Αναθεώρηση φιλοξενίας MDD

λογότυπο mddhosting

Συνολική βαθμολογία

Φθηνότερο πακέτο
5,99 $ / μήνα

MDDHosting: Μια γρήγορη περίληψη για άτομα χωρίς χρόνο (σχεδόν όλοι μας)

Με λίγα λόγια, μας αρέσουν, για μερικούς λόγους, με τους κύριους να είναι ο χρόνος λειτουργίας και η υποστήριξη.

Λειτουργία: Χρησιμοποιούν μια πλατφόρμα αποθήκευσης που τροφοδοτείται με StorPool (εξαιρετικά γρήγορη, αυτοθεραπεία κ.λπ.) που τους επιτρέπει να προσφέρουν Εγγύηση Uptime 1000% που υποστηρίζεται από τη Συμφωνία επιπέδου εξυπηρέτησης.

Υποστήριξη: Τεχνική υποστήριξη 24x7x365 που πραγματικά ενδιαφέρεται, πάντα πρακτική!

Ασφάλεια: Με έναν συνδυασμό δωρεάν πιστοποιητικών SSL, δωρεάν SiteLock lite (που σαρώνει τον ιστότοπό σας για τυχόν κακόβουλο λογισμικό) και καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την απώλεια δεδομένων, είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Μέχρι στιγμής τόσο καλό… αλλά… το πράγμα που εξετάζουμε είναι οι πόροι διακομιστή, δεν είναι πολύ για το βασικό σχέδιο, δεν αρκεί να επιτρέψουμε τις απεριόριστες περιοχές και τις δυνατότητες εύρους ζώνης. Ο λογαριασμός θα πνιγεί σε κάποιο σημείο. Αν και αυτό είναι φυσιολογικό και δεν θα μπορούσατε να περιμένετε περισσότερα για τα χρήματα, θα ήταν ωραίο εάν αυτό δηλώθηκε με μεγαλύτερη σαφήνεια.

Συνολικά όμως, εντυπωσιακά πράγματα! Εάν θέλετε να φιλοξενήσετε μαζί τους, σίγουρα εγγραφείτε, δεν θα το μετανιώσετε!

Εναλλακτικά, ανατρέξτε στην καλύτερη λίστα φιλοξενίας ιστοσελίδων για περισσότερες επιλογές.

Έρευνα MDDHosting

Αναθεώρηση φιλοξενίας MDD

Εισαγωγή στο MDDHosting

Η MDDHosting ιδρύθηκε από τον Michael Denney το 2007. Είναι επίσης διευθύνων σύμβουλος της εν λόγω εταιρείας. Η έδρα της βρίσκεται στην Ιντιάνα των ΗΠΑ. Τα κέντρα δεδομένων βρίσκονται στο Ντένβερ του Κολοράντο.

Το MDDHosting παρέχει μια ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών. Σε αυτά περιλαμβάνονται η διαχείριση διαχειριζόμενων κοινόχρηστων σύννεφων, οι εικονικοί ιδιωτικοί διακομιστές (VPS) και η μεταπωλητή Παρέχουν επίσης SpamExperts Spam Filtration, SiteLock Malware Protection, SSL Certificates, Domain Registration και Domain Transfer.

Τιμολόγηση

Η εταιρεία παρέχει εννέα τύπους προγραμμάτων Managed Shared Cloud Hosting. Αυτά ονομάζονται CloudStarter, Cloud1, Cloud2, Cloud4, Cloud6, Cloud8, Cloud10, Cloud12 και Cloud14. Μπά! Είναι πολύ. Τα εν λόγω σχέδια φαίνονται παρακάτω:

Το φθηνότερο πακέτο ονομάζεται CloudStarter και κοστίζει 5,99 USD εάν πληρώνετε ανά μήνα. Εάν επιλέξετε συμβόλαιο 36 ετών, θα σας κοστίσει 4,00 USD ανά μήνα. Με αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να έχετε απεριόριστους τομείς ανά λογαριασμό φιλοξενίας. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία δεν περιορίζει τον αριθμό των τομέων και ψευδώνυμων Addon στον λογαριασμό φιλοξενίας σας.

