A2 Hosting Review – Μικρή και Geeky Εταιρεία

Η φιλοξενία A2 τράβηξε την προσοχή μου εδώ και πολύ καιρό. Η παρουσία της στη συνεχή αναζήτηση για την καλύτερη εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι λογική. Το A2 φαίνεται να είναι ένας από αυτούς τους geeky, φιλικούς οικοδεσπότες που εκτιμούν την υψηλή απόδοση και την αξιοπιστία.

Αλλά είναι πραγματικά τόσο καλό?

Οι κριτικές χρηστών του A2 υποδηλώνουν ότι είναι, αλλά απλά έπρεπε να συνδέσω το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας Swift της εταιρείας με μια συνεχή ζωντανή παρακολούθηση και να ελέγξω το χρόνο λειτουργίας και την ταχύτητα σε μια προεπιλεγμένη εγκατάσταση WordPress για να βγάλω συμπεράσματα. παρακολουθούν σε αυτήν την αναθεώρηση φιλοξενίας A2 βάσει δεδομένων.

Βρήκα επίσης λόγους να ενοχλήσω την ομάδα τεχνικής υποστήριξης, να διαβάσω τους όρους παροχής υπηρεσιών και να ελέγξω τη δομή τιμολόγησης αυτού του πράσινου παρόχου φιλοξενίας για τυχόν κρυφές χρεώσεις και πωλήσεις.

Μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα στις γραμμές που ακολουθούν.

Τι είναι το A2 Hosting?

Το A2 Hosting είναι ένας παγκόσμιος πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων. Βρίσκεται στο Ann Arbor (παρατηρήσατε ότι τα δύο A είναι εκεί;), το A2 είναι μια φιλική προς το περιβάλλον εταιρεία, με τέσσερα κέντρα δεδομένων και πολύ ανοιχτή, φιλική στάση.

Παρόλο που υπάρχει από το 2001, αυτός ο ανεξάρτητος οικοδεσπότης ιστότοπου δεν είναι το πιο δημοφιλές όνομα στον κλάδο, αλλά αυτό δεν είναι μειονέκτημα.

Αλήθεια, είμαι πολύ πιο διατεθειμένος να δώσω μια σχετικά μικρή και πολλά υποσχόμενη εταιρεία πριν από μια γιγαντιαία εταιρεία. Έχω δει περισσότερα από το δίκαιο μερίδιό μου σε μεγάλες εταιρείες που δεν μπορούν να διαχειριστούν σωστά τις τεράστιες πελατειακές βάσεις τους.

Επιπλέον, ορισμένοι μεγάλοι παίκτες τείνουν να επικεντρώνονται στο φανταχτερό μάρκετινγκ και όχι στα πράγματα που πραγματικά έχουν σημασία, δηλαδή την υποδομή και το ισχυρό περιβάλλον φιλοξενίας.

Σημειώστε κατά περίπτωση, ενώ στερείται της παγκόσμιας αναγνώρισης και της ισχυρής παρουσίας μάρκετινγκ, ας πούμε, HostGatorand GoDaddy, η A2 Hosting υπόσχεται με έναν πολύ θλιβερό και γεμάτο τρόπο υπέροχη υποστήριξη και άψογη υποδομή.

Και ξέρεις τι?

Οι αριθμοί λένε ότι το A2 παραδίδει.

Τσέκαρέ το.

"Γρήγορη και πλούσια σε χαρακτηριστικά φιλοξενία"

Ώρα

100%

Υποστήριξη

10/10

Φόρτωση ταχύτητας

1.15 δευτερόλεπτα

Χαρακτηριστικά

9/10

ΣΥΝΟΛΙΚΑ3.6

The Essentials – A2 Hosting Uptime, Speed ​​και Support

Το A2 ρολόι σε αξιοπρεπείς καιρούς και παρέχει καλή υποστήριξη για την αυξανόμενη πελατειακή του βάση.

1. Εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας – 99,99%

Uptime είναι το όνομα του παιχνιδιού. Η λειτουργία και η λειτουργία της ιστοσελίδας σας είναι η πληρωμή των παρόχων φιλοξενίας.

Η Α2 κάνει καλή αξιοσημείωτη δουλειά στην παροχή σταθερότητας καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους.

