Οι καλύτερες υπηρεσίες Web Hosting για τον Καναδά

Έχουμε πραγματοποιήσει τις δοκιμές, κριτικές καναδικής φιλοξενίας ιστού και συγκρίσεις. Χρησιμοποιήσαμε τους ακόλουθους παράγοντες για να αξιολογήσουμε τους οικοδεσπότες ιστού: Ευκολία χρήσης, υποστήριξη και ταχύτητα.

Με βάση την έρευνά μας, οι 15 καλύτερες καναδικές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι:

 1. HostPapa – Ο καλύτερος συνολικός οικοδεσπότης Ιστού
 2. WHC.ca – Καλύτερος οικοδεσπότης με τοπική υποστήριξη
 3. GreenGeeks – Ο οικοδεσπότης του περισσότερου πράσινου ιστότοπου
 4. HostUpon – Καλύτερος οικοδεσπότης Ιστού μεταπωλητών
 5. WP Engine – Καλύτερος διαχειριστής WordPress
 6. HostGator – Φιλοξενία Ιστού Μεγάλης Αξίας
 7. InMotion Hosting – Best Business Web Hosting
 8. Cloudways – Καλύτερη φιλοξενία Cloud
 9. Dreamhost – Υπέροχη φιλοξενία ιστοσελίδων
 10. Bluehost – Στερεός έμπειρος οικοδεσπότης
 11. Δυναμική φιλοξενία
 12. Φιλοξενία Cirrus
 13. SiteGround
 14. StableHost
 15. Ιστότοπος5

Contents

Το Solid Web Hosting είναι σημαντικό!

έρευνα για καναδικούς οικοδεσπότες Ιστού

Ως διαδικτυακό πρακτορείο με πολλούς λογαριασμούς φιλοξενίας (θέλουμε να πειραματιστούμε και να έχουμε πολλά δευτερεύοντα έργα), θα έλεγα ότι έχουμε μια πολύ καλή ιδέα για το τι ορίζει έναν υπέροχο οικοδεσπότη Ιστού.

Η ποιότητα του καναδικού παρόχου φιλοξενίας ιστοσελίδων μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην πιθανή επιτυχία του ιστότοπού σας.

Ας πάρουμε για παράδειγμα την ταχύτητα του ιστότοπου, ξέρατε ότι η καθυστέρηση 1 δευτερολέπτου σημαίνει ότι οι προβολές σελίδας μειώνονται κατά 11%, αυτό σημαίνει ότι πάνω από το 1/10 των επισκεπτών θα απενεργοποιηθούν για κάθε δευτερόλεπτο που εξακολουθεί να φορτώνει ο ιστότοπός σας… γι ‘αυτό ένας αξιοπρεπής ιστός ο οικοδεσπότης είναι ζωτικής σημασίας!

Ας ελπίσουμε ότι ο πίνακας σύγκρισης και οι παρακάτω κριτικές μπορούν να σας βοηθήσουν να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με το ποιος οικοδεσπότης Ιστού να πάει.

Εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων Συνολική βαθμολογία Τιμή / μήνα. (σε σχέδιο 3 ετών) Δίσκος SpaceFeaturesReviewsWebsite
Λογότυπο HostPapa 2,95 $ CAD (κάτω από 8,99 $ / μήνα – Ειδική έκπτωση MangoMatter) 100 GB
 • Διακομιστές HQ + στον Καναδά
 • Πολύ προσιτό!
 • Χρεώσεις σε CAD!
 • Πολλές επιλογές υποστήριξης
 • Υπέροχη παράσταση
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
Κριτική HostPapa
WHCLogo 3,89 $ CAD (κάτω από 5,99 $) Απεριόριστος
 • Διακομιστές HQ + στον Καναδά
 • Πολύ προσιτή (χρεώσεις σε CAD)
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο
 • Καταπληκτική απόδοση
 • Περιλαμβάνονται καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
 • Δίγλωσση υποστήριξη 24/7
Αναθεώρηση WHC.ca
GreengeeksLogo 2,95 USD (κάτω από 9,95 $) Απεριόριστος
 • Σούπερ πράσινο φιλοξενία
 • Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Διακομιστές στον Καναδά και παγκοσμίως
Αναθεώρηση GreenGeeks
HostuponLogo 2,95 USD (κάτω από 7,95 $) Απεριόριστος
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο!
 • Καναδικές πωλήσεις και υποστήριξη
 • Διακομιστές στον Καναδά και τις ΗΠΑ
 • Κλειδωμένη τιμή!
Αναθεώρηση Hostupon
wpengine 35 $ ​​USD 10 GB
 • Η φιλοξενία WordPress τελειοποιήθηκε! (αν έχετε τον προϋπολογισμό)
Αναθεώρηση κινητήρα WP

# footable_10756 th.ninja_column_6 {text-align: κέντρο; }

Best Web Hosting Canada 2020

Εδώ είναι τα 15 καλύτερα σχόλια φιλοξενίας ιστοσελίδων για τον Καναδά, λεπτομερώς το κόστος, τις επιλογές υποστήριξης και το χώρο στο δίσκο:

1. HostPapa – Ο καλύτερος συνολικός οικοδεσπότης Ιστού

Δικτυακός τόπος: www.hostpapa.ca
Τιμή:
2,95 $
Χώρος στο δισκο: 100 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Λογότυπο HostPapa

Το HostPapa κυκλοφόρησε ως ένας από τους πρώτους πράσινους οικοδεσπότες και το έχουν διατηρήσει, αντισταθμίζοντας όλη την κατανάλωση ενέργειας με φιλικές προς το περιβάλλον, πράσινες πηγές ενέργειας. Με την έδρα τους στον Καναδά, τους διακομιστές στο Τορόντο και τις τιμές που είναι στην πραγματικότητα σε CAD αντί για USD, είναι μια τέλεια και πολύ αξιόπιστη επιλογή ως καναδικός πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων!

Προσφέρουν επίσης πολλά δωρεάν πράγματα, όπως δωρεάν μετεγκατάσταση από τον παλιό σας οικοδεσπότη, εάν χρειάζεται, δωρεάν όνομα τομέα, δωρεάν SSL για ασφάλεια κ.λπ. + προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών εάν δεν είστε ευχαριστημένοι…

Ειλικρινά, αν πηγαίνετε τοπικά, αυτά τα παιδιά είναι η πραγματική συμφωνία!

Υποστήριξη

Παρέχουν ΠΛΗΡΕΣ επιλογές για υποστήριξη. Αυτές περιλαμβάνουν τηλεφωνική υποστήριξη, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ζωντανή συνομιλία, βάση γνώσεων, εκπαιδευτικά βίντεο, εβδομαδιαία διαδικτυακά σεμινάρια, σελίδα κατάστασης δικτύου και μια δωρεάν συνεδρία εκπαίδευσης βίντεο One-On-One, είναι πολύ εντυπωσιακό και εξαιρετικά βολικό!

Ταχύτητα

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, έχουν έναν γρήγορο διακομιστή στον Καναδά, αλλά εάν πρέπει να στοχεύσετε άλλες χώρες, το Cloudflare CDN παρέχεται δωρεάν σε όλα τα πακέτα. Αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα του ιστότοπού σας αποθηκεύονται ως προσωρινή μνήμη σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο διασφαλίζοντας γρήγορες ταχύτητες ιστότοπου για επισκέπτες που βρίσκονται μακριά από το κύριο κέντρο δεδομένων σας. Οι βελτιωμένες μονάδες στερεάς κατάστασης παρέχονται επίσης διασφαλίζοντας ταχύτερες ταχύτητες φόρτωσης ιστότοπου σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μονάδες δίσκου.

Πρόσθετες ενισχύσεις απόδοσης, όπως διακομιστές υψηλής ταχύτητας, περισσότερη κατανομή πόρων ανά λογαριασμό και λιγότεροι λογαριασμοί ανά διακομιστή περιλαμβάνονται στο πιο ακριβό πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων, το Business Pro.

Πλεονεκτήματα:

 • Εξαιρετικά προσιτό
 • Δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου
 • Δωρεάν SSL
 • Διακομιστές στον Καναδά
 • Χρεώσεις σε CAD!

Με την ειδική έκπτωση MangoMatter, το φθηνότερο πακέτο τους ξεκινά μόνο 2,95 $ / μήνα CAD (από 8,99 $ / μήνα)

2. WHC.ca – Καλύτερος οικοδεσπότης με τοπική υποστήριξη

Δικτυακός τόπος: whc.ca
Τιμή:
3,89 $ (CAD)
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Λογότυπο WHC

Με έδρα στο Μόντρεαλ, το Web Hosting Canada (WHC) έχει γίνει ισχυρό από το 2003. Ξέρουν ότι φιλοξενεί μέσα και έξω και η εμπειρία τους δείχνει πραγματικά (ΠΟΛΥ αξιόπιστη υπηρεσία)! Είναι ένας από τους λίγους καναδικούς παρόχους με διακομιστές και στα δύο ανατολικά & Δυτικές ακτές για να παραδώσετε γρηγορότερη ταχύτητα.

Εκτός από τη φιλοξενία και τους τομείς, το WHC προσφέρει σχέδια μάρκετινγκ SEO και Email που μπορείτε να δοκιμάσετε με δωρεάν δοκιμές. Μας άρεσε επίσης πολύ τα σχέδια του διακομιστή cloud… προσφέρει σχεδόν αποκλειστική απόδοση τύπου διακομιστή σε πολύ πιο προσιτή τιμή.

Προσφέρουν 24ωρη δίγλωσση (!!) υποστήριξη μέσω email, τηλεφώνου και συνομιλίας & περιλαμβάνουν απεριόριστο χώρο στο δίσκο. Στην πραγματικότητα χρεώνουν σε CAD, ναι!

Το φθηνότερο πακέτο τους ξεκινά μόνο 3,89 CAD / μήνα (από 5,99 $).

Υποστήριξη

Το WHC παρέχει διάφορες επιλογές για υποστήριξη: Ζωντανή συνομιλία 24/7, τηλεφωνική υποστήριξη και ηλεκτρονική υποστήριξη. Η υποστήριξη διατίθεται στα γαλλικά και στα αγγλικά!

Ταχύτητα

Η WHC λειτουργεί κέντρα δεδομένων τόσο στο Βανκούβερ όσο και στο Μόντρεαλ. Το κέντρο δεδομένων θα επιλεγεί αυτόματα με βάση την τοποθεσία σας. Εάν έχετε καναδική επιχείρηση, η φιλοξενία του ιστότοπού σας στον Καναδά είναι ιδανική για ταχύτητα και για απαιτήσεις απορρήτου.

Χρησιμοποιούν διακομιστές με μονάδες στερεάς κατάστασης (SSD) οι οποίοι, σύμφωνα με την εταιρεία, είναι 7 φορές πιο γρήγοροι από τους παραδοσιακούς μηχανικούς δίσκους. Περιλαμβάνουν επίσης δωρεάν επιτάχυνση ιστότοπων χρησιμοποιώντας την τεχνολογία LiteSpeed, η οποία κάνει πραγματικά τους ιστότοπους WordPress να πετούν!

