Αναθεώρηση HostMonster

Συνολική βαθμολογία

Φθηνότερο πακέτο
4,95 $ / μήνα

HostMonster: Μια γρήγορη περίληψη για άτομα χωρίς χρόνο (σχεδόν όλοι μας)

Δυστυχώς, με λίγα λόγια, δεν συνιστούμε το HostMonster, για μερικούς λόγους με τους κυριότερους να είναι η ασφάλεια και η υποστήριξη. Ας δούμε μερικά προβλήματα που βρήκαμε.

Ασφάλεια: Η κατοχή πιστοποιητικού SSL (https, ένας ασφαλής ιστότοπος) είναι απαραίτητη αυτές τις μέρες, σίγουρα με την Google που προτιμά τους ιστότοπους https και το Chrome επισημαίνει ενεργά τους μη ασφαλείς ιστότοπους ως “μη ασφαλείς” … Τα βασικά πιστοποιητικά SSL είναι πραγματικά δωρεάν αυτές τις μέρες, επειδή ” είναι τόσο σημαντικό. Οι περισσότεροι οικοδεσπότες το προσφέρουν επίσης δωρεάν, επειδή είναι εύκολο να ενσωματωθούν. Το HostMonster, από την άλλη πλευρά, δεν το απενεργοποιεί στο βασικό τους πρόγραμμα, ή στο δεύτερο σχέδιό τους, ή στο τρίτο σχέδιό τους… θα πρέπει να μεταβείτε στο 4ο πρόγραμμα «PRO» για να λάβετε ένα πιστοποιητικό SSL. Αυτό είναι απλώς τρελό!

Υποστήριξη: Υπάρχουν αρκετά παράπονα για την υποστήριξή τους που κυμαίνονται, πάρα πολλά για να τα αγνοήσουμε. Τα πάντα, από μεγάλες καθυστερήσεις στις απαντήσεις υποστήριξης, μέχρι απλή κακή υποστήριξη.

Τιμολόγηση: Χωρίς πιστοποιητικά SSL, χωρίς απεριόριστο χώρο στο δίσκο, κακή υποστήριξη κ.λπ.… θα περιμένατε τουλάχιστον μια αξιοπρεπή φτηνή τιμή, δυστυχώς όχι, ξεκινούν από 4,95 $ / μήνα, που είναι τουλάχιστον 1 $ πάνω από αυτό που βλέπουμε ως μέσο όρο, που έρχεται συνήθως ΜΕ SSL και αξιοπρεπή υποστήριξη.

Αυτό που πραγματικά λέμε είναι… υπάρχουν πολλοί οικοδεσπότες Ιστού εκεί έξω που είναι πολύ καλύτεροι σχεδόν σε όλα! Αποφύγετε το HostMonster! Αντ ‘αυτού, ρίξτε μια ματιά στην καλύτερη σύγκριση φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Εάν ενδιαφέρεστε κάπως για το HostMonster, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω.

Έρευνα HostMonster

Αναθεώρηση HostMonster

Το HostMonster ξεκίνησε το 1996 κάνοντας την εταιρεία έναν από τους παλαιότερους παρόχους φιλοξενίας εκεί έξω. Ιδρύθηκε από τον Matt Heaton, το ίδιο πρόσωπο που κυκλοφόρησε το BlueHost. Συγχωνεύτηκε με το Endurance International Group (EIG) το 2015. Η EIG είναι ένας γίγαντας που κατέχει πολλές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων όπως HostGator, BlueHost και Arvixe.

Η έδρα τους βρίσκεται στο Provo, Utah, Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτή η ιδιωτική εταιρεία παρέχει μια ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών. Αυτά περιλαμβάνουν Shared Hosting, VPS Web Hosting και Dedicated Servers, μεταξύ άλλων.

