Φιλοξενία GoDaddy

Το GoDaddy είναι ο πραγματικός μπαμπάς της βιομηχανίας φιλοξενίας. Είναι ο μεγαλύτερος καταχωρητής ονόματος τομέα και ο μεγαλύτερος πάροχος φιλοξενίας στον κόσμο.

Αν είναι η καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας ιστότοπων, πρέπει να δείτε σε αυτήν την αμερόληπτη κριτική φιλοξενίας GoDaddy.

Δεν μπόρεσα να παρακάμψω το GoDaddy στην αναζήτησή μου για την καλύτερη εταιρεία φιλοξενίας ιστότοπων. Προκειμένου να βελτιώσω τον κόσμο της φιλοξενίας στο σύνολό της μέσω ειλικρινών κριτικών και ανατροφοδότησης, έπρεπε να αξιολογήσω τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του μεγαλύτερου οικοδεσπότη που υπάρχει.

Αγόρασα το κοινόχρηστο πρόγραμμα Deluxe, δημιούργησα έναν προεπιλεγμένο ιστότοπο WordPress και το έχω συνδέσει με διάφορα εργαλεία παρακολούθησης για να μετρήσω την απόδοσή του. Υπάρχουν πολλές κριτικές φιλοξενίας GoDaddy εκεί έξω, αλλά κανένας δεν έχει το βάθος και τα πραγματικά δεδομένα που συνέλεξα κατά τη διάρκεια των μηνών.

Ποιος είναι ο GoDaddy?

Εάν ζείτε στις ΗΠΑ, σίγουρα γνωρίζετε για το GoDaddy, καθώς αυτή είναι μια εταιρεία που αναπτύσσει επιθετικές στρατηγικές μάρκετινγκ, περιστασιακά, αμφίβολης γεύσης. Οι διαφημίσεις Super Bowl, με συχνά διασημότητες και διάσημους αθλητές, μεγάλες προσφορές χορηγιών και μια σειρά από διαμάχες συμβάλλουν στη δημοτικότητα του GoDaddy.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1997 με το όνομα Jomax Technologies και από τότε αναπτύσσεται. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, το GoDaddy απασχολεί πάνω από 6.000 άτομα που εξυπηρετούν 17 εκατομμύρια πελάτες.

Οι περισσότεροι άλλοι κεντρικοί υπολογιστές δεν έχουν τόσο πολλά ονόματα τομέα (και το GoDaddy έχει και 75 εκατομμύρια από αυτά.)

Το GoDaddy είναι τεράστιο.

Ωστόσο, οι μεγάλες οντότητες συχνά αγωνίζονται να παραμείνουν σχετικές σε μια αγορά με υψηλό ρυθμό όπου η καινοτομία και η συνεχής εξέλιξη είναι οι κύριες αρετές.

Αυτό συμβαίνει με αυτόν τον γίγαντα?

Είναι σε θέση να διατηρήσει ενημερωμένη την τεράστια υποδομή της?

Μπορεί να ανταγωνιστεί ρεαλιστικά με τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστότοπων και τα προηγμένα προϊόντα τους?

Θα αφήσω τους αριθμούς να πουν την ιστορία του GoDaddy σε αυτήν την αμερόληπτη, λεπτομερή κριτική.

"Φιλική φιλοξενία για αρχάριους"

Ώρα

99,99%

Υποστήριξη

7/10

Φόρτωση ταχύτητας

1,25 δευτερόλεπτα

Χαρακτηριστικά

7/10

ΣΥΝΟΛΙΚΟ2.8

Τα βασικά – GoDaddy Uptime, Speed, Support

Η υποστήριξη χρόνου λειτουργίας, ταχύτητας και ποιότητας είναι τα βασικά συστατικά μιας θετικής εμπειρίας φιλοξενίας ιστοσελίδων και είναι τα βασικά πράγματα που πρέπει να αξιολογήσετε εδώ, στο Hosting Tribunal.

1. Εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας – 99,99%

Το Uptime είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη σε έναν νέο web host.

Γι ‘αυτό το πρώτο πράγμα που έκανα μετά τη δημιουργία του δοκιμαστικού ιστότοπου GoDaddy ήταν να τον συνδέσω με τον λογαριασμό παρακολούθησης του StatusCake.