Η WHC εκχωρεί το 100% των πόρων ενός πυρήνα CPU στον λογαριασμό φιλοξενίας PRO, + 1 GB μνήμης (RAM) και 5MB / s I / O. Το δωρεάν Cloudflare CDN περιλαμβάνεται επίσης σε όλα τα πακέτα.

Πλεονεκτήματα:

 • Διακομιστές HQ + στον Καναδά
 • Πολύ προσιτό! (χρεώσεις σε CAD)
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο
 • Εκπληκτική απόδοση!
 • Δίγλωσση υποστήριξη 24/7
 • Περιλαμβάνονται καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας

3. GreenGeeks – Πιο πράσινος οικοδεσπότης ιστοτόπου

Δικτυακός τόπος: www.greengeeks.com
Τιμή:
2,95 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Λογότυπο GreenGeeks

Έχουν τεθεί σε λειτουργία από το ’08 και έκτοτε κατάφεραν να γίνουν τόσο ενεργειακά αποδοτικοί επαναφέρουν την κατανάλωση ενέργειας 3 φορές στο δίκτυο μέσω της αιολικής ενέργειας, που είναι αρκετά εκπληκτικό!

Ως εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων, Το GreenGeeks είναι εξαιρετικά αξιόπιστο, έχουν ισχυρούς διακομιστές όχι μόνο στον Καναδά, αλλά σε όλο τον κόσμο. Προσφέρουν επίσης απεριόριστο χώρο στο δίσκο ακόμη και στο πιο βασικό τους σχέδιο.

Έχουν μοιραστεί σχέδια φιλοξενίας, προγράμματα μεταπωλητών και προγράμματα φιλοξενίας WordPress. Η υποστήριξή τους είναι διαθέσιμη 24/7/365 και πολύ ανταποκρίνεται. Αυτό που πραγματικά μας άρεσε για το GreenGeeks είναι η προεπιλεγμένη λίστα δωρεάν λειτουργιών που έχετε με κάθε πρόγραμμα φιλοξενίας. Τα πάντα, από δωρεάν όνομα τομέα, δωρεάν SSL, δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου, δωρεάν ενσωμάτωση CDN, έως εξαιρετικά γρήγορο χώρο αποθήκευσης SSD και ένα εντυπωσιακό σύστημα ασφαλείας για να διατηρούνται όλα ομαλά!

Προσθέστε σε αυτήν μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών εάν δεν είστε ικανοποιημένοι.

Το φθηνότερο πακέτο τους ξεκινά μόνο 2,95 USD / μήνα (από 9,95 $).

Υποστήριξη

Η εταιρεία διαθέτει μια ποικιλία επιλογών για υποστήριξη: Γνωσιακή βάση, ζωντανή συνομιλία, τηλεφωνική υποστήριξη και υποβολή email / εισιτηρίων. Η ζωντανή συνομιλία είναι διαθέσιμη 24/7/365. Ενώ η τηλεφωνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη από Δευ-Παρ, 9πμ έως 12πμ, EST και Sat-Sun, 9πμ έως 8μμ, EST.

Ταχύτητα

Όσον αφορά την ταχύτητα, το GreenGeeks σας προσφέρει πολλά κέντρα δεδομένων για να επιλέξετε, επιτρέποντάς σας να εντοπίσετε μια τοποθεσία πιο κοντά στην αγορά-στόχο σας. Έχουν κέντρα δεδομένων στο Τορόντο, Καλιφόρνια, Άμστερνταμ, NL, Σικάγο, ΗΠΑ και Φοίνιξ, ΗΠΑ.

Χρησιμοποιούν επίσης μονάδες στερεάς κατάστασης (SSD) για γρηγορότερες ταχύτητες φόρτωσης σελίδας σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς σκληρούς δίσκους. Οι βελτιστοποιημένοι διακομιστές ιστού LiteSpeed ​​χρησιμοποιούνται για γρηγορότερες ταχύτητες φόρτωσης. Σε σύγκριση με το NGINX και το Apache, το LiteSpeed ​​είναι 2x έως 5x πιο γρήγορα. Για επιπλέον ισχύ όσον αφορά τις ταχύτητες φόρτωσης σελίδων, η GreenGeeks εφάρμοσε μια ιδιόκτητη τεχνολογία προσωρινής αποθήκευσης που ονομάζεται PowerCacher. Αυτή η αποκλειστική δυνατότητα σάς προσφέρει γρήγορους χρόνους φόρτωσης εφαρμογής για βελτιωμένη εμπειρία χρήστη.

Πλεονεκτήματα:

 • Σούπερ πράσινο!
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο
 • 24/7 υποστήριξη
 • Μεγάλη ασφάλεια
 • Εύκολα επεκτάσιμο

4. HostUpon – Καλύτερος μεταπωλητής Web Host

Δικτυακός τόπος: hostupon.ca
Τιμή:
2,95 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Λογότυπο HostUpon

Το πράγμα που θέτει HostUpon Εκτός από τον ανταγωνισμό είναι σίγουρα η δέσμευσή τους να έχουν τοπικές καναδικές πωλήσεις και υποστήριξη! Όπως μπορείτε να φανταστείτε, κάνει πραγματικά τη διαφορά.

Έχουν σχέδια φιλοξενίας για τη συνήθη κοινόχρηστη φιλοξενία (κάτι που χρειάζονται οι περισσότεροι άνθρωποι), φιλοξενία WordPress για μια πιο διαχειριζόμενη λύση, VPS και αποκλειστικούς διακομιστές. Οι ιδρυτές τους δραστηριοποιούνται στον κλάδο από το 1998, οπότε γνωρίζουν το παιχνίδι φιλοξενίας αρκετά καλά, και αυτό δείχνει! Οι διακομιστές τους χρησιμοποιούν μονάδες SSD, MariaDB για απόδοση MySQL και LiteSpeed ​​με LSCache που μεγιστοποιεί την απόδοση για εγκαταστάσεις WordPress.

Μας αρέσει πολύ η εγκατάσταση και τα πακέτα μεταπωλητών, πλήρης με τον πίνακα ελέγχου WHM και πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Περιλαμβάνει επίσης μια δωρεάν υπηρεσία μετεγκατάστασης και την επιλογή ρύθμισης προσαρμοσμένων διακομιστών ονομάτων!

Προσθέστε σε αυτό ένα πολύ γρήγορο κέντρο δεδομένων στο Τορόντο (+3 στις ΗΠΑ), απεριόριστο χώρο στο δίσκο, κλειδωμένη τιμολόγηση (έτσι θα πληρώνετε πάντα το ίδιο, ακόμη και αν οι τιμές στον ιστότοπο ανεβαίνουν), και τελικά κερδίζει το μεγαλύτερο μέρος του ανταγωνισμού για την τιμολόγηση… είστε σε καλά χέρια!

Προσφέρουν 3 πακέτα φιλοξενίας, το φθηνότερο πακέτο τους ξεκινά μόνο 2,95 USD / μήνα (ήταν 7,95 $ / μήνα).

Υποστήριξη

Το HostUpon παρέχει διάφορες επιλογές για να λάβετε υποστήριξη. Αυτές περιλαμβάνουν Γνωσιακή Βάση, Κατάσταση Δικτύου, Υποβολή Εισιτηρίων, Online Ζωντανή Συνομιλία και Τηλεφωνική Υποστήριξη. Η ζωντανή συνομιλία, η τηλεφωνική υποστήριξη και οι υποβολές εισιτηρίων είναι διαθέσιμες 24/7.

Ταχύτητα

Οι βελτιώσεις απόδοσης είναι διαθέσιμες στα πιο ακριβά σχέδιά τους. Οι πόροι CPU 80% χρησιμοποιούνται στο πρόγραμμα Business Unlimited και ένας πλήρης CPU 100% χρησιμοποιείται στο Premium Unlimited Plan. Το φθηνότερο πακέτο κατανέμεται το 40% των πόρων ενός πυρήνα της CPU (το οποίο είναι αρκετό για τις περισσότερες μικρομεσαίες επιχειρήσεις ή ιστολόγια).

Η εγγυημένη μνήμη (RAM) είναι στα 512MB. Ο εγγυημένος δίσκος I / O είναι στα 512KB / s.

Πλεονεκτήματα:

 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο
 • Ομάδα υποστήριξης και πωλήσεων με βάση τον Καναδά
 • Οι τιμές είναι κλειδωμένες
 • Διακομιστές στον Καναδά και στις ΗΠΑ
 • Δωρεάν όνομα τομέα

5. WP Engine – Καλύτερος Διαχειριστής WordPress Host

Δικτυακός τόπος: wpengine.com
Τιμή:
35 $ ​​(USD)
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Λογότυπο WP Engine

Αν ψάχνετε πραγματικά για υψηλής ποιότητας διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress για τον Καναδά, το WP Engine είναι αυτό που χρειάζεστε! Είναι ο ηγέτης της αγοράς όσον αφορά τη φιλοξενία ιστότοπων WordPress και με καλό λόγο (αν και είναι λίγο ακριβό). Έχουν ένα ενσωματωμένο ενσωματωμένο σύστημα προσωρινής αποθήκευσης για την εξυπηρέτηση σελίδων εξαιρετικά γρήγορα (που ονομάζεται EverCache) και σε συνδυασμό με το CDN τους, είναι η ταχύτερη εταιρεία φιλοξενίας WordPress!

Η 24/7 υποστήριξη τους προφανώς ειδικεύεται στο WordPress, επιτρέποντάς τους να διορθώσουν οποιοδήποτε πρόβλημα χωρίς κανένα πρόβλημα. Επιπλέον, φροντίζουν επίσης τις βασικές ενημερώσεις του WordPress, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Και όταν πρόκειται για μια σημαντική ενημέρωση, δοκιμάζουν πρώτα τον ιστότοπο πριν από την ενημέρωση για να βεβαιωθούν ότι τίποτα δεν σπάει, κορυφαία υπηρεσία. Έχουν επίσης ζωντανή ανίχνευση απειλών σε πραγματικό χρόνο, μπλοκάρουν ενεργά τις επιθέσεις DDOS και θα διορθώσουν ακόμη και τον ιστότοπό σας δωρεάν εάν παραβιαστεί…

Όλα τα παραπάνω δεν δικαιολογούν την τιμή! Ενδιαφέρεστε για την ηρεμία και μπορείτε να εξοικονομήσετε τον προϋπολογισμό?

Το φθηνότερο πακέτο τους ξεκινά στις 35 $ ​​USD / μήνα.