Τιμολόγηση

Το HostMonster παρέχει τέσσερα διαφορετικά πακέτα για τις λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων. Αυτά τα σχέδια ονομάζονται Basic, Plus, Prime και Go Pro. Τα εν λόγω πακέτα φαίνονται παρακάτω:

Τιμές HostMonster

Το φθηνότερο πακέτο ονομάζεται Basic και κοστίζει 4,95 USD ανά μήνα εάν επιλέξετε συμβόλαιο 36 μηνών. Έτσι, θα πρέπει να πληρώσετε συνολικά 178,20 USD εκ των προτέρων. Εάν επιλέξετε συμβόλαιο 12 μηνών και 24 μηνών, θα πρέπει να πληρώσετε 6,95 USD και 5,95 USD ανά μήνα, αντίστοιχα. Τα εν λόγω ποσά είναι μόνο ειδικές εισαγωγικές τιμές. Αυτή η προωθητική τιμή ισχύει μόνο για τον πρώτο όρο. Ισχύουν τακτικές τιμές κατά την ανανέωση του προγράμματος που χρησιμοποιείτε.

Το βασικό πρόγραμμα σάς επιτρέπει να έχετε έναν ιστότοπο μόνο ανά λογαριασμό φιλοξενίας. Εάν θέλετε πολλούς ιστότοπους, μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο Plus που σας επιτρέπει να έχετε το πολύ 10 ιστότοπους ανά λογαριασμό φιλοξενίας. Εάν έχετε περισσότερους από 10 ιστότοπους, τότε πρέπει να λάβετε το πακέτο Prime που σας επιτρέπει να φιλοξενείτε απεριόριστο αριθμό ιστότοπων.

Ο χώρος του ιστότοπου είναι περιορισμένος στα 50 GB. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε δεδομένα αξίας το πολύ 50 GB στον λογαριασμό φιλοξενίας σας, κάτι που συνήθως είναι περισσότερο από αρκετό για τη δημιουργία ενός ιστότοπου επιχείρησης… στην πραγματικότητα μπορείτε να δημιουργήσετε αρκετά από αυτά με αυτό το μέγεθος χώρου στο δίσκο.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο, η απόδοση του βασικού προγράμματος (μαζί με τα σχέδια Plus και Prime) είναι στάνταρ. Τι σημαίνει αυτό ακριβώς; Ζητήσαμε από την ομάδα υποστήριξής τους να μάθει περισσότερα σχετικά με αυτό. Σύμφωνα με αυτούς «Δεδομένου ότι είναι κοινόχρηστος διακομιστής, δεν έχουμε ακριβείς πόρους. Εάν αρχίσετε να επηρεάζετε άλλους ιστότοπους στον ίδιο διακομιστή, θα σας ειδοποιήσουμε ώστε να μπορείτε να το διορθώσετε ή να το αναβαθμίσετε πολλές φορές. Ωστόσο, αυτό έχει ως αποτέλεσμα τον τερματισμό του ιστότοπού σας έως ότου επιλυθούν τα προβλήματα. ” Η εν λόγω συνομιλία φαίνεται παρακάτω:

Κουβέντα

Αυτό σημαίνει ότι μοιράζεστε πόρους με άλλους κατόχους λογαριασμών στον ίδιο διακομιστή. Μόλις αρχίσετε να επηρεάζετε την απόδοση του διακομιστή, ο λογαριασμός σας τίθεται σε αναστολή. Πρέπει να το διορθώσετε αναβαθμίζοντας το λογαριασμό σας σε πακέτο υψηλότερου επιπέδου για να καλύψετε τις ανάγκες του ιστότοπού σας. Μόλις μάθουν ότι ο λογαριασμός σας θέτει σε κίνδυνο την απόδοση άλλων λογαριασμών, ο λογαριασμός σας θα τεθεί σε αναστολή έως ότου επιλυθεί το πρόβλημα.

Εντάξει. Ας προχωρήσουμε με την απόδοση και πάμε στα γραμματοκιβώτια. Μπορείτε να έχετε 5 λογαριασμούς email ανά λογαριασμό φιλοξενίας. Ο αριθμός είναι αρκετά μικρός σε σύγκριση με άλλους παρόχους φιλοξενίας που προσφέρουν απεριόριστους λογαριασμούς email. Ωστόσο, εάν φιλοξενείτε έναν αρχικό ιστότοπο, ο ίδιος, αυτός ο αριθμός είναι αρκετά. Ο χώρος αποθήκευσης email είναι 100MB ανά λογαριασμό. Και πάλι, για έναν εκκινητή, αυτό μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις κάθε γραμματοκιβωτίου.

Το HostMonster σάς παρέχει μια δωρεάν εγγραφή τομέα μόλις εγγραφείτε μαζί τους. Αυτό είναι καλό αν προσπαθείτε να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα για άλλα πρόσθετα. Σε αντίθεση με άλλους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων, η αρχική ρύθμιση του λογαριασμού σας είναι δωρεάν.

