Cloudways Review – Είναι καλή διαχείριση της φιλοξενίας Cloud;

Οι υπηρεσίες ιστού που βασίζονται σε σύννεφο είναι όλη η οργή αυτές τις μέρες. Στην πραγματικότητα, σχεδόν κάθε εταιρεία που παρέχει φιλοξενία έχει κάποια μορφή cloud για να στηρίξει την πλατφόρμα σας.

Με τόσες πολλές επιλογές, πώς διαχωρίζετε το καλό από το κακό?

Η απάντηση είναι απλή. Επιλέγετε αυτό που προσφέρει λίγο επιπλέον χωρίς να σας κοστίζει πολύ περισσότερα. Εταιρείες όπως Cloudways προσπαθείτε να παρέχετε τέτοιου είδους αξία για την υπηρεσία, δίνοντάς σας ένα διαφορετικό είδος διαχειριζόμενου cloud, Καλέστε το Cloud +, εάν θέλετε.

Λογότυπο Cloudways

Τι είναι το Managed Cloud Hosting?

Διαχείριση υπολογιστικού νέφους παίρνει μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες των πλατφορμών που βασίζονται σε σύννεφο, δηλαδή τη διαθεσιμότητα του διανεμημένου δικτύου σε πολλούς διακομιστές και δίνει έμφαση στην ασφάλεια και τη συνέπεια.

Οι διακομιστές Cloudways έχουν διαχωριστεί εικονικές μηχανές για να συνδυάσουν την ασφάλεια των ιδιωτικών διακομιστών εσωτερικού χώρου με την άνεση και την εξοικονόμηση κόστους ενός δημόσιου μοντέλου. Αυτή είναι μια ιδανική ατμόσφαιρα για να εργάζονται οι προγραμματιστές λόγω της ασφάλειας και της δυνατότητας δημιουργίας διακομιστών που μιμούνται μια ποικιλία γεωγραφικών τοποθεσιών. Αυτό είναι εξαιρετικό για τον έλεγχο ασφάλειας, ταχύτητας και απόδοσης από άποψη μηχανικής.

Γενικά, οι διαχειριζόμενες πλατφόρμες cloud σας προσφέρουν το πλεονέκτημα:

Διαθεσιμότητα που μπορείτε να βασιστείτε

Η συνεπής διαθεσιμότητα οφείλεται στον τρόπο με τον οποίο δομούνται τέτοιες πλατφόρμες μέσω ενός συστήματος δικτύων περιοχής αποθήκευσης (SAN) και διακομιστών για την παροχή προστασίας από ανακατεύθυνση που είναι αξιόπιστη.

Αυτοματοποίηση

Το Failover και η διαχείριση πόρων είναι αυτοματοποιημένα προκειμένου να δημιουργηθεί μια ισορροπία μεταξύ φυσικών μηχανών και διαχειριζόμενων δικτύων μέσω εικονικοποίησης. Αυτό σημαίνει Εάν ένας κεντρικός υπολογιστής διακοπεί, υπάρχουν άλλοι εντός του εικονικού δικτύου που θα καλύψουν αυτόματα το κενό για να διατηρήσουν τον ιστότοπό σας σε λειτουργία και λειτουργία.

Ασφάλεια δικτύου

Τα περιβάλλοντα των διακομιστών cloud και των εικονικών δικτύων τοπικής περιοχής (VLAN) προστατεύονται από πρωτόκολλα όπως το Intrusion Detection System (IDS) / το Intrusion Prevention System (IPS) και τα τείχη προστασίας.

Ισορροπημένη υβριδική πλατφόρμα

Αν και δεν είναι ένα πραγματικό υβριδικό μοντέλο, οι διαχειριζόμενες πλατφόρμες cloud μπορούν να αναλύσουν πόρους μεταξύ κοινόχρηστων, αποκλειστικών δικτύων και διακομιστών cloud που βρίσκονται στους ίδιους διακομιστές.

Προσιτότητα

Με χρέωση ανά χρήση και οικονομικό μοντέλο φιλοξενίας, Τα διαχειριζόμενα σύννεφα σάς δίνουν το πλεονέκτημα του χαμηλότερου κόστους χωρίς να θυσιάζετε την απόδοση και την ασφάλεια.

Ο στόχος της αναθεώρησής μας στο Cloudways είναι να σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση των πλεονεκτημάτων, των δυνατοτήτων και της απόδοσης που κάνει το Cloudways να φιλοξενεί μια εξαιρετική λύση για προγραμματιστές και επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και κλάδων.

