Αναθεώρηση Hostinger

Λογότυπο Hostinger

Συνολική βαθμολογία

Φθηνότερο πακέτο
0,99 $ / μήνα, 0,80 GBP / μήνα

Αρον άρον? Αυτή είναι η σύντομη περίληψή μας!

Με λίγα λόγια, προτείνουμε σίγουρα το Hostinger! Προσφέρουν υψηλής ποιότητας φιλοξενία σε κλάσμα της τιμής σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές τους. Έχουν επίσης ένα παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών, εξαιρετική υποστήριξη και την καλύτερη διαδικασία ενσωμάτωσης που έχουμε δει σε έναν κεντρικό υπολογιστή μέχρι στιγμής!

Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση των καλύτερων δυνατοτήτων τους:

�� Πολύ προσιτό: Το πιο προσιτό πακέτο φιλοξενίας τους είναι πραγματικά φθηνό και στην πραγματικότητα συνοδεύεται από αρκετή ισχύ και δυνατότητες για να σας επιτρέψει να φιλοξενήσετε το μέσο ιστολόγιο ή τον επιχειρηματικό σας ιστότοπο χωρίς προβλήματα, είναι αρκετά εντυπωσιακό!

�� Μεγάλη υποστήριξη: Είναι εκεί για εσάς 24/7/365 και οι κριτικές των χρηστών σχετικά με την υποστήριξή τους είναι πραγματικά πολύ καλές σε σύγκριση με αυτό που βλέπουμε συνήθως… καλό πράγμα! Ω, και η υποστήριξή τους είναι πολύγλωσση (20+ γλώσσες !!)

�� Παγκόσμια εμβέλεια: Έχουν κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο για μέγιστη απόδοση.

Guarantee Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών: Αρκετά αυτονόητο, μόνο στην περίπτωση ��

Ειλικρινά, μας αρέσουν πραγματικά, δεν είναι μυαλό!

Έρευνα Hostinger

Αναθεώρηση Hostinger

Το ταξίδι της εταιρείας ξεκίνησε το 2004 στο Κάουνας της Λιθουανίας. Ξεκίνησαν με το όνομα Hosting Media. Μέχρι το 2011, το Hosting Media μετονομάστηκε σε Hostinger. Η διαπίστευσή τους ICANN δόθηκε το 2014.

Μέχρι τον Ιανουάριο του 2017, η Hostinger εξυπηρετεί 29 εκατομμύρια πελάτες σε 178 χώρες. Σύμφωνα με την εταιρεία, λαμβάνουν περίπου 15.000 εγγραφές την ημέρα, δηλαδή περίπου 1 πελάτης κάθε 5 δευτερόλεπτα.

Παρέχουν διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες όπως Web Hosting, Business Hosting, VPS Hosting και Domain Registration. Οι διακομιστές τους βρίσκονται στις ΗΠΑ, τη Σιγκαπούρη, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις Κάτω Χώρες, τη Λιθουανία, τη Βραζιλία και την Ινδονησία.

Τιμολόγηση

Ενώ προσφέρουν πολλούς τύπους φιλοξενίας, θα επικεντρωθούμε στα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας ιστού τους, καθώς αυτό θα χρειαστούν οι περισσότεροι άνθρωποι.

Ο Hostinger μοιράστηκε σχέδια

Η παραπάνω τιμολόγηση είναι σε δολάρια ΗΠΑ, αλλά έχουν τοπικές δομές τιμολόγησης, ανάλογα με τη χώρα στην οποία βρίσκεστε. Όπως μπορείτε να δείτε, το φθηνότερο πακέτο τους είναι εξαιρετικά προσιτό και συνοδεύεται από όλα όσα χρειάζεστε για να λειτουργήσει ένας ιστότοπος. Στη συνέχεια, εάν πρέπει να μεγαλώσετε, μπορείτε απλώς να ανεβείτε από εκεί και να αγοράσετε το επόμενο επίπεδο, το οποίο επιτρέπει απεριόριστο αριθμό ιστότοπων, περιλαμβάνει δωρεάν τομέα, περισσότερους πόρους διακομιστή και εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας.

Όσο υψηλότερα πηγαίνετε στις βαθμίδες τους, τόσο περισσότεροι πόροι παίρνετε, τόσο περισσότερη δύναμη μπορείτε να προωθήσετε στους ιστότοπούς σας. Η λύση Cloud Hosting στα 7,45 $ παίρνει το κέικ, ωστόσο, με 48x πόρους που διατίθενται, ένα ειδικό IP και τροφοδοτείται από την υποδομή του Google Cloud! Είναι εξαιρετικά υψηλής ισχύος φιλοξενία με προσιτό κόστος.

Προσφέρουν επίσης φιλοξενία διακομιστών Minecraft, σε περίπτωση που θέλετε να φιλοξενήσετε τον δικό σας κόσμο!

Όλα τα σχέδια συνοδεύονται από LiteSpeed ​​Cache, WordPress Acceleration (LSCWP), Cloudflare Protected Nameservers, Github Integration, 24/7/365 Support, Easy Website Builder και φυσικά εγγύηση 99,9% Uptime.

Και προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών αν δεν είστε ευχαριστημένοι για οποιονδήποτε λόγο.

