Hostinger Review – ο πάροχος κοινής φιλοξενίας με εξαιρετική ισορροπία μεταξύ τιμής και απόδοσης

Την πρώτη φορά που επισκέφθηκα το Hostinger.com δύο πράγματα με εντυπωσίασαν: τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές για κοινή φιλοξενία και την ενημερωτική αξία του ιστότοπου. Σίγουρα, δελεάζει τους χρήστες να αγοράσουν φιλοξενία με μερικά από τα τυπικά κόλπα μάρκετινγκ, αλλά έχει επίσης πολλές νόμιμες πληροφορίες, ενώ οι μηνιαίες χρεώσεις είναι ρεαλιστικά χαμηλές.

Ένα άλλο πράγμα που παρατήρησα κατά την προετοιμασία της προκαταρκτικής έρευνας για αυτήν την κριτική Hostinger ήταν ότι πρόκειται για έναν οικοδεσπότη με ισχυρό τεχνικό γενεαλογικό. Ωστόσο, οι τεχνικά υγιείς οικοδεσπότες είναι άφθονοι στις σελίδες του Hosting Tribunal. Χρειάστηκαν περισσότερες πληροφορίες.

Γι ‘αυτό αγόρασα το κοινόχρηστο πρόγραμμα Premium, εγκατέστησα ένα καθαρό WordPress και άρχισα να παρακολουθώ το χρόνο λειτουργίας και την ταχύτητά του.

Μετά από μήνες δοκιμών, αυτό είναι που μπορώ να σας πω για το Hostinger, όλα συνοψίζονται σε μια αμερόληπτη, λεπτομερή κριτική.

Τι είναι το Hostinger?
Δημιουργήθηκε στη Λιθουανία πριν από περίπου 15 χρόνια, το Hostinger είναι ένα διεθνές εμπορικό σήμα με πολύ ισχυρή παρουσία σε πολλές αγορές. Αυτή είναι μια εταιρεία που δεν υποκύπτει στην EIG ή την GoDaddy. Αντ ‘αυτού, προσπαθεί να δημιουργήσει τη δική της αυτοκρατορία. Μόνο που αυτή η αυτοκρατορία αισθάνεται εκπληκτικά καλή.
Σε τελική ανάλυση, η Hostinger δημιούργησε και εξακολουθεί να εκτελεί τον μεγαλύτερο δωρεάν πάροχο φιλοξενίας ιστότοπων. Τώρα, το 000webhost δεν είναι χωρίς τα μειονεκτήματά του – πολύ μακριά από αυτό – αλλά το γεγονός ότι είχε γίνει αντιληπτό και συνειδητοποιήθηκε από τους ανθρώπους πίσω από τον Hostinger, και εξακολουθεί να μην χρεώνει τίποτα εξαιτίας αυτών που μετράει για κάτι.

"Καλύτερος συνολικός οικοδεσπότης για 17 μήνες"

Ώρα

99,90%

Υποστήριξη

9/10

Φόρτωση ταχύτητας

0,68 δευτ

Χαρακτηριστικά

9/10

ΣΥΝΟΛΙΚΑ3.6

Τα βασικά – Hostinger Speed, Uptime και Support

Μερικοί λένε ότι ένας πάροχος φιλοξενίας είναι καλός μόνο με τον πιο αργό διακομιστή του, άλλοι επικεντρώνονται στη διάρκεια λειτουργίας και στην εξυπηρέτηση πελατών. Δεν κάνω διακρίσεις και δεν τα δοκιμάσω όλα. Ευρέως

1. Good Uptime – 99,91%

Το Uptime είναι ένα από τα σημαντικότερα σημάδια ενός ποιοτικού οικοδεσπότη Ιστού και το Hostinger κάνει αρκετά καλά.

Ο χρόνος λειτουργίας 99,91% για παρακολούθηση έξι μηνών δεν είναι κακό αποτέλεσμα. εμπίπτει στο υποσχόμενο 99,9%.

Μέχρι στιγμής, μόνο τον Δεκέμβριο του 2018, ο μικρός ιστότοπός μου στο WordPress ήταν εκτός σύνδεσης για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, οδηγώντας σε χρόνο λειτουργίας 99,63% Η αλήθεια λέγεται, λόγω της εορταστικής περιόδου που έπεσε, δεν βρήκα το χρόνο να υποβάλω καταγγελία στον οικοδεσπότη.