Επισκόπηση του Cloudways: Γιατί είναι διαφορετικό

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2011. Η κεντρική της θέση στη Μάλτα προσφέρει πολλά οφέλη. Το δίκτυο των διακομιστών τοποθετεί τους πελάτες σε εύκολη πρόσβαση μεταξύ τους, οι οποίοι ενισχύουν την ταχύτητα και την πρόσβαση.

Παρέχει επίσης ένα γόνιμο χώρο για την ανάπτυξη εφαρμογών PHP, συμπεριλαμβανομένων εφαρμογών σε κοντέινερ, σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Μπορούν να το κάνουν αυτό διατηρώντας ένα ασφαλές μοντέλο PaaS (Platform-as-a-Service) που είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά και προσιτό.

Ακριβώς από το ρόπαλο, Το Cloudways σας προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο δύο εβδομάδων, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε και να δοκιμάσετε τον ιστότοπό σας και διαθέσιμες λειτουργίες, όπως ο έξυπνος βοηθός CloudwaysBot χωρίς να επενδύσετε ούτε μια δεκάρα. Έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης ή να συνδεθείτε με τους λογαριασμούς σας LinkedIn, Github ή Google.

Από εκεί, θα πρέπει να έχετε ευελιξία για να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα συστημάτων διαχείρισης περιεχομένου (CMS), συμπεριλαμβανομένων των τριών κορυφαίων πλατφορμών, WordPress, Drupal και Joomla. Άλλοι περιλαμβάνουν:

 • MediaWiki
 • Mooble
 • PHP Stack
 • Ζάχαρη CRM
 • Prestashop
 • Ματζέντο

Η επιλογή δεν περιορίζεται στο CRM σας. Μπορείτε να ενσωματώσετε το Cloudways πάνω από άλλες πλατφόρμες που βασίζονται σε σύννεφο όπως το Amazon Web Services (AWS), το Google Cloud, το Vultr και το Digital Ocean. Θα έχετε ακόμη και επιλογή διακομιστών από τους πολλούς που η εταιρεία έχει διασκορπίσει σε όλη τη χώρα.

Αλλά, τι γίνεται με τις λεπτομέρειες αυτής της διαχειριζόμενης υπηρεσίας cloud computing?

Προσφέρουν πολύ ανταγωνιστικές τιμές ξεκινά με μόλις 10 $ το μήνα και η απόδοσή τους είναι ανώτερη. Με αυτήν την εταιρεία, δεν υπάρχουν όρια στη χρήση της CPU και στους πόρους εύρους ζώνης όπως κάποιες άλλες εταιρείες φιλοξενίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε τους ειδικούς πόρους που χρειάζεστε χωρίς να φτάσετε σε ένα πιο ακριβό σχέδιο.

Τιμή έναντι απόδοσης

Ένα από τα πρώτα κριτήρια για την επιλογή μιας καλής υπηρεσίας φιλοξενίας είναι η αξία σε σύγκριση με την τιμή. Αυτό συνήθως μετράται ως αναλογία τιμής: απόδοση βάσει της δυνατότητας παροχής υπηρεσιών σε καθορισμένη τιμή. Όσο χαμηλότερη είναι η αναλογία, τόσο πιο επιθυμητή είναι η υπηρεσία.

Ώρα λειτουργίας έναντι διακοπής λειτουργίας

Γνωρίζετε πόση διαφορά υπάρχει μεταξύ ενός χρόνου λειτουργίας 99,8 και 99,999 (5-9s); Αν και αυτοί οι αριθμοί είναι μόνο κλάσματα του δευτερολέπτου, Ο πρώτος αριθμός αφορά 18 ώρες διακοπής λειτουργίας ανά έτος, και τα άλλα μόνο εννέα λεπτά.

Πολλοί οικοδεσπότες Ιστού υπόσχονται ένα ορισμένο επίπεδο χρόνου λειτουργίας, αλλά πολλοί δεν το υποστηρίζουν γραπτώς με εγγυήσεις, συμπεριλαμβάνοντας το στα SLA τους (συμφωνίες επιπέδου υπηρεσίας). Το Cloudways υπόσχεται 99,999 τοις εκατό διαθεσιμότητα και έχει αποδειχθεί στις δοκιμές. Ένας υπεύθυνος δοκιμών πραγματοποίησε ping στον ιστότοπό του με ένα εργαλείο δοκιμών από πολλές τοποθεσίες κάθε 15 λεπτά για 30 ημέρες. Κατά τον έλεγχο των μετρήσεών τους στο τέλος αυτής της χρονικής περιόδου, δεν υπήρχε καμία περίπτωση διακοπής λειτουργίας.