Μέχρι τώρα, ο χρόνος λειτουργίας είναι το άψογο 100%. Ο χρόνος παρακολούθησης των δύο μηνών είναι ακόμη πολύ μικρός για να εξαχθούν σημαντικά συμπεράσματα, αλλά η αρχή είναι πολύ ελπιδοφόρα.

Το GoDaddy εγγυάται συνολικό χρόνο λειτουργίας 99,9%. Αυτή η εγγύηση υποστηρίζεται από μια πολιτική αποζημίωσης που είναι σχετικά περιορισμένη. Εάν ο χρόνος λειτουργίας μειωθεί κάτω από το 99,9%, ο τελικός χρήστης θα μπορούσε να λάβει πίστωση ίση με το 5% της μηνιαίας χρέωσης. Αυτό είναι.

Η πραγματική διάρκεια του ενδεχόμενου χρόνου διακοπής δεν παίζει ρόλο στην αποζημίωση.

Άλλοι οικοδεσπότες προσφέρουν έναν ολόκληρο μήνα δωρεάν φιλοξενίας όποτε παραβιάζεται το υπάρχον SLA.

Όλα αυτά είναι μια μάταια άσκηση-θεωρία-τέχνη, ωστόσο, καθώς ο διακομιστής GoDaddy προσφέρει την υποσχεμένη σταθερότητα και έπειτα μερικές.

Μέσος χρόνος λειτουργίας 2018:

 • Αύγουστος – 100%
 • Σεπτέμβριος – 100%
 • Οκτώβριος – 100%
 • Νοέμβριος – 100%
 • Δεκέμβριος – 100%

Μέσος χρόνος λειτουργίας 2019:

 • Ιανουάριος – 100%

"Εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας."

2. Αμφισβητήσιμη ταχύτητα

 • Χρόνος γρήγορης απόκρισης – 0,68 δευτερόλεπτα
 • Μη εντυπωσιακός πλήρως φορτωμένος χρόνος – 1,32 δευτ
 • Λογική υπό φορτίο – 0,69 δευτ

Σημείωση: Εάν εκτελέσετε δοκιμές ταχύτητας στον τομέα μου, τα αποτελέσματα ενδέχεται να παρουσιάζουν διακυμάνσεις λίγο. Ακόμη και από την ίδια πλατφόρμα δοκιμών, δύο διαδοχικές δοκιμές εμφανίζουν συνήθως ελαφρώς διαφορετικά αποτελέσματα. Ο ιστότοπός μου στο GoDaddy φιλοξενείται στην Αριζόνα, οπότε το δοκίμασα από τοποθεσίες στις ΗΠΑ. Όλες οι προσθήκες και η προσωρινή αποθήκευση από την πλευρά του διακομιστή απενεργοποιήθηκαν.

Η ταχύτητα έρχεται κοντά στη δεύτερη σημασία. Ένας αργός ιστότοπος αποτελεί σοβαρό αποτρεπτικό μέσο και πολλοί χρήστες δεν θα σκεφτόταν καν να επιστρέψουν σε μια σελίδα που απαιτεί πολύ χρόνο φόρτωσης.

Παίρνω ειδικές διατάξεις για τη δοκιμή όλων των κεντρικών υπολογιστών που αναλύω καθώς διάφορα εργαλεία συγκριτικής αξιολόγησης συχνά παράγουν διαφορετικά αποτελέσματα. Στην προσπάθειά μου να δημιουργήσω αμερόληπτες και ειλικρινείς κριτικές, παίρνω τη μέση αξία τριών δοκιμών.

Όταν δοκίμασα το GoDaddy, τόσο ο χρόνος απόκρισης του διακομιστή (TTFB) όσο και ο χρόνος που χρειάστηκε για να φορτωθεί πλήρως η σελίδα ήταν εντυπωσιακοί. Το πρώτο byte στάλθηκε πίσω σε λιγότερο από μισό δευτερόλεπτο, ενώ η πλήρης απόδοση της σελίδας χρειάστηκε περίπου 1,32 δευτερόλεπτα.

Αυτή είναι μια καλή ταχύτητα ένα μικρό, βασικό ιστότοπο όπως το δικό μου, αλλά σε σύγκριση με τους άλλους οικοδεσπότες που έχω ελέγξει, πρέπει να πω ότι η απόδοση του GoDaddy είναι μέτρια.

