HostMetro Review: Σοβαρά προβλήματα με την ταχύτητα και το χρόνο λειτουργίας …

Αρχική σελίδα Hostmetro

Το HostMetro ιδρύθηκε πρόσφατα το 2012 για να ειδικεύεται στην παροχή μόνο κοινόχρηστης φιλοξενίας.

Είναι επίσης ένας από τους μοναδικούς οικοδεσπότες ιστού με «εγγυημένη τιμή κλειδώματος», επομένως η τιμολόγηση σας δεν υπερβαίνει το 200% όταν έρθει η ώρα για ανανέωση.

Επιπλέον, διαθέτουν 99,9% χρόνο λειτουργίας για να ολοκληρώσουν μια αξιοπρεπή σειρά προσφορών για πελάτες με γνώμονα τον προϋπολογισμό.

Είναι όμως όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί πολύ καλοί για να είναι αληθινοί?

Δημιουργήσαμε έναν βασικό ιστότοπο δοκιμών WordPress στο HostMetric «Mega Max Plan» τον Ιούνιο του 2015. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, παρακολουθήσαμε και αναλύσαμε την απόδοσή τους, συγκεντρώνοντας τα πιο σημαντικά αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου λειτουργίας & ταχύτητα για να μπορέσουμε να σας παρέχουμε αυτήν την αμερόληπτη κριτική.

Ας αρχίσουμε:

Πλεονεκτήματα της χρήσης του HostMetro Hosting

Η «Εγγύηση κλειδώματος τιμών» του HostMetro είναι μία από τις πιο καινοτόμες προσφορές που έχουμε δει μετά από έλεγχο περίπου τριάντα διαφορετικών εταιρειών φιλοξενίας ιστοσελίδων. Τι άλλο προσφέρουν εκτός από τις χαμηλές τιμές?

1. Ανεπαρκής αξιοπρεπής υποστήριξη πελατών

Η εμπειρία μας με την υποστήριξη πελατών του HostMetro ξεκίνησε αρκετά καλά. Οι πράκτορές τους συνδέθηκαν γρήγορα και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις μας εγκαίρως.

Υποστήριξη HostMetroΗ συνομιλία μας με έναν αντιπρόσωπο υποστήριξης πελατών στο HostMetro

Δυστυχώς, οι έλεγχοι ιστορικού μας δείχνουν γενικά μικτές κριτικές σχετικά με τη διαθεσιμότητα (και την αποτελεσματικότητα) του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών τους.

 • «Δεν μπορούμε να συνδεθούμε στο c-panel μας και το email δεν λειτουργεί. Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με την ηλεκτρονική σας υποστήριξη και κανείς δεν παραλαμβάνει. Θα μου εξηγήσει κανείς τι συμβαίνει; “
 • «Η εξυπηρέτηση πελατών σας είναι τρομερή! Αναζητώ σίγουρα έναν νέο οικοδεσπότη. Μου είπαν ότι θα ενεργοποιήσετε ξανά τον ιστότοπό μου, ώστε να μπορέσω να διορθώσω τα πράγματα σχετικά με τα πρόσθετα. Δεν έχει γίνει. Αυτό έχει συμβεί τόσες πολλές φορές και τελείωσα. “
 • «Γεια σας παιδιά, είναι σχεδόν μέρες τώρα οι ιστότοποί μας είναι εκτός λειτουργίας και δεν παίρνουμε καμία βοήθεια 24 ώρες για να απαντήσετε για ένα εισιτήριο? Θέλω βοήθεια το συντομότερο, δεν μπορώ ούτε να επικοινωνήσω μαζί σας.
 • «Ποιο είναι το πρόβλημα με την υποστήριξή σας; Δεν μπορώ να κρατήσω κανέναν μέσω τηλεφώνου και περιμένει σχεδόν δύο ώρες. Δεν μπορώ καν να συνδεθώ με την υποστήριξη συνομιλίας σας. Και η υποστήριξη email σας είναι πολύ αργή. Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με τα email μας και θέλω κάποιος να το διορθώσει για μένα. “

2. Εγγύηση κλειδώματος τιμών (!)