Μέση ταχύτητα φόρτωσης

Στη δοκιμή μετά τη δοκιμή, το Cloudways μπόρεσε να αναλύσει τα φορτία σελίδας σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Για λόγους σύγκρισης, οι κορυφαίες πλατφόρμες φιλοξενίας συνήθως φορτώνουν τη σελίδα ρολογιού μεταξύ 1 και 10 δευτερολέπτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι για κάθε επιπλέον δευτερόλεπτο απαιτείται φόρτωση του ιστότοπού σας, Τα ποσοστά εγκατάλειψης θα αυξηθούν έως και 32 τοις εκατό. Αυτό δεν πρόκειται να είναι πρόβλημα με το Cloudways, το οποίο έχει μέσος χρόνος φόρτωσης περίπου 616,5 χιλιοστά του δευτερολέπτου.

Τι κάνει αυτή την πλατφόρμα τόσο γρήγορα; Τεχνολογία με τη μορφή στοιβαγμένων Apache, Memcached, Varnish και Nginx.

Διακομιστές και τοποθεσίες διακομιστή

Το Cloudways διαθέτει πρόσβαση στο δίκτυο παράδοσης περιεχομένου που δημιουργεί καιτερματίζει πολλαπλά αντίγραφα των ιστοσελίδων σας στο παγκόσμιο δίκτυο που αποτελείται από 45 σημεία παρουσίας (PoPs). Μόλις ένα αίτημα εισέλθει στον διακομιστή του, μεταφέρεται αυτόματα στην πλησιέστερη γεωγραφική τοποθεσία. Αυτός είναι ένας άλλος παράγοντας που συμβάλλει στην ταχύτητα και την αξιοπιστία αυτής της πλατφόρμας φιλοξενίας. Η ενοποίηση με το CDN τους κοστίζει 1 $ ανά 25 GB εύρους ζώνης. Το CSN υποστηρίζεται από το StackPath, το οποίο ήταν προηγουμένως MaxCDN. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Cloudflare ή άλλο CDN της επιλογής σας.

Η εταιρεία εδρεύει στη Μάλτα και διαθέτει διακομιστές σε κάθε μεγάλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, καθώς και σε μεγάλες πόλεις στις ΗΠΑ, την Ασία, την Αυστραλία και δύο στη Νότια Αμερική στο Ρίο ντε Τζανέιρο και το Σαν Πάολο της Βραζιλίας.

Χωρητικότητα εύρους ζώνης

Με το Cloudways, είναι απίθανο να αντιμετωπίσετε προβλήματα με ανεπαρκές εύρος ζώνης. Εφόσον έχετε μια καλή διαχείριση σχετικά με το ποσό των πόρων που θα χρειαστείτε, μπορείτε να λάβετε εύρος ζώνης που κυμαίνεται από 1 – 12 terabyte.

Υποστήριξη πελατών και βάση γνώσεων

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι διαθέσιμη μέσω ζωντανής συνομιλίας 24/7/365. Προσφέρουν επίσης εισιτήρια γραφείου βοήθειας με γρήγορη ανταπόκριση και δυνατότητα να μιλήσουν σε έναν ζωντανό τεχνικό. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι Πρέπει να ζητηθεί αλληλεπίδραση μεταξύ ανθρώπων και ανθρώπων μέσω μιας ηλεκτρονικής φόρμας για να προγραμματίσετε μια επανάκληση ή μια συνεδρία Skype.

Όπως κάθε εταιρεία που είναι σίγουρη για το επίπεδο εξυπηρέτησης και την ανταπόκρισή τους, Η Cloudways προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Σε μια προσπάθεια να είναι διαφορετική, δεν ακολουθεί το τυπικό μοντέλο 30 ή 60 ημερών. στην πραγματικότητα, είναι τόσο περίπλοκο, ακόμη και η εξυπηρέτηση πελατών θα σας παραπέμψει στη σελίδα πολιτικής τους αντί να προσπαθήσετε να το εξηγήσετε σε εσάς.