Σας δίνεται επίσης χώρος στο δίσκο αξίας 10 GB. Σε σύγκριση με άλλους παρόχους φιλοξενίας, αυτό είναι πολύ μικρό καθώς άλλοι προσφέρουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης. Το εύρος ζώνης είναι απεριόριστο. Αυτό σημαίνει ότι η μεταφορά δεδομένων από το διακομιστή στη συσκευή που ζητά είναι απεριόριστη. Μπορείτε να φιλοξενήσετε κάθε επισκέπτη ιστότοπου εκεί έξω χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον.

Εκτός από απεριόριστους τομείς, σας παρέχονται και άλλες απεριόριστες δυνατότητες. Αυτές περιλαμβάνουν απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL και λογαριασμούς email. Έτσι, μπορείτε να παρέχετε σε κάθε άτομο που διαχειρίζεται τον ιστότοπό σας τους δικούς του λογαριασμούς email χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει για έναν επιπλέον πάροχο φιλοξενίας email.

Όσον αφορά την απόδοση, σας δίνεται 0,5 CPU Core και 0,5 GB RAM (Μνήμη). Όσο υψηλότερα είναι αυτά τα δύο στατιστικά, τόσο πιο γρήγορα θα είναι ο ιστότοπός σας. Μπορείτε να επιλέξετε από πολλές εκδόσεις PHP ορισμένες από τις οποίες είναι PHP 7.0, 7.1 και 7.2. Οι εν λόγω εκδόσεις της PHP είναι ταχύτερες σε σύγκριση με τις παλαιότερες εκδόσεις. Και πάλι, αυτό σημαίνει, γρηγορότερες ταχύτητες φόρτωσης ιστότοπου για εσάς.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να αποκτήσετε πρόσβαση στο CloudFlare απευθείας στο cPanel του MDDHosting, δεδομένου ότι είναι Cloudflare Optimized Partner. Υποστηρίζουν επίσης το CloudFlare Railgun και το παρέχουν δωρεάν στο πακέτο τους. Αυτό διασφαλίζει ότι η σύνδεση μεταξύ του αρχικού σας διακομιστή και του δικτύου Cloudflare είναι όσο πιο γρήγορη μπορεί. Το Railgun χρησιμοποιείται για τη συμπίεση αντικειμένων ιστού που δεν μπορούσαν να αποθηκευτούν προηγουμένως έως και 99,6%. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια μέση αύξηση απόδοσης 200%.

Το πακέτο CloudStarter χρησιμοποιεί διακομιστή Web LiteSpeed. Αυτό είναι 100% συμβατό με το Apache. Σύμφωνα με το MDDHosting, είναι επίσης “τουλάχιστον” 174% ταχύτερο από το Apache και στο “τουλάχιστον” 76% πιο γρήγορα από το NGINX.

Το σχέδιο του MDDHosting υποστηρίζει επίσης το LiteSpeed ​​Cache. Αυτό είναι ένα από τα ταχύτερα συστήματα προσωρινής αποθήκευσης σελίδων για Magento, WordPress, PrestaShop, Joomla !, Drupal, MediaWiki και XenForo. Σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να χειριστείτε έναν τεράστιο αριθμό επισκεπτών χωρίς να ιδρώνετε. Επιπλέον, έχουν επίσης LiteSpeed ​​Cache για WordPress (LSCW). Αυτό χρησιμοποιείται για τη δραματική μείωση του χρόνου φόρτωσης των σελίδων. Αυτό οδηγεί σε υψηλή βαθμολογία PageSpeed ​​και βελτιωμένη εμπειρία χρήστη.

Το Softaculous Application Installer περιλαμβάνεται επίσης επιτρέποντάς σας να εγκαταστήσετε εκατοντάδες εφαρμογές με λίγα μόνο κλικ. Αυτές οι εφαρμογές περιλαμβάνουν το WordPress, το Joomla !, και το Drupal, μεταξύ άλλων. Το SitePad, ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης, παρέχεται στο πακέτο. Η εύχρηστη διεπαφή περιλαμβάνει περισσότερα από 50 θέματα και πάνω από 40 γραφικά στοιχεία όπως Γκαλερί εικόνων, Ρυθμιστικά εικόνων, Γκαλερί εικόνων και Ρυθμιστικά βίντεο.