Η Hostinger υπόσχεται επιστροφή 5% της μηνιαίας αμοιβής φιλοξενίας όποτε παραβιάζεται το SLA uptime. Δεδομένου ότι σε 4 από τους 6 μήνες, ο χρόνος λειτουργίας ήταν άψογος, δεν περιμένω να έχω λόγο να παραπονεθώ σύντομα.

Ωστόσο, η υποσχεθείσα αποζημίωση είναι πολύ μικρή

"Το Hostinger διατηρεί 99,9% χρόνο λειτουργίας, αλλά υπόσχεται πολύ περιορισμένη αποζημίωση."

Μέσος χρόνος λειτουργίας 2018

 • Οκτώβριος – 100%
 • Νοέμβριος – 100%
 • Δεκέμβριος – 99,62%

Μέσος χρόνος λειτουργίας 2019

 • Ιανουάριος – 99,99%
 • Φεβρουάριος – 100%

2. Εξαιρετική ταχύτητα

 • Εξαιρετικά γρήγοροι χρόνοι απόκρισης – 0,19 δευτερόλεπτα (1ος)
 • Πολύ γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης – 0,68 δευτ. (1ος)
 • Σταθερό υπό φορτίο – 1,17s (8ο)

Σημείωση: Εάν εκτελέσετε δοκιμές ταχύτητας στον τομέα μου, τα αποτελέσματα ενδέχεται να παρουσιάζουν διακυμάνσεις λίγο. Ακόμα και από την ίδια πλατφόρμα δοκιμών, δύο δοκιμές θα εμφανίζουν κανονικά ελαφρώς διαφορετικά αποτελέσματα. Ο ιστότοπός μου Hostinger φιλοξενείται σε ολόκληρο τον Ατλαντικό, οπότε το δοκίμασα από τοποθεσίες στις ΗΠΑ. Όλες οι προσθήκες και η προσωρινή αποθήκευση από την πλευρά του διακομιστή απενεργοποιήθηκαν.

Η συναίνεση μεταξύ χρηστών και επαγγελματιών είναι ένα σπάνιο πράγμα στο διαδίκτυο. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι συμφωνούν στις κριτικές Hostinger ότι πρόκειται για έναν γρήγορο οικοδεσπότη. Τα δεδομένα που συνέλεξα από τέσσερα διαφορετικά εργαλεία δοκιμών αναφοράς επιβεβαιώνουν εξίσου.

στην πραγματικότητα, αυτός είναι ένας από τους ταχύτερους παρόχους φιλοξενίας Έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα.

Η ταχύτητα του frontend δεν είναι καθόλου θεαματική. Ο διακομιστής Hostinger διαρκεί περίπου 0,19 δευτερόλεπτα για να απαντήσετε με το πρώτο byte δεδομένων. Τότε, χρειάζεται μόνο 0,68 δευτερόλεπτα για να αποδώσει πλήρως τη σελίδα.

Με τέτοια αποτελέσματα, η εγκατάσταση του Hostinger WordPress είναι ο ταχύτερος ιστότοπος φόρτωσης που βρίσκεται υπό παρακολούθηση, απλώς και μόνο το InterServer και το Dreamhost.

εικόνες / hostinger-κριτική-ο-κοινόχρηστος-φιλοξενούμενος-πάροχος-με-καλή-ισορροπία-μεταξύ-τιμής-και-απόδοσης-3.png

Όταν πρόκειται για ταχύτητα backend, το Hostinger παρέχει επίσης.

Είναι πολύ μακριά από τις καλύτερες επιδόσεις σε αυτήν την κατηγορία, αλλά είναι εξίσου μακριά από το χειρότερο. Ο μέσος χρόνος απόκρισης 1,17 δευτερολέπτων σε σχεδόν 300 ταυτόχρονα αιτήματα δεν είναι καθόλου κακός.

Μέσος χρόνος απόκρισης 2018:

 • Οκτώβριος – 0,13%
 • Νοέμβριος – 0.12s
 • Δεκέμβριος – 0,21s

Μέσος χρόνος απόκρισης 2019:

 • Ιανουάριος – 0,21s
 • Φεβρουάριος – 0,14

Πλήρως φορτωμένη σελίδα 2018:

 • Οκτώβριος – 0,71
 • Νοέμβριος – 0,59s
 • Δεκέμβριος – 0,60

Πλήρως φορτωμένη σελίδα 2019:

 • Ιανουάριος – 0,84 δευτ
 • Φεβρουάριος – 0,83 δευτ

Απάντηση υπό φορτίο 2018:

 • Οκτώβριος – 1.12s
 • Νοέμβριος – 1.12s
 • Δεκέμβριος – 1.15

Απάντηση υπό φόρτωση 2019:

 • Ιανουάριος – 1,27

"Το Hostinger είναι ένας εξαιρετικά γρήγορος πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων."

