τελική αμερόληπτη κριτική που διαβάζετε τώρα. Μπορείτε να βρείτε όλα τα λεπτομερή στατιστικά απόδοσης, όπως το χρόνο λειτουργίας και την ταχύτητα, κάνοντας κλικ στο “Ιστορικό” για περισσότερα.

Πλεονεκτήματα της χρήσης MDDHosting

Οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας πωλούν την ίδια υπηρεσία (περισσότερο ή λιγότερο). Κάποιοι ρίχνουν μερικά επιπλέον, αλλά τα τρία χρόνος λειτουργίας, Ταχύτητα, και υποστήριξη υπηρεσιών είναι κυρίως αυτό που αγοράζετε.

Εάν μια εταιρεία φιλοξενίας ιστού υπολείπεται σε έναν από αυτούς τους τομείς, υπάρχει ένα πρόβλημα. Δύο ή περισσότερα – τρέξιμο!

Ευτυχώς, το MDDHosting περνά δύο από τα τρία με ιπτάμενα χρώματα.

1. Πολύ γρήγορος χρόνος φόρτωσης σελίδας (358ms)

Πρώτη αύξηση – ταχύτητα. Εδώ είναι το MDDHosting πολύ καλό τους τελευταίους 24 μήνες.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών μηνών, έθεσαν έναν απίστευτο χρόνο φόρτωσης σελίδας 358ms, που τους καθιστά τον 3ο ταχύτερο οικοδεσπότη μας.

Ένας γρήγορος έλεγχος ιστορικού με άλλες πηγές επιβεβαίωσε ότι η ταχύτητα είναι ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για τόσους πολλούς ευχαριστημένους πελάτες MDDHosting.

Μέσος χρόνος φόρτωσης τελευταίου 12 μηνών:

MDDHosting τα τελευταία 12 μήνες λεπτομερή στατιστικάMDDHosting μέση ταχύτητα 2019-2020 | Δείτε στατιστικά

Παρατηρήσαμε επίσης ότι χρησιμοποιούν διακομιστές LiteSpeed ​​που φαίνεται να κάνουν το κόλπο για αυτούς:

MDDHosting LiteSpeed

2. Γρήγορη, αποτελεσματική υποστήριξη

Το MDDHosting παρέχει τυπική υποστήριξη πελατών 24/7/365 μέσω τηλεφώνου, email και συστήματος έκδοσης εισιτηρίων. Δεν υπάρχει ζωντανή συνομιλία προς το παρόν.

Κατά τη διάρκεια των διαδικασιών ελέγχου, απάντησαν στα εισιτήριά μας σε λιγότερο από τρία λεπτά (το οποίο είναι αρκετά γρήγορο για να θεωρείται αργή ζωντανή συνομιλία).

Για άλλη μια φορά αποδίδουν καλά σε ένα από τα «μεγάλα τρία», παρέχοντας γρήγορη, αποτελεσματική υποστήριξη που είναι αρκετά καλή για τουλάχιστον 8/10.

Υποστήριξη MDDHosting

Μια γρήγορη συνομιλία με τον αντιπρόσωπο υποστήριξης MDDHosting

3. Απλή φιλοξενία

WYSIWYG.

Αυτό ήταν ένα κακό τεχνικό αστείο που αντιπροσωπεύει αυτό που βλέπετε είναι αυτό που παίρνετε με το MDDHosting.

Χωρίς κρυφές χρεώσεις. Χωρίς κόλπα τιμολόγησης όπου πρέπει να υπογράψετε τα επόμενα 35 χρόνια της ζωής σας για τη χαμηλή διαφημιζόμενη τιμή του ιστότοπου. Και κανένα παιχνίδι με περιορισμένες τυπικές δυνατότητες για να σας αναγκάσει να αποδεχτείτε τα πιο ακριβά σχέδια.

Σίγουρα, υπάρχει κάποιος περιορισμός χώρου και αποθήκευσης για μικρότερα σχέδια. Διαφορετικά, έχετε όλες τις ίδιες δυνατότητες που προσφέρουν οι πιο ακριβές.

Για παράδειγμα, ακόμη και με το βασικό τους σχέδιο, παίρνετε απεριόριστος:

 • Τομείς
 • Υποτομείς
 • Βάσεις δεδομένων
 • Email
 • Λογαριασμοί FTP

Θέλετε να πληρώσετε για έναν μόνο μήνα, σε αντίθεση με ένα ολόκληρο έτος (ή περισσότερο); Σίγουρα, μπορείτε να προχωρήσετε και να το κάνετε αυτό. Η ετήσια έκπτωση δεν είναι τόσο μεγάλη. επομένως δεν χάνετε πολλά.

4. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Το MDDHosting προσφέρει μια άνευ όρων εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών χωρίς προβλήματα με τα περισσότερα από τα σχέδιά τους. Τίποτα το ιδιαίτερο όπως 90 ή ακόμη και 97 ημέρες, αλλά ούτε και κακό.

mddhosting επιστροφή χρημάτων

5. Δωρεάν μετεγκαταστάσεις για ιστότοπους cPanel

Ορισμένοι οικοδεσπότες ιστού που έχουμε ελέγξει θα σας χρεώνουν για κάθε μετεγκατάσταση ιστοτόπου. Αυτό είναι σωστό: βασικά σας χρεώνουν επιπλέον για να σας φέρουν την επιχείρησή σας.

Άλλοι θα προσφέρουν δωρεάν μεταφορά ενός ιστότοπου στους διακομιστές τους. Αλλά αν θέλετε να φέρετε επιπλέον; Αυτό είναι σωστό: θα σας χρεώσουν επιπλέον.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι το MDDHosting δεν κάνει κανένα. Σύμφωνα με τους όρους τους, θα σας βοηθήσουν να μετακινήσετε οποιονδήποτε από τους ιστότοπούς σας στα κέντρα δεδομένων τους δωρεάν. Δεν υπάρχει επίσης όριο, επομένως μπορείτε να μετακινήσετε δύο, πέντε ή δέκα και να μην χρεωθείτε επιπλέον.

Υπάρχουν μόνο δύο προειδοποιήσεις.

Το πρώτο είναι ότι πρέπει να ρωτήσετε εντός των πρώτων 60 ημερών. Φαίνεται όμως αρκετά προφανές, οπότε δεν υπάρχει μεγάλη υπόθεση. Μετά από αυτό, θα κοστίσει 10 $ ανά ιστότοπο.

Το άλλο πιθανό πρόβλημα είναι ότι αυτές οι δωρεάν μετεγκαταστάσεις ιστότοπων είναι διαθέσιμες μόνο για λογαριασμούς με το cPanel. Εάν προσπαθείτε να μετακινήσετε ιστότοπους χωρίς πρόσβαση στο cPanel, τότε θα κοστίσει 25 $ ανά ιστότοπο ή λογαριασμό μετά από αυτό.

Η ασημένια επένδυση είναι ότι αυτές οι πολιτικές είναι αρκετά κοινές. Οι περισσότεροι οικοδεσπότες cPanel μπορούν να μετακινήσουν αυτά τα αρχεία γρηγορότερα και ευκολότερα από άλλες προσαρμοσμένες διαμορφώσεις που δεν ταιριάζουν με τη δική τους ρύθμιση διακομιστή.

6. Καμία αύξηση τιμών ανανέωσης

Η MDDHosting κερδίζει ένα άλλο κοινό κόλπο τιμών της βιομηχανίας που καταλήγει να αιφνιδιάζει τους πελάτες.

Πολλοί οικοδεσπότες θα διαφημίσουν μια εκπληκτικά χαμηλή τιμή στον ιστότοπό τους.

Φυσικά, οι άνθρωποι προσελκύονται με αυτό που μοιάζει με εκπληκτική αξία. Και είναι εάν εγγραφείτε για τουλάχιστον τουλάχιστον τρία χρόνια για να κλειδώσετε αυτήν τη χαμηλή τιμή.

Ωστόσο, το άλλο κοινό ζήτημα είναι ότι όταν λήξει αυτό το εισαγωγικό πρόγραμμα, συχνά σας αφήνει ένα “ποσοστό ανανέωσης” που μπορεί να είναι οπουδήποτε από 2-3 φορές την αρχική τιμή που πληρώσατε.

Ευτυχώς, το MDDHosting δεν το κάνει. Επομένως, ανεξάρτητα από την τιμή που πληρώνετε όταν μεταβείτε σε αυτές, είναι η τιμή που θα πληρώσετε όταν λήξει και το αρχικό σας πρόγραμμα. Δεν υπάρχει εκπληκτική αύξηση των τιμών σε δύο έως τρία χρόνια.

7. Εγγύηση χρόνου λειτουργίας «1000%»

Το MDDHosting διαθέτει «Εγγύηση Uptime 1000%» στους Όρους τους.

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό?

Σημαίνει για κάθε ώρα διακοπής λειτουργίας, “μπορείτε να ζητήσετε 10 φορές (1000%) το πραγματικό ποσό του χρόνου διακοπής λειτουργίας.”

Με άλλα λόγια, μια ώρα διακοπής λειτουργίας σας παίρνει δέκα ώρες πίστωσης.
εγγύηση χρόνου λειτουργίας mddhosting
Η προειδοποίηση είναι ότι πρέπει να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο τμήμα χρέωσής τους ([με προστασία μέσω email]) εντός επτά ημερών από τη διακοπή λειτουργίας.