Οι περισσότεροι οικοδεσπότες σας απορροφούν με ένα εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό την πρώτη φορά που θα εγγραφείτε μαζί τους. Όταν το πρόγραμμά σας τελειώσει και είναι ώρα να ανανεώσετε, αυτό το χαμηλό ποσοστό εξαφανίζεται και η τιμή σας μπορεί να διπλασιαστεί ή ακόμη και να τριπλασιαστεί φαινομενικά μια νύχτα.

Ωστόσο, το HostMetro αποδίδει αυτήν την τάση, διασφαλίζοντας την αρχική τιμή εγγραφής σας – ακόμη και για μελλοντικές ανανεώσεις!

Αυτή είναι μια τεράστια συμφωνία, προσφέροντας ένα τεράστιο πλεονέκτημα ως προς τις τιμές, αν σκοπεύετε να παραμείνετε μαζί τους μακροπρόθεσμα.

3. Δωρεάν μεταφορά ιστότοπου (με περιορισμούς)

Το HostMetro θα μεταφέρει με χαρά τον υπάρχοντα ιστότοπό σας στους διακομιστές του δωρεάν.

ΑΛΛΑ…

Μόνο αν δεν υπερβαίνει τα 3 GB. Διαφορετικά, είστε μόνοι σας.

Και η μεταφορά ιστότοπου πρέπει να ζητηθεί εντός 30 ημερών από τη δημιουργία λογαριασμού.

Εάν είστε δυσαρεστημένοι, μπορείτε πάντα να επωφεληθείτε από την εγγύηση επιστροφής χρημάτων των 30 ημερών, χωρίς ερωτήσεις.

4. 99,9% Εγγύηση Χρόνου

Η σελίδα Όροι Παροχής Υπηρεσιών για τους περισσότερους οικοδεσπότες είναι εκεί όπου η αισιοδοξία τελειώνει.

Αυτό που φαινόταν τόσο καλή στην αρχή αρχίζει γρήγορα να μετατρέπεται σε εφιάλτη καθώς διαβάζετε μια αμφισβητήσιμη πολιτική μετά την άλλη.

Ωστόσο, κάθε τόσο συναντάτε κάτι θετικό που αποκαθιστά την πίστη σας σε ορισμένες εταιρείες.

Ενσωματωμένοι στους Όρους του HostMetro είναι η Πολιτική Εγγυήσεων Χρόνου.

Αν ο μέσος ετήσιος χρόνος λειτουργίας τους πέσει κάτω από το 99%, θα λάβετε έναν δωρεάν μήνα φιλοξενίας που πιστώνεται στον λογαριασμό σας. Παρόλο που αυτό το σήμα είναι χαμηλότερο από το μέσο χρόνο λειτουργίας που έχουμε δει σε 30 οικοδεσπότες, εξακολουθεί να είναι μια καλή πολιτική που δείχνει ότι υποστηρίζουν την υπηρεσία τους.

Ισχύουν επίσης μερικές τυπικές εξαιρέσεις, ακόμη και αν είναι αρκετά κοινές. Εάν πραγματοποιηθούν έκτακτα γεγονότα όπως μια φυσική καταστροφή ή ένα μεγάλο χάκετ, αυτό το downtime δεν θα ληφθεί υπόψη στον υπολογισμό του μέσου χρόνου λειτουργίας.

5. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια των πρώτων 30 ημερών ως νέος πελάτης HostMetro, μπορείτε να ζητήσετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Συνολικά, αυτό είναι υπέροχο.

Απλώς λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν μερικά ζητήματα που μπορούν να επηρεάσουν το ποσό επιστροφής χρημάτων.

Πρώτον, οι επιστροφές χρημάτων ισχύουν μόνο για προγράμματα φιλοξενίας. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να επιστραφούν άλλα πρόσθετα, όπως εφεδρικές υπηρεσίες ή ονόματα τομέα.

Τα καλά νέα για τα ονόματα τομέα είναι ότι εάν πληρώσατε για ένα, μπορείτε να το πάρετε μαζί σας σε έναν άλλο κεντρικό υπολογιστή.