3. Η υποστήριξη θα μπορούσε να είναι καλύτερη

Εάν μεταβείτε στο Hostinger.com, ίσως εκπλαγείτε να δείτε ότι η ομάδα υποστήριξης ονομάζεται “Ομάδα επιτυχίας πελατών”. Ακούγεται υπέροχο, αλλά η εμπειρία μου με εντυπωσιακούς όρους μάρκετινγκ ήταν μάλλον άνιση.

Τη στιγμή που άνοιξα τη σελίδα υποστήριξης, δύο συναγερμοί σβήστηκαν.

Πρώτα, δεν υπάρχει αριθμός τηλεφώνου που να αναφέρεται πουθενά. Παραδόξως, υπάρχουν οι διευθύνσεις της εταιρείας στο Κάουνας και στη Λάρνακα, ώστε να μπορείτε, πιθανώς, να στείλετε μια επιστολή. Και οι δύο τοποθεσίες παρατίθενται με τους αντίστοιχους ταχυδρομικούς κώδικες.

Η φαινομενική έλλειψη τηλεφωνικής υποστήριξης είναι εξαιρετικά παράξενη, αλλά δεν ήμουν έτοιμος να κάνω έκπτωση στο Hostinger ακόμα.

Στη συνέχεια, είδα το δεύτερο περίεργο πράγμα με το πρόσχημα ενός ζωντανού «Ας μιλήσουμε!» κουμπί που σας επιτρέπει να… στείλετε email?

εικόνες / hostinger-κριτική-ο-κοινός-φιλοξενία-πάροχος-με-πρόστιμο-ισορροπία-μεταξύ-τιμής-και-απόδοσης.jpg

Σοβαρά, κάνετε κλικ σε αυτό και σας μεταφέρει σε μια φόρμα επικοινωνίας. Το δοκίμασα αρκετές φορές, νομίζοντας ότι ίσως έστελνε το ερώτημά μου σε έναν πράκτορα συνομιλίας που μπορεί να προετοιμάσει επαρκείς απαντήσεις. Αυτό που πήρα ήταν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιείχε απλή γραμμή στην ερώτησή μου μιας γραμμής.

Από αυτή την άποψη, φαίνεται σαν συνομιλία.

Μόνο αυτό δεν είναι.

Μυαλό, Κατάφερα να φτάσω στη συνομιλία, τελικά. Είναι προσβάσιμο μόνο στη σελίδα υποστήριξης Hostinger. η ίδια η σελίδα δεν είναι συνδεδεμένη στην αρχική σελίδα. Προσπάθησα από το Hostinger.in και επίσης από την έκδοση του κεντρικού υπολογιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά δεν βρήκα κανένα άμεσο σύνδεσμο προς την υποστήριξη.

Ω, και δεν λειτούργησε στον Firefox.

Οπωσδήποτε. Το κουμπί συνομιλίας βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία και κατέληξα σε μια ευχάριστη, αν και όχι εντελώς πειστική συνομιλία με έναν πράκτορα υποστήριξης. Ήταν γρήγορος και φιλικός, αλλά λίγο σπρώχνοντας και έρευνες αποκάλυψε ότι ορισμένα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά είναι παραπλανητικά. Περισσότερα σχετικά με αυτό στην ενότητα μειονεκτήματα της αναθεώρησης Hostinger.

Καθώς περιπλανηθήκαμε στον ιστότοπο του Hostinger αναζητώντας την ασαφή επιλογή για συνομιλία, αποφάσισα να ελέγξω τα νήματα φιλοξενίας ιστοσελίδων Reddit για κάποια επιπλέον στοιχεία.

Η αναζήτησή μου για την καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων με οδηγεί συχνά στο Reddit όπου συχνάζει και ο Hostinger. Η υποστήριξη εκεί έχει αξιολογηθεί αρκετά καλά, αλλά η προφανής έλλειψη μερικών από τα κύρια κανάλια επικοινωνίας είναι τρομακτική.

"Η ομάδα υποστήριξης φαίνεται ικανή, αλλά η έλλειψη τηλεφώνου αποτελεί σοβαρή παράλειψη. Η επιλογή ζωντανής συνομιλίας θα μπορούσε επίσης να παραδοθεί με πολύ πιο προσιτό τρόπο."