Μέχρι στιγμής, ο βασικός ιστότοπός μου WordPress με την εταιρεία ήταν στο διαδίκτυο το 99,9% του χρόνου, πράγμα που ακριβώς υπόσχεται η Α2.

Όταν λέω υποσχέσεις, ο πάροχος φιλοξενίας εγγυάται τέτοια αξιοπιστία και δίνει αποζημίωση όταν αποτύχει. Το A2 πιστώνει το 5% της μηνιαίας χρέωσης για κάθε ώρα διακοπής λειτουργίας, κάτι που είναι μια αρκετά λογική πολιτική.

Και τα τέσσερα κέντρα δεδομένων απολαμβάνουν μεγάλη ασφάλεια, εξαιρετική συνδεσιμότητα δικτύου και διάφορους μηχανισμούς τροφοδοσίας για την εξασφάλιση ομαλής λειτουργίας.

Μέσος χρόνος λειτουργίας 2018:

 • Αύγουστος – 100%
 • Σεπτέμβριος 99,98%
 • Οκτώβριος – 100%
 • Νοέμβριος – 100%
 • Δεκέμβριος – 100%

Μέσος χρόνος λειτουργίας 2019:

 • Ιανουάριος – 100%

"Η Α2 τηρεί την υπόσχεσή της για 99,9% χρόνο λειτουργίας και μάλιστα την ξεπερνά."

2. Φοβερή ταχύτητα

 • Χρόνος απόκρισης – 0,54 δευτερόλεπτα (7ος)
 • Πλήρως φορτωμένος χρόνος – 1,15s (7ος)
 • Λογική υπό φορτίο – 0,76 δευτ. (7ος)

Σημείωση: Εάν εκτελέσετε δοκιμές ταχύτητας στον τομέα μου, τα αποτελέσματα ενδέχεται να παρουσιάζουν διακυμάνσεις λίγο. Ακόμα και από την ίδια πλατφόρμα δοκιμών, δύο διαδοχικές δοκιμές εμφανίζουν κανονικά ελαφρώς διαφορετικά αποτελέσματα. Ο ιστότοπός μου Α2 φιλοξενείται στο Μίσιγκαν, οπότε το δοκίμασα από τοποθεσίες στις ΗΠΑ. Όλες οι προσθήκες και η προσωρινή αποθήκευση απενεργοποιήθηκαν.

Η ταχύτητα φόρτωσης του ιστότοπου είναι αυτό που δημιουργεί ή διακόπτει μια διαδικτυακή παρουσία. Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά είναι αλήθεια, καθώς τόσο οι μηχανές αναζήτησης όσο και οι χρήστες τιμωρούν τις αργές ιστοσελίδες.

Ειλικρινά, η απώλεια επισκεπτών και η κατάταξη λόγω κακής απόδοσης αξίζει τον κόπο, καθώς υπάρχουν πολλές εύκολες βελτιστοποιήσεις και πλήθος γρήγορων web hosting. Η παράδοση μιας κακής εμπειρίας είναι απαράδεκτη.

Το A2 Hosting υπόσχεται θεαματική ταχύτητα και αυτό θα έχετε. Έχω εγγραφεί μόνο για το μεσαίο σχέδιο της εταιρείας και ο μικρός ιστότοπός μου στο WordPress δεν απολαμβάνει τα οφέλη του επιταχυντή Turbo.

Ωστόσο, τα κριτήρια αξιολόγησης που συνέλεξα από τρεις διαφορετικές πηγές (οι μέσες τιμές εμφανίζονται εδώ) είναι πολύ σεβαστές. Και ενώ το TTFB (time to first byte) κατατάσσεται στην A2 στην 7η θέση, ο χρόνος που χρειάζεται για την πλήρη φόρτωση του ιστότοπου είναι γρήγορος, λίγο περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο. Αυτοί είναι σταθεροί αριθμοί, αν και δεν είναι ο καλύτερος που έχω δει κατά την προετοιμασία των κριτικών μου στο Hosting Tribunal.

Τους τελευταίους μήνες του 2018 και στις αρχές του 2019, η A2 κατατάσσεται σταθερά στην 7η θέση όσον αφορά την ταχύτητα.