Εφαρμόζουν αυτοματοποιημένα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας που αποθηκεύονται σε μια τοποθεσία εκτός τοποθεσίας για τουλάχιστον 7 ημέρες. Το εφεδρικό τους σύστημα τροφοδοτείται από το JetBackup. Μπορείτε επίσης να επαναφέρετε τα αντίγραφα ασφαλείας μόνοι σας χρησιμοποιώντας το cPanel.

Έχουν εγγύηση χρόνου λειτουργίας 1000% που υποστηρίζεται από μια συμφωνία επιπέδου υπηρεσίας (SLA). Σύμφωνα με το MDDHosting, εάν ο διακομιστής σας έχει φυσικό χρόνο εκτός λειτουργίας περισσότερο από 1 ώρα, μπορείτε να ζητήσετε 10 φορές (1000%) το πραγματικό ποσό του χρόνου διακοπής. Έτσι, εάν αντιμετωπίσετε 1 ώρα διακοπής λειτουργίας, θα λάβετε πίστωση 10 ωρών. Αυτό, ωστόσο, υπόκειται σε ορισμένους όρους και προϋποθέσεις.

Τέλος, σας δίνουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Μόνο οι λογαριασμοί για πρώτη φορά πληρούν τις προϋποθέσεις για επιστροφή χρημάτων. Πολύ χρήσιμο αν δοκιμάζετε μόνο τις υπηρεσίες τους για πρώτη φορά.

Επιλογές υποστήριξης

Το MDDHosting παρέχει διάφορες επιλογές για υποστήριξη. Αυτά περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Τηλεφωνική υποστήριξη
  • Υποβολή εισιτηρίων
  • Υποστήριξη μέσω email
  • Φόρουμ κοινότητας
  • Βάση γνώσεων
  • Κατάσταση διακομιστή

Υποβολή εισιτηρίων και υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι διαθέσιμες 24/7/365. Η τηλεφωνική υποστήριξη χρησιμοποιείται για πωλήσεις και χρεώσεις και είναι διαθέσιμη από Δευτέρα έως Παρασκευή, 8 π.μ. έως 4 μ.μ., Ανατολική ώρα. Η κατάσταση διακομιστή εμφανίζει μια επισκόπηση σε πραγματικό χρόνο των διακομιστών τους. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ελέγξετε αν υπάρχουν προβλήματα με τις λειτουργίες τους.

Η Γνωσιακή Βάση τους περιέχει μαθήματα σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης και διαχείρισης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Τα κοινοτικά φόρουμ, από την άλλη πλευρά, είναι ένα Q&Μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να κάνετε ερωτήσεις και να απαντάτε και σε άλλα ερωτήματα.

Οι κριτικές για την εξυπηρέτηση πελατών ήταν κυρίως θετικές. Οι πελάτες ήταν ικανοποιημένοι με τους εκπροσώπους τους και δήλωσαν ότι ήταν γρήγοροι να ανταποκριθούν. Οι κριτικές ανέφεραν επίσης ότι τα περισσότερα προβλήματα, είτε εύκολα είτε περίπλοκα, επιλύονται από την ομάδα υποστήριξης πελατών της MDDHosting.

Πλεονεκτήματα

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα στη συνεργασία με το MDDHosting. Παρακάτω είναι μερικά από αυτά:

Λειτουργίες βελτιστοποίησης πολλαπλών ταχυτήτων

Χρησιμοποιούν μονάδες στερεάς κατάστασης που είναι ταχύτερες από τις παραδοσιακές μηχανικές μονάδες. Επιπλέον, έχουν υποστήριξη για LiteSpeed ​​και Cloudflare. Και πάλι αυτά είναι χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την ταχύτητα του ιστότοπού σας. Οι διακομιστές Ιστού τους είναι και LiteSpeed. Είναι 100% συμβατό με το Apache συν 174% και 75% ταχύτερο από το Apache και το NGINX, αντίστοιχα.

Απεριόριστοι τομείς

Μπορείτε να έχετε απεριόριστους τομείς ανά λογαριασμό φιλοξενίας ακόμη και για το φθηνότερο πακέτο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να φιλοξενήσετε απεριόριστο αριθμό ιστότοπων. Τι κέρασμα!