Πλεονεκτήματα Hostinger

Η λύση φιλοξενίας Hostinger δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένα εξαιρετικό πακέτο, αλλά είναι στρογγυλή και στιβαρή. Τόσο οι αρχάριοι όσο και οι προχωρημένοι χρήστες μπορούν να βρουν πολλά πράγματα που τους αρέσουν.

1. Εξαιρετικά φθηνό

Θα αναφερθώ σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις χρεώσεις του Hostinger λίγο αργότερα, αλλά επιτρέψτε μου να σας πω μόνο ότι η εταιρεία είναι απλή 0,99 $ μακριά από το να μεταγλωττιστεί δωρεάν οικοδεσπότης ιστότοπου. Δεν είναι αστείο. 99 σεντ. Ούτε ένα δολάριο.

2. Ειδικοί πόροι

Το Hostinger υπόσχεται συγκεκριμένη ισχύ CPU και RAM για καθένα από τα τρία κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας του, κάτι που είναι εξαιρετικό νέο για όσους μεγαλώνουν και επεκτείνονται. Γνωρίζοντας τι πληρώνετε και όλη αυτή την τζαζ.

Είναι πάντα δύσκολο να πούμε πόσο καλά εφαρμόζεται αυτή η ακριβής διαχείριση πόρων, αλλά βλέπουμε μια προσπάθεια να αφιερώσουμε συγκεκριμένη υπολογιστική ισχύ σε κάθε χρήστη είναι πάντα ωραία.

3. SSD σε όλη την πλακέτα

Όσον αφορά τις υποδομές, η Hostiger συμβαδίζει με τα πιο πρόσφατα βιομηχανικά πρότυπα. Όλοι οι διακομιστές του εκτελούνται σε SSD. Οι μονάδες στερεάς κατάστασης είναι πολύ γρηγορότερες από τους παλαιότερους σκληρούς δίσκους, οπότε αυτή είναι μια προφανής αναβάθμιση.

4. Ενσωματωμένη προσωρινή μνήμη

Όλα τα πακέτα Hostinger έχουν ενεργοποιημένη την προσωρινή αποθήκευση Nginx. Χωρίς να εμβαθύνουμε στις τεχνικές λεπτομέρειες, αρκεί να πούμε ότι το Nginx είναι ένας ισχυρός και γρήγορος διακομιστής Ιστού. έχει σχεδιαστεί για να ξεπεράσει τον Apache και το κάνει σωστά. Όταν η αποθήκευση προσωρινής αποθήκευσης Nginx από την πλευρά του διακομιστή έχει ρυθμιστεί σωστά (κάτι που με διαβεβαίωσε η υποστήριξη του Hostinger), ακόμη και οι δυναμικοί ιστότοποι με μεγάλο περιεχόμενο πρέπει να λειτουργούν άψογα.

5. Τακτικά αντίγραφα ασφαλείας

Ενώ μόνο το επιχειρηματικό σχέδιο εγγυάται καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, κάθε μία από τις κοινές λύσεις φιλοξενίας δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας κάθε εβδομάδα. Πολλοί θα το θεωρούσαν αυτό το ελάχιστο που πρέπει να κάνει ένας οικοδεσπότης Ιστού premium – συμφωνώ απολύτως με αυτήν την έννοια – αλλά η αλήθεια είναι ότι τα κανονικά αντίγραφα ασφαλείας δεν παρέχονται καθολικά. Σε κοιτάζω, GoDaddy.

6. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Οι εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων αποτελούν συνήθη πρακτική μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών φιλοξενίας ιστοσελίδων. Το Hostinger δεν ξεχωρίζει σε αυτό, αλλά συμβαίνει με αυτό που προσφέρουν οι περισσότεροι πάροχοι. Οι 30 ημέρες δεν είναι τόσο πολύ για να δοκιμάσετε σωστά μια υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων, αλλά είναι απείρως καλύτερες από το τίποτα. Σε κοιτάζω, GoDaddy.