Και πάλι, το μεγαλύτερο κοινόχρηστο σχέδιο έχει έναν ενισχυτή ταχύτητας που αποθηκεύει ολόκληρο το περιεχόμενο HTML μιας σελίδας και το φορτώνει σε ένα μάτι. Πρόσθετες τροποποιήσεις όπως το Memcached και το OPcache μειώνουν τους χρόνους απόκρισης MySQL και PHP, αντίστοιχα, καθιστώντας το σχέδιο Turbo μια επιλογή γρήγορης φιλοξενίας,.

Το A2 srver ασκεί σταθερότητα και ταχύτητα.

Αξιόπιστη και απρόσκοπτη απόκριση ανεξάρτητα από το φορτίο.

Ακόμα και χωρίς όλες αυτές τις βελτιστοποιήσεις, η αποκοπή A2 απέδωσε πολύ καλά υπό φορτίο. Έστειλα 50 εικονικούς χρήστες που δημιούργησαν πάνω από 250 ταυτόχρονες συνδέσεις. Αυτό είναι πολύ για ένα κοινόχρηστο περιβάλλον, αλλά όλα τα ερωτήματα προβλήθηκαν με αξιοσημείωτη συνέπεια και ταχύτητα.

Γενικά, πρέπει να πω ότι το A2 Hosting έχει ένα πολύ καλά διαμορφωμένο περιβάλλον φιλοξενίας, κατάλληλο για ιστότοπους με σημαντικό αριθμό επισκεπτών.

Μέσος χρόνος απόκρισης 2018:

 • Αύγουστος – 0,47
 • Σεπτέμβριος – 0.39s
 • Οκτώβριος – 1.02s
 • Νοέμβριος – 0,50
 • Δεκέμβριος – 0.36s

Μέσος χρόνος απόκρισης 2019:

 • Ιανουάριος – 0.40s

Πλήρως φορτωμένη σελίδα 2018:

 • Αύγουστος – 1.07s
 • Σεπτέμβριος – 1,04s
 • Οκτώβριος – 1,38
 • Νοέμβριος – 1,18s
 • Δεκέμβριος – 1.01s

Πλήρως φορτωμένη σελίδα 2019:

 • Ιανουάριος – 1.21

Απάντηση υπό φορτίο 2018:

 • Αύγουστος – 0,66
 • Σεπτέμβριος – 0,56s
 • Οκτώβριος – 1,47
 • Νοέμβριος – 0,60
 • Δεκέμβριος – 0,67

Απάντηση υπό φόρτωση 2019:

 • Ιανουάριος – 0,61

"Το A2 Hosting έχει λογική ταχύτητα και μπορεί να χειριστεί σημαντικό αριθμό επισκεπτών."

3. Αστρική υποστήριξη

Θυμάσαι πώς σου είπα ότι το να είσαι κάπως μικρότερο από τους ανταγωνιστές μπορεί να είναι καλό?

Το A2 Hosting αποδεικνύει αυτό το σημείο κατάλληλα.

Η εταιρεία αναπτύσσεται από την ίδρυσή της, αλλά η ανάπτυξη είναι σταθερή και όχι αναγκαστική. Ως αποτέλεσμα, ο πάροχος φιλοξενίας χειρίζεται επαρκώς τον αυξανόμενο αριθμό πελατών χωρίς να θέτει σε κίνδυνο τις υπηρεσίες και την ακεραιότητά του.

Όλες οι αλληλεπιδράσεις μου με την ομάδα υποστήριξης – κυρίως μέσω συνομιλίας, όπως ίσως μαντέψατε – ήταν γρήγορες, ενημερωτικές και ευχάριστες. Το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που περίμενα μια συνομιλία ήταν περίπου 2 λεπτά και αυτό συνέβη νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Όλα τα άλλα αιτήματα συνομιλίας απαντήθηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα και οι εκπρόσωποι ήταν πολύ εξυπηρετικοί και φιλικοί.

Όλα αυτά είναι καλά και ωραία, αλλά η αλήθεια είναι ότι ίσως δεν χρειάζεστε καν την ομάδα υποστήριξης A2, αρκεί να έχετε λίγο χρόνο και επιθυμία να μάθετε.

Η βάση γνώσεων του A2 Hosting είναι μια υπέροχη συλλογή χρήσιμων άρθρων και σεμιναρίων και ενημερώνεται συνεχώς και επεκτείνεται.

Τέλος, υπάρχουν τακτικές καταχωρήσεις ιστολογίου που περιέχουν πολύ χρήσιμες πληροφορίες για νέους webmasters.