Υποστήριξη

Το WPEngine παρέχει ένα Κέντρο Πόρων, Τεκμηρίωση, Κέντρο Λύσεων, Κατάσταση Συστήματος, Ζωντανή Συνομιλία, Υποβολή Εισιτηρίων και Τηλεφωνική Υποστήριξη για να σας πάρει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Σύμφωνα με την εταιρεία, η ομάδα υποστήριξής τους είναι διαθέσιμη 24/7/365.

Οι κριτικές για το σύστημα υποστήριξης πελατών της WPEngine ήταν μικτές. Σύμφωνα με αυτά τα σχόλια, οι εκπρόσωποι γνωρίζουν τα πλεονεκτήματα του πακέτου φιλοξενίας τους ειδικά όταν πρόκειται για WordPress. Κατάφεραν να απαντήσουν σε περίπλοκες ερωτήσεις που τους έκαναν. Από την άλλη πλευρά, ορισμένες κριτικές δήλωσαν ότι χρειάστηκαν κατά μέσο όρο περίπου 3 ημέρες για να λάβουν απάντηση από αυτούς και ότι δεν μπόρεσαν να διορθώσουν ορισμένα προβλήματα.

Ταχύτητα

Τα κέντρα δεδομένων είναι διαθέσιμα σε ΗΠΑ, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ταϊβάν, Βέλγιο και Ιαπωνία. Από τη φωτεινή πλευρά, εάν η αγορά-στόχος σας βρίσκεται στον Καναδά, τότε μπορείτε σίγουρα να τους προσφέρετε ταχύτερες ταχύτητες φόρτωσης ιστότοπων λόγω της εγγύτητας με τους διακομιστές τους.

Περιλαμβάνεται δωρεάν ενσωμάτωση CDN για την κάλυψη μιας παγκόσμιας πελατειακής βάσης.

Πλεονεκτήματα:

 • WP εμπειρογνώμονες
 • Διακομιστές υψηλής απόδοσης
 • Εξαιρετικά εξειδικευμένη υποστήριξη
 • Πλήρης διαχείριση

Μειονεκτήματα:

 • Ακριβός

6. HostGator – Φιλοξενία Ιστού Μεγάλης Αξίας

Δικτυακός τόπος: www.hostgator.com
Τιμή:
 2,75 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Λογότυπο HostGator

Το HostGator, όπως το Bluehost και πολλοί άλλοι οικοδεσπότες Ιστού, ανήκει στην EIG, έναν γίγαντα φιλοξενίας ιστοσελίδων που αγοράζει άλλες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Συνήθως, αυτό σημαίνει μείωση της αποτελεσματικότητας υποστήριξης, μείωση της ταχύτητας και μερικά άλλα ζητήματα. Το HostGator φαίνεται να έχει ξεπεράσει τα περισσότερα από αυτά και έχει βρει μια πολύ καλή ισορροπία κόστους-αξίας.

Εκτός από τα προγράμματα φιλοξενίας, προσφέρουν επίσης υπηρεσίες σχεδιασμού ppc, seo και web, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες εάν δεν μπορείτε να βρείτε μια τοπική ψηφιακή εταιρεία για να σας βοηθήσει με το διαδικτυακό μάρκετινγκ.

Το Hostgator έχει σχέδια για κοινή χρήση φιλοξενίας, φιλοξενία cloud, φιλοξενία WordPress, φιλοξενία μεταπωλητών, VPS, αποκλειστικός διακομιστής, φιλοξενία Windows και φιλοξενία εφαρμογών.

Τούτου λεχθέντος, με το ίδιο κόστος θα μπορούσατε να πάτε με το Web Hosting Canada, να αποκτήσετε διακομιστές στον Καναδά και εξαιρετική υποστήριξη … οπότε αν δεν θέλετε πραγματικά να φιλοξενήσετε με το HostGator, υπάρχουν καλύτερες επιλογές.

Υποστήριξη

Η υποστήριξη παρέχεται με διάφορους τρόπους, όπως μέσω μιας πύλης υποστήριξης, εκπαιδευτικών βίντεο, τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας και υποβολής εισιτηρίων. Όλες αυτές οι επιλογές υποστήριξης είναι διαθέσιμες 24/7. Οι κριτικές σχετικά με το σύστημα υποστήριξης του HostGator ήταν μικτές. Πολλοί άνθρωποι ήταν ευχαριστημένοι με το προσωπικό υποστήριξής τους. Παρόλο που, μερικοί άνθρωποι τσαντίστηκαν επίσης καθώς οι εκπρόσωποι δηλώθηκαν ως ανίκανοι με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας.

Ταχύτητα

Το HostGator δεν προσφέρει πολλά όταν πρόκειται για ταχύτητα. Δεν έχουν κέντρα δεδομένων που βρίσκονται στον Καναδά, κάτι που είναι κακό όταν το κοινό σας βρίσκεται στην εν λόγω τοποθεσία. Οι διακομιστές βρίσκονται στο Provo, Utah και στο Χιούστον του Τέξας.

Έχουν επίσης εγκατεστημένο το mod_cloudflare σε κοινόχρηστους διακομιστές και μεταπωλητές. Και πάλι, αυτό το δίκτυο διανομής περιεχομένου (CDN) αποθηκεύει τα δεδομένα σας ως προσωρινή μνήμη σε διάφορες τοποθεσίες για γρήγορη πρόσβαση από τοποθεσίες που βρίσκονται μακριά από το κύριο κέντρο δεδομένων.

Πλεονεκτήματα:

 • Φτηνός
 • Καλό υπόλοιπο κόστους / αξίας

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν διακομιστές στον Καναδά
 • Συνολικά υπηρεσίες χαμηλότερης ποιότητας

7. InMotion Hosting – Best Business Web Hosting

Δικτυακός τόπος: www.inmotionhosting.com
Τιμή:
6,39 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Λογότυπο InMotion Hosting

Το InMotion Hosting είναι ένας άλλος βετεράνος εδώ, αλλά επικεντρώνονται κυρίως στη φιλοξενία και τις λύσεις των επιχειρήσεων, εξ ου και το υψηλότερο κόστος. Είναι αρκετά καλοί, αλλά δεν διαθέτουν κέντρα δεδομένων στον Καναδά… συνδυάστε το με το υψηλότερο κόστος, όχι πολύ λόγο να τα πάτε μαζί τους.

Έχουν 5 τύπους φιλοξενίας που προσφέρονται: Κοινόχρηστη φιλοξενία, φιλοξενία WordPress, VPS, αποκλειστικοί διακομιστές και φιλοξενία μεταπωλητών. Εκτός από αυτά, προσφέρουν επίσης υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων σε περίπτωση που το χρειάζεστε… και υποστηρίζουν τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες CMS και ηλεκτρονικού εμπορίου, + moodle (πλατφόρμα εκμάθησης / σύστημα διαχείρισης μαθημάτων).

Αυτό που μας αρέσει είναι ο τρόπος της επιστροφής στην κοινότητα. Προσφέρουν 50% εκπτώσεις στους μαθητές και τα κέντρα δεδομένων τους είναι αρκετά φιλικά προς το περιβάλλον.

Υποστήριξη

Η 24ωρη υποστήριξη Premier είναι διαθέσιμη σε όλα τα προγράμματα φιλοξενίας και γίνεται μέσω τηλεφώνου, email και ζωντανής συνομιλίας. Διαδικτυακά σεμινάρια και ένα Q που βασίζεται στην κοινότητα&Διατίθεται επίσης. Οι κριτικές είναι κυρίως θετικές όσον αφορά το σύστημα υποστήριξης πελατών. Οι πελάτες τους δήλωσαν ότι έχουν γρήγορους χρόνους απόκρισης και ότι οι εκπρόσωποί τους είναι γνώστες όσον αφορά την επίλυση τόσο εύκολων όσο και σύνθετων προβλημάτων.

Ταχύτητα

Τα SSD χρησιμοποιούνται με τις μοναδικές διαδικασίες που κάνουν τον ιστότοπό σας να φορτώνει ταχύτερα σε αντίθεση με τη χρήση παραδοσιακών μηχανικών δίσκων. Έχουν Max Speed ​​Zones τόσο στις ανατολικές όσο και στις δυτικές ακτές των ΗΠΑ (όχι στον Καναδά). Αυτά βρίσκονται συγκεκριμένα στο Λος Άντζελες, την Καλιφόρνια και το Herndon της Βιρτζίνια.

Παρόλο που ο χώρος αποθήκευσης και το εύρος ζώνης είναι απεριόριστοι, η CPU, η RAM και άλλοι παράγοντες που ενδέχεται να επηρεάσουν την απόδοση του ιστότοπού σας δεν είναι γνωστοί. Μπορεί να έχετε απεριόριστο εύρος ζώνης, αλλά αν φτάσετε στη μνήμη και το όριο της CPU, ενδέχεται να μην μπορείτε να φιλοξενήσετε όλους τους θεατές που προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας.

Πλεονεκτήματα:

 • Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες
 • Πολλές επιλογές
 • Καλή υποστήριξη για εφαρμογές / CMS

Μειονεκτήματα:

 • Ακριβός
 • Δεν υπάρχουν διακομιστές στον Καναδά

8. Cloudways – Καλύτερη φιλοξενία Cloud

Δικτυακός τόπος: www.cloudways.com
Τιμή:
10 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: 25 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Λογότυπο Cloudways

Το Cloudways είναι ένα διαφορετικό θηρίο, χρησιμοποιεί τους ακατέργαστους διακομιστές άλλων εταιρειών και σας επιτρέπει να αναπτύξετε, να διαχειριστείτε και να παρακολουθήσετε εφαρμογές και ιστότοπους υψηλής απόδοσης σε αυτούς τους διακομιστές, κόβοντας τον συνηθισμένο μέσο φιλοξενίας ιστού. Εάν είστε ακόμη ελαφρώς τεχνικοί, αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα.

Οι δυνατότητες περιλαμβάνουν δωρεάν SSL, δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου και δυνατότητα εγκατάστασης όσων εφαρμογών θέλετε.

Αν ψάχνετε συγκεκριμένα για αυτόν τον τύπο φιλοξενίας cloud, τότε το Cloudways είναι ο τρόπος να πάτε, η ευελιξία που προσφέρουν είναι πέρα ​​από τον καθημερινό κοινόχρηστο πάροχο φιλοξενίας σας. Και είναι αρκετά εύκολο να κλιμακωθούν καθώς ο ιστότοπός σας χρειάζεται περισσότερους πόρους διακομιστή.

Οι συνεργάτες τους περιλαμβάνουν Linode, Amazon AWS, Vultr, Digital Ocean, Stackpatch και το Google Cloud Platform.

Υποστήριξη

Το Cloudways σας παρέχει διάφορες επιλογές για υποστήριξη, όπως Γνωσιακή Βάση, Υποβολή Εισιτηρίων, Ζωντανή Συνομιλία, Σελίδα Κατάστασης Πλατφόρμας και Φόρμα Συμπλήρωσης Διαδικτύου. Μέσα από τα συμπληρωμένα έντυπα, μπορείτε να ζητήσετε μια κλήση, να ρωτήσετε τις πωλήσεις και να γίνετε συνεργάτης.