εικόνες / hostinger-κριτική-ο-κοινόχρηστος-φιλοξενούμενος-πάροχος-με-πρόστιμο-ισορροπία-μεταξύ-τιμής-και-απόδοσης-2.jpg

7. Απεριόριστες δουλειές

Ακούσατε αυτό το σωστό, απεριόριστο cronjobs. Το μικρότερο πακέτο (που υπάρχει ήδη με ένα πόδι στην κατηγορία δωρεάν φιλοξενίας ιστοσελίδων) υποστηρίζει μόνο ένα cronjob κάθε φορά, αλλά οι άλλες δύο κοινόχρηστες λύσεις μπορούν να χειριστούν όσα θέλετε. Οι δουλειές είναι φοβερές. Δεν μπορείτε ποτέ να έχετε πάρα πολλά από αυτά.

8. Git σε όλη την πλακέτα

Ενώ είμαστε σε αυτό, ας το ρίξουμε στο έπακρο. Όλα τα πακέτα Hostinger έρχονται με ένα αποθετήριο ελέγχου έκδοσης Git. Εάν δεν ξέρετε τι είναι αυτό, πιθανότατα δεν θα το χρησιμοποιήσετε ούτως ή άλλως, αλλά αν το κάνετε – φοβερό, σωστά?

9. Βελτιστοποιημένο για WordPress

Τα πρόσθετα και οι διακομιστές προσωρινής αποθήκευσης του WordPress που είναι έτοιμοι να φιλοξενήσουν αυτό το δημοφιλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου κάνουν το Hostinger ένα εξαιρετικό σπίτι για αυτό.

Το πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ και οι αυτόματες ενημερώσεις κάνουν το πακέτο Hostinger WordPress μια μάλλον δελεαστική προσφορά.

10. Πίνακας ιδιοκτησιακού ελέγχου

Για να πω την αλήθεια, χρειαζόμουν αρκετό χρόνο για να αποφασίσω αν ο εσωτερικός πίνακας ελέγχου ανήκει στην κατηγορία Pro ή όχι.

Ενώ θαυμάζω τέτοιες πρωτοβουλίες, σπάνια είναι καλύτερες από τις υπάρχουσες λύσεις. Αναρωτιόμουν ενστικτωδώς γιατί ο Hostinger δεν χρησιμοποιεί το cPanel.

εικόνες / hostinger-κριτική-ο-κοινόχρηστος-φιλοξενία-πάροχος-με-πρόστιμο-ισορροπία-μεταξύ-τιμής-και-απόδοσης-3.jpg

Ωστόσο, οι προγραμματιστές της εταιρείας έχουν κάνει μια πολύ θεαματική δουλειά. Βεβαίως, ο πίνακας ελέγχου μοιάζει πολύ με το cPanel, αλλά αυτό δεν είναι κακό. εξοικονομεί χρόνο μάθησης.

Είναι λεπτό και λειτουργικό, επιτρέποντας αρκετό έλεγχο και απρόσκοπτη πρόσβαση, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για αρχάριους.

11. Δημιουργία ιστότοπου

Το Hostinger παρέχει ένα αξιοπρεπές πρόγραμμα εγκατάστασης 1 κλικ, αλλά διαθέτει επίσης ένα αξιοπρεπές εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων Hostinger περιλαμβάνεται σε όλα τα σχέδια και διαθέτει λειτουργική διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα γρήγορα και αποτελεσματικά.

εικόνες / hostinger-κριτική-ο-κοινός-φιλοξενία-πάροχος-με-πρόστιμο-ισορροπία-μεταξύ-τιμής-και-απόδοσης-4.jpg

Αν και δεν είμαι ιδιαίτερα μεγάλος θαυμαστής σε αυτούς τους κατασκευαστές ιστότοπων, πρέπει να παραδεχτώ ότι αυτή είναι μια από τις καλύτερες επαναλήψεις που έχω δει.

12. Είπατε εκπτώσεις?

Τώρα, ανέφερα ότι οι εισαγωγικές τιμές είναι γελοία χαμηλές, αλλά μπορείτε επίσης να πάρετε κάποια σοβαρή έκπτωση Hostinger με σχετική ευκολία. Αισθάνεται λίγο σουρεαλιστικό να πληκτρολογείτε ότι καθώς οι αρχικές τιμές είναι τόσο χαμηλές για να ξεκινήσετε με το ότι η έκπτωση τους δεν έχει νόημα.

Ωστόσο, είναι μια πολύ ρεαλιστική πιθανότητα.

13. Απαντά στα σχόλια

Λιγότερο από τρεις μήνες μετά τη δημοσίευση της αξιολόγησης Hostinger, η εταιρεία επικοινώνησε για να με ευχαριστήσει που επεσήμανα ορισμένα ζητήματα στο Hostinger.com.

