Αναθεώρηση FatCow

Λογότυπο FatCow

Συνολική βαθμολογία

Φθηνότερο πακέτο
4,08 $ / μήνα

FatCow: Μια γρήγορη περίληψη για άτομα χωρίς χρόνο (σχεδόν όλοι μας)

Δυστυχώς, με λίγα λόγια, δεν συνιστούμε το FatCow, για πολλούς λόγους με τους κυριότερους να είναι η ασφάλεια και η υποστήριξη. Ας δούμε μερικά προβλήματα που βρήκαμε.

Ασφάλεια: Η κατοχή πιστοποιητικού SSL είναι απαραίτητη αυτές τις μέρες, σίγουρα με την Google που προτιμά τους ιστότοπους https και το Chrome επισημαίνει ενεργά τους μη ασφαλείς ιστότοπους ως “μη ασφαλείς” … ας έχουμε έναν κομψό κύριο ιστότοπό τους

Ναι, το βλέπεις σωστά, ο δικός τους ιστότοπος δεν είναι ασφαλής… Θέλετε πραγματικά να αγοράσετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας από έναν οικοδεσπότη ιστού του οποίου ο δικός του ιστότοπος δεν διαθέτει αξιοπρεπές πιστοποιητικό SSL; Αυτό είναι τρελό!

Υποστήριξη: Υπάρχουν αρκετά παράπονα σχετικά με τη στάση υποστήριξής τους που κυμαίνεται, πάρα πολλά για να τα αγνοήσουμε. Τα πάντα, από μεγάλες καθυστερήσεις στις απαντήσεις υποστήριξης, έως αγενείς απαντήσεις από το προσωπικό υποστήριξης.

Ταχύτητα: Είναι αργές, κάτι που είναι πολύ άσχημο αυτές τις μέρες, καθώς η Google θέλει γρήγορους ιστότοπους και τους δίνει υψηλότερες θέσεις στην κατάταξή τους… πάνω από αυτήν την έρευνα δείχνει ότι μπορείτε να χάσετε το 10% των επισκεπτών σας για κάθε δευτερόλεπτο ο ιστότοπός σας εξακολουθεί να φορτώνει… A τεράστιο όχι-όχι!

Αυτό που πραγματικά λέμε είναι… υπάρχουν πολλοί οικοδεσπότες Ιστού εκεί έξω που είναι πολύ καλύτεροι σχεδόν σε όλα! Αποφύγετε το Fatcow! Αντ ‘αυτού, ελέγξτε τη σύγκριση των καλύτερων οικοδεσποτών ιστού για τις ΗΠΑ.

Αν ενδιαφέρεστε κάπως για το FatCow, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω.

Έρευνα FatCow

Αναθεώρηση FatCow Web Hosting

FatCow, τι φανταχτερό όνομα! Τι είναι λοιπόν η εταιρεία; Το FatCow ξεκίνησε το 1998 και παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων για μια ποικιλία μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Είναι και πάλι ιδιοκτήτης του web hosting, Endurance International Group (EIG). Ο εν λόγω όμιλος κατέχει άλλες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων, όπως BlueHost, HostGator, Arvixe και iPage.

Η έδρα τους βρίσκεται στο Albuquerque, Νέο Μεξικό. Η εταιρεία διαθέτει δύο κέντρα δεδομένων γύρω από την περιοχή της Βοστώνης της Μασαχουσέτης. Τα δύο κέντρα δεδομένων έχουν συνολική έκταση άνω των 2400 τετραγωνικών ποδιών. Η εταιρεία παρέχει διάφορα προϊόντα και υπηρεσίες, όπως ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων (The Original Fat Cow Plan), WordPress Hosting, VPS Services, Dedicated Servers και Domain Registration.

Κάποια στιγμή, το FatCow αναγνωρίστηκε από το Web Hosting Magazine ως νικητής του “Top 50 Editors Choice Award”. Μέχρι τον Ιούλιο του 2009, η FatCow ανακοίνωσε ότι τα γραφεία και τα κέντρα δεδομένων τους τροφοδοτούνται 100% από την αιολική ενέργεια. Αυτό συμβαδίζει με τη δέσμευσή τους να γίνουν πράσινοι. Από το 2008 έως το 2011, δώρισαν μέρος των πωλήσεών τους στο τμήμα καρκίνου του μαστού της Αμερικανικής Εταιρείας Καρκίνου.