Η γνωσιακή τους βάση είναι εκτεταμένη, με πολλά μαθήματα και συμβουλές για την επίλυση μιας σειράς προβλημάτων φιλοξενίας. Υπάρχει επίσης ένα αρκετά ενεργό ιστολόγιο που είναι γεμάτο με άρθρα και μπορείτε να εγγραφείτε για να λαμβάνετε άρθρο και ενημερώσεις απευθείας στα εισερχόμενά σας. Μπορείτε ακόμη και να αλληλεπιδράσετε με την εταιρεία και την εκτεταμένη κοινότητα σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Μοναδικά χαρακτηριστικά

Τα χαρακτηριστικά είναι ένα άλλο μέρος που αυτή η πλατφόρμα λάμπει πραγματικά. Θα χρειαζόταν μια ολόκληρη novella για να εξηγήσουμε όλες τις αρετές του Cloudways, οπότε θα σας δώσουμε τις καλύτερες στιγμές και θα σας ενημερώσουμε για το πού ξεχωρίζει από άλλες λύσεις φιλοξενίας cloud.

Αν και μπορεί να μην παραμείνει μοναδικό για μεγάλο χρονικό διάστημα, το μοντέλο υπηρεσίας PaaS τους είναι μια καινοτομία. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να αναφέρουμε είναι το εύκολη εγκατάσταση με ένα κλικ και ρυθμιστικό που σας επιτρέπει να διαμορφώσετε το σύστημά σας επιλέγοντας έναν εκτιμώμενο αριθμό προβολών σελίδας που ελπίζετε να λάβετε. Το σύστημα στη συνέχεια προτείνει ένα μέγεθος διακομιστή και άλλους πόρους για την κάλυψη των αναμενόμενων αναγκών σας. Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε χειροκίνητα για υψηλότερο βαθμό προσαρμογής.

Στη συνέχεια, είστε έτοιμοι να εγκαταστήσετε τον ιστότοπό σας στο WordPress ή άλλο CMS. Θα λάβετε μια δωρεάν μετεγκατάσταση πλατφόρμας ως μπόνους.

Όμως, δεν είναι μόνο αυτό που κάνει το Cloudways μια μοναδική πλατφόρμα. Τα σετ χαρακτηριστικών τους είναι χτισμένα γύρω από το ηλεκτρονικό εμπόριο, με μια ειδική συλλογή εργαλείων προγραμματιστή.

Επεκτασιμότητα

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για τη φιλοξενία cloud είναι το επίπεδο επεκτασιμότητας. Από τότε που εσύ πληρώνετε μόνο για τους πόρους που χρησιμοποιείτε, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για τον περιορισμό των πόρων για την πληρωμή περισσότερων από ό, τι χρειάζεστε “για κάθε περίπτωση”.

Εάν χρησιμοποιείτε AWS ή Google Cloud, μπορείτε να το αναπτύξετε για να κλιμακώσετε τη CPU και τη μνήμη RAM για να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις σας. Θα έχετε επίσης δύο δίσκους αποθήκευσης, έναν για εφαρμογές και έναν άλλο για τη βάση δεδομένων σας. Αυτό προσφέρει επιπλέον ασφάλεια.

Σχετίζεται με: Διαχείριση βάσεων δεδομένων WordPress Χρησιμοποιώντας το phpMyAdmin

Ασφάλεια

Εκτός από την υποστήριξη για πρόσθετα ασφαλείας WP, το Cloudways προσφέρει μερικά δικά του χαρακτηριστικά. Αυτά περιλαμβάνουν:

 • Τείχη προστασίας που περιορίζουν την πρόσβαση στη θύρα
 • Σύνδεση SSH και SFTP για την πρόληψη των επιθέσεων ωμής βίας
 • Ασφάλεια βάσης δεδομένων μέσω της αγαπημένης διεύθυνσης IP στη λίστα επιτρεπόμενων
 • Απομόνωση εφαρμογών για να συνεχίσει η εκκίνηση εφαρμογών ξεχωριστά ακόμη και στον ίδιο διακομιστή
 • Πιστοποιητικά SSL χρησιμοποιώντας το Let’s Encrypt
 • Διαχείριση ρόλου χρήστη για να υποστηρίξετε ένα πρωτόκολλο πρόσβασης με λιγότερα δικαιώματα
 • Ασφάλεια και επιδιόρθωση λειτουργικού συστήματοςm που μπορεί να ρυθμιστεί για αυτόματη εγκατάσταση μέσω του Debian
 • Cloudways Bug Bounty για όσους αγαπούν την ασφάλεια του crowdsourcing, σε συνεργασία με το BugCrowd
 • Έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων για περαιτέρω έλεγχο πρόσβασης
 • Συμμόρφωση GDPR
 • Κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο
Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά

Τα αντίγραφα ασφαλείας εκτελούνται αυτόματα από προεπιλογή, και η λειτουργία αποκατάστασης λειτουργεί με ένα μόνο κλικ. Οι διαχειριστές μπορούν επίσης να διαμορφώσουν με μη αυτόματο τρόπο αντίγραφα ασφαλείας για να εκτελούνται σύμφωνα με το πρόγραμμα που προτιμούν.