Ωστόσο, εάν σας δόθηκε δωρεάν μέσω του HostMetro, αυτό το κανονικό κόστος μπορεί να μειωθεί από το υπόλοιπο επιστροφής χρημάτων. Μπορούν επίσης να αφαιρέσουν το κόστος των δωρεάν πιστοποιητικών SSL. Φροντίστε να ελέγξετε ξανά το σχέδιό σας όταν λαμβάνετε αυτά τα «δωρεάν» πρόσθετα, γιατί θα μπορούσαν να επιστρέψουν στην κυριολεξία σας όταν σας ζητήσει επιστροφή χρημάτων.
Επιστροφή χρημάτων Hostmetro

Μειονεκτήματα της χρήσης του HostMetro Hosting

Το HostMetro έχει μερικά πράγματα να του αρέσει. Ειδικά αυτή η «εγγύηση κλειδώματος τιμών».

Δυστυχώς, η υπηρεσία τους δεν μπορεί να ταιριάζει με την αξία αυτής της προσφοράς.

Ξεκινώντας με τους χρόνους φόρτωσης της σελίδας:

1. Αργές ταχύτητες σελίδας

Κατά τους τελευταίους 24 μήνες, το HostMetro κατάφερε κάπως να ανεβάσει τους χρόνους φόρτωσης σελίδας 1,116 χιλ.

Αυτό κάνει το HostMetro τέσσερις φορές πιο αργό από την ταχύτερη φιλοξενία μας A2 Hosting.

Θεωρώντας μια καθυστέρηση ενός δευτερολέπτου μπορεί να οδηγήσει σε 7% λιγότερες μετατροπές, Το HostMetro μπορεί να σας κοστίσει περισσότερο στις απώλειες πωλήσεων από ό, τι πραγματικά πληρώνετε για την υπηρεσία τους.

Το χειρότερο είναι ότι ήταν σταθερά κάτω από το μέσο όρο σχεδόν κάθε μήνα. Δεν ήταν λοιπόν ότι υπήρχε ένας κακός μήνας που έριξε τα αποτελέσματά τους. Όχι, είναι απλώς ότι είναι καλοί στο να είναι κακοί.

Μέσος χρόνος φόρτωσης τελευταίου 12 μηνών:

Λεπτομερή στατιστικά στοιχεία για το τελευταίο δωδεκάμηνο του HostMetroΜέση ταχύτητα HostMetro 2019-2020 | Δείτε στατιστικά

2. ΚΑΛΟ κάτω του μέσου όρου 99,81% Uptime

Και οι επιτυχίες συνεχίζουν. Το HostMetro παραδόθηκε κάτω του μέσου χρόνου λειτουργίας 99,81% τους τελευταίους 24 μήνες.

Η μόνη ασημένια επένδυση με την τόσο κακή απόδοση είναι ότι (σύμφωνα με πληροφορίες) θα πιστώσουν τον λογαριασμό σας με έναν επιπλέον μήνα φιλοξενίας, εάν πέσουν κάτω από το υποσχόμενο 99,9% χρόνο λειτουργίας.

Πριν μεταβείτε σε αυτήν την προσφορά, σκεφτείτε το εξής: Μια ώρα διακοπής λειτουργίας ανά μήνα μπορεί να σας κοστίσει πολύ περισσότερους επισκέπτες, μετατροπές και επομένως πωλήσεις και χρήματα από αυτά που πιστώνετε πίσω από το HostMetro.