Τιμολόγηση

Το FatCow παρέχει μόνο έναν τύπο προγράμματος φιλοξενίας ιστοσελίδων. Αυτό είναι γνωστό ως The Original FatCow Plan.

Τιμολόγηση FatCow

Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 4,08 USD ανά μήνα, εάν πληρώνετε για συμβόλαια 36, 24 ή 12 μηνών. Ωστόσο, εάν θέλετε να πληρώσετε με βάση το μήνα σε μήνα, θα σας κοστίσει 5,00 USD ανά μήνα. Αυτές είναι απλώς ειδικές εισαγωγικές τιμές. Οι τιμές ανανέωσης φιλοξενίας είναι οι εξής:

 • Διάρκεια 1 μηνός: 14,95 USD ανά μήνα (χρεώνεται μηνιαίως, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)
 • Διάρκεια 12 μηνών: 14,95 USD ανά μήνα (χρεώνεται 179,40 USD για ένα έτος)
 • Διάρκεια 24 μηνών: 13,95 USD ανά μήνα (με χρέωση 334,80 USD για 2 χρόνια)
 • Διάρκεια 36 μηνών: 12,95 USD ανά μήνα (με χρέωση 466,20 USD για 3 χρόνια)

Το σχέδιο σας παρέχει απεριόριστο χώρο στο δίσκο. Oodles όπως το λένε. Αυτό σημαίνει ότι δεν περιορίζεστε από τον όγκο των δεδομένων που τοποθετείτε στο λογαριασμό φιλοξενίας σας. Μια εξαιρετική δυνατότητα, εάν θέλετε να φιλοξενήσετε υψηλής ποιότητας βίντεο και εικόνες μεγάλου μεγέθους στον ιστότοπό σας.

Το εύρος ζώνης αναφέρεται επίσης ως Oodles. Ναι, αυτό σημαίνει, απεριόριστο. Εάν έχετε μεγάλο όγκο επισκεψιμότητας, είναι απαραίτητο απεριόριστο εύρος ζώνης για να εξυπηρετήσετε κάθε θεατή ιστότοπου που συναντάτε. Δεν χρεώνεστε για ασυνήθιστα μεγάλο όγκο επισκεψιμότητας ειδικά κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν έχετε μεγάλο αριθμό θεατών ιστότοπων κάθε μέρα.

Τα απεριόριστα γραμματοκιβώτια είναι μια άλλη δυνατότητα που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε. Κάθε γραμματοκιβώτιο έχει χωρητικότητα αποθήκευσης 500 MB ή 10.000 μηνυμάτων email (όποιο από τα δύο είναι πρώτο). Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δώσετε σε κάθε άτομο που είναι υπεύθυνο για τον ιστότοπό σας (ή την επιχείρησή σας) τους δικούς του λογαριασμούς email.

Σας δίνεται ένα δωρεάν όνομα τομέα που μπορεί να σας εξοικονομήσει λίγα δολάρια από την τσέπη σας. Σας παρέχεται επίσης σημείο & κάντε κλικ σε εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε ιστότοπους με επαγγελματική εμφάνιση χωρίς την ανάγκη για δεξιότητες κωδικοποίησης ή εμπειρία. Οι οδηγοί εγκατάστασης εφαρμογών σάς βοηθούν να προσθέσετε διάφορες εφαρμογές στον ιστότοπό σας με τις εύκολες οδηγίες βήμα προς βήμα.

Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας δωρεάν, εάν τον έχετε φιλοξενήσει σε άλλη εταιρεία. Σας εξοικονομεί λίγα δολάρια. Επιπλέον, έχουν και δωρεάν! Σας δίνονται 100 USD Credits διαφήμισης Google και 100 USD Bing Ad Credits. Αυτά είναι χρήσιμα εάν διαφημίζετε την επιχείρησή σας σε αυτές τις μηχανές αναζήτησης.

Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε πωλήσεις στο διαδίκτυο, σας δίνεται μια πληθώρα δυνατοτήτων για να το κάνετε. Σε αυτά περιλαμβάνονται το ShopSite Online Store, η δυνατότητα αποδοχής πιστωτικών καρτών, PayPal Shopping Cart Integration, PowerPay και Shared SSL. Οι διαθέσιμες εφαρμογές περιλαμβάνουν WordPress, Gallery2, phpBB, GBook, Joomla !, και Poll, Survey και Counter Tools.

Επιλογές υποστήριξης

Το FatCow σας παρέχει μια ποικιλία επιλογών για υποστήριξη. Αυτά περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Τηλεφωνική υποστήριξη
 • Διαδικτυακή ζωντανή συνομιλία
 • Βάση γνώσεων

Η Γνωσιακή Βάση τους περιλαμβάνει απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις και σεμινάρια για τη χρήση (ή τη διαχείριση) των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Η τηλεφωνική υποστήριξη και η ζωντανή ζωντανή συνομιλία είναι διαθέσιμες 24/7.

Όσον αφορά τις κριτικές, η εξυπηρέτηση πελατών είναι πολύ κακή. Οι περισσότεροι άνθρωποι ενοχλήθηκαν με μεγάλες αναμονές και μεγάλες καθυστερήσεις μεταξύ των απαντήσεων. Οι εκπρόσωποι δεν γνώριζαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Μερικά ήταν ακόμη αγενή, όπου οι γραμμές είχαν αποκοπεί στη μέση της συνομιλίας. Φαίνεται ότι η υπέροχη υπηρεσία υποστήριξης πελατών που υποσχέθηκε η FatCow στους πελάτες της έχει παραβιαστεί.

Πλεονεκτήματα

Υπάρχουν πλεονεκτήματα στη χρήση των υπηρεσιών φιλοξενίας ιστού της FatCow. Παρακάτω είναι μερικά από αυτά:

Απεριόριστος χώρος στο δίσκο

Παίρνετε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης με το πακέτο τους. Δεν χρειάζεται να σκέφτεστε να τοποθετείτε το αρχείο X στον λογαριασμό φιλοξενίας σας κάθε τόσο. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να τοποθετήσετε απεριόριστο αριθμό αρχείων μεγάλου μεγέθους.

Μειονεκτήματα

Τόσα μειονεκτήματα…

Κακή υποστήριξη πελατών

Παρόλο που σας παρέχουν τόσο τηλέφωνο όσο και ζωντανή συνομιλία, εξακολουθούν να στερούνται την απαιτούμενη ισχυρή υποστήριξη πελατών για να ευχαριστήσουν τους πελάτες. Οι περισσότεροι άνθρωποι ενοχλήθηκαν με μακρούς χρόνους αναμονής και καθυστέρηση μεταξύ των απαντήσεων. Η ομάδα υποστήριξης πελατών τους δεν γνώριζε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας. Η κακή υποστήριξη πελατών είναι σίγουρα ένα μειονέκτημα που θα θέλαμε να λάβουμε υπόψη.

Αργές ταχύτητες φόρτωσης

Υποσχέθηκαν «απεριόριστα» πράγματα σχεδόν σε όλα. Ναι, αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Αλλά το μειονέκτημα είναι ότι παρέχουν στους ιστότοπους κακές ταχύτητες φόρτωσης σε σύγκριση με εκείνες του μέσου όρου.

Εάν η ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπού σας είναι χαμηλή, θα οδηγήσει σε χαμηλές βαθμολογίες μηχανών αναζήτησης. Αυτό συμβαίνει επειδή η Google ευνοεί ιστότοπους με ταχύτερες ταχύτητες φόρτωσης σε σύγκριση με τις αργές. Επιπλέον, η κακή εμπειρία χρήστη είναι ένα άλλο αποτέλεσμα της αργής ταχύτητας φόρτωσης. Οι θεατές σας θα είναι απογοητευμένοι με τον ιστότοπό σας και πιθανώς θα μεταβούν σε έναν άλλο ιστότοπο που μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους.

