A Small Orange – Γιατί 17 από τα 30 σχόλια

Μια αρχική σελίδα Small Orange

Ένα Small Orange αποκτήθηκε το 2012 από την Endurance International Group (EIG), τον ίδιο όμιλο πίσω από τους πιο δημοφιλείς (και ευθέως ονομασμένους) Bluehost και HostGator.

Αυτό μπορεί να είναι ένα προειδοποιητικό σημάδι για μια εταιρεία της οποίας το tagline είναι «homegrown hosting». Ωστόσο, σε αντίθεση με αυτές τις δύο πιο αξιοσημείωτες μάρκες, το A Small Orange φαίνεται ότι δεν έχει χάσει την απλή τους προσέγγιση.

Δημιουργήσαμε έναν βασικό ιστότοπο WordPress στο φθηνότερο πακέτο φιλοξενίας τους με το όνομα «Tiny Plan» τον Ιούνιο του 2015 και έχουμε συλλέξει το χρόνο λειτουργίας τους & στατιστικά στοιχεία ταχύτητας τους τελευταίους 24 μήνες.

Πώς συγκρίνονται με τις πιο γνωστές επωνυμίες τους; Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ.

Πλεονεκτήματα της χρήσης μιας μικρής πορτοκαλί φιλοξενίας

Αρχικά κυκλοφόρησε το 2003 από τον Tim Dorr, το A Small Orange έχει τώρα δύο τοποθεσίες διακομιστών στο Ντάλας του Τέξας και στο Dearborn, Michigan. Ένα Μικρό Πορτοκαλί, παρά τη μικρή του κατάσταση και το ιδιότροπο όνομα τους, βρίσκεται σε αυτήν την επιχείρηση για λίγο. Τα δεδομένα αποδεικνύουν ότι ξέρουν τι κάνουν.

1. Ισχυρή ώρα λειτουργίας 99,98%

Η προβολή του ιστότοπού σας σε μια σημαντική δημοσίευση μπορεί να εξαπολύσει μια πλημμύρα επισκεψιμότητας μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτή η έκθεση είναι καταπληκτική… Μέχρι να διακοπεί ο ιστότοπός σας!

Δυστυχώς, δεν έχει σημασία πόσο καλά αποδίδει ο ιστότοπός σας εάν συνεχίζει να χτυπάται εκτός σύνδεσης από έναν οικοδεσπότη ιστού με χαμηλή απόδοση με χαμηλά στατιστικά χρόνου λειτουργίας για την υποστήριξη της απόδοσής του.

Ευτυχώς, αυτό δεν συμβαίνει με το A Small Orange.

Η ανάλυσή μας έδειξε χρόνο λειτουργίας 99,98% σε διάστημα 24 μηνών. Αυτό είναι εκπληκτικό – αποδίδουν πολύ τα μεγαλύτερα, πιο αξιοσημείωτα ονόματα στον κλάδο (συμπεριλαμβανομένων των αδελφών τους).

Ακολουθούν τα μη επεξεργασμένα δεδομένα των τελευταίων 12 μηνών:

 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιανουαρίου 2020: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Δεκεμβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Νοεμβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Οκτωβρίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Σεπτεμβρίου 2019: 99,94%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Αυγούστου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουλίου 2019: 99,99%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Ιουνίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαΐου 2019: 99,95%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Απριλίου 2019: 100%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Μαρτίου 2019: 99,97%
 • Μέσος χρόνος λειτουργίας Φεβρουαρίου 2019: 100%

Τα στατιστικά στοιχεία του Small Orange για τους τελευταίους 24 μήνεςΈνας μικρός πορτοκαλής μέσος χρόνος λειτουργίας | Δείτε στατιστικά

2. Χρόνος γρήγορης φόρτωσης – 645ms

Διαπιστώσαμε ότι ένας σταθερός ιστότοπος είναι κρίσιμος για την απόδοση του ιστότοπου. Ακόμη και ένας σταθερός ιστότοπος, αν αργός, μπορεί γρήγορα να γίνει άχρηστος.