"Αστρική υποστήριξη, υποστηριζόμενη από την εξίσου εντυπωσιακή βάση γνώσεων και εύχρηστες καταχωρίσεις ιστολογίου."

Τα πλεονεκτήματα του A2 Hosting

Θα παραδεχτώ ότι το A2 είναι ένας πολύ αγαπητός πάροχος φιλοξενίας. Αν σας αρέσουν οι χρήσιμοι geeks που ξέρουν πώς να δημιουργούν αξιόπιστες υπηρεσίες φιλοξενίας και που ενδιαφέρονται για το περιβάλλον, δηλαδή. Αλλά για να μην ακούγεται σαν έφηβη που έπαψε με αγάπη, εδώ είναι τα κύρια πλεονεκτήματα που προσφέρει η A2 Hosting.

1. Δωρεάν αντίγραφα ασφαλείας για προϊόντα εκτός του χώρου

Απολαύστε τον καφέ σας και ρωτήστε όποιον ασχολείται με ψηφιακά δεδομένα σχετικά με τη σημασία της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας όλων. ο καφές θα σας βοηθήσει να καθίσετε στο αναπόφευκτο φράγμα των επιχειρημάτων που θα ακολουθήσουν.

Τα αντίγραφα ασφαλείας είναι σωτήρια και ορισμένοι πάροχοι φιλοξενίας χρεώνουν την υπηρεσία, αλλά όχι το A2 Hosting. Η εταιρεία δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας.

Δωρεάν και επί πληρωμή εφεδρικές λύσεις είναι ένα φοβερό πράγμα που έχουμε.

Υποστηρίξτε με, ναι?

Τώρα, τα δωρεάν αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας δεν είναι μοναδικά για το A2 Hosting, αλλά αυτός ο κεντρικός υπολογιστής κάνει την ανάκτηση αρχείων ένα βήμα παραπέρα. Με μια απλή προσθήκη, μπορείτε να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία δημιουργίας τοπικών αντιγράφων ασφαλείας. δηλαδή, αντίγραφα του ιστότοπού σας και των βάσεων δεδομένων του στον προσωπικό σας υπολογιστή.

Αυτό είναι ένα φοβερό και πολύ απαραίτητο χαρακτηριστικό που πραγματικά ελπίζω να δω σε όλους τους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων. Όσο περισσότερα αντίγραφα ασφαλείας έχετε, τόσο πιο ασφαλή είναι τα δεδομένα σας. Δεν μπορείτε να έχετε πάρα πολλά αντίγραφα ασφαλείας και η ύπαρξη σημείου αποκατάστασης εκτός ιστότοπου είναι μια υπέροχη ασφάλεια για τη μακροζωία του ιστότοπού σας.

Βεβαίως, το χαρακτηριστικό είναι ένα πρόσθετο επί πληρωμή, αλλά μόλις αρχίσει να αναπτύσσεται ο ιστότοπός σας, θα εκτιμήσετε τη χρησιμότητά του.

Ωστόσο, εάν δεν θέλετε να επιβαρύνετε τον προϋπολογισμό σας, τα αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας σας καλύπτουν.

2. Εγγύηση επιστροφής χρημάτων… Οποτεδήποτε!

Η A2 Hosting χρησιμοποιεί την τυπική εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, η οποία υπόσχεται πλήρη επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση ακύρωσης των υπηρεσιών σας εντός του πρώτου μήνα από τη χρήση τους. Ωστόσο, εάν θέλετε να ακυρώσετε ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα πριν από την ημερομηνία λήξης του θα δικαιούστε να λάβετε αναλογική επιστροφή χρημάτων για το υπόλοιπο της περιόδου φιλοξενίας.

Αυτό είναι κάτι μοναδικό μεταξύ των καλύτερων παρόχων φιλοξενίας ιστοσελίδων. Στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, μετά τη λήξη της περιόδου εγγύησης επιστροφής χρημάτων, δεν έχετε δικαίωμα επιστροφής χρημάτων για πρόωρο τερματισμό των υπηρεσιών.

Το A2 είναι πολύ διαφανές και ανοιχτό σχετικά με τις πρακτικές και τις χρεώσεις του μόνο για υπηρεσίες που έχουν παρασχεθεί.

3. Εξαιρετικό υλικό

Η A2 Hosting είναι μία από τις εταιρείες που προορίζονται για βιώσιμη ανάπτυξη σε σχέση με το φανταχτερό μάρκετινγκ.

Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να πάρουν μια πολύ καλή ιδέα για το τι αντιμετωπίζουν ελέγχοντας τις λεπτομέρειες του σχεδίου. Όλα σχεδιάζονται με μια ματιά, επειδή η τεχνολογία που τροφοδοτεί τα γρήγορα και αξιόπιστα σχέδια Α2 μπορεί να κάνει τους ιδιοκτήτες της περήφανοι.

Όλοι οι διακομιστές A2 είναι εξοπλισμένοι με SSD που είναι αρκετές φορές γρηγορότεροι από τους σκληρούς δίσκους. Με όχι λιγότερους από 12-core CPU και άφθονο 64 GB RAM, ακόμη και οι μικρότεροι διακομιστές της εταιρείας διαθέτουν μια γροθιά.

Προσθέστε σε αυτήν την εξαιρετική χωρητικότητα δικτύου σε κάθε κέντρο δεδομένων A2 και είναι εύκολο να εξηγηθεί ο θεαματικός χρόνος λειτουργίας και η καλή ταχύτητα.

4. Σύγχρονη τεχνολογία

Η υποδομή Α2 είναι ισχυρή και πλήρως ενημερωμένη.

Το HTTP / 2 μπορεί να μην σημαίνει πολλά για εσάς, αλλά για όσους περιηγούνται στον ιστότοπό σας θα μεταφράζεται σε καλύτερη απόδοση ιστότοπου σε όλες τις πλατφόρμες.

Ανέφερα ότι το A2 Hosting μοιάζει με μια geeky εταιρεία και μπορείτε να το δείτε με την παρουσία επιλογών γραμμής εντολών για WordPress, Python και Ruby. Όλοι οι κοινόχρηστοι λογαριασμοί φιλοξενίας έχουν πρόσβαση στην τυπική βάση δεδομένων Linux MySQL αλλά και στην Postgre SQL.

Το A2 παρέχει πραγματική αξία.

Το A2 Hosting προσφέρει έναν πολύ ενδιαφέρον συνδυασμό πολύτιμων υπηρεσιών.

Τα καλά νέα για προγραμματιστές δεν έχουν τελειώσει ως Git, CVS, Subversion & Το Mercurial είναι επίσης διαθέσιμο.

5. Δωρεάν SSL

Τα πιστοποιητικά SSL προορίζονταν αποκλειστικά για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά εδώ και μερικά χρόνια η Google κατατάσσει όλες τις ιστοσελίδες με κρυπτογραφημένη σύνδεση υψηλότερη από αυτές χωρίς. Ο γίγαντας της μηχανής αναζήτησης θεωρεί την κρυπτογράφηση αρκετά σημαντική για να εμφανίζει προειδοποιήσεις κάθε φορά που κάνετε περιήγηση σε έναν μη κρυπτογραφημένο ιστότοπο.

Η πρωτοβουλία Let’s Encrypt είναι ένα άμεσο αποτέλεσμα αυτής της κίνησης της Google. Υποστηρίχθηκε γρήγορα και υιοθετήθηκε από πολλούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων πολλών κορυφαίων οικοδεσπότων Ιστού. Το A2 είναι ένα από αυτά και εξοπλίζει όλα τα κοινόχρηστα σχέδιά του με ένα δωρεάν SSL.

Το καλύτερο από όλα, το SSL είναι έτοιμο για χρήση αμέσως. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την εγκατάσταση ή την ανανέωσή του.

6. Δωρεάν HackScan και βελτιωμένη ασφάλεια

Πιθανότατα θα έπρεπε να έχω κάνει ένα τμήμα που ονομάζεται ΔΩΡΕΑΝ STUFF και να το κυλήσω.

Και πάλι, θα είχε γίνει ένα τεράστιο τείχος κειμένου, καθώς το A2 έχει πολλά χαρακτηριστικά που εμπίπτουν σε αυτήν την κατηγορία.

Το HackScan είναι ένα μέρος του ισχυρού αμυντικού συστήματος που προστατεύει όλους τους ιστότοπους που φιλοξενούνται με το A2. Αποτρέπει τη διάδοση κακόβουλων παραβιάσεων και τη μόλυνση περισσότερων σελίδων του ιστότοπου που δέχεται επίθεση.