Ασυνεπής ώρα λειτουργίας

Ένα μειονέκτημα για τη συνεργασία με το FatCow είναι το ασυνεπές ρεκόρ uptime τους. Λοιπόν, δεν εγγυήθηκαν ο χρόνος λειτουργίας! Μια εταιρεία χωρίς εγγύηση χρόνου λειτουργίας είναι ένας πάροχος που πρέπει να αποφύγετε.

Οι περισσότερες κριτικές δήλωσαν ότι υπάρχουν φορές που το FatCow παρείχε καλό χρόνο λειτουργίας. Αν και, υπάρχουν ημέρες (ή ακόμα και μήνες) στις οποίες αντιμετωπίζουν διακοπές λειτουργίας. Είναι σαν μια βόλτα με τρενάκι και δεν ξέρετε αν μια συγκεκριμένη μέρα θα ήταν καλή μέρα ή όχι.

Μια βόλτα με ρόλερ κόστερ δεν είναι κάτι που θα θέλατε για τον ιστότοπό σας, σωστά; Δεν θέλετε να συνεχίζετε να μαντεύετε κάθε μέρα απλώς για να ξέρετε αν ο ιστότοπός σας θα είναι εκτός λειτουργίας ή όχι. Επιπλέον, η ασυνέπεια θα οδηγούσε επίσης σε ασυνέπεια στις πωλήσεις και σε χειρότερους, απογοητευμένους πελάτες.

Όχι πραγματικά απεριόριστο

Ναί. Προσθέσαμε στην ενότητα επαγγελματίες ότι προσφέρουν απεριόριστο εύρος ζώνης, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και χώρο αποθήκευσης. Αλλά, εδώ είναι το μειονέκτημα: δεν είναι πραγματικά απεριόριστο. Όταν ξεπεράσετε το πραγματικό όριο όπου η FatCow πιστεύει ότι έχετε εξαντλήσει πάρα πολύ, τότε ο λογαριασμός σας θα τεθεί σε αναστολή. Ωχ!

Θέλετε να ανασταλεί ο λογαριασμός σας; Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την πρόσβαση του ιστότοπού σας. Θα χάνατε πολλούς πελάτες εάν συμβεί αυτό. Και φυσικά, θα χάνατε ΠΟΛΛΑ τις πολύ απαραίτητες πωλήσεις. Επιπλέον, πρέπει να περάσετε πολλά (π.χ. να μιλήσετε με τους εκπροσώπους της FatCow) για να μην αναστείλετε το λογαριασμό σας. Μπά! Πάρα πολύ για κάτι που ονομάζεται απεριόριστο, σωστό?

συμπέρασμα

Δυστυχώς, ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ το FatCow. Παρέχουν απεριόριστα χαρακτηριστικά σε πολλά. ΑΛΛΑ, δεν διαθέτουν τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε σε μια εταιρεία φιλοξενίας.

 • Δεν διαθέτουν ένα εξαιρετικό σύστημα υποστήριξης πελατών.
 • Δεν έχουν συνεπή, άνω του μέσου όρου χρόνο λειτουργίας.
 • Επιπλέον, δεν παρέχουν εγγύηση χρόνου λειτουργίας.
 • Δεν διαθέτουν ταχύτητες φόρτωσης ιστότοπου άνω του μέσου όρου.

Με απλά λόγια, στερούνται αξιοπιστίας, ταχύτητας, απόδοσης και υποστήριξης – τα τέσσερα πράγματα που χρειάζεστε σε μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων… σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να αναζητήσετε άλλο οικοδεσπότη για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας, να ρίξετε μια ματιά στις προσωπικές μας αγαπημένες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων.

ΠερίληψηΑνασκόπηση Matthew Rogers Ημερομηνία αναθεώρησης 2018-08-23Αναθεώρηση στοιχείου FatCowAuthor Βαθμολογία 11οςγκρίγκρίγκρίγκρίΌνομα προϊόντος FatCowPrice
4,08 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author