Τα πράγματα ήταν εντυπωσιακά όταν έβαλα το διακομιστή GoDaddy υπό σοβαρή πίεση. Διαχειρίστηκε και τα ~ 150 αιτήματα 50 ταυτόχρονοι χρήστες έστειλαν το δρόμο τους με αξιοσημείωτη σταθερότητα και συνέπεια, παρέχοντας γρήγορες απαντήσεις σε όλη.

Μόνο μικρές διακυμάνσεις υπό πίεση.

Γρήγορη και σταθερή απόκριση σε πολλά ερωτήματα.

Ο διακομιστής GoDaddy παρουσίασε πολύ αξιοσέβαστη απόδοση υπό πίεση.

Με βάση αποκλειστικά το χρόνο λειτουργίας και την ταχύτητα, το GoDaddy κατατάσσεται στη μέση των καλύτερων παρόχων φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Μέσος χρόνος απόκρισης 2018:

 • Αύγουστος – 0,47
 • Σεπτέμβριος – 0,82 δευτ
 • Οκτώβριος – 0,53s
 • Νοέμβριος – 1.20
 • Δεκέμβριος – 0,41

Πλήρως φορτωμένη σελίδα 2018:

 • Αύγουστος – 1,25
 • Σεπτέμβριος – 1.52 δευτ
 • Οκτώβριος – 1,31 δευτ
 • Νοέμβριος – 1,66
 • Δεκέμβριος – 0,85

Απάντηση υπό φορτίο 2018:

 • Αύγουστος – 0,52 δευτ
 • Σεπτέμβριος – 0,50
 • Οκτώβριος – 0,52s
 • Νοέμβριος – 1,31
 • Δεκέμβριος – 0,58s

"Η ταχύτητα δεν είναι πολύ κακή, αλλά θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη."

3. Ασταθής υποστήριξη και ξεπερασμένη βάση γνώσεων

Η ταχύτητα και ο χρόνος λειτουργίας είναι ζωτικής σημασίας, αλλά η τεχνική υποστήριξη είναι ένας άλλος καθοριστικός παράγοντας που καθορίζει την ποιότητα ενός web host.

Σας είπα για το μέγεθος του GoDaddy. Η εταιρεία είναι τεράστια και η πελατειακή της βάση είναι τεράστια. Ως αποτέλεσμα, η ομάδα υποστήριξης πρέπει να είναι πολυάριθμη για να ανταποκριθεί στη ζήτηση 24/7.

Η εκπαίδευση πάνω από χίλια άτομα για παροχή υψηλής ποιότητας τεχνικής υποστήριξης δεν είναι τόσο εύκολη και το GoDaddy δεν κάνει ιδιαίτερα καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα.

Είναι αλήθεια ότι στην ώρα που χρειάζεστε μπορεί να λάβετε πολύ καλές απαντήσεις και επαρκή υποστήριξη. Ωστόσο, είναι εξίσου πιθανό να πάρει τίποτα άλλο από μια αυξανόμενη απογοήτευση από την ανεπαρκή γνώση και τους κακώς προετοιμασμένους πράκτορες.

Οι γραμμές είναι διαθέσιμες σε πολλές γλώσσες 24/7, αλλά δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο για την υποστήριξη συνομιλίας. Όταν ξεκίνησα αυτήν την κριτική, η συνομιλία δεν ήταν καθόλου διαθέσιμη, δηλαδή δεν υπήρχε καθόλου κουμπί συνομιλίας.

Τώρα, λίγες μέρες αργότερα, επανήλθε στο διαδίκτυο, αλλά η ομάδα υποστήριξης συνομιλίας είναι διαθέσιμη μόνο κατά τις εργάσιμες ώρες. Πρέπει να πω ότι αυτό κάνει το GoDaddy να φαίνεται ερασιτεχνικό.

Συνομιλία μόνο πότε;

Με τη συνομιλία που είναι προσβάσιμη μόνο σε εργάσιμες ώρες, η GoDaddy υστερεί σημαντικά από τους ανταγωνιστές της.

Η βάση γνώσεων χρειάζεται επίσης μια ενημέρωση. Ενώ έψαχνα για τους διακομιστές ονομάτων GoDaddy (που είναι εκπληκτικά καλά κρυμμένοι), έπρεπε να καταφύγω στη βάση γνώσεων για καθοδήγηση… μόνο για να συνειδητοποιήσω ότι τα βήματα που παρέχονται έχουν στιγμιότυπα οθόνης από μια παλαιότερη έκδοση της περιοχής πελατών. Αχρηστος.