Προτού οι εισβολείς μπορέσουν να φτάσουν στον πραγματικό ιστότοπο, θα πρέπει να περιηγηθούν σε κάποιες σοβαρές αμυντικές δυνάμεις, διπλό τείχος προστασίας φιλοξενίας ιστοσελίδων και σκληρυμένες άμυνες διακομιστή.

Οι χρήστες WordPress, Drupal και Joomla μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα αντίστοιχα CMS τους θα είναι πάντα ενημερωμένα, καθώς το A2 διαθέτει το Patchman Security Tool για να εγκαταστήσει αυτόματα νέες εκδόσεις. Μπορεί επίσης να εντοπίσει και να καραντίνα ταλαιπωρημένα αρχεία και σελίδες.

Για να το ολοκληρώσει, το A2 Hosting έχει τακτικές ενημερώσεις πυρήνα που διατηρούν το περιβάλλον του τόσο ασφαλές όσο γίνεται ανά πάσα στιγμή.

7. Δωρεάν μετεγκαταστάσεις

Θα έπρεπε να έχω πάει για ένα ξεχωριστό τμήμα με δωρεάν χαρακτηριστικά.

Εκτός από τους δωρεάν ελέγχους ασφαλείας, τα αντίγραφα ασφαλείας, τα SSL και τις αναλογικές επιστροφές χρημάτων ανά πάσα στιγμή, το A2 Hosting μπορεί να μετεγκατασταθεί δωρεάν μέσω του ιστότοπού σας cPanel.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε στο A2, να αγοράσετε το πρόγραμμα που επιθυμείτε και να ζητήσετε από την ομάδα μετανάστευσης της εταιρείας να μεταφέρει όλα τα δεδομένα σας από τον κεντρικό υπολογιστή που θέλετε να φύγετε. Αυτό εξοικονομεί πολύ χρόνο και προσπάθεια και κανονικά δεν έχει καθόλου χρόνο διακοπής. Μέχρι να ολοκληρωθεί η λειτουργία, ο ιστότοπός σας θα φορτώνεται από τον παλιό πάροχο.

Μόλις όλα αντιγραφούν στο A2 και δοκιμαστούν επιτυχώς, μπορείτε να αλλάξετε τους κεντρικούς υπολογιστές απρόσκοπτα τροποποιώντας τους διακομιστές ονομάτων του τομέα σας.

Η μετακίνηση του ιστότοπού σας από την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας παραλαβής είναι ο καλύτερος τρόπος για να πραγματοποιηθεί. Το κύριο όφελος μιας υπηρεσίας μετανάστευσης, εκτός από το προφανές στοιχείο εξοικονόμησης χρόνου, είναι η πρόσθετη τεχνική εμπειρογνωμοσύνη.

Η αντιγραφή ιστότοπων από έναν διακομιστή σε άλλο δεν μοιάζει πολύ με την αντιγραφή ενός αρχείου από έναν φάκελο του προσωπικού σας υπολογιστή σε έναν άλλο. Τις περισσότερες φορές, οι διακομιστές δύο εταιρειών φιλοξενίας διαμορφώνονται ελαφρώς διαφορετικά. Η τεχνική υποστήριξη της εταιρείας παραλαβής μπορεί να εξηγήσει τις διαφορές και να αντιμετωπίσει ό, τι είναι απαραίτητο, ώστε ο ιστότοπός σας να λειτουργεί ομαλά και χωρίς προβλήματα.

8. Φιλοξενία βελτιστοποιημένη για WordPress

Πρακτικά, όλα τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας μπορούν να φιλοξενήσουν το WordPress με επιτυχία, αλλά, όπως κάνει το SiteGround, το A2 διασφαλίζει ότι η δημοφιλής CMS αποδίδει στο απόλυτο μέγιστο. Το WordPress εγκαθίσταται εντός δευτερολέπτων με βελτιστοποιήσεις Α2 που ενισχύουν την ταχύτητα και την ασφάλεια.

Η ταχύτητα αυξάνεται με την προσωρινή αποθήκευση και τη συμπίεση που διαμορφώνονται σύμφωνα με τους διακομιστές A2, ενώ η ασφάλεια ενισχύεται μέσω αυτόματων ενημερώσεων ασφαλείας.

Οι προγραμματιστές μπορούν επίσης να κάνουν καλή χρήση του WP-CLI.