Παρακολούθηση

Θα κοιμηθείτε ευκολότερα γνωρίζοντας ότι λαμβάνετε 24ωρη παρακολούθηση και ειδοποιήσεις. Το Cloudways σάς παρέχει επίσης ενσωμάτωση New Relic για την αντιμετώπιση προβλημάτων απόδοσης και το CloudwaysBot για να σας ειδοποιεί για προβλήματα.

Πρόσθετα και ενσωματώσεις

Όταν χρειάζεστε επιπλέον λειτουργικότητα, το Cloudways παρέχει με πολλά πρόσθετα και ενσωματώσεις. Η λίστα περιλαμβάνει:

 • API Cloudways
 • Κανάλια CloudwaysBot
 • Μετεγκατάσταση εφαρμογής
 • Πρόσθετο SMTP
 • Πρόσθετο Backspace Email
 • Πρόσθετο DNS Made Easy
 • Πρόσθετα υποστήριξης Cloudways
CloudwaysBot

Αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά είναι σαν να έχετε έναν βοηθό επί του σκάφους. Μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις, να κάνει μια πρόταση, να σας δώσει συμβουλές καθώς εργάζεστε ή να στείλετε ειδοποιήσεις μέσω Slack, HipChat ή email. Μπορείτε να προσαρμόσετε τον τύπο των ειδοποιήσεων και οι προγραμματιστές μπορούν να αλληλεπιδράσουν με το CloudwaysBot μέσω προσαρμοσμένων API.

Οι προγραμματιστές μπορούν διαχειρίζονται τις ομάδες τους μέσω μιας κονσόλας διαχειριστή, όπου μπορούν να εκχωρήσουν ρόλους και να παραχωρήσουν δικαιώματα και μπορείτε να ορίσετε ειδική πρόσβαση για προσωρινά μέλη της ομάδας, όπως συμβούλους και ειδικούς ασφαλείας.

Παρόλο που σας απαγορεύεται η πρόσβαση root, μπορείτε να πραγματοποιήσετε στάδια και δοκιμές ή να αποκτήσετε πρόσβαση στη γραμμή εντολών μέσω SSH.

Attn: Προγραμματιστές

Εάν αναπτύσσεστε στην PHP, θα χαρείτε να σημειώσετε ότι το Cloudways προσφέρει μια επιλογή μεταξύ εργασίας με PHP7 ή επιλογής μεταξύ πολλών πλαισίων. Η διευκόλυνση των ενεργειών δέσμης ενεργειών πραγματοποιείται από το παρεχόμενο RESTfulAPI. Υπάρχει ακόμη και ένα Playground API για δοκιμές σεναρίων.

Τα μόνα μειονεκτήματα που θα μπορούσαμε πραγματικά να βρούμε με αυτήν την πλατφόρμα είναι ότι είναι δύσκολο να λάβετε υποστήριξη πελατών στο τηλέφωνο και οι λογαριασμοί δεν περιλαμβάνουν διευθύνσεις email ή επιλογή εγγραφής τομέα. Μπορείτε να λάβετε διευθύνσεις email, αλλά θα σας κοστίσει λίγο επιπλέον. Θα λάβετε επίσης περιορισμένη υποστήριξη αν αναπτύσσεστε σε γλώσσα όπως Ruby, Python ή JS και δεν έχετε πρόσβαση root.

Τύποι υπηρεσιών και σχέδια τιμολόγησης

Εκτός από μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, Προσφορές Cloudways έως και 11 επίπεδα υπηρεσίας. Οι τιμές μπορεί να φαίνονται λιγότερο ανταγωνιστικές με την πρώτη ματιά, αλλά θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι η διαχείριση της πλατφόρμας περιλαμβάνεται σε αυτήν την τιμή.