Οι κριτικές τους είναι υπέροχες. Οι περισσότερες κριτικές δήλωσαν ότι το σύστημα υποστήριξης πελατών τους ήταν πολύ γρήγορο και γρήγορο. Οι εκπρόσωποι ξέρουν τι να κάνουν για να επιλύσουν τόσο εύκολα όσο και περίπλοκα προβλήματα. Συνολικά, οι πελάτες ήταν ικανοποιημένοι με την εξυπηρέτηση πελατών τους.

Ταχύτητα

Με το φθηνότερο πακέτο τους, παρέχεται μνήμη αξίας 1 GB (RAM). Οι διακομιστές βασίζονται σε μονάδες στερεάς κατάστασης για ταχύτερες ταχύτητες φόρτωσης σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μηχανικές μονάδες. Οι διακομιστές είναι επίσης PHP 7 Ready. Η PHP 7 είναι η επιλογή των προγραμματιστών ιστού προς το παρόν δίνοντας ανώτερη και ταχύτερη απόδοση ιστότοπων και εφαρμογών σε σύγκριση με την PHP 5.6. Το CloudwaysCDN επιτρέπει επίσης ταχύτερες ταχύτητες φόρτωσης ιστότοπων σε όλο τον κόσμο, καθώς τα δεδομένα αποθηκεύονται σε κρυφές μνήμες σε πολλές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Έχουν βελτιστοποιηθεί στοίβες με Advanced Cache όπως Memcached, Carnish και Redis για ταχείες απαντήσεις. Διατίθενται επίσης γρήγορες ταχύτητες φιλοξενίας για WordPress και Magento λόγω της προσωρινής μνήμης Breeze και της πλήρους σελίδας. Επίσης, διαθέτουν επί του παρόντος 60 κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε. Το πιο σημαντικό, έχουν ένα κέντρο δεδομένων στο Τορόντο του Καναδά που σας επιτρέπει να εντοπίσετε την καναδική αγορά-στόχο και να τους δώσετε γρήγορες ταχύτητες φόρτωσης.

Πλεονεκτήματα:

 • Εξαιρετικά επεκτάσιμο
 • Προσιτή φιλοξενία cloud
 • Πολλοί πάροχοι cloud

Μειονεκτήματα:

 • Πιο ακριβό από την κοινή φιλοξενία
 • Απαιτούνται περισσότερες τεχνικές γνώσεις

9. Dreamhost – Υπέροχη φιλοξενία ιστοσελίδων

Δικτυακός τόπος: www.dreamhost.com
Τιμή:
7,95 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Λογότυπο DreamHost

Το Dreamhost έχει μια πολύ καλή φήμη και με καλό λόγο. Όλα τα προϊόντα φιλοξενίας είναι σταθερά, η υποστήριξή τους στο σημείο και ο διακομιστής τους ωραία και γρήγορη. Επίσης, δεν αναθέτουν εξωτερική υποστήριξη που είναι πάντα μια μεγάλη νίκη στο βιβλίο μας. Η ευκολία στη χρήση είναι ένα άλλο πράγμα που είναι γνωστό το Dreamhost, καθώς έχουν κατασκευάσει προσαρμοσμένα έναν πίνακα ελέγχου για τους πελάτες τους… είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη.

Όσον αφορά τις λύσεις φιλοξενίας, προσφέρουν κοινή φιλοξενία, φιλοξενία WordPress, φιλοξενία cloud, VPS και αποκλειστική φιλοξενία. Έχουν επίσης ένα αρκετά τακτοποιημένο πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων για να σας εξοικονομήσουν κόστος για την πρόσληψη ενός σχεδιαστή ιστοσελίδων, ανάλογα με το πόσο βασικές είναι οι ανάγκες του σχεδιασμού σας φυσικά.

Το μόνο μειονέκτημα θα ήταν η έλλειψη κέντρων δεδομένων στον Καναδά και το κόστος… το οποίο πρέπει να προπληρώσετε για 3 χρόνια εάν θέλετε τη φθηνότερη τιμή. Δεν είναι ιδανικό.

Υποστήριξη

Διάφορες επιλογές υποστήριξης διατίθενται από το DreamHost μέσω Γνωσιακής Βάσης, Φόρουμ, Σελίδας Κατάστασης Συστήματος, Ηλεκτρονικής Ζωντανής Συνομιλίας, Υποστήριξης μέσω email και Υποβολής Εισιτηρίων. Οι τρεις τελευταίοι τρόποι υποστήριξης είναι διαθέσιμοι 24/7. Δεν έχουν καμία τηλεφωνική υποστήριξη αυτή τη στιγμή.

Οι κριτικές για το σύστημα υποστήριξης πελατών είναι καταπληκτικές. Συγκεντρώθηκαν θετικές κριτικές με τους χρήσιμους και καταρτισμένους εκπροσώπους τους. Χρειάζεται λιγότερο από ένα λεπτό για να φτάσετε σε έναν αντιπρόσωπο να σας μιλήσει σε ζωντανή συνομιλία. Και δεν είναι αυτό. Ήταν επίσης σε θέση να παρέχουν χρήσιμους συνδέσμους για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ταχύτητα

Το DreamHost χρησιμοποιεί μονάδες στερεάς κατάστασης (SSD) σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς μηχανικούς δίσκους. Όταν χρησιμοποιείτε το πρώτο, ο ιστότοπός σας φορτώνει ταχύτερα σε σύγκριση με τη χρήση του τελευταίου. Τα κέντρα δεδομένων δεν είναι διαθέσιμα στον Καναδά. Βρίσκονται στο Ashburn, Viriginia, Portland, Oregon, Irvine, California και Los Angeles, California.

Η εταιρεία δεν προσφέρει πολλά όσον αφορά την επιτάχυνση του ιστότοπού σας. Πρέπει να κάνετε τον εαυτό σας το χειροκίνητο τσίμπημα για να φορτώσετε τον ιστότοπό σας πιο γρήγορα.

Πλεονεκτήματα:

 • Καλή φήμη
 • Ποιοτικές υπηρεσίες
 • Εσωτερική υποστήριξη

Μειονεκτήματα:

 • Πιο ακριβό
 • Δεν υπάρχουν διακομιστές στον Καναδά

10. Bluehost – Στερεός έμπειρος οικοδεσπότης

Δικτυακός τόπος: www.bluehost.com
Τιμή:
3,95 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: 50 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Λογότυπο Bluehost

Το Bluehost είναι ένας άλλος οικοδεσπότης Ιστού που ανήκει στο EIG. Σίγουρα πέρασαν από ένα σκληρό μπάλωμα για μερικά χρόνια, αλλά φαίνεται να εργάζονται σκληρά για να καθαρίσουν την εικόνα τους και να φιλοξενήσουν προϊόντα. Συνολικά, είναι αρκετά αξιόπιστοι και σίγουρα έχουν την εμπειρία πίσω τους για να αποδείξουν στον κόσμο ότι είναι μια δύναμη που πρέπει να υπολογίζεται. Φιλοξενούν πολλούς ιστότοπους, θα πρέπει να τους επαναξιολογήσουμε σύντομα για να δούμε αν μπορούμε να τους προσθέσουμε στη λίστα μας.

Προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες τους. Όσον αφορά τα προγράμματα φιλοξενίας, προσφέρουν κοινόχρηστη φιλοξενία, φιλοξενία cloud, αποκλειστική φιλοξενία, φιλοξενία WordPress και VPS. Δεν υπάρχουν διακομιστές στον Καναδά.

Υποστήριξη

Το BlueHost σάς παρέχει μια Γνωσιακή Βάση, Εκπαιδευτικά βίντεο, Ζωντανή Συνομιλία, Υποβολή Εισιτηρίων και Τηλεφωνική Υποστήριξη. Είναι διαθέσιμα 24/7. Οι κριτικές σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών της BlueHost ήταν κυρίως αρνητικές. Χρειάζονται πολύς χρόνος για να αντιμετωπίσουν ακόμη και απλά προβλήματα. Είναι οδυνηρά αργά όταν πρόκειται να απαντήσουν σε ερωτήσεις και φαίνεται ότι οι εκπρόσωποι υποστήριξης πελατών τους ανατίθενται σε άλλες χώρες που μιλούν αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα.

Ταχύτητα

Η απόδοση (συμπεριλαμβανομένης της ταχύτητας) του φθηνότερου πακέτου Shared Hosting δεν είναι γνωστή. Αναφέρει μόνο ότι το εν λόγω σχέδιο έχει «Τυπική» Απόδοση. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της υποστήριξης, η Standard Performance σημαίνει ότι έχετε 25 GB μνήμης RAM και ο ιστότοπός σας θα φορτωθεί εντός 2-3 δευτερολέπτων.

Μετά από έρευνα σχετικά με τη βάση γνώσεων τους, μπορείτε να έχετε περισσότερη CPU, μνήμη και πόρους για 25,99 USD ανά μήνα. Ωστόσο, το Pro Package τους χαρακτηρίζεται ως “Υψηλή απόδοση” όπου έχει 80% λιγότερους λογαριασμούς ανά διακομιστή που του επιτρέπουν να χρησιμοποιεί περισσότερους πόρους ανά λογαριασμό. Με αυτό το πακέτο έρχεται αυξημένη ταχύτητα και ισχύ λόγω λιγότερων χρηστών. Τα κέντρα δεδομένων βρίσκονται στη Γιούτα των ΗΠΑ. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν κέντρα δεδομένων στον Καναδά.

Πλεονεκτήματα:

 • Εμπειρος
 • ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ
 • Αξιοπρεπής για ιστότοπους WordPress

Μειονεκτήματα:

 • Βραχώδης φήμη
 • Δεν υπάρχουν διακομιστές στον Καναδά

11. Δυναμική φιλοξενία

Δικτυακός τόπος: www.dynamichosting.ca
Τιμή:
3,95 $ (CAD)
Χώρος στο δισκο: 5 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Δυναμικό λογότυπο φιλοξενίας

Βρίσκονται στη βιομηχανία από το 1999 και τώρα χρησιμοποιούν 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, γνωρίζουν ότι φιλοξενούν μέσα-έξω και δείχνει στην ποιότητα των υπηρεσιών τους!

Ενώ ο ιστότοπός τους προωθεί κυρίως τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress υψηλής ποιότητας (η οποία περιλαμβάνει το CloudFlare PRO δωρεάν, πολύ εντυπωσιακή), προσφέρουν επίσης κοινόχρηστη φιλοξενία σε πραγματικά προσιτή τιμή. Αυτό που μας αρέσει είναι τα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν ακόμη και το πιο βασικό τους σχέδιο.

