Αναθεώρηση Arvixe

Συνολική βαθμολογία

Φθηνότερο πακέτο
7 $ USD / μήνα

Arvixe: Μια γρήγορη περίληψη για άτομα χωρίς χρόνο (σχεδόν όλοι μας)

Δυστυχώς, με λίγα λόγια, δεν συνιστούμε το Arvixe για μερικούς λόγους. Οι κύριοι λόγοι είναι η ταχύτητα και η υποστήριξη (τεράστια παγίδα!). Ας δούμε μερικά προβλήματα που βρήκαμε…

Ταχύτητα: Το Arvixe διαθέτει μόνο κέντρο δεδομένων των ΗΠΑ, που σημαίνει ότι σχεδόν κάθε άλλος ιστότοπος που φιλοξενείται πιο κοντά από τις ΗΠΑ θα είναι ταχύτερος (εάν χρησιμοποιούν έναν αξιοπρεπή κεντρικό υπολογιστή). Επίσης, η Google δεν αρέσει πραγματικά αργούς ιστότοπους, επομένως μπορεί να βλάψει τις πιθανές κατατάξεις και την προβολή στο διαδίκτυο.

Υποστήριξη: Χωρίς τηλεφωνική υποστήριξη και μερικές κακές κριτικές και νήματα φόρουμ που διαμαρτύρονται για την υποστήριξη του Arvixe…

Τιμολόγηση: Μπορείτε να πάρετε τη χαμηλότερη τιμή μόνο εάν κλειδώσετε για λίγα χρόνια, κάτι που δεν είναι ιδανικό (και 7 $ / μήνα δεν είναι στην πραγματικότητα τόσο φθηνά).

Αυτό που λέμε λοιπόν είναι ότι… υπάρχουν πολύ φθηνότεροι οικοδεσπότες Ιστού εκεί έξω που είναι πολύ καλύτεροι και διαθέτουν διακομιστές Στον Καναδά. Για παράδειγμα, το αγαπημένο μας προς το παρόν είναι το HostPapa. Είναι πράσινο, έχουν ένα γρήγορο κέντρο δεδομένων στον Καναδά, το κεντρικό τους γραφείο στον Καναδά, χρεώνουν σε CAD (3,36 $ / μήνα) και ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι ότι προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες από το Arvixe σχεδόν στο μισό κόστος. Η υποστήριξή τους δεν υστερεί σε κανέναν! Ρίξτε μια ματιά στην κριτική HostPapa.

Ακόμα ενδιαφέρεστε για το Arvixe, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω.

Έρευνα Arvixe

Κριτική φιλοξενίας ιστοσελίδων Arvixe

Εταιρείες όπως εμάς χρειάζονται έναν καλό πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων που δεν θα απογοητεύσει τους πελάτες μας. Στην loooong αναζήτηση για τον καλύτερο πάροχο υπηρεσιών εκεί έξω, δοκιμάσαμε ΠΟΛΛΕΣ εταιρείες και ξέρουμε ποιες να χρησιμοποιήσουμε και ποιες να αποφύγουμε..

Αν ψάχνετε για μια εταιρεία φιλοξενίας ιστού για τον Καναδά και συναντήσατε το Arvixe, δείτε τι πιστεύαμε…

Εισαγωγή στο Arvixe

Η Arvixe είναι μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που ξεκίνησε στην Καλιφόρνια, συγκεκριμένα στο San Luis Obispo. Ο Arvand Sabetian ίδρυσε την εταιρεία το 2003.

Στη συνέχεια εξαγοράστηκε από την Endurance International Group (EIG) το 2014. Η EIG κατέχει στην πραγματικότητα άλλες εταιρείες φιλοξενίας, όπως HostGator και BlueHost. Τα κέντρα δεδομένων του Arvixe βρίσκονται σε διάφορες τοποθεσίες όπως το Άμστερνταμ, το Χονγκ Κονγκ και το Ντάλας του Τέξας.

Παρόλο που αποκτήθηκαν από την EIG που κατέχει το BlueHost και άλλους γίγαντες της εταιρείας φιλοξενίας, δεν σας συνιστούμε να εγγραφείτε μαζί τους. Είναι καλύτερα να ξεφορτωθείτε τα χρήματά σας σε άλλους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων που σας παρέχουν αυτό που χρειάζεστε. Και έχουμε διάφορους λόγους για τους οποίους δεν προτείνουμε να δώσετε στην Arvixe τα χρήματά σας σε αντάλλαγμα για την υπηρεσία τους.