Όπως και με άλλες εγγυήσεις λειτουργίας, αυτό ισχύει μόνο για πραγματικό χρόνο διακοπής λειτουργίας για εσωτερικά ζητήματα ή λάθη.

Δεν περιλαμβάνονται εξαιρετικές περιστάσεις ή κανονικός χρόνος διακοπής συντήρησης.

Και αυτή η εγγύηση ισχύει μόνο για τους κοινόχρηστους λογαριασμούς και τους λογαριασμούς φιλοξενίας μεταπωλητών.

Μειονεκτήματα της χρήσης MDDHosting

Όλα τα καλά έρχονται σε τιμή. Με το MDDhosting, ένα από τα «μειονεκτήματά τους» είναι ακριβώς αυτό.

1. Κάτω από το Βιομηχανικό Πρότυπο Ώρας

Κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 24 μηνών, παρακολουθήσαμε το χρόνο λειτουργίας του MDDHosting για τον ιστότοπό μας για να βεβαιωθούμε ότι τα πράγματα λειτουργούσαν ομαλά (και ότι δεν υπήρχαν προβλήματα).

Το βιομηχανικό πρότυπο βγαίνει σε περίπου 99,93% χρόνο λειτουργίας και το MDDHosting 24 μηνών συνολικά ήταν δυστυχώς κάτω από αυτό – 99,90%.

Υπήρχαν μερικοί πραγματικά ισχυροί μήνες με 100% χρόνο λειτουργίας, αλλά δυστυχώς αυτό δεν ήταν αρκετό για να αυξήσει τον μέσο όρο τους.

Συνολικά, δεν είναι τρομερό, αλλά ούτε και υπέροχο. Ειδικά όταν βλέπετε πόσο κοστίζουν…

Μέσος χρόνος λειτουργίας τελευταίου 12 μηνών:

 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιανουαρίου 2020: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Δεκεμβρίου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Νοεμβρίου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Οκτωβρίου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Σεπτεμβρίου 2019: 99,98%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Αυγούστου 2019: 99,81%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουλίου 2019: 99,95%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουνίου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαΐου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Απριλίου 2019: 99,89%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαρτίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Φεβρουαρίου 2019: 100%

MDDHosting μέσος χρόνος λειτουργίας και ταχύτητα 24 μηνώνΜέσος χρόνος λειτουργίας MDDHosting | Δείτε στατιστικά

2. Πρόσθετο κόστος για επιπλέον υπηρεσίες

Τα βασικά σχέδια του MDDHosting είναι αρκετά καλή αξία. Ωστόσο, οτιδήποτε “πάνω και πέρα” από τις κανονικές δυνατότητες του προγράμματος φιλοξενίας θα σας κοστίσει λίγο κάτι στην κορυφή.

Για παράδειγμα, το MDDHosting δεν προσφέρει δωρεάν όνομα τομέα για το πρώτο έτος. Αντ ‘αυτού, θα σας κοστίσει 14,95 $ / έτος εάν χρειάζεστε ένα νέο.

Υπάρχουν επίσης μικρές αυξήσεις τιμών αν εγγραφείτε για συντομότερη συμφωνία ενός ή δύο ετών επίσης. Έτσι, η προπληρωμή για ένα επιπλέον έτος ή δύο μπορεί συχνά να σας εξοικονομήσει λίγα δολάρια κάθε μήνα (το οποίο θα μπορούσε να προσθέσει έως και 100 δολάρια από τη συνολική τιμή του προγράμματος).

Αύξηση τιμής φιλοξενίας MDD

Παρόλο που το MDDHosting προσφέρει πολλές χρήσιμες πρόσθετες δυνατότητες ασφαλείας, αυτές θα σας κοστίσουν επιπλέον. Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα, από την ασφάλεια email SpamExperts έως την ασφάλεια ιστότοπου SiteLock.

Και το κόστος για αυτά δεν είναι ούτε φθηνό. Κοιτάζετε οπουδήποτε από 62,99 $ για τρία χρόνια της υπηρεσίας εύρεσης χαμηλότερης βαθμίδας SiteLock έως και 799,99 $ για τρία χρόνια από την πλήρως εξοπλισμένη προσφορά Defend.

Σε αυτήν την τιμή, θα καταλήξετε να πληρώνετε όσο περισσότερο (ή περισσότερα) για αυτές τις επιπλέον δυνατότητες από ό, τι θα θέλατε να ξεκινήσει το βασικό πρόγραμμα φιλοξενίας.