Μέσος χρόνος λειτουργίας τελευταίου 12 μηνών:

 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιανουαρίου 2020: 99,98%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Δεκεμβρίου 2019: 99,69%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Νοεμβρίου 2019: 99,59%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Οκτωβρίου 2019: 98,91%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Σεπτεμβρίου 2019: 99,94%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Αυγούστου 2019: 99,97%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουλίου 2019: 99,90%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουνίου 2019: 99,57%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαΐου 2019: 99,97%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Απριλίου 2019: 99,83%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαρτίου 2019: 99,94%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Φεβρουαρίου 2019: 99,84%

Τα τελευταία στατιστικά του HostMetro 24 μηνώνΜέσος χρόνος λειτουργίας HostMetro | Δείτε στατιστικά

3. “Δωρεάν” αντίγραφα ασφαλείας σας κοστίζουν πραγματικά

Τα αντίγραφα ασφαλείας είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό, διότι αναμφίβολα τα προβλήματα θα εμφανίζονται από καιρό σε καιρό. Οι περισσότεροι οικοδεσπότες τους προσφέρουν σε κάποια χωρητικότητα, είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή.

Οι Όροι του HostMetro αναφέρουν ότι προσφέρουν “δωρεάν εφεδρικές υπηρεσίες ως ευγενική προσφορά”.

Ακούγεται φοβερό, έτσι; Η τακτική δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά προβλήματα εάν ο ιστότοπός σας παραβιαστεί.

Υπάρχουν όμως τρία μεγάλα προβλήματα με αυτόν τον ισχυρισμό:

 1. Αυτή η εφεδρική υπηρεσία λειτουργεί μόνο μία φορά το μήνα. (Ιδανικά, θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον καθημερινά ή εβδομαδιαία.)
 2. Θα δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας μόνο 1 GB μεγέθους. Αυτό δεν είναι πολύ μεγάλο, για να είμαι ειλικρινής, οπότε μάλλον θα το περάσετε κάποια στιγμή.
 3. Και το χειρότερο από όλα, για να επαναφέρετε το αντίγραφο ασφαλείας, θα σας κοστίσει 39,95 $.

Αυτό είναι σωστό: η “δωρεάν υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας” δεν είναι στην πραγματικότητα δωρεάν εάν τη χρειάζεστε.

4. Μόνο κοινόχρηστη φιλοξενία

Το HostMetro προσφέρει μόνο δύο κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας. Δεν διατίθενται VPS, cloud, ή ειδικές επιλογές φιλοξενίας.

Αυτό θα είναι δύσκολο να κλιμακώσετε την υπάρχουσα υποδομή σας εάν ξεπεράσετε τα πράγματα γρήγορα, αναγκάζοντάς σας να μεταβείτε σε άλλη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων στο εγγύς μέλλον εάν φτάσετε σε αυτό το σημείο.

5. Περιοριστική ΔΩΡΕΑΝ Προσφορά Τομέα

Προσφέρουν ένα δωρεάν όνομα τομέα κατά την εγγραφή, αλλά ΜΟΝΟ εάν χρησιμοποιείτε τον κωδικό κουπονιού «ΔΩΡΕΑΝ DOMAIN» τους.

Οι ανανεώσεις ονομάτων τομέα (ή η αγορά πρόσθετων) θα σας επιστρέψουν με επιπλέον 14,49 $, το οποίο είναι πιο ακριβό από πολλά άλλα κύρια μητρώα ονομάτων τομέα.

6. «Χρέωση εγκατάστασης» σε μηνιαία προγράμματα

Το HostMetro προσφέρει ένα πραγματικό πρόγραμμα φιλοξενίας από μήνα σε μήνα. Τα κακά νέα είναι ότι το ποσοστό ανεβαίνει σημαντικά (σε σύγκριση με το κλείδωμα σε ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα) και θα πρέπει επίσης να πληρώσετε ένα τέλος εγκατάστασης 14,49 $.

5. Βραχυπρόθεσμα σχέδια ακριβότερα

Η HostMetro διαφημίζει μια τιμή 2,95 $ / μηνιαία. Ωστόσο, για να λάβετε αυτήν την τιμή, θα πρέπει να εγγραφείτε για τρία ολόκληρα χρόνια.

Δεν υπάρχει σχέδιο με διάρκεια μικρότερη από ένα έτος. Και ακόμη και αυτή η επιλογή ενός έτους θα κοστίζει 4,95 $ / μήνα.

Η τιμολόγηση του HostMetro γίνεται φθηνότερη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που αγοράζετε.