Παρέχουν εγγύηση λειτουργίας 99,99%. Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας σπάνια θα έχει χρόνο διακοπής λειτουργίας. Επιπλέον, προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Έτσι, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων.

Επιλογές υποστήριξης

Το HostMonster σας προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για υποστήριξη. Αυτά περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Διαδικτυακή ζωντανή συνομιλία
  • Τηλεφωνική υποστήριξη
  • Κέντρο βοήθειας / Γνωσιακή βάση
  • Υποβολή εισιτηρίων

Η τεχνική υποστήριξη τηλεφώνου και η τεχνική υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας είναι διαθέσιμες 24/7. Η τηλεφωνική υποστήριξη για πωλήσεις είναι διαθέσιμη 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 6 π.μ. έως τις 21:00, MST. Έχουν επίσης διαφορετικές διαδικτυακές γραμμές ζωντανής συνομιλίας και τηλεφωνικής υποστήριξης για Χρέωση, Τμήμα Συμμόρφωσης Όρων Παροχής Υπηρεσιών και Επαλήθευση.

Η Γνωσιακή Βάση ή το Κέντρο Βοήθειας είναι γεμάτη με οδηγούς για το πώς να ρυθμίσετε και να διαχειριστείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες για τις οποίες πληρώνετε. Προφανώς, αυτό είναι διαθέσιμο στον ιστότοπό τους 24/7/365. Περιέχει επίσης εκπαιδευτικά βίντεο που μπορεί να σας βοηθήσουν να κάνετε εύκολα τα πράγματα που χρειάζεστε για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας.

Οι κριτικές για την εξυπηρέτηση πελατών ήταν κυρίως αρνητικές. Οι περισσότεροι πελάτες ήταν δυσαρεστημένοι με τους εκπροσώπους τους. Όταν οι ιστότοποι αντιμετωπίζουν προβλήματα, οι τεχνικοί εκπρόσωποί τους απάντησαν μόνο με συγνώμη. Δεν υπήρχε καμία πρωτοβουλία να κάνουμε κάτι για τα θέματα που αντιμετωπίζουν. Αν και γνωρίζουν απλές ερωτήσεις, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοχοι λογαριασμού.

Πλεονεκτήματα

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Εάν τα δοκιμάσατε και αποφασίσατε ότι δεν ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας, μπορείτε πραγματικά να λάβετε επιστροφή χρημάτων. Παρόλο που αυτή η επιστροφή χρημάτων δεν επεκτείνεται στην καταχώριση ονομάτων τομέα, εξακολουθεί να είναι καλό να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα.

Δωρεάν εγγραφή τομέα

Ναί. Μπορείτε πραγματικά να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα με τη δωρεάν εγγραφή πρωτεύοντος τομέα τους. Εάν δεν έχετε ακόμη όνομα τομέα, ήρθε η ώρα να επωφεληθείτε από αυτήν την προσφορά.

Μειονεκτήματα

Υπάρχουν πολλά μειονεκτήματα κατά την εγγραφή στο HostMonster.

Περιορισμένος χώρος στο δίσκο

Σας δίνουν μόνο 50 GB χώρου στο δίσκο. Όχι μεγάλη χρήση εάν έχετε βίντεο και εικόνες μεγάλου μεγέθους που πρέπει να τοποθετήσετε μέσα στον ιστότοπό σας. Επίσης, εάν έχετε τα επιπλέον στοιχεία λήψης, τότε αυτό το σχέδιο δεν είναι το κατάλληλο για εσάς.

Εάν θέλετε απεριόριστο χώρο στο δίσκο, πρέπει να επιλέξετε το τρίτο σχέδιο, το πακέτο Prime. Η ειδική τιμή γνωριμίας ανέρχεται σε 6,95 USD ανά μήνα εάν επιλέξετε 36 μήνες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πληρώσετε 250,20 USD εκ των προτέρων. Αν θέλετε να πάρετε το συμβόλαιο 12 μηνών και 24 μηνών, θα πρέπει να πληρώσετε 9,45 USD και 8,45 USD ανά μήνα, αντίστοιχα.