Η έρευνα δείχνει ότι η καθυστέρηση ενός δευτερολέπτου στον χρόνο φόρτωσης ιστότοπου μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια μετατροπής 7%. Το 40% της επισκεψιμότητας του ιστότοπού σας θα φύγει για πάντα αν δεν φορτωθεί σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα.

Ευτυχώς, Ένα Small Orange έδωσε μέση ταχύτητα σελίδας 645 ms – πολύ πιο γρήγορα από τον μέσο όρο της βιομηχανίας.

Ακολουθούν οι πρώτες στατιστικές που υποστηρίζουν αυτές τις αξιώσεις:

Μέσος χρόνος φόρτωσης τελευταίου 12 μηνών:

Λεπτομερή στατιστικά στοιχεία για τους τελευταίους 12 μήνες του Small OrangeΜικρές πορτοκαλί μέσες στατιστικές 2019-2020 | Δείτε στατιστικά

3. Υποστήριξη – Φιλικό και εξυπηρετικό

Ακόμη και σταθεροί, γρήγοροι ιστότοποι χρειάζονται μεγάλη υποστήριξη για τυχαία ζητήματα που ενδέχεται να εμφανιστούν αναπάντεχα.

Η υποστήριξη πελατών του Small Orange δεν μας απογοήτευσε, επικοινωνώντας μαζί μας γρήγορα με απαντήσεις που ήταν λεπτομερείς και καλά ενημερωμένες. Η εμπειρία μας σχετικά με αυτά ήταν μια 10/10. Ακολουθεί ένα παράδειγμα συνομιλίας με την ομάδα τους:

Μικρή πορτοκαλί υποστήριξη

Ένας παράγοντας υποστήριξης Small Orange ήταν χρήσιμος & χαρούμενος

Μας αρέσει ότι το A Small Orange δεν προσπάθησε απλώς να στείλει συνδέσμους για να λύσει το πρόβλημά μας. Πήραν πραγματικά το χρόνο να μιλήσουν μαζί μας, σε αντίθεση με κάποιους άλλους οικοδεσπότες Ιστού που έχουμε ελέγξει στο παρελθόν.

4. Ειλικρινής, διαφανής επιχειρηματική προσέγγιση

Μια θετική παρενέργεια της ειλικρινής προσέγγισής τους είναι ότι δεν υπάρχει «κρυφή» ατζέντα ή γλώσσα για να σας παραπλανήσει.

Για παράδειγμα, οι περισσότεροι οικοδεσπότες Ιστού προβάλλουν υπερβολικούς ισχυρισμούς όπως «απεριόριστη φιλοξενία». Αλλά οι περισσότεροι δεν προσφέρουν πραγματικά απεριόριστα οφέλη.

Ένα μικρό πορτοκάλι δεν το κάνει. Λένε, στα απλά αγγλικά, τι πρόκειται να πάρετε για τα χρήματά σας.

Επιπλέον, κάθε πρόγραμμα στον ιστότοπό του παρέχει όλες τις premium δυνατότητές του (με εξαίρεση το «Tiny Plan»), όπως απεριόριστο email, υποστήριξη 24/7 στις ΗΠΑ, διακομιστές SSD και απεριόριστα ονόματα τομέα.

5. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών

Η συνήθης πρακτική του κλάδου μπορεί να σας επιστρέψει επιστροφή χρημάτων 30 ημερών, εάν τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως έχει προγραμματιστεί. Και πάλι, το A Small Orange κερδίζει την τάση παρέχοντας έως και 90 ημέρες για να επιστρέψετε τα χρήματά σας. Μόνο μια εταιρεία που είναι πρόθυμη να υποστηρίξει την υπηρεσία τους θα προσέφερε τόσο μεγάλη περίοδο επιστροφής χρημάτων, καθιστώντας σχετικά χαμηλό κίνδυνο για εσάς να δοκιμάσετε το αυτοκίνητο.