Περιλαμβάνουν δωρεάν SSL, αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας και αυτοματοποιημένες σαρώσεις κακόβουλου λογισμικού για την αποφυγή παραβίασης. Προσφέρουν επίσης δωρεάν μετεγκαταστάσεις, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για την πληρωμή κάποιου για να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας στη φιλοξενία του.

Υποστήριξη

Η εταιρεία παρέχει διάφορες επιλογές για υποστήριξη. Αυτές περιλαμβάνουν Ζωντανή συνομιλία, Γνωσιακή βάση, Εισιτήρια υποστήριξης και Κέντρο κλήσεων χωρίς χρέωση 24/7. Θα λάβετε συνέχεια εντός μίας ώρας (ή λιγότερο) με τα εισιτήρια υποστήριξής τους. Η τηλεφωνική υποστήριξή τους δεν έχει περιόδους αναμονής που θα σας κάνουν να ζείτε. Οι περισσότερες κριτικές επιβεβαιώνουν αυτήν την εγγύηση από την εν λόγω εταιρεία δίνοντάς τους εξαιρετικές αξιολογήσεις σε κριτικές. Σύμφωνα με τους πελάτες, έχουν την καλύτερη σχέση ποιότητας / τιμής και η υποστήριξη παραδόθηκε αμέσως.

Ταχύτητα

Όσον αφορά την ταχύτητα και την απόδοση, το Dynamic Hosting παρέχει μια ποικιλία χαρακτηριστικών. Χρησιμοποιούν μονάδες στερεάς κατάστασης που είναι ταχύτερες από τις παραδοσιακές μηχανικές μονάδες. Είναι επίσης PHP 7 Ready και εφαρμόζουν HTTP / 2. Και τα δύο αυτά ισοδυναμούν με ταχύτερες ταχύτητες φόρτωσης ιστότοπου.

Το Cloudflare CDN παρέχεται δωρεάν και είναι ενσωματωμένο στον πίνακα ελέγχου φιλοξενίας. Εάν βρίσκεστε στον Καναδά, θα επωφεληθείτε από τα κέντρα δεδομένων τους που βρίσκονται στο Χάλιφαξ και στο Κάλγκαρι.

Πλεονεκτήματα:

 • Εξαιρετική διαχείριση παρόχου φιλοξενίας WordPress
 • Πολλές δωρεάν δυνατότητες
 • Διακομιστές στον Καναδά

Μειονεκτήματα:

 • Για κοινόχρηστη φιλοξενία, υπάρχουν καλύτερες επιλογές εκεί έξω.

12. Φιλοξενία Cirrus

Δικτυακός τόπος: www.cirrushosting.com
Τιμή:
3 $
Χώρος στο δισκο: 50 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Εισιτήρια

Λογότυπο Cirrus Tech

Είναι προσιτές τιμές, προσφέρουν άφθονο χώρο στο δίσκο και διαθέτουν διακομιστές στο Τορόντο. Ξεκίνησαν το 1999, οπότε σίγουρα έχουν την εμπειρία που απαιτείται για τη διαχείριση μιας αξιοπρεπούς εταιρείας φιλοξενίας ιστοσελίδων. Τώρα φιλοξενούν πάνω από 15000 ιστότοπους και προσφέρουν όλες τις βασικές δυνατότητες, όπως δωρεάν SSL και προγράμματα εγκατάστασης WordPress με 1 κλικ. Προσφέρουν επίσης ένα δωρεάν όνομα τομέα για τη φιλοξενία σας, το οποίο είναι πολύ βολικό για άτομα που θέλουν να έχουν τα πάντα σε ένα σημείο.

Εκτός από τη συνηθισμένη κοινή φιλοξενία, τη φιλοξενία WP, τη φιλοξενία cloud και τους αποκλειστικούς διακομιστές, προσφέρουν επίσης φιλοξενία Sharepoint, την οποία δεν βλέπουμε συχνά. Η Cirrus διαθέτει επίσης μια υπηρεσία σχεδιασμού ιστοσελίδων σε περίπτωση που τη χρειάζεστε.

Υποστήριξη

Το Cirrus παρέχει διάφορες επιλογές για να λάβετε τη βοήθεια που χρειάζεστε: Υποβολή εισιτηρίων, Γνωσιακή βάση, Υποστήριξη τηλεφώνου και Ηλεκτρονική ζωντανή συνομιλία. Οι δύο τελευταίες επιλογές υποστήριξης είναι διαθέσιμες 24/7. Η υπηρεσία υποστήριξής τους συγκέντρωσε μικτές κριτικές. Ορισμένοι πελάτες ήταν πολύ ευχαριστημένοι με την υπηρεσία τους και δήλωσαν ότι ήταν πολύ γρήγοροι να ανταποκριθούν. Άλλοι, ωστόσο, ήταν δυσαρεστημένοι με τους εκπροσώπους υποστήριξης που δήλωσαν ότι τους χρειάστηκαν ακόμη και περισσότερες από 3 ημέρες για να απαντήσουν σε εισιτήρια υποστήριξης.

Ταχύτητα

Ψάχνετε κέντρα δεδομένων στον Καναδά για να καλύψετε το κοινό της χώρας; Η Cirrus Hosting απασχολεί 3 κέντρα δεδομένων στην περιοχή του Τορόντο. Αν και διαθέτουν κέντρα δεδομένων στον Καναδά, δεν χρησιμοποιούν πολλές δυνατότητες για αυξημένη ταχύτητα ιστότοπου. Υποστηρίζεται PHP 7 που σημαίνει ταχύτερες ταχύτητες φόρτωσης για τον ιστότοπό σας σε σύγκριση με PHP 5.6. Τα Cloudflare CDN, διακομιστές LiteSpeed ​​και άλλες δυνατότητες προσωρινής αποθήκευσης δεν περιλαμβάνονται στα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας τους.

Πλεονεκτήματα:

 • Εμπειρος
 • Πολύ προσιτό
 • Διακομιστές στον Καναδά

Μειονεκτήματα:

 • Για τη φθηνότερη τιμή, πρέπει να πληρώσετε 3 χρόνια ταυτόχρονα

13. SiteGround

Δικτυακός τόπος: www.siteground.com
Τιμή:
3,95 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: 10 GB
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Ζωντανή Συνομιλία, Εισιτήρια

Λογότυπο SiteGround

Αυτή είναι μια από τις αγαπημένες μας εταιρείες φιλοξενίας με έδρα τις ΗΠΑ, διαθέτουν ισχυρούς διακομιστές σε όλο τον κόσμο (αν και κανένας στον Καναδά) και κορυφαία υποστήριξη. Το SiteGround είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους οικοδεσπότες γύρω, και με καλό λόγο! Η εστίασή τους στην ασφάλεια, την υποστήριξη και την ευκολία χρήσης είναι αρκετά εντυπωσιακή. Ανέπτυξαν ακόμη και εσωτερικά συστήματα ασφαλείας για συνεχή παρακολούθηση και δράση σε πιθανά ζητήματα ασφάλειας.

Συνιστώνται επίσης για το WordPress, από το WordPress (το οποίο είναι πολύ σπάνιο! Μπορούν, φυσικά, να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε CMS ρίχνετε σε αυτά).

Το SiteGround έχει 3 πακέτα φιλοξενίας, το πιο προσιτό πακέτο τους ξεκινά από 3,95 USD / μήνα (έκπτωση 67% στη συνήθη τιμή)!

Υποστήριξη

Το SiteGround παρέχει διάφορες επιλογές για υποστήριξη, όπως Γνωσιακή Βάση, Tutorials, Ζωντανή Συνομιλία, Τηλέφωνο και Υποστήριξη Εισιτηρίων. Σύμφωνα με την εταιρεία, η υποστήριξη τηλεφώνου και ζωντανής συνομιλίας θα σας βοηθήσει να λάβετε άμεσες απαντήσεις, ενώ τα εισιτήρια θα διαρκέσουν 10 λεπτά.

Οι κριτικές πελατών για το σύστημα υποστήριξής τους ήταν εκπληκτικά θετικές. Οι περισσότεροι πελάτες δήλωσαν ότι οι εκπρόσωποι ήταν πολύ ευγενικοί και εξυπηρετικοί. Συγκέντρωσαν υψηλή βαθμολογία μεταξύ των διαδικτυακών κριτικών πελατών. Hurray για SiteGround!

Ταχύτητα

Όσον αφορά την ταχύτητα, το SiteGround έχει πολλά να προσφέρει. Παρέχουν SSD για ταχύτερες ταχύτητες φόρτωσης ιστότοπων σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μονάδες δίσκου. Έχουν επίσης ένα προσαρμοσμένο ενσωματωμένο caching plugin που ονομάζεται SuperCacher για ακόμη γρηγορότερες ταχύτητες φόρτωσης.

Τα κέντρα δεδομένων της εταιρείας βρίσκονται στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, το NL και το SG. Αν και δεν υπάρχουν κέντρα δεδομένων στον Καναδά, το SiteGround το αντισταθμίζει με την ενσωμάτωση του Free Cloudflare.

Πλεονεκτήματα:

 • Δωρεάν SSL
 • Συνιστάται από το WordPress
 • Διακομιστές υψηλής απόδοσης
 • Εύκολα επεκτάσιμο

14. StableHost

Δικτυακός τόπος: www.stablehost.com
Τιμή:
3,50 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Τηλέφωνο, Εισιτήρια

Λογότυπο StableHost

Το Stable είναι ένας γενικά αξιοπρεπής κεντρικός υπολογιστής, χωρίς διακομιστές στον Καναδά. Προσφέρουν τις ίδιες δυνατότητες με τους περισσότερους άλλους κεντρικούς υπολογιστές, με εξαίρεση την ομαδοποιημένη τεχνολογία φιλοξενίας τους… αυξάνει τη γενική απόδοση και την επεκτασιμότητα, με λιγότερο χρόνο διακοπής λειτουργίας.

Έχουν πολλές επιλογές φιλοξενίας: Shared hosting, WordPress hosting, VPS, reseller, Enterprise hosting, Unlimited hosting. Το StableHost διαθέτει επίσης ένα τακτοποιημένο εργαλείο δημιουργίας τοποθεσιών για να λειτουργεί ο ιστότοπός σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα, έχει μερικά υπέροχα σχέδια και ένα εύκολο εργαλείο δημιουργίας drag-n-drop.

Μια καλή επιλογή αν θέλετε να στοχεύσετε μια αγορά με έδρα τις ΗΠΑ.

Υποστήριξη

Το StableHost παρέχει τηλεφωνική υποστήριξη, διαδικτυακή ζωντανή συνομιλία, βάση γνώσεων, συχνές ερωτήσεις και σελίδα κατάστασης συστήματος, για να σας παρέχει τη βοήθεια που χρειάζεστε. Η τεχνική ομάδα τους είναι διαθέσιμη 24/7. Από την άλλη πλευρά, οι ομάδες πωλήσεων και χρέωσης είναι διαθέσιμες 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. (MST). Όσον αφορά τις κριτικές, συγκέντρωσαν μικτά συναισθήματα. Μερικοί δήλωσαν ότι η εξυπηρέτησή τους ήταν πολύ κακή. Αν και άλλοι ήταν ευχαριστημένοι με τις προσφορές και την ομάδα υποστήριξής τους.