Απεριόριστοι λογαριασμοί email

Με το πρόγραμμα CloudStarter Hosting, μπορείτε να έχετε απεριόριστους λογαριασμούς email για να απολαύσετε. Εάν έχετε περισσότερα από ένα άτομα υπεύθυνα για τον ιστότοπο ή την επιχείρησή σας, τότε μπορείτε να τους δώσετε σε κάθε γραμματοκιβώτιο. Δεν χρειάζεται να διαθέσετε επιπλέον χρήματα για ένα ξεχωριστό πακέτο φιλοξενίας email.

Απεριόριστο εύρος ζώνης

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις περιόδους αιχμής ή τις στιγμές που υπάρχει ασυνήθιστα μεγάλος αριθμός επισκεπτών ιστότοπων. Με απεριόριστο εύρος ζώνης, μπορείτε να έχετε απεριόριστο όγκο επισκεψιμότητας και δεν χρειάζεται να πληρώσετε επιπλέον.

Softaculous + Site Builder

Το Softaculous μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εγκατάσταση εκατοντάδων εφαρμογών με λίγα μόνο κλικ. Επιπλέον, το MDDHosting σάς παρέχει ένα πρόγραμμα δημιουργίας τοποθεσιών για να δημιουργείτε εύκολα ιστότοπους ακόμα και χωρίς εμπειρία κωδικοποίησης. Σας δίνεται απλώς μια διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από 50 θέματα και πάνω από 40 γραφικά στοιχεία, όπως Γκαλερί εικόνων, εμπλουτισμένο κείμενο και ρυθμιστικά εικόνων, μεταξύ άλλων.

Μειονεκτήματα

0,5 CPU πυρήνα

Ναι, σας δίνεται απεριόριστο εύρος ζώνης. Όμως, σας δίνεται μόνο ½ ενός ολόκληρου πυρήνα της CPU. Επιπλέον, σας παρέχονται ακόμη απεριόριστοι τομείς ανά λογαριασμό φιλοξενίας. 0,5 CPU Core ενδέχεται να μην είναι σε θέση να φιλοξενήσει όλους τους ιστότοπους που χρειάζεστε. Επιπλέον, η απεριόριστη κίνηση + μισός πυρήνας CPU δεν ταιριάζει πραγματικά.

Σύμφωνα με το MDDHosting, εάν υπερβείτε το όριο της CPU σας, ο λογαριασμός φιλοξενίας σας θα περιορίζεται από το σύστημά τους επίτηδες και αυτό οδηγεί σε επιβράδυνση για να διασφαλιστεί ότι βρίσκεται εντός του ορίου. Επομένως, εάν θέλετε να χειριστείτε την απεριόριστη κυκλοφορία και τους απεριόριστους τομείς, πρέπει να αναβαθμίσετε σε ένα ακριβότερο πρόγραμμα.

0,5 GB RAM (Μνήμη)

Δείτε παραπάνω, η ίδια συλλογιστική ισχύει εδώ.

συμπέρασμα

Το MDDHosting προσφέρει πολλές δυνατότητες μαζί με αξιοπρεπή βελτιστοποίηση ταχύτητας. Ωστόσο, οι περιορισμένοι πόροι θα πνίξουν το χαρτοφυλάκιο των ιστοτόπων σας πολύ γρήγορα (ανάλογα με τον αριθμό των ιστότοπων που θέλετε να δημιουργήσετε), ενώ αυτό είναι καλό και οι άνθρωποι δεν πρέπει να περιμένουν περισσότερα από τα αρχικά σχέδια… θα ήταν ωραίο εάν εξηγούσε με σαφήνεια η ιστοσελίδα.

Συμπερασματικά, είναι καλά… αλλά υπάρχουν καλύτερες εναλλακτικές λύσεις. Δείτε τη σύγκριση φιλοξενίας ιστοσελίδων για άλλες επιλογές.

ΠερίληψηΑνασκόπηση Matthew Rogers Ημερομηνία αναθεώρησης 2018-08-29Αναθεώρηση στοιχείου MDDHostingΑξιολόγηση συγγραφέα 41ος1ος1ος1οςγκρίΌνομα προϊόντος MDDHostingPrice
5,99 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author