Η διατήρηση μιας τακτικής και ενημερωμένης συλλογής οδηγών και άρθρων απαιτεί προσπάθεια, αλλά ένας αξιοσέβαστος οικοδεσπότης πρέπει να προσπαθήσει σκληρά. Ειδικά όταν η υποστήριξη είναι διαθέσιμη κυρίως μέσω τηλεφώνου και οι γραμμές τείνουν να είναι απασχολημένες.

"Η υποστήριξη GoDaddy είναι σχεδόν επαρκής και η βάση γνώσεων είναι ξεπερασμένη."

Τα πλεονεκτήματα του GoDaddy

Το GoDaddy συνεχίζει να επεκτείνεται. Και ενώ ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας της μπορεί να αποδοθεί στο καλό μάρκετινγκ, η εταιρεία προσφέρει αρκετά καλά στρογγυλά προϊόντα.

1. Γενναιόδωρα σχέδια

Το εισαγωγικό πρόγραμμα φιλοξενίας μοιράστηκε στην άκρη, Το GoDaddy παρέχει ωραία πακέτα που διαθέτουν απεριόριστο χώρο στο δίσκο και εύρος ζώνης. Η ισχύς μνήμης RAM και CPU δεν είναι η μεγαλύτερη, αλλά είναι αξιοπρεπής για ένα κοινό περιβάλλον.

Το μόνο όριο που επιβάλλεται σε όλα τα σχέδια είναι ο αριθμός των αρχείων που μπορεί να έχει ένας χρήστης. Ανέρχεται σε 250.000, που είναι αξιοπρεπές. Παρ ‘όλα αυτά, είναι ένας περιορισμός που θα γίνει αισθητός από όσους διαθέτουν αρκετούς ιστότοπους μεσαίου μεγέθους.

Για να διευκρινίσετε τις λέξεις, παρόλο που ο καθαρός χώρος φιλοξενίας δεν είναι περιορισμένος, ο όγκος των δεδομένων που μπορείτε να ανεβάσετε σε έναν διακομιστή GoDaddy είναι.

Εάν διαβάσετε τα προγράμματα φιλοξενίας GoDaddy (περισσότερα για αυτό αργότερα), ίσως να εκπλαγείτε από τον αριθμό των χαρακτηριστικών που αναφέρονται. Μην είστε, καθώς σχεδόν όλα είναι τυπικά χαρακτηριστικά σε οποιοδήποτε κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας Linux. Τίποτα δεν πάει καλά με αυτό, καθώς τα τυπικά χαρακτηριστικά του cPanel είναι ανθεκτικά και εκπληκτικά, αλλά χρειάστηκε διευκρίνιση.

Δεν θα έχετε τίποτα μοναδικό, αλλά τα πακέτα είναι αρκετά καλά εξοπλισμένα για να τρέχουν σύγχρονα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου χωρίς κανένα πρόβλημα.

2. Τακτοποιημένη ρύθμιση λογαριασμού

Η εκκίνηση ενός ιστότοπου με το GoDaddy είναι πολύ εύκολη, καθώς η ρύθμιση του λογαριασμού μπορεί να σας καθοδηγήσει σε μια απρόσκοπτη εγκατάσταση του WordPress.

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν βασικό ιστότοπο WordPress και να λειτουργεί λίγα λεπτά μετά τη δημιουργία του λογαριασμού.

Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση του WordPress.

Γρήγορη, απρόσκοπτη, απλοποιημένη.

Αυτό έκανα και ήταν γρήγορο και ευχάριστο.

Καθαρός.

3. Δωρεάν Δημιουργία Ιστοσελίδων

Με την πάροδο των ετών, η GoDaddy αναπτύσσει το δικό της πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Η τελευταία επανάληψη ονομάζεται GoCentral.

Είμαι λίγο απρόθυμος να το αναφέρω κάτω από τα πλεονεκτήματα της εταιρείας, καθώς πρόκειται για μια αρκετά μέτρια εφαρμογή δημιουργίας τοποθεσιών, αλλά θα ισχύει για άτομα που θέλουν μια βασική παρουσία στο Διαδίκτυο.

Το GoCentral έχει βελτιώσει τη δημιουργική διαδικασία.

Η GoCentral μπορεί να δημιουργήσει βασικούς ιστότοπους με αξιοσημείωτη ευκολία.