Η εταιρεία λειτουργεί σε ένα μοντέλο pay-as-you-go, και περιλαμβάνει μερικά καλούδια όπως δωρεάν μετεγκατάσταση και πιστοποιητικά SSL, απεριόριστη εγκατάσταση εφαρμογών και υποστήριξη 24/7 από κάθε ειδικό. Οι υπηρεσίες χρεώνονται ανά ώρα, ενώ η πλατφόρμα ως υπηρεσία χρεώνεται κάθε μήνα. Μπορείτε να πληρώσετε μέσω πιστωτικής κάρτας ή PayPal.

Κορυφαία σχέδια τιμών Cloudways

Τα τέσσερα βασικά επίπεδα εξυπηρέτησης είναι:

Υπηρεσία DO1GB για 10 $ ανά μήνα / 0,0139 $ ανά ώρα, το οποίο περιλαμβάνει 1 GB μνήμης RAM, έναν επεξεργαστή ενός πυρήνα, χώρο αποθήκευσης 25 GB και εύρος ζώνης 1 TB
DO2GB για 22 $ ανά μήνα / 0,0306 $ ανά ώρα που περιλαμβάνει 2 GB μνήμης RAM, έναν πυρήνα, χώρο αποθήκευσης 50 GB και εύρος ζώνης 2 TB
DO4GB (προτιμάται περισσότερο) με 42 $ μηνιαίως / 0,0583 $ ανά ώρα, με 4 GB μνήμης RAM, διπλούς πυρήνες, αποθήκευση 80 GB και εύρος ζώνης 4 TB
DO8GB με 80 $ το μήνα / 0,111 $ την ώρα, που συνοδεύεται από 8 GB μνήμης RAM, επεξεργαστή τετραπύρηνου πυρήνα, αποθηκευτικό χώρο 150 GB και εύρος ζώνης 5 TB

Οι πλατφόρμες επεκτείνονται σε τρία νέα επίπεδα, τα DO96, 128 και 192 GB που αυξάνουν τις δυνατότητές σας σε μια εντυπωσιακή μνήμη RAM 192 GB, έναν επεξεργαστή 32 πυρήνων, 3840 GB αποθηκευτικού χώρου και εύρος ζώνης 12 TB για 1.035 $ ανά μήνα / 1,4375 $ ανά ώρα.

Τελικές σκέψεις

Η δηλωμένη αποστολή της Cloudways είναι να «ενδυναμώσει τους ανθρώπους έτσι ώστε να μπορούν να προωθήσουν τα όνειρά τους». Ελπίζουμε ότι αυτή η κριτική Cloudways ήταν σε θέση να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε σχετικά με αυτήν την επιλογή φιλοξενίας.

Αν ψάχνετε για μια προσιτή ευέλικτη λύση φιλοξενίας για τον ιστότοπο του ηλεκτρονικού εμπορίου ή τις δραστηριότητες δημιουργίας ιστοσελίδων. Από την προοπτική μας, Το Cloudways σας προσφέρει το καλύτερο αυτού του τύπου πλατφόρμας φιλοξενίας, με μερικά επιπλέον καλούδια που ρίχνονται για καλό μέτρο.

Συχνές ερωτήσεις: Διαχειριζόμενη φιλοξενία σύννεφων

Αν ψάχνετε για λίγες πληροφορίες, καλώς ήλθατε στις Συνήθεις Ερωτήσεις για τη διαχείριση φιλοξενίας Cloudways.

Ε: Πού βασίζεται το Cloudways?

ΕΝΑ: Η εταιρεία εδρεύει στην οδό 52 Springvale, Pope Pius XII Street, Mosta MST2653, στη Μάλτα. Αυτό προσφέρει το πλεονέκτημα μιας κεντρικής τοποθεσίας που είναι προσβάσιμη από την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και άλλους προσοδοφόρους παγκόσμιους επιχειρηματικούς κόμβους.

Ε: Τι είναι η διαχείριση φιλοξενίας WordPress?

ΕΝΑ: Είναι υπηρεσία φιλοξενίας που χειρίζεται πολλές από τις λεπτομέρειες της λειτουργίας ενός ιστότοπου WordPress για εσάς. Αυτό σημαίνει ότι αναλαμβάνουν καθήκοντα συντήρησης και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας / ανανέωσης. Δεδομένου ότι οι περισσότερες είναι πλατφόρμες φιλοξενίας cloud, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε τόσο για την ασφάλεια, το χρόνο λειτουργίας και την επεκτασιμότητα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author