Παρεμπιπτόντως, η InMotion Hosting προσφέρει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών. Τα υπόλοιπα πρέπει να είναι περίπου 30-45 ημέρες.

Οι εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων είναι τεράστιες, επειδή δεν χρειάζεται να αισθάνεστε άβολα να δεσμευτείτε σε έναν οικοδεσπότη Ιστού μόνο για να διαπιστώσετε ότι δεν σας αρέσουν οι υπηρεσίες και τα χαρακτηριστικά τους.

Με το A Small Orange, δεν θα χρειαστεί να αισθάνεστε κολλημένοι να πληρώνετε για μια υπηρεσία που μισείτε.

Λάβετε υπόψη ότι οι επιστροφές χρημάτων δεν ισχύουν για συγκεκριμένους τρόπους πληρωμής.

Σύμφωνα με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών της A Small Orange, δεν θα μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων εάν πληρώσετε με τραπεζικό έμβασμα, πληρωμή μέσω Western Union, επιταγή ή εντολή πληρωμής.

Φροντίστε να πληρώσετε με χρεωστική κάρτα, πιστωτική κάρτα ή PayPal για να βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας πληροί τις προϋποθέσεις για επιστροφή χρημάτων.

Μειονεκτήματα της χρήσης μιας μικρής πορτοκαλί φιλοξενίας

Ένα μικρό πορτοκαλί πέρασε τις περισσότερες από τις δοκιμές μας με ιπτάμενα χρώματα. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν παραδώσετε την πιστωτική σας κάρτα.

1. Κίνδυνοι υπέρβασης των ορίων τους

Σε περίπτωση που υπερβείτε τα όρια του σχεδίου σας, το A Small Orange ενδέχεται να αναστείλει τον λογαριασμό σας αμέσως. Αυτό ισχύει στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών τους κατά την εγγραφή σας, χωρίς να έχετε άλλη εναλλακτική λύση, αλλά να συμφωνήσετε όταν ξεκινήσετε. Ενώ τα περισσότερα από τα σχέδιά τους προσφέρουν αξιοπρεπές εύρος ζώνης, πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό είναι πιθανό.

Όροι χρήσης εύρους ζώνης ASmallOrange

Όσον αφορά τη χρήση πόρων, η A Small Orange ισχυρίζεται ότι κάθε πελάτης απαιτείται να χρησιμοποιεί όσο το δυνατόν λιγότερους πόρους διακομιστή, έτσι ώστε όλοι οι πελάτες στους διακομιστές τους να έχουν καλή απόδοση.

Δεδομένου ότι η CPU και η μνήμη είναι κοινόχρηστοι πόροι, το A Small Orange μπορεί να αναστείλει ή να τερματίσει τον λογαριασμό σας επειδή χρησιμοποιεί πάρα πολλούς πόρους επειδή είναι “καταχρηστικός”.

Σύμφωνα με τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών τους, τα όρια πόρων σε κοινόχρηστα πακέτα μεταπωλητών είναι τα εξής:

 • 50 Τρέχουσες διαδικασίες
 • Μέγιστος χρόνος εκτέλεσης 15 λεπτών
 • 100.000 Σύνολο κωδικών
 • 10% χρήση CPU
 • Χρήση μνήμης 5% (ή 512 MB)
 • 500 εξερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσα σε κάθε ώρα (θα απορρίψουν όλα τα υπερβολικά μηνύματα χωρίς να τα παραδώσουν)

Το ίδιο ισχύει και για τη χρήση εύρους ζώνης. Σας εκχωρούν μηνιαίο επίδομα εύρους ζώνης που βασίζεται στο πακέτο φιλοξενίας που αγοράζετε.