Επιλογές υποστήριξης

Το Hostinger σας παρέχει διάφορες επιλογές για υποστήριξη πελατών. Αυτά περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Βάση γνώσεων
  • Σεμινάρια
  • Ζωντανή συζήτηση

Η Γνωσιακή Βάση και τα Σεμινάρια τους περιέχουν μια ποικιλία πληροφοριών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη διαχείριση των προϊόντων και / ή των υπηρεσιών τους. Μπορείτε επίσης να τα χρησιμοποιήσετε για την αντιμετώπιση απλών προβλημάτων που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε.

Η ζωντανή συνομιλία είναι διαθέσιμη 24/7 και είναι πολύ καλά ενσωματωμένη σε ολόκληρη την πλατφόρμα τους, είναι μια πολύ καλή εμπειρία χρήστη και οι απαντήσεις έρχονται πολύ γρήγορα. Αυτό που πραγματικά μας αρέσει για την υποστήριξή τους είναι ότι προσφέρουν πολύγλωσση υποστήριξη, με περισσότερες από 20 γλώσσες!

Οι κριτικές για το σύστημα υποστήριξης πελατών ήταν θετικές. Πολλοί πελάτες ήταν πολύ ευχαριστημένοι με την υπηρεσία τους. Ήταν γρήγοροι να απαντήσουν σε ερωτήσεις και μπορούν να λύσουν ακόμη και πολύπλοκα προβλήματα. Κούντος προς Hostinger!

Φιλοξενία WordPress

Αποφασίσαμε να προσθέσουμε αυτήν την ατομική ενότητα σχετικά με τη φιλοξενία WP σε αυτήν την κριτική, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα χρησιμοποιούν το WordPress για να εκτελούν τους ιστότοπούς τους. Όσον αφορά τη φιλοξενία WordPress, το Hostinger έχει προσθέσει αρκετές επιπλέον δυνατότητες για να διασφαλίσει ότι κάθε εγκατάσταση WP λειτουργεί ομαλά όσο γίνεται. Αυτό περιλαμβάνει υποστήριξη πελατών που ειδικεύεται στο WordPress, αυξημένη ασφάλεια μέσω της συνεργασίας τους με το BitNinja, φυσικά την τελευταία έκδοση PHP και ακόμη και ένα προσαρμοσμένο plugin WordPress caching για μεγιστοποίηση της απόδοσης.

Για προγραμματιστές, περιλάμβαναν επίσης ενσωμάτωση WP – CLI και GIT.

Σχέδια Hostinger WP

Εκτός από τη φιλοξενία του WordPress, το Hostinger διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Ονομάζεται Zyro και στοχεύει να κάνει την κατασκευή ιστότοπων εξαιρετικά εύκολη και απλή. Αυτό που είναι πραγματικά εντυπωσιακό για το Zyro είναι ότι δημιουργεί έναν ιστότοπο με λειτουργίες AI.

Υπάρχει το AI Writer που μπορεί να δημιουργήσει άμεσα κείμενο για τον νέο σας ιστότοπο. Και έπειτα, υπάρχει το AI Heatmap, το οποίο προβλέπει πού θα προσελκύσουν τα μάτια των επισκεπτών σας, επιτρέποντάς σας έτσι να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας για μετατροπές, καθώς τον δημιουργείτε.

Θα λέγαμε ότι κατάφεραν να δημιουργήσουν μια εξαιρετικά διαισθητική και φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα και υπάρχουν μερικά όμορφα πρότυπα για να διαλέξετε.

Η διαδικασία επιβίβασής τους

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει πραγματικά να αναφέρουμε είναι η διαδικασία επιβίβασής τους, είναι απολύτως απρόσκοπτη και εξαιρετικά ομαλή. Και είναι επίσης πολύ. Κάθε βήμα ρέει στο επόμενο έως ότου, πριν το μάθετε, έχετε έναν ιστότοπο ζωντανά με εγκατεστημένο το WordPress και έτοιμο για μεταφόρτωση περιεχομένου και εικόνων.

Είναι πολύ εντυπωσιακό! Παρακάτω επικολλήσαμε μερικά στιγμιότυπα οθόνης.

Επιλογή θέματοςΕπιλογή θέματος

Επιλέξτε ρύθμιση τομέαΕπιλογή ονόματος τομέα

Διαμόρφωση κουίζ - επίπεδο φιλοξενίαςΣούπερ στοχαστικό

Διαμόρφωση κουίζ - στόχοιΕξατομικευμένες διαδικασίες εγκατάστασης

Ρύθμιση - ολοκληρώθηκεΑαααα και τελείωσε!

Πλεονεκτήματα

Για να καλύψετε ξανά τα κύρια οφέλη από τη χρήση του Hostinger:

  • Πολύ προσιτό
  • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
  • Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών
  • Γρήγοροι διακομιστές
  • Εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας
  • Εξαιρετικά εύκολη διαδικασία εγκατάστασης

συμπέρασμα

Η εταιρεία είναι ένας εξαιρετικός παίκτης στη βιομηχανία φιλοξενίας όσον αφορά την ταχύτητα, την υποστήριξη, την αξιοπιστία και την απόδοση … βασικά ό, τι θέλετε σε έναν πάροχο φιλοξενίας, έχουν τη σφραγίδα έγκρισής μας!

ΠερίληψηΑνασκόπηση Matthew Rogers Ημερομηνία αναθεώρησης 2018-08-22Αναθεώρηση στοιχείου HostingerΑξιολόγηση βαθμολογίας 51ος1ος1ος1ος1οςΌνομα προϊόντος HostingerPrice
0,99 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author