9. Πράσινη εταιρεία

Η A2 Hosting είναι μια πράσινη εταιρεία για πάνω από μια δεκαετία τώρα. Και δεν μιλάω μόνο για τον συνδυασμό χρωμάτων στον ιστότοπό του.

Ο πάροχος φιλοξενίας μειώνει ενεργά το αποτύπωμα άνθρακα από το 2007 και έχει ήδη επιτύχει 100% ουδετερότητα άνθρακα. Εκτελεί επίσης προγράμματα για φύτευση δέντρων και μείωση του πλαστικού που χρησιμοποιείται.

Θέλετε να έχετε έναν ιστότοπο και ένα δάσος;

Το A2 κάνει πραγματικά μια προσπάθεια να μειώσει το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα.

Συνολικά, είναι κοινωνικά υπεύθυνος οικοδεσπότης που νοιάζεται για την κληρονομιά που δημιουργεί. Τα κέντρα δεδομένων απαιτούν τεράστιες ποσότητες ενέργειας και ψύξης και είναι ωραίο να βλέπουμε πρωτοβουλίες που αναιρούν τον αρνητικό αντίκτυπο που μπορούν να έχουν χιλιάδες διακομιστές.

Τα μειονεκτήματα του A2 Hosting

Το A2 Hosting είναι ένας πολύ καλός πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων, αλλά υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορούν να γίνουν καλύτερα. Κανένας από αυτούς δεν είναι πραγματικός παράγοντας διαπραγμάτευσης αλλά αξίζει να αναφερθεί.

1. Turbo Booster μόνο στο Μεγαλύτερο Σχέδιο

Το A2 εμφανίζεται εδώ και εκεί το 20πλάσιο ενισχυτή ταχύτητας που έχει η φιλοξενία του, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτή η επιπλέον βελτιστοποίηση περιλαμβάνεται μόνο στο μεγαλύτερο από τα τρία σχέδια φιλοξενίας. Βεβαίως, είναι λογικό ότι οι ιστότοποι που χρησιμοποιούν το μεγαλύτερο κοινόχρηστο πακέτο είναι πιθανό να έχουν βαρύ πόρο. Θα μπορούσαν σίγουρα να επωφεληθούν από την αναβάθμιση ταχύτητας.

Το A2 έχει πολύ δίκαιο μάρκετινγκ, με μία εξαίρεση.

Ένα μικρό upsell που υπόσχεται περισσότερα από τα δύο τρίτα των σχεδίων.

Ωστόσο, η δελεαστική υπόσχεση απίστευτης ταχύτητας προβάλλεται εμφανώς στην αρχική σελίδα του Α2 και μοιάζει αρκετά με την αναβάθμιση.

2. Το Intro Plan είναι περιορισμένο

Το μικρότερο πακέτο που προσφέρει το A2 Hosting είναι σχετικά περιορισμένο. Μπορεί να φιλοξενήσει έναν μόνο τομέα χωρίς περισσότερες από 5 βάσεις δεδομένων και 25 γραμματοκιβώτια.

Είναι προσαρμοσμένο σε μικρούς, αρχικούς ιστότοπους που δεν έχουν πολλές τεχνικές απαιτήσεις και διατηρεί σχετικά χαμηλό αριθμό ατόμων πίσω από τα παρασκήνια. Όσον αφορά τις εισαγωγικές προσφορές, έχω δει πολύ καλύτερα.

Προτείνουμε το A2 Hosting?

Ναι, το κάνουμε.

Μια υπεύθυνη, φιλική και φινετσάτη, η A2 Hosting είναι μια εταιρεία που εστιάζει στην επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων πάνω απ ‘όλα. Και καταφέρνει να το κάνει.

Το σχέδιο Swift που δοκίμασα για αυτήν την αναθεώρηση ρολογιών σε αξιοσέβαστες ταχύτητες και το Turbo υπόσχεται ακόμα καλύτερη απόδοση.

Η υπέροχη τεχνική υποστήριξη, η καλή επιλογή λύσεων φιλοξενίας που αυξάνονται όμορφα καθώς τα πακέτα μεγαλώνουν και μια σταθερή βάση γνώσεων έκαναν την αναθεώρηση και τη δημιουργία της φιλοξενίας μου στο A2 Hosting και κατατάσσουν επίσης την εταιρεία ως μία από τις καλύτερες επιλογές φιλοξενίας εκεί έξω.