Εάν ο λογαριασμός σας ξεπεράσει το ποσό εύρους ζώνης που έχει εκχωρηθεί για το μήνα, το A Small Orange μπορεί να αναστείλει τον λογαριασμό σας έως ότου:

 • Έχει εκχωρηθεί μεγαλύτερο εύρος ζώνης,
 • Αγοράζετε περισσότερο εύρος ζώνης με επιπλέον χρέωση,
 • Αναβαθμίζετε σε ένα πακέτο που έχει περισσότερο συνολικό εύρος ζώνης.

Μπορούν να σας χρεώσουν μια επιπλέον χρέωση ανεξαρτήτως του τρόπου με τον οποίο επιλέγετε να επανενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας.

2. Χωρίς τηλεφωνική υποστήριξη

Η εξυπηρέτηση πελατών του Small Orange είναι φανταστική. Ήταν εξαιρετικά γρήγοροι και λεπτομερείς στην εμπειρία μας, με διαθεσιμότητα 24/7/365.

Το μόνο πρόβλημα? Δεν υπάρχει τηλεφωνική υποστήριξη. Αντ ‘αυτού, βασίζονται σε μια σε βάθος βάση δεδομένων γνώσεων, σε ζωντανή συνομιλία μέσω ιστότοπου και σε email.

Οι περισσότεροι άλλοι οικοδεσπότες Ιστού προσφέρουν τηλεφωνική υποστήριξη, επομένως η σοβαρότητα αυτού του «con» μπορεί να εξαρτάται από τη δική σας προσωπική προτίμηση.

3. Κακή διαχείριση φήμης

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου, το A Small Orange έπαιξε αξιοθαύμαστα τις κύριες εργασίες ενός οικοδεσπότη Ιστού (χρόνος λειτουργίας, ταχύτητα και υποστήριξη πελατών). Στο διαδίκτυο θα βρείτε άλλες κριτικές που δεν είναι τόσο λαμπερές. Στόχος μας είναι πάντα να παρέχουμε μια ολιστική κριτική και υπάρχουν κριτικές εκεί έξω που έρχονται σε αντίθεση με τη δική μας.

Η εταιρεία δεν έχει μόνο κακή φήμη όσον αφορά τις κριτικές.

Αρκετοί χρήστες του Twitter έχουν μεταβεί στην κοινωνική πλατφόρμα για να μιλήσουν αρνητικά για τις υπηρεσίες του A Small Orange.

Ένας χρήστης ισχυρίστηκε ακόμη και ότι το A Small Orange δεν θα μεταφέρει τον τομέα του σε νέο web host το 2016.

Ένα μικρό πορτοκαλί Twitter

Το 2017, φάνηκε ότι η συνολική συζήτηση για το A Small Orange παραμένει εξίσου αρνητική, ακόμα κι αν δεν συμφωνούμε.

Να τι είπε ο χρήστης του Twitter @jackson_surfs για την εταιρεία:

Ένα μικρό πορτοκαλί Twitter 2

Ένα Small Orange απάντησε και στα δύο tweets και φάνηκε να προσπαθεί να διορθώσει τα προβλήματα.

Μια μικρή πορτοκαλί τιμολόγηση, σχέδια φιλοξενίας & Γρήγορα γεγονότα

Τιμές και σχέδια για ένα μικρό πορτοκαλί

Μικρό σχέδιο: Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 6,51 $ ανά μήνα. Έρχεται με 500 MB αποθηκευτικού χώρου, εύρος ζώνης 5 GB, 24/7 email + υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας και έως 1 όνομα τομέα. Πρέπει να πληρώσετε για τουλάχιστον ένα έτος εάν αποφασίσετε να ακολουθήσετε αυτό το πρόγραμμα. – Αυτό είναι το σχέδιο που χρησιμοποιήσαμε για τη δοκιμή.