Το πρώτο αρνητικό σημείο στην ενότητα Μειονεκτήματα της κριτικής μου ήταν για την παραπλανητική φράση που χρησιμοποίησε η εταιρεία κατά την περιγραφή των σχεδίων της.

Ωστόσο, η Hostinger έκανε ενεργά βήματα για να αντιμετωπίσει το ζήτημα και τώρα οι παράμετροι των σχεδίων της περιγράφονται πολύ πιο κατάλληλα. Οι περιορισμοί αποσαφηνίζονται με αστερίσκους, καθιστώντας τα πάντα πολύ πιο διαφανή και λιγότερο παραπλανητικά ακόμη και για τους πιο αποσπάσματος χρηστών.

Πρέπει να παραδεχτώ ότι αισθάνθηκα υπέροχα σε προσωπικό επίπεδο, καθώς οι εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων πιο δίκαιες και πιο διαφανείς είναι ένας από τους κύριους λόγους πίσω από την ύπαρξη του Hosting Tribunal.

Φυσικά, το να βλέπεις έναν οικοδεσπότη που πραγματικά νοιάζεται αρκετά για να κάνει μερικά απλά βήματα προς το τίμιο μάρκετινγκ είναι ένα τεράστιο θετικό σημάδι.

Kudos, Hostinger.

Μειονεκτήματα Hostinger

Ενώ η Hostinger έχει μια αρκετά σταθερή λύση φιλοξενίας, η προσφορά της απέχει πολύ από την άψογη.

1. Περιορίζεται για προχωρημένους χρήστες

Το Hostinger διαθέτει ένα ολοκληρωμένο κοινόχρηστο πακέτο φιλοξενίας, αλλά οι προχωρημένοι χρήστες ενδέχεται να το λείπουν σε ορισμένες περιοχές. Ναι, υπάρχουν Git, cronjobs και Curl, αλλά πολλά αξεσουάρ που διατίθενται στο cPanel απλώς λείπουν. Η Ruby on Rails, η Python και άλλοι δεν βρίσκονται πουθενά.

2. Δύσκολη μετανάστευση

Η μετεγκατάσταση ενός ιστότοπου στο Hostinger μπορεί να είναι προβληματική. Ενώ η υποστήριξη είναι έτοιμη να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο απαραίτητο – συμβουλές ή άμεση συμμετοχή στη διαδικασία – το γεγονός ότι ο κεντρικός υπολογιστής εκτελεί ένα ιδιόκτητο πλαίσιο φιλοξενίας καθιστά δύσκολη τη μεταφορά υπαρχόντων ιστότοπων μέσω.

Είναι πιθανό, αλλά είναι πολύ πιθανό να είναι μια σοβαρή ταλαιπωρία.

3. Χωρίς δωρεάν SSL

Εάν θέλετε να διασφαλίσετε δωρεάν τον ιστότοπό σας με SSL, το Hostinger δεν είναι ιδανικό. Μόνο το μεγαλύτερο από τα τρία σχέδια περιλαμβάνει ένα ασφαλές πιστοποιητικό.

Γενικά, το βρίσκω περίεργο επειδή η έλλειψη SSL εμποδίζει το SEO και η λύση Let’s Encrypt μπορεί να ενσωματωθεί στα περισσότερα περιβάλλοντα φιλοξενίας με σχετική ευκολία.

Ωστόσο, αν θέλετε να λάβετε SSL, θα πρέπει είτε να το πληρώσετε ξεχωριστά, να αγοράσετε χειροκίνητα ένα Let’s Encrypt ή να αγοράσετε το μεγαλύτερο από τα τρία σχέδια Hostinger.

Προτείνω το Hostinger?

Ναι, προτείνω το Hostinger για πολλούς λόγους.

Αν ψάχνετε για μια φτηνή λύση φιλοξενίας, αυτή είναι ίσως η καλύτερη επιλογή.

Η ταχύτητα και η απόδοση είναι επίσης εντυπωσιακά.

Η πρόσβαση στην ομάδα υποστήριξης μπορεί να βελτιστοποιηθεί, αλλά οι πράκτορες είναι ευαίσθητοι και γνώστες.

Η έλλειψη πιο προηγμένων επιλογών φιλοξενίας και αρκετών περιπτώσεων τυπικής γλώσσας μάρκετινγκ φιλοξενίας που ανέφερα σε όλη αυτή τη λεπτομερή κριτική του Hostinger δεν αλλάζει το γεγονός ότι αυτή η εταιρεία παρέχει εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author