Τιμές HostMetro, Σχέδια φιλοξενίας & Γρήγορα γεγονότα

Το HostMetro προσφέρει μόνο κοινόχρηστη φιλοξενία. Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των κοινόχρηστων προγραμμάτων φιλοξενίας τους:

 • Mega Max σχέδιο: Αυτό το πρόγραμμα ξεκινά από 2,95 $ ανά μήνα. Περιλαμβάνει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, απεριόριστο εύρος ζώνης και υποστήριξη για απεριόριστους ιστότοπους.
 • Σχέδιο Super Max: Αυτό το πρόγραμμα ξεκινά από 6,95 $ ανά μήνα. Περιλαμβάνει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, απεριόριστο εύρος ζώνης και υποστήριξη για απεριόριστους ιστότοπους. Διατίθεται επίσης με δωρεάν πιστοποιητικό SSL, καθημερινή σάρωση κακόβουλου λογισμικού και προηγμένη ασφάλεια.

Τιμές και σχέδια HostMetroΤιμές και σχέδια HostMetro

 • Ευκολία εγγραφής: Η διαδικασία εγγραφής είναι λίγο δύσκολη. Αυτό θα μπορούσε να είναι ευκολότερο.
 • μέθοδοι πληρωμής: Πιστωτική κάρτα, PayPal.
 • Κρυφές χρεώσεις και ρήτρες: Οι λογαριασμοί περιορίζονται σε 200.000 inodes, 10% CPU και μνήμη. Σε περίπτωση που υπερβείτε αυτό το όριο, ο λογαριασμός σας ενδέχεται να τεθεί σε αναστολή και δεν θα έχετε δικαίωμα επιστροφής χρημάτων.
 • Πώληση: Μερικά πλεονεκτήματα.
 • Ενεργοποίηση Λογαριασμού: Μπορεί να πάρει πολύ χρόνο. Μπορείτε να κάνετε την ενεργοποίηση άμεσα πληρώνοντας ένα τέλος $ 5.
 • Πίνακας ελέγχου και εμπειρία πίνακα ελέγχου: cPanel.
 • Εγκατάσταση εφαρμογών και CMS (WordPress, Joomla κ.λπ.): Εύκολη εγκατάσταση με ένα κλικ δημοφιλών εφαρμογών και CMS με Softaculous.

Προτείνουμε το HostMetro?

Όχι.

Η εξυπηρέτηση πελατών του HostMetro είναι ασυνεπής αξιοπρεπής. Η «εγγύηση κλειδαριάς τιμής» είναι πολύ ωραία. Διαφορετικά, πρόκειται για το ωραιότερο πράγμα που μπορούμε να πούμε γι ‘αυτούς.

Το HostMetro διαθέτει μία από τις πιο αργές ταχύτητες φόρτωσης σελίδας που έχουμε δει ποτέ. Λαμβάνοντας υπόψη τις επιδράσεις της ταχύτητας του ιστότοπου – όχι μόνο την εμπειρία χρήστη, αλλά και την κατάταξη και τις μετατροπές της μηχανής αναζήτησης στον ιστότοπό σας – υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την κατώτατη γραμμή σας (διαβάστε: εισόδημα) εδώ.

Ο χρόνος λειτουργίας τους είναι επίσης πολύ κακός. Σταθερά κάτω από το μέσο όρο, με μακροχρόνιες διακοπές λειτουργίας που μπορούν να διαταράξουν την πρόσβαση σε κρίσιμες στιγμές.

Ειλικρινά, υπάρχουν πολλοί οικοδεσπότες Ιστού εκεί έξω που θα σας προσφέρουν πολύ περισσότερους χρόνους φόρτωσης σελίδας, πιο σταθερό χρόνο λειτουργίας και καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών για τα ίδια (ή λιγότερα) δολάρια.

Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το HostMetro; Εάν ναι, αφήστε μια κριτική παρακάτω. Χαιρετίζουμε όλες τις κριτικές, είτε είναι καλές είτε κακές, αρκεί να είναι διαφανείς και ειλικρινείς.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author