Ταχύτητα

Όσον αφορά την ταχύτητα, το φθηνότερο σχέδιο σας προσφέρει 1 Πλήρες CPU Core. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των πυρήνων CPU, τόσο πιο γρήγορος είναι ο ιστότοπος. Έχουν προσαρμοσμένες εκδόσεις των LiteSpeed, PHP και MySQL, κάνοντας τον ιστότοπό σας γρήγορο, ανεξάρτητα από τον αριθμό των επισκεπτών. Χρησιμοποιούνται μονάδες δίσκου στερεάς κατάστασης που κάνουν την ταχύτητα του ιστότοπού σας πιο γρήγορη σε σύγκριση με εκείνες που χρησιμοποιούν παραδοσιακές μηχανικές μονάδες. Δεν έχουν διακομιστές στον Καναδά. Αν και έχουν πολλές τοποθεσίες κέντρων δεδομένων στο Φοίνιξ και το Σικάγο, ΗΠΑ, Άμστερνταμ, Ολλανδία, Σιγκαπούρη και Σουηδία, Στοκχόλμη.

Πλεονεκτήματα:

 • Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες
 • Δροσερός δημιουργός ιστότοπων
 • Τεχνολογία συμπλέγματος φιλοξενίας για αυξημένη απόδοση

Μειονεκτήματα:

 • Δεν υπάρχουν διακομιστές στον Καναδά

15. Ιστότοπος5

Δικτυακός τόπος: www.site5.com
Τιμή:
6,95 $ (USD)
Χώρος στο δισκο: Απεριόριστος
Υποστήριξη: Ζωντανή συζήτηση

Λογότυπο Site5

Το Site5 προσφέρει επίσης μια αξιοπρεπή υπηρεσία, αλλά κοιτάζοντας το σημείο τιμής, η πρόταση αξίας δεν είναι πραγματικά εκεί, καθώς υπάρχουν καλύτεροι οικοδεσπότες εκεί έξω που είναι πιο προσιτοί. Επίσης, ο κύριος διακομιστής τους είναι στις ΗΠΑ, οπότε δεν θα ήταν υπέροχο για καναδικούς ιστότοπους.

Έχουν δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ανάκτησης και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών. Οι επιλογές φιλοξενίας τους περιλαμβάνουν κοινή φιλοξενία, φιλοξενία μεταπωλητών και ένα πλήρως διαχειριζόμενο VPS.

Υποστήριξη

Διάφορες επιλογές για υποστήριξη παρέχονται από το Site5 Hosting. Αυτές περιλαμβάνουν τη Γνωσιακή Βάση, Q&Μια πλατφόρμα, υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ζωντανή συνομιλία. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν έχουν τηλεφωνική υποστήριξη. Ωστόσο, η υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και η ζωντανή συνομιλία μέσω διαδικτύου είναι διαθέσιμες όλο το 24ωρο Δυστυχώς, τα περισσότερα σχόλια υποστήριξης πελατών ήταν αρνητικά. Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για να φτάσουν σε έναν αντιπρόσωπο, αλλά χρειάζονται περίπου 5 έως 10 λεπτά για να απαντήσουν σε ερωτήσεις. Μερικοί δήλωσαν ακόμη και ότι πολλές συνεδρίες υποστήριξης ήταν απαραίτητες μόνο για την επίλυση ενός απλού προβλήματος.

Ταχύτητα

Το Site5 έχει πολλές τοποθεσίες κέντρων δεδομένων στην Ευρώπη (Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Γαλλία και Ρουμανία), Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ και Καναδάς), Νότια Αμερική (Sau Paolo, Βραζιλία και Joao Pessoa) και Ασία (Κίνα και Σιγκαπούρη). Είναι καλό αν στοχεύετε την αγορά στον Καναδά γιατί έχουν κέντρο δεδομένων σε αυτήν την τοποθεσία.

Όσον αφορά τους πόρους, η εταιρεία δήλωσε ότι παρέχουν περισσότερο από αρκετό CPU και RAM για να ικανοποιήσει τον «μέσο» πελάτη φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ένα υψηλό επίπεδο απόδοσης παρατηρείται από τους πελάτες, καθώς αποφεύγουν την υπερπώληση των υπηρεσιών ενός. Οι δωρεάν διακομιστές Cloudflare CDN, LiteSpeed ​​ή MariaDB και άλλες δυνατότητες προσωρινής αποθήκευσης δεν διαφημίζονται στον ιστότοπό τους.

Πλεονεκτήματα:

 • Ποιότητα φιλοξενίας
 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών

Μειονεκτήματα:

 • Πολύ ακριβό
 • Δεν υπάρχουν διακομιστές στον Καναδά

Web Hosting Canada Κριτικές: Γιατί το κάνουμε

Ως ψηφιακό πρακτορείο, λαμβάνουμε πολλές ερωτήσεις σχετικά με τη φιλοξενία ιστοσελίδων. Οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν ποιος οικοδεσπότης Ιστού είναι ο καλύτερος για τους συγκεκριμένους στόχους τους (θα μπορούσε να είναι ένας κανονικός ιστότοπος επιχείρησης, ή φωτογράφος, μικρός blogger κ.λπ.) ή πού να βρει μια αξιοπρεπή σύγκριση που αξιολογεί τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων για τον Καναδά. Η πλειοψηφία έχει προβλήματα εντοπισμού ποιοι οικοδεσπότες Ιστού πραγματικά αξίζουν τα χρήματα, παρέχουν το μεγαλύτερο χτύπημα για τα χρήματά τους. Έτσι, για να εξοικονομήσουμε χρόνο απαντώντας σε αυτές τις ερωτήσεις ξανά και ξανά, αποφασίσαμε να βάλουμε ένα καλό κομμάτι χρόνου στη δημιουργία ενός πόρου που παρέχει πολλές από τις απαντήσεις που αναζητούν οι άνθρωποι… και έτσι γεννήθηκε αυτός ο οδηγός!

Καναδικό τηλέφωνο φιλοξενίας ιστοσελίδων

Κορυφαίες υπηρεσίες Web Hosting για τον Καναδά: Η έρευνα

Είτε είστε στη διαδικασία επανασχεδιασμού ιστού, πλήρους επωνυμίας ή απλώς προσπαθείτε να προωθήσετε έναν νέο ιστότοπο ζωντανά, θα αντιμετωπίσετε αναπόφευκτα μερικούς αποκλειστές. Η δημιουργία και η λειτουργία του ιστότοπού σας με τον τρόπο που θέλετε μπορεί να είναι απίστευτα ικανοποιητική, αλλά υπάρχει πολλή σκληρή δουλειά που θα πρέπει να κάνετε για να φτάσετε εκεί. Εκτός από τον σχεδιασμό και την κατασκευή του ιστότοπού σας (χρησιμοποιώντας ένα προσαρμοσμένο CMS ή ένα κοινό όπως το WordPress), θα πρέπει επίσης να αποφασίσετε πού και πώς θέλετε να φιλοξενείται.

έρευνα φιλοξενίας ιστοσελίδων

Αυτό που περιλαμβάνει αυτή η απόφαση είναι η επιλογή μεταξύ των διαφορετικών (φθηνών) εταιρειών φιλοξενίας ιστοσελίδων & διαθέσιμοι τύποι φιλοξενίας για τη φιλοξενία ενός ιστότοπου στον Καναδά. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πακέτα φιλοξενίας που μπορείτε να διαλέξετε, αλλά να κάνετε μια επιλογή που θα ωφελήσει καλύτερα εσάς, τον ιστότοπό σας (είτε πρόκειται για ιστολόγιο, ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου ή ιστότοπο γενικής επιχείρησης), και τους χρήστες του, θα πρέπει να καταλάβετε τις διαφορές μεταξύ των διαφορετικών τύπων φιλοξενίας που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κατά την αναζήτησή σας. Για να σας βοηθήσουμε σε αυτήν την επική αναζήτηση, παραθέτουμε τους παρακάτω διάφορους τύπους φιλοξενίας και ποιες λειτουργίες πρέπει να προσέξετε.

Τύποι Web Hosting στον Καναδά

Κοινή φιλοξενία

Η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τύπους φιλοξενίας ιστοσελίδων για ιστότοπους και έργα μικρότερου μεγέθους, καθώς έχει ταξινομηθεί ως φτηνή φιλοξενία ιστοσελίδων. Ορισμένα μικρότερα έργα περιλαμβάνουν τοπικές επιχειρήσεις, ιστολόγια, προσωπικούς ιστότοπους και άλλα. Πρόκειται για ιστότοπους που δεν προορίζονται να βλέπουν υπερβολικά μεγάλο όγκο επισκεψιμότητας και, ως εκ τούτου, δεν χρειάζεται να υποστηρίζουν τέτοιου είδους όγκους. Ο τρόπος λειτουργίας αυτού του φθηνού τύπου φιλοξενίας ιστού είναι από έναν πάροχο που προσφέρει χώρο στον ίδιο διακομιστή σε πολλούς διαφορετικούς χρήστες. Αυτό παρουσιάζει πολλούς περιορισμούς, αλλά οι περιορισμοί δεν επηρεάζουν τους περισσότερους μικρότερους ιστότοπους, καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή για αυτούς τους τύπους προσπαθειών. Ένα άλλο πρόσθετο πλεονέκτημα αυτού του τύπου φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι η χαμηλότερη τιμή που συνοδεύει τον αγοραστή. Επίσης, οι περισσότεροι φτηνοί οικοδεσπότες προσφέρουν προσιτά σχέδια και για τη φιλοξενία Linux & Φιλοξενία Windows (και οι πιο κοινές γλώσσες προγραμματισμού όπως MySQL, Java, PHP, κ.λπ.). Η πλειοψηφία των κοινόχρηστων παρόχων φιλοξενίας έχασε επίσης προγράμματα εγκατάστασης 1 κλικ για WordPress, Joomla, Drupal και άλλα CMS. Αυτή είναι σίγουρα η καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων για μικρές επιχειρήσεις.

Φιλοξενία VPS

Αυτός ο τύπος φιλοξενίας σάς παρέχει πρόσβαση σε έναν εικονικό ιδιωτικό διακομιστή. Η φιλοξενία VPS έχει πολλά κοινά με την κοινή φιλοξενία, αλλά έρχεται με λιγότερους περιορισμούς και περισσότερη ελευθερία όσον αφορά τον χώρο του διακομιστή τους. Το τέλειο μεσαίο σημείο μεταξύ της φθηνής κοινόχρηστης φιλοξενίας και της ακριβής αποκλειστικής φιλοξενίας διακομιστών, η φιλοξενία VPS σάς προσφέρει ένα μέρος του χώρου διακομιστή που διαχωρίζεται από τον υπόλοιπο χώρο διακομιστή που θα χρησιμοποιούν άλλοι χρήστες, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χώρο διακομιστή σας χωρίς να επηρεάζεται ιστότοποι άλλων χρηστών. Μια προσιτή λύση φιλοξενίας ιστοσελίδων που δίνει περισσότερη ευελιξία από την κοινή φιλοξενία, η φιλοξενία VPS είναι μια δημοφιλής επιλογή για φιλοξενία ιστοσελίδων στον Καναδά και συνήθως χρησιμοποιείται επίσης για τη φιλοξενία διακομιστών παιχνιδιών (ιδανική για τη φιλοξενία Minecraft).