Έτσι, ενώ είναι ωραίο να τους προσφέρουν, όταν αρχίζετε να προσθέτετε τα πάντα, η τιμή ανά δολάριο δεν φαίνεται τόσο καλή. Και ίσως καλύτερα να πληρώνετε λίγο περισσότερο κάθε μήνα για κάτι που περιλαμβάνει όλες αυτές τις λειτουργίες από το ξεκίνημα.

MDDHosting Τιμές, Σχέδια Φιλοξενίας & Γρήγορα γεγονότα

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των διαφόρων προγραμμάτων φιλοξενίας που προσφέρει το MDDHosting:

Κοινή φιλοξενία: Προσφέρουν δύο βασικά κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας:

 • Σχέδιο εκκίνησης Cloud: Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 4,00 $ το μήνα. Έρχεται με 10 GB χώρου στο δίσκο, απεριόριστους τομείς, απεριόριστο εύρος ζώνης, απεριόριστες βάσεις δεδομένων και λογαριασμούς email.
 • Σχέδιο Cloud1: Με 7,00 $ το μήνα έχετε απεριόριστο χώρο στο δίσκο, τομείς, μεταφορά δεδομένων, βάσεις δεδομένων και άλλα.
 • Σχέδιο Cloud2: 14,00 $ ανά μήνα. Έρχεται με απεριόριστο χώρο στο δίσκο, απεριόριστους τομείς, απεριόριστο εύρος ζώνης, απεριόριστες βάσεις δεδομένων και λογαριασμούς email.

MDDHosting τιμές και σχέδια

 • Ευκολία εγγραφής: Πολύ χρονοβόρα διαδικασία εγγραφής.
 • μέθοδοι πληρωμής: Πιστωτική κάρτα, Paypal.
 • Κρυφές χρεώσεις και ρήτρες: Με την εγγραφή σας, συμφωνείτε ότι έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν το μηνιαίο ποσό πληρωμής και άλλες χρεώσεις ανά πάσα στιγμή. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε περισσότερο από 25 τοις εκατό των πόρων του συστήματος για περισσότερο από 120 δευτερόλεπτα ή κινδυνεύετε να τερματιστεί ο λογαριασμός (κάπως τυπικό μεταξύ του κλάδου). Η κατάχρηση του προσωπικού τους σε οποιοδήποτε μέσο ή μορφή θα έχει ως αποτέλεσμα τον τερματισμό του λογαριασμού σας χωρίς επιστροφή χρημάτων (κάτι που είναι επίσης σεβαστό).
 • Πώληση: Μερικά πλεονεκτήματα.
 • Ενεργοποίηση Λογαριασμού: Γρήγορη ενεργοποίηση.
 • Πίνακας ελέγχου και εμπειρία πίνακα ελέγχου: cPanel.
 • Εγκατάσταση εφαρμογών και CMS (WordPress, Joomla κ.λπ.): Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση δημοφιλών εφαρμογών και CMS με Softaculous.

Συνιστούμε MDDHosting?

Το MDDHosting είναι σχετικά νέο στο παιχνίδι φιλοξενίας. Μέχρι στιγμής, έχουν δημιουργήσει αμφισβητήσιμους αριθμούς χρόνου λειτουργίας, γρήγορους χρόνους φόρτωσης σελίδων και εξαιρετική υποστήριξη πελατών.

Η προσέγγιση no-BS τους είναι επίσης μια ανάσα φρέσκου αέρα.

Ναι, τους προτείνουμε κάπως (αλλά υπάρχουν καλύτερες επιλογές εκεί έξω).

Ακόμα κι αν έχουν μειωθεί με την τιμή τους, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές φθηνότερες επιλογές εκεί έξω αν ψάχνετε απλώς για ένα απλό χόμπι ή έναν προσωπικό ιστότοπο.

Διαφορετικά, παρόλο που είναι μία από τις πιο ακριβές κοινόχρηστες επιλογές φιλοξενίας, πιθανότατα θα έχετε το χρήμα σας αν εκμεταλλευτείτε όλες τις «απεριόριστες» επιλογές που ακόμη και το Βασικό, περιορισμένο πακέτο τους είναι πλήρως φορτωμένο.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Αν θέλετε να δείτε παρόχους φιλοξενίας που κατατάσσονται πάνω από το MDDHosting, ελέγξτε τη σύγκριση φιλοξενίας ιστοσελίδων εδώ.

Έχετε χρησιμοποιήσει το MDDHosting; Θα θέλαμε να μάθουμε για την εμπειρία σας – καλή ή κακή – εφόσον είναι ειλικρινής και διαφανής. Μπορείτε να αφήσετε την κριτική MDDHosting παρακάτω:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author