Αλλά προτού βγάλουμε τα λόγια μας, θα σας δείξουμε τα διάφορα πακέτα, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Arvixe.

Τιμολόγηση

Τα πακέτα και οι δυνατότητες της Avixe για Linux Web Hosting περιλαμβάνουν τα πακέτα “Personal Class” και “Personal Class Pro”. Αυτά φαίνονται παρακάτω:

Τιμολόγηση Arvixe

Το φθηνότερο πρόγραμμα Web Hosting Linux της εταιρείας ονομάζεται “Personal Class”. Κοστίζει 7,00 $ το μήνα και ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα, εκτός εάν ακυρώσετε τη συνδρομή.

Σε αυτό το πακέτο, λαμβάνετε αυτόματα μη μετρημένο χώρο στο δίσκο και μηνιαία μεταφορά δεδομένων, αυτό σημαίνει ότι δεν χρεώνεστε για το διάστημα ή το εύρος ζώνης που χρησιμοποιείτε πραγματικά. Ωστόσο, σύμφωνα με τον Arvixe, «το unmetered δεν σημαίνει άπειρο». Είναι απαραίτητο για πελάτες όπως εσείς να συμμορφωθείτε με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών τους.

Μπορείτε να φιλοξενήσετε έως και 6 τομείς στο φθηνότερο πακέτο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε έως 6 ιστότοπους σε έναν λογαριασμό φιλοξενίας. Για κάθε τομέα, έχετε έναν μη μετρημένο αριθμό υποτομέων. Επιπλέον, λαμβάνετε ένα δωρεάν όνομα τομέα με τις ακόλουθες επεκτάσεις: .com, .net, .tech, .space, .online, .website, .store, .site, .club, .us, .biz, .info,. εγώ, .co και .org.

Όπως με τα περισσότερα πακέτα φιλοξενίας, η Arvixe σας παρέχει πρόσβαση cPanel για τον πλήρη έλεγχο του περιβάλλοντος φιλοξενίας ιστού. Για άτομα με λιγότερη τεχνογνωσία, το πακέτο Personal Class σας παρέχει ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπου με ένα κλικ. Αυτή η εύχρηστη πλατφόρμα δημιουργίας ιστότοπων σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο σε λίγα λεπτά επιλέγοντας μέσα από μια ποικιλία προτύπων.

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι απαραίτητο για τους περισσότερους κατόχους ιστότοπων και η Arvixe σας δίνει έναν μη μετρημένο αριθμό γραμματοκιβωτίων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε πολλούς λογαριασμούς email για πολλά άτομα που είναι υπεύθυνα για τον τομέα ή τον ιστότοπό σας.

Για την ανάπτυξη των πραγμάτων, αυτό το πακέτο προσφέρει απεριόριστες βάσεις δεδομένων MySQL. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα της MySQL, συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης ασφάλειας δεδομένων, του χρόνου λειτουργίας, της απόδοσης και της ευελιξίας. Το πακέτο Personal Class σας επιτρέπει επίσης να επωφεληθείτε, μεταξύ άλλων, των PHP, Python, Perl και Ruby on Rails. Πολύ βολικό εάν σκοπεύετε να ξεκινήσετε πολλούς ιστότοπους.

Εάν χρειάζεστε πιστοποιητικό SSL για την προστασία ευαίσθητων πληροφοριών, μπορείτε να το αγοράσετε με επιπλέον τιμή 25,00 $ ετησίως. Αυτό είναι σημαντικό για ορισμένους ιστότοπους, όπως καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου, όπου απαιτούνται ευαίσθητες πληροφορίες για την ολοκλήρωση των συναλλαγών.

Υποστήριξη

Το Arvixe σας δίνει μια ποικιλία επιλογών για να επικοινωνήσετε μαζί τους για υποστήριξη:

  • Λάβετε υποστήριξη υποβάλλοντας ένα εισιτήριο εδώ.
  • Λάβετε υποστήριξη μεταβαίνοντας στο Κέντρο υποστήριξης / Γνωσιακή βάση.
  • Και λάβετε υποστήριξη μέσω του συστήματος υποστήριξης πελατών μέσω διαδικτυακής ζωντανής συνομιλίας.