Dedicated Server Hosting

Έχετε έναν μεγαλύτερο ιστότοπο για τον οποίο ψάχνετε να βρείτε μια λύση φιλοξενίας ιστοσελίδων; Εάν ναι, η ειδική φιλοξενία διακομιστών μπορεί να είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Δίνοντας στον χρήστη πρόσβαση σε έναν ολόκληρο διακομιστή μόνοι τους, αυτή είναι μια επιλογή φιλοξενίας ιστοσελίδων που επιλέγεται συχνότερα από πολύ μεγαλύτερους ιστότοπους που αποθηκεύουν πολλές πληροφορίες και δημιουργούν πολύ υψηλότερη κίνηση. Ιστότοποι όπως κατάλογοι ακινήτων, μεγάλοι ιστότοποι ηλεκτρονικού εμπορίου και πολλά άλλα, ενδέχεται να κάνουν τον χρήστη ενός αποκλειστικού προγράμματος φιλοξενίας διακομιστών για να λειτουργήσει ο ιστότοπός του και να δώσει στους χρήστες του την πιο ομαλή εμπειρία από τον ιστότοπό τους υψηλής απόδοσης.

Φιλοξενία Cloud

Το cloud hosting έχει αποκτήσει σημαντική δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια λόγω της ευελιξίας και της ευελιξίας του. Η φιλοξενία cloud διευκολύνει τους χρήστες να κλιμακώσουν ή να μειώσουν τις δυνατότητες του ιστότοπού τους και τη διαθεσιμότητα των πόρων που λαμβάνουν. Επειδή είναι ιδανικό τόσο για μεγάλους όσο και για μικρούς ιστότοπους και επειδή είναι επίσης μια πολύ πιο ασφαλής μέθοδος φιλοξενίας ιστοσελίδων, καθώς βασίζεται σε πολλά μηχανήματα και όχι σε ένα, η φιλοξενία cloud προσφέρει πολλά οφέλη στους χρήστες της.

Φιλοξενία μεταπωλητών

Η φιλοξενία μεταπωλητών αναφέρεται σε έναν τύπο φιλοξενίας ιστού στον οποίο ένας προγραμματιστής ιστού αγοράζει σημαντικό χώρο χώρου διακομιστή για μεταπώληση στους πελάτες τους για τους οποίους αναπτύσσουν ιστότοπους. Αυτό είναι ιδανικό για πελάτες που έχουν έναν προγραμματιστή ιστού που φροντίζει τον ιστότοπό τους για αυτούς, καθώς δίνει στον προγραμματιστή μεγαλύτερο έλεγχο για να είναι σε θέση να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπος λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Εάν συνεργάζεστε με έναν προγραμματιστή ιστού, δείτε εάν είχαν στο μυαλό τους μια λύση φιλοξενίας ιστού για τον ιστότοπο που δημιουργούν για εσάς, όπως η φιλοξενία μεταπωλητών.

Web Hosting Canada: Πώς να βρείτε την καλύτερη υπηρεσία?

Όσον αφορά τη φιλοξενία Ιστού στον Καναδά, υπάρχουν πολλοί τύποι φιλοξενίας ιστοσελίδων από τους οποίους μπορείτε να διαλέξετε προτού μπορέσετε να ενεργοποιήσετε τον ιστότοπό σας. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η τελευταία σκληρή απόφαση που θα πρέπει να λάβετε. Αφού προσδιορίσετε τον τύπο φιλοξενίας ιστού που ταιριάζει στις ανάγκες σας, θα πρέπει να ξεκινήσετε τη σύγκριση συγκεκριμένων λειτουργιών. Ωστόσο, κάναμε αυτήν την έρευνα για Αυστραλιανούς παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων, φιλοξενία ιστοσελίδων στη Νέα Ζηλανδία, φιλοξενία ιστοσελίδων στη Σιγκαπούρη, φιλοξενία ιστοσελίδων στο Ηνωμένο Βασίλειο, φτηνή φιλοξενία ιστοσελίδων στην Ινδία, κορυφαία φιλοξενία ιστοσελίδων (συνολικά), & ακόμη και web hosting Ιρλανδία.

εύρεση καναδικού web host

Κατά τη σύγκριση των πολλών παρόχων φιλοξενίας ιστοσελίδων με τους οποίους μπορείτε να εγγραφείτε μέσω διαδικτύου, ακολουθούν ορισμένοι από τους παράγοντες που θέλετε να λάβετε υπόψη:

Τοποθεσία διακομιστή

χάρτης τοποθεσίας διακομιστήΕίτε το πιστεύετε είτε όχι, η φυσική τοποθεσία του διακομιστή επηρεάζει τους χρόνους φόρτωσης του ιστότοπού σας. Όσο πιο κοντά ο διακομιστής βρίσκεται γεωγραφικά στους χρήστες που προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας, τόσο πιο γρήγορα θα μπορούν να τον χρησιμοποιήσουν. Ωστόσο, εάν ο κοντινότερος διακομιστής σε εσάς ή τους χρήστες που αναμένετε να προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπό σας είναι σημαντικά χαμηλός, είναι καλύτερο να βρείτε τον πλησιέστερο σε εσάς που έχει εύλογο ποσό πόρων και αξιοπιστία.

Συνοπτικά, αρκεί ο διακομιστής να είναι κοντά, ή στον Καναδά (και είναι ένας αξιοπρεπής διακομιστής), θα είστε εντάξει! Δεν έχει σημασία αν ψάχνετε για συγκεκριμένες πόλεις υπηρεσίες όπως web hosting στο Τορόντο, στο Μόντρεαλ ή στο Βανκούβερ… η διαφορά ταχύτητας θα είναι αμελητέα.

Αποθήκευση

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να εγγραφείτε σε έναν πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων και να ανακαλύψετε ότι δεν σας προσφέρει τον χώρο αποθήκευσης που απαιτεί ο ιστότοπός σας, αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν σκοπεύετε να εκτελέσετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Ρίξτε μια ματιά στον αποθηκευτικό χώρο που προσφέρει ένας πάροχος με το σχέδιο που θέλετε να εγγραφείτε προτού δεσμευτείτε σε κάτι, για να βεβαιωθείτε ότι συμμορφώνεται με τις ανάγκες του ιστότοπού σας.

Ώρα

Είναι σημαντικό ο ιστότοπός σας να είναι προσβάσιμος στους χρήστες σας όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας – τελικά, αυτό πληρώνετε. Για να επιτευχθεί αυτό, οι πάροχοι ιστού προσπαθούν να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές στατιστικές χρόνου λειτουργίας. Ξεκινήσαμε να παρακολουθούμε τόσο το συνολικό χρόνο λειτουργίας όσο και τους χρόνους απόκρισης για τους μεγαλύτερους παρόχους φιλοξενίας στη σελίδα κατάστασης κεντρικού υπολογιστή του ιστότοπού μας. Αναζητήστε μερικές μαρτυρίες πελατών για τον πάροχο που σκέφτεστε να βρείτε την πραγματική εμπειρία που έχουν αποκτήσει άλλοι από τις υπηρεσίες τους, λαμβάνοντας υπόψη το χρόνο λειτουργίας.

Ταχύτητα

Εκτός από την πραγματική τοποθεσία του διακομιστή, ο τρόπος με τον οποίο οι οικοδεσπότες Ιστού ρυθμίζουν τους διακομιστές τους έχει επίσης τεράστιο αντίκτυπο στις ταχύτητες φόρτωσης.

δοκιμές ταχύτητας ιστότοπου

Παράγοντες που επηρεάζουν τη συνολική απόδοση και ταχύτητα είναι οι κατανεμημένοι πόροι CPU και η μνήμη που λαμβάνει κάθε λογαριασμός, πόσες ιστοσελίδες επιτρέπει ένας κεντρικός υπολογιστής ανά διακομιστή, πώς φαίνεται η στοίβα διακομιστή τους σε σχέση με την PHP (το PHP 7+ είναι απαραίτητο αυτές τις μέρες), από την πλευρά του διακομιστή κρυφή μνήμη και πολλά άλλα (ρίξτε μια ματιά στη σύγκριση SiteGround εναντίον HostGator για ένα παράδειγμα πόσων χρόνων φόρτωσης μπορεί να διαφέρουν όταν έχετε μια σωστή διαμόρφωση διακομιστή). Η ορολογία μπορεί να είναι λίγο πολύ τεχνική, αλλά τα κύρια πράγματα που πρέπει να αναζητηθούν θα ήταν η κατανομή πόρων CPU και μνήμης + επιτρεπόμενοι τομείς ανά διακομιστή.

Η ύπαρξη ενός γρήγορου ιστότοπου είναι επίσης σημαντική για σκοπούς SEO, καθώς η Google δήλωσε ότι είναι ένας από τους παράγοντες κατάταξης!

CDN (Δίκτυο παράδοσης περιεχομένου)

CDN

Το CDN είναι ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών σε όλο τον κόσμο που φέρουν μια προσωρινά αποθηκευμένη έκδοση του ιστότοπού σας, ο κύριος λόγος για τον οποίο συνδέεται ένα CDN στον ιστότοπό σας είναι να μεγιστοποιήσετε τις ταχύτητες φόρτωσης ανεξάρτητα από την προέλευση των επισκεπτών. Για παράδειγμα: Εάν ένας επισκέπτης από τη Γαλλία θέλει να περιηγηθεί στον ιστότοπο, τότε ο κοντινότερος διακομιστής ή κόμβος σε αυτήν την τοποθεσία θα εξυπηρετεί τον ιστότοπο, αντί για τον διακομιστή στον Καναδά που κάνει όλη τη δουλειά. Άλλα οφέλη από την κατοχή CDN περιλαμβάνουν προστασία από επιθέσεις DDOS και μείωση του φορτίου πόρων των διακομιστών προέλευσης.

Πολλοί οικοδεσπότες Ιστού πρέπει να επιλέξουν να ενσωματωθούν αρκετά χωρίς προβλήματα στο CloudFlare, το οποίο προσφέρει ένα δωρεάν CDN. Σίγουρα κάτι που αξίζει να δείτε.