Επιλεγμένο σε όλα τα σχέδια, το GoCentral έχει μια πολύ απλοποιημένη διαδικασία δημιουργίας που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο σε λίγα λεπτά. Χαιρετισμένος ως διαισθητικός και εύχρηστος από τους δημιουργούς του, αυτός ο δημιουργός ιστότοπων αισθάνεται πραγματικά λίγο περιοριστικός και βασικός, αλλά έχω δει πολύ χειρότερα και πολύ πιο ακριβά εργαλεία δημιουργίας ιστότοπων.

4. Καλές προσφορές

Η GoDaddy είναι γνωστή για τις προσοδοφόρες προσφορές της. Τις περισσότερες φορές μπορείτε να πάρετε γελοία χαμηλά αρχικά πακέτα.

Μιλάω μηνιαία αμοιβή ενός δολαρίου εδώ. Δεν είναι πολύ χαμηλότερο από αυτό χωρίς να περάσετε στην επικράτεια της δωρεάν φιλοξενίας.

Το καλύτερο είναι ότι οι χαμηλές τιμές φιλοξενίας GoDaddy μπορούν να βρεθούν σχεδόν όλη την ώρα, καθώς ο οικοδεσπότης έχει μια πολύ ισχυρή ομάδα μάρκετινγκ που ξέρει καλά πώς να προσελκύσει νέους πελάτες.

Τα μειονεκτήματα του GoDaddy

Είναι το GoDaddy μια καλή επιλογή φιλοξενίας?

Αρχικά, το GoDaddy ξεκίνησε ως καταχωρητής ονόματος τομέα που αργότερα επεκτάθηκε σε όλους τους τύπους υπηρεσιών φιλοξενίας: φιλοξενία ιστότοπων, φιλοξενία email, δημιουργός ιστότοπων, online τήρηση βιβλίων και άλλα.

Είναι απλώς να πούμε ότι η εταιρεία προσπαθεί να είναι Jack of όλες τις συναλλαγές, αλλά σίγουρα δεν είναι κανένας, με την καταχώριση τομέα να είναι η πιθανή εξαίρεση.

Ανέφερα ήδη ότι η ομάδα υποστήριξης είναι χαμηλότερη από την σύγκριση με μερικούς από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας.

Ακολουθούν άλλες σημαντικές αδυναμίες του GoDaddy

1. Βασικές λύσεις φιλοξενίας

Το GoDaddy προσφέρει ένα τυπικό προϊόν φιλοξενίας. Δεν υπάρχει τίποτα εξαιρετικό ή ιδιαίτερα εντυπωσιακό στο πακέτο φιλοξενίας Linux. Ουσιαστικά, διαθέτει τις προεπιλεγμένες υπηρεσίες κάθε φιλοξενίας cPanel.

Τώρα, εάν δεν ψάχνετε για κάτι πέρα ​​από έναν απλό ιστότοπο, αυτό μπορεί να είναι αρκετά καλό. Αναμφίβολα, σε πολλές περιπτώσεις, είναι αρκετά καλό, καθώς το WordPress παρέχει εξαιρετική λειτουργικότητα ακόμη και με τις περισσότερες ρυθμίσεις Linux barebones.

Ωστόσο, περίμενα περισσότερα από μια εταιρεία που είναι ο ηγέτης της βιομηχανίας από την αξία του μεριδίου αγοράς και είναι τόσο φωνητική για τα προϊόντα της.

2. Μάρκετινγκ πέρα ​​από την πραγματική αξία

Συνδεδεμένο με το προηγούμενο σημείο είναι το γεγονός ότι το GoDaddy βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο ισχυρό μάρκετινγκ και όχι σε ισχυρά προϊόντα.

Η εταιρεία διαφημίζει τις πολυάριθμες δυνατότητες που έχει τα σχέδιά της, αλλά χρεώνει για κάθε επιπλέον υπηρεσία. Είναι τόσο πεινασμένο για χρήματα που ακόμη και λειτουργίες που βρίσκονται δωρεάν σε σχεδόν όλους τους άλλους οικοδεσπότες Ιστού δεν υπάρχουν ή πληρώνονται.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων? Ανύπαρκτος.

Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας; Όχι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη λειτουργία cPanel για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας και των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά αυτό πρέπει να γίνει χειροκίνητα. Επιπλέον, πουθενά στις λεπτομέρειες του σχεδίου, δεν βλέπετε μια λέξη σχετικά με αυτήν τη δυνατότητα. Ωστόσο, η επιλογή πληρωμής για το εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας GoDaddy είναι αρκετά εμφανής.

Το GoDaddy γνωρίζει καλά το μάρκετινγκ.

Upsells, ποιος είναι ο μπαμπάς σου?

Δωρεάν SSL; Όχι, εκτός κι αν διατεθεί για το μεγαλύτερο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας. Αυτό είναι ένα ιδιαίτερα μεγάλο σφάλμα ως, όλα τα άλλα πράγματα είναι ίδια, Η Google κατατάσσει ιστότοπους με SSL υψηλότερους από σελίδες χωρίς ασφαλή σύνδεση. Αυτό αποτελούσε πρόβλημα για τους ιδιοκτήτες μικρών ιστότοπων, καθώς τα πιστοποιητικά SSL δεν ήταν δωρεάν, αλλά έργα όπως το Let’s Encrypt κατάργησαν αυτό το εμπόδιο.

Ως αποτέλεσμα, ως επί το πλείστον όλοι οι καλοί πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων περιλαμβάνουν δωρεάν SSL στα σχέδιά τους.

Πώληση; ΝΑΙ! Από αυτά, παίρνετε πολλά. Είναι λίγο γελοίο να λαμβάνετε προτεινόμενα ονόματα τομέα κάθε φορά που συνδέεστε στην περιοχή πελατών σας.

Αυτές είναι μόνο μερικές περιπτώσεις για το πώς η GoDaddy προσπαθεί – επιτυχώς, ως επί το πλείστον, με βάση τα έσοδά της – να χρεώνει υπηρεσίες που είναι αρκετά απαραίτητες και είναι σε μεγάλο βαθμό διαθέσιμες δωρεάν σε άλλους κεντρικούς υπολογιστές.

Μόλις εγγραφείτε, θα λαμβάνετε επίσης τακτικά διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας ζητούν να παραγγείλετε προϊόντα που δεν είναι απολύτως απαραίτητα.

3. Καμία υπηρεσία μετανάστευσης

Μετανάστευση? Όχι. Οι όροι υπηρεσίας δηλώνουν ότι είναι μια υπηρεσία ευγένειας που μπορεί να παρέχεται ή όχι, αλλά η GoDaddy δεν υπόσχεται ότι ο ιστότοπός σας θα λειτουργήσει μετά τη μετεγκατάσταση.

Τώρα σοβαρά?

Επιτρέψτε μου να κάνω μια ενδιαφέρουσα ερώτηση εδώ:

Πόσο κοστίζει η φιλοξενία ενός ιστότοπου με το GoDaddy?

Εάν πρέπει να μετεγκαταστήσετε έναν ιστότοπο μόνοι σας, πολύ χρόνο και τεχνική εμπειρία.

4. Περιοχή πελατών με κακή πλοήγηση

Το GoDaddy χαρακτηρίζεται ως ένας εύχρηστος οικοδεσπότης, κατάλληλος για απόλυτους αρχάριους.

Ενώ η εταιρεία ξέρει σίγουρα πώς να πουλά προϊόντα σε άπειρους χρήστες, δεν μπορώ να πω ότι η περιοχή των πελατών της είναι ιδιαίτερα φιλική προς τον χρήστη.

Οι περισσότερες από τις λειτουργίες διαχείρισης προϊόντων είναι σχετικά εύκολα προσβάσιμες, παρόλο που πρέπει να περάσετε από ένα αναπτυσσόμενο μενού για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές. Είναι περίεργο, καθώς υπάρχει άφθονος χώρος για ξεκάθαρη διάταξη πλοήγησης.

Η περιοχή πελατών GoDaddy έχει περιθώρια βελτίωσης.

Η περιοχή των πελατών θα μπορούσε να είναι πιο χρήσιμη και λιγότερο πωλητή.

Πράγματα όπως η απλή διαχείριση τομέα καθίστανται περιττά σκοτεινά. Ο διαχειριστής τομέα δεν εμφανίζει αυτόματα τομέα ονόματα που έχουν καταχωρηθεί αλλού αλλά φιλοξενούνται στο GoDaddy. Πρέπει να τα πληκτρολογήσετε στη γραμμή αναζήτησης για να λάβετε σχετικές πληροφορίες, όπως ποιους διακομιστές ονομάτων να χρησιμοποιήσετε.