Ανεξάρτητα από τη σχετική έλλειψη φήμης, ο πάροχος φιλοξενίας αξίζει τη θέση του μεταξύ των καλύτερων.

Α2 ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Υποστήριξη

Βάση γνώσεων

Κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας

Πίνακας Ελέγχου

Αριθμός φιλοξενούμενων τομέων

Αριθμός βάσεων δεδομένων

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και αποκατάσταση

Αποθήκευση

εύρος ζώνης

Τεχνολογία

Ασφάλεια

Εγγραφή ονόματος τομέα

Μετεγκατάσταση ιστότοπου

Δημιουργία ιστότοπου

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

Εξειδικευμένη φιλοξενία

Φιλοξενία Windows

Κέντρα δεδομένων

Ώρα

Ταχύτητα

Τιμολόγηση

δομή ρύζι

Εγγυήσεις

Επαναληπτικές επιστροφές χρημάτων για πρόωρη ακύρωση

Δωρεάν

Εταιρικός Ιστότοπος

Εταιρική κουλτούρα

Το A2 Hosting έχει μια πολύ πεπειραμένη, ευαίσθητη και φιλική ομάδα υποστήριξης
Πολύ σταθερή βάση γνώσεων που βλέπει τακτικές ενημερώσεις
3 προγράμματα φιλοξενίας
cPanel, καλά βελτιστοποιημένο
1 με το μικρότερο σχέδιο και απεριόριστο για τα άλλα δύο
5 για το μικρότερο σχέδιο, όσο θέλετε για τα άλλα δύο
25 εισερχόμενα για το μικρότερο σχέδιο, απεριόριστα για τα άλλα δύο. Η αποθήκευση είναι απεριόριστη σε όλους τους τομείς
Server Rewind Backups, δωρεάν με σχέδια 2 & 3. Όλα τα σχέδια διαθέτουν διαθέσιμη λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας DropMySite, για τη δημιουργία πλήρων αντιγράφων ασφαλείας εκτός σύνδεσης. Πολύ βολικό καθώς οι παραβιασμένοι ιστότοποι μπορούν να μολυνθούν μαζί με όλα τα αντίγραφά τους στο cPanel
Απεριόριστη γενική
Απεριόριστη γενική
SSD, RAID 10 σε γενικές γραμμές, συμβατότητα HTTP / 2
Σάρωση διακομιστή HackScan. A2 Βελτιστοποιημένη βελτιωμένη ασφάλεια για WP. Ας εγκατασταθεί αυτόματα το Encrypt SSL
Δωρεάν εγγραφή, δωρεάν μεταφορά
Ναι, δωρεάν εάν χρεωθεί
Δωρεάν σε όλα τα σχέδια
Πολλά καλάθια αγορών είναι διαθέσιμα και το δωρεάν SSL επιτρέπει τη διαδικτυακή συναλλαγή
Όλα τα σχέδια έχουν βελτιστοποιηθεί για WordPress, με προκαθορισμένη προσωρινή μνήμη και αυτόματες ενημερώσεις
Ναι, τρία σχέδια
Εξυπηρετεί σε τρεις ηπείρους, πολλαπλά επίπεδα πλεονασμού
99,9% εγγύηση
Πολύ γρήγοροι χρόνοι απόκρισης και απόδοση olid σε όλο τον κόσμο χάρη στο δωρεάν CDN που περιλαμβάνεται σε κάθε πρόγραμμα
Η τιμή είναι λογική, με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και αναλογική επιστροφή χρημάτων μόλις τελειώσει αυτή η περίοδος. Το πιο ακριβό πρόγραμμα είναι 9,31 $ το μήνα όταν πληρώνεται 2 χρόνια νωρίτερα. Για όλα τα χαρακτηριστικά που διαθέτει, είναι μια πολύ καλή τιμή
Η μηνιαία τιμή μειώνεται μόνο για 2ετή προγράμματα
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
Εγγυημένη
Μπορούν να ζητηθούν διαφημιστικές πιστώσεις για το Bing και το Yahoo σε όλα τα σχέδια
Ενημερωτικό, εύχρηστο
Σούπερ πράσινη εταιρεία, ουδέτερη από άνθρακα για πάνω από 10 χρόνια τώρα και υποστηρίζει πολλές περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author