Πιστοποιητικά SSL

Το SSL σημαίνει Secure Socket Layer, είναι το «s» στο https, επίσης ορατό μέσω του λουκέτου στα περισσότερα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης, δείχνοντας ότι ο ιστότοπος που επισκέπτεστε είναι ασφαλής. Τα πιστοποιητικά SSL χρησιμοποιούνται για την κρυπτογράφηση της μεταφοράς δεδομένων μεταξύ του ιστότοπού σας και των επισκεπτών. Τη στιγμή της πληκτρολόγησης, η απόκτηση πιστοποιητικού SSL είναι απόλυτη ανάγκη για κάθε ιστότοπο (όχι μόνο καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου). Κάνει τα προγράμματα περιήγησης να εμπιστεύονται τον ιστότοπό σας, καθιστώντας πιο πιθανό να αγοράσουν κάτι εάν αυτός είναι ο στόχος του ιστότοπού σας. Ένας καλός καναδικός οικοδεσπότης Ιστού πρέπει να προσφέρει δωρεάν πιστοποιητικά SSL. Στην πραγματικότητα, τη στιγμή που βλέπουμε έναν πάροχο φιλοξενίας που χρεώνει χρήματα για ένα βασικό πιστοποιητικό SSL, η συνολική βαθμολογία τους παίρνει μια τεράστια κατάδυση. Υπάρχουν επίσης διαφορετικοί τύποι πιστοποιητικών SSL, όπως η εκτεταμένη επικύρωση (EV SSL), η επικύρωση οργανισμού (OV SSL) και η επικύρωση τομέα (DV SSL). Το DV SSL είναι η βασική έκδοση.

Υποστήριξη

Η υποστήριξη είναι ουσιαστικό στοιχείο οποιασδήποτε υπηρεσίας, είτε πρόκειται για web hosting είτε όχι. Ωστόσο, η φιλοξενία ιστοσελίδων είναι κάτι που μπορεί να γίνει εξαιρετικά δύσκολο εάν δεν είστε έμπειροι και έμπειροι σε αυτόν τον τομέα, καθιστώντας την υποστήριξη ακόμη πιο απαραίτητη. Θα πρέπει πάντα να διασφαλίζετε ότι οποιοσδήποτε πάροχος που εγγράφεστε προσφέρει ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη τηλεφώνου σε πελάτες και ίσως θέλετε ακόμη και να παρακολουθείτε την 24ωρη υποστήριξη, ώστε να μπορείτε να λάβετε βοήθεια όποτε το χρειάζεστε.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Θέλετε να διασφαλίσετε ότι οι πληροφορίες που αποθηκεύετε στον ιστότοπό σας είναι πάντα ασφαλείς και ασφαλείς. Επομένως, τα αντίγραφα ασφαλείας είναι κρίσιμα.

αντίγραφα ασφαλείας φιλοξενίας ιστού

Οι περισσότεροι πάροχοι ιστού θα δημιουργούν τακτικά αντίγραφα ασφαλείας των πληροφοριών σας και θα τις αποθηκεύουν για εσάς, επομένως είναι συνετό να εξετάζετε πόσο συχνά το κάνουν και πώς προχωρούν στην ανάκτηση των δεδομένων σας, εάν χρειαστεί. Επίσης, ελέγξτε πόσο θα κοστίσει η εκ νέου ανάπτυξη μιας παλαιότερης έκδοσης του ιστότοπού σας, μερικές φορές είναι δωρεάν, μερικές φορές δεν είναι.

εύρος ζώνης

Το εύρος ζώνης του ιστότοπού σας έχει να κάνει πολύ με τον τρόπο απόδοσής του. Είτε ο ιστότοπός σας είναι μικρός είτε μεγάλος, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχει πρόσβαση στους πόρους που χρειάζεται για να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Αναζητήστε το εύρος ζώνης του ιστότοπού σας θα διανεμηθεί με τον πάροχο που σκέφτεστε να βεβαιωθείτε ότι είναι επαρκής.

Αριθμός επιτρεπόμενων τομέων / ιστότοπων

Αναζητήστε πόσα πεδία ο πάροχος εξετάζετε θα σας επιτρέψει να φιλοξενήσετε στον χώρο διακομιστή που πληρώνετε. Είτε πιστεύετε ότι πρόκειται να φιλοξενήσετε περισσότερους από έναν ιστότοπους είτε όχι, είναι πάντα καλό να έχετε την ελευθερία να το κάνετε εάν αποφασίσετε να το κάνετε στο μέλλον.

Και αυτό είναι, μπορεί να φαίνεται συντριπτικό να καλύπτει κάθε σημείο, αλλά απλώς να το κάνετε ένα βήμα τη φορά. Ίσως ακόμη και να δημιουργήσετε ένα υπολογιστικό φύλλο και να καταγράψετε όλες τις προδιαγραφές για τις καλύτερες καναδικές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων, οπότε έχετε μια εύκολη επισκόπηση.

Ή

Καλύτερη φιλοξενία τομέα για τον Καναδά

Πριν το καταλάβουμε, ας ξεκαθαρίσουμε κάτι, ενώ πολλοί άνθρωποι αναζητούν και ζητούν τις κορυφαίες υπηρεσίες φιλοξενίας τομέα, η φιλοξενία τομέα δεν είναι πράγματι κάτι. Ο όρος είναι ένας συνδυασμός “domain name” και “web hosting”. Αυτό που σημαίνουν οι περισσότεροι άνθρωποι με τη φιλοξενία τομέα, είναι γενικά η εγκατάσταση ενός ιστότοπου και είναι η διεύθυνση URL ή το όνομα τομέα.

Καθώς έχουμε ήδη ελέγξει τις επιλογές μας για τις κορυφαίες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστού για τον Καναδά, θα μιλάμε για τους καλύτερους καταχωρητές τομέα από τώρα και στο εξής.

Τι είναι το όνομα τομέα?

Τα ονόματα τομέα είναι τα αλφαριθμητικά ψευδώνυμα που χρησιμοποιούνται για πρόσβαση σε ιστότοπους. Χωρίς ονόματα τομέα, η πρόσβαση σε ιστότοπους θα ήταν δυνατή μόνο πληκτρολογώντας τις διευθύνσεις IP τους στη γραμμή του προγράμματος περιήγησης (παράδειγμα: 192.168.2.10). Ευτυχώς για εμάς, τα ονόματα τομέα εφευρέθηκαν για να αντικαταστήσουν τις διευθύνσεις IP και να κάνουν πολύ πιο εύκολη την περιήγηση στον Ιστό. Έτσι, για παράδειγμα: το 192.168.2.10 θα μπορούσε να γίνει Google.com, πόσο φοβερό είναι αυτό. Αυτό σημαίνει ότι όποιο όνομα τομέα αγοράζετε, το όνομα είναι στην πραγματικότητα μια μάσκα για την υποκείμενη διεύθυνση IP.

Τι είναι οι καταχωρητές τομέα και τα μητρώα?

Οι καταχωρητές ονομάτων τομέα είναι εταιρείες που επιτρέπεται να διαχειρίζονται την κράτηση ονομάτων τομέα διαδικτύου και να εκχωρούν διευθύνσεις IP σε αυτά τα ονόματα τομέα. Οι καταχωρητές πρέπει να είναι διαπιστευμένοι από ένα γενικό μητρώο τομέα ανώτερου επιπέδου (gTLD) ή από ένα μητρώο τομέα ανώτατου επιπέδου κωδικού χώρας (ccTLD). Τα μητρώα είναι εταιρείες ανώτερου επιπέδου που πρέπει να αναθέσουν τις πωλήσεις των καταχωρίσεων τομέα. Κάθε φορά που ένα όνομα τομέα πωλείται σε έναν πελάτη, ο καταχωρητής πρέπει να ειδοποιεί το μητρώο για να κάνει κράτηση του τομέα (και πολλά από αυτά πωλούνται κάθε μέρα, απλώς ελέγξτε τον πόρο στατιστικών χρήσης του Διαδικτύου που δημιουργήσαμε για ορισμένους τρελούς αριθμούς).

καταχωρητές ονόματος τομέα

Πολλοί οικοδεσπότες είναι επίσης μεταπωλητές καταχωρητών ονομάτων τομέα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να εγγραφείτε για φιλοξενία ιστοσελίδων και να αποκτήσετε ένα όνομα τομέα από την ίδια εταιρεία, γεγονός που καθιστά πολύ εύκολο να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας.

Δημιουργία του ιστότοπού σας: Επισήμανση του ονόματος domain σας στην καναδική υπηρεσία φιλοξενίας ιστού

Μόλις αγοράσετε ένα όνομα τομέα και εγγραφείτε για ένα πακέτο φιλοξενίας ιστού (ίσως έχετε ήδη εγκαταστήσει το WordPress ή οποιοδήποτε άλλο CMS στον διακομιστή), το επόμενο βήμα είναι να τοποθετήσετε το όνομα του domain σας στον κεντρικό υπολογιστή σας και να αρχίσετε να δημιουργείτε τον ιστότοπό σας.

Εάν αγοράσατε τόσο το όνομα τομέα όσο και τη φιλοξενία Ιστού από τον ίδιο πάροχο, θα το είχαν κάνει αυτόματα και θα πρέπει να είστε καλά. Το HostPapa, για παράδειγμα, μπορεί να το κάνει αυτό για εσάς.

Εάν αγοράσατε το όνομα τομέα σας από ξεχωριστό καταχωρητή ονόματος τομέα όπως το Namecheap, θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας εκεί και να αναζητήσετε DNS ή Name Servers. Οι διακομιστές ονομάτων είναι διακομιστές που ανήκουν στον οικοδεσπότη Ιστού σας και χρησιμοποιούνται για τη διαχείριση των ονομάτων τομέα που σχετίζονται με τους πελάτες των οικοδεσποτών Ιστού.

ενημέρωση διακομιστών ονομάτων

Πώς να ενημερώσετε τους διακομιστές ονομάτων σας:

 1. Βρείτε τους διακομιστές ονομάτων του κεντρικού υπολογιστή ιστού σας (παράδειγμα: ns1.blahost.com, ns2.blahost.com). Μπορείτε να ρωτήσετε τον οικοδεσπότη σας για αυτά ή μερικές φορές μπορείτε να τα βρείτε στο πλάι όταν συνδέεστε στο cPanel.
 2. Αντιγράψτε τους διακομιστές ονομάτων
 3. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και μεταβείτε στις ρυθμίσεις DNS ή Name Servers
 4. Επικολλήστε τους διακομιστές ονομάτων στα πεδία διακομιστή ονομάτων και πατήστε “ενημέρωση” ή “ολοκληρωμένος” (ή “αποθήκευση”)
 5. Περιμένετε μερικές ώρες, ελέγξτε τη διεύθυνση URL του ιστότοπού σας και ο ιστότοπος πρέπει να είναι ζωντανός (εάν έχετε εγκαταστήσει ένα CMS όπως το WordPress).

Και αυτό είναι για αυτόν τον οδηγό, ελπίζω ότι βοήθησε!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author