Παρόλο που η Arvixe σας δίνει πολλές επιλογές για να επικοινωνήσετε μαζί τους, εξακολουθούν να στερούνται ενός ισχυρού συστήματος υποστήριξης, όπως φαίνεται σε μια ποικιλία από κριτικές πελατών. Χρειάζονται περίπου μία ώρα για να επιστρέψουν στις ερωτήσεις και τα παράπονα των πελατών. Αφού τους ζητήσετε να απαντήσουν στην αρχική σας ερώτηση, χρειάζονται περισσότερο από 5 λεπτά για να απαντήσουν μεταξύ των ερωτήσεων.

Αυτό είναι πολύ δαπανηρό ειδικά όταν χρησιμοποιείτε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Εάν ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας ενώ προσπαθείτε να συνδεθείτε σε ένα αργό σύστημα υποστήριξης, οι αγοραστές μπορεί να αναζητήσουν έναν άλλο τρόπο για να αγοράσουν το προϊόν που τους αρέσει. Μπορεί να είναι απογοητευμένοι και να αποφύγουν τη χρήση του ιστότοπού σας ηλεκτρονικού εμπορίου την επόμενη φορά που θα προσπαθήσουν να αγοράσουν κάτι.

Σημείωση: Για να λάβετε υποστήριξη προτεραιότητας από το Arvixe, θα πρέπει να πληρώνετε επιπλέον 20,00 $ ανά μήνα.

Πλεονεκτήματα

Τα βασικά σχέδια της Arvixe σας παρέχουν μη μετρημένο χώρο στο δίσκο και μηνιαία μεταφορά δεδομένων. Επιπλέον, σας δίνουν το πολύ 6 τομείς για το φθηνότερο πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων Linux. Σας δίνουν επίσης κουπόνια για διαφημίσεις Google, Yahoo !, και Bing. Επιπλέον, παρέχουν μη μετρημένο αριθμό λογαριασμών email που σας επιτρέπουν να δώσετε γραμματοκιβώτια σε πολλά άτομα που χειρίζονται τον ιστότοπό σας.

Όσον αφορά την ασφάλεια του ιστού σας, η Arvixe παρέχει ένα πρόγραμμα αποκλεισμού spam που ονομάζεται SpamAssassin για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για το φθηνότερο πρόγραμμα Linux, λαμβάνετε επίσης νυχτερινές ενημερώσεις ασφαλείας, ανίχνευση brute force και τείχος προστασίας. Το Arvixe σάς επιτρέπει να μεταφέρετε ή να μεταφέρετε τον τρέχοντα ιστότοπό σας στους δικούς τους διακομιστές χωρίς χρέωση.

Μειονεκτήματα

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, δεν σας συνιστούμε να αποσυνδεθείτε με την Arvixe. Να γιατί:

Κακή υποστήριξη πελατών

Πρώτα απ ‘όλα, η Arvixe δεν παρέχει υποστήριξη πελατών μέσω τηλεφώνου. Σας παρέχουν τρεις επιλογές για να επικοινωνήσετε μαζί τους για υποστήριξη: υποβολή εισιτηρίων, υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας και βάση γνώσεων αυτοβοήθειας.

Οι ανεξέλεγκτες κριτικές πελατών σχετικά με το Arvixe δηλώνουν ότι η υποστήριξη πελατών τους είναι κάτω του μέσου όρου. Χρειάζεται μια ώρα για να τους φτάσετε μέσω ζωντανής συνομιλίας και χρειάζεται πολύς χρόνος για να απαντήσουν μεταξύ των ερωτήσεων. Άλλες κριτικές αναφέρουν ότι δεν μπόρεσαν να απαντήσουν σε απλές ερωτήσεις και έδωσαν τυπικές απαντήσεις τύπου προτύπου αντί να απαντήσουν στο συγκεκριμένο ερώτημα.

Επιπλέον, έχουν ένα πολύ ακριβό σύστημα υποστήριξης προτεραιότητας. Για να λάβετε την καλύτερη υποστήριξη που προσφέρουν, πρέπει να πληρώνετε 20 $ το μήνα.

Παραπλανητικό κόστος

Το φθηνότερο πακέτο που κοστίζει 7 $ το μήνα μπορεί να είναι παραπλανητικό ή μόνο εν μέρει αληθινό. Όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, το φθηνότερο πακέτο κοστίζει 7 $ μόνο αν πληρώσετε για 24 μήνες εκ των προτέρων. Αυτό σημαίνει, θα πρέπει να πληρώσετε αμέσως 168 $. Στην πραγματικότητα κοστίζει 10 $ ανά μήνα σε μηνιαία βάση.