Περιορισμένοι λογαριασμοί email

Επιτρέπονται μόνο 5 λογαριασμοί email στο Βασικό πρόγραμμα. Τι γίνεται όμως αν έχετε έξι άτομα που είναι υπεύθυνα για τον ιστότοπό σας (ή για την επιχείρησή σας); Τότε, προφανώς, αυτό δεν είναι το σωστό.

Μπορείτε να επιλέξετε το επόμενο πρόγραμμα, το Πακέτο Plus, το οποίο κοστίζει 6,95 USD ανά μήνα, εάν επιλέξετε 36 μήνες εκ των προτέρων. Αυτή εξακολουθεί να είναι η ειδική εισαγωγική τιμή. Κατά την ανανέωση, πρέπει να πληρώνετε κανονικές τιμές. Ω, BTW, το εν λόγω πιο ακριβό σχέδιο επιτρέπει έως και 100 λογαριασμούς email.

Κακή υποστήριξη πελατών

Οχι. Δεν παρέχουν την άριστη εξυπηρέτηση πελατών που υποσχέθηκαν. Οι περισσότερες κριτικές ήταν δυσαρεστημένοι με τους εκπροσώπους τους και την ομάδα τεχνικής υποστήριξης. Οι περισσότεροι τεχνικοί αντιπρόσωποι έπρεπε να ζητήσουν συγνώμη για κακή εξυπηρέτηση (π.χ. διακομιστές που πέφτουν, ιστότοποι που καταρρέουν κ.λπ.). Και για να χειροτερέψουν τα πράγματα, έπρεπε μόνο να ζητήσουν συγνώμη και να δηλώσουν ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γι ‘αυτό.

Ένα πράγμα που πρέπει να αναζητήσετε σε έναν πάροχο φιλοξενίας, εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Εάν μια εταιρεία δεν την έχει, τότε αποφύγετε τις. Τι γίνεται αν ο ιστότοπός σας καταρρέει και ο πιο σημαντικός πελάτης σας περιηγείται σε αυτόν; Τι??!! Στη συνέχεια, χάνετε έναν πολύτιμο πελάτη. Το χειρότερο είναι ότι όταν συμβαίνει αυτό, η ομάδα υποστήριξης δεν είναι εκεί για να σας βοηθήσει. Τι κακό!.

Μπορεί επίσης να παρατηρήσετε τη συνομιλία μου (εικόνα) που παρέχεται νωρίτερα σε αυτήν την κριτική. Ο εκπρόσωπος πελατών δήλωσε: «Τι σε φέρνει στο Bluehost;» Αυτό σημαίνει, τόσο το BlueHost όσο και το HostMonster έχουν τις ίδιες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών. Αυτό μπορεί να είναι προφανές γιατί βασίζονται στο ίδιο άτομο. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών δεν μπορεί να κάνει διάκριση μεταξύ πελάτη BlueHost και πελάτη HostMonster δείχνει ότι δεν μπορούν επίσης να κάνουν διάκριση μεταξύ των προϊόντων και των υπηρεσιών των δύο εταιρειών. Θα σας δείξουμε μια ανακεφαλαίωση της συνομιλίας:

Κουβέντα

Δεν ξέρουμε αν αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα προκατασκευασμένο πρότυπο που δημιούργησαν για ΔΥΟ BlueHost και HostMonster. Ή, μάλλον, ο εκπρόσωπος έκανε ένα λάθος. Γεια!

συμπέρασμα

Το HostMonster δεν είναι εταιρεία που θα συνιστούσαμε. Οχι. Δεν πρόκειται να συμβεί. Τα μειονεκτήματα υπερτερούν κατά πολύ των πλεονεκτημάτων της συνεργασίας με την εταιρεία. Λείπει εξαιρετική υποστήριξη πελατών και σαφώς, είναι απλώς μια άλλη εταιρεία EIG εκεί έξω. Τα χαρακτηριστικά είναι επίσης πολύ περιορισμένα. Καλύτερα να είστε με άλλους παρόχους φιλοξενίας εκεί έξω.

ΠερίληψηΑνασκόπηση Matthew Rogers Ημερομηνία αναθεώρησης 2018-08-27Αναθεώρηση στοιχείου HostMonsterΑξιολόγηση βαθμολογίας 21ος1οςγκρίγκρίγκρίΌνομα προϊόντος HostMonsterPrice
4,95 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author