Μικρό σχέδιο: Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 94,60 $ (7,88 $ ανά μήνα) ετησίως (ή 8,80 $ μηνιαίως) και μπορεί να είναι σε φθηνότερη τιμή εάν πληρώνετε για ένα έτος ή περισσότερα ταυτόχρονα. Έρχεται με χώρο αποθήκευσης 5 GB, εύρος ζώνης 50 GB, απεριόριστα ονόματα τομέα, email 24/7 και υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας.

Μεσαίο σχέδιο: Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 136,40 $ (11,37 $ ανά μήνα) ετησίως (ή 16,50 $ μηνιαίως). Έρχεται με χώρο αποθήκευσης 15 GB, εύρος ζώνης 150 GB, απεριόριστα ονόματα τομέα και 24/7 email και υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας. Μπορείτε να πληρώσετε λιγότερα εάν αποφασίσετε να πληρώσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ενός ή περισσότερων ετών.

Μεγάλο σχέδιο: Αυτό το πρόγραμμα κοστίζει 250,80 $ (20,90 $ ανά μήνα) κάθε χρόνο (ή 27,50 $ μηνιαίως). Έρχεται με χώρο αποθήκευσης 30 GB, εύρος ζώνης 500 GB, απεριόριστα ονόματα τομέα και 24/7 email και υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας. Κοστίζει επίσης λιγότερο εάν παραγγείλετε για περίοδο μεγαλύτερη από ένα έτος.

Όλα τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας τους, εκτός από το πρόγραμμα Tiny, συνοδεύονται από υποστήριξη για απεριόριστα ονόματα τομέα, απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, υποστήριξη 24/7 και SSD.

 • Ευκολία εγγραφής: Μία σελίδα εγγραφής. Εύκολη διαδικασία εγγραφής.
 • Επιλογές πληρωμής: Πιστωτική κάρτα, PayPal.
 • Κρυφές χρεώσεις και ρήτρες: Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις. Ένα όριο χρήσης 10% CPU, χρήση μνήμης 5%, 50 διεργασίες εκτέλεσης, μέγιστος χρόνος εκτέλεσης 15 λεπτών, 100.000 συνολικοί κόμβοι και 500 εξερχόμενα μηνύματα email ανά περίοδο 60 λεπτών, ισχύει για όλα τα κοινόχρηστα και πακέτα μεταπωλητών.
 • Πώληση: Χωρίς upsells. Ζήτω!
 • Ενεργοποίηση Λογαριασμού: Άμεση ενεργοποίηση λογαριασμού.
 • Πίνακας ελέγχου και εμπειρία πίνακα ελέγχου: cPanel διαθέσιμο.
 • Εγκατάσταση εφαρμογών και CMS (WordPress, Joomla κ.λπ.): Softaculous διαθέσιμο για εγκατάσταση με ένα κλικ.

Προτείνουμε ένα μικρό πορτοκάλι?

ναι και ΟΧΙ.

Ο σταθερός χρόνος λειτουργίας, η γρήγορη φόρτωση σελίδας και η γρήγορη, φιλική συνομιλία με έναν εξειδικευμένο αντιπρόσωπο υποστήριξης απέδειξαν ότι το A Small Orange γνωρίζει τι κάνουν.

Όμως, υπήρχε ένα αλλά. Εάν πρέπει να υπερβείτε τα όριά τους, τότε ο ιστότοπός σας μπορεί ακόμη και να καταργηθεί, κάτι που για εμάς είναι απαράδεκτο.

Πιθανότατα θα κερδίσετε περισσότερα χρήματα με έναν από τους καλύτερους προτεινόμενους οικοδεσπότες.

Έχετε χρησιμοποιήσει φιλοξενία A Small Orange; Εάν ναι, αφήστε μια κριτική παρακάτω. Καλό ή κακό – δεν έχει σημασία, καθώς προσπαθούμε να διατηρήσουμε τις κριτικές μας διαφανείς και ειλικρινείς.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author