Το Arvixe κοστίζει 2

Όχι πραγματικά απεριόριστο

Όπως και με άλλες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων, το “Unlimited” ή το “Unmetered” δεν σημαίνει πραγματικά άπειρο. Οι λειτουργίες εξακολουθούν να υπάρχουν μέχρι τη στιγμή που χρησιμοποιείτε υπερβολικά το CPU της Arvixe. Γι ‘αυτό πρέπει να διαβάσετε τους Όροι χρήσης. Σύμφωνα με τους όρους τους, μπορούν να αναστείλουν έναν λογαριασμό εάν χρησιμοποιεί υπερβολικά CPU και πόρους μνήμης και εάν υπερβαίνει το μηνιαίο όριο εύρους ζώνης. Αυτό αποδεικνύει την άποψή μας ότι το “Unmetered” ή “Unlimited” δεν αντιστοιχεί στην πραγματική του έννοια.

Αναξιοπιστία

Όταν ο ιστότοπός σας αντιμετωπίζει χρόνο διακοπής λειτουργίας, χάνετε πολλή επισκεψιμότητα, πελάτες και αγορές. Οι ώρες λειτουργίας είναι πολύ δαπανηρές για τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Έτσι, είναι σημαντικό να επιλέξετε εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων με 99,99% χρόνο λειτουργίας.

Οι χρήστες του Arvixe συχνά αναφέρουν ότι είναι αναξιόπιστο και οδηγεί σε ιστότοπους που συχνά παρουσιάζουν σφάλματα. Πολλές κριτικές δήλωσαν επίσης ότι το Arvixe έχει σημαντικούς χρόνους διακοπής λειτουργίας, ακόμη και αφού δηλώνει ότι είχε 99,99% χρόνο λειτουργίας διακομιστή.

Χρόνοι αργής φόρτωσης

Δυστυχώς, εκτός από τον ανεπαρκή χρόνο λειτουργίας, οι ιστότοποι της Avixe έχουν επίσης αργούς χρόνους φόρτωσης σελίδων. Ίσως σκέφτεστε ότι είναι εντάξει, δεδομένου ότι η σελίδα θα φορτωθεί κάποια στιγμή. Αλλά πόσο σημαντική είναι η ταχύτητα φόρτωσης σελίδων για πελάτες και SEO?

Τον Ιανουάριο του 2018, Η Google ανακοίνωσε ότι θα χρησιμοποιήσει την ταχύτητα σελίδας ως παράγοντα στην κατάταξη αναζήτησης για κινητά. Εάν η ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπού σας είναι πολύ αργή, τότε σίγουρα θα χάσετε το πιο πολύτιμο σημείο σας στα αποτελέσματα του γίγαντα της μηχανής αναζήτησης. Αυτό οδηγεί σε λιγότερη κίνηση και λιγότερους πελάτες.

Σύμφωνα με Tenzing, Η ταχύτητα επηρεάζει επίσης την ικανοποίηση των πελατών. Οι αργοί χρόνοι φόρτωσης θα οδηγούσαν σε δυσαρεστημένους πελάτες. Και όταν οι πελάτες είναι δυσαρεστημένοι, είναι λιγότερο πιθανό να αγοράσουν από εσάς. Είναι επίσης πιο πιθανό να πατήσουν το κουμπί πίσω όταν συναντήσουν έναν ιστότοπο με αργή ταχύτητα φόρτωσης.

συμπέρασμα

Όπως με όλες τις μάρκες, υπάρχουν πάντα υπέρ και μειονεκτήματα. Το Arvixe είναι ένα από αυτά. Οι επαγγελματίες περιλαμβάνουν απεριόριστο χώρο στο δίσκο και μηνιαία μεταφορά δεδομένων, δυνατότητες ασφαλείας και απεριόριστους λογαριασμούς email. Ωστόσο, για την τιμή του φθηνότερου προγράμματος φιλοξενίας, σίγουρα δεν αξίζει τον κόπο.

Έτσι, όπως αναφέρεται στην περίληψή μας, σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να δείτε το HostPapa, προσφέρουν πολύ καλύτερα… καλά, όλα είναι πραγματικά πραγματικά, δείτε την κριτική HostPapa.

ΠερίληψηΑνασκόπηση Matthew Rogers Ημερομηνία αναθεώρησης 2019-11-21Αναθεώρηση αντικειμένου ArvixeΑξιολόγηση βαθμολογίας 21ος1οςγκρίγκρίγκρίΌνομα προϊόντος ArvixePrice
7 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author