Γιατί αυτό το τμήμα ονομάζεται “Οι Τομείς μου” είναι πέρα ​​από εμένα.

Το ευκολότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε μέσω της πύλης πελατών είναι η αγορά νέων προϊόντων.

5. Υψηλά τέλη ανανέωσης

Ανέφερα το γεγονός ότι το GoDaddy εκτελεί προωθήσεις σχεδόν όλη την ώρα, και ότι μπορείτε να κερδίσετε κοινόχρηστη φιλοξενία για $ 1 / μήνα. Εάν είστε τυχεροί, μπορεί να λάβετε ακόμη μια συμφωνία όταν πρέπει να ανανεώσετε το πακέτο φιλοξενίας, αλλά είναι πολύ πιθανότερο ότι θα πρέπει να πληρώσετε μεγάλη τιμή ανανέωσης.

Το μέγιστο πακέτο κοστίζει 24,99 $ (χωρίς φόρο) κατά την ανανέωση, το οποίο είναι 10 $ περισσότερο από την τιμή εισαγωγής. 24,99 $ δεν είναι η πιο απότομη χρέωση (SiteGround χρεώνει 29,99 $), αλλά για τα συμπεριλαμβανόμενα χαρακτηριστικά η τιμή είναι συνολική υπέρβαση.

6. Εταιρική κουλτούρα

Τώρα, αυτό δεν είναι κάτι που θεωρώ συνήθως ως σημαντικό παράγοντα κατά την επιλογή ενός web host. Εφόσον οι διακομιστές είναι γρήγοροι και σταθεροί, η ομάδα υποστήριξης γνωρίζει τη δουλειά τους και η τιμή είναι λογική, δεν θα με νοιάζει λιγότερο τι κάνει η εταιρεία.

Ωστόσο, Το GoDaddy είναι τόσο τεράστιο που ορίζει ολόκληρη τη φιλοξενία. Είναι ένας επιθετικός παίκτης που αποκτά μικρότερα web hosting και όχι μόνο παρόχους υπηρεσιών. Επιπλέον, διαθέτει ισχυρό μάρκετινγκ που δημιουργεί μια ισχυρή εικόνα μάρκας και δεν είναι πάντα θετικό.

Το GoDaddy έχει διαδραματίσει κεντρικό ρόλο σε λίγα σκάνδαλα όλα αυτά τα χρόνια, με τη στάση της εταιρείας για το SOPA να είναι το πιο αποκαλυπτικό για μένα. Η αρχική θέση, πάλι, του μεγαλύτερου παρόχου φιλοξενίας και καταχωρητή τομέα στον κόσμο ήταν ότι το SOPA είναι ένα καλό πράγμα που πρέπει να εφαρμοστεί.

Συμπτωματικά, Η SOPA θα είχε κλείσει μερικούς καταχωρητές τομέα, ενώ η GoDaddy θα είχε ειδική, προστατευμένη κατάσταση.

Για μένα, αυτή είναι μια άλλη απόδειξη ότι η GoDaddy είναι μια εταιρεία που κυνηγά τίποτα άλλο από το κέρδος, ανεξάρτητα από τα μέσα και ανεξάρτητα από το πιθανό κόστος για την κοινότητα ως σύνολο. Μια έντονη αντίθεση με τους οπαδούς του SiteGround και του InMotion Hosting που φροντίζουν τους πελάτες τους και παρέχουν πολλούς πόρους που ενδυναμώνουν τους τελικούς χρήστες και κάνουν το Διαδίκτυο ένα καλύτερο μέρος.

Προτείνουμε το GoDaddy?

Το GoDaddy είναι εντάξει οικοδεσπότης, αλλά υπάρχουν πολύ καλύτερες διαθέσιμες επιλογές.

Το κύριο μειονέκτημα αυτού του φιλοξενούμενου φιλοξενούμενου είναι η κακή ομάδα υποστήριξης, αλλά το επιθετικό μάρκετινγκ και το τεράστιο ποσό των πωλήσεων δεν το ευνοούν ούτε.

Οι διακομιστές του εμφανίζουν εξαιρετική ταχύτητα και αξιοπιστία, αλλά οι περισσότεροι από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων που εξετάζω εδώ μπορούν να ταιριάζουν.

Όσο σημαντικοί και αν είναι αυτοί οι δύο παράγοντες, μόνοι τους δεν αρκούν για να βάλουν το GoDaddy μεταξύ των κορυφαίων 3 και ακόμη και των κορυφαίων 5 από τους καλύτερους οικοδεσπότες του 2019.

Εάν αναζητάτε έναν απλό ιστότοπο με λίγες σελίδες και περιορισμένη λειτουργικότητα, το GoDaddy μπορεί να είναι μια λογική επιλογή, ειδικά εάν καταφέρετε να πάρετε μια ωραία έκπτωση.

Διαφορετικά, ξεχάστε αυτήν την κριτική φιλοξενίας GoDaddy και ερευνήστε λίγο περισσότερο.

GoDaddy με μια ματιά

Υποστήριξη

Βάση γνώσεων

Κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας

Πίνακας Ελέγχου

Αριθμός φιλοξενούμενων τομέων

Αριθμός βάσεων δεδομένων

Λογαριασμοί email

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και αποκατάσταση

Αποθήκευση

εύρος ζώνης

Τεχνολογία

Ασφάλεια

Εγγραφή ονόματος τομέα

Μετεγκατάσταση ιστότοπου

Δημιουργία ιστότοπου

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Εξειδικευμένη φιλοξενία

Φιλοξενία Windows

Κέντρα δεδομένων

Ώρα

Ταχύτητα

Τιμολόγηση

Δομή τιμολόγησης

Εγγυήσεις

Επαναληπτικές επιστροφές χρημάτων για πρόωρη ακύρωση

Δωρεάν

Εταιρικός Ιστότοπος

Εταιρική κουλτούρα

Διατίθεται μόνο αριθμός τηλεφώνου
Η βάση γνώσεων είναι εντάξει, αλλά χρειάζεται μια σοβαρή ενημέρωση
4 κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας
cPanel
1 τομέας για το μικρότερο πακέτο, απεριόριστο για τα υπόλοιπα
10 για το μικρότερο, 25 για το πακέτο Economy, απεριόριστο για τα άλλα δύο σχέδια
Άγνωστος αριθμός εισερχομένων. το μέγεθός τους είναι 250MB ανά email, 5GB συνολικά
Δεν υπάρχουν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας
Απεριόριστος; μόνο το μικρότερο σχέδιο περιορίζει το χώρο στα 100 GB.
Χωρίς μετρήσεις
HDD, τυπικές τεχνολογίες φιλοξενίας Linux. περισσότερες από 125 διαθέσιμες εφαρμογές
Αρκετά πράγματα στο Linux
Φτηνή αρχική εγγραφή
Μια δωρεάν υπηρεσία χωρίς καμία εγγύηση
Βασικός δημιουργός ιστότοπων
Δεν είναι ιδανικό καθώς το SSL περιλαμβάνεται μόνο στα δύο μεγαλύτερα σχέδια και οι διακομιστές δεν είναι συμβατοί με PCI
Το GoDaddy διαθέτει εξειδικευμένα προγράμματα φιλοξενίας WordPress
Διαθέσιμο, 3 πακέτα ξεκινώντας από 2,49 $ / μήνα
9 κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο
Στερεά απόδοση, εκπλήρωση υπόσχεσης 99,9%
Το GoDaddy εξυπηρετεί ιστότοπους γρήγορα, με χρόνους απόκρισης ελαφρώς κάτω του μέσου όρου
Πολύ χαμηλά εισαγωγικά τέλη
Η προπληρωμή μειώνει το κόστος ανά μήνα. τα τέλη ανανέωσης κλίνουν προς το ακριβό τέλος του φάσματος
Εάν ο χρόνος λειτουργίας μειωθεί κάτω από το 99,9%, μπορείτε να ζητήσετε πίστωση 5% της μηνιαίας χρέωσης φιλοξενίας. Δεν υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων!
Οχι
Τίποτα δεν αξίζει να αναφερθεί
Ο ιστότοπος GoDaddy θα μπορούσε να είναι λιγότερο γεμάτος και με λιγότερα προϊόντα να σπρώχνουν στο πρόσωπό σας
Η GoDaddy είναι η μεγαλύτερη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων που υπάρχει. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της ιστορίας της η εταιρεία γνωρίζει πολλές αντιπαραθέσεις, αλλά παρέμεινε ο κυρίαρχος παίκτης στον τομέα.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author